13.11.25
22:08
Браво, Любо!
казано от D_M на 13.11.25, 22:03:
Може би си най-добър и то в две неща:
- Най-добрият инвестиционен специалист сред вдигачите
-Най-добрият вдигач сред инвестиционните специалисти
🙂
По-скоро работата ми пречи на щангите, акъла- на работата, а мързела- и на двете. Лошото е, че, както пророкува Боян предният път, заприличвам на Кузман Илиев, а не на Киро Брейка :D :D
казано от Любомир на 13.11.25, 22:40:
Лошото е, че, както пророкува Боян предният път, заприличвам на Кузман Илиев, а не на Киро Брейка :D :D
“Малко” тестостерон, добри приятели, гладко обръсване и може и Спецов да станеш :D
:D :D :D Това вече не знам как да го тълкувам, но искрено се надявам клетвите ти да не хващат!
Днес:
Тяга- до 10*2*170, лег- до 12*4*100, фейспул- 5*10, раменна преса на машина- 3*2, 3*6, лу повдигания- 3*10*7.5 кг на ръка, коремна преса с щанга- до 5*1*50 кг, теглото точно 98 кг. За пръв път от 10 години тренирам преди обед, никаква сила на тягата, но надали е от това, защото и предния път беше същото, просто давам назад явно. Лежанката планирах още няколко серии, но лакътът взе да протестира и се спрях. Поне пак си вдигах плътно, а и имах малко повече време за довършителните упражнения.
п. Сега сметнах, че със загрявката са точно 50 серии, а съм приключил заедно с разтягането и преобличането за малко под час.
Мнението беше редактирано от Любомир на 16.11.25 12:18.