Бънджи, но по-различно. Това беше акцента, даже ме питаха дали се готвя за игри на волята. Теглене на въже закачено за бънджито с лице към него - нормално, над главата назад, ниско между краката, и с гръб към бънджито - над главата напред, ниско между краката напред, въобще, иновации. Бях махнал 3 ластика, т.е. със 7 работех, макар че с гръб към бънджито и те идват прекалено тежки. Другото, стандартно - ластик с намален обем (70) и собствено (44 тежки, 20 леки). Основното беше тегленето на въжето във всички положения, в които се сетих. Необичайна тренировка
Намерих в квартала едно магазинче за фермерски продукти, с пълна гама млечни продукти от краве, овче и биволско мляко, сухи мезета от Еленския балкан, прясно месо, всякакви вкуснотии от мляно и кълцано месо, и какво ли не. До сега съм взимал пилешки работи - всичките са пърлени - обръща се вкусът, сурова панчета, свински бузи, еленски бут, сирене и кашкавал, а в момента задушавам едни ребра с готов микс от бренди, чеснова паста, горчица, доматено пюре и подправки ... а, бе, яденето и приготвянето му са същото удоволствие, като спортуването, особено като се получи :D Между другото и пъдпъдъците бяха много вкусни, пълнени с пушен бекон, гъби, моркови, чесън и доматена салца, задушени предварително в бяло вино с лимон и запечени на силна фурна накрая. Вкусът им е като на патешко, ама яденето им е голяма мъка.
ПС: Я да пробвам дали ще се отваря един от плейлистите ми за спорт, като плейлист:
Цък
Мнението беше редактирано от Dymag на 22.10.25 22:44.