Записки Dymag (уличен фитнес)

Прескочи до:

12.11.25
23:21

Химията, биология и физика не са ти любими науки.

13.11.25
08:25

Писках, писах, накрая изтрих и реших да си послушам собствения съвет :)

казано от Splash на 11.11.25, 08:34:

...не се излиза на глава, остави...

13.11.25
21:23

Така сме дъртаците - “пълни чаши”. Нищо не можеш да сипеш :D ... ”искам, като натисна 1 да се пуска БНТ, като натисна 2 БТВ, а като натисна 3 НОВА” - бабите на село.
Днес “празната”, с крака на височина, “тяга на лост”, в моя случай с успореден хват на хоризонталната стълба срещу кофи пред и зад ъгъл, повдигания и разкрачвания на краката от опора върху успоредката срещу противоположни спускания от вис надолу с главата под нея, единични “тюлени” и силови, а срещу тях единични L to HS. Тренировката “почивка”. А, имах и клекове на баланс мостчето на две ширини.

казано от nervak на 12.11.25, 23:21:

Химията, биология и физика не са ти любими науки.

Защо пък и физика?

13.11.25
22:06

Наистина с тия писания по горе,при цялото ми уважение ,не виждам смисъл да отговарям.

13.11.25
22:19

казано от nervak на 13.11.25, 22:06:

Наистина с тия писания по горе,при цялото ми уважение ,не виждам смисъл да отговарям.

Държа на отговор, кеф ти в стил Аристотел, кеф ти в стил електромагнетизъм - ти ще кажеш

13.11.25
23:17

”Има свързаности между физиката и лечението на грип и простудни заболявания, макар и индиректно. Физика се използва в технологии за медицинска визуализация, като рентгенови лъчи и ядрено магнитен резонанс, които помагат за диагностициране на заболявания, включително усложнения от грип.
Физико-терапевтични методи, като ултразвук и инфрачервена терапия, се използват за облекчаване на симптомите при простудни заболявания, помагайки за намаляване на възпалението и облекчаване на болката.
Топлови и електрически терапии, използващи принципи на термодинамиката и електромагнетизма, могат да се прилагат за облекчаване на симптомите на настинки и грип.
Разбирането на механичните и химичните взаимодействия в клетките, което е основа на биофизиката, помага на учените да разбират как вирусите, като тези, причиняващи грип, атакуват човешкия организъм и как имунитетът реагира на тях.
Физиката играе важна роля в медицинските изследвания и разработки, които пряко влияят на лечението на заболявания. Разчитането на редица физични принципи позволява осъществяване на напредък в медицината”

Добре, добре, зарежи. От къде да знам какво ми е любимо, като съм го учил преди 100 години :)
ПС: GPT4 - аз нямам нищо общо

Мнението беше редактирано от Dymag на 13.11.25 23:30.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1