Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

08.10.16
22:59

Аз откога ви пея, че Марчето е Шампионската лига при жените в този форум :D Момичетата на 20 и ... да четат редовно и да не бабишкерстват

08.10.16
23:03

author=“Afhængig” Дееjв@, знаех си, че нещо има, а то вярно, че спам вечерта било :Д вече организмът ми си го предусеща :Д

Малеее, цела седмица я чакам тая събота вечер. Такъв копнеж не мъ а обземал откак бехме млади гаджета с Хари (демек 27-28 години) :D

А тоз и хубав бил, викаш... хахаха, ангелът ти и той е трениран значи като тебе, че да издържи :D мани ти :Д не е леко такива неща да ти се стоварват на главата... :Д :/ ама ако се върне, чакам свежо клюкини :Д :*

Хубав ма Ади, чак нереално и на самата мен ми звучи...направо съм на кантар...ако са върне :D ша ъпдейтвам.

p.s. Е не, Боби, изби рибата с тоя пост с Арни :D :D :D ахахха

Боянката е забележително хлапе! Рядко има толкова умни момчета, не само на неговата възраст. Талисманче ни е той. (sun)

П.П. А за пича от Madness казАх ли? 8-) :D
Май не съм :P Нищо, оставям го за малко цвят, за другия път.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.10.16 23:04.

08.10.16
23:11

казано от ME4O_TURIST на 08.10.16, 22:59:

Аз откога ви пея, че Марчето е Шампионската лига при жените в този форум :D Момичетата на 20 и ... да четат редовно и да не бабишкерстват

А тебе па колко имам да та черпя...
Като се кандидатирам за президент, ще ми станеш ли PR :D :D :D

Много мило Мечо, Благодаря ти! :* (d)

08.10.16
23:28

За теб винаги :P
До завистливата част от форума : Дори не я свалям, другари :D

09.10.16
00:27

Много радваш, Марче :) (F) Все искам да ти кажа, че си много готина и също как имам 5 неотворени бутилки просеко  (в детската стая), по които точа лиги от 3-4 месеца и пазя много строго да не бъдат отворени преди и аз да мога да ги опитам ;)

09.10.16
00:38

казано от Роси на 09.10.16, 00:27:

Много радваш, Марче :) (F) Все искам да ти кажа, че си много готина и също как имам 5 неотворени бутилки просеко  (в детската стая), по които точа лиги от 3-4 месеца и пазя много строго да не бъдат отворени преди и аз да мога да ги опитам ;)

Благодаря ти много Роси! (sun)
Ти също си чудесна жена, и съм сигурна, че ще бъдеш и прекрасна майка! (nlove5)

По въпроса с Просекото :D малко ти остана и ще си е изцяло и заслужено твое. Единственият проблем с него е, че като почнеш няма спиране, ама кой ли пък и иска да спира :D Така хубаво ме държи леко във въздуха, без да ме напива, чувството е незаменимо  :*

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 09.10.16 00:41.

13.10.16
07:01

Честит рожден ден, Мария ! (d)  (cake)
Бъди здрава и щастлива, все така всеотдайна  във всичко , с което се захванеш! :*

13.10.16
07:51

Happy birthday to youuuu, happy birthday to youuu, happy birthday, happy birthday…Happy birthday to youuuuuuuu! (да знаеш, че гласът ми не е ангелски :D ) (party)
Продължавай смело напред и сбъдвай мечтите си! :*

...haaaappyyyyy biiiiirthdaaaay tooo yooooou :D

Честит рожден ден и от мен! Бъди здрава, силна, много обичана и винаги така щастлива! :)

13.10.16
08:55

Честит Рожден Ден Мария (F)
Жива и здрава, влюбена в това, което правиш. Весел празник (d) (cake) (party)

13.10.16
09:00

Честит Рожден Ден! (F)

13.10.16
09:20

Честит рожден ден, Мария! (F)(party)

Закрит Акаунт

13.10.16
09:25

(party) (cake) (beer)

Жива и здрава, и само яко хубави моменти желая :)

13.10.16
10:36

Честит рожден ден ! (F) Бъди здрава, обичана и вечно щастлива !
Весел празник и наздраве !
(d) (cake)

13.10.16
10:54

Честит рожден ден! Бъди здрава, силна, щастлива и доволна от живота :) (F)

13.10.16
12:06

Честит рожден ден!

13.10.16
12:23

Мимка, Честит Рожден Ден!
Много здраве, сбъднати мечти и радост в семейството ти желая :-)))))

13.10.16
14:03

Честит рожден ден, Мария! Да си жива и здрава, целеустремена и вдъхновена! Желая ти попътен вятър и за най-смелите ти мечти!

13.10.16
14:04

Честит Рожден Ден!
Здраве, редовни тренировки, удовлетворение от нещата, които правиш и...другия път да устискаш схемата с клековете :)

13.10.16
14:21

Честит рожден ден ! :) Да си жива и здрава, много щастлива и все така готина (във всеки един смисъл) още дъъълги години :)

13.10.16
14:40

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен Мария! Бъди все така вдъхновяваща и прекрасна още дълги години! Радвам се , че те познавам, макар и дистанционно!

Димитър Станчев

13.10.16
17:28

наЗДРАВЕ  (d)

13.10.16
17:37

Честит рожден ден! :) Пожелания за още много здраве и хъс!

13.10.16
17:39

Честит рожден деееен :* ! Аз само с картинки ще говоря:
(F)

13.10.16
18:30

Честит рожден ден! Наздраве (d) :)

13.10.16
18:56

Честит рожден ден! :)

13.10.16
20:07

ЧЪРЪДЪ :) :) :)  Весел празник и високи нива на алкохолно опиянение :D ТрезвеносттЪ няма да спаси света

14.10.16
14:03

Благодаря ви много, мили хора, за чудесните пожелания. Направихте денят ми още по-цветен! (sun)
Желая всички вие, да сте също много здрави, силни, удовлетворени и щастливи!
Имах един невероятен рожден ден, ако мога така да го нарека, защото май беше по-скоро рождена седмица.
Колегите започнаха да се закачат да се черпим още от понеделник, във вторник вече, на края на смяната ме изненадаха приятно с 3 бутилки Просеко и много сладки подаръци закачки, като “Best bitch”- книжка с шеги по темата :D, надуваема корона за кралица за един ден, диадема от черни мъниста с котешки ушички :D и разни сувенири с мойта буква, а картичките направо ме просълзиха.
За пръв път в социалната мрежа имах поздрави, където ме наричаха - силно момиче, warrior woman, Крофт, role model и тн. :D (muscle)

Иначе денят ми мина бавно, спокойно, напоително и максимално щастливо.
Сутринта Хари ме събуди с кафе и закуска в леглото. Цял ден, докато чакахме момчетата да се приберат играхме билярд и пихме червено вино.
После всички отидохме в местния пъб, който се намира буквално през улицата. Там вече всички ни познават. 8-) :D Собственичката дойде да ме поздрави лично и ни покани на партито , което организира за Halloween, за местните бизнеси и хората от квартала. Стана ми много хубаво. Готино е чувството, когато усещаш, че местните вече те приемат като един от тях.
Червено вино, Просеко, ягодови Дайкирита, шотове Бърбън....естествено снимки в тоалетната :D ааа дааа и тапетите на стените зад мен бяха на бутилкиии. Изобщо Мария и бутилките хаха.
Кръчмата има голяма градина, до вратата към нея, има кош пълен с одеяла, а на вратата е написано - keep warm borrow a blanket :D ,  сладура са големи.

Сега трябва да се накарам да отида до залата, защото напоследък не успявам да тренирам редовно. Нямам възможност да тренирам през ден, дори и през два. Последните седмици, все така се случва , че дори тренирам през три дни, на четвъртия и тогава като че ли силата ми аа и си е почти заминала.
Както и да е, днес отново е любимият ми -  Тяга ден. И понеже като започна нещо :D , ВИНАГИ го довършвам, кажете на Сашо, че не започвам отново, а от днес продължавам и с клековете и ше ги устискам мам*а им. :P :D

Между другото, едва вчера разбрах от къде идва страстта ми към желязото. Оказа се , че с Желязната Лейди, сме били родени на една дата. :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 14.10.16 15:14.

Т. Тодорова

14.10.16
15:40

Еййй, какво съм изпуснала!

Със закъснение, но от сърце: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава, щастлива и продължавай да къртиш! :D

:*

14.10.16
17:39

Днес, следрожденденно, на полуизветряла глава, започнах петата седмица.
Основните движения са 85% от 1RM, 3 х 3
Хватът- отново железен, до последните две повторения на тягата до под коляно.
Доволна съм след такава тяга да мога да се набера 6 пъти и да клякам 160 сек. с 15 кг.
Ръцете ми бяха сериозно венясали накрая, а мазолите, а г*за..... :D

Тренировката:

Седмица 5 Трен1: Тяга

1. Тяга 85% от 1RM: 3,3,3, x 77,5 kг

2. Сумо тяга от дефицит:  6,6,6,6х 50 кг

3. Тяга от височина малко под коляното:6,6,6,6 х 75 кг

4. Клек: 160 сек с 15 кг

5 и 6. СС Набиране : 6,4,4,4 - сгъване задно бедро седнала : 10,10,10,10

Едит :В еуфорията съм пропуснала:

7. Ренегатско гребане:14,14,14,14 с 2 х 14 кг (леко ми е ще вдигам на 2 х 16)

Вени, мазоли и новото попълнение  :P :D :

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 14.10.16 21:40.

14.10.16
21:32

Честит рожден ден, Мария! Бъди здрава, щастлива и все така позитивна (d)

Честито и от мен :)

19.10.16
20:24

Малко повече ми е натопорчено напоследък, а последните дни буквално нямах време да се обърна.
Ударих четири дни без тренировка.
Днес вече имах чувството, че не съм тренирала от месец и няма да мога да продължа по план с тренировките, обаче се наспах сутринта и си занесох дупето до залата.
Като си прегледах последните седмици, се оказва, че вместо по 4 тренировки, както трябва да е по план, аз имам около 2 седмично, което никак не ми харесва.

Затова днес думнах 2 в 1- направих си пуш пресата заедно с предния клек и се получи ултра, хипер, мега ненормално силна тренировка.
Мисля да правя така, когато нямам как да си направя и 4те тренировки за седмицата. Да, тегаво е, но не и невъзможно.
Направих ги в суперсерии клек + преса, с почивки, колкото да сменя тежестите и около 1 мин и 1/2 между сериите.
Тройките на клека максимално дълбоко и хват само с два пръста. Всички преси с хват на палеца при другите пръсти.
Шестичките на предния клек и 1/4 може да се сетите къде ми влизаха...Абе много съм доволна.

Седмица 5, Ден 2- Пуш преса + Ден 3 - Преден клек 85 % от 1 RM 3 x 3

1. Преден клек 47,5 кг - Пуш преса 30 кг -3,3,3,

2. Преден 1 + 1/4 клек 40 кг - Военна преса горната половина на движението 27, 5 кг : 6,6,6,6

3. 1/2 Преден клек 40 кг - 1/2 Пуш преса 27,5 кг: 6,6,6,6

4. Три кръга:
Бицепс с 2 х 8 кг : 20,20,20 ( 10 на ръка)
Изнасяне ръце встрани с 2 х 4 кг: 16,16,16
Изнасяне ръце напред с 2 х 4 кг: 16,16,16

5. Клек с 15 кг : 2 мин 20 сек.
6. Румънска тяга : 15,15,15 с 30 кг.

Трудно ми беше качването в автобуса :D

По повод на нещо прочетено в един хубав дневник, за кифленските снимки, искам само да вметна, че аз лично предпочитам да изглеждам като такава, вместо да  крия самоличността си и да се срамувам да се показвам пред хората, които оттдавна знаят какво представлявам и трудно ще си направят погрешни впечатления по една снимка.
Нека сами да решаваме какво и как да показваме в собствените си дневници.
Ако искам ще си покажа и големия г*з, за който само аз си знам колко усилия съм положила да стане такъв. Това си е единствено и само моя работа, а не някой, с псевдоним на зубър, да се появява анонимно и да критикува кой-какво.
Само аз решавам днес дали ще съм кифла или BadAss Айде бе.

По тоя повод : :P 8-) (d) :P

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 20.10.16 21:51.

19.10.16
20:45

Страхотен гъз, by the way :)

19.10.16
20:46

казано от Mariya Peeva на 19.10.16, 20:24:

По повод на нещо прочетено в един хубав дневник, за кифленските снимки, искам само да вметна, че аз лично предпочитам да изглеждам като такава, вместо да  крия самоличността си и да се срамувам да се показвам пред хората, които оттдавна знаят какво представлявам и трудно ще си направят погрешни впечатления по една снимка.
Ако искам ще си покажа и големия г*з, за който само аз си знам колко усилия съм положила да стане такъв. Това си е единствено и само моя работа, а не някой, с псевдоним на зубър, да се появява анонимно и да критикува кой-какво.

Най-якия badass ever :P И за всичко казано - подкрепям с две ръце, ако имах повече - и с тях щях да подкрепям! (rock) И да - може да сме кифли, ама па сме готЕни кифли... 8-) (muscle)

19.10.16
20:57

Хейтърс гона хейт ! НАПАЛМ за форумното бабишкерстване :D

19.10.16
21:17

казано от Afhængig на 19.10.16, 20:46:

Най-якия badass ever :P И за всичко казано - подкрепям с две ръце, ако имах повече - и с тях щях да подкрепям! (rock) И да - може да сме кифли, ама па сме готЕни кифли... 8-) (muscle)

Адииии, кво викаш, Моа сме кифли, ма сме мармЕладЕни и сме поръсени и ухаем на препечена захар :*

казано от ME4O_TURIST на 19.10.16, 20:57:

Хейтърс гона хейт ! НАПАЛМ за форумното бабишкерстване :D

Мечо, без хейтъри не може. Само дето трябва да разберат, че единственото, което постигат с дудненето си е, да ни правят реклама и да ни повдигат самочувствието. 8-) :*

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.10.16 21:18.

казано от Afhængig на 19.10.16, 20:46:

казано от Mariya Peeva на 19.10.16, 20:24:

+1 (giggle) 
Не виждам нищо лошо в това да се стараем да изглеждаме едни добре поддържани жени красиви и със самочувствие .
Такива , които се опитваме максимално добре да се погрижим за телата си и външния си вид ... определено ми се вижда по-разумно ,  вместо да ходим с начупени нокти и мърляви коси .
А и нали сме си женички .. обичаме да си се контим и фръцкаме , пък като искат да ни наричат кифли :D

Та и аз по тоя повод .... (d) :*

гледам Мария и си викам ..... i’m ..... формата ферари

Иван

20.10.16
22:34

Мале, аз сега виждам Снимката  (tmi).........ако в следващите 40 дни не драсна във форума. хапнете едно жито за моя сметка

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1