Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:
Dizzy

01.07.17
11:48

Аз вчера работих много и после купонясвах с бира, та не можах да отговоря на “нападението”,  че пия оцет, : ))) А белия ми г*з, го погледнах преди малко - еми още е бял, като пуканка : ))
Както и да е, не бих си позволила повече да раздавам определения, макар и точни в дневника на батко, щото ще ми се кара вече 🙂

Димо, като оставим настрана вените, кажи хареса ли ти клека?

Иначе, котета под път и над път. А пък тези уличните всичките все на ветеринар ходят, нали? Ти си решаваш как да постъпиш.

P.S. Нова страница - ще се гръмна!
Да спазя досадната традиция - Димо, пожелавам ти поне 5 реда плочки да изкараш и да спечелиш състезанието на живота!!!

Мнението беше редактирано от Dizzy на 01.07.17 11:51.

01.07.17
12:37

Заведох котето на ветеринар, както се и опасявах, оказа се сериозна малформация на гръбначния стълб, шансовете му за оцеляване са нула цяло и едно, като едната десета е ако се гледа в специална клиника, с протези и всекидневна специализирана грижа, то не може да се изхожда горкото, наложи се евтаназия.

Мнението беше редактирано от Димо на 01.07.17 12:51.

Т. Тодорова

01.07.17
12:54

Тъжно за котето, но си му спестил много мъки. (ръкостис)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.07.17 12:57.

01.07.17
13:05

А всъщност се чувствам като убиец на котета, но предполагам някой трябваше да го направи.

01.07.17
13:11

А всъщност си постъпил напълно правилно.

01.07.17
15:36

Единици на клека, Гого май ще те привлече към тъмната страна 😄

Много тъжно развитие за котето, но по-добре да не се мъчи...не бива да се обвиняваш, защото си постъпил правилно.

Gogo

01.07.17
15:49

Единиците бяха през 20 сек да видим до къде ще стигне, че не беше ясно къде му е максът. Тръгнахме от някакво ориентировъчно, с което е клякал.
След като намерихме моментния неизмъчен макс, последващите бяха дроп серии без почивка.

Хванал съм го да не бяга. Кляка, кляка, гледам го, мисли си, че е свършил серията и...
- Още 3! : Д
- Ааа, как още 3!?
- Давайй!

И аз си мисля, че се е поуморил от клека. Взе да прави тръстъри и да бута шейната. : Д

п.с.: После го гледам, прави някакви коремни. Викам му, ти планк правиш ли? - Да, 7 мин. : ДД

Мнението беше редактирано от Gogo на 01.07.17 16:16.

02.07.17
08:52

казано от Dizzy на 01.07.17, 11:48:

Димо, като оставим настрана вените, кажи хареса ли ти клека?

Е аз си клякам отдавна, може би отпреди даже да правя тяга, но винаги съм клякал с тежести с които безпроблемно мога да стана след дълга серия. Но да, много ми хареса да има кой да ме пази и да не мисля че може да се наложи да хвърлям щангата или да ползвам сейфти баровете ако не мога да ги стана и да се концентрирам над клякането. Също и получих важен съвет - да си стягам и гърба освен кръста, нещо което мисля че съм пропускал преди и затова ме натискаше щангата.

казано от Dizzy на 01.07.17, 11:48:

Да спазя досадната традиция - Димо, пожелавам ти поне 5 реда плочки да изкараш и да спечелиш състезанието на живота!!!

Защо да е досадна? Хубаво е да има условни вододели, че понякога като влезеш във филма и може да се отнесеш. И да, хубаво е да не забравяме, че има и по- важни неща от щангите.

събота 01.07.2017
ден 13/180

Храна: 3,240 Ккал

АКТИВНОСТ:
- 6 рунда чувал
- малко колело
- 4-5 км бягане
- час фитнес
~ 874 Kкал

Дефицит за деня: няма
Общо дефицит:  15955

Храната много, имаше и лек чийт мийл, цяло чудо е че пиша почетна и позитивна нула за дефицит, добре че адската жега не ме отказа да се движа. Доста изтощително е да бягаш по обед в почти 40 градусовата жега.

Тренировката рамо, малко корем и врат. Гого отново изкара най- доброто от мен и засякохме настоящ макс 72.5 на раменна преса. Мисля че може би ще бутна и малко повече на свежо, че вече се бях поуморил от обръщане докато го чакам.

- обръщане 8х5@50
- раменна преса от 50 през 5 и 2.5 до 72.5, после пак надолу до 50 и накрая 3х3@50
- Арнолд преси 4х8@16
- странично разтваряне с дъмбели 4х12@12 сс раменна преса 4х12 същите дъмбели
- разни други за рамо с кабели
- малко корем и малко врат

Цял живот са ми казвали че имам дебел врат и аз съм го игнорирал тотално в тренирането, но откакто прочетох, че хората му отделяли цяла отделна тренировка и че помагало много да имаш здрав врат да издържаш удари в главата при бокса, реших да си го тренирам. Като споменах бокс, във фитнеса се засякохме с един пич от боксовата зала... този е истинско чудовище - висок сигурно над 2м и як като говедо. Питам го има ли изобщо някой в неговата категория и той тъжен: “В цял Пловдив няма с кой да се бия” :(

02.07.17
09:18

казано от Димо на 02.07.17, 08:52:

- обръщане 8х5@50

На мускули ли само го вдигаш обръщането? С 72,5 раменна трябва да обръщаш повече(повече от раменната), особено ако и правиш подем с краката.

02.07.17
09:36

Ами без да съм много наясно с техниката на обръщането, мисля че отговора е “Да, основно с раменете обръщам”, Ползвам го това упражнение като многоставно за рамене и за крака, защото досега ми бяха в един ден. Обръщане от земя на крака и рамене и после изтласкване в раменна преса. И Гого вчера ми каза, че нормално рамене почти не трябва да участват. Трябва да го уча, само да видя къде ще му намеря място в тренировките. Гледах няколко клипчета, които напоследък се постваха във форума, аз изобщо не се навирам под щангата.

Gogo

02.07.17
11:32

Наредили сме половин метър дискчета по 1.25 кг.... Към края почвам да ги броя, да видим колко са станали, че аз все очаквах скоро да фалира и стъпките бяха през 2.5 кг. И аха да почна дя смятам ... - Ааа, не ми казвай, че ако знам колко са, няма да ги вдигна. : Д

На последното, където вече подпрях щангата за да не слиза надолу и да му дам шанс да се измъчи и да си го добута, решихме, че колкото и да е, това е краят. Всъщност, сега разбирам и аз колко е и съм изненадан, че с толкова единици, стигна до там.

Освен това, хинт, който е  работилю при всички, на които съм казвал, при Димо даде отрицателен ефект. Явно се е нагодил над този си начин на движение и другият му е чужд и несигурен.

След  макса, изхвърлихме поетапно две камарки с дискчета. И го гледам, клекнал милият и си ги брои. : Д

03.07.17
10:40

неделя 02.07.2017
ден 14/180

Храна: 2,871 Ккал

АКТИВНОСТ:
- колело час-два
- час фитнес
- малко плуване
= 1,709 Kкал

Дефицит за деня: 1,108
Общо дефицит:  17063

Храната пак много, почивните дни като съм цял ден покрай храна вкъщи ми е трудно да се въздържам. От друга страна, движението беше доста, та компенсира. Колелото на 2 пъти, веднъж семейно лежерно и веднъж яко натискане.

Фитнеса гръб:

- тяга 100,110,120,130,140,150,140,2@130,3@120,6@110
- набиране 5х5@20
- много скрипци различни хватове в суперсерии
- повдигане за трапец “не знам” с щанга 5х5@100 (не съм сигурен къде му е мястото на това упражнение)
- гребен тренажор 2000м средно 2:06/500м (всъщност беше по- добре, но имах доста спряло време отначало докато се наглася и разбера как да увелича съпротивлението)

Сашо се оказа донякъде прав за цифрата 150 на тяга, но не беше нито на херния, нито в прилив на адреналин, с мускулна треска на краката и уморени. Двигах докато усещах че запазвам перфектна форма. На 160 усетих че трябва да си помогна с кръста и я пуснах. Мисля че най- накрая намерих добро обяснение как се дърпа тяга и като следствие, да не го дърпам за опашката, но не изпитах никакво напрежение или несигурност в кръста, дори не ми се умори. Хвата до 140, на 150 със смесен хват. Пулса ми се вдигна до 159 от последната шестичка@110, на 150 кг беше едва 119.

Мнението беше редактирано от Димо на 03.07.17 11:53.

Gogo

03.07.17
12:24

Вчера докато загрявах, мернах през прозорците, че си оправяш колелото, и си викам - а, идва, явно тоя път баш по едно време дойдохме. И ставам вече, стига съм загрявал, бързам да направя вработване на раменната и да съм готов точно като влезеш с макса. И вработвам си аз, чакам да се появи Димо по стълбите, е няма. Ама точно там, където е наблюдателницата, висеше един милф да се чекне и не ми се искаше да ходя да гледам да не би пък да си си тръгвал, вместо да си идвал. Накрая не се сдържах, стъпих върху нея, поглеждам и ... - нямааа..

И сега, като гледам какво си правил, имам чувството, че нарочно си дошъл 1 час по-рано. : Д
Нямаше да те напъвам на тягата :> Там само стриктно, колкото можеш. Ако не можеш с правилната техника да вдигнеш, пускаш и стъпка назад. Но пък, без да си правил тяга, 150 кг стриктна си е супер.

Погледнах и в коментарите за предизвикателството - “дръпнал” си. : )

03.07.17
13:22

🙂 Ами не ти писах да се уговаряме за час, че то моята програма почивните дни все е обвързана с малко семейни занимания и е трудно да правя твърди уговорки. А на тягата няма какво да се пази и си викам: по схемата, по схемата и сам ще видя колко ще докарам. Сутринта имах снимки, които се проточиха и оттам целия ден графика тръгна назад, едва сколасах да стигна до басейна да си пробвам новите очила за плуване, затова и толкова бързах във фитнеса и след него.

Сещам се за коя милфка говориш, тя точно разтягаше аз като приключвах - русичката грацилната, нали 🙂

04.07.17
13:13

понеделник 03.07.2017
ден 15/180

Храна: 1,634 Ккал

АКТИВНОСТ:
- колело 20 км
- час фитнес
- 3 км бягане
= 1,085 Kкал

Дефицит за деня: 1,721
Общо дефицит:  18784

Храната добре, през деня без плодове и вечерта си сготвих пиле със зеленчуци на фурна преди да отида на фитнеса.

Фитнеса гърди и корем. Малко се разминахме с Гого, че се забавих в офиса и да пъхна печивото във фурната вкъщи. Аз точно се качвам, а той слиза по стълбите. Момчето прояви готовност да се върне да ми помага, ама аз на гърдите си го знам макса (до скоро ми беше равен на макса на тягата и изпреварваше с 30 кг макса на клек 😄 ) А и може би заради лошото време навън, но сякаш всички се бяха навряли в залата, та лежанки свободни нямаше и трябваше много да се чака.

Среден, горен, кофи с тежест, флайс на портален скрипец, пуловър на скрипец, корем 3 упражнения (едното е страхотен новооткрит за мен уред, отлично влиза в пресата), малко врат, едно упражнение, което го видях от Джошуа хаха - щангата на ос като за мечка, слага се някаква тежест (при мен 20 кг) в другия край и се правят бързи повторения нагоре и напред все едно удари в бокса. Всички упражнения по 4-5 серии по 8-10 повторения. Накрая и малко планк че се заговорихме с един стар познат, който е бивш спортист и той правеше.

Напоследък получавам много комплименти (за съжаление само от мъже 😄 ) в тая зала. Един мургав бабанка, който познавам от Атлетика (и веднъж щях да убия по невнимание докато му пазех един его лифт на лег), оня ден едва ме позна - вика: ти си свалил страшно много. Снощи едно младо момче, с който се заговорихме покрай декатлонската ми раница явно се впечатлил от краката ми (ето - почнах да клякам малко по- сериозно от миналата седмица и вече ми заглеждат краката 😄) и ме пита как и какво ги тренирам, че искал като моите крака. И накрая този бившия спортист дето правихме планк да си говорим и той ми вика: “аз по- полека, не съм машинка като теб” хаха... доживях и аз кюфтето дето цял живот съм ял и пил и пушил и какво ли не (че четат и деца), да ме хвали този пич дето цял живот е бил пружинка.

А, и добре че се намери хавлията, която бях забравил предишния ден във фитнеса, че беше на жена ми и снощи гледа че е в коша за пране и вика: “А! Защо любимата ми хавлия за плаж е за пране? Ти имаш толкова хавлии!” Не мога да си представя каква драма щеше да е да ѝ я бях загубил хахах...

Bart Simpson

04.07.17
13:19

Ти пушиш?

04.07.17
13:27

От няколко години вече не. Но иначе пуших от ученик и то по много. Бяхме първи клас сигурно като опитвахме да пушим цигари Слънце качак в отваряща се с капак кутия в парка на село.

Сещам се как отиваме в хоремага с братчеда и викаме на Колю Миайлов (култовия хоремагчия с кожа сбръчкана като пергамент): “Дядо ни праща да му купим цигари едисикакви” и той: “Да са мащати ут тука, микирета с микиретата ви, дядо ви пуши други цигари!” 😄

Bart Simpson

04.07.17
13:28

Хубаво е,че не пушиш вече,аз от келешлък съм палил като малък по балканите,ама е скапана работа това с пушенето.

04.07.17
13:32

Пффф, супер простотия човек, ама то.. порок.. като всички други. Хем си патиш, хем си плащаш...

Dizzy

04.07.17
19:03

казано от Димо на 04.07.17, 13:13:

Напоследък получавам много комплименти ....... Снощи едно младо момче, с което се заговорихме покрай декатлонската ми раница явно се впечатлил от краката ми (ето - почнах да клякам малко по- сериозно от миналата седмица и вече ми заглеждат краката ) и ме пита как и какво ги тренирам, че искал като моите крака.

Един единствен път съм се впечатлявала от крака на мъж и то това бяха ... краката на Азис, честно да ти кажа, по-красиви крака, ми се струва, че в живота си не съм виждала, без майтап! : ))))
Специално пратих това да му го предаде неговия треньор, който по това време беше и мой треньор, де. Имаше един клип с Азис от “Като две капки вода”, когато имитира Сабрина, ако не се лъжа. Там му ги видях. Сега, твоите крака не знам как са 🙂 Все торса си снимаш заради предизвикателството с плочките. Преди да зачезна от форума за известно време, ще се радвам да пуснеш една фотосесия само на крака!  Сега тука искам масова подкрепа от женското съсловие на форума : ))))

Gogo

04.07.17
21:46

А на Фики, харесват линти? : Д

Bart Simpson

04.07.17
22:06

А на Издислав?

Dizzy

04.07.17
22:31

Не, само на Азис ми харесват : )))

04.07.17
23:30

Гледай ти, да му се ненадяваш на Азягата. А като казахте Фики, имаше в Атлетик едно момче, не го знам от кое малцинство беше, но българския не му беше майчин език, та той много ми приличаше на Фики (доколкото съм го виждал де) - тъмноок, брадичка набола, същия и той така - горе раменете и гърдите ОК, надолу крачетата солетки. Една от колежките ми е отявлена чалгарка и много лесно се впечатлява и аз уж на майтап ѝ казах че в моята зала тренира Фики и тази като се върза: “Ама така, ама иначе, снимай го да ми покажеш”. И аз к’во- к’во - отивам веднъж и му казвам на това момче каква е работата и му казвам да си направим селфи, а той много готин: “О, разбира се, само дано да ти повярва” 😄

Бутовете ми макар и големи и здрави още са мазнички уви и не са много за снимка. Ако има интерес, може да пробвам да видя как стоят 🙂

05.07.17
08:49

вторник 04.07.2017
ден 16/180

Храна: 2,797 Ккал

АКТИВНОСТ:
- колело 20 км
- час фитнес
= 775 Kкал

Дефицит за деня: 248
Общо дефицит:  19032

Похапнах си добре. Даже като си легнах по лице ми тежеше ужасно на корема и се повъртях докато си намеря позиция да заспя. 1000+ Ккал само от плодове... Един колега има кайсии на двора и носи с кофите всеки ден, а и навсякъде по пътя са узрели джанки, ябълки и вишни.

Фитнеса ръце и корем. Опитах се да си направя нещо като 5-дневен сплит, досега никога не съм тренирал така отделно ръце само. Кабели, скрипци, дъмбели, щанги - сс 7 упражнения за бицепс и трицепс по 4 серии по 8 повторения повечето. На 21 накрая не можах да завърша нито една от сериите, нищо че намалявах килограмите. Корема на машина сс повдигане на крака от вис и накрая за доизцеждане интервали battle ropes (какво им е бойното, така и не знам, но като маркетинг името е супер) 20 сек редувано с по 1 мин планк, 4 завъртания и накрая треперех целия. Цял час тренировката почти без приказки и размотаване. Бицагите щяха да се пръснат.

Dizzy

05.07.17
10:29

Димо, до тук 3 мацки чакаме снимки (моя е двоен глас : Д)

Gogo

05.07.17
11:31

Не обърнах много внимание, но дано не са боли ПО 7 упражнения за мускулна група. : Д
За да не ти е скучна тренировката за ръки, вкарай дроп серии на кофички с тежест и набирания в подхват.

Ама ме зарази с тая преса, почнах и аз да я правя. Приготвил съм си и машинката даже.

05.07.17
11:39

Не, не, общо бяха 7 🙂 Бицепс с кабел от долна позиция сс трицепс с кабел (въже) от горен скрипец,  бицепс прав с френски лост сс трицепс прав с дъмбел над главата, чуково сгъване бицепс сс трицепс на кабел с въже над главата и накрая модифицираното 21.

Кофите са ми при гърдите, а набиранията при гърба, но може и тук да ги вкарам за разбообразие.

И да, идеална е машинката.

05.07.17
11:43

казано от Dizzy на 05.07.17, 10:29:

Димо, до тук 3 мацки чакаме снимки (моя е двоен глас : Д)

Може да поклякам довечера и утре да снимам малко крака. 🙂

05.07.17
13:58

казано от Dizzy на 04.07.17, 19:03:

Един единствен път съм се впечатлявала от крака на мъж и то това бяха ... краката на Азис, честно да ти кажа, по-красиви крака, ми се струва, че в живота си не съм виждала, без майтап! : ))))

По-голяма тъпотия не бях чел скоро.

05.07.17
14:03

Не съм го заглеждал, нека Теди да постне снимка, която намира за подходяща илюстрация.

Gogo

05.07.17
14:33

Няма да ги вграждам. : Д

https://img3.ekrana.info/1109/azis_prashki_paieti_2.jpg

http://hotnews.bg/uploads/tinymce/w29/Азис-обувки.jpg

http://jenite.bg/pictures/703242_910_682.jpg

Мнението беше редактирано от Gogo на 05.07.17 14:34.

05.07.17
14:39

Пусто любопитство, какво ми трябваше да ги цъкам тия линкове ...

05.07.17
14:44

Викате да не рискувам да ги отварям в офиса? 😄

05.07.17
14:47

казано от Димо на 05.07.17, 14:44:

Викате да не рискувам да ги отварям в офиса?

Ако са те виждали с клин, по-добре не рискувай.. 😄

05.07.17
14:52

Виждали са ме, ама на фона на това, че всеки ден карам колело и също съм им капитан на отбора по бягане, може да имам късмет да го смятат за спортно облекло 😄

Като цяло във фирмената култура мъже с клинове не е нещо необичайно, даже тези с памперси са обичайна гледка.

Dizzy

05.07.17
18:39

Е вие някакви стари фотоси от ранното творчество сте му извадили : ))))
Аз говоря за ето тези крака.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 05.07.17 18:39.

Защото пък тези крака са му толкова красиви.. 😄

за триене -

Мнението беше редактирано от Нейт Диаз на 05.07.17 18:42.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1