казано от Mariya Peeva на 22.11.16, 17:28:
Хахаха, даааа, те по-скоро младите момчета да гледат да се пазят от жени като мен :D :D :D щот ич не сме жалостиви.
Оххх... горките момченца... :Д
Относно останалото...знаех си ! :Д Беше ми последният коз, мислех да мина тънко с Пешо, но... разбрахме се :Д
22.11.16
18:27
казано от ddd на 22.11.16, 18:02:
казано от Mariya Peeva на 22.11.16, 17:28:
Хахаха, даааа, те по-скоро младите момчета да гледат да се пазят от жени като мен :D :D :D щот ич не сме жалостиви.
Оххх... горките момченца... :Д
Относно останалото...знаех си ! :Д Беше ми последният коз, мислех да мина тънко с Пешо, но... разбрахме се :Д
Хаха не ги жали тях младите....
Това вече е друго, обичам сговорливите мъже :D
Приятно ми беше да преговаряме! Сделката е сключена :D :D :D
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.11.16 18:28.
казано от Mariya Peeva на 22.11.16, 18:27:
Това вече е друго, обичам сговорливите мъже :D
Аз пък жените, които знаят какво искат и как да го получат, по-важното :Д
Договорихме се, да, само изпълнението на сделката остава :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 22.11.16 20:57.
Клек с пауза- 2х6х140, 4х145, 3х150, 1х160
Набиране подхват- 3х6х60, 4х65, 1х75
Клякам и си гледам розовите дъмбели (sun) :D
Мнението беше редактирано от ddd на 22.11.16 21:03.
Тяга- 3х1х280, 4х1х270 (последната на 270 с яко придърпване по бедрата)
Ето клипче на третата единица на 280 :)
Дали не съм червен, ахах :Д
Разбирам, Боби :)
Качвам клипове, за хората, които се кефят на опити с напъване, предполагам, има такива :). Аз напъване викам на криво вдигане, останало е недостатъчно напъване. Това на клипа не е от най-задоволителните в това отношение, предполагах, че повече ще ме измъчи, затова и снимах. Качвам и за да се види, че съм си жив и здрав(в смисъл, че мога да вдигам :Д), нали е пълно със загрижени хора тук :Д
Бтв, това облягане на бедрата е доста по-безопасно от това да я довърша нормално. Не, че го правя с тази цел де, просто отбелязвам :)
Клек с пауза- 3х3х150
Обръщане от вис- 3х8х100
Малко военна.
Трябваше да ми е леко на клека, ама си ми дойде стабилно :Д Да си направя единиците утре и ще почивам :)
Ако не ти плЕсна чалгИята, цял ден щ еми е криво :
Червен диск, че та си ходи с главата :))))
Айде, честитка и още по-корав! (muscle)
Честит рожден ден, Красиии! Все тъй здрав бъди и да посгъваш по-често за бицепс с розовите гирички, налЕ :D
П. С. Аз ще запея на Ади песента: Честит рожден ден тарарарарар, хепи бърдей туйо тарарарарара...
27.11.16
13:48
Честит рожден ден, Краси!
Много торта и усмивки днес! (cake) :D
Мнението беше редактирано от Dizzy на 27.11.16 13:48.
Честит рожден ден, Краси! :)
Здраве, щастие, успехи и тежГа тяга на живот и смЕрт ти пожелавам. (cake)
27.11.16
14:24
Честит рожден ден! Жив, здрав и най-вече в кръста , че да не се притесняват съфорумците :D
Иии честит рожден ден ! Бъди жив и здрав !
(muscle)
Много, мнооого положителни емоции ! (sun)
27.11.16
15:09
(party) (cake) (beer)
ЧРД и от мен, с пожелание най-вече за здраве и само хубави преживявания.
27.11.16
15:21
Честит рожден ден машино!!!
28.11.16
00:26
Честит Рожден Ден и от мен, Силно Момче! :)
Желая ти да бъдеш здрав, много щастлив, обичан, обичащ, още по-силен и търпелив и прекрасното ти чувство за хумор никога да не се изчерпва!
Честит рожден ден, макар и на материца! :)
Пожелавам ти силата да е все така с теб. ;)
И аз да се включа с последните :) Честит рожден ден! Все така безаварийни тернировки и за в бъдеще!
28.11.16
16:03
Честит рожден ден и от мен с малко закъснение :)
Честит рожден ден с малко закъснение! Бъди здрав, още по-силен и много щастлив :)
Ехаа много хубави пожелания :) Много ви благодаря :) Нека ви се връщат до едно ! (да, и тягата :Д, е за Херцога доста повечко от 300 :) )
П.П
казано от Sanya на 27.11.16, 13:35:
П. С. Аз ще запея на Ади песента: Честит рожден ден тарарарарар, хепи бърдей туйо тарарарарара...
Охх, пак ли... :Д този път си те представям с ангелски глас :P :D
А от сгъването за бицепс имам страх :Д - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/74130/P600#p-1143518
Но пък розовите са гумени... може и да се пробвам :Д
29.11.16
09:45
Честито и от мен на още по-дълги патерици, жив и здрав! ;)
Благодаря, Монка :)
Днес:
Тяга- 1х280
Клек- 5х5х135
Тъкмо свърших с тягата и вратата на залата се открехва, показва се една глава и гледам Ади :Д- официална, направо от работа дошла :Д Покляка момичето, с ботушките, по едно потниче.. а в залата не беше много по-топло от навън :Д Голяма е ! :Д
Бтв, пирам да пиша паузата на клека, че май все така ще си клякам :)
казано от ddd на 29.11.16, 21:10:
Благодаря, Монка :)
Днес:
Тяга- 1х280
Клек- 5х5х135Тъкмо свърших с тягата и вратата на залата се открехва, показва се една глава и гледам Ади :Д- официална, направо от работа дошла :Д Покляка момичето, с ботушките, по едно потниче.. а в залата не беше много по-топло от навън :Д Голяма е ! :Д
Бтв, пирам да пиша паузата на клека, че май все така ще си клякам :)
С кафЕвите ботушки пристигна Дядо Мраз,
Дечица веселушки, Елейко спря при вас...
Тежести ще има за всякое дупе,
за клек и тяга силна, да тропнем ний хорце ;)
Бързах, бързах да хвана тягата, ама от внимание да не се хлъзна и да ожуля носа, ей за толкова малко я изпуснах :) Поне хванах клека, че даже и се присъединих! ;) много приятна импровизация - залата вече е видяла всичко от мен :)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 29.11.16 21:42.
Тъкмо свърших с тягата и вратата на залата се открехва, показва се една глава и гледам Ади :Д- официална, направо от работа дошла :Д Покляка момичето, с ботушките, по едно потниче.. а в залата не беше много по-топло от навън :Д Голяма е ! :Д
Пак добре не е дошла по Коледната униформа :D :D :D
казано от Зорина Ангелова на 29.11.16, 22:58:
Пак добре не е дошла по Коледната униформа :D :D :D
:D :D :D
Тя ще е като правя гърди :Д Да има нещо да дзънка :D
казано от ddd на 29.11.16, 23:15:
Е колко па да е добре... ма така де, здравето ѝ на първо място :Д
Предвид потника - видяхме, че здравето ми е перфектно :Д А и с шишенце вино, всичко ще се оправи :Д
Мнението беше редактирано от RogueOne на 29.11.16 23:17.
Клек- 3 х 150, 160, 150
Тяга над коляното- 4х300, 1 х 310, 320
Тяга от коляното- 1х320, 4х300
Набиране подхват- 4*,3,3 х 70
Ибъсии колко тежат тея 300 :Д Чак ми е странно как ще ги дърпам след някой друг месец :Д
Доволен съм иначе и то главно щото не ме мързеше да си правя поставки за тягата :Д
01.12.16
21:00
казано от ddd на 01.12.16, 20:46:
Ибъсии колко тежат тея 300 :Д Чак ми е странно как ще ги дърпам след някой друг месец
За коледа!!!
Аз окъснях за Коледата, но мисля, че е редно ти да си ги подариш :)
Може би, ако бях продължил само нея да натискам, но пак щяха да са доста под въпрос. Както и да е де, благодарение на паузата при клека, коленете са добре и пак мога да го натискам :)
Та, за Коледа едни 190-200 с пауза ще ми дойдат добре :Д
Другото е, че гледам да си държа 90-те кила и нещата стават малко по-бавно :)
01.12.16
21:34
казано от ddd на 01.12.16, 21:20:
Аз окъснях за Коледата, но мисля, че е редно ти да си ги подариш :)
Може би, ако бях продължил само нея да натискам, но пак щяха да са доста под въпрос. Както и да е де, благодарение на паузата при клека, коленете са добре и пак мога да го натискам :)
Та, за Коледа едни 190-200 с пауза ще ми дойдат добре :Д
Другото е, че гледам да си държа 90-те кила и нещата стават малко по-бавно :)
Да сме живи и най-вече здрави, пък рано или късно ще ги опънем ;)