Keep running !

Прескочи до:
Мила

19.07.16
09:57

Вес, какво е най - доброто ти време на 5К?

19.07.16
10:05

казано от Мила на 19.07.16, 09:57:

Вес, какво е най - доброто ти време на 5К?

26:35 мин.

Мила

19.07.16
10:15

Хмм, можеш според мен да напънеш повече.

Моите 5К бяха между 19 и 22мин. 52-54мин на 10К.

19.07.16
10:18

казано от Мила на 19.07.16, 10:15:

Хмм, можеш според мен да напънеш повече.

Моите 5К бяха между 19 и 22мин. 52-54мин на 10К.

Всеки с възможностите си и целите ;)
Моите цели са в други дистанции, две страници назад е обсъждано това :)

19.07.16
10:21

Супер си, Веси! :)

———————————————————————————————
Тук възниква въпроса, ако бягаш 5км за 19 минути, как бягаш 10км за 52 минути, когато трябва да ги бягаш за под 40 минути.
Респективно 22 минути отговарят на около 45 минути за 10 км.

Мила

19.07.16
10:26

Да бе Вес, знам, спокс, не казвам нищо лошо, мисля си на глас.

19.07.16
10:50

казано от EcreasAuthor на 19.07.16, 10:21:

Тук възниква въпроса, ако бягаш 5км за 19 минути, как бягаш 10км за 52 минути, когато трябва да ги бягаш за под 40 минути.

Ами много просто, това са хора които не се занимават с бягане, а със други спортове и къси отсечки. Максимум скорост-а която могат да поддържат е до 5 км основно, оттам натам при по дълги дистанции отклонението става голямо. За пример хора които се занимават с кросфит, ракетни спортове, бокс и тн ...

Мила

19.07.16
10:54

казано от kaloyan на 19.07.16, 10:50:

казано от EcreasAuthor на 19.07.16, 10:21:

Ами много просто, това са хора които не се занимават с бягане, а със други спортове и къси отсечки. Максимум скорост-а която могат да поддържат е до 5 км основно, оттам натам при по дълги дистанции отклонението става голямо. За пример хора които се занимават с кросфит, ракетни спортове, бокс и тн ...

Мерси, Кало, точно така е.

Аз не отговорих, защото се отказвам всеки път да си обяснявам думите.

19.07.16
10:58

Нещо ми сбози системата, но все пак да не забравяме че едно е да тичаш така на макс от време на време. Друго е да го правиш всеки ден и да имаш някакви цели. Различни неща са ..

Мнението беше редактирано от kaloyan на 19.07.16 11:00.

19.07.16
11:30

Тук въпроса е, че 5км е дълга дистанция, та вече се изисква систематичност на тренировките и ако жена бяга 19, при липса на систематичност и основно с къси отсечки това е много сериозно нещо, не друго.

Мила

19.07.16
11:58

казано от EcreasAuthor на 19.07.16, 11:30:

Тук въпроса е, че 5км е дълга дистанция, та вече се изисква систематичност на тренировките и ако жена бяга 19, при липса на систематичност и основно с къси отсечки това е много сериозно нещо, не друго.

Очевидно ако човек не се обяснява няма как да се спрете .

3 години 5К тичане + кросфит всеки ден.
10К - когато няма кросфит.

5К - гоня яко време.
10К - съответно не издържам да бягам със същото време, с което ги тичам 5К, защото целите ми са били кросфит.

Кое му е невероятното.

19.07.16
12:13

казано от Мила на 19.07.16, 11:58:

Очевидно ако човек не се обяснява няма как да се спрете .

Не че искам да се заяждам, но хем искаш дискусия, хем не искаш да се обясняваш. Леко несъвестимо ми се вижда. :)

19.07.16
12:19

Когато хвърлиш една фраза в пространството тя има резонанс, на мен ми е интересно, не съм ти следил дневника и по същия начин си разсъждавам, защото постижение под 20.30 за жена е сериозно, 19 е изключително силно(за България и с подготовка не основно насочена към бягане).

Извинявам се на Веси, ако има нещо, че й набъбва дневника така! :)

19.07.16
13:45

Сега малко да обясня ....
Компютъра ми се счупи и вчера го носих на сервиз, ще го пращат в София чак.....ма пък си е в гаранция още, да действат там..... Та, писах от телефона и отговорих доста невъзпитано на Мила, тя не го заслужава по никакъв начин. Просто от телефона ми е супер неприятно да пиша дълги постове (blush) Сега съм на мъжО на компа ;)
По същество де .... да, наистина това ми е най-доброто време за 5К, не натискам изобщо там обаче, в смисъл нямам намерение да си подобрявам времето. Не правя отсечки скоростни, и т.н. Целите ми са в дългите дистанции и в силно пресечените местности.
Не знам какво е на гребната, но там където аз бягам дали в гората или в града си баир хич да не е ;) На 10К най-доброто ми време е някъде към 56 мин. .
Аз гоня издръжливост, такова темпо на бягане, каквото след 5, 10 или 20К краката ми да са все свежарки. И след последните 21К видях сама за себе си, че вече съм готова за по-дълго трасе ;) и че вече силните качвания не ме притесняват.
Имайте в предвид, че на Трявна ултра си катерихме на един от участъците направо скала, което ме подсети като я качвах тая година каква скица съм била миналата с корема :D
И последно да се оправдая ;)
Аз не гоня времена за първи места и медали, аз искам лично предизвикателство и удовлетворение. Не съм на възраст, в която да почна да бягам състезателно. Родила съм две деца, отглеждам си ги и личното ми време за тренировки е ограничено....общо взето е когато намеря повече време, бягам повече, когато нямам - бягам малко и тъйййййй :)

Благодаря много на всички Ви иначе за коментарите :)

Мнението беше редактирано от Vess на 19.07.16 13:46.

21.07.16
08:46

Здравейте (sun)
Вчера май не се отчитах, ама то нямаше и какво де, вторник никаква активност спортна, само ежедневната 3-километрова разходка :)

20/07

Вчера пак разходка с пазаруване, то си е всеки ден това....После малко се раздвижих у дома, а надвечер бягане в гората.
16 мин. ЕМОМ :
5 бърпита
7 СДХП @ 16 кг.
Бях забравила бруталните бърпита .....

Бягане 6К за 44 мин.
Доста леко .... бях отново с оринтеровачката, доста бавно ми е нейното темпо, но няма как, бягам с нея .... Все пак жената е на 60 год.
И като километри не ми стигна и като време е потресаващо, но .... каквото - такова :) Ще бягам повече другите дни.

Храната :
- филия с мед и тахан
- бянан
- остатъци от пилето и малко ориз с гъбките
- резен пъпеш, пак банан
- салата шопска без сирене, маслини, пил.дробчета с много зеленчуци на фурна
- почти цял шоколад с цели бадеми

Излязоха официалните резултати от Трявна, 10-та съм от 32 жени на тази дистанция 8-)
Хубав четвъртък, нали знаете че ми е любим (sun)

22.07.16
09:11

Здравейте :)
Вчера никак не съм тренирала, и разходка нямаше даже.....ближа си раните още от тренировката от сряда (dull) МТ + болки в корема и кръста от наближаващия МЦ = красота (dull)

21/07

Само храна ...
- филия с мед и тахан
- пъпеш
- салата домати и краставица, 4 яйца в масло
- пъпеш и диня
- банан
- салата шопска без сирене, маслини, зеленчуци печени с пил.дробчета, бира
- ред шоколад

Туй то .... мързелив ден у дома :)
Хубав петък (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 22.07.16 09:11.

23.07.16
09:21

Хоооп :) Седнах най-накрая да пия кафенце и да се отчета :D
Привет (wave)

22/07

Вчера ден за бягане. Надвечер имахме уговорка за разходка с хапване и затова тичах по обед. Жега но пък беше облачно и се понасяше някак си .....

Бягане 11К за 1 час и 07 мин. (sun)
Тегаво бягане, че не бях яла....само остатъка от закуската на детето и 1 банан.....ама издрапах де.....

Храната :
- 3 л. от попарата на детето овес със сирене, 1 банан, купичка домашна яхния от кафяв ориз, малко леща, много зеленчуци и босилек, диня и 1 банан, салата шопска, скумрия печена, картофена салата, бира 8-)

И така. Днес още не знам, мЪжо е рожденик, ще има тортааа (cake) Да ми е жив и здрав, много си го обичаме, и той нас (inlove)
И нещо домашно ще разкърша ма не знам още какво, да видим каква муза ще ми дойде ;)
Хубава и слънчева събота дами и господа (F)

24.07.16
09:14

Вчера прекрасен ден със семейството :) Първо тенисче мъжете, аз у дома докато ми се печеше тортата домашна скромна тренировка, следобед плаж (sun) Чудно :)

23/07

Домашна обедна тренировка :
11 рунда :
6 лицеви опори
12 скачащи напада
И тъй както е лека, така днес ми е сковано д*то ....

Храната :
- палачинка от 3 яйца и 1 банан, филия с мед и тахан, сурови орехи малко, 1 банан, салата домати, краставици и лук, маслини, скумрия печена с картофена салата, бира, парче домашна торта ( овесени ядки, кр.масло, кафява нерафинир.захар, жълтъци, банани и малини, орехи ).

Днес ни очаква пак разходка извън града, после у дома, някъде и бягане трябва да вмъкна (wasntme)
Мързелива неделя :P

24.07.16
09:17

Да ти е жив и здрав мъжът
(- който никога не си ни показвала , by the way, )
все така да те слуша, обича и почита и да сте все така добър екип в живота и семейното приключение! :* :D :*

24.07.16
09:22

казано от Queen Cobra на 24.07.16, 09:17:

Да ти е жив и здрав мъжът
(- който никога не си ни показвала , by the way, )
все така да те слуша, обича и почита и да сте все така добър екип в живота и семейното приключение! :* :D :*

Благодаря Кобре :)
Бай дъ уей, качвала съм снимка, където е и той ;) пропуснала си нещо :) На кръщенетата на дребчовците го имаше по снимките ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 24.07.16 09:22.

25.07.16
09:00

Добро утро :)
Вчера както писах по-горе, разходка до Оброчище съчетана с малко гости, после малко пазаруване и готвене и накрая бягах.

24/07

Бягане 11К за 1 час и 04 мин. (sun)
Пресечен терен + малко стадион ;)

Храната :
- малко попара от овес, просо и сирене, 1/2 парченце от домашната торта
- салата домати, краставици, магданоз, малко тиквички, свинско печено, пъпеш
- филия с мед и тахан
- салата обичайната, маслини, 3 яйца в масло, броколи задушени, бира
- доста диня

Днес ме чака великото пазаруване и чистене ....
Хубава и усмихната седмица от мен (sun)

26.07.16
08:48

Привет 8-)
Вчера активен ден. Първо дълго пешеходстване с количката из баирите на квартала и около него, после у дома, надвечер бягах.

25/07

Разходка 7К с пазаруване
Слънчеви поздрави А+Б х 5
Лицеви опори - 10, 12, 11, 11, 11
Бягане 8К за 46:57 мин. :)

Храната :
- филия с мед и тахан
- картофена салата, броколи, 2 яйца на очи
- банан, пъпеш
- праскова, диня
- салата обичайната, маслини, тиквички на фурна, кисело мляко с чесън, филия квасен хляб, бира
- диня и пъпеш

Такъв беше моя понеделник :)
Днес ще си почивам и ще готвя ...
Хубав вторник (sun)

27.07.16
08:25

Няма кой знае какво да отчитам за вчера, не съм тренирала, само кратка разходка и сладки приказки с приятелка :)

26/07

Храна :
- попара от овес, кр.масло и сиренце
- 1 банан
- филия с мед и тахан
- пъпеш и диня
- няколко бисквити РК с кафето следобед
- няколко сини сливи
- салата шопска без сирене, маслини, плешка печена с картофки, моркови и лук, бира
- домашен сладолед ( банан и малини )

Хубав ден мили мои, днес ще се бяга (sun)

28.07.16
09:58

Вчера и спорт имаше и разходка, и баткото взех по обед, че нещо не ми хареса сутринта и така. Сополиви се нещо та си го спряхме 2 дни и ще е веселба с двамцата днес и утре ;)
Поради тая същата сополива причина не го водих снощи на тренировка, съответно и не тичах в гората .... но пък имаше организирано нощно бягане в Морската, та .... нямаше празно де ;)

27/07

Разходка 5К с пазаруване :)
У дома : 50 лицеви опори и 100 изхвърляния @ 16 кг.
Нощно бягане 10,200К за 1 час и 02 мин. :)
Супер беше, но въпреки бягането около 22 - 23 часа, жегата отново си я имаше (dull)

Храната : филия с мед и тахан, банан и фурми с тахан, пъпеш и диня, салата шопска без сирене, маслини, печена плешка с картофки, броколи и моркови, 1/2 бира

Иииии мина и срядата :)
Днес не зная още, но няма да спортувам :)
Хубав четвъртък (sun)

Една картинка от снощните подвизи :) Аз съм втората клекнала от ляво на дясно ;)
Много е хубаво да бягаш с другарче, успявам да си контролирам дишането щото си дърдорим постоянно и съответно да се получи и добро бягане.

Мнението беше редактирано от Vess на 28.07.16 10:00.

01.08.16
09:57

Малко се загубих, тук съм де ама нещо не остана ред да пускам компютъра тия дни....не че се оплаквам :)
От сряда баткото си е в къщи, водих го на преглед, оказа се, че има хрипове и си го гледам у дома. Днес пак бяхме на контролен, продължаваме с лечението още седмица. Дано не се стига до АБ.....
Иначе, гледаме се, излизаме, шетам у дома и време за бягане намирам.
Бягах в петък и събота, неделя не. Тази седмица ще видим как ще е.....

29/07
Бягане 10,200К за 58:57 мин.
30/07
Бягане 8К за 53:42 мин.

В петък бягането беше вечерта, в събота сутринта и съответно не се получи добре в събота, но .... исках да използвам възможността за бягане в гората, та затова.... Та в събота си беше пресечена местност, първите 2К само качване и така.....но въпреки това съм доволна :)

Храната :
- домашна, много плодове и салати, яйца, постни гозби, тахан и мед и такива нещица :)

Ставам, че деня мина :)
Хубава и спорна седмица на всички (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 01.08.16 09:59.

02.08.16
08:37

Добро утрооо :)
Отчет за вчера :)
Цял ден у дома шетане. Само сутринта отидохме до лекарката на контролен и после у дома. Горещо ми беше, имах много да шетам и затова без разходки. Днес ще излезем вече :)
Изчистих и после като заспа дребната тренирах. Вечерта по хладно бягах :)

01/08

У дома 11 кръга :
3 набиране
6 лицеви опори
12 ходещи напада
Вечерта след 20 часа :
Бягане 10,200К за точно 1 час, пулс 158.

Набиранията надхват, но с помощ с ластик, лицевите и нападите няма да ги коментирам, там всичко изрядно ;) Бягането супер, тъй както лека храна през деня, така се получи много добре. С качвания и спускания.

Храната :
- банан и фурми с тахан
- филия с мед и тахан, банан
- праскова, пъпеш
- банан
- салата шопска без сирене, маслини, печен пипер доста, филия квасен хляб от лимец, 1/2 бира

Ставам, хайде хубав вторник (sun)

03.08.16
08:45

Добро утро :) Яяяя днес как рано рано се отчитам ;), като са ме вдигнали в 7:15 как не :D

02/08

Малко разходка с пазаруване, малко домашно движение и туй то. Шетане из къщи и така.

Разходка около 3К с децата
Набиране подхват - 5, 4, 4, 4, 5
Лицеви опори - 8, 8, 9, 9, 9

Храната :
- попара от овес с кр.масло и сиренце
- зеленчукова супа, салата
- банан
- праскови и пъпеш
- банан и фурми с тахан
- салата шопска без сирене, маслини, тиквички печени и кисело мляко с чесън, филия квасен хляб, 1/2 бира
- домашно кремче ( авокадо, кокосово мляко, фурми и какао )

Дребната обрисва целия апартамент, че и скорост развива. Ужасно е пъргава, че и се изправя навсякъде .... ей сега почва веселбата (tmi)

Хубава и прохладна сряда :)

04.08.16
09:24

Бързо да се отчитам и да излизаме, че горещо ще е днес като гледам от сутринта .....

03/08

Бягах вчера (sun) Друго не съм тренирала, само разходка с пазаруване с децата. Днес май нищо няма да правя или не знам още ....

Бягане 10К за 58:59 мин. :)

Храната :
- филия с мед и тахан
- зеленчукова супа с филийка квасен хляб
- праскови и 1 банан
- диня
- салата обичайната, маслини, скумрия печена, варен батат, 1/2 бира
- диня

Не съм яла шоколад от доста време май (wasntme)
И малко фото след бягането вчера ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 04.08.16 09:25.

05.08.16
09:00

Вчера май нямаше да тренирам ама .... отвори ми се възможност, както се казва :D

04/08

Първо у дома :
8 кръга :
3 набирания
6 лицеви опори
12 ходещи напада
4 кръга :
10 лицеви опори
20 клека СТ
После нощно парково бягане:
Бягане 10К за 58:33 мин. Много хубаво бягане, с други бегачи, сладки приказки и така :)

Храната :
- банан и половина с тахан
- салата домати и бъркани яйца със сирене
- круша и сини сливи
- 5 фурми с тахан
- салата обичайната, маслини, скумрия печена, варен батат, 1/2 бира
- 3 реда черен шоколад :P

Петъчно едно такова ми е :) Хубав и мързелив петък от мен ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 05.08.16 09:00.

06.08.16
08:10

Днес това малкото пълзящо същество ме събуди изключително рано .... надявам се да е инцидентно.. .

05/08

Не съм тренирала вчера, само доста време навън с децата, преди обяд и след обяд пак. Сутринта в квартала, следобед из Морската....абе доста си повървяхме :)

Храната :
- варена елда със сирене и малко кр.масло
- банан, филия с мед и тахан
- 2 праскови
- 5 фурми с тахан
- салата шопска без сирене, маслини, бъркани яйца със сиренце, няколко печени пиперки, 1/2 бира, филия квасен хляб

Днес ще видим, предстои :)
Слънчево настроение (sun)

07.08.16
09:23

Хубав ден беше вчерашния :)

06/08

Сутринта заведох Петьо на детско бягане. Надмина очакванията ми това дете. Никога не е бягал с мен, а вчера избягахме първо 500м., късата дистанция а после цели 2К :) Много се забавлявахме, чудесно беше :)
После с едни други луди взехме, че се организирахме и си направихме нощно бягане в гората на челници 21К. Та днес няма да се бяга :D

Сутринта 2,5К с детенце :)
Посреднощ 21К за 2 часа и 42 мин.

И тази седмица завършвам с 51,400К тотал :)

Храната :
- филия с мед и тахан
- салата домати, 2 пълнени пиперки
- праскова, резен пъпеш
- банан и няколко бисквити РК с кафето
- салата обичайната, маслини, тиквички печени с кисело мляко, 2 филии квасен хляб, 1/2 бира

И малко шарени картинки :)

Мнението беше редактирано от Vess на 07.08.16 16:41.

08.08.16
09:11

Нищо особено вчера, не съм тренирала нищо, само домашни задължения и занимания с децата. Водих Петьо на тренировка, но аз само си седях и гледах децата :D

07/08

Храната :
- банан и фурми с тахан
- салата домати и краставица, 3 яйца в масло
- праскова и диня
- няколко бисквити РК с кафето
- салата домати, краставици и лук, маслини, тиквички с кисело мляко и чесън, 1 филия квасен хляб, 1/2 бира

Днес ще се раздвижа вече, но какво още нямам идея ;)
Хубава и усмихната седмица (sun)

09.08.16
08:58

Вчера до бягане не стигнах, но у дома разкърших телеса и на плаж ходихме и те така :)
Ще се бяга днес и утре :)

08/08

Раздвижване у дома :
8 пъти :
3 обръщане и пуш преса @ 16 кг. ( х3 с всяка ръка )
6 лицеви опори
9 гоблет клека @ 16 кг.

Не бях клякала с тежест не помня от кога :D ... то голямата тежест нали .....

Храната :
- банан и фурми с тахан
- домати и краставица, 3 яйца в масло, маслини
- шепа печени фъстъци
- праскова и банан
- пак праскова и банан
- салата шопска без сирене, маслини, печено пиле с ориз и зеленчуци, 1/2 бира
- шоколад с цели бадеми (blush)

Ставам, хубав вторник (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 09.08.16 08:59.

10.08.16
08:53

Доживях един младеж ( в буквалния смисъл на думата, около 20 - 25 год.) да ме похвали за това какъв релеф съм имала и какво съм тренирала :D падам направо ;) Слизам от колата на бензиностанцията и ме почва с комплименти и въпроси :D
Иначе вчера активен ден, разходка преди обед с Мария, после бягане, и после пак навън но с двамата малчугана .... каталясах де (shake)

09/08

Разходка с пазаруване 5,700К + още 3К надвечер :)
Бягане 9К за 56:44 мин.

Бягането .... какво да кажа, как го издрапах и аз не знам. Явно не се бях възстановила от нощния полумаратон и жегата едновременно направо ме скапаха още на 3я - 4-я км. За довечера чак се чудя дали да бягам или не .... ще го мисля ...

Храната :
- филия с мед и тахан
- банан
- домат и краставица, 3 яйца в кашкавал
- праскова и банан
- шепа печени фъстъци
- салата шопска без сирене, маслини,м пиле с кафяв ориз и зеленчуци на фурна, 1/2 бира
- 2 реда шоколад

Отивам да си правя закуска :)
Усмихната сряда от мен (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 10.08.16 08:54.

Теди Илиева

10.08.16
09:01

казано от Vess на 10.08.16, 08:53:

Усмихната сряда от мен (sun)

(F) (F) (F)

11.08.16
13:55

Привет банда :)
Днес малко късно отчета, ама сутринта голямо бързане. Хич не мога сколасвам за ранни кафета с други дружки значи....нарушава ми се целия ритъм, режим и всичко (shake) Мойто бебе си спи до близо 8 часа, а трябваше в 9:30 да сме на кафето. Голямо бързане, закуската на дребната, водата, количката, и накрая първа бях и ги чаках....най-мразя така значи. Хем съм само аз с бебе, и пак аз тях чаках :@ Най са ми странни такива тутки и неорганизирани жени.....пппфффф..... И докато пътувах чак се оглеждам да видя да не съм си облякла потника наопаки от бързане :D
Вчеря спортувах иначе :)

10/08

Първо у дома малко, после вечерта в гората бягане :)

Набиране - 5, 5, 5, 4, 5
Лицеви опори - 10, 11, 11, 10, 11
Горско бягане 9К за точно 1 час.

Сега два дни ще гледам да не бягам, чак събота и неделя. Така планирам поне.
Храната :
- филия с мед и тахан
- малко останало пиле, салата с малко сирене, филия квасен хляб
- 2 праскови
- шепа печени фъстъци
- банан и фурми с тахан
- салата шопска без сирене, маслини, тиквички печени на фурна с кис.мляко и чесън, 1/2 бира, и 1 и 1/2 филия квасен хляб
- 3 реда шоколад

Няма да тренирам днес, мързи ме :D
Мързелив четвъртък и на вас :)

12.08.16
09:05

Нищо интересно вчера, не тренирах както казах по-рано ;)
Днес не знам още, май ще бягам надвечер и утре, пък неделя да почивам, че после в понеделник има нощно парково бягане и така :) А за утре май ще ходя с Петьо в Морската да тичаме, че няма да има тенис двата дни и има желание да тича с мен детето (inlove)

11/08

Храната :
- печен сандвич с кашкавал
- праскова
- филия с мед и тахан, 1 мини банан
- диня
- салата шопска без сирене, маслини, 2 кюфтенца от плешка, елда със зеленчуци, 1/2 бира
- малко шоколад :P

И ей така започват моите сутрини (nlove5)

Мнението беше редактирано от Vess на 12.08.16 09:06.

14.08.16
09:31

Отчета ще е за два дни, че вчера докато станем, децата, закуски и газ да спортуваме всички а дребната я пласирахме у баба й, и хич време за писане нямаше. После обяд, чинии, готвене, и деня мина. Надвечер излизахме с приятели и те така :)

12/08

Петък бягах. В дъжда, насрещен вятър но пък сууууупер бягане. Никакво спиране никъде, единствено на светофарите, където се налагаше. И баирите си ги тичах, ура :) И малко домашно раздвижване имаше по обед.

50 обръщане и пуш преса @ 16 кг.
100 снача @ 16 кг. обща бройка за двете ръце

10К за 58:19 мин. 

13/08

Събота детенце нямаше тренировки по тенис и му бях обещала да тича с мен. Та отидохме с мъжо до кортовете на Спортпалас и от там тръгнахме с Петьо в гората. Много му хареса в гората (inlove) После малко на стадиона и така.

Бягане 5К за 37:07 мин. ( 3К с детенце в гората, бавничко с неговото темппо + 6х100м. спринт с връщане до старта ходом + още 800м. леко бягане на пистата )

Храната и двата дни беше предимно такава :
- филии с мед и тахан, банани, нектарини, диня, домашни домати и крааставици, яйца, картофки, фурми с тахан

Хубава неделя на всички (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 14.08.16 09:32.

14.08.16
10:32

Толкова много ме радваш, редовно ти го пиша!
Просто ми сбъркваш представите за разплути мързеливи уж млади майки покрай мен, които все нямат време, все са уморени, все са ядосани и все са дебели.
Никоя не може да повярва и да възприеме, че може да тренираш, след като се ожениш, че може да си тренираш бременна до последно, че може да тренираш с бебе, еле па че може да тренираш с две малки деца, камо ли пък че децата им  също могат да тренират, а не да са малки разплути мързелчета, които само цъкат на таблета и нагъват чипс, пък и мъжът им да тренира- това вече е някаква нечувана фантастика.
Ти си съвсем нормална, здрава и мислеща жена, а изглеждаш толкова различно от околната ми среда.
Жалко, жалко за тях и за мен.
Добре че мога да общувам с хора като теб макар и задочно през форума.
:* :* :* :) (hug)

14.08.16
11:10

казано от Queen Cobra на 14.08.16, 10:32:

Толкова много ме радваш, редовно ти го пиша!
Просто ми сбъркваш представите за разплути мързеливи уж млади майки покрай мен, които все нямат време, все са уморени, все са ядосани и все са дебели.
Никоя не може да повярва и да възприеме, че може да тренираш, след като се ожениш, че може да си тренираш бременна до последно, че може да тренираш с бебе, еле па че може да тренираш с две малки деца, камо ли пък че децата им  също могат да тренират, а не да са малки разплути мързелчета, които само цъкат на таблета и нагъват чипс, пък и мъжът им да тренира- това вече е някаква нечувана фантастика.
Ти си съвсем нормална, здрава и мислеща жена, а изглеждаш толкова различно от околната ми среда.
Жалко, жалко за тях и за мен.
Добре че мога да общувам с хора като теб макар и задочно през форума.
:* :* :* :) (hug)

Мира :*
Много ме ласкаеш пак да кажа. За мен и мъж ми това е начин на живот, ние си тренираме и преди децата. Не виждам причина това да спре след като децата са налице. И най-хубавите знаеш ли кое е, че успявам да дам пример на други и в момента има още една бременна, която си тича редовно на съботните стартове. А още по-хубавото е, че сме запалили детето да спортува, и няма да спрем защото трябва да предадем това и на бебка :)
Иначе и аз ежедневно общувам и се срещам с такива родители, които нямат време, но проблема си е техен...
Благодаря Мира :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1