01.05.06
22:49
тренирам от 1 година...качих 8 килограма...и по 4-5 сантиметра на ръцете...от 3-4 месеца не съм мръднал обаче...какво да правя сега??
ми сменяш програми.... почваш режими .... пиеш добавки тва е начина и аз съм в този период.......кат качиш нила и др. ще си дойде на пястото
[quote author=“happy666”]тренирам от 1 година...качих 8 килограма...и по 4-5 сантиметра на ръцете...от 3-4 месеца не съм мръднал обаче...какво да правя сега??
Винаги има застой при трениращите.Разнообразявай тренировките и хранителният режим
Хехе... в началото винаги е така ;)
То ако на година се качваше по 4-5 см ръка - за 3-4 години щяхме да сме като бат Арни ‘сичките ;)
Почини си 1-2 седмици-ако можеш да изтърпиш-все пак мускулът разсте когато почива.
Ако не-хапвай повечко и смени или рабъркай упражненията.
Чак толкова дълга почивка 1-2 седмици не е нужна поскоро нова програма трябва. Вкарай ново упражнение изхварли друго .....
02.06.06
12:04
[quote author=“happy666”]тренирам от 1 година...качих 8 килограма...и по 4-5 сантиметра на ръцете...от 3-4 месеца не съм мръднал обаче...какво да правя сега??
по4ини 1 седмица ако не си по4вал добавки няма какво да 4ака6 и е много важно да смени6 програмата. всеки има такъв период
Пич....тези 8 кг само в ръцете ли са отишли?Гледай да тренираш всички мускули равномерно!Аз първите 9/10 месеца ка4их 6/7 кг,а в ръцете най-много 3 см и това,че си качил 5 см в ръцете ми изглежда малко пресилено. :?
Може и да не е пресилено, и при мен в началото най-бързо дръпнаха ръцете
Аз лично препоръчвам почивка от седмица-две, после коренно различна програма. Добавки при наличие на мерак само, не съм им фен, макар че като се оглеждам явно помагат много
Аз имах застой на ръцете. Правих бицепс, трицепс отделно. От няколко седмици ги правя заедно и има растеж ;)