Много хубава тренировка ми се получи днес и малко преди и след тренировъчни снимки
Започва да ми харесва да бягам, не знам какво се случва хаха
И здравей трицепс
Започнах да тренирам горна, долна част и цяло тяло в тая последователност, корем поне два пъти седмично - това е с дъмбели и ластици.
Кардиото ми е понеделник, сряда, петък/събота бягане + 2 HIIT с горната част.
И поне половин час йога всеки ден.
Доста здравословно ми се отразява тая изолация.
Мнението беше редактирано от Лили на 05.04.20 22:09.
Бавничко но ми се подобрява бягането
Мнението беше редактирано от Лили на 10.04.20 19:08.
Започнах да пия и омега 3/6/9 и си взех асай на прах - да видим дали ще има някаква разлика
казано от Лили на 11.04.20, 11:03:
Мноооого #goals мацка
Супер изглежда мацката, но не забравяй, че най-вероятно това момиче е яко на стероиди за да изглежда така. Като с това по никакъв начин не омаловажавам труда и отдадеността ѝ, просто за натурално трениращи такива резултати са си основно пожелателни цели.
Мнението беше редактирано от Димо на 11.04.20 11:17.
казано от Димо на 11.04.20, 11:16:
казано от Лили на 11.04.20, 11:03:
Мноооого #goals мацка
Супер изглежда мацката, но не забравяй, че най-вероятно това момиче е яко на стероиди за да изглежда така. Като с това по никакъв начин не омаловажавам труда и отдадеността ѝ, просто за натурално трениращи такива резултати са си основно пожелателни цели.
Хах, знам знам :)
11.04.20
11:31
Ами аз, Димо не съм съгласен. То е и въпрос малко на фото, ти знаеш най-добре, но и в момента във форума имаме мацка, която изглежда почти така. И не е на стероиди. Разликата която аз виждам е по-широките рамене на тази тук и една идея по-изчистена на места. Т.е. не е непостижимо, ако нещата се прецизират още повече и това е целта.
Наистина голяма част от изглеждането е позиране и светлина, но от нищо нещо не става. Коя е тая мацка според теб? Аз за Дени се сещам.
Мнението беше редактирано от Димо на 11.04.20 11:33.
11.04.20
11:36
казано от Димо на 11.04.20, 11:32:
Наистина голяма част от изглеждането е позиране и светлина, но от нищо нещо не става. Коя е тая мацка според теб? Аз за Дени се сещам.
Няма да ти кажа-то се вижда 😎
казано от Деян на 11.04.20, 11:36:
казано от Димо на 11.04.20, 11:32:
Няма да ти кажа-то се вижда 😎
Кажи де, аз нещо не мога да се сетя
11.04.20
12:48
Аз пък се сещам за един мъж с подобна физика :)
казано от Brown Bomber на 11.04.20, 12:48:
Аз пък се сещам за един мъж с подобна физика :)
Чудно :)
казано от Лили на 10.04.20, 22:54:
Започнах да пия и омега 3/6/9 и си взех асай на прах - да видим дали ще има някаква разлика
Смисълът на приема на омега 3 е да промениш съотношението с омега 6. Да ги взимаш заедно е повече от безсмислено.
11.04.20
15:36
Тая “мацка”, на която се кефиш, може да те пенетрира с клитора си
казано от Boby_ на 11.04.20, 14:56:
казано от Лили на 10.04.20, 22:54:
Смисълът на приема на омега 3 е да промениш съотношението с омега 6. Да ги взимаш заедно е повече от безсмислено.
Хм ще го помисля повече за следващия път.
казано от Иван на 11.04.20, 15:36:
Тая “мацка”, на която се кефиш, може да те пенетрира с клитора си
Хаха
Доста хубав пъмп днес, 50 минути със собствено тегло и късите ластици само.
И малко карантинен шик
И аз я преоткрих и наистина е един от плюсовете на стоенето вкъщи. Виждам, че ти си доста напред с маетриала, но все пак да попитам- по клипчета ли я правиш или нямаш нужда от такива?
казано от Диляна на 16.04.20, 11:54:
И аз я преоткрих и наистина е един от плюсовете на стоенето вкъщи. Виждам, че ти си доста напред с маетриала, но все пак да попитам- по клипчета ли я правиш или нямаш нужда от такива?
Зависи в какво настроение съм, но най-вече използвам ето тази мацка. Много ми е приятна <3
казано от Диляна на 16.04.20, 11:54:
Мхм, чудесно е, да :)
И аз така редувам йога с бягането, докато ми отворят басейна :) Само ползи ще извлека от нея, сигурна съм :)
Поздрави, Лили :)
Изглеждаш чудесно :)
Добре си напомпах раменрте днес
Мнението беше редактирано от Лили на 17.04.20 20:34.
18.04.20
23:11
Тялото е на лице, остава плажът!
казано от Aleks Sandra на 18.04.20, 23:11:
Тялото е на лице, остава плажът!
Хаха още няколко кг надолу, тъкмо докато ни пуснат навън!
Кардио 3/4 пъти седмично и тренировки с ластици, добре ми се отразяват май ама мнооооого ми липсва фитнеса :((((
А днес много ми се ходи на море 😭
Мнението беше редактирано от Лили на 26.04.20 09:52.
26.04.20
15:05
Браво, много добра форма. С ластици и бягане на този етап може спокойно да се поддържа ниво. Съвет: незнам дали правите спринтове, но е много хубаво да опитате на прав участък или в училище - 50м, 6-7 спринта, като е важно да разгрееде. Вкарайте тренировка с въже + ластик.
Поздрави,
казано от Лили на 26.04.20, 09:49:
...
А днес много ми се ходи на море 😭
Уффф това време много рязко ги наблъска тези мисли, имам подобни страдания!
4:11 за километър по средата на 3км, брех
Мнението беше редактирано от Лили на 27.04.20 15:57.
Много ми омръзва да тренирам вкъщи и без тежести, не мога да си натоваря глутеусите като хората 😭😭😭 а пък много не ми се дават камара кинти за дъмбели