21.11.16
20:00
:)
казано от Т. Тодорова на 21.11.16, 14:58:
То не знам и как трябва да я набие човек, за да я заболи, страшно говедо е.
Няма набиване,само едно “докосване” и ще и държи влага седмица...задното бутче е идеално за целта))))
Мнението беше редактирано от nervak на 21.11.16 21:36.
21.11.16
21:37
К’о, ритник ли? С какво докосваш?
Един лек ” боц” странично високо в бедрото често е добро напомняне кой ,кой е...Разбира се не бива да е прекалено ,защото може да се съкрати мускула...и добитъка доста да поцвили,което отива на издевателство...
22.11.16
10:45
Е, аз не мога да издевателствам - може да е говедо, ама е на мама говедото :D
Ще пробвам, ако пак избруталее. След скандала от оная вечер вече мога да й вадя колали от устата като сме ма разходка. С уважение се отнася.
Научава се човек на разни неща. Като например, че такъв пес не трябва да се издига в култ и да се лигави толкова.
казано от Т. Тодорова на 22.11.16, 10:45:
Научава се човек на разни неща. Като например, че такъв пес не трябва да се издига в култ и да се лигави толкова.
Никакъв пес не бива да се лигави...щот почват да ви взимат за равни...и започнат да ви се налагат с всичките последици произтичащи от това-от напикаване до хапане...
22.11.16
11:00
Не се има изобщо за равна - мисли си, че е над всички други живинки, ама ще я пречупя. Откакто не проявявам страх, малко по-друга песен пее. Съвсем ще смени рефрена, дебелата й с дебела :D
Борката, миличкият, никакви претенции няма, пък все е свит някъде на кравайче и притеснен :/
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.11.16 11:00.
казано от Т. Тодорова на 22.11.16, 11:00:
Борката, миличкият, никакви претенции няма, пък все е свит някъде на кравайче и притеснен :/
Не го жали толкова...за да бъде постоянно гонен,явно с нещо я провокира постоянно.
22.11.16
12:33
Не се има изобщо за равна - мисли си, че е над всички други живинки, ама ще я пречупя. Откакто не проявявам страх, малко по-друга песен пее. Съвсем ще смени рефрена, дебелата й с дебела :/
Кучетата гледет на нас отдолу-нагоре. Котките гледат на нас отгоре-надолу. Само прасетата гледат на нас като на равни.
Уинстън Чърчил
22.11.16
15:12
E, Илия, като конска муха е понякога, когато се разиграят, но в общия случай го е страх и от нас, и от нея. На мен гласува най-голямо доверие (аз и най-много го заслужавам, де (nfun)), ама все се крие и свива, заляга - като му кажа “ела тука”, в повечето случаи умира от страх и тича да се скрие на креватчето си. Нито е нахален, нито нищо. (inlove)
22/11/2016
Сън:
6 часа, накъсан.
Храна и хапченца:
- пих сутринта едно кафе, щото бях гладна, пък имаше само баници; викам: кафе с цигара винаги оправя положението за час… тъпо, ама ей на.
- в 15:00, час след тренировка: бленднат бъркоч от тиква, оризово мляко, спирулина, грахов протеин, какао, мед, прополис и прашец
- кисело зеле с червен пипер и зехтин, 3 оризовки; омеги
- магнезий преди спане
- за тренировката: йохимбин и бцаа
Движение:
* малко щъкане
* тренировка:
- стави, 3 кръга с ластици (ротации, разгъване отпред, стъпки встрани), няколко ритника и малко динамични разтяжки
- 3 кръга с 16кг (с по 2 минути почивка между тях)
10 суинга
1 лицева от колене
15 суинга
2 лицеви от колене
25 суинга
3 лицеви от колене
минута почивка
50 суинга
- 10х3 лицеви от колене
- разтягане и мачкане с топка
Бележки:
- имам си нова пудовкааааа - жълтичка и мила :D; единствено ме притеснява, че отдолу на дръжката има няколко зъбчета, неравности от метала, ама ще ги изпиля и загладя;
- лапичките ми веднага се намазолиха - така ми стават и с ръкавици; май няма начин да си ги опазя?
- снощи счупих поста и изядох едно парче торта, oт което се почувствах много гадно - сърцето ми се разблъска страховито, устата ми залепна, доповръща ми се - бе, ужасен артикул; аз често гъча тахан с мед и да, свинщина си е в количествата, които омитам, ама няма ниииищо общо с тая гадост; после цяла нощ сънувах, че продължавам да ям същото парче торта, седнала на един диван в американска къща, разплула едни 150 кила наоколо, бяла, с лунички и рошава светла коса :D :D :D; беше гадно, затова се и събудих и си казах, че наричам тая торта инцидент и си продължавам живота без такива боклИци :D
- сядам да си бачкам - тренирала, доволна, изкъпана, загладила косъм и притворила око :D
:*
Едит: Оууу, забравих да кажа, че пудовката е подранил коледен подарък две много специални прасенца, едно от които е Елена. (inlove) Така се зарадвах като пристигна днес, че тичах с нея по стълбите до нас - да я заключа вкъщи, да съм сигурна, че няма да избяга. (nfun) Йеее, йеее, йееее! (nmuchfun)
И тва по стелката е магнезий, не мръсотия ;)
Едит 2: Добавям си две оризовки с домашна лютеница + 1/2 авокадо, защото съм мноооооооого гладна; подозирам, че след края на седмицата пост няма да има - чак пролетта, когато храната е по-подходяща за такива експерименти;
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.11.16 17:21.
22.11.16
15:15
Ама Дзверко-перко как пази пудовката :D Ха някой я е пипнал-освен теб де, ха лошо става (punch)
казано от Т. Тодорова на 22.11.16, 15:12:
ама все се крие и свива, заляга - като му кажа “ела тука”, в повечето случаи умира от страх и тича да се скрие на креватчето си. Нито е нахален, нито нищо.
Актьор...не му вярвай толкова.
22.11.16
19:50
казано от nervak на 22.11.16, 11:08:
Не го жали толкова...за да бъде постоянно гонен,явно с нещо я провокира постоянно.
Според мен генерално бъркаш. Такава ситуация и поведение говорят за налагане като алфа женска на глутницата.
22.11.16
21:04
Честно казано, и аз така го усещам. Тя иска да доминира навсякъде и всеки следващ път, когато някой й върже, се надъхва още повече - с нас, с него, с други кучета навън (което е съвсем неприятно).
Примерно, до такава степен не го уважава, че когато иска да го му легне на мястото (а тя го прави супер редовно и демонстративно), просто отива и бавно и уверено сяда/ляга върху него. Той съответно се изнася ръмжейки и с подвита опашка в някоя друга стая, тя си въздъхва и се кротва.
Често я заобикаля и не мога да го накарам да отиде в общото им ложе - спазва дистанция и седи уплашен, без нищо да се е случвало преди това. В други случаи й скача по главата, де, но когато не играят/не чакат разходка или храна/не са развълнувани от гост и т.н., той си стои като мокро коте, а тя гледа арогантно от някъде.
казано от James Hinks на 22.11.16, 19:50:
Такава ситуация и поведение говорят за налагане като алфа женска на глутницата.
Ясно е ,че при две кучета все едното ще се наложи-тук спор няма.Но защо ще бъде гонен постоянно?Ако си знае мястото доминанта не го закача...значи все с нещо я дразни.
Я нещо като ревност,я и облизва празната купа...или пие от водата...или подпиква там дето и тя го прави.
Без причина няма да е натискан...тя знае къде му е мястото,както той..Ама без провокация някаква, това мачкане няма как да стане.
22.11.16
23:48
Сиреч, не е нужно да е нещо, което току-що я е подразнило, а може да е нещо, с което по принцип я нерви?
Нещо което прави често...Също може и някои места в къщи да си ги има за нейна територия и да си го шамаросва като е там...Помисли къде го маризи най-малко и там му сложи постелката-не може да имат общо ложе.Храни го преди нея,а самата скумрия я дръж легнала настрани докато се храни молива, и да е в друга стая или без визуален контакт, но легнала !
Карай и се при провинения, като преди това си я натиснала да легне настрана.
Мнението беше редактирано от nervak на 23.11.16 10:07.
23.11.16
13:37
Мерси. (beer)
Той през нощта спи до леглото ми, но когато ни няма, затварям спалнята, за да не последва леглото холовата гарнитура. Тогава са двамата на един палет с дебели възглавници отгоре - в момента са гушнати и тя му ближе ухото. Мисля, че не само иска да командори, ами е и малко луда, и не знам с годинките как ще се развие т’ва. Има потенциал, според мен. Да знаех, щях съвсем иначе да се захвана още от началото, ама тя кльощава, бита, тормозена беше... (tmi) С’я ще си плащам, че не съм се образовала навреме, ама ще се образовам и ще направя каквото мога, за да не излезе извън контрол.
23/11/2016
Сън:
8 часа, накъсан. Станах схваната и като парцал пак.
Храна и хапченца:
- какао с мед, прашец, прополис, кокосово масло и канела
- две филии Вита с 1/2 авокадо и кимион отгоре - много яко :)
- 1-2 чая с мед
- бъркоч от ябълка, бадеми, спирулина, какао, прашец и прополис, и оризов протеин
- за вечеря ще правя баница с кисело зеле, хах; с малко кори ще я правя, почти като пататника
Движение:
* доста обикаляне, доста домакинстване
* 2 табати с въжето, 8 минутки корем и малко мачкане
Бележки:
- оназ скумрия пак не ме остави да спя, по едно време Камен я гони, тя му хлопа със зъби... накрая стана и го чух как й обяснява в хола, че следващия път ще й отреже главата :D и тя не се върна повече :)
- снощи бях убедена, че днес вече няма да постя; сутринта на малко по-свежа глава прецених, че мога да избутам още - до края на седмицата, примерно, както май и вчера казах; но спирам да пия алкохол, щото ме увлича повече от необходимото;
- не съм в настроение - заради пмс и по други причини, които не ми се споделят публично; изключително съм неприятна - рипам, избухвам, дразни ме всякакъв звук и нямам желание за никакви контакти; миличкото аз :* :D; сега излизам обаче, за да се видя със споменатото в предния отчет трето прасенце - сигурна съм, че в тази компания емоциите ще се позамажат и ще ми стане по-добре (inlove)
23.11.16
21:15
Хей, хей (mooning)
Минавам да отбележа, че разходката беше супер и ми оправи настроението отвсякъде, както и предполагах. В момента пак съм крайно раздразнителна, ама мисля да се омилостивя с малко зелник :D
Направо се отчитам и за тумороу, че ще съм от тъмно до тъмно.
24.11.2016
Сън:
Не мога да съм сигурна още ;)
Храна:
- какао с кокосово масло, прашец, прополис, мед, канела
- 2-3 оризовки с авокадо и кимион (много е яко т’ва!)
- 2-3 парчета от зелника (не големи)
- бадеми
- тиквен тахан с мед
- чай, чай, чай, чай... с мед :)
Движение:
- няма да тренирам, но целият ми ден ще мине на крак
Бележки:
- исках да отида на представянето на книгата на Инес, нооо.... отпада, щото трябва да сека монети, няма как; поръчах да ми я купят, де - идея нямам колко ще е полезна и качествена, но Инес ми е много симпатична като човек и искам да я подкрепя :);
- за гореспоменатото събитие... дочух кой е замесен в помощта с организацията и съм възмутена до смърт; така да не мога да се примиря с хорското лицемерие и интересчийство... (dull) Безсрамна история. Поредната. ;)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.11.16 21:35.
25.11.16
10:00
Ей го и форумното тролче Дори. :D
Снощи се подкрепих с два сандвича - песто, авокадо, домат, тофу (отврат неземна, ей!), набутани в питка бял хляб. Белият хляб не е моята хава явно, щото тая сутрин бях все едно някой ме е бушонирал в специалната точка, дето ме кара равномерно да набухвам . :D Спаднах, де. (makeup) Днес и утре може риба, която вчера ми се ядеше супер много, днес - не.
Още ме тресат емоциите от миналата вечер, особено след като снощи научих и нещо съвсем ново и неочаквано. Сещам се час по час и настръхвам. Трябва да си разреша вътрешните конфликти (’щото очевидно имам такива) и да забравя най-накрая, че някои хора съществуват - супер демонстративно ми се случва всеки път, когато се замисля дали не е трябвало да давам още шансове и да проявя повече търпение, да изскочи нещо, което тотално да ме опровергае. Ама всеки път. СлОчаеноС? (wait)
Да се похваля (то глей с какви неща се хваля), че вчера много успешно наврях Лара в ъгъла, само с един шамар зад врата. Дойде ми детето за урока и като опитах да я спра да го посрещне (посрещанията й Ленчето знае какви са... екстремни), ми хлопна на ръката прасето диво. 40 минути не си мръдна от мястото. 3 часа по-късно хукна да посреща Камен, но само изсъсках: “Лара, на мяссссстоо” и се паркира в ложето си, и търпеливо изчака да бъде призована. Вече знам, че мога да респектирам минимум куче като откача. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.11.16 10:01.
25.11.16
18:19
25/11/2016
Храна:
- чай с мед
- сандвич като снощния, но без тофу
- литър чай без нищо
- два банана, от които огладнях, вместо да притворя око
- чай
- задушени картофи... с две филии хляб :D
- вино
Движение:
- 5км с тежка раница на гърба
- цял ден дупене, клякане, навеждане, слизане и качване по стълби
Бележки:
- ще си мрънна пак, че съм изтощена: мрън
- тая сграда, дето ни е работното помещение, е на такова място, дето няма какво да изяде човек... и човек няма какво да изяде (see what I did there? :D); камен ми донесе тия картофи, разказа ми как е ял свинска кавърма, докато държеше кутийка бисквитена торта :D, наядох се, сега пускам кепенците на нашия офис и слизам при сестра му да пием по чаша-две вино, щот и ний сме хора :)
———————————————
Утре сабахлен ще тренирам и после пак тук.
———————————————
Новият-стар ми приятел - Джаз (inlove)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.11.16 18:22.
26.11.16
10:27
Засега :D
Наиш как се ежи малката скаридка! На 5 месеца е, обаче хич не си оставя магаренцето в калта :)
27.11.16
15:57
Минавам само да кажа свиня ли съм, не съм ли :D
Въпрос за милион долара. Не, за милион паунда. Батко обича да работи с пандурки :D
Храната ми е ок, само днес ядох палачинки с мед и сирИнИ. А, и шоколад ядох.
Движение си имам, основно работно, малко клекове, малко напади, лице - всьо със собствено тегло, в работна обстановка. Днес се бях надъхала да размятам пуфките, но мц изскочи и ме боли.
Купихме си най-накрая фотоапарат (nmuchfun) и сега цъкам ли цъкам. (nmuchfun) Доста ще ни се улесни работата, а и ще имам нещо свястно, с което да си щракам охлювите по улиците :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.11.16 16:00.
06.12.16
15:30
Има ли гейнз, малки котета? :D
Започвам да се отчитам през ден, през два, основно заради храната. Тренировки много няма, но продължавам да съм непрекъснато в движение.
05/12/2016
Цяла нощ не спах, защото Лара не пожела да ме остави. Към 3:30 ме събуди с кучешки крак в очите, носа и устата. Не се бях ядосвала така скоро. Викам: убих та, тлъста скумрийо! Сутринта станах в 6:00, приготвих кутии с храна за мен и на К. сестричето, тренирах набързо и драснахме към Казанлък. От Казанлък - в Карлово. С летните гуми по ония завои... спекох, щото и колата поднесе малко, но тя по принцип бие вляво, та шофЕрката май не разбра какво стана точно. После в Пловдив, баш в 17:30 на Карловско шосе => 1 час, докато стигнем, където отивахме. До 22:45 не седнах и горе-долу с такава продължителност са ми дните, само дето не винаги започват в 6:00.
Храна:
- 2х капучино от нескафе машина
- две глътки сок от ... оф, не знам какво имаше.. ябълки и ананас със сигурност;
- 1 бира на обяд, на слънце (nod)
- следобед в една карловска сладкарница - по едно парче торта ометохме; страшна сладкарница, в Пловдив не сме и мечтали за такава, обаче много тежко ми стана - те и цените карловски, та за 3 кинта парчето колкот’ едно малко прасенце :D
- вечерях късно - шаран, сготвен много вкусно от Камен + 2 филии пълнозърнест хляб преди това ошмулих две чаши вино с две цигари под аспиратора, докато нямаше никой вкъщи;
Движение, освен обикалянето цял ден:
- загрявката на Вик с 12кг
- 3 кръга без почивка, в темпо и без моткане:
20х суинг @16кг
5х суинг с една ръка @12кг
5х високо изтегляне с една ръка @12кг
10х раменна преса @2х5кг
20х редуващи отпади @СТ
- много скромно разтягане, щото трябваше да сложа малко грим :)
———————————————————————————————————————————————————————-
Много ми харесват малките градове. Искам, когато заживея в мечтаната къща, да виждам балкана, докато си пия какаото сутрин (inlove)
06/12/2016
Храна:
- какао с кокосово масло и мед
- един сандвич с пилешко, айсберг, краставица, пълнозърнест хляб + 250мл вода от млад кокос - от близкия до офиса ни био маркет; открих го скоро, съвсем случайно (което е fun fact, защото е на булеварда, витрината е огромна и е облепена в цветно фолио, крещящо “БИО МАРКЕТ”); много ми хареса - не е скъпо и има милион неща, включително много видове различни тинктури, билки, семена, козметики и т.н. И ЯДКИ! Ядки, чувствително по-евтини от тези в супермаркетите. Не знам кое колко е био, но не ми и пука особено, щото суров не-био лешник е по-добре от не-суров купешки тутманик, баница, хотдог или от ония.. ох, майко... ония зловонни готови сандвичи с луканка/шунка, дето продават по хранителните магазини :D
- 3 oризовки с доста крема сирене, домат и песто; няколко резенчета кашкавал; мисля, че имам тахан - ако го намеря, ще си смеся с малко мед, че нещо сладко ми се ще;
- вечерта: малко пържен (у нашите) шаран, салата от айсберг, домат, кълнове от люцерна, зехтин с риган, балсамов оцет;
Движение:
- 15км ходене; все в темпо, щот ми е студенко на подопашката (nhappy2)
- сега тепърва ще оправям вкъщи, после ще помогна на маман да направим гарнитура за шарана, а тренирането отпада, защото искам да заведа животните да потичат, че хайваните напоследък са все в края на списъка със задачите (hug)
Ох, как щях да забравя! Честит празник - и на празнуващите, и на непразнуващите! Бъдете здрави! :) (d)
До следващия път (wave)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.12.16 15:43.
казано от Т. Тодорова на 06.12.16, 15:30:
:D :D :D
ши почина :Д
Много ми харесват малките градове. Искам, когато заживея в мечтаната къща, да виждам балкана, докато си пия какаото сутрин (inlove)
(inlove) Стана ми топло и готино, само като го прочетох това... Пожелавам ти много какаови утрини с компанията на Балкана, любимия човек и кОчетатаааа (nlove5)
страшна сладкарница, в Пловдив не сме и мечтали за такава,
ААа арменската на Отец Паисий ,къде я остави???
07.12.16
16:42
казано от RogueOne на 06.12.16, 15:44:
:D :D :D
ши почина :Д
Недей, бе, ш’ те взимам да лочим ирландско какао :P
казано от nervak на 06.12.16, 22:36:
страшна сладкарница, в Пловдив не сме и мечтали за такава,
ААа арменската на Отец Паисий ,къде я остави???
В Карлово е играта, казвам ти. (nlick) Никога не съм виждала повече и по-добре изглеждащи неща, приготвени на място. И вкусни. Само от захарта бих спестила малко.
07/12/2016
Храна:
- кафе с мляко
- протеин с мляко от кашу
- сок от портокал, ананас и не видях още какво замина в машината, ама беше супер - към 400мл
- 2 оризовки с домат, кашкавал и песто
- домашно маринована риба със салата от домат, айсберг и авокадо; 2 оризовки; чаша червено винце
Движение:
- домакинстване
- загрявката на Вик с 12-ката и после 3 табати с въжето + разтягане
И леймърска снимка на зъбатия дебелунгер:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.12.16 16:43.
09.12.16
07:07
Добро утро (coffee)
Минавам да си кажа :) и изчезвам.
Крив ден беше вчера, не особено продуктивен, но за сметка на това вечерта едвам си стоях на краката. Имам си настроение, де, непрекъснато ръся глупости и се кикотя, ама колкото и да се кикотиш, като си инвестираш цялото време, пък резултат няма.. Мех. :) Спах 5 часа.
Ще си позволя да вметна в собствения си дневник, че има хора, които и отгоре до долу да ги облечеш в Хермес и Люи Вютон, и да ги пратиш на бизнес срещи и с най-висшата класа, пак няма да струват повече от половината стотинка, като която се доказват ежедневно. Мислих да пиша и повече по темата, ама нЕа смисъл. Потресена съм от простотията човешка, която може би нямаше да е толкова дразнеща, ако не беше облечена в претенции за милиони.
Така,
08/12/2016
Храна:
- какао с мед, прополис и мляко от кашу
- протеин с мляко от кашу
- мляко от кашу с мляко от кашу (майтапя се :D)
- чаша вино на слънце пред офиса (на Камен един приятел изскочи и предложи бизнес брифинг на вино и опънахме по едно пред сградата - на слънце, като отрепки :D)
- парче торта - много беше лека тоя път
- салата от цвекло и морков, и кълнове от червена ряпа, сминдух, люцерна & слънчоглед + 200г свински гърди на скара; пак вино
Движение:
Обикаляне, качване на стълби доста пъти, някои от тях с много багаж, още обикаляне, пазаруване и мъкнене на покупки + раница + лаптоп в отделна чанта. Бях гроги после.
Бележки:
- имам мускулна треска навсякъде, особено на гърба - от студеното, дето се стягам; ама излязох като... с едно вълнено горнище, отдолу почти по организъм, без кола... не глава, ми акустична китара; тъй, де, позамръзна ми трътчицата, което не е болка за умиране, обаче там, дето са ми драли гърлото, ме боли и ме опъва едно такова - така ли става, когато преди почти половин година са ти извадили сливиците?
- получих си книгата на Инес, че даже се оказа подранил коледен подарък (sun); колежката от предната работа (NWM-WOW Sport) е изключително мило и грижовно създание, и единственото, за което мога да съжалявам е, че не съм я срещнала по-рано (не заради подарената книга, ами по принцип се замислих, щото вчера прекарахме малко време заедно и, както винаги, потънах в спокойствие и комфорт в нейната компания (hug));
- много готино вино си намерих, а не е хубаво да си намирам такива неща (nfun)
- скачам да тренирам и изчезвам по задачи (muscle)
А, да - много ме развесели тая глупост :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.12.16 11:55.
- много готино вино си намерих, а не е хубаво да си намирам такива неща
Kато намираш такива неща е хубаво да ги споделяш с приятелите си :D Нали, тия дето обичат вино... :P
09.12.16
08:54
казано от Sanya на 09.12.16, 08:00:
- много готино вино си намерих, а не е хубаво да си намирам такива неща
Kато намираш такива неща е хубаво да ги споделяш с приятелите си :D Нали, тия дето обичат вино... :P
Ще споделя, бе, no worries. Съвсем скоро, надявам се. Вино и спайси курабии... ух (tmi)
————————————————————————
Мали, как ми влезе тая тренировка... Много хардКОР. (nfun) Не мога да се събера още - едно, че по принцип не е лека, друго, че и аз не съм се преназорила напоследък и ... Въй (nhappy2)
09.12.16
20:58
09/12/2016
Храна:
- Овесена каша „кросфит“, хаха, с канела и ябълка + мляко от кашу и кокосови стърготини
- 100-150г свински гърди на скара, овчарска салата от Лекси (като по чудо, направена от пресни зеленчуци – затова и я купих, щото видях как грее зеленото на краставицата :D), на която добавих шепа бадеми и шепа кълнове;
- протеин
- филе Елена (ако ЕД-то ви се види непропорционално заслабнала, да знаете, че аз я поодялках :D), хубава луканка, вино
- две яйца с катък
Edit: вечерята с вйцата отпадна, ям два реда черен шоколад със серия Fringe и умирам.
Течностите: литър кантарион, литър вода с бцаа-то
Движение:
- 3-4 км с 8кг на гърба и 5 в ръката. Навън е пролетно – що да не. Напред-назад по стълби с багажи, няколко пъти, цял ден дупене и снимане – тоя апарат тежи, мамата си трака. Може би и заради тренировката, де, ама ръчичките ми плачкат :)
- сутрешна тренировка с йохимбин и бцаа:
Стави + загрявката на Вик @12кг
2 кръга:
30х суинг @16кг
60сек въже
20х ходещи напади (кръг 1 @12кг, кръг 2 @10кг)
60сек високо коляно
10/10 плие @16кг (тежестта в едната ръка)
60сек подскоци – смяна на 20 секуди
5/5 обръщане + изтласкване + отпад ( рак-ната пудовка, не мога над глава още)
60сек подскоци – смяна на 20 секунди
2/2 суинг @20кг/безлицево бърпи
Старателно разпъване. Изяли са ми топката за мачкане (пак) и мисля да си купя един оребрен... фоумролер. :D
Много зорно ми беше. Имах мечти за трети кръг, но едва завърших втория, който така или иначе трябваше да е последен, тъй че все пак съм спокойна.
Бележки:
- Новата песен на Гери-Никол е по-хубава и от предишната, ей. :D Баба й сигурно се просълзява от умиление като я гледа. Гледах клипа и си мислих как, ако някога реша да убия баща си, това би бил начинът - да стана една съвеременна звИздЪ :D
- Изморена съм, не ми се пише, но ей ви една утринна снимка на една спяща Точка. Крива мутра ин дъ морнинг. :D Grumpy cat чушки да яде (nhappy2)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.12.16 22:05.
09.12.16
21:29
Ахахах, размислите за зведоманията ме разбиха! Накара ме да гледам клипа, значи! :D :D Хубаво, че има само 4 песни, пази боже ...
Споко, ние сме дърти за тоз бизнес, набор 2000 по ще се котира.
Само не разбрах защо песента не е кръстена на дупарата? :)
===============
Ама защо така навъсено гледаш?
09.12.16
21:38
Не е ли? Не се ли казва “Яката дупара”? Хах. Креативност :D
Навъсена съм, щото станах в 5 след 5 часа разпокъсан сън, тренирах и трябваше да изляза, а исках да спя като пор. :)
Ай отчетът пак на предната страница, тюююю :)))
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.12.16 21:39.
казано от Т. Тодорова на 09.12.16, 20:58:
- Новата песен на Гери-Никол е по-хубава и от предишната, ей. :D Баба й сигурно се просълзява от умиление като я гледа. Гледах клипа и си мислих как, ако някога реша да убия баща си, това би бил начинът - да стана една съвеременна звИздЪ :D
ахахахахахаа, ако си търсиш някой за дует, ще има двама (само)убити татковци... ЗаЙби... И мен ме разби, яката дупараааа, кой шъ я бараа? Ааааа... абе, идеята за дует (и трио, ако има друг навит) не е лоша... нашето може да е за “ирландското какаооо, Райското пръскаУооо..” - “тягата и клекааа... Гъзяата... полекааа...” “Клякааам... ставааам... щангата подавааамм...” Спирам, спирам, :D
п.с. Е добре ти почнахме страничката... :Д
Мнението беше редактирано от RogueOne на 09.12.16 21:39.
09.12.16
21:42
Луда работа си ти :D
Всичко си изпях на първо четене направо. (nfun) Тате, дръж сА, гУтоИ сме :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.12.16 21:44.
09.12.16
21:59
Ще си нашият форевър алоун фен :D
09.12.16
22:19
Хитът е опечен!!!
А аз ще хвърлям сутиени по концертите ви :)
10.12.16
08:48
Прехвърлям си го тука, че ме дразни да е там. OCD-тата ми се проявяват още на събуждане :D
казано от Т. Тодорова на 09.12.16, 20:58:
09/12/2016
Храна:
- Овесена каша „кросфит“, хаха, с канела и ябълка + мляко от кашу и кокосови стърготини
- 100-150г свински гърди на скара, овчарска салата от Лекси (като по чудо, направена от пресни зеленчуци – затова и я купих, щото видях как грее зеленото на краставицата :D), на която добавих шепа бадеми и шепа кълнове;
- протеин
- филе Елена (ако ЕД-то ви се види непропорционално заслабнала, да знаете, че аз я поодялках :D), хубава луканка, вино
- две яйца с катъкEdit: вечерята с вйцата отпадна, ям два реда черен шоколад със серия Fringe и умирам.
Течностите: литър кантарион, литър вода с бцаа-то
Движение:
- 3-4 км с 8кг на гърба и 5 в ръката. Навън е пролетно – що да не. Напред-назад по стълби с багажи, няколко пъти, цял ден дупене и снимане – тоя апарат тежи, мамата си трака. Може би и заради тренировката, де, ама ръчичките ми плачкат :)
- сутрешна тренировка с йохимбин и бцаа:Стави + загрявката на Вик @12кг
2 кръга:
30х суинг @16кг
60сек въже
20х ходещи напади (кръг 1 @12кг, кръг 2 @10кг)
60сек високо коляно
10/10 плие @16кг (тежестта в едната ръка)
60сек подскоци – смяна на 20 секуди
5/5 обръщане + изтласкване + отпад ( рак-ната пудовка, не мога над глава още)
60сек подскоци – смяна на 20 секунди
2/2 суинг @20кг/безлицево бърпиСтарателно разпъване. Изяли са ми топката за мачкане (пак) и мисля да си купя един оребрен... фоумролер. :D
Много зорно ми беше. Имах мечти за трети кръг, но едва завърших втория, който така или иначе трябваше да е последен, тъй че все пак съм спокойна.Бележки:
- Изморена съм, не ми се пише, но ей ви една утринна снимка на една спяща Точка. Крива мутра ин дъ морнинг. :D Grumpy cat чушки да яде (nhappy2)