Моторетка

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.09.15
20:55

казано от Енев на 19.09.15, 00:26:

казано от Теди Илиева на 18.09.15, 21:29:

Едно парче, което харесвам много, а го бях позабравила
...

Един студентски спомен от преди 11 години :)

Ехей, първият метъл концерт, на който отидох, беше на Содъм в София... само че още 13 години по-рано от този. ;)

Теди Илиева

21.09.15
07:39

Контролни мерки:

Килограми: -1,9 кг. (от 86,6 на 84,7) - много съм доволна :)
Талия: -2 см. (от 84 на 82) - още по- доволна :)
Бедро: -1 см. (от 53 на 52)
Всички останали са задържани.

Колело за седмицата: към 90 км. (30 от тях без батерия)
Спазено хранене до BMR, без прости въглехидрати и без наситени мазнини.

Следващите два дни храната е без промяна (закуска 2 яйца, обяд зеленчуков гювеч с обезмаслена извара 130 гр. и 1 яйце, вечеря месо до към 350 гр. и салата). След това ще включа малко бобови и пълнозърнести храни, но без да надхвърлям 70 гр. въглехидрат за деня.

Понеделник и вторник продължавам да сричам азбуката - Трен А и Трен Б. Колело повече ще има от сряда нататък когато тръгвам отново на работа. Дано не вали.

Теди Илиева

23.09.15
11:04

Сряда 23/09

Храната: закуска 2 варени яйца, ранен обяд елда 70гр. с обезмаслена извара 100гр., следобед още 1 яйце, вечеря 1 пъстърва (300гр опечена) и сварени зеленчуци подправени с копър и сол (броколи, целина, чушки, тиквички, слънчогледови кълнове 20гр, маслини 30гр)

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, сока на 1/2 лимон и 1ч.л. MSM, с вечерята 2 гр. рибено масло, преди лягане 50 мл. кефир

Течности: планирам общо  3л. вода и чай ройбос, за подслаждане взех екстракт от стевия

Въглехидрати: 66 гр.
Белтъчини: 130 гр.
Мазнини: 68 гр.
Калории:  1296 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1. Колело към 15 км. (половината без батерия) – ще допиша ако има разминаване
2. Тренировка А от сутринта – не съм увеличавала бройките от известно време, защото нямам силички за повече

Поръчала съм витамин В-комплекс на Now  ….. с голямо закъснение но най-накрая го направих. Ще започна да пия по 1 таблетка след тренировка. Да видим дали и каква разлика въобще ще усетя.

Теди Илиева

24.09.15
08:56

Четвъртък 24/09

Храна, добавки и течности същите като вчера.

Суровата елда я накисвам във вода от вечерта и от 70 гр. набъбва до 270 гр. сварена и отцедена. Става много бързо само за 10 минути и е много вкусна с извара.

Движението:
2. Тренировка Б – след малко отивам

Мазилата, които не вписвам в дневника:
-Живокост за мазане на колената след трен А. Правя го от близо месец и то не всеки път т.е. падат се по 1-2 мазания седмично. Загрява неприятно.
-Кокосово масло вместо лосион за мазане след баня
-Поднових грижата за лицето с масло от карите (shea butter) вместо нощен крем

Днес се претеглих междинно и съм смъкнала още 1 кг. Струва ми се предимно от обезводняване, но въпреки това е приятно да виждам раздвижване на кантара.

Теди Илиева

25.09.15
10:16

Петък 25/09

Храната за деня: 3 яйца, 300 гр. сварено и запечено с червен пипер пилешко без кожата и зеленчук (краставица, копър, слънчогледови кълнове 30гр, маслини 100гр, кълнове от леща 200гр., броколи, чушки, тиквички, стебла от целина)

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, сока на 1/2 лимон и 1ч.л. MSM, с вечерята 2 гр. рибено масло, преди лягане 50 мл. кефир

Новото 1 табл. витамини В-комплекс на Now след тренировка, а 20 мин. преди тренировка една мостра от L-carnitine с гуарана. Това последното ми е подарък (sun)

Течности: планирам общо  3л. вода и чай ройбос

Въглехидрати: 62 гр.
Белтъчини: 136,5 гр.
Мазнини: 84 гр.
Калории:  1419 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
2. Тренировка А довечера

Тренировката отива за довечера към 21:30 ч. защото сутринта не можах да се организирам. Спах до късно, после се хванах да подреждам нещо, обезкостявах и пекох свареното от снощи пилешко, после по кутии, помпане на гумите на колелото, 30 минути само се чудих какво да облека ... пълна липса на връзка с централния мозък. Сега последно блуждаене между хола и стаята, ранен обяд и отивам да работя.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 25.09.15 10:17.

Теди Илиева

26.09.15
16:03

За вчера да отбележа, че вдигнах бройките на БГ клек +1 на крак и нападите +3 на крак. Пазя формата стриктно.

Събота 26/09
Храна, добавки и течности като вчера с изключение на чайчетата.
Движението:
1. Колело 4,8 км. (половината без батерия)
2. Тренировка Б, сауна и масаж
Днес съм дежурна и работя отдалечено, но се измъкнах за 3 часа и се размазах във фитнеса.

Утре - Неделя 27/09
Почивка! Нищо няма да правя :)
За хапване мисля да направя пица с блат от телешка кайма.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 26.09.15 16:14.

Теди Илиева

27.09.15
11:27

По-подробно за неделя

Отказах се от пицата с блат от кайма, защото предполага да има поне домати и кашкавал, които за момента не мога да ям. За това сутринта сготвих друго за деня и за няколко дни напред. Менюто ми за днес е:

Закуска:  сладка овесена палачинка (2 яйца, 100 гр. брашно от овесени ядки, 50 гр. нискомаслена извара, стевия 5гр., канела и малко вода)
Обяд: патладжан лодка с телешка кайма, малко варени броколи с черен пипер
Междинно сурова чушка пълнена с извара 100 гр., сол и магданоз
Вечеря: като обяда

В каймата месото е 280 гр. телешка флейка, другото е 1 яйце, малко пасирана сърцевина на патладжан, лук и подправки-сол, магданоз, черен пипер и чубрица.

Вода: до тук 1чаша, а планирам 3л., което ме подсеща да се захващам

Въглехидрати: 62,5 гр.
Белтъчини: 109 гр.
Мазнини: 80,4 гр.
Калории:  1325 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 27.09.15 11:29.

Теди Илиева

28.09.15
06:22

Контролни мерки:
Килограми: -0,8кг (от 84,7 на 83,9)
Гр. кош: - 1см (от 82 на 81)
Талия: -1см (от 82 на 81)
Ханш: -1см (от 109 на 108)

Задържани мерки на мишница, предмишница, бедро, прасец, врат, китка, глезен.

Колело за седмицата: 56,5 км. (половината от тях без батерия)
Спазено хранене до BMR, без прости въглехидрати и без наситени мазнини.

Доволен раптор!

28.09.15
08:51

казано от Теди Илиева на 28.09.15, 06:22:

Колело за седмицата: 56,5 км. (половината от тях без батерия)

Какво правиш, когато прогнозата за времето е като днешната? На мен ми лиспва всякакво желание да изляза с колело, като знам, че ще вали и то не толкова, защото ще се намокря, а заради хлъзгавата настилка и намалената видимост.

Теди Илиева

28.09.15
13:23

Правилата при мен са, ако в момента не вали и е над 10 градуса - излизам с колелото. В случай, че на прибиране вали много - свивам го и се качвам на трамвая. Видимостта не ме притеснява, защото светя отвякъде и си познавам маршрута до последната дупка. Лошото е, че изолацията ми е намаляла много и ми е вече доста студено. Трябва да ревизирам градусите.

Днес за жалост пак спуках гума, този път предната, 1км. преди работата. Неприятно, но няма да ме спре.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 28.09.15 13:25.

Теди Илиева

28.09.15
20:56

Понеделник 28/09

Закуска: червена чушка на фурна с извара 100 гр. и 1 яйце
Обяд: салата краставици, слънчогледови кълнове 30 гр., маслини 50 гр., копър и 150 гр. пилешко запечено с червен пипер
Вечеря: грах яхния (грахът 270 гр. от консерва, морков, лук, малко пилешки бульон) и патладжан лодка с телешка кайма 280 гр.

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, сока на 1/2 лимон и 1ч.л. MSM, след тренировка 1 табл. витамини В-комплекс на Now, преди лягане 50 мл. кефир, трябваше и рибено масло, но е свършило
Вода: 3л. (остават ми още две чаши до довечера и ги правя)

Въглехидрати: 60,4 гр.
Белтъчини: 150 гр.
Мазнини: 81 гр.
Калории:  1484 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1. Колело 10 км. (от които 3,5 км. без батерия)
2. Тренировка А – обичайната, след час ще я правя и ще запиша точно повторенията

Та, цял ден ръмеше, пуках гума, много работа и така. Само във велоателието ми се радваха много, че пак ги навестявам :)

На връщане минах през пощата да взема една поръчка от Китай с дрехи.... пълен кошмар. Това 3XL да ми е малко ми съсипа новоизлюпеното самочувствие.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 30.09.15 20:01.

28.09.15
21:04

Теди, не и вярвай на китайската номерация. Тя е миньони (wait)

Теди Илиева

28.09.15
21:13

Ученическа номерация :D
За малка, средна и голяма ученичка.

Теди Илиева

28.09.15
23:33

Да си упражня краснописа с Тренировка А (от преди малко):

Едно завъртане на упражненията с почивка по 3 минути между тях. Всичко макс бройки (удебеленото са увеличените бройки):

1.БГ клек с тежест 30 кг (почивка при смяна на краката) - х 14 бр на крак (коляното на задния крак стига почти до пода)
2.Хип тръст с 30 кг - 27 бр
3.Напади с 30 кг (почивка при смяна на краката) х 20 бр на крак (коляното на задния крак опира в пода)
5.Планк (централен) – 2,5 мин.
6.Вдигане на краката до 90 градуса ъгъл от положение легнала по гръб (съвсем леко свити в коленете, ръцете под д-то с длани надолу) - 100 бр.
7.Страничен планк на лявата страна -1 минута
8.Планински катерач - 130 бр
9.Страничен планк на дясната страна  - 1 минута 
10.Планински катерач – 130 бр
11.Клек с допълнителна тежест от 10кг. 10 пъти по 10 клека с 30 секунди почивка между сериите (максимално клякане до долу, д-то изнесено назад, чупка в кръста, тялото максимално изправено)

Продължителност на тренировката: 60 мин.

Бързо се отказах на централния планк, а трябваше да задържа още поне 15 секунди, не е като да нямах сили. Най-трудно от всичко продължава да ми е БГ клек-а, направо мъка. А на планинския катерач всеки път ми се драйфа, независимо дали съм яла или е на гладно (dull).

Теди Илиева

29.09.15
21:52

Вторник 29/09

Закуска: червена чушка на фурна с извара 100гр и 1 яйце
Обяд: още 2 чушки на фурна с общо 200гр извара и 1 яйце, после с колегите люта мексиканска салата (50 гр. боб, 50 гр. царевица, 50 гр. шунка и зеле, което не ядох)
Вечеря: след тренировка телешки кюфтета 280 гр, не ми стигна и си доядох с печено пиле 150 гр. с гъби

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, сока на 1/2 лимон и 1ч.л. MSM, преди лягане 50 мл. кефир, пак забравих да купя рибено масло
Течности: 3л. (от тях 0,5л билкови чайчета, другото вода)

Въглехидрати: 34 гр.
Белтъчини: 188,6 гр.
Мазнини: 65 гр.
Калории:  1400 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1.Колело – не, сутринта валеше
2.Ходене към 8км
3.Тренировка Б

Почивка колкото да сменя уредите.
1. горен скрипец 3х40 кг, 10 пъти през 15 секунди (вместо с 50 кг.)
2. лег 2х40 кг, 8 пъти през 15 секунди (раменен хват)
3. долен скрипец 3х65 кг, 8 пъти през 15 секунди
4. раменна преса 2х8 кг, редуват се ръцете на всяка бройка, 8 пъти през 15 секунди.
Продължителност на тренировката: към 20 мин.

Тренировкаф Б не е пълноценна, защото горния скрипец се беше счупил и импровизирах на едната страна на портален скрипец като този от снимката в статията.  Избутах една пейка за сядане, сложих тесния прав лост за да не счупя огледалото, закотвих максималните 50 кг., но ги усещах като 35-40 кг. Не беше както трябва.

Понеже времето се оправи след сутрешния дъжд, за да не съм капо взех разстоянието от работа до фитнеса пеша, което е 5 км. Като добавим и другите ми тичания да хващам градски транспорт, плюс разходка в обедната почивка се върза прилично разстояние. Сега, обаче се обади малко  кръста и се лекувам с апликатор, таблетка витамин В комплекс и Волтарен. Голям съм спортист.

30.09.15
08:59

казано от Теди Илиева на 28.09.15, 13:23:

Лошото е, че изолацията ми е намаляла много и ми е вече доста студено. Трябва да ревизирам градусите.

Проблемът не е толкова в изолацията, колкото в калорийния дефицит.

30.09.15
09:11

Сега видях за дрехите :) Бикините ми са XXXL понякога, а клиновете до 6Х. Явно обичат чертички, затова :)
Ти си голяма сила в краката, направо ми скриваш шапката с тези бройки.

Теди Илиева

30.09.15
09:15

казано от Boby_ на 30.09.15, 08:59:

Лошото е, че изолацията ми е намаляла много и ми е вече доста студено. Трябва да ревизирам градусите.

Какво имаш предвид, Боби? В смисъл, че прекалявам с минуса ли?

30.09.15
09:17

казано от Теди Илиева на 30.09.15, 09:15:

казано от Boby_ на 30.09.15, 08:59:

Какво имаш предвид, Боби? В смисъл, че прекалявам с минуса ли?

Дали прекалавяш или не не мога да кажа, но по себе си съм установил, че усещането за студ се влияе много повече от това дали съм в излишък или дефицит за по-продължителен период от време (три-четири седмици са нужни, за да се усети разликата), отколкото от това колко съм мазен.
Е, най-топло ми е било, когато съм бил дебел И съм ял много, разбира се. :D

Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.09.15 09:18.

Теди Илиева

30.09.15
10:54

казано от Queen Cobra на 30.09.15, 09:11:

.....Ти си голяма сила в краката, направо ми скриваш шапката с тези бройки.

Продължавай.... мед ми капе на душата така като ми пишеш :D

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 30.09.15 10:54.

30.09.15
15:25

казано от Теди Илиева на 28.09.15, 20:56:

грахта

Грахът, а не грахта ;)

Теди Илиева

30.09.15
19:51

Българската граматика винаги ми е била слаба, освен това имам роднини както от дивия северозапад, така и от Трънско, така че ще ме прощавате :)
ът, мът, грах... :) - оправено

Сряда  30/09
Закуска: не, успах се
Обяд: печена свинска плешка 220 гр. и салата
Вечеря: варени броколи със зелен пастет (обезмаслена извара 125гр, маслини 65гр и авокадо 65гр) и печена чушка с извара 100гр и 1 яйце, час по-късно 70гр елда със стевия и канела

Вода и чай: още 2 чаши и стават 3л., отделно пих сутринта двойно кафе

Въглехидрати: 69 гр.
Белтъчини: 112 гр.
Мазнини: 87 гр.
Калории:  1397(смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1.Колело 15,11 км. (половината без батерия)
2.Тренировка А – след два часа ще я правя (стана като предния път, само централния планк удължих с 15 секунди)

Днес като чета колко народ сме се успали, направо сме готови да заформим клуб.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 01.10.15 00:00.

казано от Теди Илиева на 30.09.15, 19:51:

Днес като чета колко народ сме се успали, направо сме готови да заформим клуб.

:D Аз се успах вчера! :D
Не беше истина как успяхме за 10 минути да се оправим 4-ма човека и да се изстреляме от къщи!

Теди Илиева

30.09.15
21:46

Теб те взимаме за почетен председател на клуба, нищо че е било вчера  :D

Теди Илиева

01.10.15
21:25

Четвъртък 01/10

Закуска: 2 варени яйца
Обяд: с колегите купичка леща яхния (към 250-300гр) и 2 кюфтета на скара - само миришеха на свинско
Следобед: 1 шоколад с цели лешници и няколко бисквити с лимонов крем
Вечеря: свинска плешка 100 гр. и печени червени чушки (плешката я пекох във фурна, нарязана на филии само със сол, малко вода да не залепне и сушени домати за аромат).

Вода: 1л. чай ройбос и 2л вода (допивам я), отделно две кафета

Въглехидрати: много 165 гр.
Белтъчини: 87 гр.
Мазнини: 101 гр.
Калории:  приблизително 1718 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1. Колело 18,28 км. (от тях 7,5 на батерия)
2. Тренировка Б - обичайна. Следобед има повече хора и падат едни майтапи.... (giggle)

Днес желанието за сладко ме пребори – приютих на топло цял шоколад с лешници. Предишната седмица почти всеки ден ми се искаше да убия колежката до мен (спаси я това, че е от Пловдив), до снощи писах ни в клин ни в ръкав разни непремерени мнения във форума (за днешните държа да отбележа, че си бях напълно с всичкия (dull)) и днес вече се предадох на простите въглехидрати, което закономерно съвпадна с идването на женския период. Слаби болки, лека обща отпадналост и блажено спокойствие.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 01.10.15 22:05.

Теди Илиева

02.10.15
22:46

Петък 02/10 - без тренировка

Храната за деня:
Към 10:30ч: 2 варени яйца, свинска плешка 150гр. и печени червени чушки
Към 13:30ч с колегите: 220 гр. пилешко филе и доста бистра пилешка супа
Вечеря в 19:00ч: варени броколи с пастет от извара 125гр, маслини 65гр и авокадо 65гр

Вода и чай ройбос: 3л., отделно две кафета с мляко (излишни)

Въглехидрати:  26,4 гр.
Белтъчини: 134,5 гр.
Мазнини: много 112 гр.
Калории: 1573 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1. Колело 15,44 км. (половината без батерия)
2. Тренировка  - не. По план трябваше А, но ще я правя утре, защото не съм в кондиция.

За днес си бяхме разменили смените с колежката за да се редят с дъщеря ѝ за студентско общежитие. Голям зор било тази година. Сутринта ми беше свободна и за това спах в несвяст до 8 и нещо, надигнах се, хапнах и преди работа се довлякох до Бохемия да си резервирам екскурзия. Дано се събере група за Кападокия, защото това ми е последната възможност за пътуване тази година. Отдавна ми се ходи. Целта е полет с балон над областта там, другото е пълнеж и не ме вълнува особено.
След това на работа до 20 ч. вечерта, обичайно натоварен петък. Прибрах се към 21 ч. прилично уморена, измръзнала и без желание и сили за тренировка. Утре.

Теди Илиева

03.10.15
19:24

Събота 03/10

Храната за деня: 3 яйца, 130гр. риба тон, 240гр грах от консерва, 250гр. свинска пържола от бут, салата (стебла от целина, морков, копър, зелени маслини 50гр, бяла ряпа, слънчогледови кълнове 80гр.)

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, сока на 1/2 лимон и 1ч.л. MSM, с вечерята 2 гр. рибено масло, преди лягане 50 мл. кефир, след тренировка 1 табл. витамини В комплекс на Now

Течности: 3л. вода (допивам ги)

Въглехидрати: 64 гр.
Белтъчини: 137,5 гр.
Мазнини: 86,5 гр.
Калории:  1487 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1. Колело - не
2. Тренировка А следобед

Днес тренировката мина идеално. Не се чувствам утрепана, като от предишни пъти, а заредена с енергия. Направих повторенията от миналия път, мисля на следващата вече да дърпам нагоре с централен, страничен планк и евентуално хип тръст-а.

Теди Илиева

04.10.15
16:34

Неделя 04/10

Храната за деня: като вчера плюс 1 чиния преварен карфиол със сол и черен пипер

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, с вечерята 2 гр. рибено масло, преди лягане 50 мл. кефир, след тренировка 1 табл. витамини В комплекс на Now

Течности: до тук 2 л. вода, остава още 1 л.

Движението:
1. Колело: 4,81 км. (половината без батерия)
2. Тренировка Б следобед

Днес нищо интересно, освен че София беше пълна с прегладнели маратонци :) Като отидох следобед да тренирам, гледам една част се бяха изсипали на баничарницата пред фитнеса. Там закуските не струват, но ги дъвчеха с удоволствие.

Теди Илиева

05.10.15
08:29

Контролни мерки:
Мерих преди малко, но всичко е без промяна от последния път.

Колело за седмицата: 63,6 км (половината от тях без батерия). Тренировки: 6.
Хранене до BMR, без прости въглехидрати и без наситени мазнини в 6 от 7 дни.

Тази седмица няма да има всеки ден бобови и зърнени храни за да раздвижа мерките. За понеделник и вторник вече съм приготвила бобена салата, но следващите дни ще наблегна на месо, салата, яйца и обезмаслена извара.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 05.10.15 08:31.

Теди Илиева

05.10.15
08:50

Понеделник 05/10

Храната за деня: закуска-2 яйца, обяд-бобена салата с печени чушки (100гр зрял боб преди варене, 2-3 печени червени чушки, шарена сол, джоджен и 2 сушени домата), вечеря-270гр. свинска плешка (грамаж преди печене) и салата (целина, морков, копър, бяла ряпа, слънчогледови кълнове 80гр.)

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, сока на 1/2 лимон и 1ч.л. MSM, с вечерята 2 гр. рибено масло, преди лягане 50 мл. кефир, след тренировка 1 табл. витамини В комплекс на Now

Течности: 3л. вода и чай ройбос

Въглехидрати: 65 гр.
Белтъчини: 103,5 гр.
Мазнини: 86,5 гр.
Калории: 1369 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1. Колело към 15 км. (половината планирам без батерия)
2. Тренировка А след малко

Това съм приготвила за деня. Утре храната ще е същата, само тренировката ще е Б.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 05.10.15 08:50.

Теди Илиева

06.10.15
12:42

Едно сравнение от края на април и от днес на нещо, което ми върви.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 06.10.15 12:47.

Теди Илиева

06.10.15
12:59

....и едни крака да сложа, че и те не са зле.

06.10.15
13:02

При толкова колоездене няма как да са зле. :D

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aLBXNo6_460sv.mp4

Мнението беше редактирано от Boby_ на 06.10.15 13:03.

Теди Илиева

06.10.15
13:23

Хахаха, един ден за малко да я направя тази  каскада :D

Браво, Теди! Страхотна промяна!

Теди Илиева

07.10.15
22:23

Плаша се, Кико :) Сега остава само да се размърда стрелката на кантара и всичко ще се нареди.

Сряда 07/10

Храната за деня: 3 яйца, 160гр извара, 50гр зелени маслини, червени чушки, 1 чиния варен карфиол, 270гр. свинска плешка (преди печене) и салата (краставица, копър, целина, моркови, бяла ряпа, зелени маслини 50гр)
… и следобед нещо дето не трябваше: 60гр печен бадем

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, витамини В-комплекс на Now, сока на 1 лимон и 1ч.л. MSM, с вечерята 2 гр. рибено масло, преди лягане 50 мл. кефир

Течности: още 3 чаши и стават 3л. вода и чай ройбос

Въглехидрати: 28,6 гр.
Белтъчини: 120 гр.
Мазнини: 135,6 гр.
Калории:  1716 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1. Колело към 15,3 км. (половината без батерия)
2. Тренировка А - след малко я започвам

За обяд пасирах половината извара с 50гр маслини и магданоз, а останалата извара намачках с вилица със сварените и ситно нарязани яйца и сол. От двете пасти си гребях със сурова чушка. За дояждане малко от преварения карфиол. Следобед ме хванаха лудите и от служебното кафе прецаках нещата – 60гр печен бадем.
Вечерята (месо и салата) беше пълна скука, но ме засити добре и се успокоих. Натрупала ми се психическа умора и с нетърпение очаквам 21-ви да изляза в отпуск. Вече нямам сили и да се ядосам. Обзела ме е една апатия нещо.

Наистина се възхищавам на резултатите ти—личи си, че си вложила много труд!
Според мен няма смисъл да се фиксираш толкова в този кантар. Още повече, че той няма много общо с външния вид.  Едва ли пък е най-добрата настройка да чакаш да мръдне и да си мислиш—опа, край, всичко се нареди.
Промяната е явна в огледалото (на снимката) и просто продължавай да се трудиш—резултатите са очевидни!

Теди Илиева

08.10.15
11:47

Много си мила, Кико :) обаче килограмите ми тежат.  За мен са като камъни, които са ми качени на гърба и ги мъкна постоянно. Мисля, че на поне 70кг нещата ще са коренно различни.  Мускули -ок, визия-също ок, но предимно ми се иска да ми олекне на кокалите.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 08.10.15 11:48.

Теди Илиева

08.10.15
22:18

Четвъртък 08/10

Храната за деня: 3 яйца, 230 гр. извара, 100 гр. зелени маслини, червени чушки, чиния варен карфиол, 130 гр. шунка и салата като вчерашната, вечерта 300 гр. телешко мляно месо с гъби (грамаж преди готвене).

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, витамини В-комплекс на Now, сока на 1 лимон и 1ч.л. MSM, с вечерята 2 гр. рибено масло, преди лягане 50 мл. кефир

Течности: общо 3л. вода и чай ройбос

Въглехидрати: 21,5 гр.
Белтъчини: 127 гр.
Мазнини: 90 гр.
Калории:  1330 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1. Колело -не, валеше
2. Тренировка Б сутринта
3. Веднага след тренировка - кростренажор 30мин, изминати 6,5км (за да компенсирам липсата на колело)

Сутринта, освен че валеше, гледам задната гума на колелото отново на мекица. За това днес не карах. Явно по маршрута ми някъде има стъкла. В събота ще сменявам гума за трети път.

Друго интересно .... попаднах на стари записи на Takeshi’s Castle в тубата. Тия дни ме мъчи безсъние и до 2 сутринта ги гледам. Много са добри :)

Теди Илиева

09.10.15
10:10

Яаааа, колко хора харесват Takeshi’s castle :D :P

Петък 09/10

Храната за деня: 3 яйца, 190гр извара, червени чушки, 100гр. зелени маслини, 390гр свинско с лук (количество на свинската плешка след готвене - 300гр).

Течности: планирам общо 3л. вода и чай ройбос

Въглехидрати: 16,6 гр.
Белтъчини: 129 гр.
Мазнини: 100 гр.
Калории:  1409 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1. Колело -не
2. Тренировка А сутринта

За Тренировката: днес и предния път правих с 1 бр. повече на БГ клека т.е. от 14 вдигнах на 15 бр., а днес и хип тръста го увеличих с 3 бр. от 27 на 30. Страничния планк не ще да мръдне нагоре. Друго особено няма.
Силите, предполагам, дойдоха от 3 шоко бонбона от вчера – черпиха ме и не можах просто да откажа.... ужасТ. Като гледам, не съм ги вписала към вчерашната храна. Избирателна амнезия.

Сега излизам да си направя профилактичните прегледи. Кръв дадох преди месец, за това можах сутринта да вместя тренировката и закуската. По-късно съм на работа.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1