Кажете упражнения за дупе в домашни условия

30.06.08
20:26

Имам малко дупе, но не е супер стегнато и изхвръкнало назад. Кажете какви упражнения мога да правя в къщи, за да го направя като барабанче стегнато, повдигнато и изхвръкнало, като специално да подчертая - не искам да наедрява, не искам да се разширява, както ставало, доколкото са ми казвали различни хора, например от клековете и тягите. Целта е просто да се запази размера на дупето, но максимално да се стегне, повдигне и изкочи назад. Та кои упражнения, позволяващи да се практикуват в домашни условия, са удачни в случая, като не забравяте каква е целта?

Темата беше редактирана от simar на 30.06.08 20:45.

30.06.08
20:35

Ами - клекове. И напади. Ако имаш тежести - румънска тяга.

30.06.08
20:42

лягаш на земята по лице и започваш да се опитваш да повдигаш краката нагоре от горната им задна част и дупето.  :lol:

NE

30.06.08
21:29

ако не се лъжа мисля че клякането ( без тежест също може) с широк разкрач е точно за стягане ;)
пп. поправете ме ако лъжа ;)

01.07.08
07:03

Колянно-лакътна поза или на длани.Изпъваш крак назад в контрашпиц и повдигаш, после отпускаш до хоризонтално положение - на една линия с тялото, пак повдигаш....изпълнява се с напрежение.Така и с другия крак.Следващото упражнение е от същата изходна поза, но кракът е сгънат в коляното под прав ъгъл, стъпалото в контрашпиц, петата сочи тавана.Движението нагоре-надолу се извършва като избутване от самото бедро.Тези две упражнения стягат задна част бедра и повдигат и стягат дупето.

ZA

01.07.08
17:21

казано от Ива Павлина на 01.07.08, 07:03:

Колянно-лакътна поза или на длани.Изпъваш крак назад в контрашпиц и повдигаш, после отпускаш до хоризонтално положение - на една линия с тялото, пак повдигаш....изпълнява се с напрежение.Така и с другия крак.Следващото упражнение е от същата изходна поза, но кракът е сгънат в коляното под прав ъгъл, стъпалото в контрашпиц, петата сочи тавана.Движението нагоре-надолу се извършва като избутване от самото бедро.Тези две упражнения стягат задна част бедра и повдигат и стягат дупето.

Да, тези упражнения са добри, а сега ще кажа и аз едно. Независимо къде се намираш можеш да го изпълняваш това упражнение. Както си седиш на някой стол, просто стегни дупето, задръж за 2-3 секунди и отпусни. Няколко серии с повторения в порядъка 12-20 ще свършат чудесна работа.

01.07.08
17:24

То има подобни невидими упражнения и за едни други, много важни в интимно отношение мускули.Но за тях друг път - просто се подсетих от zayn:)

02.07.08
00:50

В сайта има ли описани упражненията и с картинки, за да не объркам нещо?

02.07.08
05:58

казано от Ива Павлина на 01.07.08, 07:03:

Знам едно подобно но ъгълът не е 90 а е изпънат крака съвсем леко свит и като легнеш на земята с лице към земята вдигаш крака колкото можеш нагоре. Прави се бързо и бавно, редувай. При бавното напрежението е по-голямо!

02.07.08
06:10

За мен лично, това са най-ефективните упражнения за дупе.

02.07.08
17:16

тази ми е любимата тема  :lol:

04.09.08
14:33

Определено има подобрение, мерси :)

04.09.08
16:02

Ко се занимаваш с глупости.Бягане малко и малко тренировка на задната част на краката и всичко ще се оправи.Наблегни на бягането.Може да опиташ йога или пилатес за стягане

04.09.08
16:47

По-малко седене, че да не се сплесква, повече секс...  :))

Обща физическа дейност ще ти свърши работа

BU

04.09.08
20:21

казано от ognem на 02.07.08, 17:16:

Това ми е любимият аватар...

казано от DeadManWalking на 04.09.08, 20:21:

казано от ognem на 02.07.08, 17:16:

Това ми е любимият аватар...

Ха ха,я си признайте колко души влезнаха в галерията на потребителя с надеждата да види нещо повече :D

22.01.09
17:51

Не съм тук за се зарибявам с момчета, а да търся помощ само. Малко изоставих упражненията, ама пак ги почвам за дупе и бедра, че гледайте на какво приличат... :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1