.

Прескочи до:

21.05.20
13:49

казано от Deyanchik на 21.05.20, 13:43:

Ясно е, че не могат да изловят всички и да спрат определени престъпления....и да оправят света, но да виждаш нещо и да не реагираш, е съвсем друго.

Ясно е, че първо трябват стабилни доказателства и чак после да ги ловят, другото не е много ясно. Ти имаш предства от Право, така че би трябвало да го разбереш и без допълнителни обяснения.

Те тея неща не ме интересуват, кажи ти за ТРТ в БГ по-подробно :-)

Тц. Първо for free тия неща съм ги спрял отдавна, второ правилата на Форума не го позволяват.

Що така бе нашите лекари не ебават 40 и 50 годишните. Не, че аз ще тръгна да правя такова нещо, питам само. Аз ако съм искал, да съм разучил.

Питай лекарите, не мен, аз не съм лекар. Може би защото в България всеки има възможност да се назоби и сам легално.

Dydo

21.05.20
13:52

Ясно, спираме тогава щом има забрана за подобни коментари.
Но иначе друго си е да те изследват, да видят рисковете, да ти преценят дозата на хранителната добавка и точно каква да е и т.н. и т.н. и нещата да заспят.

ПС, те доказателства бол. Няма как без. То “със” ги оправдават, та ....

Мнението беше редактирано от Dydo на 21.05.20 13:55.

21.05.20
14:20

казано от Deyanchik на 21.05.20, 13:52:

Ясно, спираме тогава щом има забрана за подобни коментари.
Но иначе друго си е да те изследват, да видят рисковете, да ти преценят дозата на хранителната добавка и точно каква да е и т.н. и т.н. и нещата да заспят.

ПС, те доказателства бол. Няма как без. То “със” ги оправдават, та ....

Не е толкова просто. При нас, както и в много други европейски държави, проблемът е до голяма степен етичен. Няма консенсус сред ендокринолозите. Ако се зачетеш, ще установиш, че няма и консенсус за т.нар. андропауза. Много съвременни и актуални изследвания твърдят, че андропаузата е мит, а коректният термин за тези промени е PADAM (частичен андрогенен недостиг у стареещия мъж). Българското дружество по ендрокринология издава и научно списание, където когато се дискутира темата използват изрази като “...ползата от заместителното лечение с тестостерон на възрастни мъже ще бъдат преценени в близко бъдеще”. Има отделни частни клиники, които го правят, но те съвсем съзнателно не се рекламират и са много избирателни с кого работят.

В САЩ и други държави има вратички в закона. За хората с кинти си е стил на живот - колаген, хормони, лифтинг. Сталоун го хванаха в Австралия с 48 опаковки растежен, изцяло за собствена употреба според неговите показания, за 6 или 8 седмици. Смятай на какви дози е. После започна да твърди, че се е реформирал и даже рекламираше някакви билкови продукти с които заменил растежния, но ме съмнява. Почнеш ли стабилна терапия, ако спреш е много опасно. На Слай лицето даже не е толкова зле, ти ако погледнеш актрисите от 90те, които са още в играта - там какви изменения има...

21.05.20
14:20

Дидо, ти си твърде плашлив за здравето си за да зобиш.

Dydo

21.05.20
14:26

казано от Brown Bomber на 21.05.20, 14:20:

Дидо, ти си твърде плашлив за здравето си за да зобиш.

Ако хранителните добавки са наистина по-безвредни от алкохола, взимани разбира се според предписанията, не съм бил чак толкова плашлив къркайки цЕл живот кажи речи. Пф, вчера пих малко уиски, 28 дни не бях пил и даже не съм го и мислил. И то вчера защото жената имаше РД, т.е. пак влизам в пауза. Ако трябва да бъда честен, нещо го нямаше удоволствието.
Нямаше и да продължавам да пуша, ако толкова ме бе страх. Но пък имам разни неща, които хранителните добавки могат да обострят, като замазнен черен дроб, хипертензия, която в последно време често отива в някакви ниски за мен граници, от сорта на 100/60 и подобни. Сигурно е защото съм спрял да пия. Преди няколко години пак бях спрял и кръвното спадна доста.
О..ахме темата на нОнчето.

21.05.20
14:34

Като чета какви нива на кръвна захар и кръвно (измерени в миналото) цитираш и се чудя дали не си хипохондрик. Химия няма да посмееш и да помиришеш.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 21.05.20 14:36.

Dydo

21.05.20
14:42

казано от Brown Bomber на 21.05.20, 14:34:

Като чета какви нива на кръвна захар и кръвно (измерени в миналото) цитираш и се чудя дали не си хипохондрик. Химия няма да посмееш и да помиришеш.

То точно това бе при мен лошото-че съм имал проблеми и пак продължавам с тъпотиите. Де да бяп хипохондрик, сигурно щях да бъда по-здрав.
Кръвна захар колко да ми е била - само на гладно над нормата, но не в диабетни граници, т.е. над 6.1, но доста под 7. След 2 ч. от хранене е била винаги в норма. Сега вече и сутрин е в норма -5.5, 5.6, общо взето цял живот ми е била около 5 и 1/2. Кръвното пък ако някога го вдигам, последната кажи речи повече от половин година е скачало само систолното, диастола се върти около 80, а и по-ниско вече. И то систола скача около до 150. Сега когато не ми е ниско, за случаите които говорех, е около 80/130 сутрин преди да съм пил лекарства.

Мнението беше редактирано от Dydo на 21.05.20 14:43.

21.05.20
14:43

Темата не беше ли “може ли натурално ...” 🙄
Всички примери имат дългогодишно натоварване на цялото тяло, всеки ден, под формата на бойни изкуства, уличен фитнес, лека атлетика и т.н. + тежестите, които не са им по-голямата част от спортуването.

21.05.20
14:49

Смешно е, че си мериш кръвната захар и кръвното при условие, че са ти перфектни.
Сестра ми редовно има захар 15 и нагоре, при условие, че я следи и си поставя инсулин по няколко пъти на ден, но за сметка на това пие уиски редовно и тренира и откъм форма ще засрами половината форум, включително и мъжете тук, които знаят всички тренировъчни методики и всяка седмица тренират по нова схема и с нова диета.

21.05.20
15:25

казано от Dymag на 21.05.20, 14:43:

Темата не беше ли “може ли натурално ...” 🙄
Всички примери имат дългогодишно натоварване на цялото тяло, всеки ден, под формата на бойни изкуства, уличен фитнес, лека атлетика и т.н. + тежестите, които не са им по-голямата част от спортуването.

И не на последно място,така зададен въпроса,показвайки световно известни спортисти,актъори и т.н., малко се обезсмисля.Пределно ясно е,че няма как да стане по натуралния начин,инак конкуренцията те отвява,а ти не може да си го позволиш.

Dydo

21.05.20
15:37

Няма да питам, дали някой вярва в теории, а по-скоро въз основа на познанията си, дали счита за възможно, че чрез силата на мисълта може да подпомага изграждането на мускули, намаляването на телесните мазнини и въобще оформянето на тялото поне в някаква степен. Знам, че може би такъв въпрос за някои звучи дори като олигофрения, но макар тялото да е единна система, мозъкът заема доста основно и водещо място в нея. Т.е. освен тренировките, храненето и т.н. именно чрез мисълта да подпомагаш процеса, как изкаш да изглеждаш. И когато това е постоянно и целенасочено, дали може да доведе до някакъв резултат. До колкото съм чел, разни йоги и монаси са се самоизлекували от болести с подобни техники, какво остава за друго. Имало е и статити и от бодибилдъри, как са си представяли точната форма която искат да докарат, не че им вярвам, просто споделям и това.
Според мен не следва да се подценява тази възможност, поне дори за малко подпомагане на процеса. Не може да разглеждаме нещата така, че все едно частите от нас са нещо, което е отделно и върху което нямаме никаква сила да влияем. Та нали е единен организъм, не може да няма връзка между процесите и едно да оказва влияние на друго. И мозъкът да бъде изключен напълно от случващото се.

Мнението беше редактирано от Dydo на 21.05.20 15:49.

SG

21.05.20
15:43

Дали си е правил спаринги с гореизброените бойци,няма как да знаем.

Гаранция, че и да е правил не са били на сериозно.
https://www.youtube.com/watch?v=4cRGvG5fCzs https://www.youtube.com/watch?v=RVrd-m8BQpY Това са единствените тренировки с по-известни бойци на Джей Уайт в интернет пространството.Нямам представа,наистина на какво ниво са му бойните умения,защото не съм го виждал да се бие в професионален мач.Скоро един боец от UFC(Майк Пери) се изказа негативно за Джей Уайт,цитирам:”Наскоро един актьор говореше как опитвал да научи Кимбо Слайс на някаква техника, която била прекалено трудна за него. Мисля, че тези актьори е по-добре да се придържат към филмите. Едно коляно и твоя нос ще изглежда като специален ефект.
Мисля, че Кимбо щеше да срита задника на Майкъл Джей Уайт и неговия тон не ми харесва. Той трябва да се бие с мен в задния двор с голи ръце, защото много искам да науча тази затворническа техника, за която говореше.” На което Джей Уайт отговори с:„Може би ако Майк Пери беше изучавал техниката ми, нямаше да бъде на 20-то място в ранглистата на UFC? Нямам време за детски игри, но когато си наблизо ми кажи, за да ти покажа някои неща. Пиши ми, не е толкова сложно“.Та щеше да е интересно да се сбият и да видим дали бойните умения на Джей Уайт са само във филмите.Лично за мен Пери,няма шанс,най-малкото,защото е 20кг под Уайт,въпреки че е сърцат боец.

21.05.20
15:46

Вече не говорим за физически тренировки, а за духовни, ясно.

Dydo

21.05.20
15:49

казано от Brown Bomber на 21.05.20, 15:46:

Вече не говорим за физически тренировки, а за духовни, ясно.

Хаха, как ти идват на ума-в това те признавам. Очаквах подобен отговор, поради което все пак съм болднал тънките моменти.

Мнението беше редактирано от Dydo на 21.05.20 15:50.

SG

21.05.20
15:49

Майкъл Джей Уайт има 8 черни колана в 8 различни бойни дисциплини, като първият си такъв получава на 12-годишна възраст. Актьорът е тренирал карате киокушин, шотокан, таекуондо, кобудо, ушу, бразилско джу джицу и др.Има 8 черни колана,объркал съм се.Друг е въпросът колко лесно са му ги дали,както казва James.

21.05.20
15:55

казано от Deyanchik на 21.05.20, 15:37:

Няма да питам, дали някой вярва в теории, а по-скоро въз основа на познанията си, дали счита за възможно, че чрез силата на мисълта може да подпомага изграждането на мускули, намаляването на телесните мазнини и въобще оформянето на тялото поне в някаква степен. Знам, че може би такъв въпрос за някои звучи дори като олигофрения, но макар тялото да е единна система, мозъкът заема доста основно и водещо място в нея. Т.е. освен тренировките, храненето и т.н. именно чрез мисълта да подпомагаш процеса, как изкаш да изглеждаш. И когато това е постоянно и целенасочено, дали може да доведе до някакъв резултат. До колкото съм чел, разни йоги и монаси са се самоизлекували от болести с подобни техники, какво остава за друго. Имало е и статити и от бодибилдъри, как са си представяли точната форма която искат да докарат, не че им вярвам, просто споделям и това.
Според мен не следва да се подценява тази възможност, поне дори за малко подпомагане на процеса. Не може да разглеждаме нещата така, че все едно частите от нас са нещо, което е отделно и върху което нямаме никаква сила да влияем. Та нали е единен организъм, не може да няма връзка между процесите и едно да оказва влияние на друго. И мозъкът да бъде изключен напълно от случващото се.

Напълно е възможно да е така,но едва ли е постижимо за всеки.Той Арни го казваше някъде,че когато тренирал бицепс примерно,мислел и си представял мускулите нереално големи,направо като планини.Или с други думи,с мисъл за мускула по време на вдигането,а не за самата тежест.
Напълно вярвам,че го е правил и постигал,сега тук не коментирам страничните стимули...

21.05.20
16:00

Да, по тази логика, с помощта на духовни и спиритуални тренировки е възможно да увеличиш размера на оная си работа. Ще стане, но ефектът ще е краткотраен!

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 21.05.20 19:34.

Dydo

21.05.20
16:27

Ами в интерес на истината, Бомбър не съм пробвал за каквото и да е подобни подходи. И нямам предвид примерно непременно само процеса, да ти се издува мускулО, може и за сила да говорим и за какво ли не. Ей така например тялото да ти отпусне още малко да преодолееш, защото с мозъкът си го убедил, че сухожилията и ставите ще издържат. Например също така с мисловна дейност да насочваш хранителните вещества, конкретно организма за какво да ги използва. Например науката казва, че при еди какво си организма използвал еди що си. Да кажем тялото образува за енергия кетони при липса на въглехидрати. Ок, не можеш ли ти с мисловна дейност и дори при наличието на въглехидрати да насочиш тялото за енергия да ползва основно мазнини, защото го убеждаваш, че има достатъчно за “трудни дни”, а тези само го тормозят.....примерно. Иначе излиза, че това което искаш ти с акъла си, разни части от тялото му се противопоставят. Сигурно щото си тъп и ще причиниш много щети, ако вземе да те остави и да угажда на идеите ти :-)
Както се казва: ти решаваш, защото ти ръководиш процесите. Би трябвало да е така-органите служат на “душата” ти, не обратно. Следователно “духът ти” би следвало да ръководи какво да се случва.
Разсъжденията са ми само теоретични, не застъпвам теза, че непременно може. Защото като нищо ще ме квалифицират вече и за психиатрия. Даже един път го и направиха :-) Но пък не трябва да изключваме никаква възможност именно позовавайки се на науката и на това, колко сложен и съвършен е всъщност човешкият организъм.

Мнението беше редактирано от Dydo на 21.05.20 16:38.

21.05.20
17:38

IS

21.05.20
19:52

Щом тялото на Майкъл Джей Уайт е почти невъзможно да се постигне без стероиди,искам да ви попитам дали може да човек да стане като Антъни Джошуа,натурално.Въпреки че се съмнявам,защото в много от бойните спортове,употребяват стероиди,още повече на такова ниво.

Мнението беше редактирано от Ivan Spasov на 21.05.20 19:54.

21.05.20
20:57

казано от Ivan Spasov на 21.05.20, 19:52:

Щом тялото на Майкъл Джей Уайт е почти невъзможно да се постигне без стероиди,искам да ви попитам дали може да човек да стане като Антъни Джошуа,натурално.Въпреки че се съмнявам,защото в много от бойните спортове,употребяват стероиди,още повече на такова ниво.

Защо да не може, нищо впечатляващо няма във физиката на Джошуа? Пък и той е на 30 години, про боксьор

21.05.20
21:07

Очаквам някой  скоро да каже че ще изглежда като Александър Карелин в добрите му години. За, примерно 1 година тренировки. От нулата , на чисто.

21.05.20
22:03

казано от Ice Mountain на 21.05.20, 20:57:

Защо да не може, нищо впечатляващо няма във физиката на Джошуа? Пък и той е на 30 години, про боксьор

ХА ХА ХА!

21.05.20
22:16

Ако примеме, че мерките му, 198 см., 108 кг., са верни, и съдейки по снимките му, е да кажем около 12% мазнини, то fat free mass index му е над 24, т.е може и да е натурален, но при добър ген и минимум 10 години сериозни тренировки. Ако приемем, че е 10% мазнини или по-малко, то вече отива супер близо до максимума, който може да се постигне натурално. Ако за теб това не е впечатляващо, не знам какво е.

21.05.20
22:23

казано от Joe Musashi на 21.05.20, 21:07:

Очаквам някой  скоро да каже че ще изглежда като Александър Карелин в добрите му години. За, примерно 1 година тренировки. От нулата , на чисто.

Ейй ,поне един човек да има споменат...че все маймуни за пример.

SG

21.05.20
22:26

Ако примеме, че мерките му, 198 см., 108 кг., са верни, и съдейки по снимките му, е да кажем около 12% мазнини, то fat free mass index му е над 24, т.е може и да е натурален, но при добър ген и минимум 10 години сериозни тренировки. Ако приемем, че е 10% мазнини или по-малко, то вече отива супер близо до максимума, който може да се постигне натурално. Ако за теб това не е впечатляващо, не знам какво е.

Тук е 116кг на кантара,преди мача с Кличко.

21.05.20
22:46

Тук е видимо надебелял.

21.05.20
22:48

казано от Петко К на 21.05.20, 22:16:

Кое да ме впечатлява в неговата физика  при положение, че е на 30 г тук,  цял живот тренира, спазва режими, има личен готвач, цял медицински щаб и  най-вероятно и медикаменти папка. Единствено височината му ме впечатлява, но това е ген. Мен повече ме впечатлява 40 годишният Кличко,  по това време на снимката  горе долу има същото тяло

21.05.20
22:59

Е и той цял живот тренира, спазва режими и е на медикаменти, плюс това има едни 10 години в плюс, през които е тренирал :D

Мнението беше редактирано от Петко К на 21.05.20 22:59.

21.05.20
23:15

Нали разбирате че примерите ви са на хора, които спортуват заради спорт или умения и ако правят нещо за външния си вид е допълнително, ако изобщо ги интересува ;)

21.05.20
23:19

Е то няма какво специално да правиш за външния си вид.

21.05.20
23:30

Освен да ти притеснява спорта :)

SG

21.05.20
23:55

Тялото на Джошуа,също е много впечатляващо,но единственото,което не ми харесва е,че не е особено широк в раменете.За толкова висок човек и за тези килограми,широчината в раменте му липсв.На снимката,даже се вижда,че Кличко е по-широк,макар да е малко по-слаб,като цяло.

22.05.20
01:38

И двамата са на АС, ако е нормално про боксьор да изглежда така, защо всички профи боксьори не изглеждат така!? :)

Юсеин Болт каза, че е на вит. С и аз вярвам.

22.05.20
09:20

казано от Joe Musashi на 21.05.20, 21:07:

Става с два месеца тренировки.
По Фо То Шоп.

Усс!

22.05.20
10:28

казано от Deyanchik на 21.05.20, 16:27:

Ами в интерес на истината, Бомбър не съм пробвал за каквото и да е подобни подходи. И нямам предвид примерно непременно само процеса, да ти се издува мускулО, може и за сила да говорим и за какво ли не.

Ше си кажеш най-накрая ти, че въобще не ти се тренира и ти се яде и пие и само търсиш начина да го направиш така, че да стане заедно с визията на стар културист :D

казано от Stefan Georgiev на 21.05.20, 15:43:

Лично за мен Пери,няма шанс,най-малкото,защото е 20кг под Уайт,въпреки че е сърцат боец.

Аха, и викаш щото е 20 кг по-лек няма шанс...Явно не си запознат с БИ/БС.

казано от Stefan Georgiev на 21.05.20, 15:49:

Майкъл Джей Уайт има 8 черни колана в 8 различни бойни дисциплини, като първият си такъв получава на 12-годишна възраст.

Това означава единствено, че има 8 ги-та, на които да си ги вързва тия 8 черни колана, нищо повече от това. Човека е актьор, добре изглежда, спортува и толкова. Не е боец, не е треньор на някой боец и е съвсем естествено да си прави реклама и да ходи да се снима с най-различни и на най-различни места.

Щом тялото на Майкъл Джей Уайт е почти невъзможно да се постигне без стероиди,искам да ви попитам дали може да човек да стане като Антъни Джошуа,натурално.

Всичко е възможно, стига да се напъваш да тренираш правилно, да се храниш добре, да ги правиш тези неща редовно и ежедневно в продължение да едни 20 години.

Dydo

22.05.20
10:57

казано от James Hinks на 22.05.20, 10:28:

Ше си кажеш най-накрая ти, че въобще не ти се тренира и ти се яде и пие и само търсиш начина да го направиш така, че да стане заедно с визията на стар културист :D

Абе да ти кажа за пиене, хич не ми се пие. За ядене-понякога ми се яде много нещо от забранените, но преодолявам и там вече в повечето случаи. За културизЪма какво - в момента искам кантара и талията да вървят надолу, другото не го гледам много. За тренирането-тренира ми се.

Що се касае за темата и последните мнения, аз не виждам нещо кой знае какво непостижимо във визията нито на Джошуа, нито на Кличко. Само на плажа като отидете и момчета с такава визия бол. Едва ли всичките са на препарати. Даже мисля повечето не са.

22.05.20
11:03

Лол, на плажа като Джошуа и Кличко - е това не съм го виждал, но и на бургаски плаж не съм ходил от 8г, може зобът да е станал по-добър 😅

22.05.20
11:07

Да, на бургаския плаж е пълно с копия на Джошуа и Клитчко и са все от натурален нагоре.
Едно е да ги гледаш по телевизията, друго е да ги видиш на живо, а ако застанат до теб, ще ти се сторят като великани.

22.05.20
11:10

Интересно, как всички, дето твърдят, че това не е нищо особено и всеки може да го направи, са точно тези, които не са го направили и са много далеч от това ниво :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1