Simple notes 🦊 В търсене на център

Прескочи до:

02.08.18
21:23

02/08
Ставане в 5:30 (чак сама не си вярвам как успявам да стана - легнала съм си в 1:30 часа )
Със затворени очи таблетката Rapidcuts ,с едно око до колата с онзи кафевия,второто го отворих след първата глътка кафе.
Бях решила да не бягам днес,а само да разходя онзи,но като стигнахме там и походих малко взех че избягах около 3 км с прилично що годе темпо.
Още едно кафе на работа, на обяд половин пилешка пържола и варен ориз със масло.
Вечерта навих някак малките да ядем пилешка супа.
Вода - 2 л някъде
Умирам за сън. Утре дали ще стана 🙂 ?

04.08.18
08:51

Вчера 03/08 нямаше бягане. Спах само три часа пак и като отворих очи в 5:30 се отказах.
Храната и течности
2,5л вода за деня ,две кафета. Една много яка лимонада вечерта-лимон,сода,лед и горски плодове,но имаше и захар,която се усети прекалено много за моя вкус. Другия път ще кажа да не слагат.
Една бисквита,три бъркани яйца с две топени сирена,вечерта  дроб с пилаф(бяхме на турски ресторант) и овчарска салата.
Нещо ми стана на стомаха обаче и днес много болки. Не знам дали е от храната или от кафето,което пия всеки ден на гладно,но трябва да го следя това.
Наблюдения:
*Някак вкуса ми към храната се е променил. Отказвам почерпки от рода на бонбони,вафли,чипсове без да имам проблем с това-преди пак можех да откажа ,но го мислех дълго време дали пък да не си взема все пак-какво толкова си казвах,а не е така.
* Свикнах да си нося храна в офиса от вкъщи и ако трябва да реша какво да ям навън ми е много трудно-обикновено избирам да не ям изобщо ,ако няма нищо подходящо,което също преди не беше така.
* Почти мога да твърдя,че си създадох навик да ставам за бягане сутрин без проблеми. Преди просто като чуех алармата се обръщах на другата страна.

07.08.18
18:21

Не съм писала известно време.
Имаше активности,но light и няма да ги броя изобщо.
Храната не беше много зле.

Днес 07/08
Съанах към 6:30 часа
Кратка версия на Гребната база-до моста и обратно,че закъснях.
Забравих си храната разбира се вкъщи и ме прилъгаха да ям дюнер - никога повече. Сега вече знам защо толкова време не съм пипала такова нещо. Стомаха ми не помни какво е това,сигурна съм.
До 20 часа съм на работа и после сигурно няма да ми се яде.
Бягане няма да има възможност тази седмица повече до събота. В неделя отиваме на почивка ,пак 🙂

08.08.18
22:33

08/08
Няма активност различна от ходене пеша и няколко опити за набиране.
Храната е ОК ,като излючим малко непредвиден сладолед.
Утре пак няма да има бягане. Ако се събудя навреме ще измисля нещо с пудовки.

11.08.18
12:09

11/08
Както знаем като не тренираме нищо или нещо,което е за пренебрегване не пишем тук. Поне аз де,забравям просто.
И понеже днес се излюпих в моя любим час 5:30,независимо,че днес е събота и това че съм заспала след 2:00 часа отидох да бягам с куч.
На заспало таблетка и кафе. На около 300-500 метра от началото на трасето може да се каже,че почти се събудих. Не много добро бягане,но след толкова дни без възможност да се случи беше очаквано.
Ядооох една бисквита орео този път с кафето - остана от на децата.
Сега ще мисля останалите хранения и довечера,ако всичко е по план или ще карам колело или пак ще ида да потичам.
Толкова много ми се спи.....

Мнението беше редактирано от Веси на 11.08.18 12:10.

12.08.18
23:33

12/08
Сън 24:00-5:30 часа
Активност : 5км бягане ,финала на спринт.
Храна : Бисквита белвита,две кюфтета и зелена салата щипка (не мога да преценя количеството-малко е). Парче пица (фак).
Течности : Литър вода,чаша кола,две кафета,още литър следобеда вода.
Наблюдения : Кантарът ми е с изтощена батерия и по-добре. Тъкмо няма да мисля за килограми . Малко ще е сложно с двете деца почиването ,но колкото толкова.
Добавки : Таблетка Rapidcuts
Утре ако стана и ако ме оставят децата може и да потичам.

13.08.18
22:57

13/08
Станах късно ,изтощиха ме вчера.
8:00 часа,закуска бъркани яйца,шунка,маслини една шепа,две три резенчета домати,една доза сладко от кайсии.
Следобед една бисквита с кафе,вечерта шепа шопска салата,една наденичка -гадна беше - и опитах език и шкебме готвени в хотела ,но нещо не им се беше получило.
Тренировка ще опитам да направя днес ,ама децата не ме оставят за секунда и не знам как ще стане. - не стана - пътеката беше блокирала. Друго няма там,което да мога да ползвам за целите си.
Иначе хотела е супер,много ми харесва-на басейн се плецикаме,на разходка бяхме,ако не успея да тренирам като хората поне ще си почина ,което пак е нещо.

14.08.18
21:53

14/08
Звънна ми алармата в 5:30,ама нещо не можах да се мобилизирам да стана. Станах в 6:30 часа. Ходих до хотелския фитнес докато децата спяха.
Бягане 3км. Бях забравила колко лъже пътеката за разстояние и калории и всичко. За времето за което минах сега 3 км обикновено минавам 5,а темпото с което се движих не е било различно.
Храна : Две сварени яйца,по две парчета кашкавал и шунка,шепа маслини. Пържола на скара,овчарска салата,парче чийзкейк. Пиле жулиен го водят това за вечеря,а беше повече като фрикасе. Както и да е.
Течности:
Едно шварц кафе,после още едно еспресо обаче.Вода около двата литра.
Следобед малко плуване докато децата спяха,че иначе не ме оставят за минута.

Щастието да имаш малко време за себе си 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 14.08.18 21:55.

15.08.18
22:39

15/08
Ставане в 8:00 часа
Без каквато и да е тренировка ще е днешния ден засега. Така и остана.
Храна : Бъркани яйца,шепа маслини,една наденичка.
Миш маш за обяд ,едно парче бисквитена торта - грешка ,тежко ми е. Тиквички с млечен сос и домат с моцарела.
Течности
Вода около литър и половина.
Две кафета.
Половин чаша кола.

Утре е последната нощувка и се прибираме в реалността.

16.08.18
22:36

16/08
Предпоследен  ден от почивката - станахме в сто часа - 9:30 някъде. На ръба на закуската в ресторанта.
Храна: Бъркани яйца,шепа маслини,едно конфитюрче от кайсии,два слайса шунка,за обяд парче пица(какъв обяд а !) ,скумрия и някакви бланширани картофки за вечеря.
И нека това хранене свърши сега!!!
Тренировка : Ц
Течности : Вода литър и половина някъде,една кола.

Дано успея да се мобилизирам и да се върна към добрите навици от преди епичната почивка.

Мнението беше редактирано от Веси на 16.08.18 23:06.

17.08.18
22:01

17/08
Прибрахме се благополучно,изпратих децата на гости при нашите и сега се опитвам да се върна към ежедневните приятни и не толкова неща.
Нищо няма за описване откъм активност,нямам сили.
Храната:
* Половин варено яйце,бекон,резен домат,сирене,едно парче от нещо като тутманик-много вскусно.
* Една бисквита.
* Обедо-вечеря - Две кебапчета и картофки от “Попов” - около 50 г.
* Сега пак съм гладна в сто часа,ама ще го мисля.
Течности :
Вода около втория литър,две-три кафета.
Утре се надявам да мога да стана навреме преди да е станало гъмжило на базата,за да мога да потичам като хората 🙂
Туй то за днес .

18.08.18
22:53

18/08
Ставане в 6:00 часа.
Фастинг с прозорец 13-21 часа
Бягане 5 км
Течности :
Кафета две,литър вода,чаша кола.Още литър и половина вода.
Добавки : Rapidcuts една таблетка сутринта.
Храна :
В 13:30 часа - шепа (не съм мерила грамаж) пиле на грил и щипка от пържените картофи. Една бисквита Белвита 🙂
Вечерята беше пилешко филе с млечен сос и топени сирена панирани.

19.08.18
20:53

19/08
Ставане в 5:30 часа без проблем вече,тази седмица ще гледам да е всеки ден.
Бягане 5 км
Течности : Вода около литър и половина засега,чаша кола на обяд.
Храна: Първо хранене към 14:00 часа - домашни наденички от дивеч , млечна салата. Бисквита. Една шопска салата.
Добавки: таблетка Rapidcuts

Няма нещо особено за отбелязване. Търся качествен татуист тези дни,че този при който ходех е преустановил дейност. Утрешния ден ще е почивен - в отпуск съм още,а във вторник трябва да стегна колана,че таргета за месеца ми еее страшен!

21.08.18
23:46

20/09
Не можах да се събудя когато трябваше. Гледах филм до 2:00 часа да ме пита човек защо. (Заслужаваше си - тотален фен съм вече на Deadpool ).
За обяд шопска салата  с яйца добавени настъргани отгоре-не мога да преценя каква част от тях съм изяла,понеже салатата беше обща .Вечерта зелена салата с пуешка шунка.

Днес 21/08
Първия работен ден след отпуска. Мина що годе добре.
Станах за бягане - 5 км чек(с прилично темпо и без непреодолима умора - да кажем че е било заради пропуснатото бягане вчера).
Храна : Смениха ми часа за обяд днес и ми обърнаха плана от работа тотално. Купих си крекери,за да крепя положението след което чак вкъщи ядох свински карета с лук,гъби и сметана.
Течности: Около литър и половина вода ,два спрайта и мента (ще съжалявам утре заради газираната напитка - става ми зле на стомаха,ама пак пих ..)
Добавки : Rapidcuts-свършват.

Мнението беше редактирано от Веси на 21.08.18 23:47.

22.08.18
19:33

22/08
Станах станах хахах още малко ми остава възможност всеки ден да бягам сутрин и не искам да изпускам . След това няма да има как като си дойдат децата 🙂
☀ 5:30 часа
Хап и кафе

Ядох и белвита с второ кафе след това преди да вляза в Ада.
Много тогаво на работа ,много много. Мен ме тегли навън на слънчице,а трябва да работя.
Много ме болеше стомаха и реших,че вместо яйца трябва да ям нещо друго - ядох форнети(гений). Ще вечерям филе от хвъркато (поне така пише на етикета) и зелена салата.
Май ме е хванал някакъв гаден вирус - гади ми се ,стомах ме боли ,ама не се давам 💪  хахаха

И какво казва телефона ми за днес заедно с фото на морната двойка от сутринта хахах

Мнението беше редактирано от Веси на 22.08.18 19:36.

23.08.18
20:27

23/08
Станах за бягане днес ,но много ме боли глезена на единия крак и ми е малко трудно. И е много странна болка,като бягам не усещам толкова ,а като започна да ходя ме боли повече. Не знам . Ще опитам да ида пак утре ,ама няма да си давам зор да не се повредя нещо.
☀ 5:30 часа
Кафе
Бягане 5к
Бисквита и второ кафе
Три бъркани яйца с малко краставица и нектарина.
Пица ще вечерям(очаква се и МЦ и мога да изям света).
Вода два литра,две чаши кола.

Друго интересно няма за отбелязване. Ще направя пауза като свърши бърнъра,не че съм го изпила сама или е било редовно ,ама все пак.

Обмислям нова татуировка 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 23.08.18 20:28.

26.08.18
09:52

24/08 Съвсем не помня какво правих в петък. Мисля,че не успях да стана да бягам. Вечерта бяхме до моя роден град-имаше празник на града.
През деня храната беше някаква никаква,форнети,кафета,някаква бисквита от почепка в офиса за рожден ден,вечерта една бира и цаца. Тъпотии в общи линии,което си оказва влияние-стомахът ми не знае какво да прави с тази “храна” 🙂

25/08 - следващите 2-3 дни съм аут откъм бягане-много болка в яйчниците.
Без бягане - станах към 8:00 може би,кафе с мляко.
На обяд пилешко шишче(месо от бут) и шопска салата.
Още едно кафе после.
Вечерта пак го ударихме на пица.

26/08
Днес си напрвих аларма да стана за бягане - не мождах да се събудя. Станах към 6:30 -7:00 часа и реших все пак да ида,поне за да разходя кучето. Така и стана де,много ме болят яйчниците,за да бягам още днес. Може би утре или във вторник вече ще съм ок да си бягам като хората.
Ще допиша по-късно храната за днес,но не се очертава розова.
Вкъщи женското тяло в решило да прави тутманик и чийзкейк за обяд, а аз никак не искам да се храня вече с такива нвща. Ако се преборя ще опитам от творението само и ще измисля някакво месо и салата за обяд. Ако не,подуването вследствие на яденето ще допълни невероятното чувство,което така или иначе изпитвам сега....

28.08.18
22:38

27/08
Не съм много в кондиция заряди “онези” дни ,които скоро приключват. Станах,ходихме с Фреди до мястото 🙂 ноо както и очаквах бяхането ми беше сложно. Направих два три опита,но далеч не беше това което исках .
29/08
Днес валеше сутринта като звънна алармата и си полежах още половин час някъде.
Много зор дават на работа и ме изнервят,следствие на което нямам апетит за храна, а само някакви въглени- яла съм едно яйце днес ,две бисквити белвита с по едно кафе всяка,половин парче наденица и един домат със сирене.
Уморено ми е,спи ми се... пролетта дойде и с нея и пролетната ми умора хахах
Утре,ако стана ще се пробвам пак 🙂

Хубавото слънце,което тоооолкова ми липсва

29.08.18
21:53

29/08
Станах в 5:30 - 5:35 часа.
Кафе и таблетка Rapidcuts.
Бягане 5 к,много леко и приятно(доживях ).
Ще правя опити за фастинг(взела съм си и сурови ядки,ако нещо започна да умирам от глад).
Възможно ли е да са истина писанията,че трябва да приемаме определени храни или да не ги приемаме съответно според това каква кръвна група сме!? На мен ми се струва несериозно.
Обяда беше две бъркани яйца с домашно масло (разтопено пак е жълто ). Една белвита,шепа сурови бадеми,лешници,кашу. Влъщи като се прибрах след 10 часовата смяна само още вода можех да приема. Общо около двата литра за деня.
Малко кълчене с пудовките,лицеви опори,коремни преси под наклон,опити за набирания,повдигане крачката свити от вис / 2 тази цялата история.
Ей сега чак доядох някакво парче чийзкейк изостанало в хладилника и четвърт нектарина.
Утре,ако стана за бягане не знам колко енергия ще имам с тази храна само,ама каквото такова.

29.08.18
23:41

казано от Веси на 29.08.18, 21:53:

29/08
Възможно ли е да са истина писанията,че трябва да приемаме определени храни или да не ги приемаме съответно според това каква кръвна група сме!? На мен ми се струва несериозно.

Откъде чете тия писания? Интересно ми е 🙂

ДЕ

30.08.18
00:14

Адаш, има и такива теории. Даже бая хора са свалили доста кила, чувствали са се по-добре и т.н., спазвайки насоките, какво да ядат според къвната група. Може да се дължи на факта, че да кажем са били в дефицит или на други оказващи влияние обстоятелства без да го осъзнават, но уж имало осезаем ефект. Чел съм много и по този въпрос, като вадят научни аргументи, но съм лаик и не мога да преценя, издържани ли са. Ето на мен например, някои храни посочени като тотално противопоказни най-много ми се услаждат, не усещам никакъв дискомфорт с тях и ги ям от дете. Та може и тез писания да са поредната партенка.

Мнението беше редактирано от Деян на 30.08.18 00:16.

30.08.18
05:54

Фитнес инструктор ми каза за това,а и информацията ,която открих в писмен вид беше все от женски издания и сходни на тях.
В случая инструктора твърди,че тествал и работело при него,както и при голяма част от клиентите му. Но винаги може да е просто нещо ,което има за цел да звучи различно и вследствие на това интересно.
Аз не виждам логическа връзка между двете неща-кръвна група и хранене,затова и питам 🙂

ДЕ

30.08.18
07:39

Ами много неща са, а до колко верни, не знам. Ето например за моята пише, че обикновено имат по-слаба киселинност на стомаха и определени храни са трудно смилаеми, поради което да се избягват.

30.08.18
08:52

казано от Веси на 30.08.18, 05:54:

Фитнес инструктор ми каза за това,а и информацията ,която открих в писмен вид беше все от женски издания и сходни на тях.
...
Аз не виждам логическа връзка между двете неща-кръвна група и хранене,затова и питам 🙂

И аз съм го чувал и съм се интересувал, но и моите опити да намеря някаква достоверна информация удариха на камък (или по- скоро на меко - на женски издания). Най- логичното обяснение което прочетох по темата е че различните кръвни групи са се развили като такива през различните периоди (което си е научен факт) и човешката популация се е изхранвала с различни неща през тези различни периоди и затова тялото на различно “старите” в еволюционен аспект хора знаело какво да прави с различните видове храни. Нулевата е най- старата, предполага се че тогава хората са се изхранвали с лов и събиране на горски плодове, затова и хората с нулева кръвна група добре се справят с месото и плодовете. Кръвна група А били еволюирали по-отскоро, когато хората вече били уседнали и се занимавали със земеделие, затова те се чувстват добре ядейки зърнени. Б е още по- нова и те били приспособени за едисикакви храни. АБ била най- новата междинна група, като се очаквало в определен период да еволюира в нова кръвна група. Те сигурно ще реагират отлично на маргарин, аспартам и палмово масло 😄

Всичко това звучи донякъде логично, и аз от откъслечни наблюдения ми е направило впечатление че аз (О+) много ми се лепят зърнените и като цяло не се чувствам добре като ги ям, докато от месо се чувствам отлично. Мои приятели с А набиваха хляб и вафли и си бяха в добра форма, но ми казват че ако хапнат малко повече месо и веднага омазняват.

Дотук добре. Но стигаме до момента с това какво значи “пригодени” за дадена храна? Или както Дидо казва дали му понася добре. Дали това значи че организма знае какво да прави с дадена храна и лесно и без усилия извлича всички хранителни съставки, докато от тези с които уж не знае какво да прави не може да ги извлече? Ами тогава ако искаш да отслабваш, не е ли по- логично да ядеш храни, които тялото ти не може да обработи и усвои добре? Хем си си направил кефа да се наядеш доволно и ти е било вкусно (както Дидо казва че най- любимите му храни са от списъка дето уж не му понасят), хем не усвояваш храната изцяло и няма как да ти се лепне на паласките? Това е в контекста на отслабването ядейки определени храни, за които уж организмите ни са пригодени.

Ако говорим за качване на маса, там нещата си идват на мястото и там има логика да ядеш храни, за които уж тялото ти е пригодено, за да можеш да усвояваш храната и да качваш. Но това с храната и кръвните групи ВИНАГИ се спряга в контекста на отслабване.

С’я някой ще развие теорията че тялото ти като не знае какво да прави с определена храна и я складира като мас, вместо да си я ползва за енергия и градивни материали. Което аз не го вярвам. Някой по- наясно с биологията и цикъла на Кребс или там който механизъм се ползва да каже има ли значение това от каква храна идват макронутриентите.

30.08.18
11:12

Не се занимавайте с глупости и псевдонауки ... не ти трябва да знаеш толкова и цикъла на кребс. Има заменими и незаменими. Организма си синтезира аминокиселини, но някои от тях се набавят само от храната. Всичко което е равнобалансирано и нямаш някаква алергия е ок. Всичките храни които са с естествен произход са супер. Много по добре е да ядеш плодове отколкото шоколад, не че от щоколада ще ти стане нещо, но трябва да е с граници. Същата работа с пчелния мед, много е полезен но да не се прекалява и да не се натоварва панкреаса. С месото  е същата работа, много е добро, но да не се прекалява.
От тези псевдостатии и режими, хората станаха милионери и то тези в америка, защото от там основно идват всичките глупости.

31.08.18
20:29

30/08
Станах,бягах,кафе и таблетка.
На работа към 12 ядки и сливи ,нектарина.
Половин парче наденица,домат.
Вкъщи вечерта 2 бъркани яйца,домат и сирене. Една бисквита.
Вода около двата литра и общо две кафета и едно 3в1.

31/08
Днес добро бягане пак.
5k
Кафе,таблетка,белвита .
Втора половинка от парче наденица и домат.
Вкъщи грешка - пилешко филе с кетчуп .
Водата мисля ,че мина двата литра .
Относно чуденето с кръвните групи аз лично смятам,че нямат нищо общо,но реших да питам. Благодаря за включването на всички.
Днес втора тренировка няма.

01.09.18
20:54

01/09
Ставане в 5:30часа-сън около 5 часа.
Кафе,таблетка Rapidcuts
5к бягане-леко беше отново,глезена почти ми мина.
Вкъщи още едно кафе и бисквита.
Един куп домакинствания ,които не са за тук,но заеха времето ми от 7:00 до 14:00 часа.
В 15:00 часа пилешка пържола от бут със шопска салата. Чаша кола.
Водата е повече от два литра днес.
Втора обиколка на гребната ,но само разходка.
Не съм гладна като за вечеря,но като нищо ще огладнея докъм 22:00 и ще е голямо чудене какво да правя хахах.

И зомбито събудило се в 5:30 часа преди бягане

Мнението беше редактирано от Веси на 01.09.18 21:03.

02.09.18
21:22

02/09
☀ 5:30 ч.
Кафе и Rapidcuts.
5к с куче.
Още едно кафе.
Днес се очертава отново по-голямата част от деня да премине в домакинстване,но ще опитаме да открадна малко и за колело или преди вечеря някакъв вид натоварване вкъщи.
Да довърша за днес-обядвахме пилешки пържоли от бут с домати и краставици. Вечерта щеше да е пица,но по случайност ни поканиха на вечеря,където какво имаше ? Пилешки пържоли от бут разбира се-кудкудякам вече!!!
Утре май ще ям само салата,даже и кокошите яйца да не видя.
Не успях да се организирам за втора импровизирана тренировка.

03.09.18
17:24

03/09
Днес за първи път оставих малките сами докато си направя бягането (скъсих времето с 10 мин от мислене какво ще е като се прибера)
Събудих се първо в 4:30 с половинката,после от алармата в 5:30 часа.
Кафе и таблетка Rapidcuts.
5к набързо 🙂
Всичко беше ОК като се прибрах,тъкмо се размърдваха да се будят.
Второ кафе на работа.
Айсберг,краставица,риба тон,нахут една шепа(на око).
Вечерта ще ям пилешка кавърма.
Водата за деня е по-малко от два литра засега. Вкъщи ще наваксам.
Мисля,че в 21:00 вече ще спя хахах

04.09.18
10:52

казано от Веси на 03.09.18, 17:24:

03/09
Днес за първи път оставих малките сами докато си направя бягането (скъсих времето с 10 мин от мислене какво ще е като се прибера)
Събудих се първо в 4:30 с половинката,после от алармата в 5:30 часа.

На колко години са децата, адаш?
Аз всяко сутришно бягане ми е докато всички спят. Е, и мъжо е в нас, но спят като агънца и тримата и като се върна 🙂 Изобщо не разбират понякога бягала ли съм, не съм ли ....

04.09.18
13:23

Весе,на 3,4 години е малкия и на почти 7 големия,но преди излизах само,когато има някой вкъщи и не ми беше спокойно съвсем самички да ги оставя за повече от час.
Хубавото е,че нямат навик да ровят по шкафове с ножове или да излизат на балкона сами. Надявам се така и да остане де,че само при мисълта ми щръква косата.
Като човекОт си е вкъщи не ги мисля изобщо 🙂
Тези два дни спяха като се прибирах,надявам се така да остане и занапред,че да мога да си стигам целите 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 04.09.18 13:24.

04.09.18
22:16

04/09
Събудих в 5:30 часа
Обичайното - кафе с една таблетка Rapiscuts.
5-те км тегаво малко,нещо ме боли корем и не съм много в ред.
Още едно кафе на работа.
Обяд : Айсберг с краставица,риба тон и нахут от консерва.
Вкъщи ме посрещнаха със сандвичи с мариновано пилешко от бут,редена салата (домат,краставица ,червен лук). Чаша кола и общо литър и половина вода за деня.

Щяла да е затворена гребната до края на седмицата - мрънкат като ходя да бягам там през тези периоди,макар,че аз не съм видяла един гребец да тренира във времето ,когато аз съм там. Както и да е,ще си правя тренировки вкъщи.

Тя всъщност историята беше такава ,че има трима души,които срещам всеки ден там по едно и същи време-мохабет си правят хората. И днес като минавам от там ги чувам (тъкмо свърши едната песен,която слушах иначе нищо не чувам ) - Кажи и де-казва единия на другия.
И втория -Фиийу,(свири ми) -утре ще почиваш-ми казва. Ще е затворено до края на седмицата. Дай му малко почивка на това куче 😂 .
И аз какво да правя - слушам . Много зор му давам явно според хората хахахха

Това от мен . Утре обаче ще трябва да мисля много рано сутринта ... нещо бързо и натоварващо .

Мнението беше редактирано от Веси на 04.09.18 22:17.

05.09.18
21:11

05/09
Гаден ден,много трудно премина. Нерви,глад 🙃,няма бягане,заваля. Като петък 13-ти ми е малко.
Станах прекалено късно-7:00 часа.
Кафе на работа с бисквита*2.
За обяд салата айсберг като вчера с нахут и риба тон щях да ям,но ми остана по-малко от 30 мин за ядене и реших,че ще мина само с една две нектарини.
Вкъщи две бъркани яйца с четвърт парче наденица и половин домат.
Водата е не повече от литър и половина за деня.
Утре ме очаква гроздобер целия ден-честит да ни е празника.

06.09.18
18:39

06/09
Привет от тук.
Нищо спортно няма,което да впиша .
Целия предиобед мина в бране на грозде. След обяда (пиле на грил с две салати - домати с моцарела и зелена) щях да излизам да свърша малко работа в така или иначе нетренировъчния ден,но малкия ми син реши,че задължително трябва да спим заедно и като гледам едни 4 часа съм си поспала още 😄.
Все пак не умира надеждата,че до края на деня ще ми дойде музата за някакво раздвижване вкъщи,че това нищоправене ми е странно.
Едит: 50г Бейлис ,че нещо ми писна

Кифлинг от вчера 😂

Мнението беше редактирано от Веси на 06.09.18 21:09.

07.09.18
19:49

07/09
Ей затова не трябва да спирам да спортувам-чувствам се 5 кила по-тежка. Подуто ми е,тежко,гадно.
Като си бягам сутрин няма такова нещо .
Днес ставане към 6 без нещо,водих куче наоколо,колкото да се събудя.
Кафе и бисквита на работа. Миш маш за обяд(готвен в 6 часа сутринта).
Още едно кафе. Водата е малко днес - към литър,не повече. Залисах се с разни неща и забравих изобщо,че трябваше да пия вода.
Вкъщи ще ядем прясно зеле с пиле,което няма да помогне за подуването,но поне няма картофи или ориз,хляб и подобни. Дано не влоши положението 🙂
Утре пак се очертава гроздоберен ден. Чудя се дали да не ида да опитам да си направя бгането пък ако ме върнат най-много да се прибера. Много свикнах и ми е неествествено като не ходя.
Няма друго. Искам в зала.(ако го кажа три пъти ще се сбъдне ли...)

08.09.18
22:04

08/08
Пореден,нетренировъчен ден.
В 8:00 бях вече на фронта-пак факин гроздобер. Свърши за тази седмица поне.
До обяд само кафета,за обяд кюфте и кебпче от “Попов”.
Вечерта успяхме да се доберем до бирфеста в града. Аз като шофьор пих само една биричка,но поне беше супер вкусна и ароматна-4 вида хмел. Дзън!
Финиширах с една палачинка с шоколад.

Значи само едно се чудя.
Как съм живяла преди по този начин всеки ден...сега имам чувството ще съм погълнала слон и ще полудея. А това дори е малко в сравнение с това ,с което преди се храних. Хоули крап!
Искам да е понеделник и да мога вече да съм си в нормалното ежедневие-благодаря!

09.09.18
21:10

09/09
Последен ден в бездействие.
Станах късно - 8:00 часа
Кафе сутринта,за обяд шопска салата с кюфтета от домашна кайма с кашкавал по средата. Вечерта парче пица ядох с чаша кола.

Утре,ако всичко е по план ще сме с Фреди да бягаме. Няма да успея със същото темпо,но колкото толкова.

10.09.18
20:31

10/09
И исках и имах желание,станах в 5:30 часа,стигнах до заветното място и какво да видя...барикадирано по-добре от границата братче хахах иди влез ти ако можеш. И на всеки ъгъл пази по един приятел да не би някой от враговете да се промъкне!

Просто за днешния ден не ми се говори-вчерашната пица с кола си казват думата-почти им разбирам по къркоренето. Кога ли ще се науча аз,че след такава храна страданието е повече от моментното удоволствие.

Този ден не го е имало.

Мнението беше редактирано от Веси на 10.09.18 21:01.

11.09.18
22:19

11/09
Станах в 6:00 часа
Пудовки сутринта-клекове,БГ клек,суингове,коремни преси с пудовка,руско усукване. Някакви опити пак за набиране(реално само негативната част).
Две кафета днес,литър и половина вода,бисквита. Миш маш със салата айсберг и краставица за обяд.
Вечерта кокосови палачинки със сирене и боров мед(нещо не са моите,но ще им дам още един шанс все пак ).
До 16-ти трябва да си мисля разни неща за вкъщи като тренировка,защото дотогава е затворено на базата.

12.09.18
21:28

12/09
Сън: Около 5:30 часа казва телефона ,че съм спала.
Нервно ми е,трябва да проверя има ли защо да е така или просто си е от мен 🙃
Ефекта от многото въглехидрат още е налице. Много гадно.

Тренировка няма.

Пак напрежение на работа. Нещо много ни натягат напоследък и започва да ми се отразява и това. Нищо,все някога ще мине.

Хващам се,че заглеждам все повече материали за йога,но се съмнявам да мога да правя нещо адекватно вкъщи-оставям тук идеята,а пък някога ще го доизмисля.

В края на седмицата голямото ми детенце има рожден ден ! Става на цели 7! Ще опитам да не ям тъпотии,че знаем какво следва.
Отплеснах се ,това е всъщност по моите размисли. То като няма тренировки поне да има мисловна дейност.

Някой има ли впечатления от една зала - intense май се казваше на Мария Луиза в Пловдив,или да търся нещо друго около новия адрес,където ще работя-до Империал някаква нова сграда-Lemon tree sh@t (не запомних точното име).
Благодаря !

Мнението беше редактирано от Веси на 12.09.18 21:28.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1