12/11
Добро утрооо :) Пак ми е едно слънчево днес, чудно, чудно (sun)
Вчера само разходка и то лежерна, ама супер лежерна с постояване повечко на пейки на припек (sun) После малко пазаруване и у дома да шетам и готвя. Към 17 часа дребната заспа, аз сложих мусаката да се пече и извадих постелката :)
Ащанга йога около 45 мин. Дребното се събуди (dull) но пак е нещо....
Храната :
- 1 банан с тахан
- шепа сурови орехи
- 200 гр. пържен сафрид
- ябълка и малко грозде
- салата зеле с моркови, маслини, мусака с мляно месо, чаша безалкохолна бира
- вода, чай и кафе обичайните за деня
Днес мъжо си е в нас в отпуск и ще се възползвам да бягам днес вместо утре, че утре ще пътуваме малко извън града и няма да мога да тичам. Първото излизане на бебка извън Варна 8-)
Чудесен петък 13-ти ви пожелавам (F)
Нова страничка, пожелавам си да съм здрава, силна и добра майка и жена :) И някой ден да сваля пустите килограми дето са ми трън в очите ;) хехехехе
Мнението беше редактирано от Vess на 13.11.15 07:56.
13/11
Хоп-троп (sun) Да се отчитам за вчерашния петък, че кафето почти изпих и ще почвам багажа за краткото ни пътуване извън града :)
Пак разходка в Морската но доста лежерна, бавна с посядане на пейка с книжка докато бебка спи, после кърмене и обратно към колата.
Надвечер бягах, времето е чудно и за разходки и за бягане ;)
Бягане 5К за 31:34 мин. Бягането изцяло по черно и чакъл, доста трудно ... Мисля, че е време да включа нещо като фартлек, дано ми помогне да подобря нещичко в бягането си ...
Храната :
- сандвич печен с кашкавал
- 100 гр. печени бадеми и орехи ( 50/50 )
- ябълка
- 5 фурми с тахан
- салата зеле, маслини, порция мусака, чаша безалкохолна бира
- шоколад 90 гр. (blush)
- вода, кафе и чай обичайните
Друго нямам за отбелязване и споделяне :)
Хубава събота (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 14.11.15 08:27.
Добро утро :)
Отчет за почивните дни, че не остана ред за това :)
14/11
Събота пълен релакс, никакъв спорт, само у дома, после пътуване и среща с роднини на сладки приказки :) И храната не помня много но ще се опитам ;)
- палачинка от овесени трици, яйце и кис.мляко
- домашна туршия камби, пиле печено с ориз
- салата зеле с морков, руска салата малко, печено пилешко бутче, маслини
- 3-4 шок.бонбона
15/11
В неделя по обяд се прибрахме, че и у дома си имаме задачки-закачки :) Пазаруване, пране, оправяне на багаж след пътуване, макар и кратко и т.н. Обаче, малката сладка пикла като откърти следобед, и аз малко с нея си откраднах сън, станах и имах едни 10 мин. та се разкърших леко. Исках йога, но нямаше да ми стигне времето и за да не ми е празен деня :
13 пъти следното :
5 лицеви опори
10 ходещи напада
Храната :
- парче домашен кекс и 1 питка домашна
- салата зеле с моркови, малко маслини, резен кашкавал, банан с тахан
- ябълка
- 5 фурми с тахан
- зелена салата с риба тон, маслини, 4 яйца в масло, чаша айрян
- вода, кафе и чай същите
Хубава и ползотворна седмица Ви пожелавам от сърце :) Отивам да правя чай на баткото и после да го карам на градина (inlove)
16/11
Добро утро :) Отчет за вчера ;) През деня разходка, но кратка, повече пазарене и бутане нагоре по баира (dull) После у дома, шетане, готвене, дремнах 20 мин. с дребната и надвечер бягах.
Бягане 5,700К за 35:59 мин. Много вятър много нещо, все се надявах, че ще утихне надвечер, но не би.....е, той утихна ама късно вечерта. Искам някоя неделя да отида на напрвя едни 10К в Морската но на кого да връча дребната не знам ... (wasntme) И то проблема е, че губя много време докато стигна до самата Морска и да паркирам, иначе за час мъжо ще я гледа, но то ще минат над 2 часа и ще зяпне гладна .... а той за жалост не може да я нахрани ;) хехехехе Размисли разни (makeup)
Другото, което си мисля, е да взема да си правя лицевите опори в дните, когато бягам, т.е. искам да имам пълно почивни дни от спорт, не да ги редувам, че нещо почвам да давам на заето ... кърмене, разходки, домакинство, мисля че 3 - 4 пъти активност седмично е добре за мен ...
Храната :
- 3 яйца с мед
- шепа сурови орехи
- 2 корнишона, банан с тахан, 1/2 филия с мед и тахан
- 5 фурми с тахан
- салата зеле с моркови, маслини, пъстърва печена, варен кафяв ориз с елда, чаша безалкохолна бира
- вода и кафе обичайните за деня
Днес малката ни хубавица става на цели 2 месеца (sun) голяма госпожица. Да ни е жива и здрава :)
17.11.15
13:43
Привет Вес, да ви е жива и здрава малката!
Имам въпросче - все още ли не ядеш месо и ако да, колко време вече мина като период?
казано от Мила на 17.11.15, 13:43:
Привет Вес, да ви е жива и здрава малката!
Имам въпросче - все още ли не ядеш месо и ако да, колко време вече мина като период?
Привет Мила, радвам се че се отби :) Хапвам вече месо, забременях, родих, кърмя и ме е страх от експерименти ,... иначе 6 мес. бях без месо преди време, само яйца и риба :)
17/11
Добро утро :) Вчера ден без разходка, беше облачно и реших да си останем у дома с дребната, чистих, простирах, готвих, ей такива чудесийки :) По обед ходихме на консултация, малката ни пастичка за 1 месец е наддала цял 1 кг. и 5 см., малка симпатична бомбичка, вече е 5 кг. точно ;)
Храната :
- овесени ядки с бучка кр.масло и натрошено сирене
- ябълка
- салата зеле с моркови, бъркани 3 яйца със сирене
- 2 оризовки намазани с мед и тахан
- опитах помело, но не е моя плод, ама никак .... пппффффф......гадория
- зелена салата с репички и корнишони, маслинки, пъстърва печена, варен кафяв ориз с елда, безалкохолна бира
- 50 гр. шоколад
- кафе и вода същите като всеки ден
Цели два месеца изпълнение с пълно щастие и усмивки (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 18.11.15 07:58.
18/11
Добро утрооо :) Много активна бях вчера, затова днес ще си почивам и ще се разхождам лежерно ;)
Сутринта у дома :
11 кръга от :
5 лицеви опори
10 ходещи напада
+ 5 - 6 единични набирания между кръговете
+ малко коремни преси на земя, планкове
По обяд :
Разходка с бебешката количка около 4 км. съчетано с пазаруване
Надвечер :
Бягане 4,200К за 26:46 мин. Изцяло по черно и много чакъл, развинтиха ми се глезените от тоя чакъл (dull)
Храната :
- 3 оризовки намазани с мед и тахан
- 1 банан
- овесени ядки с кис.мляко, стафиди и орехи
- ябълка
- филия дом.хляб с мед и тахан
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, пил.дробчета със зеленчуци на фурна, безалкохолна бира
- 40 гр. шоколад
- вода и кафе за деня като всеки ден
Хайде, хубав ден, радвайте се на слънцето, че му се види края (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 19.11.15 08:10.
Веси, много си готина и позитивна :) Всеки път като отворя тук и ми става много приятно (sun) Малката Мими е голям сладкиш :)
казано от Роси на 19.11.15, 10:07:
Веси, много си готина и позитивна :) Всеки път като отворя тук и ми става много приятно (sun) Малката Мими е голям сладкиш :)
Ееееее, Роси, благодаря много, много мило (F)
19/11
Сега вече добро утро :) Ама пак едно слънце е напекло у дома, чудно, чудно .... Е, за прахоляка не е, че така лъсва ама ... (giggle) и всеки ден да чистя, все е прашно, то в тоя град праха си е нещо напълно нормално ;) и хем не съм в централната част, представям си там какво е от тоя трафик .... ппппфффффф.... Вчера тръгвам уж по навреме от Морската да избегна трафика еми не, пак се набих, от 15:45 - 16:00 часа някъде вече е ужас по улиците на Варна ....
Та така, вчера ден без тренировка, но официално наречената тренировка, иначе с беба си е бая трен, първо на лекция в мола (makeup), качи количката в колата и беба с кошницата, там разгъвай количка, слага й бебе, после по обратния ред и така в Морската, разходка поне едно 3-4 км. и пак натовари количката и беба в кошницата и после у дома айде пак, количка, бебе, кошница .... пппфффф.....вир вода си ходя по цял ден, хората ме гледат изумени аз по потник в парка и главата ми мокра и тя ...
Явно от хормоните ли какво, все ми е топло (whew) но може би е и от съчетанието на хормони и ежедневие на една БГ-мама :D
Храната :
- попара от овес, бучка кр.масло и сирене
- салата червено цвекло и моркови
- 100 гр. печени бадеми и орехи микс 50/50
- 2 оризовки с мед и тахан
- 3 фурми с тахан
- салата червено цвекло, морков и ябълка, пил.дробчета с много зеленчуци на фурна
- и пак 3 фурми с тахан
- вода и кафе като всеки ден
Абе с храната .... на час по лъжичка значи (tmi) но ми понася така, често по малко.... не ми е тежко, имам енергия :)
Тъй, днес пак се е облещило хубавото (sun) Изпивай кайВето и се мятам на въртележката :)
Хубав петък, петък е !!!
Мнението беше редактирано от Vess на 20.11.15 08:21.
20/11
Добро утроооо :) Мрачно днес от сутринта, ама на мен ми едно такова хубаво, не знам защо.... :) мирише ми на Коледа, подаръци абе хубави емоции наближават :)
Вчера разходка около 4К пак, лежерна обаче, и после у дома набързо, че дребната почна да мрънка :
Слънчеви поздрави А+Б х 5 пъти
Power Up, Knee Tuck 3x10
И разни коремни преси и планкове
Храната :
- попара от овес, кр.масло и сирене
- 3 с.л. от салатата морков и цвекло, ябълка, 2 оризовки с мед и тахан
- 5 фурми с тахан
- банан
- салата зеле с моркови, маслини, 4 яйца в масло, 1 филийка препечен дом.хляб, чаша безалкохолна бира 8-)
- кафе, вода дрън дрън, всеки ден едно и същоооо :)
Днес имам бягане 8-) Друго като план няма, освен стандартното пазаруване, готвене и тъйййй :)
Хубава събота от мен с хубави емоции, мързелуване, на който каквото му се отдава :P
Мнението беше редактирано от Vess на 21.11.15 09:31.
21/11
Добро утрооо :) Ей ме на, бебе и мъжо спят, баткото на бабин дом а аз ококорена с кайВето, пия го набързо и се мятам с простиране.....
Отчета първо ;) Вчера ден за бягане :
7К за 43:36 мин. като 4км. от тях по черно. Доволно! После у дома от ония лицеви, като в горния пост:
Power Up, Knee tuck 5x10
Храната :
- ябълка
- банан и 1 филия дом.хляб с мед и тахан ( това преди бягането )
- ябълка
- салата Есен ( червено цвекло, морков, ябълка ), маслини, пилешко филе с кафяв ориз и гъби на фурна, безалкохолна бира
- шоколаааааад (blush)
Ааааауууууу, врякна, събуди се принцеса Мария, изчезвам, айде хубава и мързелива неделя :)
Мнението беше редактирано от Vess на 22.11.15 08:06.
22/11
Добро утро :) Как ми се спиииии.....дребната нещо се будеше на 2 часа цяла нощ и иска да яде....скок в растежа имаме май и съня ми беше.....бая накъсан....и сега ръмжи тука до мен а аз с кайвето ;)
Вчера ден без физическа активност, почивка от всякъде :) само домашни разни неща, пазаруване, взехме си баткото и пак у дома :)
Храната :
- попара овесена
- ябълка
- банан с тахан
- пилешка супа, пил.филе с ориз и зеленчуци
- 2 мини ябълки
- салата Есен, маслинки, пил.филе с кафяв ориз и гъби, безалкохолна бира
- 1 кафе на ден, вода доволно
Най обикновена неделя, беше топло и слънчево но вятъра не ми хареса и нямаше разходка.....хвана ме яд ама....климат ;)
Днес вече облачно, ама супер облачно, лек дъжд, влагаааа....и ще си седим у нас (dull)
Нищо де, хубав понеделник Ви желая :)
23/11
Добро утрооо :) Вчера тренирах, или поне за мен си е тренировка ;) Кофти време, излязохме с колата само да пазаруваме с дребната, опъна ми нервичките вчера тя, за целия ден най-дългия й сън беше около 40 мин. явно и тя си има дни и дни ;) само дремене по 10-15 мин. и уууаааааа надува гайдата :D Тренировката :
Слънчеви поздрави 5А+3Б
6 кръга :
5 лицеви опори
10 скачащи напада
+ 5 пъти :
7 лицеви опори
10 ходещи напада
Коремни преси доста
Бягане 5,200К за 31:30 мин.
Доволно раздвижих ;) Багането в дъжда, уникално яко е :) Днес пълен релакс, времето пак кофти и се чудя на къде да хванем с малечка-палечка (wasntme) Свърши ми лимеца и тахана и май ще ходим до единия от моловете да зареждам. Това е най-близкото място от където се снабдявам с такива хубави нещица :)
Храната :
- 3 яйца с мед
- ябълка
- салата Есен, и обрах останалия кафяв ориз с гъби и пил.филе
- 3 оризовки с мед и тахан
- банан и 5 фурми с тахан
- зелена салата с лук и чери доматки, маслини, купичка леща, 1 филия дом.хляб
- 1 кафе и вода обичайните
Хубав и ползотворен вторник 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.11.15 08:25.
24/11
Добро утрооо (dull) хич не ми е добро на мен ама .... такава нощ за първи път от какво се е родила бебка имам :( .... През деня всичко беше нормално, спи си и си суче детето, будува си доволно, заглежда се вече в играчките на шезлонга абе....бебе мечта. Няма колики абе....супер бебе. Но вечертааааааа, какво й стана не знам, превъзбуди се и не заспа както всяка вечер след банята амиииииии....... от 21 часа до 00:30 часа на всеки час сучеше, ревеше, дърпаше се, пищеше абеее......аз се изнервих, тя ме усети и стана еднаааа.... (tmi) (shake) (dull) За първи път така става, ужас....дано не се повтаря, че много се измъчи бебка и аз .... е, после заспа и спа до 7 тази сутрин, ама .... аз пак ходя като прегазена (dull)
Не съм тренирала вчера, активна почивка, имам МТ и така. Днес ще бягам, но лицевите и нападите ще ги оставя сигурно за утре.....
Храната :
- кисело и кокосово мляко с овесени ядки и стафиди
- ябълка и банан
- 3 корнишона, 3 яйца в масло, 1 филия дом.хляб с мед и тахан
- ябълка
- салата домати, краставици и лук, маслини, пилешко бутче печено, гъбки задушени в масло
- 5 фурми с тахан
- кафето и водата знаете, няма да ги пиша вече към храната, всеки ден са едни и същи ;)
Хубава сряда от мен, дано не вали та да излезем за половин-един час из квартала :)
Мнението беше редактирано от Vess на 25.11.15 08:01.
25/11
Добро утро мили хора :) Дъждовно ама .... добро да е :)
Трябва и да си повали, няма само слънце да пече :) Има и такива дни. Вчера пак цял ден вкъщи, ходихме само с бебка с кошницата на пазар за зеленчуци и подарък търсихме за едно детенце, че събота баткото е на РД. Надвечер обаче утихна и вятър, дъжда и той спря та аз си направих бягането макар и по-кратко :
Бягане 4,120К за 25:31 мин. На това бягане се чувствах доста добре, не знам защо но ми беше супер :)
Храната :
- 1 банан и 5 фурми с тахан
- ябълка
- 2 домата, 3 яйца в масло, филия с мед и тахан
- ябълка
- 2-3 с.л.от домашната Нутела преди бягането, че нещо засвири в корема...
- салата Есен, маслини, пил.бутче печено, няколко лъжици леща
- домашна Нутела ( авокадо, фурми, кокосови стърготини, кокосово мляко, какао )
Днес малко лицеви трябва да направя, или нещо с пудовка ;) На момента според настроението ;)
Чао 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 26.11.15 08:18.
казано от Веселина Иванова на 26.11.15, 08:17:
казано от Маргарита Манева на 26.11.15, 10:07:
казано от Веселина Иванова на 26.11.15, 08:17:
Действах според продуктите, с които разполагам. А и някак си не ми се вързва лимона в шоколада, не знам защо но....лимона го свързвам само с печена риба, чай с лимон и лимон, джинджифил и мед. Нито в тахана с мед го възприемам, нито пък на Нутелата (wasntme) Въпрос на вкус, моя The original е този :P
Мнението беше редактирано от Vess на 26.11.15 15:00.
26/11
Добър ден станало ;) заплеснах се, шетах из нас и се сетих, че не съм писала отчет днес :D
Вчера излязохме за 2 часа по обяд, ама днес май няма да ни се получи ... ще вземам по обяд баткото, ще го водя на фризьор а и вали в момента .... Иначе вчера след обед се раздвижих у дома докато спеше дребната ;)
Суинг до вертикала @ 16 кг. 5х15
11 кръга :
5 лицеви опори
10 ходещи напада
Слънчеви поздрави 5А + 3Б
Храната :
- попара от овесени ядки, бучка кр.масло и натрошено сирене
- ябълка
- салата Есен, 2 пилешки крилца печени, 3 оризовки с мед и тахан
- ябълка
- 5 фурми с тахан
- салата зеле с моркови, маслини, скумрия на фурна, печен сладък картоф, чаша безалкохолна бира
- малко от домашната Нутела
Днес почивкаааа 8-) и мързелуване у дома с децата :) Нямам да пазарувам, уж ;), нямам и да готвя, кеф кеф кеф :п)
Хубав и усмихнат петък от мен (F) и едно краче от нас :)
Мнението беше редактирано от Vess на 27.11.15 09:47.
казано от Веселина Иванова на 27.11.15, 09:46:
и едно краче от нас :)
Лелеее, вече си имаш цели четири най-прекрасни малки крака (inlove)
казано от karfi4ka на 27.11.15, 16:44:
казано от Веселина Иванова на 27.11.15, 09:46:
и едно краче от нас :)
Лелеее, вече си имаш цели четири най-прекрасни малки крака (inlove)
Мдааааа :) Ето и едно краче от преди 5 години :) крачето на бати Петьо :)
Това е един съвършен мини крайник (F) Напоследък като видя бебета, очите ми се пълнят със сълзи на умиление, щастие и възхищение (inlove) Нещо хормонът ме гали (sun)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.11.15 18:30.
27/11
Добро утро :) Отчет за вчера, то няма кой знае какво, само храна. Активно си почивахме и мързелувахме на дъждовното време у дома :) Само кратка едночасова разходка по обяд в промеждутъка между облаците ;)
Храната :
- ябълка
- зелева салата с морков, 3 яйца в масло, 3 оризовки с мед и тахан
- ябълка
- 5 мини фурми с тахан
- зелева салата с моркови, маслини, скумрия печена, печен сладък картоф ( не е нашия картоф, не го харесаха домашните, аз също )
Друго май нямаше вчера .... Да се оплача само и изчезвам ;)
Туй моето дребното кога ще си изгради режим значииии, една вечер спи 5-6 часа непробудно, една вечер ми къса нервата значи.....снощи заспа в 22:30 и спа до 4 часа, то хубу ама като се наяде в 4, реши че ще си гукаме и будуваме .... на тъмно си гука и хич не й дреме на памперса, че на мен ми се спи :D Е, яде в 6 часа и заспа де, ама .... ей я на сега, яде пак в 8 и хърка ли хърка ..... Тъй, оплаках се :)
Хайде, живи и здрави и до утре ;) Днес ще се бяга 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 28.11.15 13:55.
28/11
Добро утроооо :) Слънчево ама и много студено днес :) Отчет за вчера ;)
Сутринта на детски РД с баткото, оставихме беборана с баща си и изцедена кърма да се хранят а ние с Петьо на купон (party) много хубаво се забавлява детето и аз разпуснах с други майки ;) даже не искаше да си тръгва, но аз се притеснявах, че наближаваше следващо хранене на бебка и тръгнах, а той остана още да играе, та ми го доведоха после :)
След обед бягане. Днес експериментирах с нещо като фартлек, хареса ми :)
Бягане 6К за 36:51 мин. в дъжда :)
Първите 2км. умерено, вработващо бягане.
Вторите 2,200 км. фартлек на стадиона 200/200 м. бързо бягане на 80% редувано с бавно тип ” джогинг “
Последните км. до 6-те пак умерено бягане с качване на баир. От там ми падна времето, но няма как, баирите са много важни ;)
Храната :
- 5 оризовки с мед и тахан
- някакви соленки, парче торта
- зелева салата с моркови, 3 яйца в масло
- ябълки 2
- салата Есен, маслинки, 2 кюфтета от мляна плешка, печени картофи
Много ми се яде шоколад, но заради тортата преди обед се въздържах (dull)
Мързелива неделя :P
Мнението беше редактирано от Vess на 29.11.15 09:35.
29/11
Добро утрооо :) днес май ще има излизане, пече много хубаво сега, студено е, но няма вятър :)
Вчера мързелива неделя :) основно у дома, излизахме на два пъти с колата до свеки да водя баткото, после да го вземам и долу-горе май това беше само.....всичко друго мързелуване из нас (blush)
Храната :
- овес с кисело мляко и стафиди
- ябълка
- зелева салата, 3 яйца в масло
- райска ябълка и обикновена ябълка
- зелена салата с лук и краставица, малсини, 2 кюфтета от мляно месо, варена елда за гарнитура, бира
- шоколад с цели бадеми
И да не става за разходка днес, ще излизаме с колата на пазар, няма как ;)
Пожелавам Ви хубав понеделник и усмихната спорна седмица (F)
30/11
Тадаааам 8-) Снощи госпожица Мария заспа малко преди 22 часа, чудо, чудо, та се възползвах и легнах рано, та се наспах ;)
Вчера разходка от близо 3 часа навън, хубаво печеше, та се възползвахме :) Днес пак, но май ще скокна до Морската градина (sun)
Активност също имаше, макар че каталясах пак с пълната количка с покупки и бебе нагоре по баира (dull), днес ще почивам от спорт.
13 кръгчета :
5 лицеви опори
10 скачащи клека
Бягане 5К за 29:59 мин. Засечката на времето е по плейлистата, тъкмо тръгнах и на малко преди първия км. ми падна батерията на часовника и нямам трак, но....здраве да е.
Храната :
- попара от овес, бучка кр.масло и натрошено сирене
- ябълка, банан, 3 оризовки с мед и тахан
- ябълка, банан
- зелена салата с лук и краставица, маслини, 2 кюфтета, варена елда, (beer)
Обратното броене до Коледа започна :) Ще пътуваме за празниците и малко се вълнувам как ще мине всичко с бебка (wasntme), но здрави да сме само, всичко ще е наред :)
Слънчев вторник (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 01.12.15 08:06.
01/12
Последния месец от годината, отмина толкова бързо тази година .... Добро утро :)
Вчера ден само с разходка, хубава разходка :) без други спортни занимания ;)
Храната :
- овесени ядки с кисело мляко и стафиди
- ябълка, банан с тахан, шепа сурови бадеми и кашу ( това чак в 16 часа, от хойкане така става ... )
- салата зеле с краставица, маслини, пилешка пържола бут, гъбки с картофки на фурна
- резен кафява халва Катеричка
Започвам с подаръците, днес, утре отивам да купувам, ох дано не пропусна нещо и дано зарадвам всички мои любими дечица, на които ще купувам :) Много се вълнувам. Петьо и той донесе писмото до дядо Коледа, което са писали в градината и го сложихме под елхата :) Много се вълнува и той милия ;) отивам да търся Тирекс динозавъра с Хот уийлс количка и писта (wasntme)
Хубав и усмихнат ден (sun)
02/12
Добро утро :) много ветровито беше вчера, та затова се натикахме в мола и купувах подаръци. Имам още де, ама...ще видим кога :)
Надвечер излязох да бягам, много студено беше, но вятъра утихна. Обаче нещо хич не ми се бягаше, така ми тежаха краката ....
Бягане 5,600К за 35:04 мин. Зора беше на 5-я ... направо ми идеше да спра и да се прибера пеш :D
Храната :
- попара от овес, масло и сирене
- ябълка
- 100 гр. някакви био спелтови крекети
- 1 банан и 3 фурми с тахан
- ябълка
- салата зеле, червено цвекло, маслини, половин чашка червено винце, пил.пържола с печени картофки и гъбки
- парче кафява халва Катеричка
Чакам да омекне малко времето и излизаме с дребната ;) Само вятър да не задуха пак (shake)
03/12
Добро утрооо (sun) Слънчево ми е едно такова ... нищо, че нямам нощ, в която да кажа, че съм се наспала ... пппфффф.....това дребното ще ме довърши (dull) батко й ме започна, тя ще ме довърши ...
Вчера активността :
6К динамична разходка за 1:14:12 - доволно се изпотих, щях да продължа, но трябваше да кърмя а така потна не ми се разсъбличаше на 6-7градуса .... и се прибрахме :) Кърмих у дома и веднага следното :
5 кръга :
5 бърпита
10 лицеви опори
15 клека
Планк лакти/длани - 3х15 - горе + долу = едно повторение
Храната :
- филия с мед и тахан
- салата зеле с червено цвекло, малко пил.филе печено, елда, пюрче от халвата
- 2 ябълки
- зелена салата с лук, краставица и риба тон, маслинки, 3 яйца в масло, елда варена
- 3-4 лъжици от домашната Нутела
Днес почивам, ще излезем само с дребната. Утре може и да нямам възможност да тичам, от днес следобед заминаваме на тиймбилдинг с на мъжо фирмата, отиваме цялото семейство и ще сме два дена там. В гората е хотела, ако имам възможност ще тичам на чист въздух, вземам си нещата пък каквото дойде ;) Отиваме на Шерба/ Варненско.
Между другото съм свалила още едно кило ;) бавно но славно ще ги боря, с това кърмене не се ограничавам от нищо :P
Ето и моментната ми форма и докато мама тренира вчера, бебка взема пример от нея и тренира и тя на активната гимнастика ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 04.12.15 08:33.
казано от Веселина Иванова на 04.12.15, 08:32:
от днес следобед заминаваме на тиймбилдинг с на мъжо фирмата, отиваме цялото семейство и ще сме два дена там. В гората е хотела, ако имам възможност ще тичам на чист въздух, вземам си нещата пък каквото дойде ;) Отиваме на Шерба/ Варненско.
Какво съвпадение :P
04/12
Привет :) Петъка само разходка около 5К навъртяхме доволно пак. Храната не помня, но подобна като обичайната за мен.
05/12 - 06/12
Два дни пълно откъсване от ежедневие, даже и нета от тук от там поглеждах, че нямаше читав в гората :)
Прекарахме си чудесно, бебка си пореваваше, но няма как....бебе е, всички бебета плачат :) Но баткото се надивя, наигра на воля , не можем го прибра да спи вечер хехехехех
Хапнахме, някой пийнаха и те така :) Хубав колектив, хубави хора :)
В събота реших все пак да се раздвижа малко, нещо като проба как се бяга с бебе и количка ;) Кофтито беше, че големи баири имаше, но в Морската вече спокойно мога да ида и да тичам по обяд с бебка, получи се добре :)
Та пробягах едни 5,200К за потресаващите 39:42 мин. Но си имам оправдания основателни, бебе около 6кг. и количка 14 кг. бутайки по баирите си е бая оправдание за лошия резултат. Утре сигурно ще ми е супер леко на крачката да тичам ;)
Храната по спомен по обяд салатка с нещо, закуските супер въглехидратни, вечерите салатка с месце, едната вечер и ципура хапнах и така. Здраве да е, влизаме в режим отново още от днес ;)
Честит имен ден на всички празнуващи днес !!! Здрави да сте!
Мнението беше редактирано от Vess на 06.12.15 15:44.
Е, чак пък да е потресаващо това време за 5К , че и с количка. Все пак не се състезавааш с никого, за да тичаш постоянно на макс. Важно е движението и на ежедневен базис бавното тичане е, за мен лично поне, по-ползотворно.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 06.12.15 17:43.
07/12
Добро утрооо :) Хич да не е, наспах се тая нощ ;) беба май усети, че съм доста уморена и взе та ме остави и направи само едно събуждане и то чааааак в 4:30 (nmuchfun)
Вчера разходка основно, после на преглед за тазобедрените стави, гледаха я на ортопед, всичко Ви е наред с бебенцето беше коментара след прегледа :) и докато се приберем, готвене и хоп дойдоха си мъжете и излязох за бягане, не остана ред за малко лицеви :( а ми бяха в плана....но днес нещо ще измисля вече ;)
Бягане 5К за 30:05 мин.
Храната :
- овес с кисело мляко и стафиди
- 1 ябълка, 1 банан, шепа сурови ядки бадем и кашу
- банан с тахан, половин филия с мед и тахан
- салата Витамина, маслини, скумрия печена, салата картофи за гарнитура, 2 пръста винце ;)
- парче кафява халва Катеричка
Днес ако е така хубаво времето като вчера, пак духвам навън, ей сега само да напече и да се постопли и гаааазззззззз (rock)
Да Ви е хубав и слънчев вторника 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 08.12.15 08:32.
08/12
Добро утрооо !!! Извинявам се ама вчера съм забравила да поздравя всички бивши и настоящи студенти (party) Ние на времето празнувахме по 3 дни, така че Честит празник студенти !!!
Вчера беба и през деня беше изключително послушна, остави ме да изчистя с прахосмукачката, аз пък взех че така хубаво загрях, та се възползвах и продалжих с :
7 кръгчета :
5 обръщане и преса дясна ръка @ 16 кг.
5 обръщане и преса лява ръка @ 16 кг.
6 изхвърляния дясна ръка @ 16 кг.
6 изхвърляния лява ръка @ 16 кг.
7 лицеви опори
После разходка 5К и изплезих езика накрая :P
Храната :
- 5 оризовки с мед и тахан
- 2 ябълки и 1 банан
- салата Витамина, маслини, 1 пфх
- резенче малко халва кафява
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, скумрия печена, салата от варени картофи, 1/2 чаша червено вино (d)
Днес бягане ;)
За сега е хубаво на вън, пече, но пък студено....но въпреки това хубава сряда Ви пожелавам (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 09.12.15 09:18.
09/12
Добро утрооо (coffee) Да се отчитам, че обяд станало :D
Вчера сезон ” бягане с количка и бебе ” официално открит ;) Това в гората беше репетиция само :P
Та облякох си екипа, нахраних бебка и газ към Морската :)
Бягане 8,500К с бутане около 20 кг. за 56:11 мин. И можех и 10К да направяяяяяя ама, викам да не прекалявам, постепенно да вдигам километрите :) Супер ми беше, ама суууупер :) Имах и въздух и издръжливост за 10К.
Храната :
- овесени ядки със канела, кокосови стърготини, слънч.семки сурови и мед
- 2 ябълки
- банан и 1 филия с мед и тахан
- салата Есен, маслини, 4 яйца в масло, 1 фпх, 1/2 чаша червено вино
Студеничко е днес май май, а имам толкова неща да пазаря....ще изчакаме до обед и излизаме с дребната :)
Хубав четвъртък (F)
10/12
Добро утро (dull) Днес ще гледам лошо (shake) Дребсъна пак се буди 3 пъти през нощта ... пппфффф..... Освен това ми се спука гума на количката и днес на вулканизатор ще ходим (punch) ппппдфффффф а мислех и днес да бягам ... остава за утре ...
Иначе вчера като стана аварията, се прибрахме и с колата ходих да пазаря, после у дома малко раздвижих да си изкарам яда (punch)
Слънчеви поздрави А+Б х 5 повторения
11 кръга от :
5 лицеви опори
10 ходещи напада
Храната :
- овес с банан, канела, мед и чиа
- ябълка
- салата Есен, 3 яйца в масло, 3 оризовки с мед и тахан
- ябълка
- зелена салата с много лук и краставичка, маслини, печено пил.бутче с кафяв ориз и елда, 1/2 чаша червено вино
Днес в бокса .... по-късно тръгваме по задачки :)
Петък е (sun)
11/12
Добро утро (sun)
Днес синоптиците обещават слънце ;) да видим. Иначе вчера ден без тренировка, минахме на вулканизатор, всичко е шест 8-) и по обяд разходка с бебка и пазаруване :)
Храната :
- овесени ядки със стафиди, чиа, кокосови стърготини и мед
- ябълка
- 5 фурми с тахан, 1 банан, 3 оризовки с мед и тахан
- ябълка
- салата зеле с магданоз и краставица, маслини, пил.печено бутче с кафяв ориз и елда
Най обикновен петък с малко задачки и занимавка изцяло с бебка (inlove)
Днес ще бягам но без нея, няма да мога да сляза в Морската с нея :) Пожелавам Ви хубава, усмихната събота (blush)
Мнението беше редактирано от Vess на 12.12.15 09:26.
12/12
Добро утро :) Пак не доспала, но почвам да се примирявам, че ще е така още 10-20 години :D
Вчера малко разходка с дребната въздух да вземем, и следобед тичане ;)
5К бягане за 29:52 мин. :)
Храната :
- овесени ядки, чиа, фурми и канела
- ябълка
- банан и 5 фурми с тахан
- ябълка
- зелена салата с лук, краставица и репички, маслини, 2 кюфтета от мляно месо, 2 печени пиперки, безалкохолна бира
- шоколад
Вчера заведохме баткото на бабин дом, но съм леко притеснена, че му беше запушен носа и подкашля ... утре ще го водя при педи и май ще го спра от градина да си го лекувам, че и на дребсъна й предстоят ваксини и ....веселба (tmi)
Хубава и слънчева неделя Ви желая (F)
казано от Веселина Иванова на 13.12.15, 08:50:
утре ще го водя при педи
За малко да си наплюя монитора :D Това жаргонът на бг мамите е страшно нещо :D