13 Юли
Клек с щанга - 10@20, 10@25, 5@30, 3х5@35, 3@37,5, 2х5@30, 10@20
Тръстър АТГ - 10@2х5кг, 3х10@2х8кг
Преден клек @20 - 4х10
Напади @15кг диск пред гърди - 4х10
Бг клек 4х10 собствено тегло
Седяща лег преса - 10@+15, 10@+25, 10@+35, 10@+45
Leg curl @15kg - 4x10
Leg extension @15 - 3x10
Асистирани набирания на машина @-15кг - 4х5
15 Юли
Асистирани набирания на машина @-15 - 6,5,5,4
Пуш преса - 2х5@20кг (военна), 5@22.5, 5@25, 5@27,5, 3@30 (с резерв за още едно, даже две...), 5@25, 10@20
Раменна преса на машината, дето не ми пасва @14кг - 4х7
Скрипец пред врат@16.5 (за всяка ръка т.е 33.. скрипец е странен :Д) - 7,7,7,5
Едностранно гребане с дъмбел - х10@10, 3х10@12.5
Пръсти към лост - 5,5,4
17 Юли - домашни мързеливи упражнения на постелка - 2 вида ритници до парене; глутеус мост
18 юли :)
хижа Бъндерица - хижа Вихрен - вр. Вихрен - хижа Бъндерица :)
19 юли :):)
хижа Вихрен - Кончето през една пътека, на която и забравих името - хижа Вихрен :):)
Уикенд по мой вкус!!! Справихме се прилично с денивелажа, километрите, умората, слънцето :) Паднах само веднъж, което си е постижение.
Като цяло, доста трудно вработвам - в началото трябва да се влача бавничко, докато вляза в beast mode :) После въдух има :)
С повече тренировки и практика, ще стане по-добре. Ама кога ли... отпуската е мираж :Д
Мнението беше редактирано от Atom на 19.07.15 21:14.
Снимчоци :)
П.П. Принципно съм по-обла, отколкото на снимките :Д Планината ме прави грациозна! :Д
Каква планина!! Каква гледка!! Какво нещо!!!
Аааа, аз такова.... за Олег говорех (но хомо) :D
24.07.15
18:09
Алооо, ще изпуснем рождения ден на Атомеца, бее!
Честит рожден ден, прекрасен Атом! Да си жива и здрава, все така чудесна и прекрасна! И все така Атом! (sun) (F) (cake)
*karfi4ka
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 24.07.15 18:10.
24.07.15
18:13
Да, тук вярно щяхме да изтървем отбелязването му. :D
Аз си й пожелах вече нещата, на това слънчево момиче, но не пречи и пак, и пак, и пак!
Защото тя заслужава да е много щастливааааааааааа :)))))
Честито, Силве! Здраве и много поводи за усмивки :)!
Мнението беше редактирано от Петър на 24.07.15 18:28.
24.07.15
18:30
Хейй Атомче с теб носим едно и също име, а се оказва, че сме и една зодия. Честит рожден ден, прекрасна (sun) (F). Желая ти много щастие и усмивки.
24.07.15
18:36
Честит рожден ден и тук, Силве :* (party) (party) !
24.07.15
19:18
Честит рожден ден, Силве! Много здраве, щастие, хармония и повече свободно време за разходки извън Мордор (giggle)(beer)
Много ви благодаря, прекрасни, мили и същевременно здрави и силни хора :)
Тази година рожденият ми ден беше точно, какъвто ми харесва - горещ и слънчев :) Бях на работа, но ми беше хубавооо :)
Приготвих два домашни сладкиша:
- тирамису с маскарпоне, но без яйца
- чийзкейк с рикота и фламбирани праскови
Нямам хубави снимки да споделя, но съм доволна от резултата (sun)
Понеделник и вторник не тренирах. В сряда направих опит със собствено тегло, но ми беше задух в нас и беше жалка картина. В четвъртък готвих, в петък празнувах :)
Получих страхотни подаръцииии :)
Сега ще попътувам малко, надявам се да направя отново някой планински преход (нещо по айляшко).
След Пирин имам около 6 различни нюанса тен на прасците си, петна, надрано и синини... Гледката е красива и безкрайно естетична :Д:Д:Д
Едитвам със снимка на тена :Д
Мнението беше редактирано от Atom на 27.07.15 15:08.
Честит рожден ден и от мен! С малко закъснение, но с най-добри пожелания :) Бъди все така прекрасна и само хубави неща да ти се случват (F)
25.07.15
09:39
Закъснало, но от сърце :)
Жива и здрава, Силве, всичко най-слънчево, хубаво и усмихнато !
Благодаря Ви :*
——
Да вметна набързо: планираното походче отпадна :(
Така че се разхождам само в градски условия, но по мноооооого и то в часовия диапазон 9.00 - 16.00. Времето е чудесно! Обичам да ми е топло!!!!!!!!!!!!!!!
Премерих се на онези апаратчета, които отчитат % телесни мазнини - 24% майна :D:D:D Честно казано, не му вярвам. Може по краката и д-то да си имам толкова, но на раменете си виждам фибрите. Така че средно трябва да е по-малко.
Откакто пия бромокриптин, имам +2кг качени без промяна в другия ми живот (активност, храна). Тъпо ми е малко :(
Айлякът приключва утре :)
27.07.15
15:48
Според мен изобщо не е отчело дори близки стойности до това, което реално си.
Нали съм те виждала на живо... абсурд 24% :)
Прекрасна V, на моменти се чудя и аз какъв е реалният процент... Любопитно ми е :Д Със сигурност не е нисък, не ми е и цел... аз съм си фен на обемите :Д Фит-обемите, ако има такава категория :D
Имах скапана седмица, пролактинът ми много се вдигна при настоящите дози бромокриптин... Да кажем, че се върнах 4 години назад :) Но ми поотмина ужасното настроение, пийвам си биричка и си мисля хубави неща. Предстои много социален и ваканционен август (май няма да е особено тренировъчен), ще го обобщя накрая :) Поздрави на всички здравеняци и пустиняци :Д
Мнението беше редактирано от Atom на 02.08.15 19:48.
Последните дни нещо наруших рутината. Не тренирам крака :Д Само корем; правя прогреси на драконов флаг (Игличето ме вдъхнови). Далеч съм от истината, но пък ме боли тила по цял ден (както съм казвала и преди - героично е!!! :D)
Другото странно е, че нямам апетит и от 4 дни съм на някаква СИМВОЛИЧНА храна (и бира). Хммм.
Доста ми е добре, така ще си карам. Или ще се просветля, или.... :Д
Шегувам се, просто като ми се върне апетитът - всичко ще си дойде постарому.
Водната задръжка се разкара и съм доволна (и себе си).
06.08.15
19:55
А пък някои хора сме със силно завишен апетит. Вече ми е ясно кой стои зад тази схема.
И с това нетрениране на крака............................... може би си готова за гилдията на плажните! :)
Пиши по-често! :*
Така е, Ви, краката ми са много развити (и без тренировки) и освен това ме е страх да не пораснат още :Д :Д :Д Качвам много бързо мускулна маса :( Ще взема да направя няколко плодови дни (wasntme) (wasntme) :D
Така, сериозно малко :D
Днес бях на кръщене, хапнахме хубаво агнешко, свинско, бири (не съм особено оригинална напоследък).
Не съм тренирала. Търча насам-натам, но като цяло смешно като активност.
Знаех си, че август ще е такъв :)
Мнението беше редактирано от Atom на 08.08.15 21:14.
Така, драконовият флаг не е чак толкова труден (изказа се компетентно Силвия след 2 “тренировки” по 10 минути :Д). Тъй като наистина ми се струва постижима цел (поне в посока отгоре-надолу), реших да видя дали ще успея да го направя.
Днес контролирано стигам до положението от снимката, мога и да задържам (да се чете - 15 -20 стотни от секундата :Д) :) Трябва да пробвам и на по-твърда пейка.
Надявам се след време да има прогрес :)
Леле, ако не работех в офис и бях волна и свободна, каква машина щях да стана :D
Мнението беше редактирано от Atom на 10.08.15 19:12.
10.08.15
19:53
Направо страхотно! Това упражнение от както го видях в нета преди време, ме омагьосва. Колко силен пояс трябва да има човек за да го направи! Много си силна, Силве!
Теди, благодаря ти! Принципно за да го направя по протокол, трябва още бая работа (тук съм крива, а и не пускам особено дълбоко краката).
Но и мен много ме омагьосва!!
Отдавна не се бях запалвала така по нещо “спортно” :) :)
Е. другото е “human flag”, ама за там определено ще трябва да напусна работа :ДД
казано от Atom на 10.08.15, 19:12:
Днес контролирано стигам до положението от снимката, мога и да задържам (да се чете - 15 -20 стотни от секундата :Д)
Отгоре надолу или отдолу нагоре? :D
Продължавам с тренировки за ядро :) От опитите за драконов флаг имам за първи път толкова ясно позиционирана точно в корема мускулна треска (inlove) Като цяло е много, много яко и съм щастлива. Един ден са спомагателни, по-леки упражнения. На следващия - опити за прогресии. И се редуват.
Ходя пеша по ок. 5 км на ден, правя по около 100-150 клека със собствено тегло на работа, вечер също по толкова глутеус мост и ритници. От септември съм пак на зала, дотогава ще съм си все така айляк :)
Забелязвам мноооогооо приятно изчистване на може би 1-2 кг. вода, мазнина, подпухналост - дано се задържи така и за морската почивка и не ме погне някое зверско, дебело ПМС :D :D :D
Още Е-Д-И-Н работен ден, после сватба (чужда!!) и отпуска.
казано от Atom на 13.08.15, 18:41:
сватба (чужда!!)
Амииииии...кога няма да е чужда??? (party) (d)
14.08.15
09:28
Оохо. Имаме си Росен номер 2. :D
Баце, добре, че сме аз и ти, да искаме да сме принцеси, та да печелят сватба-търговците :D
Официална снимка до язовир :Д
Пия кафе на моренцето сега... мога така цяла година :)
Държа да отбележа, че на клипа не съм аз :D Човекът си успя да го направи от първия опит! :)
Така е, Иглиц :) Даже изглежда лесно отстрани...
Така, първи работен ден след 2 седмици море... А не може ли 2 седмици работа, а другото да е почивка... :(
Не съм тренирала систематизирано, но имаше движение; ядох много, от всичко, което ми се ядеше. Бях решила да не пия бира (бромокриптин + алкохол е невероятна гадост като ефект, от 4 години се измъчвам (dull)), издържах 6 часа първия ден :Д После реших да не си провалям почивката с ограничения и си пих по 3-4 бирички дневно, както си му е редът :Д:Д:Д (h)
И слънецто не ограничавах... до тен на млад мулат (nlove5)(nlove5)(nlove5) изобщо no limit :)
Не ме хвана никакъв вирус, но го отдавам на заздравения имунитет покрай качени няколко кила 8-) (50 кила мускОли съм (и малко целулит де)) :)
До края на годината нямам останала отпуска :D :D Ще трябва да се отдам на тренировки :)
Схемата от известно време е 2 тренировки за долна част - 1 тренировка за горна част. Разредени са понякога, защото ме мързи.
Често ям варени телешки хрущяли (с бульона де :Д, номер едно за костите и ставите според мен, а и е вкусно много); както и домашни салатки от ряпа, моркови, целина, цвекло. Пия босвелия, магнерич, взех си и селен. Има стабиииилно количество домашни орехи, круши, мед.
В тренировките за долна част следвам следната логика:
- Тренировка 1
Пет-шест упражнения, като първото е тежко и в малко повторения, второто - леко, в повече повторения. Останалите са нещо средно :Д
- Тренировка 2
Същите упражнения, но вече предишното “второ” е станало тежко и е първо. Предишното “първо” е второ и е по-леко. Останалите пак са за кеф. Понякога има и още упражнения, но те са според настроението.
Като цяло има потенциал да е доста добре работещо за мен, трябва повече отдаденост обаче - а след работа обикновено трябва да свърша други неща и не ми стигат силите в последствие (или просто предпочитам в това време да правя нещо друго).
Трябва да включа кардио, но май единственият вариант е да си взема уред вкъщи. Стълбите на блока смърдят, навън има кучета колкото телета.... :Д
Има нещо много симпатично и вдъхновяващо в новия вид на форума/сайта (единствено рисунките смятам за неподходящи, малко като за букварче са), и реших да си попълня дневника :Д
Да се запиша и в новия ббтийм, така да се каже!
Чета си тук често така или иначе, тренирам сравнително редовно, наблюдавам и оценявам света и обитателите му... Нямам много време за арт и забавления покрай работата ми (поне научавам доста неща покрай нея, няма застой), но тренировките са неразделна част от съзнанието и действията ми.
Поздрави!
От известно време не ходя на работа и имам доста повече време от преди - чудесен момент за подновяване на дневника 🙂
Мисля, че ще ми е от полза в един нов за мен период - преди около 2 седмици родих (оперативно) и смятам да проследявам влизането във форма 🙂
Накратко - лека и бих казала абсолютно неусетна бременност без никакви неразположения и оплаквания, около 12 качени килограма, от които в момента имам останали около 4. Тежа 53 кЕла.
Тренирах през цялото време (поне 3 пъти седмично) без последните 2 седмици предимно със собствено тегло, ластици и леки гири, но имаше и тренировки с пудовките и лост/лека щанга. И все пък, не съм се скапвала, бяха си лежерни раздвижвания и много ходене насам-натам.
Чувствам се доста възстановена, но засега няма да избързвам с натоварването, за да не стане някоя неприятна изненада.
Ще залагам първоначално на различни ритници от право/легнало/на 4 лапи 😄 положение, глутеус мост разновидности, упражнения с ластика/гиричките за гръб, ръце и рамене. После ще видим.
See u soon 🙂
Първо - изключително много се радвам, че се връщаш 🙂
Второ - Уаууу! Честито! Аз препрочитах няколко пъти изречението “родих преди 2 седмици...” , за да се уверя, че съм разбрала правилно 😄
Трето - с изключителен интерес ще те чета ^_^
Успех, Атомче!
08.07.17
17:01
Уау! Мама Атом! Честито! 🙂
И добре дошла отново, ще се следи 🙂