Keep running !

Прескочи до:

18.07.15
21:36

18/07

Днес йогата като вчера:
Ащанга 1 час - до Навасана включително + Ширшасана

Храната :
- овесени ядки 3 с.л. с кисело мляко и 1 банан
- салата шопска, ориз на фурна, малко пилешко, 2-3 круши
- диня
- салата домати, краставици, лук и магданоз, няколко маслини, скумрия печена на фурна
- сладолед Рафи от кутия (blush)

Нищо интересно за отбелязване днес, плажа го пропуснахме, но утре ще наваксаме и така :)

19.07.15
17:50

19/07

Сутринта се събудих рано и реших да изляза за леко кросче на гладно :)
Джогинг 5К за 35:57 мин. бавно, но ... в последна седмица на 7 - ми месец съм :) толкова мога (blush)
След бягането Слънчеви поздрави А+В х 5 повторения за около 20 мин. + стойка на глава доста задържане

Хапването :
- бъркани 3 яйца с 1 банан
- 3 бисквити РК и сини сливи на плажа (sun)
- салата домати и краставици, скумрия печена на фурна, малко овче сирене
- вечерята предстои, на гости сме у свеки

Мъъъъничко изгорях днес на плажа ... тумбака не, девойката я пазя на сянка ама кракатааааа.....(tmi) Нищо де, сега поне ще съм симетрична, че ръцете и лицето ми са доста потъмнели от ходенето и бягането навън, но краката бяха бели ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 19.07.15 17:50.

21.07.15
07:02

20/07

Много зает ден от сутринта.
Първо разчистване и разместване на мебели, покриване с найлон, подготовка за майстори. После след тях чистене основно на целия апартамент, вдигнахме един гаден килим, който не мога да гледам за пране, пердетата, мебели абе....яко чистене. Демонтирахме 2 климатика и монтиране на 3 нови, добре че не изцапаха много майсторите....Докато мъжо е отпуск у дома гледаме да свършим всичко, което има и да остане да чакаме бебка вече :) Кофти ми е, че не остана време да си направя практиката, но ... днес ще наваксам,

Движението, различно от чистенето :
Слънчеви поздрави 25 мин. + стойка на глава
Стойката не се получи както предните дни, бях твърде разсеяна (dull)

Храната :
- 2 сандвича препечени с кашкавал и домат от хляба с квас
- 50 гр. сурово кашу, 1 мини сусамка
- 2 домата с натрошено сирене
- 2 круши
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, 2 кюфтенца от мляно месо, варена елда с тиквички
- диня

Ох, това с динята вечер е ужасно в моето състояние значи (tmi) Ще гледам от сега нататък да я консумирам през деня, че аз без диня ставам по 3 пъти нощем, пък снощиииии.....:@

Мнението беше редактирано от Vess на 21.07.15 07:03.

21.07.15
10:45

казано от Веселина Иванова на 21.07.15, 07:02:

20/07

Ох, това с динята вечер е ужасно в моето състояние значи (tmi) Ще гледам от сега нататък да я консумирам през деня, че аз без диня ставам по 3 пъти нощем, пък снощиииии.....:@

рекорда ми е 16 пъти :), ама ако я ям през деня е по зле. Пробвах :)

21.07.15
20:52

Дени да ти кажа, днес ядох динята през деня и е по-добре ситуацията при мен :) Надявам се тази нощ да спя по - добре от предната ;)

21/07

Ащанга йога 75 мин. (sun)

Храната :
- 3 бъркани яйца с 1 банан
- салата домати, краставици и сиренце, 1 кюфте от мляно месо
- резен диня и резен пъпеш
- салата домати, краставици и лук, няколко маслини, 2 кюфтенца и варена елда с тиквички
- ще има шоколад (tmi) На мъжо брато му си дойде от Лондон за няколко дни и ни зареди подобаващо 8-)

Днес основно почивка. Сутринта бях на 3-та ФМ да видим как се развива бебка. Всичко е наред, отговаря си на седмиците, малко малка ми се стори за последна седмица от седми месец, но доктора каза, че е ОК - 1150 гр. (wasntme) Видях й и личицето (inlove) същата чипоноска като батко си (nlove5)

22.07.15
21:15

22/07

Сутринта Ащанга йога практика 80 мин. (sun) изтекох на постелката (whew)
Утре планирам да раздвижа малко крачуните на стадиона сутринта, но да не си правя много сметките предварително ;)

Иначе нормален ден, из нас основно, утре вечер ще имаме гости, че мъжо рожденик и чистене, пазарене, обичайни неща. Не ми се крачи нещо на вън в жегата....чакам малко да отмине, не съм ходила на разходка от почивката (wasntme)

Храната :
- 1 банан и 3 фурми с тахан
- салата домати, краставица, сиренце и резен кашкавал
- диня, 1 праскова
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, 4 яйца в масло, 2 с.л.от елдата

Направих и сурова изцяло веган торта за мъжо утре, сега стяга в хладилника, утре като я завърша, ще Ви почерпя виртуално ;)
Айде, лека |-)

23.07.15
19:17

23/07

Мъжо е рожденик днес :) да ни е жив и здрав (party)
Тортата е готова, но още не съм снимала, искам като я разрежем да снимам парче ;)

Иначе активността днес :
Сутринта на гладно след като оставих дребен на градина :
4 км. бягане за потресаващите 29:48 мин.
Поздрави А+В х 5 повторения

Храната :
- 1 банан и 3 фурми с тахан
- салата домат, краставица и сиренце, 1 яйца на тиган, няколко маслини огромни
- 2 праскови
- вечерята предстои - салата шопска, маслини, печени зеленчуци ( тиквичка, зелен пипер, морков, лук и домат ) с вратна пържолка + веган суровата ми торта разбира се :) и с чаша (beer) ще се почерпя за наздраве :)

25.07.15
09:17

24/07

Не остана ред снощи да се отчета ;) Между другото от днес влизам в 8-ми месец 8-) как минава времето само ...
Сутринта на гладно :
Ащанга йога практика 80 мин.

Храната :
- банан с тахан
- салата домати и сирене, резен кашкавал, маслини
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, 3 яйца на тиган с кисело мляко
- парче от тортата на рожденика от 23-ти ;)

Ето и самата торта ( смлени фурми, сурови лешници и кокосови стърготини + какао наредени върху ред резени банани )

Мнението беше редактирано от Vess на 25.07.15 09:18.

Жестока торта - браво за съставките и за визията й! :)

26.07.15
09:27

казано от Вероника Налбатска на 25.07.15, 09:22:

Жестока торта - браво за съставките и за визията й! :)

Благодаря Рони :) и на вкус я харесаха ;)

25/07

Вчера йога практика 55 мин. само - Поздрави + позите от стоеж + обърнатите и заключителни асани. Чувствах се супер уморена, явно с напредването на бременността умората няма да ме подмине (dull) Отказах и  плажа следобед, топло ми е и гледам да не се подавам много навън ... жега в комбинация с бременност = не особено добра комбинация (dull)
Вечерта обаче отидох на приятна среща с приятели :) Вик и компанията от тренировките  :) чудесно си изкарахме :) доволна съм много :)

Храната :
- овесени ядки с кисело мляко и праскова
- салата домат, краставица и сиренце, 1 яйце в масло, 1/2 купичка варен нахут
- резен диня, резен пъпеш
- овчарска салата, порция трицона и безалкохолна бира на заведението
- половин шоколад с лешници като се прибрах (tmi)

27.07.15
07:04

26/07

Ащанга йога 70 мин.
:)
Изправям  се все по-често в стойка на глава без помощ от стената и задържам доста, но докато не родя, няма да го правя без стена ...

Храната:
- 2 яйца намазани с мед и остатъка от овесените ядки на дечко
- салата домат, краставица и сирвне, купичка варен нахут
- 2 праскови, диня
- салата домати, краставици и лук, маслини, скумрия наа скара + варен кафяв ориз с грах
- резен пъпеш

Нормална неделя с разни домашни работи.
Честита нова седмица :)

Мнението беше редактирано от Vess на 28.07.15 06:41.

28.07.15
06:59

27/07

Вчера сутринта на гладно движението :
12,340 км. разходка - 2 :23 :46 - нормален ход, нито бързо, нито бавно.
Поздрави А+В х 5 повторение около 20 мин.

Добре се получи, дъъъъъълга разходка си направих ;)

Храната :
- 5 сини сливи, пъпеш ( това към 11:30 часа )
- салата два домата, кашкавал, едно малко парче от скумрия на скара
- диня, 2 сливи
- салата домати, краставици, лук и магданоз, няколко маслини, тиквички печени на фурна с кисело мляко с чесън
- шоколад ( последния от Лондон, край, свършиха ... )

Втора вечер не спя ... едно жегата и второ, като се събудя към 2 часа до 00 и после всеки шум, който идва от вън ме побърква и не мога да заспя от това....ужасно е. Снощи като се събудих към 1:30 до 3:30 още се кокорих,заспала съм, и часовника в 6:30 дръъъън айде ставай... (dull) На обед се надявам да си отспя ...
Килограмите ми ... странно нещо ... така варират, всичко е от водната задръжка то е ясно, но вчера като се качих, очаквах да съм в +, а аз бях в -1 кг. ... Абе, държа ги все около + 8 кг. и това си е ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 28.07.15 07:15.

....
Извининявам се, Веси! Голям срам! Съжалявам. Не знам как не съм обърнала внимание, честно! Зачетох се в твоя дневник и виж какво съм направила! :) :) :)

Бъди здрава и все така силна бременна мама :)

Рени

Мнението беше редактирано от Рени Николова на 28.07.15 09:05.

28.07.15
09:02

Ох, харесах поста и чак тогава видях, че е чужд дневник :) Много ни е напекло слънцето, момичета :)

Теди Илиева

28.07.15
09:06

:D :D :D

Хаха, аз гледах, гледах и реших, че аз нещо не съм в ред (giggle)

29.07.15
07:16

Не се тревожи Рени, случват се такива неща (F)

28/07

Вчера заради двете нощи безсъние, като оставих дребен на градината се прибрах и пак легнах ... та откарах още 1час и половина сън. Но поне бях свежа после ...

Ащанга практика 80 мин. Успях да вдигна в стойка на глава без помощ от стената и да задържа до 17-18 дишания (party) но пък нещо много съм разтегнала точно някъде между глутеуса и адуктора в ляво и боли при някой от асаните ...

Храната :
- 3 яйца бъркани с 1 банан
- резен диня, пъпеш и няколко кайсии
- припечена филия хляб с лимец с кашкавал, 1 домат
- 3 фурми с тахан
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, скумрия печена на фурна
- пак пъпеш

Ох, да отминават тия жеги, че не се трае вече .... с тоя корем така да ми тежи ... Във Варна не са толкова високи градусите, но пък влагата....ох влагата как ме мориииии ....

Мнението беше редактирано от Vess на 29.07.15 07:20.

30.07.15
07:18

29/07

Вчера, доста нерви сутринта при личния доктор :@ трябваше да ми издаде много важен документ, нужен за болничния, но му се скапа компютъра и ако и днес не ми го даде, не знам ... Дано е успял да го подкара, защото (punch)

След обед у дома :
Слънчеви поздрави А+Б х 5 пъти
26 пъти ( уж да докарам нещо като 200 м. )
3 лицеви опори
6 ходещи напада
Всичко общо 40 мин.

Храната :
- 3 яйца, бъркани с 1 банан
- сини сливи, кайсии
- салата домати, краставица, натрошено сирене, резен кашкавал, няколко маслини
- малко слънчогледов тахан с мед
- салата домати, краставици, лук и магданоз, скумрия печена, няколко печени пресни картофки
- пъпеш

И една снимка в 8-ми месец вече ;) Не ме питайте как се тренира с тоя корем (tmi) но на плануващите бременност да кажа, всичко е възможно :)

Мнението беше редактирано от Vess на 30.07.15 07:19.

Абеее, тука BB-майките сте... ЖЕСТОКИ! :)
Като за каталог сте - красиви, здрави, активни!

Всичко най-хубаво! :*

И отново...
Вдъхновяваш ме!
Категорично си ми пример!
Радвам ти се, защото имаш смелостта и силата да си различна от възприятията и разбиранията на тълпата!
:* :* :* (inlove) (hug)

30.07.15
21:53

Благодаря Ви момичета, много сте мили :* (F)

30/07

Днес, Ащанга йога практика 80 мин. (sun) Чудесно се получи, изстисках се като лимон (whew) Утре да взема да почина от всякакви активности, че май почва вече леееееко да ми тежи ;)

Храната :
- попара от овесени ядки, малко краве масълце и натрошено сирене
- салата домати и сирене, 4 яйца в масло, резен кашкавал
- пъпеш
- салата домати, краставици, лук, маслини, тиквички на фурна залети с кисело мляко с чесън
- ще има диня ...

01.08.15
08:47

31/07

И този месец се изтърколи ...
Вчера без спортни занимания, без йога, пълнолуние, само чистене из нас, кратка разходка, пазарене, и малко работа до службата трябваше да отметна. А какъв дъжд валя във Варна снощиииии.....ставам тази сутрин и така приятна хлад е навън :)

храната :
- сандвич от препечена филийка от лимец с квас, кашкавал и домат
- резен кашкавал, малко домат
- тук малко джънк на работа - черпиха ме с някакви солени бисквитки и корни
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслинки, печено пилешко и печен пипер, чаша айрян
- диня

Днес гледам доста облачно го дават, ще видим как ще организираме плажа (wasntme)
Приятни почивни дни (sun)

02.08.15
09:08

01/08

Сутринта Ащанга практика 70 мин. (sun) Все по - трудно ми става заради корема, но все по - добре се чувствам след йогата (sun)

После разходка до Шкорпиловци, времето беше кофти за плаж, но поне се разходихме :) Отидохме и до родната стряха и заредихме с домашни плодове и зеленчуци :)

Храната :
- 1 банан намазан с бъркало от тахан, мед и какао
- салата домати и краставици, сиренце, 2 кебапчета и 1 кюфте от мляно месо
- пъпеш
- салата домати, краставици, лук и магданоз, сиренце, 3 яйца в масло, 2 печени пиперки
- диня

Днес вече слънцето пече от рано сутринта (sun) Първо с двамата мъже на корта за урок на Петьо по тенис, после плаж :)
Хубава и слънчева неделя :)

03.08.15
07:17

02/08

Как сте мили хора ? Снощи щях да се отчитам, но подхванахме един 3Д пъзел та отиде до .... посреднощ ;)
Иначе сутринта рано на стадиона :
4,200км. леко бягане/бързо вървене за 32:57 мин.
Слънчеви поздрави А+Б х 5 повторения

После отидохме на урок по тенис с малък Пеца, баща му каза, че има лееееек напредък ;) дано му хареса и за напред и не загуби интерес :) После плаж и деня мина (sun)

Храната :
- овес с кисело мляко и стафиди
- грозде
- салата домат и краставица, 3 яйца в масло, сиренце
- диня и пъпеш
- салата домат, краставица и лук, маслини, тиквички печени на фурна залети с кисело мляко с чесън, 1 пфх домашен ръжен с квас
- сладолед :P

Колкото и да ми е мъчно, май няма да тичам вече а основно ходене, разходки и такива подобни :( Почнаха разни болки ниско долу и ме е страх да не тръгне бебето нещо да излиза ... ще взема да си почивам повече вече ;) пък после ще възстановявам бягането лека - полека :)

Хубава нова седмица 8-)

Мнението беше редактирано от Vess на 03.08.15 07:25.

04.08.15
07:08

03/08

Добро утро (sun)
Вчера сутринта : Ащанга йога 75 мин. :)

Храната :
- салата от домати, краставица, натрошено сирене, резенчета кашкавал и маслини
- малко от бъркало слънч.тахан с мед и какао
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, порция лятна манджичка Миш-маш, чаша безалкохолна бира
- чашка течен домашен шоколад :P

Днес мисля да си направя хубава разходка, да видим ;)
Хубав вторник (F)

05.08.15
07:22

04/08

Активността вчера :
Разходка от 5,700 км. за 1 час и 38 мин.

Храната :
- банан с тахан
- нектарина
- салата домати, краставици, натрошено сирене, порция Миш-маш
- нектарина, резен пъпеш, резен диня
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, 2 кюфтенца от мляна св.плешка, няколко печени картофчета
- чашка от домашния теч.шоколад :P

Нищо кой знае какво за отбелязване вчера, само силни болки имах на първия километър разходка, спирах на моменти даже ... по едно време ми мина през ума да седна на някоя спирка и да се прибера с автобус....уплаших се сериозно един вид...после като премина, до последно нямах никакви проблеми ама ... стреснах се де (dull)
После у дома повечко лежах, почивах си, след обед само готвих и отидох за дребен от градината.
Вечерта довършихме пъзела обаче, голям зор но и голям кеф на финала ;)

Теди Илиева

05.08.15
13:54

Веси, как правиш домашния течен шоколад?

06.08.15
07:08

Добро утро :)
Теди, рецептата е от интернет, ето я и нея http://www.supichka.com/2014/02/domashen-techen-shokolad.html. Заменила съм само захарта със сурова нерафинирана.

05/08

Вчера Аащанга йога 80 мин. (sun)
Днес обаче ще почивам от спортни активности. Ще разредя вече движението поне през ден ... че почва да ме е шубе определено (dull)

Храната:
- 2 филии дом.хляб с квас препечени с резен домат и кашкавал
- 1 голям розов домат със сирене, малко от Миш-маша
- диня
- сладолед
- салата домат, краставица, лук и магданоз, маслини, 2 кюфтета от мляно месо, чаша айрен
- диня ... пак

Днес имам доста ходене на вън, дано не е много горещо ... (whew)

Мнението беше редактирано от Vess на 07.08.15 15:58.

07.08.15
07:07

06/08

Вчера, както казах в горния пост ден без спортна активност. Но ... все повече ще са тези дни. Мисля, че до началото на 8-ми месец включително достатъчно активна бях ... Вчера на ЖК, доктора каза все повече лежане и почивка (dull) Имам доста контракции придружени вече с болка ... освен магнезия ще пия и Нош-па ...
Ще спра и йогата най-вероятно, може да си правя кратки 30 мин.практики и така. Хемоглобина ми е 116, но каза че за бременност бивал ;) В понеделник ще пускам пак кръв и урина и запис на тонове на бебка ще правим.  Иначе маймунка е вече към 1,800 кг., отговаря си на седмиците, малко дребничка върви, но нали е кокона ;) и така. Качените килограми до момента - 9 кг.

Храната :
- банан с тахан
- Селска салата и чаша айрян ( това на сладки приказки с приятелки на заведение )
- у дома пак салата домати, краставица и сиренце
- тук някакви брускети ръбах, че много ми прималя а бях на път за прегледа ...
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, 1 кюфте от мляно месо и 3 яйца на тиган с кисело мляко
- диня

Петък е (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 07.08.15 07:08.

07.08.15
18:34

07/08

Да се отчета за днес, че след малко ще излезем семейно с приятели и ще укаснеем сигурно :)

След обед Ащанга йога 60 мин. Съкратих няколко пози заради контракциите, но стойката на глава си я правя ;)

Храната:
- банан с тахан
- 3 сини сливи
- два домата със сирене, хамсия 200 гр.
- праскова
- вечерята ще е задължително салата, другото не го знам ;)

Приятна и прохладна вечер :)

09.08.15
20:35

08/08

Този ден без спорт, ходихме до Д.Чифлик, сладки приказки с близките ми, разходка до Шкорпиловци и обратно в къщата.
Храната не ме карайте да си я спомням, мозъка ми е достатъчно обременен в момента с мисли за ританки, камизолки и бодита :D

09/08

Днес обратно във Варна :)

10 рунда :
3 лицеви опори
12 странични напада ( х 6 на крак )
Стойка на глава - 3 изправяния х 7-8 вдишвания

Доста лекичко ще го давам вече ;) корема много взема да ми пречи (dull) Още месец и половина остана но все по-тежко ми е ... Иначе всички лицеви опори чисти, 30 + 20 още от слънчевите поздрави :) общо 50 лицеви опори :)

Храната :
- 1 парче домашна баница и 1 парче домашен сладкиш с локум
- салата домати и краставица, 4 яйца в масло, маслинки
- 1 праскова
- 3 фурми със сусамов тахан
- салата домати, краставици, натрошено сирене, 1 фпх с квас ръжен, лятна манджичка с мляно месце ( домати, пипер, лук, морковки и каймата на тиган )

И две снимки от петък, обаче днес вече имам чувството, че корема ми е с още педя напред (giggle) честно Ви казвам, снимките много лъжат ;)

11.08.15
08:56

10/08

Добро утро (sun)
Вчера деня протече без особена активност. Сутринта пусках изследвания, стандартните ПКК и урина. После с дребен ( спряла съм го за една седмица от градина да си почине и той и аз от ставане сутрин ) отидохме на запис на тоновете на бебка. Беше му много интересно как се чува сърчицето и много слуша, изобщо не е мрънкал и протестирал, че стои на един стол цели 30 мин. ;) Записа се получи идеален, каза доктора (inlove)
После 2 часа на крак в мола (dull) В неделя мъжо ще кръщава едно детенце и търсех подарък и кръстче за кръщелника. Днес ще има активност, макар и за някой от Вас изобщо да не се счита за активност, но ако знаете как ми тежи вечеееее.....как ми подпира диафрагмата корема, и как не мога да се завъртя вечер в леглото, но .... още малко, не остана :) Та за мен си е активност ;)

Храната вчера :
- овес с банан и кис.мляко
- салата домат и краставица, малко от яхнийката зеленчуци с мляното месо
- праскова, грозде
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, скумрия печена на фурна, печен пипер и патладжан с чесън
- още малко грозде (dull)

Днес съм обещала на баткото разходка в Морската с колелото, та ...почваме да се приготвяме докато не е напекло здраво (sun)

12.08.15
08:31

11/08

Добро утро :) Вечер хич не ми се пуска компютъра и сутрин я карам по спомен отчета  ;) хехехех

Движението вчера :
Слънчеви поздрави 5А +8Б около 30 мин.
Разходка за деня към 4 км.

Йогата ще я разреждам и намалявам като времетраене на практиката, че много зор вече с корема ... с първата си бременност толкова голям сякъш не ми е ставал (wasntme)

Храната :
- салата домати, маслини, резен кашкавал, и остатъците от манджичката с мляното месо
- праскова, 2 сини сливи, малко пъпеш
- салата домати, краставици и лук, скумрия печена на фурна, малко печен пипер и патладжан с чесън
- 3-4 л. домашен сладолед ( квасена сметана, праскова, банан, мед всичко пасирано )
- диня

Много ми е тежко вече ... и тия жеги допълнително ме скапват, не мога да си бриша на воля на вън ииииииии ... откачам (dull)
Ама днес май ще ме стегне шапката и ще видим какви ще ги свърша ... пппфффф.....

Хубава и прохладна сряда (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 12.08.15 08:31.

12.08.15
14:24

казано от Веселина Иванова на 12.08.15, 08:31:

Йогата ще я разреждам и намалявам като времетраене на практиката, че много зор вече с корема ... с първата си бременност толкова голям сякъш не ми е ставал (wasntme)

А може би не си практикувала йога тогава и не ти е пречел толкова на движенията. :)

12.08.15
16:45

казано от Маргарита Манева на 12.08.15, 14:24:

казано от Веселина Иванова на 12.08.15, 08:31:

А може би не си практикувала йога тогава и не ти е пречел толкова на движенията. :)

Оооо да, със сигурност е така :) С първата си бременност спрях вскакъв вид спорт след положителния тест, но този път съм по - уверена и продължавам напреееед :)

Теди Илиева

12.08.15
17:41

Само недей пак да правиш стойка на глава, моля те, че изтръпвам.....

12.08.15
18:04

казано от Теди Илиева на 12.08.15, 17:41:

Aaaaa Теди, винаги когато има йога, има и стойка на глава :) Аз я обожавам :)

Теди Илиева

12.08.15
18:06

Веси, нямаш равна, така да знаеш :D
Само лекичко и обещай да внимаваш!

12.08.15
18:42

казано от Теди Илиева на 12.08.15, 17:41:

Защо?! Тя е една от малкото асани, които се препоръчват на бременни почти до термина.

Мнението беше редактирано от Margi на 12.08.15 18:43.

Теди Илиева

12.08.15
18:48

Не съм навътре с йога асаните, обаче струва ми се едно е да си стъпил здраво на двата си крака, друго е да балансираш на глава в 8-ми месец. Не съм го виждала, само си го представям и ми притреперва под лъжичката. Нямам намерение да стряскам Веси, само изразих загриженост.
Веси, асаната до стена ли я правиш? Как точно става?

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 12.08.15 18:48.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1