Движение:
- йога, час
Храна и добавки:
- Б6, 9, 12, омега 3
- ябълка
- половин котидж сирене, 2 редчета шоколад
- сладолед шам фъстък в джелато§латте
- ананас
- малко пълнозърнести крекери и пушен кашкавал; 2 лъжици млечно кисел десерт
- салата от спанак, краставица, кисело мляко сметана, зелени маслини; черна леща с подправки и кокосово масло; шоколадов крем
Вода:
- към 1.8, надявам се
Мнението беше редактирано от Margi на 05.05.19 19:02.
Движение:
- йога, малко над час
- разходка в гората, в малкото време без дъжд
Храна и добавки:
- Б6, 9, 12, желязо, омега 3
- половин чашка какао с кокосово масло, мед, ванилия; К. Коральо с портокал
- ябълка с кис.мляко, чиа, джинджифил, мед
- кроасан с масло
- няколко крекера
- ананас
- зелена салата със спанак, краставица, овкусена; чери домати, босилек, остатъка от вчерашната леща; бисквити с кокосово масло и К. Коральо какаова маса, млечно кисел десерт
Вода:
- 1.8
Движение:
- йога, 70 мин
- малко разходка по задачи, които не успях да свърша 😄
Храна и добавки:
- Б6, 9,12, омега 3
- ананас с кисело мляко, чиа, пчелен прашец
- няколко бисквити Кл.Коральо
- резен пушен кашкавал, малко зеленчуков пастет (доста гаден на вкус, но трябваше да се изяде), малко домашна баница с тиква
- ананас
- ябълка
- протеинов шейк
- зелена салата с краставица, овкусена; половин малка питка с маслини и резен пушен кашкавал; шоколадов крем
Вода:
- 1.8
Година след изпита, вече и черно на бяло го има. Плановете са към есента да започна да се готвя за следващо ниво, евентуално. 🙂
Мнението беше редактирано от Margi на 07.05.19 20:02.
07.05.19
23:20
казано от Margi на 07.05.19, 18:36:
- ананас
- о. 🙂
Имаш едно наум нали ? Аз се спуквах да го ям де 🙂
Аз само минавам да те поздравя, Марги 🙂) Сигурна съм, че ще се справиш блестящо, с каквото и да се захванеш! Ще чакаме сертификат и за следващото ниво 🙂)
Радвам се ... 🙂))
Благодаря. 🙂
Относно ананаса - и да искам, повече от едно “колелце” не мога да изям, тъй като започва да ми изтръпва езика. Ако се полакомя за повече, после съжалявам. 🙂
Не съм се радвала така на дипломата си за висше образование, както на резултата от почти 4 годишния труд. Хубавото на този документ е, че е като диплома от Харвард - навсякъде е разпознат и не е обвързан със знайни и незнайни йога алианси. 🙂
Днес:
Движение:
- малко напади и гребане с пудовката сутринта, реших да се раздвижа с нещо малко, тъй като нямах време за йога преди излизане
- ходене, вероятно към 5 км
- ресторативна йога следобед
Храна и добавки:
- Б6, 9, омега 3
- 3-4 бисквитки К.Коральо
- ябълка
- ръжена боза и пълноз.кроасан в СиЛ...както всяка сряда 🙂
- круша
- 1 бисквитка К.Коральо
- половин малка питка с маслини, с пушен кашкавал
- зелена салата с краставици, овкусена; много тънък резен пушен кашкавал; млечно кисел десерт
Вода:
- надявам се да я докарам поне до 1.7, нещо изостанах днес
Мнението беше редактирано от Margi на 08.05.19 19:37.
Движение:
- йога, час
- ходене, 4-5 км
Храна и добавки:
- Б6, 9, 12, омега 3, селен, ако не забравя даго пия довечера
- ябълка
- 4 бисквитки К.Коральо
- ананас
- супа от коприва, 2-3 резенчета пушен кашкавал; 2 лъжички млечно кисел десерт и 2 какаови бисквити
- ягоди
- малко кисело мляко с чиа
- таратор, останалото от вечерята ще напиша после
Вода:
- 1.8
Трябва да си сменя личната лекарка. Отивам за направление за изследване, тя ми казва, че това, което искам, не може да ми даде, но ми дава ПКК, която не ми трябва, а освен това струва 6 лв и съвсем не си струва разкарването за направление... 😆
Вчерашния отчет е актуален до ягодите, после - нищо. Ходихме до болницата за спешен прием...наложи се да родя. 🙂Проточи се по-дълго и тежко, отколкото си го представях, но приключи успешно. Съответно, днес чак следобед имаше болнично суфле със зеленчуци, шоколадови неща и кокосова вода, да си възстановя загубената енергия.
Ей така бях след 7-ми месец, последната е седмица преди раждането:
Мнението беше редактирано от Margi на 10.05.19 14:52.
Марги, честито ви бебче със Славко!
Много щастие, здраве и всичко най-добро ви желая!!!
Значи, и едно уточнение за добавките и медикаментите по време на бременността, освен витамините и минералите по схема от най-адекватния доктор в БГ, бях на фраксипарин до 35 седмица, както и на тироксин след 5-тия месец, тъй като ТСХ се вдигна внезапно.
От днес оставям само някои от добавките, + вероятно още няколко пъти фраксипарин, за всеки случай, но това след като се приберем вкъщи и след консултация с доки, на когото имач безрезервно доверие. Ако не беше той нищо нямаше да се случи. 🙂
Мнението беше редактирано от Margi на 10.05.19 15:10.
10.05.19
16:19
Желая ви здраве и много любов и щастие! <3
Най-хубаво предстои ❤❤❤
Още веднъж, живи и здрави бъдете, цялото семейство!
Много сладко тумбаче е било. И аз така си снимах корема да си ми е за спомен 😊
Целувки ❤❤❤
10.05.19
18:25
Честито Марги! Да ви е живо и здраво детенцето!
Досещах се аз, като видях за котките и ананаса 🙂
10.05.19
22:09
Аз и тук да пожелая необятно семейно щастие с Виктор. Тъкмо разбрах, че си бременна и взе че роди 🙂)) и на тези снимки определено се вижда че е ще е мъж и очакваме подробности за раждането и развитието му 🙂 Прегръдки :*
казано от Деница Малковска на 10.05.19, 22:09:
Тъкмо разбрах, че си бременна и взе че роди 🙂)) и на тези снимки определено се вижда че е ще е мъж и очакваме подробности за раждането и развитието му 🙂 Прегръдки :*
Еми, и нас ни изненада - очаквахме го около 25 май, но пък хубава дата си избра. По-добре стана така, че и така раждането беше доста трудно, а ако беше качвал още тегло, нямам идея как щеше да се случва. 🙂 Младежът се оказа че има план и в болница без избор на екип, изчака смените на 3 други доктора, докато не дойде неговият на смяна и чак тогава тръгна да излиза. Това за естествено раждане си е голям късмет.
Честита рожба,Марги! Да е най-спокойното и здравичко бебе ви пожелавам! Бързо възстановяване на теб 😇
11.05.19
00:06
Марги, един път заспорихме с теб за мотори в гората и ти казах, че като си имаш деца ще си ги учиш да карат където ти искаш.
Нямам търпение да го видя твоето момче на мотор из горите.
П. П. Мъжко момиче си и момче си имаш.
Здраве, Марги и смелост, майче юнашка.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 11.05.19 00:08.
11.05.19
01:24
казано от Margi на 10.05.19, 23:40:
казано от Деница Малковска на 10.05.19, 22:09:
Тъкмо разбрах, че си бременна и взе че роди 🙂)) и на тези снимки определено се вижда че е ще е мъж и очакваме подробности за раждането и развитието му 🙂 Прегръдки :*
Еми, и нас ни изненада - очаквахме го около 25 май, но пък хубава дата си избра. По-добре стана така, че и така раждането беше доста трудно, а ако беше качвал още тегло, нямам идея как щеше да се случва. 🙂 Младежът се оказа че има план и в болница без избор на екип, изчака смените на 3 други доктора, докато не дойде неговият на смяна и чак тогава тръгна да излиза. Това за естествено раждане си е голям късмет.
Телец е прекрасна зодия за мъж 🙂 И да малко са своенравни мъжете. Малкият ми син при планирано секцио за 20 август реши да излезе на 9 без да му пука кой е на смяна 🙂)) Бързо възстановяване мамче и целувки на всички
казано от Деница Малковска на 11.05.19, 01:24:
Телец е прекрасна зодия за мъж 🙂 И да малко са своенравни мъжете. Малкият ми син при планирано секцио за 20 август реши да излезе на 9 без да му пука кой е на смяна 🙂)) Бързо възстановяване мамче и целувки на всички
Няма как да не се съглася. И татко му е Телец. ❤
И аз това си помислих, че дори да бяхме планирали секцио, той пак щеше да се появи преди датата си вероятно.
Барт, интересни времена предстоят, спор няма. 🙂
11.05.19
13:14
Честито, живи и здрави! И да ви оставя да спите 😄
Благодаря на всички.🙂
Не че има какво да се описва, понеже до понеделник сме в болницата, но тук и без това няма какво да се прави, та да загубя малко време в писане.
Движение, разбира се, няма.
Храната, като за болнична, е чудесна:
- банан, кокосова вода
- 2 редчета шоколад
- готвени зеленчуци, зеленчукова крем супа, малко шоколад
- боза Хармоника
- таратор, ориз със зеленчуци, още шоколад
- ябълка
Вода:
- към 1.5 вероятно
Добавки няма.
Ти така го съобщи все едно не си била бременна и това е било просто част от тренировките и “no big deal at all” 🙂
Да сте живи и здрави !
казано от kaloyan на 11.05.19, 22:11:
Ти така го съобщи все едно не си била бременна и това е било просто част от тренировките и “no big deal at all” 🙂
Да сте живи и здрави !
Е, разбира се че е big deal. 🙂 Даже е the biggest of all deals.
Освен това никакви тренировки не помогнаха да ми е по- лесно. 😆
А бременността мина изумително леко. Дори и на фона на терапиите и постоянните изследвания. Не мога да се оплача. 🙂
11.05.19
23:55
Марги, ми как се казва момъка?
Виктор. 😍
Движение:
...никакво. Вече не ме свърта, но няма къде да се ходи. Мога, разбира се, да изляза на стълбището и да снова отдолу до горе, но не мисля че към момента е особено добра идея. 🙂 Излязох единствено на слънце, на балкона, и се оказа, че зрението ми е станало като на къртица за два дена. Нямам търпение да се пооправи времето и да щъкаме напред назад. 🙂
Установявам че към момента не само корема, но и мускулите на краката ми са станали на пихтия, явно не е било лесна работа. Предполагам, че бързо ще се възстановя, но не мисля да си давам зор, нямам бърза работа. Хубавото е, че не отчитам нито стрии, нито диастаза. Явно тоновете МСМ, които съм изпила през годините се отблагодаряват.
В ден 0 бях 54 кила, сутринта преди да отидем в болницата - 62.5, утре ще дам актуална информация за това колко са в момента. Приемам, че за сваляне на практика нямам, само да си върна мускулния тонус, но това ще е когато се почувствам във форма за физическа дейност.
Храна и добавки:
- чаша боза хармоника, варено яйце, малко (не повече от 10 гр сирене и толкова масло Президент
- малко шоколад
- огретен със сирене - 1/3 от порцията изядох, 3 загребвания картофена крем супа, още малко шоколад
- сок от ябълка
- таратор, 1/4 от порция яйца по панагюрски (не ги обичам, мо другия вариант беше някакво свинско)
Вода:
- към 1.5 вероятно
13.05.19
00:01
Ей, ‘начи, гледай кво трябва да стане за да почне да ти се разбира какво ядеш.
😂
Честито бебче Марги пожелавам ви здраве и много хубави мигове 😊
Мнението беше редактирано от Bubsi на 13.05.19 14:21.
Home sweet home. 🙂 Прибрахме се вкъщи.
Храна и добавки:
- пробиотик, омега 3, Д3
- боза хармоника
- малко кисело млко, шоколад
- някакъв ориз със зеленчуци, все още в болницата, останалата боза
- печени бадеми, шоколад
- същото
- зелена салата с краставица, кисело мляко, може и малко яйце с бри, евентуално
Вода:
- между 1.5 и 2
Килограмите когато се прибрах, са 56, т.е. с 2 над изходното ми тегло.
Мнението беше редактирано от Margi на 13.05.19 20:08.
И моето момиченце (на 11 месеца) се казва Виктор-ия. А Виктор ще е Супер Виктор, закърмен с Клаудио Коральо. Жив и здрав да ви е. Пиши повече и за него🙂.
Мнението беше редактирано от maria на 14.05.19 15:57.