Леко раздвижване

Прескочи до:

23.05.26
20:31

Нещата доста тръгнаха и може би има вероятност с тези рехабилитации да си оправя и предишния проблем. Засега изглежда така, но тук е и уловката, че докато не започне да се товари сериозно не може да се каже така. Това което виждам като развитие, е че е възможно да започна много скоро да товаря с тежест, това изцяло по мое усещане.

Обаче това което разбрах в последствие, е че това не е травма която минава ей така и тук трябва немалко време. След 4 дни ми е прегледа и ще видя доктора какво ще каже. Сухожилията отпуснаха и вече имам почти свободни движения на ръката, обаче има други работи които ще се оправят.

Истината е че за пореден път не знам, колко време ще отнемат тези неща. Това за 30-40 дни зарастване и тн, въобще не вярно. Това е като да извадиш голям късмет и да си дете, еднозначно. За зарастването донякъде е вярно, но за пълно възтановяване въобще не стоят нещата така ...

Камо ли да вдигаш тежести над глава :)) ...

Засега върви много добре, но едно такова възтановяване като моето върви от 3-4 до 12 месеца минимум. Тук говорим за пълно възтановяване .. И то даже тези 3-4 месец по-скоро е почти пълно.

23.05.26
22:24

Не предобряй нещата,за къде бързаш?
3-4 месеца е може би, спокойно да си избършеш гъза,да си оправиш леглото с две ръце,да си наосиш покупките от магазина и такива елементарни неща от ежедневието 🙂
За тренировки и то на някакво прилично ниво сигурно ще трябват поне 8-10 м. Но ти тези неща ги знаеш добре.

Ако не пиеш лекарства за разреждане на кръвта, ако не си,може да вкараш Д3 + К2 + калций. То може и с лекарства,но вероятно ще трябва да им вдигнеш дозата, заради К2. Но, това се коригира след кръвни изследвания.

23.05.26
22:53

И тук е подходящ момент за Дека... препарат измислен точно за подобни травми и възстановяване.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1