Me, myself and I

Прескочи до:

11.04.2016/понеделник
само 1,5км пеша сутринта

на работа спокойно

12.04.2016/вторник (muscle) 34/366
1,5км пеша сутринта и 1,5км след работа
на работа - много стока - приемане, изпращане...
- надвечер в залата:
  загрявка
  вработване на мъртва тяга - 5х20кг/40кг/50кг/60кг/70кг; 3х80кг/3х90кг; 1х100кг/110кг/120кг
  комплексът:  12 минути,
  всяка минута започва с 5 х мъртва тяга с щанга 60кг
  + до края на минутата - стандартни скокове на въже
  резултат: 578 скока

И после парче веган торта, черпня от рожденик! (inlove)

13.04.2016/сряда (muscle) 35/366
в 6:00 в Морската с Миленка и Бела :) - 4,38км, тичане, подрускване, ходене, спиране  - за 38:11

Добре, че беше кучката, та да имам оправдание да спирам от време на време! :D Голам зор ми е това тичане! (blush)
А в комбинация с ранното ставане си беше направо бруталисимус! (tmi)
после 1,5км пеша към работа и втори ден яко мъкнене на кашони... направо ни се спря тока!
Стара съм вече за толкова натоварване! :D :D :D

казано от Златина Цонева на 13.04.16, 19:11:

вработване на мъртва тяга - 5х20кг/40кг/50кг/60кг/70кг; 3х80кг/3х90кг; 1х100кг/110кг/120кг

Ало, жената с “най-малките” тежести, приятно ми е да се запознаем!

(muscle) (punch) :*

:D :D :D Ронииииии! (F)

14.04.2016/четвъртък (muscle) 36/366
1,5км пеша сутринта и мъкнене на кашони на работа
- надвечер в залата:
  загрявка
  вработване на нещастни тръстърчета с най-леката щанга (10/15/20кг)

По едно време викам, ша са промъкна при девойките да бутна едно 30 кила, ей тъй, заради експеримента. Настаних се, взех щангата от стойката, ама като ми огъна китките и само си издуднах под носа и я върнах обратно. (swear) А тийнейджърките ми се хилят! (headbang)
  комплексът:  интервален, 20сек работа/20сек почивка, 8 кръга от:
  - тръстър с щанга 18кг (тука средно вмествах по 9 бройки)
  - преден планк на лакти
  - руски суинг с пудовка 16кг (средно по 12 бройки)
  - преден планк на лакти

15.04.2016/петък (muscle) 37/366
тичане в 6:00 в Морската с Миленка и Бела. Около 4,4км
ни е маршрута, ама тракерът взел, че се изключил около 3-тия километър, та не си знам нито времето, нито скоростта. Сякаш бяхме една идея по-бързи и се опитвах да не спирам напълно, а да вървя бързо докато почивам, ма... Колкото - толкова! Друскане да има! :D
1,5км пеша сутринта и мъкнене на кашони на работа
Миленка била тонизирана - аз съм като разглобена след четири поредни дни тренировки! (dull) На връщане от работа ми се одървиха краците. (blush) Утре ще спя поне до 10 часа! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 15.04.16 19:19.

15.04.16
20:12

казано от Златина Цонева на 15.04.16, 19:18:

По едно време викам, ша са промъкна при девойките да бутна едно 30 кила, ей тъй, заради експеримента. Настаних се, взех щангата от стойката, ама като ми огъна китките и само си издуднах под носа и я върнах обратно. (swear) А тийнейджърките ми се хилят! (headbang)

И аз на няколко пъти си мисля поне лоста да бутна, ама страх лозе пази :) Все си мисля, че поне не трябва да ме боли сутрин като стана, да има мобилност. Тогава вече ще съм за лоста (giggle)

Нали клякаме и дърпаме (muscle)

Мнението беше редактирано от Zozo на 15.04.16 20:33.

Zozo, честно казано, ако не беше дясната ръка - нямаше толкова да й треперя, ма пусто с лявата съм наистина много лява! :D

16.04.2016/събота
Спах до 10 часа! :D
3 км пеша по обед  и още толкова надвечер

17.04.2016/неделя (muscle) 38/366
1,5км пеша до двора на “Богоров”
интервална тренировка - 20 сек работа / 20 сек почивка
4 кръга от:
- обратно гребане на TRXа
- лицеви опори (чисти)
- бой с чук върху гума
- скачащи напади
- руски суинг с пудовка 24кг
- скокове на стена (аз скачах само първия кръг, после се качвах)
- крънчове на ръбчето на стената
- тръстъри с ластик
- батъл-роуп
- скокове на въже
После още 1,5км пеша до нас, да глътна въздух и да дойда на мене си!

Много зле! Ужасно топло ми беше, ама ужасно! На стеничката имах чувство, че ми изгаря кожата. След първия кръг яко ми се повръщаше. Нямах сила да скачам на стената, скачах само първия кръг, след това се качвах и слизах. Нямах сила и за крънчовете - почвах, спирах... Тръстърите ги правих с тънкия черен ластик. Пълен отврат!... На гребането все не можех да се наместя, така, че да ми е комфортно и накрая се подпирах на един сгънат крак. Поне лицевите си ги правих чисти, макар, че бяха с преобладаващо участие на лявата ръка.
Въобще... гнусня от всякъде! (dull)

18.04.2016/понеделник
без тренировка - нито вървях пеша, нито камион със стока дойде на работа

19.04.2016/вторник (muscle) 39/366
1,5км пеша сутринта
камион със стока
един баир преди залата
надвечер в залата:
- загрявка и “търкаляне” по земята, за да ми стане ясно що за дърво съм! :D
- вработване на преден клек до 3 х 1 х 70кг
- комплексът: AMRAP 12 минути от:
    - 1 х преден клек с щанга 50кг
    - 4 х СТХП с пудовка 24кг
    - 4 х чисти лицеви опори (чисти, ама криви, с преобладаващо участие на лявата ръка)
  резултат: 13 кръга

Както е тръгнало, накрая ще се науча да правя лицеви на една ръка! :D

20.04.2016/сряда (muscle) 40/366
тичане (ходене, спиране) в 6:00 в Морската с Миленка и Бела.
5 км за около 37 минути

Има напредък! :D
1,5км пеша сутринта и доста пратки на работа

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 21.04.16 07:09.

21.04.16
13:26

казано от Златина Цонева на 21.04.16, 07:08:

Както е тръгнало, накрая ще се науча да правя лицеви на една ръка! :D

А като им свикнеш, минаваш на следващото ниво...

Аххахахахаах, Боби, може... ама в някой друг живот! :D Когато овладея левитацията! ;)

21.04.2016/вторник (muscle) 41/366
1,5км пеша сутринта
поредният камион със стока
един баир преди залата
надвечер в залата:
- загрявка
- вработване на обръщане до 47,5кг
- комплексът: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 от:
  - обръщане с щанга 30кг
  - набиране
или по-скоро рипане под лоста (dull)
  - суинг до вертикала с пудовка 16кг
  резултат: 12:26

Най-леки ми бяха обръщанията... да не повярваш.

22.04.2016/петък (muscle) 41/366
тичане и ходене (blush) в 6:00 в Морската с Миленка и Бела.
5,04 км за 34:26 минути

Никакъв пауър... потрес... Сигурно една трета съм го вървяла, ако не и повече... :D Ще излезе, че вървя по-бързо от колкото тичам! :D :D :D
1,5км пеша сутринта (едвам се завлякох до центъра, така ми се бяха одървили краците)
Добре, че нямаше много големи пратки за приготвяне, че щях да си погина. :D

23.04.2016/събота
Сън, кино, хапване! Все хубавини! :D

24.04.2016/неделя (muscle) 42/366
Тренировка сутринта в двора на Богоров
отборно по двама:
- общо 50 бърпита с набиране, редуваме се през пет
- на късата страна на баскетболното игрище - мечешко ходене + 5 скока с пляскане на коленете + мечешко ходене обратно (редуваме се, по 5 пъти на всеки)

Бързо свършихме, ама си беше добро раздвижване!
И си правих бърпитата както трябва! (rock)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 30.04.16 18:26.

25.04.2016/понеделник
Мързел! :D Само малко стока прибирахме на работа.

26.04.2016/вторник (muscle) 43/366
1.5км пеша сутринта
пратки на работа
един баир преди залата
тренировката: надвечер в залата
Varna Throwdown - Qualifier 1
Every 3 mins for as long as possible:

00:00-03:00 min
3 rounds: 5 Deadlift @ 55 kg + 5 Box Jumps 50 cm

03:00-06:00 min
3 rounds: 7 Deadlift @ 55 kg + 7 Box Jumps 50 cm

06:00-09:00 min
3 rounds: 9 Deadlift @ 55 kg+  9 Box Jumps 50 cm
....
* continues until the athlete fails to complete all 3 rounds within the 3 mins time cap.
Резултат: 122

(dull) Не ми стигна времето за 4-ри скока, та да вляза в четвъртия кръг. Много умрела работа...
А клипът ми - гнусна работа! :D :D :D Ще бъде погребан в небитието во веки веков! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 30.04.16 18:27.

27 и 28.04.2016/сряда и четвъртък
Скатавка! :D Малко ходене пеша и кашони на работа! (blush)

29.04.2016/петък (muscle) 44/366
1.5км пеша сутринта
пратки на работа
един баир преди залата
надвечер в залата:
- доста скокове на въже за загрявка ( дори дабъли успях да направя 8-) )
- няколко обръщания до 40кг и някакви опити за някакви си непонятни и неизпълними за мен набирания :D
комплексът: за време
- 42 скока на въже + 21 набирания с подскок ( скачам, хващам се за лоста с надхват и се доизтеглям, използвайки инерцията на тялото, инак не мога (dull) )
- 36 скока на въже + 18 набирания с подскок
- 30 скока на въже + 15 набирания с подскок
- 24 скока на въже + 12 набирания с подскок
- 18 скока на въже + 9 набирания с подскок
- 12 скока на въже + 6 набирания с подскок
- 6 скока на въже + 3 набирания с подскок
време: 13:57

Депресиращо бавно! (dull)

Днес шарихме яйцата! :)
С пожелание за мирни и светли празници!

30.04.16
20:10

Tи ме уби с тази бройка набирания !!!!

казано от Queen Cobra на 30.04.16, 20:10:

Tи ме уби с тази бройка набирания !!!!

Ша сА повторя! :D Ма това не са чисти набирания, нито са кипинг набирания, нито са набирания в серия.
Лостът да ми е на 20-25 санта от главата. Скачам нагоре, хващам се с надхват (съответно ръцете ми не са в изпънато състояние, когато се хвана, а са свити в лактите) и после дърпам, за да изкарам брадичката над лоста. По време на дърпането имам едни тласък от тялото, за да се “избутам” нагоре. Ако ме разбра! :D И после си се пускам, пуфтя си долу, дишам и чак тогава скачам за следващото.
Не са чисти набирания, т.е. лично за мен не са истински набирания, ма това мога - това правя.

01.05.16
15:22

Da, да, оправдания :) Половинки или четвъртинки, бройките са впечатляващи и натоварването не е за подценяване.

02.05.16
13:15

Това е кросфит бе, Кобре!

Е, сега де!!! Не е нужно да се скача веднага срещу Кросфита, особено при положение, че съм написала, че дори не са кипинг набирания!!!
Винаги се старая да описвам какво точно и как точно го правя именно, за да няма - ау, колко много повторения!
Ако някога са кипинг - ще го напиша (а и не виждам нищо лошо в тях!).
А сега са това, което съм написала. За момента, ръката не ми позволява да дърпам в подхват, а аз в надхват така и не съм правила никога по повече от две чисти и то, когато бях с 10-15 кила по-лека.
Пък и половинки да са, четвъртинки да са, осминки да са... ако ще и само подскоци да са с придържане за лоста - за мен си е движение и винаги ми е добре дошло!
Толкоз!

02.05.16
17:31

Еееее, айде, де, Боби се закача ;)(F)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.05.16 17:31.

казано от karfi4ka на 02.05.16, 17:31:

Знам! :D Просто съм ПМС-кривотия! :D
Извинявам се, ако нещо!...

03.05.16
08:29

казано от Златина Цонева на 02.05.16, 20:40:

казано от karfi4ka на 02.05.16, 17:31:

Знам! :D Просто съм ПМС-кривотия! :D
Извинявам се, ако нещо!...

Заяждам се на дребно наистина. :) Няма проблем, не съм толкова обидчив, че да се нацупя от подобно нещо. ;)
Хайде весела кратка седмица, а ПМС-то да си гледа работата.

от 30.04 до 04.05.2016
Изпоразболяха ни тия празници. (dull) Хлапетата с температура, болки в гърлото и ушите, отпаднали. Каката още се възстановява.
Аз с течащ нос, дращи ми гърлото и такива болки в мускулите и ставите, все едно съм се разкатала от тренировки, а реално нищо не съм правила. И все още съм си така сгъбнясала, отпаднала и мнооого бавна... (dull)

05.05.2016/четвъртък (muscle) 45/366
AMRAP 7 min
3 Squat Clean с 25 кг щанга
6 Burpee over bar
Резултат: 5 кръга + 3 клека + 3 бърпита

07.05.2016/събота (muscle) 46/366
“Ламята”
5 рунда 1-2-3-4-5
Pullups - моите - от моите :D, със скок, надхват и тласък
Pushups - чисти, но криви, с основно участие на лявата ръка
Knees-to elbows - нищо общо (dull), по-скоро повдигане на сгънати в коленете крака, от вис, до малко над хоризонтала
KB Swing - руски, с пудовка 24кг
100 скока на въже
Резултат: 39:07
(swear)
Баси...

И не ходете в Бълфария! (headbang) Опасно е! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 12.05.16 21:07.

Толкова съм проста, че чак себе си успявам да изненадам на моменти! (tmi) :D
За чий ми беше да повтарям тая “Ламя” при положение, че не бях оздравяла и то още на следващия ден...
Ма... хак да ми и! (dull)

08.05.2016/неделя (muscle) 47/366
“Ламята” на открито, в двора на “Богоров”
5 рунда: 1-2-3-4-5 от упражненията + 200 метра бягане
Pullups - моите - от пръсти, с успореден хват
Pushups - чисти, но криви (в 3 от рундовете петтичките бяха от колена)
Knees-to elbows - отново нищо общо , по-скоро повдигане на сгънати в коленете крака, от вис, до малко над хоризонтала
KB Swing - руски, с пудовка 16кг
Резултат: около 34 минути

Всичките мазоли ме боляха ужасно. Сили нямах никакви. Гърчава работа си беше. Едвам бягах след скоковете на въже в събота.
Да, успях да съм с около 5 минути по-бърза, ма набиранията бяха още по-измислени, имаше лицеви и от колене, коленете едвам ги вдигах, пудовката беше по-лека....
И в резултат на всичкото това безсмислено напъване... се доразболях тотално... (dull)
Схвана ми се врата, гърлото ме заболя зверски, нямах сила да кача стълбите в подлеза, всичките ми мускули са слаби, уморени и болезнени, текна ми сопола... Прелест!
И сега заради тая цялата простотия, цяла седмица се лекувам, не тренирам и едвам-едвам се възстановявам...
Много съм проста...

12.05.16
21:32

казано от Златина Цонева на 07.05.16, 22:13:

И не ходете в Бълфария! (headbang) Опасно е! :D

Май са се объркали с БълХария. (wasntme)

Мнението беше редактирано от Margi на 12.05.16 21:32.

13.05.16
22:05

казано от Златина Цонева на 12.05.16, 21:20:

И сега заради тая цялата простотия, цяла седмица се лекувам, не тренирам и едвам-едвам се възстановявам...
Много съм проста...

Ти проста не си със сигурност. Човек се учи от грешките си Злати ;)
Бързо оздравяване и обратно в редиците :)

Здрасти, банда! :)
Не съм писала от сума ти време, но... ще постна писанията си и тук, защото човек никога не знае от кой храст ще изскочи заека, т.е. “мама и тати”! :D
Явно наистина си има причина за всичко и повод всичко да се случва по точно определен начин...
Та след понеделнишката ни Одисея... търся дом на малка тигрова котешка госпожица... (h)
Задръстен Аспарухов мост, окъсняване на работа, представление на малкия, на което държа да присъствам, ситен дъждец, безисходица и решение за първи път да изтрамбовам моста пеша на път за вкъщи...
Явно е имало защо!
По средата на моста, точно над водата, препускайки напред с колегата, чувам мяукане, но така съм се залетяла, че буквално минавам 5-6 метра докато се усетя. Колегата не чува и пердаши напред, аз обаче се спирам и почвам да се ослушвам. В първия момент реших, че е някоя от прелитащите чавки. Кой въобще би допуснал, че има котка на средата на моста! Озъртам се, нищо не виждам, правя крачки назад и тогава зървам една малка главичка под парапета... Слезе ми сърцето в петите, ви казвам. Върнах се, хвърлих раницата, торбата, застанах на четири крака... Не знам как съм изглеждала от страни, ама ми оживяха всички страхове. Викам си, ще посегна да го хвана, то ще се изплаши и ще падне от моста... Омекнаха ми и краката, и ръцете... Припълзях на четири крака, едната ръка извадена зад парапета, да не би да даде назад, че и без туй дупцето му беше баш на ръба и благодаря ти Боже, успях да го хвана бързо и безпроблемно. Гушнах го и газ пеша до Центъра. От там примолване на таксиджия да ме качи с котето и в кабинета при мъжО... Оставих го и хукнах по другите задачи... Пришки ми излязоха на петите, ма сколасах с всичко... Само дето като стигнах вкъщи, така ми падна пердето, че без малко да се разрева... от ужас какво щеше да стане, ако не бях тръгнала пеша, от облекчение, че се оказах точно там, точно в този момент... луда работа...
НО - всичко свърши повече от добре и сега търся “мама и/или татко” на Бридж! Ваксинирана, обезпаразитена външно и вътрешно, ядяща като ламя и въпреки, че в началото беше доста наплашена и свита, вече се гуши и мърка като локомотивче! (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 15.06.16 23:18.

16.06.16
09:47

Честит Рожден Ден, Машинооо!
Жива и здрава, Злати! (cake)

16.06.16
09:51

Ейййй, да изтупаме прахта от дневника ти Злати.....значи :
Честит Рожден Ден лудетино!
Пожелавам ти здраве, усмивки, приключения и мноооооого сила (muscle)
Весел празник Злати (F)

16.06.16
10:08

Честит празник, Злати! Бъди здрава и все така луда и помагаща от сърце на хора и животинки! :)

:* :* :* :* :* :* :* :))))) :)))) :))))

16.06.16
22:43

Честит рожден ден, Злати! Бъди здрава, щастлива и още по-шеметна :D(F)

Благодаря ви много, много! :)
А коте случайно не искате ли, а!?! :D

16.06.2016/четвъртък
Комплекс от Varna Throwdown 2016 - вече ще внимавам какво си пожелавам! :D :D :D Защото макар и доста олекотен и променен - пак ми разката фамилията! :D

3 min AMRAP Chipper
1 min Rest
6 min AMRAP Chipper
2 min Rest
Chipper for time
Time cap 11 min

Chipper:
30 Double Unders - моите 90 Rope Jumps
25 Sumo Deadlift Highpulls @ 25 kg - аз с 20 кг
20 Box Jump overs (55 cm box) - аз на 60 см
15 Burpee jump over bar - скокът нисък, `щото лостът е без дискове
10 Overhead squat @ 30 kg - тука Thruster с 20 кг, щото OH Squat-a не го умея
15 Burpee jump over bar - скокът нисък, `щото лостът е без дискове
20 Box Jump overs (55 cm box) - аз на 60 см
25 Sumo Deadlift Highpulls @ 25 kg - аз с 20 кг (за 11 минути докарах само до няколко SDLHP и реално приключих, че предстоеше излизане)
30 Double Unders - не е правено

Моите резултати:
(ще ги драсна като ги разбера)

И - честитките от дечковците! :D

19.06.2016/неделя

Тренировка: с групата в двора на “Богоров”
Отборно (по двама)
20 рунда:
10 Moutain Climber
5 Pullups - моите с тласък от краката
+ 200 м от:
3 Pushups - след първите 3х3 чисти, ги продължих от колена
6 Lunges
(1-вия човек от отбора прави лицеви и напади, докато втория изтича 200м и го настигне, после се сменят и така до финала)

В събота почти успях да се заколя с една чаша докато миех чиниите. Отрязах си дълбоко парче от кожата в основата на десния показалец. Кървища, превръзки, “инвалидизация”! :D Крайно време е да започна да тренирам лявата си ръка, да може да извършва разни ежедневни дейности, че сега голяма скръб! :D
Мислех си, че в неделя ще съм пълен провал, ма освен, че при набирането дясната ръка участваше без показалеца :D и, че правих лицевите от колена, биваше. Е, финиширахме последни, НО - ще обвиня мъжО, че той ми беше отборната дружка! :D

21.06.2016/вторник

AMRAP 12 min:
- 1 х Back Squat - с щанга 70кг
- 1 х Hang Squat Clean - с щанга 40кг
- 5 х Pullups - с подскок и надхват
- 50 х Rope Jumps
Резултат: 6 кръга + 1 клек + 1 обръщане + 5 набирания

Преди комплекса се мъчех да се уча да се набирам с кипинг, в резултат на което ме заболяха всички мазоли и после едвам се теглех на другите набирания. Голямо лашкане се лашках! :D Ще изкъртя на Вик лостовете! :D То, не че отбелязах голям напредък, ма... :D :D :D

22.06.2016/четвъртък

CHIPPER:
- 50 Thrusters с лост 20кг
- 40 OH KB Swings с пудовка 19кг
- 30 Burpee Pullups
Резултат: 12:51

Водех до момента, в който се появиха бърпитата (tmi). То, да бяха само бърпита, щеше да е супер, ма с тия набирания... фак! (swear)
Бях с ужасна мускулна на гърба и ръцете от вторнишкото лашкане, та...
... накрая ме биха с 3 секунди. (headbang) (swear) :D

26.06.2016/неделя

В двора на “Богоров”:
AMRAP за 30мин - нарастваща стълбица 1-5 от скокове на стена + коремни преси на ръбчето на стеничката + лицеви опори, като кръгът завършва с 200м бягане.
Е, направих 2 кръга и така ме тресна слънцето, че ме заболя главата и ми се додрайфа. Отидох на сянка и правих бърпита, докато другите приключат. То, не че бях много бърза, де - направих само 70, ма...
Много ме мори това слънце и тая жега. После цял ден ме боля главата, хем спах следобед... Пф...

28.06.2016/вторник

Надвечер в залата - 6 рунда за време от:
- 5 T2B
- 4 Power Clean - с щнга 30кг
- 3 Thruster - с щанга 30 кг
Време: 08:13

Голям гърч с тия T2B. Заболяха ме мазолите, ма то да им се веси на нещастните ми ръчици това туловище... пфффф... И то, не че бяха нещо зашеметително, де. Да, стигах лоста с крака, ма стартирах със стъпала на земята и при това с подскок. Пълна пародия! :D
После пък, заради невъзможността ми да бутам над глава нещо по-тежко, обръщането ми идва леко... явно трябва да си правя комплексите с по 5-6 щанги! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 29.06.16 21:05.

30.06.2016/четвъртък

Надвечер, в залата:
Вработване на мъртва тяга до 1х120кг
Комплексът:
3 рунда от 4 набирания с подскок, къде подхват, къде надхват, както дойде :D + 6 лицеви опори (чисти)+ 8 напада със смяна на краката
10 х мъртвя тяга с щанга 90 кг
3 рунда от 4 набирания + 6 лицеви опори + 8 напада
10 х мъртвя тяга с щанга 90 кг
3 рунда от 4 набирания + 6 лицеви опори + 8 напада
Време: 14:10

Много бавна на лицевите, много... (tmi) Ама така е, като се инатя да са чисти, а не от колена.

04.07.2016/понеделник

Надвечер, в залата:
50 рунда от:
- 1 х Power Clean с щанга 25кг
- 1 х Thruster с щанга 25кг
- 2 х Burpee-over-Bar
Резултат: 27:04

Добре, че нямаше заден клек, `щото в събота ходихме с хлапетата да гледаме Red Bull Flugtag - Bulgaria, Varna на Морска гара и се опекохме като раци! :D
То... не че и тоя комплекс не ми разказа играта, ма... Най-много ме удари в рамената... Мразя бърпита! :D

А това е любимият ми персонаж от съботното шоу! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 04.07.16 21:58.

06.07.2016/сряда

Надвечер в залата:
комплексът Fran
21-15-9 от тръстъри с щанга 30кг и набирания (моите с подскок, подхват и доизтегляне)
време: 09:03

08.07.2016/петък

Надвечер в залата:
Вработване на DL до 1х120кг и на обръщане с пуш-преса до 1х50кг
AMRAP 5min с щанга 30кг
- 15 x DL
- 10 x Hang Power Clean
- 5 x Push Press
Резултат: 3 рунда + 15 тяги + 3 обръщания

09.07.2016/събота

Има файда щерка ти да тренира с щанги наравно с теб, има! :D :D :D
Щом успяхме двете да качим голям еднолицев матрак (от тия с дървото вътре) по ужасно тесните стълби на ретро-панелката ни до 7-мия етаж, значи ще стане човек от нея! :D
Ама колко пот проляхме и колко се смяхме! :D Много неудобно за хващане и носене това чудо. А синковеца току ходи да подпира от тук - от там да не се клати и току го затиснем до стената! :D
Емоции! :)
Туй ще ми е за днес тренировката. :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 09.07.16 10:49.

10.07.2016/неделя

Разхидка до Равадиново, Созопол и Бургас.

11.07.2016/понеделник

Надвечер в залата:
Вработване на заден клек до 1х100кг
2 рунда за време от:
- 10 задни клека с щанга 50кг
- 15 набирания - с подскок и подхват
, ама другите бяха обрали дисковете, с които се правя на по-стройна :D, а и беше свободен само най-високия лост, та подскокът си беше бая скок :D
- 20 скока на кутия 60см
- 25 суинга до вертикала с пудовка 19кг
Резултат:  12:53

При едното връщане на земята след скока за набиране (във втория кръг), и аз не знам какво направих, ма ми се схвана десния прасец и от там на сетне скоковете бяха голяма магия. (swear)

13.07.2016/сряда

Надвечер в залата:
Вработване на обръщане от земя до 55кг. Със 60 - голямо “зеро”! :D
Тръстърите ги докарах само до 40кг. От там на горе си усещам рамото и просто не ща! (dull)
ЕМОМ 10 мин:
1st 30 sec - 1 x Power Clean с щанга 40кг
2nd 30 sec - 1 x Thruster с щанга 35кг

И защото се оказа, че явно ми беше леко на тялото като цяло ( пустото му рамо недодялано (swear) ) и не успях даже да се изпотя достатъчно, накрая завърших с 2х10 обръщания от вис с 40кг.

P.S.: Всички жабоци нацелувах у замъкО! Как пък ни един не се оказа принц! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 14.07.16 19:00.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1