25.09.15
07:15
Много си кльощава, слънце :)
Ще поправя Карбо- не е точно детски филма, баш за възрастни си е. :)
Трудно ще качиш маса - където и да е - с такива спорадични изолирани тренировки и с 900 ккал на ден, както съм ти писала. Много добре вкара набиранията, но ти трябват упражнения за цялото тяло и ядрото.
Толкова да се страхуваш от зърнени продукти, плодове и зеленчуци? Защо? Към това парче месо, едни 300-400 гр. салата вървят идеално и засищат.
Трицепсовото от лег не ти ли малко тежко с 12 кг?
Чак пък кльощава :) Не са ме наричали от доста време така, хах. За слабите ми крака е имало коментари, да.
900-1200 ккал от храна и като ударя 2-3 (beer) :) Не помага на мускулатурата( даже пречи), но баланса...
Много маса не ми трябва - загубих някаква последните месеци или така ми се струва. Мисля, че и с 3 раздвижвания седмично мога да поддържам, но зависи какви са те.
Зърнени обичам, но май не ми е комфортно от тях на стомаха.
Плодове и зеленчуци не обичам :D Със зарзавата се насилвам, инак. Трябва си.
Нямам нужда от много, за да се заситя...това да е.
12кг са ми много!!! Чийт и половинчати движения, както съм си казала за тази активизация.
Мерси за включването и съветите! (F) Трябва да се стягам вече!
Щракнах се днес в работата. Не съм особено хилава, май?!
25.09.15
20:03
Имай предвид, че не може постояно да пренебрегваш белтъчините...в един момент трябва да се храниш балансирано...просто вътрешните мускули, които не ги виждаме, но е важно да се регинерират, са необходими.....не си хилава))
25.09.15
20:04
Ти си хубава... но си кльощава , да :D :D
3 тренировки са малко. Опитвала съм 3 трена седмично (клек, лег, тяга, набиране, гребане и раменна преса) но са ми малко, трябва да са относително тежки и обемни, а това ме изморява и потиска.
Не знам как е при теб, някак си ... малко ми се струват.
Хубавото е, че нямаш апетит, наяждаш се с микро количество храна и не обичаш плодове :) УАУ, завиждам!
Carbohydrate, ям предимно белтъчини, колкото и да са малко - не ги пренебрегвам. За мен хранене без месо не е хранене. Изключвам закуската, която е от овесени питки с яйце, обикновено. Гарнитурата ми липсва за баланса...често. Със сигурност не ми е ок менюто, но ще видя как да го оптимизирам. Мерси :)
Еее, Кобре, добре - щом съм хубава, нека да съм кльощава :D
Бъзикам се, благодаря :) Просто не са ми обръщали внимание на това околни. Даже се впечатляват от ръцете ми, но по-скоро структурата ми е по-особена за жена. Слабичка съм, да.
Но пък 50 кила на 160 см. ръст не са никак поднормени?!
За тренировките - вероятно си права. Бях решила да си направя опит, но покрай кормуването много се изтерзах и не мога да взимам този период за чиста монета.
Ще видя и по този въпрос как да действам.
120-130гр тлъста пържола не е ли засищащо :D Имам по-малък енергоразход и активна маса - нормално ;) Поздрави (sun)
Ставане - 8.00ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х8@2х14кг
2 - пулоувър - 3х8@14кг
3 - флайс - 3х7@2х11кг
4 - кофички - 3х10@СТкг
Храна:
8.00-9.30 - (coffee) + сметанка
9.30 - раздвижване
10.30 - питки от 1 яйце + 30гр овесени трици + 20гр камембер + 15гр луканка + 10гр топено сирене
13.30 - 30гр бекон + 20гр камембер
16.00 - 150гр пилешки сърца + 10гр топено сирене
18.00 - 2 малки филии кафяв хляб с бекон, луканка, камембер и топено сирене (beer)
Около ?! ккал....
Обмислях по-обемно раздвижване, но се появиха неуредици с клиенти...
Трябва да започна пак да си смятам нутриентите, но ми отнема време, което ме изнервя. Може би не трябва...
По-скоро да си пазарувам и готвя, а не да ям филии с луканка...
Както и да е. Издепресирах с работата нещо - не ставам :D :(
Ще видя понеделнишки, де. То винаги има такива моменти. Пък и се сдобихме с мишка в магазина, която не знам как не е задействала СОТ-а, хах.
Мисля да мина пак към по-червен цвят на косата, от лилавеещо в момента. За малко!
Хубава вечер :)
Ставане - 9.30ч. :)
50 кила
Раздвижване:
1 - набиране - 5п@СТ
едностранно гребане - 3х8@18кг
х3
2 - набиране - 3п@СТ
гребане с щанга - 7п@32кг
х3
3 - набиране - 3п@СТ
преден клек дъмбели - 7п@2х13кг
х3
Храна:
9.30-10.30 - (coffee) + сметанка
10.30 - раздвижване
11.30 - питки от 1 яйце + 30гр овес + 20гр камембер + 15гр бекон
13.30 - 5 маслини
15.00 - 100гр свинско + 15гр камембер + 4 маслини
18.00 - 50гр свинско (beer)
20.00 - 150гр рикота (d)
Около ?! ккал....
Отчитам някакво раздвижване и до там...
Храната - прилично. Гарнитурен зарзават липсва.
Утре ще да са занмавки - поръчки/неуредици :)
Някакво БЧК трябва да минавам, инак.
Мнението беше редактирано от Мая на 27.09.15 21:17.
Ставане - 7.30ч.
?! кила
Раздвижване - без...
Храна:
7.30-9.00 - (coffee) + сметанка
9.30 - питки от 1 яйце + 30гр овесени трици + 20гр камембер
12.30 - 40гр Corny White
14.30 - 150гр свинско + 70гр запържени червени чушки
19.00 - 50гр свинско + 5гр камемдер + 30гр запържени червени чушки (beer)
Около ?! ккал....
С това Corny е “порязах”, но не се сдържах да си го купя тия дни, а доста се изнервих в работата...и го изядох, което може и да е помогнало :D Едва ли ;)
Занимавки/неуредици...май ще ми взимат другарче - тече обява в джобса...
‘баси...толкова да съм некадърна :( Разрастване ще да било...
Ако се стегна и преодолея разни фобии всичко ще е чук. Има моменти с прекмерна натовареност, ама...не знам :( Все пак нямам необработени/пропуснати поръчки, а в доста от случаите на неналичен артикул съм шитнала подобен. И по зададени нужди намирам подходяща машина...само нервите са ми в повече без допълнително рамо.
Ще направим фирмена сбирка скоро и ще решим!
В петък съм на БЧК - дано мина теста :D Мани, там да ме спънат, хаха. 47 лева искат тия!
Утре ще да ми е по-спкойно и ще си свърша разни по-непреоритетни задачи. Ведро :)
Ставане - 6.30ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбели( стоеж) - 3х7@2х10кг
2 - повдигане встрани( стоеж) - 3х7@2х10кг
3 - напади с дъмбели - 3х7@2х12кг
Храна:
6.30-8.30 - (coffee) + сметанка
9.30 - раздвижване
9.30 - 100гр свинско + 15гр камембер + 1 печена чушка
12.30-14.30 - 45гр микс ядки + 45гр M&M’s фъстъци с глазура
18.00 - 100гр пилешко + 3 маслини (beer)
Около ?! ккал....
Разбудих се рано, свежа?! Реших да активизирам малко...
Скоро не бях пробвала с 2х10кг на раменна, ако някога съм ползвала такива тежести за това движение. Ми не е много тежко, ама си ме е страх да рискувам...над главата, все пак.
Предното рамо ми е слабо звено и уж щях да го натисна...
Нямах яйца за питки и си хапнах обяда за закуска, та после ядки...и M&M’s :D , които се търкаляха по бюрото ми( опаковани, де (wait) )
Успях да си свърша всички задачки и съм доволна :) Понеделниците са си натоваени - нормално вчера да се сдухам. Пък и новост “на изплащане”...
Утре как ще пазаруват с карта от пресния ни терминал - нямам идея :D
Много секси мотофрези предлагаме вече :D
Ставане - 7.30ч.
?! кила
Раздвижване - без.
Храна:
7.30-9.30 - (coffee) + сметанка
9.30 - питки от 1 яйце + 30гр овес + 20гр топено сирене + 20гр пушен свински врат + малко маково семе
12.30 - 100гр свинско + 20гр топено сирене + 1 печена чушка
17.00 - 1 шоколадов бонбон
18.00 - 100гр пилешки сърца + 50гр салата зеле и моркови с майонеза (beer)
Около ?! ккал....
Вчера ми беше отпаднало и сдухано - нямам идея?!
От третия път ми се получи с употребата на терминала, но едни клиенти ме сгащиха сутринта и не се бях подготвила.
Днес - ведро :)
Носихме с колегата( и малко помощ от колежка :D) една бетонарка към 60 кила - клиент се отказа от нея по доста некоректен начин (dull) Ще я шитнем, хах.
Важно! Цикъл again! Последно бе на 31-ви август. Ми то си подкара всеки месец :)
А дано...ще видим. Не мога да отчета на какво се дължи, обаче...
Утре - БЧК! Стискайте палци да мина теста :D Мани ти...всичко е възможно.
Ставане - 6.00ч.
?! кила
Раздвижване - без. Само БЧК и млатене до магазина, хах.
Храна:
6.00-7.30 - (coffee) + сметанка
8-13.30 - БЧК :D
11.00 - 42гр бисквити Милка
14.30 - 100гр свинско + питки от 1 яйце + 20гр топено сирене + 30гр овес + малко маково семе
18.00 - 100гр пилешки сърца + 1 пълнозърнест сухар (beer)
Около ?! ккал....
Минах го теста! Самото обучение беше интересно и забавно, но прекалено разтеглено времево.
Разбрах, че човек не може да си глътне езика, сърцето е по-скоро в средата на гръдния кош, от прекаляване с алкохол не можеш да умреш и той не е отрова, за разлика от наркотиците и разни лекарства.
И как да оказвам първа долeкарска помощ, естествено :D
Малко ми е криво, че шефовете не обръщат внимание на магазина :( Разбирам, че си имат тяхна работа, ама...
Ще поговоря с тях и ще видим.
Радвам се, че с цикъла нещата са ОК 2 поредни месеца :) След 10 години безциклие! ‘щото спрях да се меря и да смятам калории ще да е :D Нямам идея...
Утре - гръдно :)
Имах странен посетител днес - дано не вещае лошотии :D
Кико, малко е дяволит тоя сладур :D Тя си се мота животинката наоколо...
Ставане - 9.00ч.
?! кила
Раздвижване:
2 - пулоувър - 3х8@14кг
3 - флайс - 3х8@2х11кг
4 - лицеви - 3х12@СТ
Храна:
9.00-10.30 - (coffee) + сметанка
10.30 - раздвижване
11.30 - омлет от 1 яйце + 30гр моцарела + 20гр бекон
14.30 - 130гр пилешко с кожа + 20гр чипс
18.00 - 130гр пилешки с кожа + някакви задушени ябълки/мед - абе гарнитура (beer)
22.30 - 100гр шунка (d)
Около ?! ккал....
Има вероятност наличието на цикъл да е повлияно от липсата на тренировки. Така погледнато - леките ми раздвижвания са чудни :D
Много ядох днес...
Следобеда с френдове малко :)
Ставане - 9.00ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - набиране - 5п@СТ
едностранно гребане - 7п@18кг
х3
2 - набиране - 3п@СТ
гребане с щанга - 7п@32кг
х3
3 - набиране - 3п@СТ
преден клек с дъмбели - 7п@2х13кг
х3
Храна:
9.00-10.30 - (coffee) + сметанка
10.30 - раздвижване
11.30 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр бекон + 20фр шунка
14.30 - 100гр кюфтета от мляно месо с кашкавал + 15гр топено сирене + 70гр бейби кисели краставички
18.00 - 50гр кюфте + 30гр пилешко + 50гр кашкавал/моцарела + 100гр( г. с) макарони от елда с зеленчуци (beer)
Около ?! ккал....
Мернах си дневника назад и установих, че на малко по-високо тегло съм ползвала малко по-леки тежести и не съм се набирала. Всъщност, пренебрежителни са разликите. Важното е, че от повече от година раздвижвам така слабо и успявам да поддържам :)
Купих си пармезан за овесените питки - чудно ухаят.
Хапваха ми се макарони/спагети/паста, та се сдобих с такова изделие от елда...примерно. Сварих си със зеленчуци и ги олях със сирена. И за утре ще си имам.
То по-добре елда да си взема...или жито, хах. Много време за варене...
Днес - лежерно :)
Пералня, коси, нокти, готвене...
Барнах малко складова нещо, ама за минути...
Ще оправям нещата за счетоводството в работно време, хах.
По-обемист задник не би ми стоял - очевадно е. Огледалото е мръсно, да :D Баща ми има навика да си мие зъбите в движение, включително и пред въпросното...ужасТ.
05.10.15
09:16
Накисни елдата предварително във вода за няколко часа. После ще се свари много бързо. :)
Задникът ти е страхотен! (y) (wasntme)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 05.10.15 19:45.
Вероника, това си е идея, да. Киснала съм кафяв ориз за около 30-60 мин. и има някакъв ефект. Може да си купя елда, като начало :D
Мерси :)
Кико, благодаря :) Страхотен не бих го определила, но е на ръба да изглежда прекалено голям за беглите ми вторични полови белези :D
Много интересен нов аватар, хах.
Поздрави (sun) (F)
Ставане - 7.30ч.
?! кила
Раздвижване - без.
Храна:
9.30 - питки от 1 яйце + 20гр топено сирене + 10гр пармезан + 30гр овес + маково семе
13.30 - 100гр свинско + 100гр( г. с.) макарони от елда/зеленчуци/кашкавал/топено сирене
16.30 - 20гр шоколад
18.00 - 100гр свинско + 100гр( г. с.) макарони от елда/зеленчуци/кашкавал/топено сирене (beer)
Около ?! ккал....
Днес - свежо и спокойно, с нотка на меланхолична апатия :)
Свърших си задачките без нерви - така трябва, дори и да има неуредици.
Тия дни ще раздвижа нещо ръчно.
Скоро ще бъда напълно убедена, но към момента смятам, че цигарите Карелия са много отровни! Синя 100, в частност...
Утре - свежо и спокойно, с нотка на радостен ентусиазъм, надявам се :D
казано от Мая на 05.10.15, 20:59:
[
Много интересен нов аватар, хах.Поздрави (sun) (F)
Мерси! Това е оригиналната снимка—не ми стигна мястото в аватара за цялата. Намирам я много мотивираща ахах
П.С:
Обмислям да си и я изпринтя на плакат.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 05.10.15 21:27.
Ставане - 7.30ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбели( стоеж) - 2х5@2х11 / 1х7@2х10
2 - повдигане встрани - 3х7@2х10кг
Храна:
9.30 - питки от 1 яйце + 20гр топено сирене + 10гр пармезан + 30гр овес + маково семе + 10гр шоколад
13.30 - 100гр пилешко + 50гр кисели краставички + 30гр кашу
16.30 - 20гр кашу + 10гр шоколад
18.30 - раздвижване + 10гр шоколад
19.00 - 100гр свинско + 100гр броколи (beer)
Около ?! ккал....
Ставане - 6.30ч.
49.5 кила
Раздвижване - без!
Храна:
6.30-8.30 - (coffee) + сметанка
9.30 - питки от 1 яйце + 20гр топено сирене + 10гр пармезан + 30гр овес + маково семе + 30гр кашу
13.30 - 100гр свинско + 100гр зелен фасул с топено сирене
16.30 - 30гр шам фъстък + 20гр шоколад
19.00 - 130гр скумрия (beer)
Около ?! ккал....
Нещо рано се разбудих...
Изморено за раздвижване...
Неразбории в работата - утре ще ги дооправя, съвместно с колеги...
Ведро, инак :)
Ставане - 7.30ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - бицепсово с дъмбели - 3х7@2х11кг
2 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@11кг
3 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х13кг
Храна:
9.30 - питки от 1 яйце + 20гр топено сирене + 10гр пармезан + 30гр овес + маково семе + 30гр шам фъстък
13.30 - 130гр свинско + 70гр зелен фасул с топено сирене
16.30 - 30гр шоколад
18.30 - раздвиване
19.00 - 130гр пилешко + 100гр зелен фасул с топено сирене (beer)
Около ?! ккал...
Отчетох си лека активизация :)
Ако поддържам такъв тип раздвижване, то седмично ще ми се събират:
1. Гръб - 3-4 упражнения
2. Гърди - 3-4 упражнения
3. Крака - 2-3 упражнения
4. Рамо - 2 упражнения
5. Бицепс/трицепс - 1 упражнение
в 3 серии х 7-8 повторения...със сравнително високи за мен тежести.
До колко има значение, как са разпилени - не знам. Важното е да съм постоянна и да поддържам силует.
Май ям повече, от както не смятам?! За сега не надвишавам 50 кила сутрин, та...все тая.
Днес - студено и дъждовно :) Ама ведро :D
Хората са яко зарибени по кредити и лизинг...очаквах да има интерес към покупки на изплащане и има.
И рекламите много зомбират...
Тази на Husqvarna е много симпатична и ето - 2 резачки имам за утре...на изплащане :D
Мани...слабо е...
Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Мая на 08.10.15 21:53.
Ставане - 8.30ч.
?! кила
Раздвижване:
2 - пулоувър - 8п@14кг
кофички - 8п@СТ
х3
3 - флайс - 3х7@2х11кг
Храна:
8.30-9.30 - (coffee) + сметанка
9.30 - раздвижване
10.30 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 10гр луканка
15.30 - 25гр мюсли десерт
16.30 - 100гр пилешко + 20гр луканка
18.30 - 1 малка свинска опашка + 50гр печени картофи (beer)
20.00 - 150гр пилешко (beer)
Около ?! ккал...
Днес малко пазар - панталони ( тъмносин и черен) от Лимони си закупих :) Нямаха пуловери, инак щях да си набавя някакви, хах. Млатих по Илиянци до никое време, та нямах възможност да хапна. Взех и две поръчани машинки за понеделник - и там имат представителство :D Райдер.
Подготвям се за зимата дрехово, инак. Яке тип бомбер и пътъци тип кубинки съм си харесала в електронни магазини, ама много скъпи, бре. А и онлайн да пазарувам?! Нищо, че продавам така :D
Якето и неуточнените боти тук и тук.
Уф...един наш партньор искаше да пием по (beer) вчера и се получиха разминавки...
Вече сме излизали и ме остави на спирка в 10.30 вечерта( взех си такси) - не е ли показателно, че няма смисъл, според него. За мен е ясно...
Както и да е - утре гръбно :)
Много лигаво време...
Мнението беше редактирано от Мая на 10.10.15 22:30.
11.10.15
08:54
АУ, от кога не съм влизала тука :)
Много скъпи тия дрехи, не съм свикнала значи повече от 5-10 лв. да давам, само за обувки се изръсвам повече и то рядко.
Кубинките къртят! От студентка имам влечения към тази посока- нали се прехласвах по метали в кожа и шипове ;) Пък и практично нещо, топли, не пропуска. Зимата ходя с едни устойчиви на студ, вода, петрол, киселини и пр. с подсилено бомбе(на работа се преобувам естествено :) )
Но как ги купуваш без мерене? На мен едвам ми пасват нормалните модели обувки, все ми тесни, стискат на мазолите ;)
(п.п. Продавам едни кубинки, нови , кожа, полицейския модел, ама ... 41 номер. Прецаках се миналата година - от интернет - нося максимум 39, прекрасни са , не мога просто да ги изхвърля и сега се чудя кого да ощастливя с тях.)
Скъпи са, Кобре...всичко е скъпо, когато се издържаш сам :D
За панталоните ми направиха отстъпка, че съм им редовна, хах.
Относно пазаруването на дрехи и обувки онлайн - проба в спедиторския офис или пред куриера, с опция за подмяна/връщане и т. н...
Само гръб за тела съм си поръчвала електронно и нямам опит, но така...
Не търся баш кубинки, че тежат. С моите клечави крака да пристъпвам :D Бих си взела да си имам, инак...нормалните жени имат повече от 1-2 чифта обувки, както и ти си споменавала :) Твоите ще са ми големи и на мен. Как ще ги хвърляш!
До преди 2 години си позволявах само дрехи втора ръка и то рядко. Няма лошо - има находки, но нямам време...особено за нещо конкретно като нужда.
Не отдавам голямо значение на парите...харча си( моите пари). Но не повече, от колкото имам! На този етап съм твърдо против кредити и на изплащане...което е друга тема.
Мерси за включването, Кобре :) Супер земна и позитивна си (F) ( и с голям гръП ;) )
Ставане - 9.30ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - набиране усп. хв. - 4п@СТ
едностранно гребане - 7п@18кг
х3
2 - набиране подхват - 3п@СТ
гребане с щанга - 7п@32
х3
3 - набиране подхват - 3п@СТ
широко гребане с дъмбели - 7п@2х13кг
х3
Храна:
9.30 - раздвижване
11.30 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр шунка + 10гр топено сирене + 10 овес + маково свеме
14.30 - 130гр пилешко + 50гр кисели краставички
18.00 - 30гр пилешко + 30гр кашкавал + 30гр шунка + 10гр топено сирене + 30гр( сур. с.) макарони от елда (beer)
Около ?! ккал...
Днес - лежерно :)
Пералня, коси, нокти, готвене - утре до КАТ ще скокна за заявка за книжка.
Страх ме е, но ще трябва да карам, когато я взема. Много пари ми излезе - ако трябва ще газя кофи, но ще карам! С 20км./ч. де...
Утре - свежо и вървежно :)
Ставане - 7.30ч.
?! кила
Раздвижване - без.
Храна:
11.00 - питки от 1 яйце + 20гр топено сирене + 25 овес + маково свеме + 40гр шоколад
14.00 - 130гр свинско + 100гр(г. с.)макарони от елда/зеленчуци/кашкавал + няколко шам фъстъка
19.00 - 30гр свинско + 70гр(г. с.)макарони от елда/зеленчуци/кашкавал + 30гр кафяв хляб с малко шунка (beer)
Около ?! ккал...
Много въглехидрати и малко белтъчини...
Утре по-прилично меню!
Скокнах до КАТ - ще навърша 30 години с шофьорска книжка :) Друг е въпросът, че не мога да карам :D
Нищо - тепърва ще се уча, няма как.
Добре започна седмицата - шитнах и една виброплоча, заявена неделно :)
Тия дни рамо и крака, нещо.
Ей това ме чака да го подкарам. Не разбирам от коли, но е тюркоазен кабриолет - все ще ми отива :D
Мнението беше редактирано от Мая на 12.10.15 21:44.
Ставане - 6.45ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбели( стоеж) - 1х6@2х11кг / 2х8@2х10кг
2 - повдигане встрани( стоеж) - 3х8@2х10кг
Храна:
7.00-8.30 - (coffee) + сметанка
7.30 - раздвижване
9.00 - питки от 1 яйце + 20гр топено сирене + 25 овес + маково свеме + 20гр шоколад
14.00 - 130гр свинско + 70гр задушени зеленчуци с топено сирене + няколко шам фъстъка
17.00 - 1 шоколадов трюфел
19.00 - 100гр рикота (beer)
Около ?! ккал...
Днес си раздвижих сутрешно - екстра :)
Тази рикота за вечеря беше малко...
В работата - стандартно. Леле, тоя терминал ми е много страховит - сложнотия...или просто съм от “умните” :D Ще му свикна :)
Ставане - 6.30ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - бицепсово с дъмбели - 3х7@2х12кг
2 - едностранно трицепсово зад глава( седеж) - 3х7@8кг
3 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х13кг
Храна:
7.00-8.30 - (coffee) + сметанка
7.30 - раздвижване
9.00 - питки( 1 яйце + 20гр топено сирене + 25 овес + маково свеме) + 30гр кашу + 2 шоколадови трюфели
13.00 - 130гр свинско + 70гр задушени зеленчуци с топено сирене
16.00 - 30гр кашу
19.00 - омлет от 1 яйце + 50гр рикота + 20гр кашкавал + 20гр шунка (beer)
Около ?! ккал...
Сутрешно е яко да се раздвижва :)
Но цял ден съм като парцал - пак не спя добре/будя се рано...
Замряло в работата...
Ставане - 7.30ч.
?! кила
Раздвижване - без.
Храна:
9.30 - питки от 1 яйце + 30гр рикота + 20гр топено сирене + 25 овес + маково свеме + 20гр кашу
13.30 - 130гр свинско + 30гр кисели краставички + 4 маслини
16.00 - 10гр кашу
19.00 - 150гр пилешко (beer)
Около ?! ккал...
Днес - лежерно.
Няма работа и ще трябва да се обсъди! + едни неща със счетоводството, за които не съм сигурна. И ревизия! Сама ще си ги огледам нещата, ако трябва, но нали съм продавач просто ...такива правомощия не бих си наложила. Нямам опит в разни сфери, най-малкото. Не съм и от най - умните :D
Бях се настроила за предзимен пазар на дрехи и обувки, но взимането на книжка ме ошушка. Другия месец.
Съботно ще раздвижвам :)
Ставане - 8.00ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х10@2х14кг
2 - пулоувър - 3х10@15кг
3 - флайс - 1х5@2х12кг / 2х7@2х11кг
Храна:
8.00-9.00 - (coffee) + сметанка
9.00 - раздвижване
9.45 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал
12.00 - 40гр Corny White
15.00 - 40гр пилешко
16.00 - 50гр пилешко + 30гр топено срене + 2 филии хляб Бонус
18.00 - 100гр пилешко + 10гр кашкавал + 1 филия хляб Бонус (beer)
Около ?! ккал...
Увеличих повторенията на лега - нямам по-голяма тегавина в наличност.
На пулоувър-а вдигнах малко тежестта, но до колко е важно това движение...
С 2х13 неуспешен флайс, то и на 2х12 ми беше филм...
Претупах, че имах работни занимавки.
Много хляб днес, но ми се прияде. Корни-то ми беше под ръка, а имах нужда от енергия( без значение каква). И е вкусно :)
Ревизия и складова наличност днес!!! 4 часа ни отне с шефовете, но доволен резултат - не сме на загуба :)
Богата фирма, ей :D Ама на хартия...и машини, де.
После малко пазар и почивка.
Ставане - 9.00ч.
?! кила
Раздвижване:
набиране( ш. надхв.) - 1п@СТ
1 - набиране(усп. хв.) - 3п@СТ
едностранно гребане с щанга - 5п@27кг
х3
2 - набиране(ш. надхв.) - 1п@СТ
гребане с щанга( подхв.) - 10п@32кг
х3
3 - набиране( подхв.) - 3п@СТ
преден клек с дъмбели - 7п@2х14кг
х3
Храна:
9.00-9.30 - (coffee) + сметанка + 1 дъвчащ бонбон
9.30 - раздвижване
10.30 - омлет от 1 яйце + 30гр топено сирене + 20гр кашкавал + 1 филия хляб Бонус
13.30 - 120гр( г. с.) мляно говеждо + няколко бейби кисели краставички
19.00 - 130гр пилешко + 100гр микс зеленчуци с топено сирене и кашкавал (beer)
Около ?! ккал...
Леко импровизирах с раздвижването днес - едностранното гребане с щанга е интересно занимание, хаха.
До сега набиранията с успореден хват ми бяха трудни, а с широк надхват невъзможни - реших да им обърна внимание.
Вдигнах повторенията на гребането с дебелолостата щанга, а обръщането за преден клек с 2х14кг дъмбели си ми натежа.
Вчера се “назобих” с ‘лЕб и те така :D
Храната - бива.
Пазар, пералня, коси, нокти, готвене - лежерно :)
Утре свежо и вървежно, както винаги, хаха.
Това ми грабна вниманието - утре ще тествам една пръчица :)
Мнението беше редактирано от Мая на 18.10.15 18:58.
Ставане - 7.30ч.
?! кила
Раздвижване - без.
Храна:
7.30-9.00 - (coffee) + сметанка + 1 дъвчащ бонбон
9.30 - питки от 1 яйце + 30гр топено сирене + 25гр овес + маково семе + 1 една луканкова пръчица + 20гр шоколад
12.30 - 130гр свинско + 70гр задушени зеленчуци с топено сирене
16.30 - 1 луканкова пръчица + 10гр шоколад
19.00 - 200гр котидж (beer)
Около ?! ккал...
Имам мускулна, хах. Ще раздвижа тия дни ръчно + мъничко крака.
Луканковте пръчици са удобно гризване. Пак шоколадов джънк, обаче. Почерпи ме един клиент с яйчица от бял шоколад и фанта...гледах да раздам, но едно яйчице хапнах.
Как му идва на някой да ме черпи с коли/фанти...не ми ли личи, че консумирам (beer) или поне (coffee) , сутрешно. Това ме ласкае, де...да изглеждам така по детски.
Прилично в работата - има занимавки :)
Ставане - 7.30ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - едностранно концентрично бицепсово сгъване - 1х4@9кг / 2х7@8кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х11кг
Храна:
7.30-9.00 - (coffee) + сметанка + 1 дъвчащ бонбон
7.45 - раздвижване
9.30 - питки от 2 малки яйце + 30гр топено сирене + 10гр кашкавал + 30гр овес
12.30 - 20гр шоколад
13.30 - 50гр свинско + 50гр телешко + 30гр пилешко + 50гр задушени зеленчуци с топено сирене
16.30 - 1 луканкова пръчица + 10гр шоколад
19.00 - 50гр свинско + 50гр телешко + малко салата (beer)
Около ?! ккал...
Активизирах леко сутринта. Горната част е със стабилна мускулна, инак.
Имах и мъкнене на машинки малко.
Май прекалявам с храната...
Доста позитивна в работата, което се усеща и от клиентите - все така да съм, въпреки неразбории :)
Изби ми кофти пъпка на скулата :( Ще мине :)
Ставане - 7.30ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбели - 2х7@2х10кг
2 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@12кг
3 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х12кг
Храна:
7.45 - раздвижване
9.30 - питки от 1 яйце + 20гр кашкавал + 30гр овес + маково семе + 10гр шоколад
12.30 - 20гр шоколад
13.30 - 70гр свинско + 50гр задушени зеленчуци с топено сирене
16.30 - 25гр кашу
19.00 - 50гр свинско + 30гр пушен бекон + 1 филия Бонус (beer)
Около ?! ккал...
Не бях много бодра, но отчетох някакво раздвижване.
Храната - може...и по-добре.
В работата - ведро :) Не трябва да се впрягам толкова, когато нещата не зависят от мен. Дори ми е трудно да съобщя на клиент, че не е одобрен за лизингово плащане - защо, по дяволите :D Е, то един с трети човек опитва за бетонарка - неудобно ми стана, хах.
Клинч!!!
Ставане - 7.30ч.
50+ кила :( качила съм мускОли аС (giggle) |-)
Раздвижване:
набиране подхват - 5п@СТ
набиране успореден хват - 3п@СТ
х4
Храна:
7.30 - раздвижване
9.30 - питки от 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр бекон + 30гр овес + маково сема + 10гр шоколад
12.30 - 20гр шоколад
13.00 - 100гр свинско + 1 филия хляб Бонус с бекон и топено сирене
16.30 - 20гр шоколад
19.00 - 30гр скариди + 25гр луканка + 1 филия хляб Бонус с бекон топено сирене (beer)
Около ?! ккал...
Непредвидено минималистично раздвижване. А какво ми пречи сутрин да си правя малко “аеробика” със собствено тегло?! Малко набирания, лицеви/кофички, когато не се занимавам със свободни тежести - ободряващо си е. Малко кардио не пречи :D
Нямах нищо за вечеря...читаво...месо :D
В работата - продължавам да съм лежерна и усмихната :) Пак го има филмът с нещата, които не зависят от мен, де...
Човекът си поръчал нещо на изплащане, одобрен е и доставчиците са ме уверили, че е налично. Стоката пристига със закъснение и въпросният артикул го няма! То го няма в България, но им се водели 10 бройки...
Отлагах до края на работния ден, дирейки еквивалент. Не успях да се свържа с клиента накрая...ще му се обяснявам съботно.
Не би трябвало да ми пука - подведена съм от вносителите. Обаче, това са си отношения м/у мен и клиента, поемам отговорност пред него и не съм свикнала да се оправдавам с други хора. За повече от 2, че и 3 години не се научих да се справям с такива ситуации безнервно, а всеки ден имам подобен случай, хаха.
Както и да е - ведро, инак :)
Ставане - 9.30ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 2х8@2х14кг
2 - пулоувър - 3х8@15кг
3 - флайс - 3х8@2х10кг
4 - лицеви - 3х15@СТ
Храна:
10.30 - раздвижване
11.30 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 10гр луканков салам + 1 филия хляб Бонус
14.30 - 130гр пилешко бутче + 1 филия хляб Бонус със синьо сирене
19.00 - 50гр пилешко бутче + 70гр карфиол с топено сирене + 1 филия Бонус със синьо сирене + 20гр сланина (beer)
Около ?! ккал...
Лежерно днес :)
Ставане - 9.30ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - набиране усп. хв. - 4п@СТ
едностранно гребане - 8п@18кг
х3
2 - набиране ш. подхв. - 1п@СТ
гребане с щанга - 8п@32кг
х3
3 - набиране усп. хв. - 3п@СТ
напади с дъмбели - 7п@2х14кг
х3
Храна:
10.30 - раздвижване
11.30 - омлет от 1 яйце + 30гр камембер + 20гр бекон + 1 филия хляб Бонус
14.30 - 130гр свинско + 15гр камембер
19.00 - 250гр броколи с камембер и топено сирене (beer)
Около ?! ккал...
Не ми се активизираше нещо, но важно е постоянството, а не да прогресирам задължително! Поддържам, все пак...
С храната греша, май...щом съм качила леко. Може и вода да задържам покрай хляба, но принципно си хапвам въглехидрати от доста време - разни търкалящи се по бюрото ми шоколади/бонбони, хах.
Ходих да гласувам и в последния момент установих, че нямам мнение за тоя референдум. Реших, че електронният вот се манипулира по-лесно и не го одобрих, а май трябваше?! Все тая, хах. Веднага ми дадоха бюлетината с другите, да отбележа - без да питам.
Утре - усмихнато и вървежно :) Дано одобрят поредния кандидат за бетонарката на изплащане.
Ставане - 7.00ч.
?! кила
Раздвижване:
1 - бицепсово с дъмбели - 3х7@2х12
3 - повдигане встрани от стоеж - 3х7@2х10кг
Храна:
7-8.30 - (coffee) + сметанка
7.30 - раздвижване
9.30 - питки от 1 яйце + 20гр камембер + 10гр синьо сирене + 25гр овес
13.00 - 130гр свинско + 70гр задушени чушка/тиквичка/гъби
19.00 - 70гр свинско + 70гр задушени чушка/тиквичка/гъби + 25гр кафяв хляб с камембер и луканков салам (beer)
Имаше и няколко дъвчащи бонбона...
Около ?! ккал...
Май не съм превключила на новото време и предвид ранното ставане, реших да барна нЕкой дъмбел.
Храната - стандартно. Поне има и зарзаватец малко. Купила съм си императорски ориз и скоро ще омажа някоя тенджера.
Искам да отбележа нещо! За кратък период( 2 месеца) пиех разтворими витамини и ръцете започнаха да ми се белят/гъбясват, което не ми се е случвало от дете. Сега нямам този проблем, но може да е било свързано и със смяна на сезона.
Все тая - сега съм ОК и няма да пия разтворими витамини :D
Днес - поддържам добро настроение :) и ниско ниво на стрес( който сама си създавам, обикновено). Имам неиновативен план как да вдигнем продажбите - ще предложа!
П.п.: Питките със синьо сирене в сместта и камембер м/у тях доста ми допадат :) А чашата ще я амортизирам направо - с гордост си пия кафенцето пред магазина ежеработно, хах.
Мнението беше редактирано от Мая на 27.10.15 21:30.
Ставане - 7.30ч.
?! кила
Раздвижване:
лицеви - 15п@СТ
кофички - 10п@СТ
х4
Храна:
7.30 - раздвижване
9.30 - питки от 1 яйце + 20гр камембер + 10гр синьо сирене + 25гр овес + маково семе
13.00 - 100гр пилешко + 70гр задушени грах/моркови/зелен фасул
17.00 - 25гр луканкова пръчица
18.30 - 130гр пилешко + 30гр броколи (beer)
Имаше и няколко дъвчащи бонбона...
Около ?! ккал...
Малко аеробика сутринта...
Храната е прилична...
В работата - ведро и безстресово :) Е, леко се паникьосах, когато не можах да изключа едно зеге, тествано пред клиент - само успях да намаля оборотите :D Нищо, ще се науча! И ще продам хобелмашина, каквото и да е това, хаха. А дано :)
WTF?! :D
EDIT: То било щрайхмус това, хах.
Мнението беше редактирано от Мая на 28.10.15 21:01.