Hugger-mugger

Прескочи до:

19.07.15
21:13

13 Юли

Клек с щанга - 10@20, 10@25, 5@30, 3х5@35, 3@37,5, 2х5@30, 10@20
Тръстър АТГ - 10@2х5кг, 3х10@2х8кг
Преден клек @20 - 4х10
Напади @15кг диск пред гърди - 4х10
Бг клек 4х10 собствено тегло
Седяща лег преса - 10@+15, 10@+25, 10@+35, 10@+45
Leg curl @15kg - 4x10
Leg extension @15 - 3x10
Асистирани набирания на машина @-15кг - 4х5

15 Юли

Асистирани набирания на машина @-15 - 6,5,5,4
Пуш преса - 2х5@20кг (военна), 5@22.5, 5@25, 5@27,5, 3@30 (с резерв за още едно, даже две...), 5@25, 10@20
Раменна преса на машината, дето не ми пасва @14кг - 4х7
Скрипец пред врат@16.5 (за всяка ръка т.е 33.. скрипец е странен :Д) - 7,7,7,5
Едностранно гребане с дъмбел - х10@10, 3х10@12.5
Пръсти към лост - 5,5,4

17 Юли - домашни мързеливи упражнения на постелка - 2 вида ритници до парене; глутеус мост

18 юли :)

хижа Бъндерица -  хижа Вихрен - вр. Вихрен - хижа Бъндерица :)

19 юли :):)

хижа Вихрен - Кончето през една пътека, на която и забравих името - хижа Вихрен :):)

Уикенд по мой вкус!!! Справихме се прилично с денивелажа, километрите, умората, слънцето :) Паднах само веднъж, което си е постижение.
Като цяло, доста трудно вработвам - в началото трябва да се влача бавничко, докато вляза в beast mode :) После въдух има :)
С повече тренировки и практика, ще стане по-добре. Ама кога ли... отпуската е мираж :Д

Мнението беше редактирано от Atom на 19.07.15 21:14.

20.07.15
19:32

Снимчоци :)

П.П. Принципно съм по-обла, отколкото на снимките :Д Планината ме прави грациозна! :Д

21.07.15
17:53

Каква планина!! Каква гледка!! Какво нещо!!!

Аааа, аз такова.... за Олег говорех (но хомо) :D

Алооо, ще изпуснем рождения ден на Атомеца, бее!

Честит рожден ден, прекрасен Атом! Да си жива и здрава, все така чудесна и прекрасна! И все така Атом! (sun) (F) (cake)

*karfi4ka

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 24.07.15 18:10.

Да, тук вярно щяхме да изтървем отбелязването му. :D

Аз си й пожелах вече нещата, на това слънчево момиче, но не пречи и пак, и пак, и пак!
Защото тя заслужава да е много щастливааааааааааа :)))))

24.07.15
18:14

Честит рожден ден! :) Бъди все така лъчезарна и усмихната!

24.07.15
18:27

Честито, Силве! Здраве и много поводи за усмивки :)!

Мнението беше редактирано от Петър на 24.07.15 18:28.

JNL

24.07.15
18:30

Хейй Атомче с теб носим едно и също име, а се оказва, че сме и една зодия. Честит рожден ден, прекрасна (sun) (F). Желая ти много щастие и усмивки.

Честит рожден ден и тук, Силве :* (party) (party) !

24.07.15
19:18

Честит рожден ден, Силве! Много здраве, щастие, хармония и повече свободно време за разходки извън Мордор (giggle)(beer)

24.07.15
22:11

Честит Рожден Ден !!! Жива и здрава и винаги усмихната :) Весел празник !

25.07.15
09:12

Много ви благодаря, прекрасни, мили и същевременно здрави и силни хора :)

Тази година рожденият ми ден беше точно, какъвто ми харесва - горещ и слънчев :) Бях на работа, но ми беше хубавооо :)
Приготвих два домашни сладкиша:
- тирамису с маскарпоне, но без яйца
- чийзкейк с рикота и фламбирани праскови

Нямам хубави снимки да споделя, но съм доволна от резултата (sun)

Понеделник и вторник не тренирах. В сряда направих опит със собствено тегло, но ми беше задух в нас и беше жалка картина. В четвъртък готвих, в петък празнувах :)

Получих страхотни подаръцииии :)
Сега ще попътувам малко, надявам се да направя отново някой планински преход (нещо по айляшко).

След Пирин имам около 6 различни нюанса тен на прасците си, петна, надрано и синини... Гледката е красива и безкрайно естетична :Д:Д:Д

Едитвам със снимка на тена :Д

Мнението беше редактирано от Atom на 27.07.15 15:08.

25.07.15
09:35

Честит рожден ден и от мен! С малко закъснение, но с най-добри пожелания :) Бъди все така прекрасна и само хубави неща да ти се случват (F)

25.07.15
09:39

Закъснало, но от сърце :)
Жива и здрава, Силве, всичко най-слънчево, хубаво и усмихнато !

27.07.15
15:16

Благодаря Ви :*
——
Да вметна набързо: планираното походче отпадна :(
Така че се разхождам само в градски условия, но по мноооооого и то в часовия диапазон 9.00 - 16.00. Времето е чудесно! Обичам да ми е топло!!!!!!!!!!!!!!!

Премерих се на онези апаратчета, които отчитат % телесни мазнини - 24% майна :D:D:D Честно казано, не му вярвам. Може по краката и д-то да си имам толкова, но на раменете си виждам фибрите. Така че средно трябва да е по-малко.
Откакто пия бромокриптин, имам +2кг качени без промяна в другия ми живот (активност, храна). Тъпо ми е малко :(

Айлякът приключва утре  :)

Според мен изобщо не е отчело дори близки стойности до това, което реално си.
Нали съм те виждала на живо... абсурд 24% :)

02.08.15
19:47

Прекрасна V,  на моменти се чудя и аз какъв е реалният процент... Любопитно ми е :Д Със сигурност не е нисък, не ми е и цел... аз съм си фен на обемите :Д Фит-обемите, ако има такава категория  :D

Имах скапана седмица, пролактинът ми много се вдигна при настоящите дози бромокриптин... Да кажем, че се върнах 4 години назад :) Но ми поотмина ужасното настроение, пийвам си биричка и си мисля хубави неща. Предстои много социален и ваканционен август (май няма да е особено тренировъчен), ще го обобщя накрая :) Поздрави на всички здравеняци и пустиняци :Д

Мнението беше редактирано от Atom на 02.08.15 19:48.

06.08.15
19:52

Последните дни нещо наруших рутината. Не тренирам крака :Д Само корем; правя прогреси на драконов флаг (Игличето ме вдъхнови). Далеч съм от истината, но пък ме боли тила по цял ден (както съм казвала и преди - героично е!!! :D)

Другото странно е, че нямам апетит и от 4 дни съм на някаква СИМВОЛИЧНА храна (и бира). Хммм.
Доста ми е добре, така ще си карам. Или ще се просветля, или.... :Д
Шегувам се, просто като ми се върне апетитът - всичко ще си дойде постарому.

Водната задръжка се разкара и съм доволна (и себе си).

А пък някои хора сме със силно завишен апетит. Вече ми е ясно кой стои зад тази схема.
И с това нетрениране на крака............................... може би си готова за гилдията на плажните! :)

Пиши по-често! :*

08.08.15
21:13

Така е, Ви, краката ми са много развити (и без тренировки) и освен това ме е страх да не пораснат още :Д :Д :Д Качвам много бързо мускулна маса :( Ще взема да направя няколко плодови дни (wasntme) (wasntme) :D

Така, сериозно малко :D
Днес бях на кръщене, хапнахме хубаво агнешко, свинско, бири (не съм особено оригинална напоследък).

Не съм тренирала. Търча насам-натам, но като цяло смешно като активност.
Знаех си, че август ще е такъв :)

Мнението беше редактирано от Atom на 08.08.15 21:14.

10.08.15
19:12

Така, драконовият флаг не е чак толкова труден (изказа се компетентно Силвия след 2 “тренировки” по 10 минути :Д). Тъй като наистина ми се струва постижима цел (поне в посока отгоре-надолу), реших да видя дали ще успея да го направя.

Днес контролирано стигам до положението от снимката, мога и да задържам (да се чете -  15 -20 стотни от секундата :Д) :) Трябва да пробвам и на по-твърда пейка.
Надявам се след време да има прогрес :)

Леле, ако не работех в офис и бях волна и свободна, каква машина щях да стана :D

Мнението беше редактирано от Atom на 10.08.15 19:12.

Теди Илиева

10.08.15
19:53

Направо страхотно! Това упражнение от както го видях в нета преди време, ме омагьосва. Колко силен пояс трябва да има човек за да го направи! Много си силна, Силве!

10.08.15
20:02

Теди, благодаря ти! Принципно за да го направя по протокол, трябва още бая работа (тук съм крива, а и не пускам особено дълбоко краката).
Но и мен много ме омагьосва!!
Отдавна не се бях запалвала така по нещо “спортно” :) :)
Е. другото е “human flag”, ама за там определено ще трябва да напусна работа :ДД

10.08.15
20:42

казано от Atom на 10.08.15, 19:12:

Днес контролирано стигам до положението от снимката, мога и да задържам (да се чете -  15 -20 стотни от секундата :Д)

Отгоре надолу или отдолу нагоре? :D

11.08.15
08:26

Иглиц, от горе надолу разбира се .. точно преди да се строполя :)

13.08.15
18:41

Продължавам с тренировки за ядро :) От опитите за драконов флаг имам за първи път толкова ясно позиционирана точно в корема мускулна треска (inlove) Като цяло е много, много яко и съм щастлива. Един ден са спомагателни, по-леки упражнения. На следващия - опити за прогресии. И се редуват.

Ходя пеша по ок. 5 км на ден, правя по около 100-150 клека със собствено тегло на работа, вечер също по толкова глутеус мост и ритници. От септември съм пак на зала, дотогава ще съм си все така айляк :)

Забелязвам мноооогооо приятно изчистване на може би 1-2 кг. вода, мазнина, подпухналост - дано се задържи така и за морската почивка и не ме погне някое зверско, дебело ПМС :D :D :D

Още Е-Д-И-Н работен ден, после сватба (чужда!!) и отпуска.

13.08.15
21:26

казано от Atom на 13.08.15, 18:41:

сватба (чужда!!)

Амииииии...кога няма да е чужда??? (party) (d)

14.08.15
08:51

Ооо, Иги, не е за мен това чудо :) Предпочитам хубава екскурзия :)

14.08.15
09:06

Звучи логично :D

Оохо. Имаме си Росен номер 2. :D

14.08.15
09:31

Баце, добре, че сме аз и ти, да искаме да сме принцеси, та да печелят сватба-търговците :D

19.08.15
08:15

Официална снимка до язовир :Д
Пия кафе на моренцето сега... мога така цяла година :)

28.08.15
19:07

Държа да отбележа, че на клипа не съм аз :D Човекът си успя да го направи от първия опит! :)

28.08.15
19:45

Не човек, това е машина! Олег рулЗ!

31.08.15
20:52

Така е, Иглиц :) Даже изглежда лесно отстрани...

Така, първи работен ден след 2 седмици море... А не може ли 2 седмици работа, а другото да е почивка... :(

Не съм тренирала систематизирано, но имаше движение; ядох много, от всичко, което ми се ядеше. Бях решила да не пия бира (бромокриптин + алкохол е невероятна гадост като ефект, от 4 години се измъчвам (dull)), издържах 6 часа първия ден :Д После реших да не си провалям почивката с ограничения и си пих по 3-4 бирички дневно, както си му е редът :Д:Д:Д (h)
И слънецто не ограничавах... до тен на млад мулат (nlove5)(nlove5)(nlove5) изобщо no limit :)

Не ме хвана никакъв вирус, но го отдавам на заздравения имунитет покрай качени няколко кила 8-) (50 кила мускОли съм (и малко целулит де)) :)

До края на годината нямам останала отпуска :D :D Ще трябва да се отдам на тренировки :)

09.11.15
19:12

Схемата от известно време е 2 тренировки за долна част  - 1 тренировка за горна част. Разредени са понякога, защото ме мързи.
Често ям варени телешки хрущяли (с бульона де :Д, номер едно за костите и ставите според мен, а и е вкусно много); както и домашни салатки от ряпа, моркови, целина, цвекло. Пия босвелия, магнерич, взех си и селен. Има стабиииилно количество домашни орехи, круши, мед.

В тренировките за долна част следвам следната логика:
- Тренировка 1
Пет-шест упражнения, като първото е тежко и в малко повторения, второто - леко, в повече повторения. Останалите са нещо средно :Д
- Тренировка 2
Същите упражнения, но вече предишното “второ” е станало тежко и е първо. Предишното “първо” е второ и е по-леко. Останалите пак са за кеф. Понякога има и още упражнения, но те са според настроението.

Като цяло има потенциал да е доста добре работещо за мен, трябва повече отдаденост обаче - а след работа обикновено трябва да свърша други неща и не ми стигат силите в последствие (или просто предпочитам в това време да правя нещо друго).
Трябва да включа кардио, но май единственият вариант е да си взема уред вкъщи. Стълбите на блока смърдят, навън има кучета колкото телета.... :Д

20.03.17
18:40

Има нещо много симпатично и вдъхновяващо в новия вид на форума/сайта (единствено рисунките смятам за неподходящи, малко като за букварче са), и реших да си попълня дневника :Д
Да се запиша и в новия ббтийм, така да се каже!

Чета си тук често така или иначе, тренирам сравнително редовно, наблюдавам и оценявам света и обитателите му... Нямам много време за арт и забавления покрай работата ми (поне научавам доста неща покрай нея, няма застой), но тренировките са неразделна част от съзнанието и действията ми.
Поздрави!

08.07.17
15:10

От известно време не ходя на работа и имам доста повече време от преди - чудесен момент за подновяване на дневника 🙂

Мисля, че ще ми е от полза в един нов за мен период - преди около 2 седмици родих (оперативно) и смятам да проследявам влизането във форма 🙂
Накратко - лека и бих казала абсолютно неусетна бременност без никакви неразположения и оплаквания, около 12 качени килограма, от които в момента имам останали около 4. Тежа 53 кЕла.
Тренирах през цялото време (поне 3 пъти седмично) без последните 2 седмици предимно със собствено тегло, ластици и леки гири, но имаше и тренировки с пудовките и лост/лека щанга. И все пък, не съм се скапвала, бяха си лежерни раздвижвания и много ходене насам-натам.

Чувствам се доста възстановена, но засега няма да избързвам с натоварването, за да не стане някоя неприятна изненада.
Ще залагам първоначално на различни ритници от право/легнало/на 4 лапи 😄 положение, глутеус мост разновидности, упражнения с ластика/гиричките за гръб, ръце и рамене. После ще видим.
See u soon 🙂

08.07.17
16:27

Първо - изключително много се радвам, че се връщаш 🙂
Второ - Уаууу! Честито! Аз препрочитах няколко пъти изречението “родих преди 2 седмици...” , за да се уверя, че съм разбрала правилно 😄
Трето - с изключителен интерес ще те чета ^_^
Успех, Атомче!

Уау! Мама Атом! Честито! 🙂

И добре дошла отново, ще се следи 🙂

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1