Тренировъчен меланж

Прескочи до:

25.04.26
21:52

Не спирам да джиткам, но нещо не ми се описва. Последно (онзи ден) правих обръщане и стриктна преса-стълби 3х 4, 6, 8 с Гюле 20 и после малко сначове. Днес лег, полулег, разтваряне на дъмбели встрани и пушдаун за тпицепс на скрипец. Всичко до трудно 1х 12-15.
Близо 16 000 крачки за деня.
Чат пат трябва да имам и хоризонтално бутане, защото тази лека болка в предната част на раменете при лега не е нормална. Отвикнал съм.
Днес малко разходка в парка Заимов, хапване в едно заведение и после на зала.
Отслабването не върви, ама аз си и ям осъзнато като за поддръжка, а и не само. Въртя се около 96-98 кг. (най-често около 97 кг.) и така. Няма го нещо тоя хъс както преди, а и нещо не ми е и зор. Но пък талията върви надолу. Бавно е, но върви.... макар килата не.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1