Never gonna give up on Myself

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Anne Rose на 10.11.15, 22:32:

Дали може да попитам по-опитните от мен:
1.Коремът ви и краката вечер подуват ли се? Или поне случвало ли ви се е ?
2. Дали е възможно да е от медикаменти, и защо се получава само вечер?
3. Защо краката ми растат на големина и това лошо ли е? :Д :Д :Д Извинявам се предварително за неуместните въпроси. Може някой да се е сблъскал с тези нещица..

1. Да - цял ден съм била на крак, цял ден съм пила течности и съм хапвала храна. Нормално е вечерта да се наблюдават тези неща.
2. По принцип е възможно от медикаменти, но зависи какви са те. Ако имаш съмнения, че е от това - консултирай се с личния си лекар.
3. Това го наблюдаваш след тренировка само или по принцип? В моите очи никак не е лошо нещо, ако растат заради покачване на активно тегло. :D

10.11.15
23:17

казано от Вероника Налбатска на 10.11.15, 23:16:

казано от Anne Rose на 10.11.15, 22:32:

Дали може да попитам по-опитните от мен:
1.Коремът ви и краката вечер подуват ли се? Или поне случвало ли ви се е ?
2. Дали е възможно да е от медикаменти, и защо се получава само вечер?
3. Защо краката ми растат на големина и това лошо ли е? :Д :Д :Д Извинявам се предварително за неуместните въпроси. Може някой да се е сблъскал с тези нещица..

1. Да - цял ден съм била на крак, цял ден съм пила течности и съм хапвала храна. Нормално е вечерта да се наблюдават тези неща.
2. По принцип е възможно от медикаменти, но зависи какви са те. Ако имаш съмнения, че е от това - консултирай се с личния си лекар.
3. Това го наблюдаваш след тренировка само или по принцип? В моите очи никак не е лошо нещо, ако растат заради покачване на активно тегло. :D

Попринцип. Все си мисля, че си е мазнинка, въпреки че е твърдо. А, обърквам се вече. :Д
Хормонални медикаменти, трябва да ги ползвам до февруари..;/ ;/

11.11.15
17:24

Днес повече храна, но снощи ПАК не спах, поне знам, че си е струвало. :Д Но да..когато не спя ям много, но не съжалявам, станала съм в 4:30, нямаше как с 4 часа сън да се задържа на 1500 калории, коремът ми стържеше. :Д

И храната за днес :
Кашкавал, 100 гр
Мед, 40 g
Пълнозърнест хляб, 100 g
Пуешко (филе), 30 g
бор чвор топено сирене за мазане, 20 g
Яйца, 3 бр
Pingvi Banana&cocoa;, 2 bar 20g
Фасул с телешко месо, 250 g
Кисело мляко 4.5%, 200 g
Totals 1,699 165 81 85

Тренировка : Горна част (обичайното) Корем (обичайното ) Кардио - 10 мин тичане 10,5 км /ч - 9,5 км/ч, 10 мин бързо ходене с наклон
Обаче се кефя адски много, защото пробвах да се набирам с някакви там помощни. Беше супер яко :Д, но съм много зле, отделно си правих малко експерименти доколко най - много мога да направя на дадено упражнение тежест и т.н...мързи ме да обяснявам, отивам да уча.
:Д:Д Усещам как в петък няма да мръдна от нас и ще се тъпча с нещо вредно ;/ ;/

Мнението беше редактирано от Anne Rose на 11.11.15 17:25.

12.11.15
18:16

Днес направих 60 минути велоергометър. Утре няма да тренирам.
Храната напълно излизам от здравословното за два дни. Имам нужда да се наспя, да ям каквото поискам когато го искам. Имам нужда просто да се отдръпна малко и да си почина от броене на калории, от задръжки , от пропуснати любими сладки. Ще преживея подутото коремче и малко мазнини, но когато приключа се хващам в ръце, спирам въглехидратите и за 1 месец съвсем сериозно ще си спазвам режима съня и тренировките. После като се изморя пак. Иначе нямат край свинщините ми, не правя напредък никакъв, мисля само за някакви изкушения, ще им се насладя, а после изоставя за месец - два. Сигурна съм, че ще проработи.
Затова до събота. :Д :3

14.11.15
17:30

Айде наново...

Храна:
Breakfast
Яйца, 2 бр 
Пилешко (филе/гърди), 40 g
Lunch
Моцарелла, 125 г 
Чушки на фурна, пълнени с извара и яйца, 300 гр
Dinner
Свинско месо, 200 g
Извара, 150 g.
кисели краставички, 40 гр.

Totals 998 21 72 112
+ една енергийна напитка

- Глутеус мост - 2х20 (10 кг диск)
Глутес мост един крак - 15 (5 кг диск)
Бедрено разгъване - 12х40, 12х40, 12х40
Бедрено сгъване - 12х 30, 12 х 30, 12х30
Разтваряне на абдуктор машина - 3х12х50
Затваряне на бедра на абдуктор машина  - 3х12х50
Клек 20 кг - 3х15
Плие клек 20 кг- 3х15
Мъртва тяга 3х15 - 20 кг
Напади 2х12 всеки крак с два по 8кг дъмбела+ Отпади със същите дъмбели
Български клек 1х20 всеки крак с 8кг
Повдигания на пръсти с 20 кг - 3х20
Кикове с краката назад нещо такова - 20
Повдигания на краката встрани - 20
- 2 серии по : 30 полукоремни с крака свити в коленете във въздуха, 20 с крака изправени във въздуха , 20 коляно-глава
20 коремни на наклона
20 повдигания от земята и бавно спускане
20 В - коремни
2 мин централен планк
45 сек страничен планк
30 странични коремни с крака във въздуха
- 10 мин кростренажор преди тренировка
- 15 мин велоергометър след тренировка

15.11.15
18:22

Breakfast
Яйца, 2 бр 
Lunch
Чушки на фурна, пълнени с извара и яйца, 300 гр
печено свинско месо, 200 гр
Прясно мляко, пълномаслено, 100 ml
Dinner
домат, 120 гр
кисели краставички, 20 гр.
Пилешки  Гърди, 30 г
Чушки, 50 гр.
руло стефани, 120 гр.
Totals 1,252 36 71 112

Тренировка:
Повторенията на машините - вдигнати до 12. Лицевите - 3 серии по 15. Някои упражнения на машините вдигнах до 20 кг.
Коремът - същото като вчера.
Кардиото - 10 мин интервално на пътека, 5 мин вървене наклон 10% преди тренировка и 10 мин велоергометър след тренировка

16.11.15
20:06

Няма да съм аз, ако всичко не провърви и нещо не се отплесне. Няма да съм аз, ако отново не се появи проблем на пътя ми. Мислех си , че ще е най-добре 2 дни да си карам на малко калории, един на повече, после два пак, някак си ми е по-добре. Но паралелно с новия режим, влиянието на хапчетата ми се засили. Едва ли не съм като тенджера с вода на котлон, в един момент плача, в друг викам, в трети се сърдя без причина, в четвърти не спирам да се смея, в пети не мога да се събудя. Чувствам се емоционално притисната, предполага се, че до няколко дни трябва да ми дойде и аз не помня някога да ми е било толкова трудно да се концентрирам, да издържа права след 1- 2 наобяд. Прибирам се и веднага заспивам в леглото, за часове, будя се толкова трудно, само храна успява да ме вдигне. Крачетата ми са станали толкова слабички...корема ми е подут от всички глупости, които се налага да пия почти през цялото време...Признавам, държа се като ненормална...

Breakfast
Яйца, 2 бр
Кисело мляко 4.5%, 600 g
Lunch
Извара, 150 g.
Белтъци, 150 гр
Dinner
Пилешки  Гърди, 100 г 
Мед, 50 g
руло стефани, 220 гр.
хляб, пълнозърнест, 50 g
Totals 1,653 98 74 144
+ прегрешения с няколко опита от домашно сладко, мноого малко може би 5 грама шоколад нутела и много сушени плодове....сигурно още 150-200 калориийки отгоре, но съм спокойна, защото ми е по-лесно да редувам тези дни, с много ниско калорийни. Така си правя моя баланс или поне върви засега добре.

Тренировка
2х50 коремни на наклона
2х15 мин велоергометър

Чувствам се много по-добре като споделих. Няма да се откажа, аз създадох бъркотията, но аз ще я оправя. Ще намеря моя път, ще отнеме време, но ще го открия. :3 Лека вечер.
Късна тренировчица (твърде много енергия пък сега ) - 250 клякания без почивка..

Мнението беше редактирано от Anne Rose на 16.11.15 21:27.

17.11.15
07:24

Според мен лекарят трябва да ти смени хормоните с такива без или с по-леки странични ефекти. със сигурност на пазара има достатъчно препарати и не трябва да търпиш подобно издевателство над тялото си. (Примерно майка ми е хипертоник и й сменят и комбинират 4-5 лекарства, докато намерят това с най-малко проблеми, все едно и също активно вещество, но действат по-добре). Мисля също, и че майка ти трябва да вземе нещата по-сериозно и да отидете на 2-3 специалиста, а не да се предоверявате на първия. При толкова възможности в София, е направо кощунство да не се лекуваш оптимално. Това е нормално поведение на човек, който го е грижа за себе си, не всички лекари са еднакво добри всеки път.
250 клека без почивка, стига бе ... :) :D

17.11.15
17:48

казано от Queen Cobra на 17.11.15, 07:24:

Според мен лекарят трябва да ти смени хормоните с такива без или с по-леки странични ефекти. със сигурност на пазара има достатъчно препарати и не трябва да търпиш подобно издевателство над тялото си. (Примерно майка ми е хипертоник и й сменят и комбинират 4-5 лекарства, докато намерят това с най-малко проблеми, все едно и също активно вещество, но действат по-добре). Мисля също, и че майка ти трябва да вземе нещата по-сериозно и да отидете на 2-3 специалиста, а не да се предоверявате на първия. При толкова възможности в София, е направо кощунство да не се лекуваш оптимално. Това е нормално поведение на човек, който го е грижа за себе си, не всички лекари са еднакво добри всеки път.
250 клека без почивка, стига бе ... :) :D

Права си. Ще изчакам да видя дали не е просто временна реакция към нещо, ако продължи ще се консултирам и с други лекари..

17.11.15
18:18

Днес по -добре. Откакто си върнах въглехидратите в менюто, тренировката мина много по -добре, изобщо не заспах в рейса, нито ми се припадаше. Крайностите официално не са за мен, ще си карам на РБД. Каквото такова, не мога да си жертвам здравето за едните му плочки и мускули, не съм мазохист.

Яйца, 2 бр 
Мед, 15 g
Пълнозърнест хляб, 50 g
Кашкавал, 50 гр 
Пилешко (филе/гърди), 100 g
руло стефани, 120 гр.
Моцарела, 125 г         
Сушени Стафиди, 100 г
Energy Drink, 250 ml
Totals 1,502 146 66 88
+ 2 лъжици супени боб, не знам колко точно ..както и да е, не са от особено значение

Тренировка : Кардио + Крака
- 30 мин кростренажор ( за първи път издържам толкова , но минаха ли 12- 13 мин направо не ми се слизаше и след 30тата)
-  Глутеус мост - 2х20 (10 кг диск)
Бедрено разгъване - 12х40, 12х40, 12х40
Бедрено сгъване - 12х 30, 8 х 30, 12х25
Разтваряне на абдуктор машина - 3х12х50
Затваряне на бедра на абдуктор машина  - 3х12х50
Клек 20 кг - 3х15
Плие клек 20 кг- 3х15
Мъртва тяга 3х15 - 20 кг
Напади 2х12 всеки крак с два по 8кг дъмбела+ Отпади със същите дъмбели
Български клек 1х20 всеки крак с 8кг
Повдигания на пръсти с 20 кг - 3х20
Кикове с краката назад нещо такова - 20
Повдигания на краката встрани - 20
- 10 мин велоергометър
П.П. Бих искала да прекарвам всеки ден поне по няколко часа така, вкусна чаша с кафе и приятна книга...

17.11.15
18:23

Краката ти определено са много по-издръжливи от моите, а си такова слабичко пиленце :)
Виждам, че си хапнала един пакет стафиди- защо избра тях за въглехидрат? Ако ще си смяташ нутриентите, хапвай по-сложни въглени, ще те засищат за по-дълго и по-качествено. Пък и спокойно може да добавиш още, имаш доста голям енергоразход.

17.11.15
18:25

казано от Queen Cobra на 17.11.15, 18:23:

Краката ти определено са много по-издръжливи от моите, а си такова слабичко пиленце :)
Виждам, че си хапнала един пакет стафиди- защо избра тях за въглехидрат? Ако ще си смяташ нутриентите, хапвай по-сложни въглени, ще те засищат за по-дълго и по-качествено. Пък и спокойно може да добавиш още, имаш доста голям енергоразход.

Защото не бях яла стафиди от супер много време и не се сдържах. :Д
Ще го приема за комплимент. Благодаря ти.
Имаш в предвид, че храната ми е малко? :Д

17.11.15
18:39

Ами комплимент е :) , не съм те виждала как тренираш, но тежестите са много сериозни. На мен краката са ми слабото място и убий ме , не мога да правя толкова повторения и толкова упражнения. Само защо почваш с тези кракомахания- остави ги за края на тренировката. Наблегни на по-основните движения. Мисля, че вече спокойно може да си клякаш с лоста (не на смит машината), а най-вероятно и с тежести на него :)
Като цяло не изглежда много, не виждам защо да се ограничаваш умишлено, на последните снимки, които  беше качила, изглеждаш много .... приятно :) ( няма да кажа друго, защото ще прозвуча като дърт педофил :D :D )
Споделяй и тренировките за горна част, те са ми по-интересни.

18.11.15
19:16

Благодаря ти, но тъпите ограничения се налагат именно когато като днес си дам твърде много свобода. Храната, няма да я описвам, беше сравнително добре 1600 - 1700 калории, докато не се обади желанието ми за сладко и не не беше глад, бях поела достатъчно мазнини, беше просто желание да погълна нещо сладко, сладко, сладко, сладко. Ужасна психика. Та половин черен шоколад + няколко белгийски бонбона.
Потънала съм във вина, храна, храна, храна. Утре сигурно пак няма да ям.  За да има някакъв баланс.
Днес се изпуснах 5-6 пъти да се разплача без причина. Чувствам се като ненормална, по цял ден да плача.
Иначе тренировката беше кардио и ръце, за корем дори нямах енергия.
...Не ми се говори, нито пише искам просто да се оттегля, не мога да се позная каква лигла съм станала, особено с режима. Срамота...

18.11.15
19:41

Пак ще ти го напиша - обикновено хората ги избива на агресия, когато нещо не е както трябва и са напрегнати, нервирани и т.н. Теб те кара да ядеш сладко. Ами, кефи се, к’во да ти кажа. В твоя случай най-много да те върне няколко дни назад, в първия случай може да са няколко десетки години :D Така че - не го приемай по тоя начин и не се нервирай ;)

18.11.15
20:24

Клек 20 кг - 3х15 и тяга с 20 кг. - това с лост ли го правиш? Много хубав напредък, браво.

19.11.15
18:45

30 мин кростренажор, 30 мин велоергометър
- 2 серии от:
20 коремни със свити крака в коленете във въздуха, като една се брои за 2 пъти повдигане (like pulses)
10 коремни с изпънати крака , пак 1 за 2
20 коляно -глава, като 2 пъти на всяка страна се брои за едно
Тъпо обяснение
Освен всичкото това 2 серии от:
20 пъти : Лягам на земята, повдигам краката до горе, бавно ги спускам до долу, без да ги допирам до земята, свивам към гърдите отпускам и отново повдигам
2 серии от: 50 странични коремни максимално бавно изпълнени
Мога само да кажа, че планка не го правя както трябва, така и не се научих и реших да го заменя накрая.
Утре ще си почивам, разбрах какво ми липсва в режима - баланс, между сладкото и приятното, и здравословното. Начин да се удовлетворявам от храната. И мисля, че го открих. Ще приложа примерно меню след което не съм гладна, не съм ядосана, не искам сладко, доволна съм и от тренировката и от храната.
П.П. Днес си гледах дупето (giggle) станало е по-кръгло и хубаво. :Д:Д:Д::

Яйца, 1 бр 
Кисело мляко 4.5%, 400 g
Белтъци, 50 гр     
Пилешки  Гърди, 130 г 
домат, 400 гр
яйце, 0.5 egg
Моцарела 60 г 
Краставица необелена сурова, 150 г 
Energy Drink, 250 ml
Slimline - Vanilla Ice Cream, 320 g

Totals 1,217 105 41 90
Добавям си малко кашкавал *МАЛКО* и филенце :Д

Мнението беше редактирано от Anne Rose на 19.11.15 20:22.

20.11.15
11:42

Поздравления за дупето (giggle)

20.11.15
17:45

казано от Sanya на 20.11.15, 11:42:

Поздравления за дупето (giggle)

Благодаря ти. (giggle)

20.11.15
17:48

Добър вечер и от мен Ан, домашната багета.

Плановете ми за деня бяха премахнати в последния момент, иначе с удоволствие щях да ида във фитнеса, едно прекрасно място за петък следобед, дори само да въртя колело или да си клякам с 1 кг гиричка, но за съжаление го прекарах в скандали, плач и багети, не се оплаквам, бяха домашни и вкусни. :3
Кисело мляко 4.5%, 400 g
Прясно мляко, пълномаслено, 200 ml
Мед, 20 g
Кашкавал, 50 гр 
багета, 150 г 
Свинско със кисело зеле, 300 gr
Dark Chocolate 75 - Dark Chocolate 75%, 50 gram
Totals 1,708 142 99 68
Ако не броим въглехидратите от зелето и факта, че в свинското ми месо нямаше грам сланинка, съм си в норма почти. -.-

Мнението беше редактирано от Anne Rose на 20.11.15 17:48.

20.11.15
18:58

казано от Anne Rose на 20.11.15, 17:48:

Кисело мляко 4.5%, 400 g
Мед, 20 g
Кашкавал, 50 гр 
багета, 150 г 
Dark Chocolate 75 - Dark Chocolate 75%, 50 gram .-

Това е само обядът , нали?
Може би аз не съм разбрала, но как се казваш, всъщност, как да се обръщам към теб. Една анонимка вече ни стига :)

20.11.15
19:05

казано от Queen Cobra на 20.11.15, 18:58:

казано от Anne Rose на 20.11.15, 17:48:

Кисело мляко 4.5%, 400 g
Мед, 20 g
Кашкавал, 50 гр 
багета, 150 г 
Dark Chocolate 75 - Dark Chocolate 75%, 50 gram .-

Това е само обядът , нали?
Може би аз не съм разбрала, но как се казваш, всъщност, как да се обръщам към теб. Една анонимка вече ни стига :)

Неее, не. Това е за целия ден. :Д:Д::Д
Ана е добре. :Д Ан и т.н. Няма проблем и багетка да ми казваш. :Д

20.11.15
19:20

Добре, багетке :D , цял ден си яла ядене за ЕДИН  обяд  :)
Аз откакто ядох какаови зърна, мисля, че няма смисъл да се купува шоколад с висок % какао, при положение, че на зърна хем е по-евтино, хем по-полезно. Оказа се, че в Горна има магазин, в който 100 гр. зърна са 2,80, а шоколадите на Линд са 5-6 лв. ;)

20.11.15
19:28

казано от Queen Cobra на 20.11.15, 19:20:

Добре, багетке :D , цял ден си яла ядене за ЕДИН  обяд  :)
Аз откакто ядох какаови зърна, мисля, че няма смисъл да се купува шоколад с висок % какао, при положение, че на зърна хем е по-евтино, хем по-полезно. Оказа се, че в Горна има магазин, в който 100 гр. зърна са 2,80, а шоколадите на Линд са 5-6 лв. ;)

Леле, никога не съм пробвала какаови зърна, мисля, че трябва. :О Благодаря, че сподели с мен . :3

20.11.15
19:49

НА повечето хора им горчат адски, на мен ми харесаха. Хапнах само едно пакетче- то е за десетина пъти де и не съм си вземала скоро, но мисля, че е доста по-практично.
В крайна сметка, дори да е 90%, съставът на мазнини и въглехидрати е почти еднакъв с по-ниските класове.
Така че не знам защо е тази мания по големите числа- калориите в шоколада са от мазнини,  били те и “полезни”,  600 ккал са си 600 ккал :D :D - за който брои, де.

И аз да се включа :) Можеш да прибавиш мед към какаовите зърна и става приказка (inlove) (inlove)

21.11.15
18:45

Мерси, мерси. Ще пробвам. :Д

Въздържанието първите дни от цикъла никога не ми е било силната част, ама кво говоря аз всеки ден надвишавам 1500 калории , щото съм гладна непрекъснато нали. За щастие се чувствам виновна когато ям въглехидрат какъвто и да било, и ходя като надуто балонче. :3 Трябва да се взема в ръце ли, да огранича храната ли, само аз ли я виждам толкова много, или най-добре да спра да броя като преди калории и глупости и да слушам тялото си. Някакъв съвет?

Кисело мляко 4.5%, 400 g
типов  хляб, 60 гр
Телешко чисто, 150 g
Slimline Vanilla Ice Cream, 320 g
3 ръжени рогчета + 40-50 грама кашкавал
Най - обичам в тези моменти някой да ми праща снимки на жени с перфектни тела или да ми говори за тези неща, просто ми иде да го сготвя с телешкото.
Добре, твърде много ли ям? Защо съм подута :@ Или дебела? Или така се предполага, че е добре да изглеждам, или какво по дяволите... :Д:Д:Д:Д:
Тва цялото сигурно е към 1800 калории.

Тренировката за крака не ми мърда нагоре, все още се зоря много с тежестите. Кардиото 30 мин кростренажор. За корема последната тренировка, която му направих.

П.П. Приличам на сериен убиец. :Д

21.11.15
19:11

Ne se занимавай с глупости. Ти си по-висока от мен даже. Спокойно може да си 5 кг отгоре. Макар че и така си прекрасна. Храни се като нормален 60 кг човек .
1800-2000 ккал са ок.

Цял живот имам проблеми с подуването на стомаха, дотолкова, че дрехите ми пречат и си купувам по-свободни. Понякога още от сутринта съм надута, а привечер- направо като бременна. Така и не разбрах каква е причината. Храната винаги е била  приблизително еднаква и балансирана, с плодове и зеленчуци, поне 500 гр. на ден... Отдавах го на цикълаи задържана вода, но не беше само той виновен. Независимо колко тежа, подутият корем ужасно разваля фигурата!

Последните месеци обаче се чувствам доста добре, почти няма ден с подуване и нямам идея защо, но подозирам, че е откакто започнах новите добавки- куркума и магнезий, най-вероятно е куркумата. :)

21.11.15
19:32

казано от Queen Cobra на 21.11.15, 19:11:

Ne se занимавай с глупости. Ти си по-висока от мен даже. Спокойно може да си 5 кг отгоре. Макар че и така си прекрасна. Храни се като нормален 60 кг човек .
1800-2000 ккал са ок.

Цял живот имам проблеми с подуването на стомаха, дотолкова, че дрехите ми пречат и си купувам по-свободни. Понякога още от сутринта съм надута, а привечер- направо като бременна. Така и не разбрах каква е причината. Храната винаги е била  приблизително еднаква и балансирана, с плодове и зеленчуци, поне 500 гр. на ден... Отдавах го на цикълаи задържана вода, но не беше само той виновен. Независимо колко тежа, подутият корем ужасно разваля фигурата!

Последните месеци обаче се чувствам доста добре, почти няма ден с подуване и нямам идея защо, но подозирам, че е откакто започнах новите добавки- куркума и магнезий, най-вероятно е куркумата. :)

Искаш да кажеш, че сегашната ми храна е в нормални количества?
Значи да пробвам някакви добавки? Стават ли тези двете на таблетки, погледнах, че едното се продава повече на прах и ми стана любопитно, ти как ги приемаш?

казано от Queen Cobra на 21.11.15, 19:11:

Нали знаете, че и куркумата и магнезия помагат за храносмилането и имат разхлабващ ефект ..да не сте били с подут корем поради други причини :D

21.11.15
20:17

Нямам такъв проблем за момента, ако съм схванала какво искаш да кажеш. :Д:Д:Д:

21.11.15
21:26

Аз също нямам проблеми- всичко работи като часовник :D :D
Излизането на храната е дори по-важно от влизането й в тялото, така че - това си е една съвем нормална тема относно здравословния начин на живот и пълноценното хранене.
Иван=Асен , мисля, че бих разбрала, ако имам запек, не ме подценявай , въпреки че съм блондинка :)

Ан, храната ти е нормална, макар че бих ти препоръчала доста повече пресен зеленчук, сега си под всякакъв минимум, 100 гр, краставица не се брои. Хапвай всякакви зеленчуци и плодове, богати на фибри и вода -полезни са за храносмилането, а и нямат повече от 20-30 ккал на 100 гр.

22.11.15
18:02

Кашкавал, 30 гр
нарязан хляб добруджа, 30 гр 
Телешко чисто, 120 g
домат, 200 гр
пиле с картофи, 200 gr
Свинско месо със зеле, 150 грама
Totals 969 53 53 73

Тва са машини надолу. Реших да започна с тях, като заякна малко ще мина на правилна техника с гирички, засега съм много зле.
Shoulder press - 3x12 -10 kg
Butterfly - 3x12 - 15 kg
Triceps press - 3x12- 30 kg
Seated horizontal pully - 3x12 - 15 kg
Seated row - 3x12- 25 kg
Lower back - 2x15 - 40 кг
Hyperextensions- 3x15
High pully - 3x12 - 20 kg

- Push ups - 3x10
Tricep extensions dumbbell - 9 kg - 12, 10 , 10
- 60 мин кростренажор, 30 мин пътека - 5, 5- 6 км/ч на 10 - 11% наклон
2 серии от:
20 коремни със свити крака в коленете във въздуха, като една се брои за 2 пъти повдигане (like pulses)
10 коремни с изпънати крака , пак 1 за 2
20 коляно -глава, като 2 пъти на всяка страна се брои за едно
- 2 серии от:
20 пъти : Лягам на земята, повдигам краката до горе, бавно ги спускам до долу, без да ги допирам до земята
50 странични коремни максимално бавно изпълнени

П.П,. Снощи се събудих и ядох домашна шоколадова торта. Сутринта ме удариха емоциите , бях подута като балонче и съжалих за тортата, не само че ме съсипа психически, ами и физически се чувствах ужасно и не спах спокойно. Надявам се поне част от нея да е умряла с днешната тренировка. :3 Вече една приятелка ми помага с храната и ме подкрепя, а почти навих и приятеля си да дойде да правим кардио във фитнеса някой ден  :Д:Д:

22.11.15
19:03

Ще те питам направо= защо продължаваш с глупостите? Час и половина кардио и глад цял ден - за какво?
Голяма работа една торта, едва ли е повече от 150 гр. Ако ти се яде сладко, яж всеки ден- 1 бонбон, 1 квадратче шоколад, лъжичка мед - това са 10 гр, няма да те гътнат така, както те натоварва преяждането и пречистването после.
Яж  1 по-сладък  плод на ден, слагай си подсладител в млякото. Храната ти ще стане много по-приятна.

Проблемът не е дали тортата “е умряла” днес, а във възприятието ти за храната. Сама го знаеш. Не разбирам от тези подкрепи. Стегни се. Това е просто .... храна

22.11.15
20:17

А аз да питам какъв е този  Slimline Vanilla Ice Cream и къде го продават? (giggle)

23.11.15
21:36

казано от Queen Cobra на 22.11.15, 19:03:

Ще те питам направо= защо продължаваш с глупостите? Час и половина кардио и глад цял ден - за какво?
Голяма работа една торта, едва ли е повече от 150 гр. Ако ти се яде сладко, яж всеки ден- 1 бонбон, 1 квадратче шоколад, лъжичка мед - това са 10 гр, няма да те гътнат така, както те натоварва преяждането и пречистването после.
Яж  1 по-сладък  плод на ден, слагай си подсладител в млякото. Храната ти ще стане много по-приятна.

Проблемът не е дали тортата “е умряла” днес, а във възприятието ти за храната. Сама го знаеш. Не разбирам от тези подкрепи. Стегни се. Това е просто .... храна

Ех, не съм гладувала кой знае колко нарочно. Бях подута, болеше ме корем и не ми се ядеше...Опитвам се да се справям с храната, това че понякога не успявам...се случва на всеки..

23.11.15
21:37

казано от Кико Сан на 22.11.15, 20:17:

А аз да питам какъв е този  Slimline Vanilla Ice Cream и къде го продават? (giggle)

Във фантастико си го намирам аз. :Д

23.11.15
21:40

Кашкавал, 100 гр 
Кисело мляко 4.5%, 400 g
Пълнозърнест хляб, 40 g
Пилешко филе, 20 g
Пилешки  Гърди, 60 г 
Телешко със зеленчуци, 200 гр. 
Извара, 50 g. 
Мед, 20 g
хляб, пълнозърнест, 60 g
Suchard Aida - бонбон
Totals 1,230 90 60 85 + 110 г лимецови бисквити, ма не ги намирам , дори нямаха такова колко калории са и т.н.

Ден за кардио и релаксация - 60 мин кростренажор

Мнението беше редактирано от Anne Rose на 23.11.15 21:41.

23.11.15
22:27

Нямаха ли “такова” бисквитите ? Хахахха :D

ПП: Сериозно ли смяташ 20гр филе към калориите ? :D

23.11.15
22:32

казано от satisfaction на 23.11.15, 22:27:

Нямаха ли “такова” бисквитите ? Хахахха :D

ПП: Сериозно ли смяташ 20гр филе към калориите ? :D

Ама разбира се, че смятам всичко, толкова е забавно. :Д Така иначе го чувствам непълно. :Д

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1