Записки Dymag (уличен фитнес)

Прескочи до:

12.11.25
23:21

Химията, биология и физика не са ти любими науки.

13.11.25
08:25

Писках, писах, накрая изтрих и реших да си послушам собствения съвет :)

казано от Splash на 11.11.25, 08:34:

...не се излиза на глава, остави...

13.11.25
21:23

Така сме дъртаците - “пълни чаши”. Нищо не можеш да сипеш :D ... ”искам, като натисна 1 да се пуска БНТ, като натисна 2 БТВ, а като натисна 3 НОВА” - бабите на село.
Днес “празната”, с крака на височина, “тяга на лост”, в моя случай с успореден хват на хоризонталната стълба срещу кофи пред и зад ъгъл, повдигания и разкрачвания на краката от опора върху успоредката срещу противоположни спускания от вис надолу с главата под нея, единични “тюлени” и силови, а срещу тях единични L to HS. Тренировката “почивка”. А, имах и клекове на баланс мостчето на две ширини.

казано от nervak на 12.11.25, 23:21:

Химията, биология и физика не са ти любими науки.

Защо пък и физика?

13.11.25
22:06

Наистина с тия писания по горе,при цялото ми уважение ,не виждам смисъл да отговарям.

13.11.25
22:19

казано от nervak на 13.11.25, 22:06:

Наистина с тия писания по горе,при цялото ми уважение ,не виждам смисъл да отговарям.

Държа на отговор, кеф ти в стил Аристотел, кеф ти в стил електромагнетизъм - ти ще кажеш

13.11.25
23:17

”Има свързаности между физиката и лечението на грип и простудни заболявания, макар и индиректно. Физика се използва в технологии за медицинска визуализация, като рентгенови лъчи и ядрено магнитен резонанс, които помагат за диагностициране на заболявания, включително усложнения от грип.
Физико-терапевтични методи, като ултразвук и инфрачервена терапия, се използват за облекчаване на симптомите при простудни заболявания, помагайки за намаляване на възпалението и облекчаване на болката.
Топлови и електрически терапии, използващи принципи на термодинамиката и електромагнетизма, могат да се прилагат за облекчаване на симптомите на настинки и грип.
Разбирането на механичните и химичните взаимодействия в клетките, което е основа на биофизиката, помага на учените да разбират как вирусите, като тези, причиняващи грип, атакуват човешкия организъм и как имунитетът реагира на тях.
Физиката играе важна роля в медицинските изследвания и разработки, които пряко влияят на лечението на заболявания. Разчитането на редица физични принципи позволява осъществяване на напредък в медицината”

Добре, добре, зарежи. От къде да знам какво ми е любимо, като съм го учил преди 100 години :)
ПС: GPT4 - аз нямам нищо общо

Мнението беше редактирано от Dymag на 13.11.25 23:30.

14.11.25
22:32

Чудя се какво ли ще стане, ако съм в игри на волята. Всички игри са супер лесни пред екрана, особено тези с придвижване със собствено тегло, независимо дали става въпрос за ръце или за крака, гъбки, варели и т.н. Обаче, не мога да преценя фактора глад една или повече седмици, макар че не съм кой знае колко “ядлив”. Също така имам 4 диоптъра късогледство, а играта с очила е недопустима - могат да се счупят, да ме наранят, има вода, няма как и елементите с целене и/или помнене на неща от разстояние могат да ме прецакат. Лакътя, ако го видят от продукцията, горя директно, а ако успея да го прикрия, какви ли номера може да ми врътне при бутане на колички, например, ако кажат бутай с прави ръце, както се случи на една от игрите. Пъзелите са ми сравнително неизвестни заради липса на интерес, но като творческа личност вероятно няма да съм “тотал щета”. Като гледам как превъзнасят около 50 годишните, което ми е смешно в повечето случаи, вероятно ще съм атракция, според тях. Участници на 53 навършени май не са имали, догодина 54 значи. Ако мине късогледството и скрия счупения лакът що пък да не ме допуснат?

ПС: какво е това бе??? https://nova.bg/igri
“Какъв/Каква ставаш, когато си пийнеш?” ахахах
Завърши изречението “Тези, които мразят хомосексуални ..... *” nervak, помагай
“Имаш ли доказани психически заболявания/проблеми? *” ... доказани, не
“Ходиш ли на фитнес? Колко често? Какви са най-големите ти постижения? *” ... ми не. Клатя си краката на успоредката
... май няма да стане

Мнението беше редактирано от Dymag на 14.11.25 23:06.

15.11.25
00:37

Гледах една игра, с варели и дънери, дето трябваше да са по 80-100 кила, ги носеха все едно са по 20. Съмнявам се, и че наистина гладуват.
Всичко е реалити шоу, драма, като ергена, биг брадър и другите подобни. Игрите са между другото, и най-вероятно са нагласени.

Мнението беше редактирано от Петко К на 15.11.25 00:41.

15.11.25
01:23

Не виждам проблем да метнеш нещо, което тежи колкото теб на рамо и да го носиш за кратко, но в нормална кондиция. Според мен определено им е ограничена храната, защото иначе нямаше да отслабват, а те си свалят кила когато са на “лошите” дестинации и качват, когато са на резиденцията. Игрите и според мен са нагласени според силните страни на някой от участниците - да са по-лесни за този или за онзи, но са си игри, в смисъл, еднакви са условията за всички. Ако нямаш слабо място не би трябвало да те бутнат. От реалити форматите гледам само тях заради състезанията във всеки епизод

15.11.25
18:47

“Понеделнишка”, силови на 6-ци, 5 хвата, общо 30, 30 тежки бутащи на успоредката срещу тях, пак на 6-ци, бънджи, 2 пъти теглене напред през кръста, клек в опънато бънджи през кръста назад и 2 пъти клек-тяга назад с опънато бънджи в ръце, 100 ластик с високо и ниско окачване. Тренирах в светлата част на деня, което не ми се беше случвало скоро и всичко беше чувствително по-лесно, от колкото като тренирам на тъмно. Знам го, но винаги ми прави впечатление контраста. Още го няма студа и повечето дрехи, които ще натиснат допълнително, ръкавици, които ще ми направят хвата по-несигурен и т.н. “Боят изгражда”

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1