30 мин степер
През което маах рЪце накъдето видя
Сс за корем
2х5 цели лицеви
2х10 от колене
Толкова днес.
Спрях да водя смислена диетна отчетност. Страх ме е да си въведа теглото в мфп, защото ще ме остави на 1300ккал и ще умра от смърт. На 1500-1600 съм в момента, свалям си бавно. Като забия, тогава ще се чудя кво да правя. Но вероятно пак няма да намаля храната, а ще търся начин да увеличавам активността. И не, че искам да съм простак (и не, че не съм!), но си записвам за мен си, че свалянето го отдава изцяло и само на някои хормонални промени, които не мога изцяло да си обясня. Днес, след трен, в банята, на особена светлина и на умишлено търсене, открих зачатък на една резка на корема ми, която някога може да ми огражда втория ред плочки. 😂
Мнението беше редактирано от БПН на 23.03.20 15:49.
Клек с пулс с ластик 4х15
Бг клек с 2кг шише 4х12
Патешко ходене с ластик 4х10
Разтваряне на бажацити с ластик 3х20
В сс с Глутеус мост с краката нависоко 3х12
Лицеви от колене 3х10
Корем 2 упражнения.
Мързи ме да гледам днес! Сутринта реших, да взема да изтегля един кредит. В неопределено бъдеще време, надявам се тази година да е, ще трябва да го тегля така или иначе. Поне да ползвам промоцията, докато още имам работа. И да, малко ме е страх от банки и кредити. Ама... Шанс.
100 клека ст
100 кръстосани напада
100 Глутеус моста
Махане на рЪци в посоки, почти безцелно
1 мин централен планк
30 сек страничен, във всяка посока.
Вчера по настинах май малко. Докато си ринах колата ми се вкочаниха краката и въпреки вечерното киснене в гореща вода и Тайлол, съм си малко махмурлия днеска. Нямам желание за ааабсолютно нищо, но пък за сметка на това, поне преместих фурната, кухненските шкафове и пералнята, да изчистя плочките зад тях. Което пак си е някакво движение уж.
1 кръг, 4 пъти:
10 напад с отскок
10 планински катерач с подскок
10 ножици
10 Хип лифт
2кръг,4 пъти:
10 изправяне до клек с отскок
10 лицеви
10 тяга на 1 крак
10 дед бъг
Настинката ме тормози още. Почти нямам температура и без антипиретици, но очите ме дразнят, а главата тежи... В духа на апокалиптичната обстановка, реших да спра билдърското меню и да апна една леща, така, да озвучим партито... То ми излезе една голяма киселина, мамка му. Утре пак на пили и яйца, за по-сигурно.
Записвам се с 30 мин йога и принудителна разходка за половин час. Една случка ми се е случила на Хип флексорите след вчера и няма такова разтягане, дето да я оправи. Но пък разходката какъв мед беше за грозното ми оросяване. От 5 дни насам с хиляда кисненици в гореща вода и бутилки в леглото, едва успявам да си сгрея стъпалата. Днес ми “тръгна кръвта” за една кратка разходчица.
Официално подписах най-страшния документ в живота ми и съм малко yolo. Утре, ако е слънчево, ще обикалям през цялата светла част на деня навън.
Темпо клек с ластик 4х12
Напад с Повдигане на високо коляно 4х12
Ритници назад с ластик на глезените 4х15
Сс жабешки Глутеус мост 4х10
Глутеус мост на един крак 4х10
Магарешни ритник и пожарникарски кран 4х10
5 цели лицеви
В сс с 15 пул даун с кърпа
Едностранно гребане с ластик 4х10
Трисет корем
Разтяг
Изпрала съм, изчистих, прането е почти сухо. След малко излизам да пазарувам, че свърши зеленажа, а трябва да се яде.
Клек с пикова контракция и подскок с ластик 4х15
Отпади 4х20 на крак
Степ ъп с 2кг шише в ръце, изправени над главата 4х12 на крак
Сит ъп 4х12 на крак
Нещо като пул три 4х20
Глутеус мост с краката нависоко 4х10
Лицеви от колене 4х10
В сс с пул даун с шишето
Едно ходене до лилд. 😂
Клек с пикова и мах встрани 4х10
Кръстосани напади с шишето 2кг в ръце, изправени над главата 4х20
Патешко ходене с ластик 3х20
Ритници назад с ластик на бедрата 4х15/крак
В сс с 10 кофички за Трицепс
Повдигане на шишето с прави ръце 3х10
В сс Раменна 3х10
Сс корем 4х10
Днеска ми е Мнооого одрямано и мисля да скатая от работа и да си спя цял ден. Трябва да ходя до банката, да си закрия сметките в дск, ама май ще чака като гледам.
Мнението беше редактирано от БПН на 31.03.20 13:39.
Кръг 1 х 4
Напад с подскок х 12 на крак
Планк на длани до Планк на предмишниците х 10
Клек с кръстосан напад х 10 на крак
Усукване встрани с шишето х 20
Кръг 2 х 4
Темпо клек х 15
Pike press х 10
Глутеус мост с пикова х 15
Коремни преси х 15
Клек с ластик 4х20
Степ ъп с шише 2 кг 4х12
Тяга на един крак с шише 4х10
Кракомах, 2 модела 4х8
Лицеви от колене 4х10
Пулдаун с шишето 4х10
Сс корем 3х20
Кръг 1 х 4
Кофички за Трицепс на земята 10
Лицеви от колене 10
Тап планк 20
Кръг 2 х 4
Сумо клек с пикова и подскок 10
Къртси 10
Страничен напад 10
Кръг 3 х 4
Кофички за Трицепс 10
Супермен 10
Кръг 3 х 4
Нещо като бърпи, ама на слоу моушън 😂😂😂 10
Глутеус мост, бавно 10
Къс отпад 10
Пот да има, че вчера много чипс изядох.
Новите меринджеи в тая фирма много си повервАха. Такъв аутизъм отдавна не бях виждала и не очаквах, честно. Правим едни презентации на пауърпойнт, които са с вградени таблици и само им наливаш инфо и не се занимаваш. Обаче, когато аутистът реши, че данните, които ти е поискал не му изглеждат свързани, ненужни са и уведоми директора, че не съм си свършила работата, защото съм наляла информацията, която е поискал... Безценно. За капак, ползвам Линукс и работите ми, отворени в Офис понякога изглеждат трагично и това го улесни, разбира се. Това ми отвори около 18 часа работа за да успея да си пригодя някак машината, да му налея всичко отново през пауърпойнт... И този път му пратих готова и бланка, за да вижда, като реве, какво е искал от нас. Е, изпратих и кратки указания кое как и защо да вижда. Ама утре, в работно време ще е бурята, при всички случаи. Просто ужасно ме е яд, наистина. На половината персонал правя отчети, таблици, презентации, защото са тотално компютърно неграмотни хора и за мой късмет, точно за такава хуйня, ще ме тропа на баш шефа, а не както обикновено да тегли една цветна само на прекия ми ръководител. Здраве да има!
Мнението беше редактирано от БПН на 05.04.20 13:02.
Кръг 1 х 4
Отпад с подскок 12
Гребане с ластик 15
Сумо клек с пикова 20
Планк на длани до предмишници 10
Кръг 2 х 4
Бг клек 12
Ренегатско гребане с 1.5кг бутилка 10
Странични напади 20
Ножици 40
От всичкото това седене, ме подкара диското. С всеки ден става по-зле. Неприятното е, че столовете ми са такива, че няма как да сложа нещо на кръста. Ще почна да спя с хавлия, навита, под кръста. Друго няма какво да направя, освен да си страдам. Но ще бавя илачите докато не спра да мога да ходя. Разтяжките и мачкането за момента не дават никакви резултати.
казано от БПН на 06.04.20, 17:40:
От всичкото това седене, ме подкара диското.... Разтяжките и мачкането за момента не дават никакви резултати.
Апликатор пробвала ли си? Не че помага МНОГО, но определено 20 минути на “бодилите” подобряват кръвообращението и отпускат.
06.04.20
19:15
казано от БПН на 06.04.20, 17:40:
Кръг 1 х 4
От всичкото това седене, ме подкара диското. С всеки ден става по-зле. Неприятното е, че столовете ми са такива, че няма как да сложа нещо на кръста. Ще почна да спя с хавлия, навита, под кръста. Друго няма какво да направя, освен да си страдам. Но ще бавя илачите докато не спра да мога да ходя. Разтяжките и мачкането за момента не дават никакви резултати.
трябва разтягане и то такова, което е напълно противоположно на движенията ти... виж в дневника ми от начало..има клипове ;)....избора е твой, де
Ще огледам и за апликатор, и за клиповете. Благодаря за включването!
Засега карам на масаж и фоумролер, пък ще видим как ще се развиват нещата.
Кръг 1 х 4
Клек до позиция на колене с пикови конракции 10
Едностранно хоризонтално Гребане с ластик 15 на ръка
Степ ъп с бутилка 2л 12 на крак
Планк рийч 20
Кръг 2 х 4
Глутеус мост с ластик, краката високо и Разтваряне в горна позиция 12
Лицеви 10 от колене, 2х8 цели, 6 цели и до 10 от колене
Ножица 30
Кръг 3 х 4
Отпади с пикова 12 на крак
Кофички за Трицепс 10
Пул тру 20
Усукване за корем 20
Двата почивни дни кръста стана по-добре. Разликата е, че направих концентрираното усилие да не си кръстосвам краката като седя на компютъра. И спах с кърпата на кръста. Днес по забравям за забраната за кръстосване и понеже работя от 7 без 10, малко се по напрегнах в кръста, ама ще живея.... За да се мъча.
Кръг 1 х 4
Клек с ластик с мах встрани х20
Лицеви от колене х 15
Отпади с пикова контракция х12 на крак
Дед бъг х 30
Кръг 2х4
Бг клек (темпо) х 12 на крак
Гребане с ластик х 15
Пул тру х 20
Крънчове х 20
Кръг 3 х 4
Патешко ходене х 20
Пулдаун с шишето 2л х 15
Кик назад с ластик на глезените х 12 на крак
Повдигане на прави крака и таза от Лег х10
Не разбирам едно нещо. За три седмици доста дръпнах на бройки лицеви от колене, ама като пробвам цели, рядко успявам. Днес, в едното кръгче, направих до 18 от колене, а целите, след 4тото обикновено са много жалки и измъчени. Има ли друг начин да прогресирам? Да си припомвам по 1-2 цели лицеви през деня, като ми дойде на ум?
Според мен точно това е начина - каквото теренираш - това можеш. Ако тренираш от колене, ще вдигаш бройката на колене. Ако се мъчиш често и с цели лицеви - ще вдигаш и бройаката на целите.
Не казвам че няма преливане от едното умение в другото. За мен по пътя на логиката е като да тренираш с малки тежести в големиповторения и да очакваш да ти се повишат бройките със сериозните тежести.
Недей да правиш от колене изобщо - ако пълните лицеви от земя са ти тежки, по-добре опитай да смениш ъгъла (ръцете на ниска пейка или друга повдигната твърда платформа, краката на земята).
Табата 1 8х20/10
Ходещи напади
Планински катерач
Табата 2
Джъмпинг джакс
Бърпита с лицева
Високи колене
За време - 5:23
50 Джъмпинг джакс
40 клека
30 Ходещи напада
20 цели коремни
10 лицеви
По въпроса с лицевите. Не се бях сетила за това, което Боби писа. Гредата този път е, че по-ниските ми опции за облягане са тесни. А аз съм позната, на следилите ми дневника, с широкия хват и на лега, съответно и лицевите са ми по-удобни нашироко. Не, че е непоправимо де. Засега ги правя на кухненската маса без особен напън. За утре мисля да сложа двете ниски табуретки, подпрени на спалнята и дано не умра по точно този нелеп начин. 😂 😂 😂
Тренировките видях от едно приложение, което намирам за идеално за хора, които нямат конкретна цел, а просто искат да се помандръсат из къщи. Казваш му какво оборудване имаш вкъщи (или като мен, че си калтак и нямаш нищо) и прави разни Мискове. Препоръчвам, казва се smart wod generator.
Ако имаш книги и можеш да ги подредиш на една височина може така да пробваш за лицевите.
Табата 8х 20/10
Високо коляно
Ходещи напади
Джъмпинг джакс
Клек
42-30-18 - 13:36
Напади
Лицеви (първите две серии на облегалката на дивана, а последната от колене)
Коремни преси
3 кръга
24 клека
24 гребане с ластик
24 напада
За тия Ходещи напади, натъртила съм си коленете, ще взема да си слагам нещо, да симулира наколенка. 😂
Всяко упражнение в отделна табата
Клек
Едно махане с ръцете за гръб
Кръстосани напади
Ножица
Степ ъп
Раменна с 2л шише
Магарешки ритници
Коремна преса
Хип тръст с ластика на бедрата
Кик бек с 1.5л шише
Кик назад с ластик на глезените
Трябваше да има още едно упражнение за корем, но телефоните гръмнаха и приключих. Неясно кога и как успях да си натъртя опашката. Друго интересно няма.
Днес ако не изтрещя тотално от скука, трен няма да има.
1 час зумба за кръвообращение
Кръг 1 х 4
Клек с ластик и 4.45кг тежест 12
Флор преса 10х4.45
Сит ъп с ластик 8 тежест 12
Крънч 20
Кръг 2х4
Бг клек с тежест 10
Гребане с тръбата 15
Напад с пикова конракция 12
Повдигане на таза от лег
Кръг 3х4
Хип тръст с ластик, тубата и 4 сек в горна позиция 15
Кофи за Трицепс 8
Магарешки ритници 15
Планк на длани до предмишниците 12
Намерих си туба от течност за чистачки в колата и реших, че става за дъмбел. Псевдо флор пресата, освен че ми счупи китките, ми свали повечето кожа от горната част на ръцете. И като цяло, това е една от най-насилените и бавни тренировки, които съм правила. Утре сигурно само ше скачам, щото китките ще са в отпуск
6 кръга за 17:34
24 клека
24 лицеви на плота на мивката
24 отпада
Не е много реално това време, щото варя яйцата паралелно, ама то няма и с кой да се състезавам, така че все тая.
Едит: добавям си и три табати 8 х 20/10
Коремни преси
Планк
Ножици
Мнението беше редактирано от БПН на 18.04.20 13:05.
Кръг 1 х 4
Нещо като тръстър с тубата 4.45кг х 15
Лицеви на облегалката на дивана х 10
Кръстосани напади х 20
Крънч х 20
Кръг 2 х 4
Степ ъп с бутилка 2л х 12 на крак
Гребане с тубата 4.45кг х 10 на страна
Сит ъп с ластик на бедрата х 15
Планк рийч х 12
Кръг 3 х 4
От позиция на колене, изправяне до клек и обратно х 10
Раменна преса с бутилка 2л х 10 на страна
Страничен напад х10
Крънч лакът към коляно х 30
Тотал 44:38
Мисля, че клекът ми е регресирал повече от нормалното. Имам чувството, че бът уинквам само докато си мисля за него... :(
Това време ми се струва страшно много, а днес бях сравнително пъргава. Снощи много лошо бинджнах и сутринта няма такива болки в корема. Но си сготвих ризото, което на нищо не приличаше, но беше брутално вкусно. (или щото рядко ям готвено така ми се стори...)
Вчера си засях ягоди в сандъче. След като купих сандъка, почвата и семената, ми мина през акъла, че не знам как се гледат растения. Гледах индийски ютюбъри как садят ягоди и действах по същата схема. Сега не знам кога се поливат, мамам каза, че било по-добре да ги пръскам с пулверизатор отколкото да ги поливам. Ще им пусна класическа музика. Чела съм, че помага. 😂 😂 😂
Табати 8 х 20/10
Клек
Лицеви (и на дивана, и от колене, до отказ в общи линии)
Коремни преси
Суинг с тубата 4.45кг
Глутеус мост
Гребане с ластик
Тяга на 1 крак с тубата
Наведи с тубата
Лег с шишето 2кг
Всичко за 34:30
Нещо ми беше леко днеска, реших, че съм скатала, ама като обем е почти двойно, на което правя обикновено. Стига де, утре пак.
Ще си кача снимки, че отдавна не съм. А се чувствам доволна от карантинната ми форма. Не е кой знае какво, ама спрямо мен си, май по-добра не съм имала. Въпреки висящия корем. В общи линии, кат нямаш плочки, търсиш светлина, да изглежда, че имаш. Тва е. 😂 😂 😂
5 кръга:
15 клека
10 планк от длани на предмишници
15 лицеви от колене
20 отпада с пикова контракция
10 v- ups
10 коремни
10 късинкоремни
30 Глутеус мост на пети
Почнах го за емом, ама ми беше леко и реших да извъртя останалото за време. 4 кръга за 25:14.
Уж снощи успях да си легна не-преяла, а днес съм сууупер подута.
Притеснена съм. Брат ми е зле - задух с кашлица и дрисък. От няколко дни е така. Спешните са ходили у нас да го преглеждат и му казали, че не е коронясан, ама паралелно имало и друг сезонен вирус,който явно кара. Тъпото е, че с какъвто и да е вирус, човекът е астматик и са му казали, че има промени в белия дроб... Вярно, че е дебел хипертоник диабетик с астма, ама няма 40 години...
Мнението беше редактирано от БПН на 22.04.20 11:02.
Fat Amy
50 клека
10 бърпита
40 коремни
10 бърпита
30 напада
10 бърпита
20 суинга
10 бърпита
10 метра bear crawl
10 бърпита
20 суинга
10 бърпита
30 напада
10 бърпита
40 Коремни
10 бърпита
50 клека
19:32
Помня, че този комплекс, когато бягах го правех за около 18 мин. Най-доброто ми време е било малко под 18. Но с уговорката, че тогава не съм правила мечешкото...каквото е там и съм спестявала две серии.
А иначе, съм си простакеса.
казано от БПН на 22.04.20, 11:01:
Притеснена съм. Брат ми е зле - задух с кашлица и дрисък. От няколко дни е така. Спешните са ходили у нас да го преглеждат и му казали, че не е коронясан, ама паралелно имало и друг сезонен вирус,който явно кара. Тъпото е, че с какъвто и да е вирус, човекът е астматик и са му казали, че има промени в белия дроб... Вярно, че е дебел хипертоник диабетик с астма, ама няма 40 години...
Много вероятно да е корона. Астмата не е рисков фактор, освен ако не я лекува с кортикостероидни препарати. Диабетът и хипертонията обаче са.
Не искам да вярвам, че ако е с корона, ще го оставят на лоперамид и диета. Семейството е голямо, 6 души са в една къща. Все си мисля, че ако е подозрителен, щяха да им на бият карантината. А за момента не са.
10 мин AMRAP
6 суинга с 1 ръка
6 snatch
6 Гоблета
Не избороих колко какво и сега вече оценявам, че е тъпо това, което правя с тубата май....
16 мин EMOM
10 лицеви на дивана
20 Коремни
20 клека
20 напада
100 Ходещи напада
50 клека
20 гребания с бутилката 2 кг
65 Ходещи напада
За 9:56
Последното беше три кръга за време, но не успях да го завърша. Освен, че правя тъпотии, че 5ти ден си подмятам крехкото тело, без почивка, явно вчера, докато ми беше намазана главата с боя, съм по настинала, освен че съм натъртена от тъпата мивка, беше супер неудобна. Та... На втория комплекс, на третия кръг, едно нещо там поврата/гърба/трапеца/не го локализирам точно, взе да пари и да боли. Докато клякам, еба си! Намачлах с ръка, намачках с ролер. Явно е възпалено, щото си ходи и по врата, и по гърба. Сега вече, да се знае, че искам не искам, ще почивам. Къпане, мазане с Диклак и ако имам късмет, довечера ще намажа едно юмейхо (така ли се пише???). 😂
Табата 8 х 20/10
Суинг 4.45кг
Гоблет 4.45кг
Лицеви опори (и от дивана, и от колене)
Коремни преси
Отпади
Гребане с 4.45кг
Степ ъп
Повдигане на таза от тилен лег
Глутеус мост
Раменна преса 2кг
Пул тру
Коремни коляно-лакът
Нямах желание, не вдигнах пулса, не се изпотих, ама всичко ми беше много мъчно за правене, тромаво едно и тежко. Ама по-добре да има, отколкото да няма.
Отбелязвам си нещо негативно. От толкова вардене на карантията, съм станала още по-голям кек, отколкото съм нормално. Не се разбирам много добре с контрастните душове, но трябва да започна по малко. Освен това, всяка среща с вятър, бил той и топъл, ме води до температура на следващата сутрин. Станала съм още по-зиморничава от нормално. И не е хорошо никак. Та, от вчера започнах, всеки ден, с маски, каски, шуби и квото се налага, да ходя навън. Хем да си правя крачките, хем да се адаптирам някак, че така ще ме пуснат на работа утре и вместо от корона, ше умра от настинка.
27.04.20
11:57
казано от БПН на 27.04.20, 11:53:
вместо от корона, ше умра от настинка.
Повечето настинки са точно коронавируси :D
Кръг 1 х 4
Клек с ластик и тубата 4.45кг х 12
Лицеви на дивана х 10
Кръсъосан напад с шише 2кг с пикова х 20
Дед бъг х 20
Кръг 2 х 4
Бг клек с 2кг шише х 10 на крак
Гребане с ластик х 10 на ръка
Румънска с туба 4.45кг
Къса Коремна х 20
Кръг 3 х 4
Патешко ходене х 20
Пулдаун х 12
Кик с ластик на глезените х 12 на крак
Ножици х 20
Много тегава история. На втория кръг няколко пъти губих картина и едва избутах до края.
Да са т’ковам в мръсната уста. Такъв хоум офис измислиха тая седмица, че им теглих по една майна в офиса и от вторник си ходя на работа. Бих казала, че ходя нормално на работа, но не е нормално. Лекарите и те са психясали тотално. Някои не ходят на работа, други не приемат пациенти с респираторни симптоми. Който ме пусне при него, ме държи за слушател по 40-50 мин, щото иначе няма къде да види човек.... Голям ташак. Моята ръководителка напъва ли напъва да се пускаме на работа, ние сме трима за три възможни обекта за посещение, не бива да си посещаваме клиентите повече от два пъти месечно и да бъдем двама колеги на едно и също място едновременно. Освен това, тя си ма’а гащи на разходка, а мен ме праща в белодробна болница, където има само едно отделение с няколко невирясали. Всичкото доктора е със скафандри, шлемове, три чифта маски... А ни сме с едни маски, които не ми се коментират. Добре, че си имам по-истинска, та не ходя с тоя мъжки слип на устата 😂😂😂 Хубаво е, че започнах леко в аванс да вработвам, че кат се виждам какъв съм джигер, в средата на нормална, пълна работна седмица, бих си пуснала отпуск, че не мога да издържа.
Мнението беше редактирано от БПН на 01.05.20 10:27.
казано от БПН на 01.05.20, 10:26:
Кта не ходя с тоя мъжки слип на устата 😂😂😂
Абе важното е да не е носен.... много.
Табата 8 х 20/10
Суинг 4.45кг
Гоблет 4.45кг
Лицеви опори (и от дивана, и от колене)
Коремни преси
Отпади
Гребане с 4.45кг
Степ ъп
Повдигане на таза от тилен лег
Глутеус мост
Раменна преса 2кг
Пул тру
Коремни коляно-лакът
Тая ще я кръстя мързеливата табата. Вследствие на съвместното ми съжителство с брат ми за 4 дни се сдобих с нов корниз и системно недоспиване - дори и в събота станах в 6:30 да го карам на работа. Снощи бая се офлянках с лягането и днес се събудих в 8 сууупер крива, уморена цял ден ми е отпаднало и сънливо. И студено, мамка му. Нямах никакво желание, енергия и намерение да тренирам, но момчетата ми бяха на гости и казаха, че отиват да тичат и на мен ми стана гузно, че съм мърда и развъртях една измъчена. Амкам и паркирам, това е плана. Макар че може и да се разточа пак, имам да ям конско, че не съм си носела свръхсертифицираната маска правилно. Огромна е, ако я затегна и на двете места, не мога да говоря нормално, понякога и да дишам ме затруднява, а ако не я - отдолу отзява и не знам до колко изобщо има файда от нея. И това е май.