казано от kaloyan на 23.02.26, 09:11:
Браво! А какво стана с цигарите че съм изтървал. Ти май ударно и цигарите и алкохола :) .. Вече не толкова ударно, понеже годините минават :)
Този юни живот и здраве ще станат 4 години от както не пуша нормални цигари, а само вейпвам, т.е. изпарявам течност :-) То не, че и то е безвредно, но поне спрях да кашлям.
Браво, това си е сериозно постижение. Вейповете също е хубаво да ги ограничиш. Това твоето не е лесно. Ако успееш да вкараш и повече кардио както ти бях казвал преди, ще стане още по-добре. Вече за другите работи ти си знаеш. Но кардиото помага много, точно в твоето положение и не изисква много, може да го правиш както ти харесва. Дали отвън дали у вас, на стълбите в парка и тн .. Даже и на работа става .
казано от kaloyan на 23.02.26, 13:15:
.... точно в твоето положение и не изисква много, .....
И какво според теб е моето положение :-)
Ходя повече напоследък, редовно ми се събират около поне 10 000 крачки на ден, правя често и пудовки с по-голямо кардио натоварване. Не, че и изброеното от теб не е от полза, но моето си е напълно достатъчно според мен с оглед и на здравните ми показатели.
казано от kaloyan на 23.02.26, 13:15:
Браво, това си е сериозно постижение. Вейповете също е хубаво да ги ограничиш.
Как се променят нещата. Беше преди десетина години когато аз на теб ти давах съвет да откажеш цигарите и алкохола че ще ти се отрази добре на кардиото и ти ми викаше: “Димо, ай да не ми се налага, че съм си много добре така” или нещо в тоя дух :)
И вейпа ще го махна, но постепенно. Точно сега съм си направил схема, изразяваща се в брой дръпки на определно време. Няколко дни или седмица например през 30 мин., после през 45 мин., после през час, през час и 30 и така до месец два постепенно да го намаля и накрая спра окончателно.
Мнението беше редактирано от D_M на 23.02.26 13:49.
23.02.2026 г.
Практиката днес:
Обръщания и предимно джъркове в малък обем. Няколко 5 ци с 16 кг., няколко с 20 кг. и няколко 3 ки с 24 кг. По няколко снача с всичко.
Ще говоря вече за практика (някои на това така му викат всъщност), а не за тренировка, за да не става объркване. Та дали тренирам или не е без значение, тъй като със сигурност практикувам 🤣
Храна: 2000 кк.
Добавки: обичайните.
Мнението беше редактирано от D_M на 23.02.26 21:01.