Има ли дИбели лели?

Прескочи до:

20.01.17
11:49

Отрицателния ефект на алкохола съвсем не е само това.
А 200 гр концентрат три пъти седмично не е ок и като количество, и като навик.

20.01.17
16:14

Еба си гадния ден. Днеска сама се саботирах на едно място и умирам от яд. Не умея да отстъпвам, ще ги ям като горчива краставица тия, ама трябва да стане на моята някак. Трябва!!!

Май се разболявам. Сутринта имах супер травеститски глас, а нощта ми беше дълга и  HIIT.  :D
Исках да отида на фитнес, много исках, ама нямаше къде да паркирам. Два пъти въртях из паркинга, за малко да вляза в една патрулка  (въх, как подскочиха и двамата полисмени) и се отказах.

Снощи ми избяга кучката. За малко да се отбавя пред една кола, защото дъртата деменция седеше на средата на платното и гледаше как колата наближава неподвижно. 

Ако някой ме чете, още приемам предложения за нещо за регулиране на стомах/черва.

06:30 50гр амарант + 50гр кисело мляко + протеин; 35гр сурово нишесте (блякс!!!)
11:45 1 яйце, 3 белтъка, 30гр авокадо
14:00 тренировка
10бр лицеви от колене
10бр бърпи
10бр кофички за трицепс
30сек супермен
20бр сумо клек
15бр напад/на крак
15бр страничен напад/на крак
20бр глутеус мост
20бр глутеус ритник/на крак
40сек планк
30сек страничен планк/в посока
15бр вело преси/в посока

всичко 4 кръга, около 40 мин
после разбира се, нямаше налягане и не успях да се изкъпя
15:30 100гр кисело мляко +протеин; кафе с мляко

остават 1 115ккал и никаква идея в какво да ги материализирам....

Мнението беше редактирано от БПН на 20.01.17 16:14.

20.01.17
16:26

Не знам в какво да ги материализираш :D, но гледай да ядеш повече храни, които съдържат много фибри: броколи, бобови, дори картофи, щом имаш проблем с WC. Пий повече вода. Яж и мазнини. Можеш да направиш така: проследи колко фибри приемаш, като си записваш храната в myfitnesspal (например) в продължение на 1 седмица и ако са под 10-15 г (подозирам, че ще са), увеличавай бавно, докато стигнеш ок. 25 г/ден. Ако искаш, пробвай. Не съм спец по лениви черва обаче, само казвам какво мисля. Ако проблемът съществува от дълго време, може да се наложи да се допиташ до лекар. Аз не съм лекар. (wait)

П.П. Големите количества извара няма да ти помогнат в случая.

Мнението беше редактирано от Елена на 20.01.17 16:46.

20.01.17
17:21

Да, отчитам го този минус със салатите. Обаче те са нещо, което трудно пазарувам за месец напред. При следващото пазаруване планирам да огранича месото (и да си спра изварата поне, ако не всички млечни за известно време) и да наблегна на замразени миксове зеленаж (пресните просто не ме дочакват като ги взема за месеца напред и си изхвърлям парите) и рибката (която просто трябва да си създам навик да ям).

Още нещо имам да питам. Имам прекалено много излишна кожа в някои зони, която виси отвратително. (няма да постна снимка, защото сте ми симпатични все още :) )С майка ми имаме спор. Тя твърди, че ако “се стегна” щяла да се прибере, ама аз не съм убедена. Възможно ли е?

20.01.17
17:29

Здравей,
Елена вече ти е казала, че изварата по-скоро пречи, ако имаш системно проблем с тоалетната. Както и нишестето, за което прочетох по-нагоре.
Ако вече не пиеш магнезий, той може да ти помогне много, около 500 мг дневно. Също така и големи дози вит. С, а ако и започваш деня си с кафе с масло, гхи или кокосово масло, веднага ще усетиш разлика.
Иначе има ли някаква сериозна причина да приемаш повече белтъци, а не обратното. И защо ако изобщо ядеш млечни предпочиташ изварата, пред качествено пълномаслено сирене или кашкавал. Тъкмо няма да се чудиш как да си допълваш остатъка от калориите и ще се засищаш за много по-дълъг период от време.
Аз, ако тепърва започвам да градя някакъв режим, бих заложила на нещо семпло, много лесно за спазване и сигурно откъм пропорции. Като примерно на всяко хранене да имаш качествен протеин, с големината на дланта ти. От там нататък, според това което си решила да имаш като пропорции въглен и мазнини, само разпределяше и допълваш.
Така, след всяко хранене, ще си гарантирано сита за много дълъг прериод от време.
Надявам се да разбираш, това което казвам и да бъда полезна. :)

20.01.17
18:09

Ами ям толкова белтъци, защото, доколкото разбрах, ако искам да отслабна, то те трябва да доминират над останалите макронутриенти. Или аз не съм схванала както трябва? Смисъл, как е възможно да приемам 1900 ккал (за да съм в дефицит), да имам 40% белтък и той да не е най-много? Смисъл.... ?!?!?!?!

Т’ва с дланта е подвеждащо... имам големи ръце. :D

Кафето с кокосово масло го бях намислила. Ще пробвам през уикенда.

Започвам да си мисля, че ако спра да броя и мина на обща храна, ще съм по-добре, отколкото сега.

20.01.17
18:23

Извинявай :)
Не съм се изразила правилно. Имах предвид белтъците на яйцата. :D
За белтъчините ми е ясно. И това, с големината на дланта ти, не смятам, че има значение. На първо време, дори само махането на брашното и захарта, би трябвало да имат огромен ефект и здравословен и откъм намаляване на килограмите.
Успех ! :)

20.01.17
18:43

Благодаря за съветите още веднъж! :)

Яйчните белтъци днес са толкова, за да избегна протеина на прах. (нямах размразено/сварено месо за обяд )
Нишестето го консумирах тази сутрин за да мога да ида на работа (имах опасения от силни емоции по време на работния ден и непланирана нощна кардио тренировка).
Козът със захарта и брашното го изнасилих още преди години.

Както и да е. Ето какво още ядох следобед и за вечеря.
1 с.л. сладко от вишни, касиси и арония (30гр е, теглих го!)
голяма салата от кисело зеле със зехтин (вече съм на 15гр фибри!)
3 яйца+50 гр(!!!!) хумус
фул съм до пръсване, ама съм си предвидила още един протеин, за да догоня статистиката. Не съм убедена, че ще го изям обаче

лайтмотивът на днешния следобед

21.01.17
19:53

Днеска имам голям повод. Мама направи сърмички! До последно си мислих, че ще я домързи, знам си я аз, ама тя взе, че направи. Както ги обичам, с кълцано пуешко филе вътре.

<333

8:30 100гр амарант, протеин, с.л. кисело мляко; кафе със 6 гр. кокосово масло (нищо не се случи, очаквах повече, хем кафето ми беше късо)
12:00 тренировка - супер хаотична беше, ама аз и нямах представя какво върша, но фактът, че се събрах в час и половина с кардиото е много ок (губих време и да се снимам и да си нагаждам място за някои неща)

10 мин пътека
набирания, широк хват (на асансьор) - това беше много интересно, преди добавях 30 кг тежест и правех серии от по 10-12. Първа серия ми стана 10 бр с (почти, ако не на 100%, защото аз започвам да се съмнявам дали има нещо, което умея да правя както трябва) прилично изпълнение. Надъхах се, слязох и махнах 5 кг. Последваха 3 серии с по 3 броя при пълна амплитуда, последната даже беше 2 и 1/2 :D
придърпване на скрипец, тесен хват 8;6;6 - 40кг
лежанка 12@25; 10@25 (нямаше кой да ме пази)8@30; 6@35 (появи се едно момченце, в залата на смяна беше едно много симпатично младо девойче, ама не е в габарит, в който да разчитам, че ще ме пази където и да е)
пек дек 10@20; 8@25; 6@30
тук забравих, че и рамо имам
сс
сгъване за бицепс с щанга 12@15; 10@18; 8@18
разгъване за трицепс на скрипец 12@20; 10@25; 8@30
сетих се, че имам и рамо
сс
отваряне настрани с прави ръце 15;12,10@3 (не е смешно, едва и толкова направих, ужасно парене беше)
повдигане напред 15;12;10@3
хиперекстензии 3х10@5
исках да правя нещо за краката, но по-халтаво, та реших, че ще се уча да правя тая

сумо тяга. Бях надъхана, ‘щото четох на колежката в дневника.... Та, както се вижда, изпълнението май пай наникъде не е мръднало. Поне готиното е, че колкото и гадно да го правя, скоро не ме е болял кръста. Стойката за клека (където обичайно го правя) беше заета. Та се изперчих на друго място, пред едно  голямо огледало. В главата ми бях убедена, че е както трябва този път, правих 5-6 серии по 40кг. После сложих 45, после 50, накрая и 55. Освободи ми се стойката, ама краката умиргваха вече. Пак съм правила клипче с 40. Другия път, на свежо, ще пробвам да се снимам с 60, хем с по-високия диск, би трябвало да е по-добър старта (нали така каза Кобрито назад).
https://www.vbox7.com/play:d82ffb7ae2

клек 2х10@40; 2х8@45 (много нестабилна бях, постоянно залитах и не смях повече )
лег преса, събрани крака 2х12; 2х10@120
машина за събиране на краката (дълга негативна)  2х15@35; 2х12@35
крънчове 15@30; 2@15@35
повдигане на краката, на стенд 2х12; 10
повдигане на краката от лег ( онова, ‘дето се повдига и тазът) 3х15
30 мин степер

13:30 протеин
14:00 50гр варени картофи
15:30 кафе с мляко
18:00 чай, боднах си малко от на колегата тортата, че малко ми причерняваше (блякс!!!)
19:00 огромна порция сармички

<333 (разписала съм си в мфп-а 2 порции от по 500гр, защото само чакам малко да слегне първата вечеря и ще надъня и втора; всъщност не съм теглила и нямам никакво намерение)
може да боцна малко кървавик после или да си направя протеин(и двете са много хипотетични)

след сармите сметките изглеждат така:

1844ккал; В154гр; М83гр; П116гр

Мнението беше редактирано от БПН на 21.01.17 19:57.

21.01.17
23:08

На мен тягата ми изглежда в пъти по-добре(поне за трибойския вариант сумо тяга, с който съм свикнала)
Малко си колеблива, обаче кръстът е ок, вратът е добре през повечето време - освен в началото, но после го оправи, раменете вече са почти където трябва и тазът е на по-висока позиция- абе разликите са много отстрани. Ти самата усети ли нещо различно?
Гледам се чудиш дали да я оставяш долу или не- малки са ти дисковете и ти е леко,  и спокойно я удържаш през цялото време.

21.01.17
23:16

Според мен ти е ниско щангата. Или поне така изглежда от ъгъла на снимане.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 21.01.17 23:17.

21.01.17
23:20

БНП - слагай линковете от vbox във вибокс таг, когато си пишеш поста, за да излиза по-удобно плеъра на вибокс в самия пост.

Мнението беше редактирано от Боян на 21.01.17 23:20.

22.01.17
09:09

Боян, това беше първото, което направих, но се чупят поради някаква неизвестна все още за мен причина.

Ами аз постоянно си повтарях “наведи се напред, дай рамената напред още”. С повечето кг усетих натоварване в гаСягата на място, където досега не съм успявала да натоваря. (и днес имам бясна мускулна треска там) Кръста си го усещах съвсем лек и неангажиран с нищо. Но най-полезно ми беше клипчето, което си беше постанала друга дама. От там видях, че си пъха стъпалата под лоста, което до голяма степен ми направи нещата на мен. На предните се вижда, че се мъча да се разчекна в балетна поза зад лоста, което е неудобно и явно грешно. Тия 10-ки са доста ниски и понеже са ми и леки, наистина се чудех дали да свалям лоста до долу или просто аз да си слизам донякъде и да си слея всичките повторения.

Напоследък заспивам мега рано, после по някое време се разбуждам и си оставам будна дълго време, заспивам по първи петли и едва се вдигам сутринта. Снощи пак. Заспах в 11. В 12:30 добичето се загърчи и някой го ръчна в банята. Към 12:45 взе да дращи по вратата и трябваше да стана да го пусна и да измия банята. Междувременно едната печка беше умрела. Отидох да позагрея гз на чудото, то пък минах покрай кървавика и боднах и от него. Понеже съм психопат, си го изтеглих и кат’ си легнах, го записах и в мфп. Финиширала съм курса на 2 223ккал. Успокоявам се, че съм зареждала. Другото майната му, ами снощи ме гореше една жажда, толкова се бях подула, че очаквах да ми се пръсне диафрагмата, ако по-рязко си поема дъх... Седях будна до към 2 и нещо, поне малко да храносмеля преди да заспя. Пуснах си нещ да ми бърбори, да заспя и се разревах мега бясно, без да има причина. Тоя хормон ме побърква вече! Събудих се в 8, свежа и наспана, фул на макс, дано се свръши някаква работа днес.

8:30 4-5 сармички; доза протеин; мега гига тубро късо кафе с 6гр кокосово масло; нормално мега гига турбо дълго второ кафе, с мляко
тре’а да си измисля какво ще ям днеска, че нашите са варили кисело зеле и е доста мазничко, та ще си ям сама пак. Чудя се дали и да тренирВам днеска, ако слегне храната и изпече слънце, може да мръдна.

22.01.17
11:29

казано от БПН на 22.01.17, 09:09:

Боян, това беше първото, което направих, но се чупят поради някаква неизвестна все още за мен причина.

Качвай ги в ютуб, тогава. :)

22.01.17
11:30

БПН, аз не мога да гледам клиповете, защото не са ми достъпни, а и тук трудно се отваря vbox7. Бих се радвала, ако ги качваш в youtube. :)

Мнението беше редактирано от Елена на 22.01.17 11:31.

22.01.17
17:16

казано от БПН на 22.01.17, 09:09:

8:30 4-5 сармички; доза протеин; мега гига тубро късо кафе с 6гр кокосово масло; нормално мега гига турбо дълго второ кафе, с мляко

Много се чудих дали да тренирам днес. Но ме домързя да вадя кола в тоя лед и да ходя на майка си у... т’ковата и просто реших, че ще правя нещо вкъщи. Харесах си това:

но установих, че телесата ми не позволяват да извърша около 80% от движенията. Ако трябваше да модифицирам, нямаше да си заслужава.

Правих това:

и днеска си го пиша почивен ден.

към 11 думнах един двоен зелен чай. Цял ден изпих водата на света и ми се гадеше зверски от него, както обикновено. Усещам няк’ва вихрушка да се заформя в стомаха ми. Ама чак сега.

Цял ден ми е тежко и разплуто и нямах апетит.
15:30 ядеше ми се нещо сладко; забърках протеин със 100 гр извара и 1 с.л. кисело мляко; пътьом покрай котлона дръпнах и едно парченце телешко (не повече от 20-30гр)
сега съм завила една скумрийка с подправки и парченца лимон във фолио и съм ги пъхнала в камината. Мисля да хапна колкото ми душа сака, че отдавна не съм яла риба. Може и малко кисело зелце да замезя, ама т’ва не е толкова сигурно. После ще едитна с отчета на калориите и макросите.

Рибката стана чук. Хапнах две дребни по около 200гр.

Ииии финиширам с 1693ккал общо; В58гр; М88гр; П 157 гр

Мнението беше редактирано от БПН на 22.01.17 18:16.

23.01.17
19:29

Скапана съм. Разглобена. Не мога да гледам. След малко ще хапна и ще лягам.

Днеска беше много хормонален ден отново.. Не искам да дърпам дявола за опашката, но ми е неспокойно от няколко дни и съм на нокти. Интуицията ми никога не греши. Трябваше да се занимавам с приятни активности тази вечер, но нямам сили и търпение да изслушам от куртоазия всичките изповеди, които стандартно ми влизат в пакета “забавление”.

6:40 80гр амарант; протеин;  10гр авокадо; 150мл прясно мляко (кафето беше вчерашно, забравено на включена машина и беше с консистенция на мармалад)
12:10 100гр телешко; 20гр авокадо
15:20 тренировка - още ме болеше вътешната част на бедрото от събота, ама в крайна сметка си казах, че ня’а се офлянквам

10 мин пътека
клек 10хнищо; 10х40; 2х8х45; 2х8х50 - не мога да си намествам лоста нещо и ми е нестабилно
сумо тяга (йеа!) 10х40; 10х45; 2х8х50; 2х8х60кг (20-ките са доооста по-високи на усещане и разликата е огромна, чак се зачудих дали го правя както трябва, но нямах батерия и нямаше как да се снимам. Въобразявам си, вероятно, ама като приключа с това упражнение, и ми се изправя стойката. Направо не мо’а да се прегърбя, както си ходя обикновено)
плие 2х15; 2х12 @22 кг (няма по-голям дъмбел, освен сглобяемите, ама някой ги ползваше. Почти излишно беше, защото в началото не усещах никаква тежест, ама вкарах малко пулс накрая на сериите, да боли повече и стана хавата. Сетих се да стъпя на дискове, че иначе тракам кат’ гюле)
ходещи напади 4х10х10кг/ръка
къртси-та 4х10/посока с диск 5кг над главата (изпитанието беше за ръцете, голяма пот и грухтене падна)
глутеус мост 20;15;10;15 @15кг
глутеус ритник 15/крак с гира 2кг (много неудобно); 3х40 без нищо
реших с един ластик да правя махове настрани, но изпитвах дискомфорт (меко казано, ужасно ми трепереха краката), но се отказах
наклони настрани с тежест 3х15х20кг
извивания встрани, диск 5кг 3х15
страничен планк 3х30сек/в посока

ужасно изцедена и немощна се чувствах накрая, пък то май доста халтаво представяне....
16:40 протеин

с’а ще ям, заформя се извара със салата печени чушки
по-късно ще едитна да довърша манджорното

23.01.17
20:18

2 яйца с извара, масло и чушки
Хумус

23.01.17
20:22

Баси големите тежести- а тренираш само от няколко месеца! Чак ви завиждам, хора, как го правите това ?! И толкова упражнения наведнъж. ГоУема си!

24.01.17
08:16

Напоследък теглото ми варира от ден на ден (това майната му, но и визуална разлика има доста голяма). Обявам си го със задържане на вода. Сол почти на нищо не добавям. Освен млечните, какво друго може да е причина?

24.01.17
09:00

Може да е моментно състояние на хормоните. Не се обезсърчавай, тренирай си, храни се и всичко ще си дойде на мястото.

За бавен стомах пробвай ленено семе - можеш и да го счукваш предварително, а може и просто да си го добавяш към киселото мляко или изварата например, разбира се - иска дъвкане. Също и храни с растителни влакнини. Ако искаш да избягваш плодове, има и други опции. За сезона свежите зеленчуци са доста скъпички (6 лв килото патладжан и 8 лв за кило айсберг), а и като казваш че рядко пазаруваш би било жалко да се развалят, но имаш и алтернативи - кисело зеле, туршия, замразени броколи, спанак и зелен фасул - в лидъла последния път касиерката ми гледа количката и вика: аууу, вие сте изпразнили фризерите ни :D Поне 20 пакета бях награбил за седмицата.

24.01.17
09:18

казано от Димо на 24.01.17, 09:00:

Може да е моментно състояние на хормоните. Не се обезсърчавай, тренирай си, храни се и всичко ще си дойде на мястото.

За бавен стомах пробвай ленено семе .

Точно ако хормоните са извън баланс, лененото семе е много лош избор.
...всъщност, ако са ок, пак не е много добър - след соята, лененото семе е следващата най-естрогенова храна.
За стомах - топла вода с морска сол, чиа и др.

Мнението беше редактирано от Margi на 24.01.17 09:18.

24.01.17
09:54

Аз коментирах два отделни проблема - задържането на вода и подпухването на ниски въглехидрати и без сол го отдавам на моментно месечно състояние на хормоните. И отделно за стомаха лененото семе. Не съм направил връзка помежду им. Ако не съвпадат като време на започване на двата проблема, може би не са свързани.

24.01.17
10:18

казано от Димо на 24.01.17, 09:54:

Аз коментирах два отделни проблема - задържането на вода и подпухването на ниски въглехидрати и без сол го отдавам на моментно месечно състояние на хормоните. И отделно за стомаха лененото семе. Не съм направил връзка помежду им. Ако не съвпадат като време на започване на двата проблема, може би не са свързани.

Нищо в тялото не се случва самостоятелно и само за себе си.
Ако под “моментно месечно състояние” имаш предвид ПМС, то също не е желателно и е свързано с по-дългосрочен хормонален дисбаланс.

24.01.17
10:37

Не казвам че нещо се случва самостоятелно в тялото, казвам само че две неща, които се случват могат да нямат причинно- следствена връзка помежду си. Дали в случая е така не мога да кажа.

24.01.17
11:13

казано от БПН на 24.01.17, 08:16:

Напоследък теглото ми варира от ден на ден (това майната му, но и визуална разлика има доста голяма). Обявам си го със задържане на вода. Сол почти на нищо не добавям. Освен млечните, какво друго може да е причина?

БПН, гледам, че обичаш кисело зеле - то съдържа доста сол. Не казвам да го спреш, а само да имаш предвид, че е солено. Може и от хормоните да е, както каза Димо.
Димо, кило айсберг е 8 лева?! Това направо ме втрещи! Тук излиза 3.50 килото!

Мнението беше редактирано от Елена на 24.01.17 11:33.

24.01.17
11:39

8 без малко преди 2 дни в Метро. В лидъла са по 3 лева главата, която е към 300-400 грама.

24.01.17
12:14

Зелето го мия и кисна преди единье. Ама пак рядко го ям, за фибрите.

Иначе, да, айсберга последно си купих 2 големи зелки, кат го видях на 5лв/кг.

Тоя месец ще пазарувам с на бестито мъжа. Той е домакинята у тях, пък и ми дава наклон на... Режимите напоследък. Може да не вземам всички акъли наготово (последно ме убеждаваше да зарежа фитнеса и да се отдам на бодиуейт скачанье и мятанье), ама винаги знае къде са промоциите. Зеленчуците каза от Триумф, рибка от Лидл, както и разни глезотии. Ядките и олиата - Метро.

24.01.17
20:47

06:30 50гр елда; кофичка кисело мляко; протеин; кафе с мляко
13:15 80гр телешко + 15гр авокадо
15:30 тренировка

10 мин пътека
набирания на асансьор (25кг) 10 лесни. усъмних се и си дадох сметка, че не правя цялото движение а към 70-80% и затова ми е толкова лесно (сега не мога да взема решение как ще е по-добре: да ги правя повече с непълна амплитуда или по 1-2 цели, на повече серии) 5х2 и 1/2 средно :Д
придърпване на скрипец, тесен хват 2х8х40; 6х40; 6х43
раменна преса 10х10кг; 7х10кг; 10х8кг; 5х10кг
лег 12х25кг; 2х8х30 (през големи паузи, защото трябваше да си чакам момчето, което ме пази и се изнервих) 8х25 (и почти изтървах щангата върху себе си)
обратен пек дек 2х8х20 5х20; 8х18
мечка 12х15; 10х17;2; 2х10х20кг
сс
лег раменен хват (смит) 12х+5; 10х+7.5; 2х10х+10 (последните бяха практически до отказ)
чукове 15;15;12;10х8кг (с 10 не си довършвам движението и почвам да се кривя, защото ми е тежко)
пътека: 10 мин - 15%; 10 мин - 12%, причерня ми пак и се разтропах нещо, последните 10 мин постепенно намалях наклона и си ходих спокойно, да се успокоя без ексцесии
16:50 протеин
18:30 около 500гр моркови, наръбах ги безотговорно, защото имах още работа и не съм стигнала до приготвянето на вечеря все още.
Сега последни приготовления по работа и отивам да ям, че вече ме заболя главата.
Сметки после.

24.01.17
20:56

Вечеря 3 яйца, извара, остатъци от хумус

Всяко цяло набиране е в пъти по-добро и ефективно от куп половинки.

25.01.17
19:28

05:15 40гр елда; кофичка кисело мляко; протеин; кафе с мляко
15:30 90гр телешко; 20гр авокадо; две солети
16:30 кафе с мляко
18:00 един морков; 40гр фурми (пуста лакомия)
сега сигурно пак ще ям яйца с извара и масло, защото нямам нищо друго под ръка. днес май ще трябва да се примиря с повечето въглехидрати

всичко 1533ккал; В135гр; М51гр; П 129гр

тренировка няма. ранното ставане не ми се отразява добре, а лошото е, че утре пак ще е същото. дано да приключа в по-прилично време, че да бучна поне някакво кардио. днеска съм навъртяла толкова обикаляне и срещи, че просто се отвращавам от собствения си глас и ме боли устата от приказки. хапвам, храносмилам леко и припадам.

Мнението беше редактирано от БПН на 25.01.17 19:47.

От къде са тези 135 грама въглехидрати?
Аз виждам около 70-80 в никакъв случай повече, освен ако изварата не е с добавена захар.

26.01.17
10:18

Фурмите. И за вечеря думнах 240гр печени чушки

26.01.17
14:08

Продължавам да мисля, че 1500 ккал (и по-малко)  са малко за теб.  Освен това фурмите като източник на въглени не са ок ( в случай че искаш да отслабваш) .

Carbohydrate

26.01.17
14:16

казано от Маданеца на 25.01.17, 08:17:

по добро и ефективно за какво?

казано от Carbohydrate на 26.01.17, 14:16:

казано от Маданеца на 25.01.17, 08:17:

по добро и ефективно за какво?

За всяко следващо пълно повторение.

Чушките ги нямаше в отчета ;), а  и фурмите нямат повече от 30 грама въглен за 40 грама плод, та реших, че има грешка в сметките някъде. Сега вече разбрах.

26.01.17
19:26

Кобри, и аз това си мислех вчера. В момента, в който ги кача обаче, последиците ще са катастрофални (за гардероба ми), предполагам. Като променя менюто, след заплата, при друго съотношение на макросите (ако сега белтъците са много, какво ли ще е после?), може да ги кАча по-безболезнено.

За да не едитвам днеска хиляда пъти, ще си пусна отчета после. Сега клипчето със сумото с по-високите дискове (60кг). Сговнила ли съм го?

26.01.17
20:36

5:20 40гр елда, протеин; 300гр кисело мляко, кафе с мляко
13:15 250гр вакуумирано печено пилешко бон филе (блякс, ама си бях забравила обяда)
15:30 тренировка - изобщо не съм доволна от себе си, днеска цял ден съм като муха без глава изобщо, не само в залата

10 мин пътека
набирания, тесен подхват (на асансьор -20кг) 5; 4; 4х3
придърпване на скрипец, широк хват 6х45; 2х6х43; 6х40
привеждане на горен скрипец с прави ръце 15х10кг (с 15 не успявам); 3х13кг х отказ
хоризонтален скрипец, тесен хват 12х25; 3х8х30
(как се казва на суперсерия от 3 упражнения?)
разтваряне встрани
повдигане нагоре, пред гърди
едната ръка настрани, другата напред/нагоре
вероятно не се разбира, това трябва да са упражнения за рамо :Д правих ги с гирите от 3 кг, по три серии до отказ
полулег с дъмбели (2х8кг) 4х отказ
пек дек 2х10х25 6х30 4х30
сс бицепс/трицепс на скрипец
пътека: 15 мин 12% наклон; 10 мин - 10%; 5 мин - постепенно намаляване на наклона; 5км/ч
17:30 протеин
19:30 500гр кисело зеле (така се беше изкиснало, че му добавях балсамико за да придобие изобщо някакъв вкус)
240гр извара+200гр кисело мляко; 3 с.л. зехтин

1482 ккал (излагам се вече, ама не се сещам какво още да ям, сигурно защото не съм гладна);  В107; М44; П167

Най-странното е, че на всичкото напрежение днес, в момента съм турбо свежарка (след фитнеса стана, което е необичайно, обикновено съм пред умиргване като си тръгвам от там).  За първи път от много време имах и болезнена менструация, мислех, че съм се лишила от този проблем.

Днеска бях в командировка, хвана ме сняг в планината и щях да се накъкам от страх докато се прибера. Шибаните мъже-шофьори пак изпреварваха в завоите и на няколко пъти ми се искаше да имам копче “катапулт” в колата. :D
Установих, че е мега крийпи, ако по тъмно пътуваш по планински път, сама кола на пътя и слушаш класическа музика. По едно време ме беше страх да погледна в огледалото, чувствах се като във филм на ужасите.
Допълнителната забава беше и лекия дрифт, който си заформих без да искам на един по-нагънат участък. Т’ва са рисковете на малкото опит на сняг, важното е, че няма щети. Всичко е опит!

Малкото пак го зарязаха родителите му и отидоха да се забавляват. Освен, че слушам омайна нечленоразделна реч, ми се краде от чая и не мога да обясня колко много неща изяде хайвана. Много ме е яд, защото ми се струва недохранен и вместо да го уча как да сваля коврите, трябва да го тъпча само. На година и половина изяде на вечеря повече храна от мен, явно е бил много гладничък, милия.

Мнението беше редактирано от БПН на 26.01.17 20:39.

26.01.17
21:20

Това “Малкото” братче ли ти е? Извинявай, ако някъде си споменавала или ако въпросът е личен.

Мнението беше редактирано от Елена на 26.01.17 21:21.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1