Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:
Bart Simpson

14.01.20
18:58

Да махнеш последно мнение е ок, според мен, но да изтриеш три или четири последователни в средата на разговор и да гообезмислиш......
Аз направих подобно нещо прединяколко дни когато се захвана беседата за шофьорите и за Англия и за от какво се правят котешките кенефи в космоса, но разчистих и след това.

Т. Тодорова

14.01.20
19:04

А, ок. Аз се наежих, че някой ми оспорва съществуването на т*пките 😃, ич не погледнах нагоре.

Димо, прощавай за Цпама.

Bart Simpson

14.01.20
19:11

Димо може да понесе толкова спам, колкото аз мога да генерирам...... И отвъд.

Barberian

14.01.20
19:15

Изтрих си мненията защото без да искам провокирах спор в чужд дневник още по- малко пък исках да продължи. Качвам си мнението по темата за живота в чужбина в моя дневник. Който иска е свободен да коментира.

15.01.20
00:02

13.01
Храната: остатъка свинско с ориз и кисело зеле,  чорба леща, пиле с картофи, моркови и лук, туршия, всичко за 1400 Ккал. Движението - ходене, колелце и фитнесче. Пикът на посещаемостта в Атлетика мисля че настъпи. Най-накрая се чувствам добре там, явно ми е липсвала навалицата от Авангарда 😄

Днес пак минус 3 кила ме показа, пиша си ги вече. Официално 102 кг. Явно храната е била добра. Толкова сит се чувствам, а като сметна много малко калории.

Дефицита за деня 1500 Ккал, общо 11700 дефицит до тук.

Като се заговорихме кое колко струвало и колко било скъпо да ядеш добре, си снимах какво напазарих и какво сготвих с него. 2 манджи за 2 яденета за петима души за под 15 лева. 1.50 лв за храна на човек - първо и второ, като останаха моркови и лук и пилешко. Супер просто, бързо и супер вкусно също.

Мнението беше редактирано от Димо на 15.01.20 00:03.

как го правиш , че ми стана интересно?
слагаш картофите в тавичка с месото и морковите ,
и те успяват да се сготвят едновременно с другите две??

15.01.20
00:23

казано от стилиянски на 15.01.20, 00:11:

слагаш картофите в тавичка с месото и морковите ,
и те успяват да се сготвят едновременно с другите две??

Точно така. Пилето се готви лесно, особено така разфасовано. Не слагам нито олио, нито масло или някакви маринати. Посолявам, слагам във фурната на 250 градуса по средата, след трийсетина минути обръщам пилешкото от другата страна (отначало се слага с кожата надолу, за да може да се запече после като я обърнеш) и качвам тавата близо до горните реотани за загар. След 15 минути е готово. Картофите, морковите и лука са попили мазнинка от пилето и са си пуснали и те сока и са станали на мозък отвътре, а отвън със запечена коричка. Пилето е добре изпечено и с хрупкава кожичка.

15.01.20
00:32

Сега проверих - отнело ми е 17 минути да измия и приготвя продуктите за пилето със зеленчуци и да ги пъхна във фурната. Още 10 минути да нарежа и настържа нещата за лещата. И след още 45 минути всичко е било готово за сервиране.

Леща чорбата ми с пилешки мръвчици няма много вид на снимката, но става у-н-и-к-а-л-н-а.

Bart Simpson

15.01.20
07:24

Фурната ти е прецакана...... 30 мин-250 градуса???

15.01.20
07:30

Много ли е? Трябваше по-бързо да стане?

Bart Simpson

15.01.20
07:36

Според мен ще стане едно ужасно изгаряне на тази температура и време.
Не вярвам да са ти реални градусите.
Щом искаш да стане бързо, цепиш на две и подваряваш, за пилето разлика почти-йок.

15.01.20
08:08

Може и да съм го бил сложил на 220-230 градуса и времето да не е било точно така. Всъщност според мен са били не 30, ами 45 минути се е готвило общо, защото след като го обърнах на 30-тата минута, се пе’че още 15 минути - този път по часовник. А може и да са били 2х15 минути и аз не съм го сложил на вече нагрята фурна, ами си е вдигала градусите когато съм го сложил. Аз - предполагам като повечето аматьори - не готвя по таймер, градуси или рецепта, гледам, опитвам и така преценявам кога е готово.

Bart Simpson

15.01.20
08:23

Не е нужно да си аматьор за да готвиш така, аз също готвя така.
Вчера ме питаха за грамове сол за нещо си и отговорих, че нямам никаква идея колко тежи солта след 22 години готвене.
Щом ти се е получило, вс е ок.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.01.20 08:23.

15.01.20
08:28

За колко време на какви градуси нормално трябва да става разфасовано пиле с картофи във фурна?

Мнението беше редактирано от Димо на 15.01.20 08:29.

Bart Simpson

15.01.20
09:08

180 градуса, около 40 мин, но много зависи и от пиле и от размер на парчетата.
Най-вярна е твоята методика.
Да сготвиш нещо със текстово съобщение е все едноб да ме научиш да дърпам тяга по телефона.... 🙂
Абе в общи линии над 180 градуса, освен за специфични неща като пица и прочие, е разрушителна температура.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.01.20 09:18.

15.01.20
09:22

Ибаси... гледай ти... 180… а аз все на високите градуси се нахвърлям, че по-бързо уж става. Имам сонда, ще проверя колко реално градуса прави и дали е верен термостата, може пък наистина да не мери правилно.

ами , съдейки по лекия загар на пилето и картофите на снимките горе, наистина са се пекли на по-височка темп. предполагам само на горна.

а иначе 180 градуса(но под 200 градуса) на 40мин е наистина по-приемливо за ястието. основния повод да си задам въпроса горе беше, за да разбера дали времето стигаше за сърцевината на картофите да се сготви. а пилето на 25тата-30та минута ще е готово. (но това според вкуса)

15.01.20
10:00

Картофите са не само готови, ами направо с леко кремообразна консистенция вътре 😄

15.01.20
23:11

14.01
Храната: пиле, картофи, моркови, леща, извара, мюсли, кисело мляко, портокал, мандарини. Всичко беше до около 1000Ккал след вечеря, обаче трябваше да се напазари за седмицата и там малко се подхлъзнах с извара и мюслите и плодовете, та отиде на 2500. Движението колелце из града по задачи и доста отнесен фитнес.

Дефицита за деня 500 Ккал, общо 12300 дефицит до тук.

17.01.20
01:02

16.01
Храната: извара, мюсли, кисело мляко, супа воденички, портокал, мандарина. Снаксчетата са ми повече и отиде към 2350 Ккал. Движението малко колелце и във фитнес покляках и се понабирах през деня по светло, което не ми се беше случвало от доста отдавна.

Дефицита за деня 350 Ккал, общо 12650 дефицит до тук.

Мнението беше редактирано от Димо на 17.01.20 07:18.

17.01.20
22:46

17.01
Храната: мюсли, кисело мляко, супа воденички, маслини, парче пица, ябълки. Снаксчетата и пицата можеше да си ги спестя, ама се ядосах за нещо тук и стана храната 1750 Ккал. Движението 4-5часа бачкане навън на студа. Доста клякане и обикаляне имаше, но не знам как да го пиша. Скапан и намръзнал заспах на дивана след като се навечерях. Вечерта се засилих уж да хвана фитнеса преди да затвори и не ми стигна мотивацията.

Дефицита за деня 650 Ккал, общо 13300 дефицит до тук.

Мнението беше редактирано от Димо на 17.01.20 22:47.

19.01.20
00:38

18.01
Храната: скумрия, печени картофи на скара, свински котлет, мюсли, кисело мляко, ябълки, портокал, 1 бира. Общо 2850 Ккал за деня. Движението малко колелце и набързо фитнес преди барбекюто.

Точно си смятам всичко и си викам: ибаси - даже съм в дефицит въпреки барбекюто с приятели днес и се сетих за двете бири, които си разделихме с Илиянчо покрай скарата и излезнах леко на червено.
Дефицита за деня няма - 150 Ккал отгоре, общо 13150 дефицит до тук.

Мнението беше редактирано от Димо на 19.01.20 00:40.

19.01.20
12:54

Някой да коментира Макгрегър-Сероне ?

едит: Еее, свалиха го, и аз се учудих как седи цялото видео така свободно в тубата.

Мнението беше редактирано от Димо на 19.01.20 13:19.

19.01.20
18:09

На 40 секунди среща няма какво да се коментира.
Кажи ти какво мислиш, като фен на конур

19.01.20
23:21

Ама че приказки - времетраенето ли е най-важното за една среща според теб?

19.01.20
23:34

19.01
Храната: свински котлет, зеле, маслини, кисело мляко, ябълки, портокал, леща. Общо 2150 Ккал за деня. Движението малко бягане по нанагорнище във фитнеса и после крака и суингове.

Днес се чудя къде да застана да си правя суинговете с 24-ката и се наврях накрая до една стена и с лице към 2 жени, които на 4-5 метра от мен правят нещо една срещу друга - реших че едната учи другата на суинг защото застанала другата с една пудовка в двете ръце и нещо ѝ обяснява първата. Нагласям се аз и почвам суинговете и забелязвам че тея и двете спряха каквото правеха и ме гледат втренчено. И си викам: тея ся гледат как правя суингове, щото явно не знаят и двете. Ама сууупер втренчено ме гледат и напрегнати - следят всяко мое движение и сякаш очакват нещо. И аз си викам: ама че са нахални тея, кво ме зяпат ся... явно ще ме питат като спра и ще искат да им показвам. Ама спирам и тея видимо се отпуснаха и почнаха да правят хеликоптери с пудовка и с гирички. И изведнъж се усещам че те са се страхували през цялото време че ще изпусна пудовката и в развинтените им фантазии са видели как ще ги смачкам като гниди с тва гюле 😄 Как ще ги смачкам бе, те на 4-5 метра, а тя пудовката при суинга траекторията се държи така че, дори да я пусна да тупне пред краката ми... ама те милите се поизпотиха... 😄

Дефицита за деня - 550 Ккал, общо 13700 дефицит до тук.

Bart Simpson

20.01.20
07:01

24-гюле.......по скоро осмица 🎱...😊

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.01.20 07:01.

20.01.20
09:38

Е то има различни гюлета...

20.01.20
10:16

казано от Димо на 19.01.20, 23:21:

Ама че приказки - времетраенето ли е най-важното за една среща според теб?

Не, ама се бях подготвил да гледам поне два рунда, а то се оказа голямо разочарование

20.01.20
20:11

Дано не си плащал пей-пер-вю, че било скъпичко. Иначе защо сте разочаровани, Макгрегър, колкото и да ми е опротивял напоследък с тея неговите изцепки - да бие стари хора, да се прави на гангстер и т.н. изнесе показно как се смачква противник с всички средства. Започна в първата секунда с убийствен прав, който Каубоя избегна, после в клинча това с рамото беше брилянтно - четох че Емиляненко и още 2-3 навремето го правели, но никой с такъв успех - да му разбие носа и да му бушонира окото за 5 секунди с рамо... То само за това си струваше гледането... После имаше финт с 1-2 и последва убийствения хайкик в брадичката на Сероне и това беше, остана само да го доубие на пода с юмруци, но ми хареса че там не се хвърляше съвсем зверски, знаейки че вече е победил и чакаше съдията да спре мача. Напълно професионална работа от страна на Макгрегър. А че Сероне ще падне беше ясно, поне за мен. Може би е бил голям боец едно време, но от 1-2 години откакто имам платено УФЦ на телевизора и гледам по-редовно, все яде боя горкия. Чак моя малкия дето е на 9 години веднъж минава и мимоходом вика: “Еее, тате т’ва каубоя ли е дето толкова кървеше миналия път? Той успя ли да се оправи че май беше доста зле?” (имаше някакъв мач в който беше като полят с кръв) Обвиняват Уайт че нарочно му е сложил такъв слаб противник на Макгрегър, за да се завърне с победа, щото ако сега беше загубил и евентуално още една загуба и златната кокошка щеше да умре. Може и така да е, Но нека не забравяме че всичко е за пари и че Макгрегър е супер атрактивен и гледан атлет.

20.01.20
20:26

Ppv съм плащал само веднъж за Хабиб - Конър, а то даже и не беше ппв а Dazn.
Иначе както казах, исках да гледам поне 2 рунда, защото освен Рокси, нищо друго не ме интересуваше в тази карта.
Това с рамото е правено хиляди пъти, не е нещо ново и ме дразни, как се изкарва Конър гениален, че е ударил 2 рамена(за справка Джоунс срещу Рсшад Евънс през 2012 и Рики Симеон срещу Рани Йаха).
Каубоя никога не е бил голям боец, но винаги е бил много активен и обикновено има зрелищни срещи. Тази за която говориш е срещу Тони Фъргюсън, който ще се бие Април срещу Хабиб за титлата до 155 паунда. Серони идва от две поредни загуби за три месеца и синът ти е прав да се чуди дали е здрав, защото Тони му смени физиономията. Всички знаеха, че това е бой за сверяване на часовника, но не мисля, че тук се видя нещо ново от Конър, така както се говори навсякъде.
Мога да говоря още много, но писането не ми се отдава

Пп четох, че Ппв-то е било 85$ за тази слаба карта

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 20.01.20 20:37.

20.01.20
20:41

Серони е голям боец един от любимите ми.
Бие се с който и когато му кажат.Проблема му е че подхожда биткаджийски и пренебрегва тактиката.
И синът ми дори знае,че Каубоя винаги в първите минути на боя е муден и леко неадекватен,което бе използвано но сто процента от Макгрегър.
Иначе Серони можеше да си вземе мача при друго развитие на боя,което все пак си зависеше от него...

20.01.20
21:40

Еми сверяване, ОК, ама какво ново да се види от Конър, то нямаше кога да се види наистина. Иначе пак си беше безкомпромисния уличен бияч ирландски циганин. Признай че това с финта с 1-2 беше много добро, и като видя че Серони не внимава и пусна моментално хайкика - отдават му се на мангала тея пинизи - не е само “у’дри и ко’ту ста’ни” при него.
Иначе да - и на мен ми е много симпатичен Каубоя щото се бие мъжката и винаги ми се вижда позитивен, не се въобразява на лошо момче, но колко бой яде, направо жал ми става. И като си помислиш че деца и жена сигурно храни и това му е занаята а напоследък не му върви в работата... И завчера водещия го пита: Как се чувстваш, и Каубоя викаше: “you know, this is what I do, this is what I love.” а окото му едното затворено, и носа му счупен и едва гледа, обаче пак с половин усмивка на устата.

20.01.20
21:47

Ууу, верно че срещу оня ушатия таласъм Тони Фъргюсън беше това с многото кръв. Направо на салата му беше направил лицето Фъргюсън. И все пак и Каубоя си имаше неговите шансове тогава.

А останалите срещи от вечерта имаше ли яки? Да си го върна да ги изгледам на телевизора, Че аз гледах само в ютуб Конър-Серони.

Мнението беше редактирано от Димо на 20.01.20 22:18.

20.01.20
22:24

Серони държи рекорда за
най- много победи и има най -много мачове в УФЦ.
Белфорт колкото и да го биеха накрая,все още никой не му е подобрил рекорда за най-много нокаути.
На мен другите мачове не ми харесаха.
Холи Холм беше се сковала нещо,а Олейник и Грийн се търкаляха като панаирджийски мечки...

20.01.20
23:14

Гледай ти, не знаех че е чак такъв ветеран Серони. Ама му личи да ти кажа.

21.01.20
04:42

Димо, удри и квото стане вече няма в мма-а на високо ниво, е и може би  в тежката категория, заради хубавци като Дерек Люис.
Иначе каубоя изобщо не е симпатяга и може да го чуеш в подкаста с Джо Роган какви ги говори. Също не му мисли парите - освен, че взе няколко милиона за 40 секунди, баба му и дядо му му купиха ранчото в което той може да се прави на каубой. Винаги е бил богаташко дето и образа на каубой е сравнително нов.

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 21.01.20 05:59.

21.01.20
07:36

Няма да го мисля тогава. Дейба и позьора 😄

21.01.20
07:38

20.01
Храната: свински котлет, леща, зеле, маслини, кисело мляко, мюсли, ябълки, портокал. Общо 2150 Ккал за деня. Движението 4-5 часа навън с колелото - примерно 2-3 часа от тях съм въртял, после и фитнесче леко.

Дефицита за деня - 1650 Ккал, общо 15350 дефицит до тук.

21.01.20
08:10

казано от CottageCheese на 21.01.20, 04:42:

Димо, удри и квото стане вече няма в мма-а на високо ниво, е и може би  в тежката категория, заради хубавци като Дерек Люис.
Иначе каубоя изобщо не е симпатяга и може да го чуеш в подкаста с Джо Роган какви ги говори. Също не му мисли парите - освен, че взе няколко милиона за 40 секунди, баба му и дядо му му купиха ранчото в което той може да се прави на каубой. Винаги е бил богаташко дето и образа на каубой е сравнително нов.

Знам ,че тук с бележките които пишем няма как да се разберем.
Серони разглезен.....позьор
С 23 победи в организацията..??
Е дано и нашия Благой да го разгледат така.
И от кога е този нов образ на каубой в УФЦ...от коя година?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1