Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:
Bart Simpson

15.06.17
02:41

Благодаря ти,по-добре ми е сега.
Просто няма тема,в която да не ми казват колко съм смешен,щото не правя тяга.
Много си прав,аз виждам резултатите си и това е най-важно за мен.
Бях толуп станал почти,сага свалих две дупки на колана,като си режа ноктите на краката не си поемам дъх, с дребния се подмятаме о мокетите цял ден беез да пръхтя и пъшкам,много ми е лекичко.
Сега и като наблегна още малко на калорииния контрол ще се получат съвсем нещата.
Както каза ти-фрам,ама грам не искам да вдигам някакеи безумни кила,може да изглежда като лисицата и гроздето,но е истина,аз просто искам да изглеждам добре и да съм поподвижен.
Да не можеш да се почешеш по гърба,кел файда,че вдигаш 500 кила.....?

15.06.17
09:19

казано от Димо на 15.06.17, 02:17:

състезател по бодибилдинг - на шесто място на националното миналата година.\

Зависи от “добавките”, може и в зала да не ходи...

Мнението беше редактирано от Станимир на 15.06.17 09:20.

15.06.17
10:04

- във форума има много знание, за съжаление за да извлечеш полза от него е необходимо да си малко поне open minded и да имаш желание да пробваш и екперементираш
- това как човек изглежда не е мерило за това колко знае
- никак не е лоша идея, поне от време на време, да си подлагаш на съмнение вярванията

п.с. готвачев, bbd, bart and so on… може да си троли до припадък 🙂

15.06.17
10:10

казано от Димо на 15.06.17, 00:30:

че са ми криви физичните сметки.
. .
Но се чудя всички хора ли, които пропагандират на Сашо методите ги разбират и като страничен ефект плочки от нито един от тях не съм видял.

Не само сметките са криви...единиците,но не виждам смисъл да пиша неща от 8ми клас.
Заченки на преса въпреки ,че никога не е била цел...то с тия бири дето ги наливам)))Но преди  година нямаше и грам на талия 95-7….не ,че сега е с други размери))))

15.06.17
10:12

казано от Станимир на 15.06.17, 09:19:

казано от Димо на 15.06.17, 02:17:

състезател по бодибилдинг - на шесто място на националното миналата година.\

Зависи от “добавките”, може и в зала да не ходи...

Ходи, ходи, там си вади хляба. Също и ходи по площадки навън и си носи ластиците, пудовките и въжетата.

И ако беше вярно че може да изглеждаш като фитнес модел без да тренираш, сигурно нямаше да има толкова тулупи, на които пикнята им мирише на “Химко”-Враца. А може би те просто не искат да изглеждат добре? Де да знам...

Разбира се не мога да твърдя че не взима “добавки”, просто защото не съм му бил в къщата или да му ровя в шкафчето, но го познавам донякъде и вярвам че не е такъв случая.

Отделно тоя пич е рекламно лице на Майпротеин. Не ми се вярва да са прости и да си хващат случайно избрани зобаняци да са им лицето.

казано от Димо на 15.06.17, 10:12:

но го познавам донякъде и вярвам че не е такъв случая.

Отделно тоя пич е рекламно лице на Майпротеин. Не ми се вярва да са прости и да си хващат случайно избрани зобаняци да са им лицето.

Мхм, те им правят допинг тестове преди да ги вземат за лица......АХАХАХАХАХАХАХ.

И дядо Коледа е истински, както и феята на зъбките 🙂

15.06.17
10:19

казано от Splash на 15.06.17, 10:04:

- във форума има много знание, за съжаление за да извлечеш полза от него е необходимо да си малко поне open minded и да имаш желание да пробваш и екперементираш

Разбира се че има много знание, както и в целия интернет, ся кой какво прави с това знание си е негова работа. Според мен да си опън майндед включва това, да приемеш че има хора с различни цели и желания от твоите и че има повече от един начин да стигнеш до дадено място.

- това как човек изглежда не е мерило за това колко знае

Напълно съм съгласен, аз само дадох пример на Барт, който иска да изглежда добре, че може и без тяга да имаш страхотно тяло. А иначе, който си мисли че знае всичко би трябвало също да си мисли, че си губи времето във форума.

- никак не е лоша идея, поне от време на време, да си подлагаш на съмнение вярванията

Това важи с пълна сила за всички ни.

15.06.17
10:26

казано от nervak на 15.06.17, 10:10:

Не само сметките са криви...единиците,но не виждам смисъл да пиша неща от 8ми клас.

Хайде де, с Никито изписвате десетки хиляди знака всекидневно във форума, но няма да дадете 5 реда вярна сметка колко аджеба енергия се изисква да се вдигнат 20 килограма 350 пъти на половин метър от физична гледна точка? На мен физика и математика не са ми силни и питах интернета, този начин на смятане ми излезе на няколко места, включитено и във форуми за математика и затова него използвах. Разпиши го моля те, нали форума е да споделяме знанията си.

казано от nervak на 15.06.17, 10:10:

Заченки на преса въпреки ,че никога не е била цел...то с тия бири дето ги наливам)))Но преди  година нямаше и грам на талия 95-7….не ,че сега е с други размери))))

Браво, така се прави, показваш и даваш личен пример. Чудесна форма на фона на алкохола и храната, които не следиш, моите поздравления.

15.06.17
10:33

казано от Херцог Трън на 15.06.17, 10:17:

казано от Димо на 15.06.17, 10:12:

но го познавам донякъде и вярвам че не е такъв случая.

Мхм, те им правят допинг тестове преди да ги вземат за лица......АХАХАХАХАХАХАХ.

Аз съм участвал в достатъчно кастинги и избори на лица и имам горе- долу представа как се избира рекламно лице за голяма компания или кампания. Наистина не се правят медицински тестове поне тук в България, но се взимат под внимание много неща. Ако за някой се знае или има и най- малкото съмнение че зоби, веднага слагам 5 лева че няма да го изберат за рекламно лице на легални фитнес добавки.

15.06.17
11:15

Димо, преди време на подобна дискусия ти беше решил че ще си тестваш режима и след два месеца, ако няма резултат ще го преосмислиш. Предполагам това време мина, ти обвини лакомията си за неуспеха с целите и си продължаваш в същия дух. Знам че ще извадиш дълъг пост с оправдания, но това не променя факта че не правиш това което казваш 🙂

П.С. Аз тренирам по програма на Сашо, разтягам и работя върху някои дисбаланси с помощ от Марги. За това се и включвам по темата, защото съм доволен от резултатите. Визуално как изглеждат, можеш да видиш в дневника ми.

Мнението беше редактирано от Splash на 15.06.17 12:21.

15.06.17
11:30

Не,  защото нямам пулсомер.
Както и да е,  сигурна съм,  че усетът ми е верен,  защото всяка сутрин съм до грамове същата. 

За физиката - не може да се изчисли с физична формула. 
Има твърде мноооого величини,  които не могат да бъдат дефинирани.

Мнението беше редактирано от Ади на 15.06.17 11:31.

И аз да си кажа 😄

Димо, има няколко масови заблуди в съвременните фитнес среди, които са следствие на масовото разпространение на анаболните стероиди през миналия век и идолите, които това разпространение създава, спомагат тези заблуди да станат повсеместни. Няма да ги изреждам, но само ще спомена, че подходите тотално са грешни.

Най-резултатният метод за (натурално) трениране е силовият подход ( то и за ненатурално пак това е най-резултатно). “Програмите” на Сашо просто следват универсалните и доказани принципи - той не ги е измислил, просто ги прилага и разпространява систематично, за което шапка му свалям!

Проблемът е, че хората, които вярват в горе-споменатите заблуди са се вторачили в плочките и не искат да приемат, че са на грешен път 🙂

Плочките са най-вече следствие на диетата и не мога да разбера защо си мислиш, че силовото трениране и плочките са несъвместими. Проблемът е, че за много хора диетата е свързана с излишни лишения и мъчителен 😄 глад, ползата от плочките е съмнителна, докато позитивите от здраво и силно тяло далеч я превъзхождат.

Barberian

15.06.17
11:58

Но се чудя всички хора ли, които пропагандират на Сашо методите ги разбират и като страничен ефект плочки от нито един от тях не съм видял.

Тъй като и аз съм в това число ще си позволя да коментирам, въпреки, че си обещах да не участвам във форума.

Първо се почувствах като някакъв сектант, че съм решил да се обърна към треньор. Дори ако вникна малко по- дълбоко в коментара, усещам лека  подигравка. Аз методите на Сашо не ги разбирам, дори не се и опитвам. Обаче имам достатъчно мозък да усетя тези методи върху себе си и да видя, че работят. Не намирам никаква логика да се опитвам да разбирам нещо от което не разбирам. Нали точно защото не разбирам от това съм се обърнал към професионалист? Ти ако дойдеш да те подстрижа , разбираш ли от това което правя? Дошъл си при мен защото съм отделил 20 години от живота си да стана професионалист, както ти си отделил за твоята работа и както Сашо е отделил.
Точно тук е ключът за палатката, че ти се опитваш да разбираш нещо от което не разбираш и не е нужно да разбираш.
Относно това, че не си виждал никой от тези които Сашо тренира да има плочки. Аз за тези които знам тук от форума, никой не е споделил, че целта му е плочки. Може и да има, но аз не знам. Когато Сашо  прави програми , пита: Цели, очаквания и тн. Аз съм дал цел: Здраве, издръжливост и сила- в тази последователност . Краткосрочни цели: Да не ми тежат тренировките и да не ми пречат на работата (както беше до скоро) и да имам сили за повече от 3 дни тренировки на седмица, защото винаги когато добавях 4ти ден, батериите ми падаха и ми пречеше и на работата и на живота. Всички дългосрочни цели, вече са факт. По- силен съм, по- издръжлив и тренирам през ден. Активен съм в къщи, а не лежа както преди- да пъшкам колко съм уморен.
Ако бях дал цел: “Плочки до морето” предполагам ти е ясно, че програмата щеше да бъде друга.
Относно методите на трениране , абсолютно съм съгласен с теб, че всеки трябва да прави което му е кеф. Мен също не можеш да ме накараш да правя определени упражнения. Бих казал обаче, че ” Тренирам за здраве” не е подходящо да се използва. По-подходящо е ” Тренирам за кеф” Няма как човек да е здрав ако ядрото му е слабо и не може да премести една пералня за да изчисти жена му водата зад нея- примерно. Да прави упражнения седнал, че си пази кръста 🙂 Не визирам теб, говоря по принцип. Ако на човек му е слаб кръста, може да си го контузи и от бицепсово сгъване - не го пожелавам на никой.
И понеже темата беше за пулсомера , а ти доста се интересуваш и четеш, ще ти споделя нещо.
цък

Мнението беше редактирано от Barberian на 15.06.17 12:52.

15.06.17
12:18

Иначе доста хора във форума обясняват за хормони и метаболизми, които аз не отричам разбира се, нито пък отричам че са много сложни, затова и не се напъвам да се опитвам да гадая как точно ми се отразяват, затова с по- простички методи се опитвам да си постигна естетичните цели.

Едно, че методите ти съвсем не са по-простички, второ, че нежеланието ти да разбереш кое, как и защо на хормонално ниво, те отдалечават неминуемо от плочките.

Но се чудя всички хора ли, които пропагандират на Сашо методите ги разбират

Не, но не е и нужно както ти казаха.

и като страничен ефект плочки от нито един от тях не съм видял.

А сега следва въпроса колко от тях въобще си видял?

казано от Димо на 15.06.17, 00:52:

За Иво не знам, не съм му виждал плочките.

Ето му и първи отговор на горния въпрос.

Илия и Витан, които са спринтьори.

Те са се родили с шпайковете, нали така. Или поне като са започнали да тренират веднага са станали спринтьори, грам нищо друго не са правили. Да не говорим на Илия режима, натоварванията и ежедневието колко са спринтьорски...

Големи примери за трениране ми даваш.

Е що, на какъв спортен/физически показател можеш да им се опреш? Пък и не само ти де.

И Витан си каза момчето наскоро че много внимава с калориите, защото е лаком и съзнателно прави всякакви тактики за да яде по- малко. Пича има воля, седи си в калориен дефицит и е по плочки. Къде е магията? Стига вече митологизация.

Вито седи на ниски калории заради теглото, той и да яде каквото си иска ще е нацепен на тези натовартвания, само че ще му падне скоростта на едната обиколка. Знаеш ли колко време му е отнело да рекомпозира тялото си за спринт и то при положение, че си беше атлетичен отвсякъде?
Митологизацията идва от твоите откровени щуротии, сега изкара някакъв фитнес модел, поне му покажи и лицето, за да ти кажа какво взима и от кой го взима.

Bart Simpson

15.06.17
12:43

Първо ще кажа,че колкото и да е странно съм съгласен с фризьора.
Професионалистите във всяка сфера трябва да бъдат уважавани,не само защото са отделили години да станат такива.
Второ тренирането е за кеф,не е ли според мен няма смисъл.
Трето защо тренирането за плочки и красота да е в някакъв разрез с постигането на по-добро здравословно състояние?
Смятам,че всеки час прекаран в залата,като изклпчим телефонните занимания,допринася за по добра физическа форма на тялото.
Да съгласен съм, че за да имаш някакво супер релефно тяло е в развез със здравословните норми и тялото плаща висока цена за това.Във всички учебници по пластична анатомия,които съм чел,мъжките тела са с плочки,което ознамава,ме тялото в инфинитив е с пкочки.
Едни 13-15%, които според мен са достатъчни за да се покажат плочките са абсолютно по-полезни от по-високия процент мазнини.
Докато си в златната среда и не изпадаш в крайности всичко е ок.
А за пералнята,което беше препратка към по-ранен коментар,нямам никакъв проблем и пералнята и гарфероба и диваните,аз си имам сила,но имах и мазнини,моега борба беше да спадна корема и паласките и да покажа какво съм натрупал под тях и ето ставят нещата.
И пак ще ви кажа-честито на силните тук,които не могат да седнат на пода да си изрежат ноктите на краката.........
А да ставаш супер силен и да инвестираш толкова ресурси за да можеш да си вдигнеш пералнята е толкова не-рационално,ако вложиш тази работа(ако пералнята е целта ти)за да я трансформираш в средства само с 5% от полученото ще можеш да си платиш на хамали да ти я преместят и 95%  да уползотвориш за себе си или някой друг,така,че за меб е неефективно да вложиш безкрайни усилия за това,защото много го давате като пример затова го обяснявам.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.06.17 12:48.

15.06.17
13:45

казано от Alexander Krastev на 15.06.17, 11:39:

Плочките са най-вече следствие на диетата и не мога да разбера защо си мислиш, че силовото трениране и плочките са несъвместими. Проблемът е, че за много хора диетата е свързана с излишни лишения и мъчителен  глад, ползата от плочките е съмнителна, докато позитивите от здраво и силно тяло далеч я превъзхождат.

Ма защо така приказваш ся, аз си тренирам И силово и съвсем не смятам че тялото ми е болно или слабо. С’я силовите ми постижения може и да не са като за състезание, но аз и не искам да се състезавам. Като гледам тежестите на хора със съпоставим на моя стаж в залата, ми не съм толкова зле дори и като сила. За издръжливост дори няма да говоря, не знам кой друг от мъжете във форума бяга маратонски дистанции. Болнични последно сигурно съм ползвал преди 10 години, когато ми извадиха апендикса, изследванията ми са супер, за себе си съм силен, явно и за други покрай мен, колегите ми се възхищават и искат да тренират да станат като мен, колежките ме обарват “Ооо, колко е твърд!” 😄 а треньора ми по бокс ми измисли прякор “Димо Здравия”

Не знам какво сте се вторачили в тея плочки, какво толкова ви бодат очите 🙂

15.06.17
13:50

казано от James Hinks на 15.06.17, 12:18:

Големи примери за трениране ми даваш.

Е що, на какъв спортен/физически показател можеш да им се опреш? Пък и не само ти де.

Ама именно, какво ми ги дава Херцога за пример за трениране, той самия да не би да тренира като тях?

15.06.17
14:16

казано от Димо на 15.06.17, 13:45:

... “Димо Здравия”
Не знам какво сте се вторачили в тея плочки, какво толкова ви бодат очите.

Димо, аз лично се опитах ако мога с нещо да помогна, извинявай ако съм те засегнал. Успех ти пожелавам в постигането на целите.

Мнението беше редактирано от Splash на 15.06.17 14:19.

Barberian

15.06.17
14:42

Болнични последно сигурно съм ползвал преди 10 години

Това беше и моята заблуда, тъй като за 40 години съм бил два пъти в болница за операции. Отпуски по болест и да искам не мога да ползвам, защото цял живот аз съм си шеф, а аз не обичам да давам отпуски😄 Не пия и лекарства. Не съм пил нищо от дете ( не броя сега витамини и добавки) Преди година както си излизах от магазина с моето перфектно здраве и с една смешно тежка чанта и говорех по телефона, така ме преряза кръста, че изтървах и телефона и чантата. Бях в шок. Може би, ако работата ми не зависеше от това, щях като повечето хора да започна да го пазя от натоварвания, да почивам, масажчета и тн. Напротив, аз се концентрирах изцяло върху него. Не казвам, че съм застрахован, но поне ще съм направил всичко.
Точно това се опитвах да обясня и в предния пост, че “здраве” е доста сложно понятие.
П.п. Скоро четох статия, че изследване доказало, че тези които са били по- издръжливи, живеят повече. Било мит, че дебелите не доживяват старини. Не зависело изобщо от мазнините. Доказателство за това е баба ми, която е на 92. Тя като по млада на около 60 🙂 беше 150 кила. Винаги съм си мислел, че тя ще бере ядове с кръвно и тн. Сега 30 години по късно е като манекен🙂 и е жива и здрава. Може би защото е преживяла 2 войни и през 2/3 ти от живота си е бачкала на 3 смени. Никой не я е питал за кръст, здраве и тн. Ние сега ревем за всичко и ни е страх да не се контузим 🙂

Мнението беше редактирано от Barberian на 15.06.17 14:58.

Ма защо така приказваш ся, аз си тренирам И силово и съвсем не смятам че тялото ми е болно или слабо. С’я силовите ми постижения може и да не са като за състезание, но аз и не искам да се състезавам. Като гледам тежестите на хора със съпоставим на моя стаж в залата, ми не съм толкова зле дори и като сила. За издръжливост дори няма да говоря, не знам кой друг от мъжете във форума бяга маратонски дистанции. Болнични последно сигурно съм ползвал преди 10 години, когато ми извадиха апендикса, изследванията ми са супер, за себе си съм силен, явно и за други покрай мен, колегите ми се възхищават и искат да тренират да станат като мен, колежките ме обарват “Ооо, колко е твърд!”  а треньора ми по бокс ми измисли прякор “Димо Здравия”

Не знам какво сте се вторачили в тея плочки, какво толкова ви бодат очите

Силови стандарти - можеш да хвърлиш едно око къде се намираш силово 🙂

Шапка ти свалям за ентусиазма и енергията, която имаш!

Извинявай, ако съм те засегнал нещо, всичко го пиша искрено с най-добри чувства 🙂

15.06.17
15:16

Тия стандарти ме комплексираха, сега трябва да правя само клек и обръщане.. 😄

Хубаво е човек да знае къде се намира 🙂 Аз им хвърлям по едно око всеки път като се помисля за як 😄 ( или отварям дневника на Ронката 😄 )

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 15.06.17 15:33.

15.06.17
15:43

За издръжливост дори няма да говоря, не знам кой друг от мъжете във форума бяга маратонски дистанции.

И сега и ти пък,бягам бягам,даже ултрамаратонски когато съм на такава вълна....

Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 15.06.17 15:44.

15.06.17
16:01

казано от Alexander Krastev на 15.06.17, 15:04:

Силови стандарти - можеш да хвърлиш едно око къде се намираш силово

Пунта мара ми изглежда тази таблица. По нея излиза, че легът, раменната и тягата ми са за напреднали, а аз съм ебахти посредствения тип. Бях попадал на една руска таблица, в която за възрастен мъж 90-100 кила даваха нормално 150 или 150 и нещо лег, което ми се вижда най-реалистично. В смисъл мисля, че силовите показатели са значително занижени.

15.06.17
16:07

казано от Иван Марков на 15.06.17, 16:01:

Силови стандарти - можеш да хвърлиш едно око къде се намираш силово

Пунта мара ми изглежда тази таблица. По нея излиза, че легът, раменната и тягата ми са за напреднали, а аз съм ебахти посредствения тип. Бях попадал на една руска таблица, в която за възрастен мъж 90-100 кила даваха нормално 150 или 150 и нещо лег, което ми се вижда най-реалистично. В смисъл мисля, че силовите показатели са значително занижени.

Tables for the basic barbell exercises are based on nearly 70 years of accumulated performance data 😄
В руската таблица сигурно е същото, само че за руснаци 😄 😄 😄

15.06.17
16:11

Момчета, и на Сплаш, и на Сашо Кръстев и на Любо, нито сте ме засегнали, нито имам причина нещо да ви се сърдя, вие сте си съвсем културни събеседници и доколкото ви познавам от писането ви и чудесни млади хора. Аз даже нямам причина на никой да се сърдя, тук съм да почерпя от опита и идеите ви, а и да споделям с хора със сродни интереси. Като цяло искам да ви кажа, че съм бил в доста форуми - и компютърни, и за фотография, и за стратегически игри, и за дизайн, и направи си сам.. Честно ви казвам, останах поразен от културния тон и нивото на общуване в бб-тийм.

А на Сенсей - Сашо - Джеймс пък изобщо право нямам да се сърдя, къде е той, къде съм аз в тази сфера, мога само да се опитвам да попивам.

И на другите, които се включват ви благодаря, може да не съм съгласен и да чувствам оределена пристрастност (тук наблюдавам типичните за микро- обществата роли, кръгове взаимоотношения, набедени, фаворити, последователи, етц), но 100 пъти предпочитам да има дискусия, пък било то и критика, отколкото никой нищо да не казва или пък всички да ми ахкат и да получавам десетки лайкове че не съм тренирал нищо и съм си пил хапчетата 🙂

Barberian

15.06.17
16:19

Силови стандарти

А къде е сгъването за бицепс и още куп важни упражнения? Как да си измеря силата, ако не правя тези упражнения? За един приятел питам. 😄

Мнението беше редактирано от Barberian на 15.06.17 16:30.

15.06.17
16:22

Според тази таблица съм някъде между средно и напреднало ниво на различните движения, съвсем според както аз си се виждам 🙂

Дони, не знаех че бягаш дълги дистанции, ти имаш ли го този ефект да ти казват колко не е ОК да бягаш? 😄

15.06.17
16:22

казано от Никой на 15.06.17, 16:19:

Силови стандарти

А къде е сгъването за бицепс и още куп важни упражнения? Как да си измеря силата, ако не правя тези упражнения? За един приятел питам.

http://strengthlevel.com/strength-standards/barbell-curl
😄

Bart Simpson

15.06.17
16:56

Аз лично съм подобрил себе си откакто чета и пиша тук,нали това е целта?
А относно това,което съм научил,казвал съм и друг път-по сериозен информационен концентрат от този форум няма.

15.06.17
17:20

казано от James Hinks на 15.06.17, 12:18:

някакъв фитнес модел, поне му покажи и лицето, за да ти кажа какво взима и от кой го взима.

Първо е инструктор и се състезава, после е фитнес модел и лице на компания за спортни добавки. Той е същия, който ми каза че тягата не е за всеки и на който ти каза да му предам много поздрави от теб и че в НСА учат глупости 🙂 Не съм му предавал, не е ставало на въпрос.

Понеже никой не ме е опълномощавал да му подмятам името в интернета, ще ти пиша на ЛС кой е, ще ми е интересно дали си го чувал и какво мислиш за него.

В тази връзка, учудващо за мен, но почти никой не е чувал за бб-тийм форума. Като заговорим с някой във фитнеса и кажа нещо и ме пита откъде го знам и кажа бб-тийм и клепят насреща.

15.06.17
17:39

казано от Димо на 15.06.17, 16:22:

Според тази таблица съм някъде между средно и напреднало ниво на различните движения, съвсем според както аз си се виждам

Дони, не знаех че бягаш дълги дистанции, ти имаш ли го този ефект да ти казват колко не е ОК да бягаш? [/quote

Абе боли ме к... какво казват...слагам тапите в ушите обувам си маратонките и бягам по няколко часа ,когато имам време отивам в планината..

Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 15.06.17 17:41.

Bart Simpson

15.06.17
18:00

казано от doni dimitrov на 15.06.17, 15:43:

За издръжливост дори няма да говоря, не знам кой друг от мъжете във форума бяга маратонски дистанции.

И сега и ти пък,бягам бягам,даже ултрамаратонски когато съм на такава вълна....

Аз сега отказах малко плуването,ама някай като преплува 16 мили да си поговорим за издръжливост.
Половината тук няма да могат да ги извървят.
А вие ми се смейте на “смешните” тренировки.
И на бицепсовите сгъвания.
П.п.и продължаваме......

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.06.17 19:49.

Bart Simpson

15.06.17
21:19

От краткото време, в което ползвам пулсомера установих една безспорна полза,дори и сведените единици да не са верни можеш да направиш съпоставка между различните дни:
На работа и почивка
Тренировъчен и почивен
Дори и данните да са неверни то те са еднакво неверни във всеки ден и можеш да направиш съпоставка.
Едно към едно или едно към две и така нататък.

15.06.17
21:49

казано от Bart Simpson на 15.06.17, 21:19:

От краткото време, в което ползвам пулсомера установих една безспорна полза,дори и сведените единици да не са верни можеш да направиш съпоставка между различните дни:
На работа и почивка
Тренировъчен и почивен
Дори и данните да са неверни то те са еднакво неверни във всеки ден и можеш да направиш съпоставка.

Барт, смешното е като се окаже, че с тея големи баници не може да дръпнеш пералнята или квото беше там. Не е важно само да са големи бицепсите, стига ги пери. В даобг (ако още го има) има 2 много добри статии за силата. Вземи ги прочети - ще ти харесат

Bart Simpson

15.06.17
21:54

Перя ги,ман,щото си ги хареавам и се потя за тях,пералнята си я бутам,няма грижа,статиите ще прочета.
Баниците ги показвам защото са от бицепсови згъвания,а не от тяга,затова ги показвам,за да видите,че може и без тяга.
През живота си не съм слагал в устата си нещо,което не е изникнало от земята или изплувало от морето и повярвай ми размера на “баниците е равнопропорционален на силата,не пералня ами и бойлера ш кача по тесните стълби.......без тяга.
П.п.и продължаваме.......

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.06.17 21:54.

Bart Simpson

15.06.17
21:56

казано от CottageCheese на 15.06.17, 21:49:

На работа и почивка
Тренировъчен и почивен

Барт, смешното е като се окаже, че с тея големи баници не може да дръпнеш пералнята или квото беше там. Не е важно само да са големи бицепсите, стига ги пери. В даобг (ако още го има) има 2 много добри статии за силата. Вземи ги прочети - ще ти харесат

Стига с теа перални,няма нещо у дома,което да не мога да вдигна,това беше опит на единия от двамата крика да ме усмее,че не вдигам тежко,няма такава или подобна реална ситуация,която да обсъждаме,че ми е вградена пералнята,та не мога да ви кача снимка с една пералня на рамо........ама ако ми падне някоя ш я вдигна и ш ви пратя снимка.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.06.17 22:00.

Carbohydrate

15.06.17
22:04

На работа и почивка
Тренировъчен и почивен

Браво! Ето ти нещо, което може би не знаеш....Ако пулса, когато си се събудил сутрин и още лежиш и пулса, когато си станал, се разминава със 7-12 удара, значи, че не си се възстановил още...

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 15.06.17 22:07.

Bart Simpson

15.06.17
22:08

казано от Carbohydrate на 15.06.17, 22:04:

На работа и почивка
Тренировъчен и почивен

Браво! Ето ти нещо, което може би не знаеш....Ако пулса, когато си се събудил сутрин и още лежиш и пулса, когато си станал, се разминава със 7-12 удара, значи, че не си се възстановил още...

Препрочетох го няколко пъти,но не го разбрах,може ли да ми обясниш отново,моля?

Bart Simpson

15.06.17
22:11

Ахам, ясно,разбрах го,значи айо забелязваш тази разлика в пулса,трябва да поспиш още така ли?
Аз когато стана сутрин ми се разблъсква здраво сърцето,мислех,че е защото се стряскам от алармата.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1