20.02.09
11:47
я да видим дали и аз ще успея да намърдам снимки - само на корема са, защото нямаше кой да ме снима и сама се борих с огледалото и банята....
20.02.09
11:48
Май става
20.02.09
11:48
Аре последно
Тя е страхотна!!
Освен това аз съм я виждала наживо.. най-яката фитнес мадама, стегната, орелефена, пропорциите на шест и на всичкото отгоре КРАСИВА!!! Затова съм тръгнала по пътя й!!!
Мнението беше редактирано от maria на 20.02.09 12:01.
20.02.09
12:17
Ооо да, готина мацка ;)
20.02.09
14:54
аууу, изчервих сА!!!! хехе мерси много :) Ох само дето след 2 дни ядене на тъпотии май малко съм замазала положенито ама.... хм.... не знам какво ми става, добре че Мария показва такъв добър прогрес та ме нахъсва и мене да се държа по-примерно :)
Ако искаш постоянно да “стоиш” чиста е доста трудно и не здравословно - примерно зимния сезон спокойно можеш да си се замазниш ;)
21.02.09
11:29
tonu, хм, ами бих поспорила по този въпрос. Според мен е доста по-нездравословно да качваш и сваляш мазнини постоянно, отколкото да поддържаш един постоянен разумен %. Все пак, за се изчистиш всичките тези мазнини трябва да се преработят от черния дроб, което е много натоварващо.Тук трябва да акцентираме на разумен % обаче - аз нямам амбициите да се явявам по състезания, така че не мисля да падам под 8-9%. Така и не съм ходила да ме замерят, но предполагам че съм около 11-12% в момента, имайки предвид че пресата обикновено почва да се показва на тези проценти. Предполагам, че до края на април (да стискаме палци да съм малко по-дисциплинирана) ще се доизчистя и след това ще мина на РБД за да поддържам. Но честно казано постоянното омазняване и чистене не е за мен - искам да постигна целта си и да си стоя там.
Вчера каква я свърших:
Храната беше много примерна - доволна съм :)
7:00 - 2 яйца, гауда 50 гр, шунка 60 гр, 2 филии хляб СЛ
10:00 - 1 доза протеин с 250 мл мляко прясно 1,5%
13:00 - спанак с черен ориз - 80 гр, 160 гр пилешка пържола, домат
16:30 – мортадела 50 гр, гауда 40 гр, домат
ТРЕНИРОВКА
21:00 - 100 гр телешко филе, броколи 150 гр, домат, рикота 50 гр
Не съм смятала във fitday ама е добре :)
ТРенировката - както казах ще почина малко от тежкото трениране - трябва да направя една почивка от поне месец-два, а и се опасявам, че след 8 месеца 5х5 тренировките ми са станали неефективни (както и че раменете и трапеца са ми пораснали леко, което не ме кефи). До края на февруари ще правя кардио +комплекси от многоставни упр като вчера:
Комплекс 1:
swing пудовка 16 кг х10
pull-up пудовка 16 кг х 10
тръстър лост 20 кг х10
4 серии
Комплекс 2:
набирания широк надхват х 5
лицеви опори х5
5 серии
Без почивки между сериите, 1 почивка от 2 мин между двата комплекса.
Последвано от интервално бягане 20 мин.
Нямах особено много сила. Вчера пак ходих да давам кръв за изследвания сутринта - взеха ми я венозно и след набиранията и опорите ръката доста кофти ме болеше (и по време на набиранията също ама нали съм куче - стискам зъби). Абе като цяло или все още не съм се възстановила от тъпия вирус, или от хаотичното хранене предишните 2 дни, или не знам, ама наистина се чувствах кофти, и доста се озорих на първия комплекс - тръстърите ме съсипаха направо. Интересно за 3-4 дни съм излязла от форма и то значително....
Сега съм решена да не правя повече такива глупости с храната, дано да се оправя бързо.
Ами общо взето това е от мен, днес ще ходим с Мария на спининг и после може да се поразмотаем нагоре надолу - нямам търпение да я видя :)
Жените трябва да имате около 5% повече мазнини от мъжете, за да изглеждате в същата форма. Не забравяй, че мазнините не са са основно по корема, вие имате повече мазнини по ханша и бедрата, което вдига общия процент, но не ви пречи да имате преса :)
Според мен не гони амбиции да си 8%. То и малко мъже могат да станат толкова. Ако паднеш на 8%, най-вероятно ще получиш хормонални нарушения, ще ти спре цикъла и т.н. 12% за жена е едно перфектно фитнес ниво :)
21.02.09
17:16
Петко, хм тогава може би 12% е прекалоно амбициозно твърдение за мен в момента - както се вижда има още откъде да се чисти - долния корем, паласките и вътрешното бедро .... както и да е аз не искам да се вманиачавам по проценти и килограми, искам да харесвам това, което виждам. Малко ми остава :)
Днес също беше примерен ден откъм храна:
8:30 - 2 яйца, 60 гр гауда, 60 гр пуешка шунка, 2 филии хляб СЛ
10:30 - 200 гр кис мляко 1%, 30 гр замразени боровинки, 1 сл овесени ядки - всичко смляно на шейк ММММММ вкуснооо
12:30 - 120 гр пилешко филе, 100 гр зелен боб, домат, 50 гр сирене
ТРЕНИРОВКА - спининг+серии за корем
веднага след тренировката - шейк
18:00 - 1 домат, 30 гр рикота, 60 гр пуешко филе
предстои вечеря от зелена салата пилешки дробчета, гъби на скара :)
Общо
Calories 1,719
Fat 81.5
Carbohydrate 77.1
Dietary Fiber 9.8
Protein 165.2
Тренировката беше спининг с Мария - държа да отбележа, че въпреки интензивното натоварване и това, че и беше за първи път, Мария се справи много добре - дори инструктурката я похвали. След спининга направихме една суперсерия упражнения за корем, които мен лично ме довършиха ;) После се поразходихме до любимия магазин Слънце и Луна. Мария има наистина страхотен прогрес, скоро ще ми се налага аз да я настигам май :)
Ами това е, лека вечер от мен
”Мария има наистина страхотен прогрес, скоро ще ми се налага аз да я настигам май..”
Ехеееееее, разсмя ме на глас, Венцииии... :lol: :lol:
Ама за истински подобрения ще говорим, когато Павел почне в Редута!! ;-) Нямам търпение!!!
Мнението беше редактирано от maria на 21.02.09 18:57.
Венци, малко да ти се поскарам и аз. Петко е прав. 8-9% мазнини за жена са нездравословни, както и да го погледнеш. Била съм на такъв % мазнини и вярвай ми нищо добро не видях. Няма да коментирам последствията, Петко е споменал някои от тях. Освен това на тези тежки тренировки които правиш имунната ти система е отслабена, колкото и да те зареждат в момента на изпълнението. Пък и спининг на всичко отгоре.Това обяснява и вируса и бавното възстановяване и залитанията в храненто. Аз може да не съм най-запаления билдър и да не тренирам тежко, но това са физиологични процеси които важат за всички, особено за жени. Много е тънка границата между здравословното и нездравословното. В момента си супер, просто си поддържай. Сигурна съм че не си над 10-12% мазнини. Отиди да те измерят с калипер/ май така се казваше/ или на друга машинария. С най-добри и топли чувства :-)
22.02.09
07:55
diva :red: :long: направо ме засрами. Мдам изобщо не се бях замисляла дори, че след вируса трябва да си дам малко почивка. Хм, та аз нямах търпение да се върна в залата. Ще го дам малко по-спокойно, наистина като се замисля май малко съм попрекалила... права си и за границата - всичко, което е в повече е вече нездравословно.
Колкото до % мазнини, ще накарам Павел да ме измери и ще продължим дискусията като имам солидни цифри вече...
Тази сутрин се събудих адски гладна :) Изядох си яйцата на един дъх направо .... сигурно защото последното ми хапване снощи беше в 8:30, а заспах към 12-1.
Хайде, лек ден от мен :)
22.02.09
16:45
днес беше страхотен ден....
храната:
8:30 - 2 яйца, 50 гр шунка, 60 гр гауда, 2 филии хляб СЛ
11:00 - 100 гр кис. мляко, 100 гр ягоди, курабия СЛ
ТРЕНИРОВКА
14:00 - 150 гр свинско, 100 гр кис. зеле, 30 гр сирене
17:00 - 1 домат, 100 гр пуешка шунка, шейк от 200 гр кис мляко с 20 гр замразени боровинки и малко подсладител ммммм
Вечерята ще е пангасиус на скара, зелена салата и някакви зеленчуци предполагам. Хм май малко съм прекалила с хляба+курабията+ягодите.... Ама като ги знам СЛ нещата са пълни с фибри така че... no such big deal
Тренировката ( след скастрянето на дива, реших да я карам по спокойно днес)
сумо тяга 50 кг (добре де, май не е било толкова спокойно) 3х5
bent over row с дъмбели 10 кг 5х5 на ръка
лицеви опори 45% 5х8
янда коремни преси 3хотказ
в суперсерия с повдигане на крака от вис (прави) 3хотказ
15 мин интервално крос тренажор
бърза и лека тренировка :)
И пак заради Дива ;) реших, че съм си заслужила глезене днес и отидох на ориенталски пилинг + масаж в турска баня. ММММММММММММ размазах се, чувствам се като нова, а масажът си беше доста силов - усетих колко съм се натегнала всъщност и колко са ми схванати мускулите. Сега доволно съм се излегнала пред телевизора и смятам да се отдам на блажен мързел.
Чуден ден :) дано и при вас е било така
Ех тези Слънче и Луна...завист ни гони нас всички Варненци. Следващия път като ходите да пазарите, предложете им на милите хорица да си направят магазинче и на морето...Добре ще го гледаме голямо и известно да порастне ;)
Мнението беше редактирано от Limka на 22.02.09 19:15.
22.02.09
19:50
Лимка, ами скоро уж ще имат сайт за поръчки, та сигурно ще ship-ват и до морето. Иначе аз познавам собственика, ще го питам дали пък случайно не работят с някой диетичен магазин из Варна. Жалко наистина, че ги няма при вас, хлябът им е ИСТИНСКИ - брашното е пълнозърнесто, мелят го пред теб, то и хляба го месят пред теб (има и ресторант-пекарна СЛ където се случват всички тези чудеса), а като си отрежеш филията вътре се виждат и цели зърна и няма онзи съмнително кафяв цвят. Неприятното е, че тъй като е all natural за 3-4 дни се разваля и трябва бързо да се папа.....
Точно вчера си говорихме със сестра ми, че преди години качеството на българските хранителни продукти беше доста по-добро май - спомняте ли си истинските български домати (не тези “пластмасовите”) и българското кисело мляко, СИРЕНЕТО И КАШКАВАЛА, как сравнявахме българските плодове и колко по-добри са от вносните.... И какво стана? Сега е точно обратното. Вместо с напредването на технологиите и науката храната ни да става по-чиста и по-здравословна, то става точно обратното. Аз примерно ходя до СЛ, което хич не ми е близо, за хляб и курабии и био продукти, до Метро за яйца от свободни кокошки, хубава суроватъчна извара и прясна риба, до ХИТ за пуешко месо и отделно до един месарски магазин в центъра за свинско и телешко (този магазин си имат собствена ферма и кланица и месото им е много по-различно наистина). Добре, че имам хубав плод-зеленчук наблизо. Ужас направо - да се стремиш към здравословно хранене не стига че ти отнема много повече средства ами и време, усилия. И после защо повечето хора се хранели с боклуци - еми то си е много по-лесно да си купиш баничка и бозичка за 3 лв за закуска, после пица на парче за 1-2 лв и за вечеря да седнеш пред една красива чиния картофи, или пък ориз.....
ПП Възмутена съм
Така те искам. Еми малко женски слабости , стига с тия щанги и протеини и релефи.Да видиш как ще ти се отблагодари телцето. :-)
Лимка, ами скоро уж ще имат сайт за поръчки, та сигурно ще ship-ват и до морето. Иначе аз познавам собственика, ще го питам дали пък случайно не работят с някой диетичен магазин из Варна. Жалко наистина, че ги няма при вас, хлябът им е ИСТИНСКИ - брашното е пълнозърнесто, мелят го пред теб, то и хляба го месят пред теб (има и ресторант-пекарна СЛ където се случват всички тези чудеса), а като си отрежеш филията вътре се виждат и цели зърна и няма онзи съмнително кафяв цвят. Неприятното е, че тъй като е all natural за 3-4 дни се разваля и трябва бързо да се папа.....
Мечтата ми е да имам такава пекарна или по скоро заведение. Когато си готвя здравословните работи вкъщи се чудя, защо по дяволите е толкова трудно на хората да живеят природосъобразно. Вместо да полеят яденето с олио могат да капнат зехтин и пак ще им излезе на същата цена. Пък цените на никомаслени и пълнозърнести продукти е колкото на обикновенните долу горе. Изварата струва в пъти по малко от уж хубавото сирене, което е бъкано с палмово масло и сухо мляко. Вместо да използват боя за бялото брашно да го правят кафяво, направо могат да месят с ръжено и пак е същата работа. Верно чистите меса са скъпи но има алтернативи на кренвиршите и каймата. Е вярно не е толкова тестяно, блажно и сладко но се свиква.
П.П Днес като направих ръжените макарони на фурна силно се надявах детето да ги хареса ама уви ги хвърлих. Ако бях го свикнала от малко, белите макарони щяха да са му гадни. сега обратното. Много жалко.
И наиситна обикалям и аз като луда из целия град за различни неща с доказано качество. И най-лошото е че повечето го приемат за прищявка. ама да си гледат работата
23.02.09
20:04
Дива, при вас нали има Georges lagarde пекарни, техните хлябове не са ли малко по-добри поне? Охо, ти трябва да ме видиш мен в магазина, в който работя, останалите момичета при нас се тъпчат по цял ден с KFC и сладки неща - едната от тях е много слабичка, явно метаболизма й е бърз, но за сметка на това има стряскащ целилут и коремче. Хем ми се чудят как нося по 1000 кутии на ден с какви ли не храни и отказвам сладости, хем после идват при мен за съвети как да си оправят телата... еми то не става така... А относно децата - никога няма да забравя, имаше едно предаване - “Животът на другите”, където показаха семейство, хранещо се здравословно - и детето беше научено, че всички, което има захар е “отрова” и не трябва да се яде. Евала. Дано един ден, когато и аз имам деца, да имам волята и силата да ги възпитам така.
Аз днес каква я свърших. Не тренирах. Почивка малко. След масажа вчера наистина се чувствам божествено. Кожата ми е адски мека и лъскава :) Тържествено обещавам да съм малко по-жена за в бъдеще.
Храната:
8:00 - 2 яйца, 50 гр гауда, 60 гр пуешка шунка, 2 филии СЛ
10:30 - домашно направен протеинов бар ( 20 гр овесени ядки, половин доза протеин, 2 сл фъстъчено масло натурално)
13:00 - 120 гр пангасиус, 150 гр зелен боб, зелена салата, домат, 50 гр сирене
16:00 - 100 гр праька шунка, 50 гр кашкавал лайт, домат
19:00 - 100 гр кис. мляко (нещо много ми пристърга)
21:00 - 150 гр броколи, зелена салата, 120 гр телешко на скара
Лелей, много бе! фитдей казва
Calories 1,752
Fat 88
Carbohydrate 69.1
Dietary Fiber 8.6
Protein 172.
Почвам обаче да се замислям за достоверността на фитдей - смята и растителните източници на протеин, които не съм сигурна до колко добре се усвояват, както и когато вкараш примерно Beans, cooked - слага адски много мазнини - 10 гр за 150 гр, аз да не съм изливала зехтина вътре егати ... хм. Съмнявам се и доколко калориите и въглехидратите от зелени салати, зелен боб, броколи и тн се усвояват изобщо. Абе като цяло май ще го зарежа този фитдей.
ПП протеиновият бар си го направих по рецепта от книгата на Лимка и стана адски вкусееен лелей. Значи смесват се 4 мер дози протеин, половин чаша фъстъчено масло натурално, 2 чаши овесени ядки и малко вода. Най-лесно е на ръка да си смесите. Дозата става бая голяма, ще има да я папам цяла седмица със сигурно. Честно казано дори ми е по-вкусно от истинските протеинови барове, към които съм доста скептично настроена. Поръчах си от амазон.ком Eating for life - това е книгата с рецепти към известната Body for life. Някой ако иска копие да звънка, май ще да взема да си поръчам и Body for life - макар да е малко старичка, това е първата книга, която се противопоставя на изтощителните, нискомазнинни, нискокалорийни диети.
ето линкове за тези, които се интересуват:
http://www.amazon.com/Eating-Life-Bill-Phillips/dp/0972018417/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=books&qid=1235420997&sr=8-2
http://www.amazon.com/Body-Life-Women-Physical-Transformation/dp/1579546013/ref=pd_cp_b_3?pf_rd_p=413864201&pf_rd_s=center-41&pf_rd_t=201&pf_rd_i=0060193395&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=11WTA8MS51CFDF23AP4W
Хайде стига толкоз от мен, много съм бъбрива тази вечер :)
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 23.02.09 20:35.
Е то много ясно кой ще е пръв на опашката за копия. Марийчетоооооо.. :-P
Абе, Венци - вземи се научи като поръчваш нещо да го поръчваш направо по две - второто за мене!!!
П.П. И аз това забелязах във Fitday, че ми слага мазнотии навсякъде у сметките... ама ще го потърпя още малко...
докато се науча да се справям сама и храненето ми стане рутина!!! На път съм вече!!!
Мнението беше редактирано от maria на 23.02.09 21:01.
Да бе Фит дей ми показа за 150 гр пилешки гърди 11,5 гр мазнини. Иначе Венци аз вадя растителния белтък, както и фибрите. Пиша си чистите протеини и въглехидрати. Боба го смятай замразен или суров или пък готвен без мазнина, понякога има.
Зеления зарзават и аз се чудя що ли изобщо го вкарвам м сметките само ми вдига въглените пък те не се усвояват. Решила съм да смятам до 8 март. това ми е таргета и после шът
Почвам обаче да се замислям за достоверността на фитдей - смята и растителните източници на протеин, които не съм сигурна до колко добре се усвояват, както и когато вкараш примерно Beans, cooked - слага адски много мазнини - 10 гр за 150 гр, аз да не съм изливала зехтина вътре егати ... хм. Съмнявам се и доколко калориите и въглехидратите от зелени салати, зелен боб, броколи и тн се усвояват изобщо. Абе като цяло май ще го зарежа този фитдей.
Венци, слагай всичкия зарзават и месата като raw и си добавяй мазнината с която ги приготвяш отделно, аз си направих проба сега и за
Spinach, raw 3 cups - показа 21кал, 0.4М В3.3 Б2.6
Spinach, cooked 1 cup - 78кал, 4.4М, 7.2В, 5.6Б
Ехх, аз пък си имам едно екселско файлче, където съм си копнала таблица с всичките храни и с малко формулки чудесно и лесно си смятам :) Фитдей нещо не ме грабна още първият път като го видях...най-малкото защото зная колко различна е американската от българската храна...Пък за мерките, порциите и т.н. да не говорим...
Ениуей, може би наистина е по-уместно да ги смяташ сурови и да добавяш мазнини :)
П.П. на Лагард хлебчетата са по-оцветени и овкусени дори от Вита...
Мнението беше редактирано от Limka на 23.02.09 21:49.
Венци, пак гледах книгите. ИСКАМ ГИ!! И ДВЕТЕ!!! Ако можеш ми поръчай направо 2 и на мене! Иначе трябва да ме научиш как става, тоест може ли плащането да става при доставка, защото аз нямам кредитни карти, виза-миза и такива неща.. мога да платя cash при доставка.. :coolsmile:
Мнението беше редактирано от maria на 24.02.09 13:58.
Здравей, Венцислава
Изчетох целият ти дневник и мога да ти кажа само едно голямо БРАВО, доста усилия полагаш, но както се вижда всичко си заслужава. Със сигурност успя да ме надъхаш да се захващам сериозно с фитнеса и НВД-то, защото до момента положението беше “иди ми дойди ми” :) Съвсем скоро и аз ще се включа към активно трениращите дами и ще описвам усилията и успехите си в мой личен дневник :) надявам се след време да мога да се похваля с подобни на твойте резултати,че няма да са същите то ясно защото съм с много по-различна структура, пък и друго си е тренера да ти е на една ръка разстояние :)
Хайде успех в бъдещите начинания от мен и все в такава форма.
25.02.09
05:59
Fufi, благодаря ти много за хубавите думи, ще се радваме да ти помогнем по всякакъв начин. Хм, откакто ни отделиха дневниците и все повече жени се престрашават да направят промяна, чудесно !
Мария, книгите се плащат с кредитна карта, аз имам, ако искаш ще ми дадеш пари и ще ги поръчаме заедно, аз моите още не съм ги пуснала :) Ще се разберем довечера
Знаех сииии аз, че този фитдей не струваааа.... :)
Направо май ще да го зарежа. Ще спра и да смятам май, аз така или иначе вече по навик знам какво да си хапвам.
Отчета за вчера:
7:30 - 2 яйца, 60 гр пуешка шунка, 50 гр гауда, филия СЛ
10:00 - домашен протеинов бар 50 гр
12:30 - 100 гр пилешко на скара, домати, гъби, 50 гр сирене
15:30 - филия СЛ, 50 гр пуешко, 10 гр филадалфиля лайт
тук се принудих да хапна сладки неща (ще обесня по долу)
ТРЕНИРОВКА
21:00 - 120 гр телешко на скара, зелена салата с домати
Вчера отново цял ден получавах и обработвах стока, което си е тежък физически труд и реших, че сега е най-подходящо да направя зареждане - вторник по принцип е денят, в който имам нужда от най-много енергия. Само да ви кажа за справка - обработих, подредих и етикетирах около 12 палета стока - и то все дреболии за къщата. От 12 до 19 часа не съм се спряла (освен за да ям ;) ) а на всичкото отгоре складът на магазина се намира етаж и половина под него и всичко това се смъква и надолу. Обичам си работата ей, да знаете какво дупе и крака се правят от носене на кашони по стълби :)
А се бях разбрала с Павел и да тренирам на всичкото отгоре. И се получи между другото. Много добре при това. Имах АДСКИ много енергия, да съм изяла около 100-150 гр сладости и разни соленки 100тина грама, които със сигурност са били изгорени.
Тренировката беше красиво разбиваща:
Комплекс 1
тръстър х 10
bent over barbel row х 10
good morning х 10
всичко с големия лост 20 кг, 6 серии, почивка от 1 мин на всеки 2 серии
Янда коремни преси 3хотказ
в суперсерии с изометрично повдигане на крака от вис, 3х30 сек с диск 10 кг на коленете
20 мин интервали от по минута 12-6 на пътеката
Прибрах се вкъщи потна, изморена и много доволна
Ако не бях заредила нямаше да издържа със сигурност :) Оттук нататък ще правя така- в най-натоварениете си дни ще правя зареждане (по принцип вторник или сряда се пада). Тоест НАИСТИНА ще давам на тялото си това от което има нужда ТОГАВА когато има нужда :)
Днес ще тренираме с Мария ИХУ! Мария имаш ли точен адрес на залата случайно ?!
Хайде лек ден
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 25.02.09 10:56.
;-P Адреса на залата е: София, кв.Гео Милев, ул.Едисон 17… Чакам тееее!!!
Супер ден си имала вчера. НАПРАВО ЗА ПРИМЕР!!! Ей тъй трябва да се прави!!
Мнението беше редактирано от maria на 25.02.09 09:50.
26.02.09
05:52
Добро утро,
нещо е много пуст форума тази сутрин. Вчера беше примерен ден :) Реших да направя лека въглехидратна ротация - тоест вчера ми се падна нисковъглехидратен ден след зареждащия вторник. Хапнах прилично:
7:30 - 2 яйца, 50 гр гауда, 50 гр пуешко филе, 1 филия СЛ
10:30 - 100 гр кисело мляко, 5 бразилски ореха
12:30 - 130 гр телешки дроб на скара, 150 гр тиквички на скара, зелена салата с домати, 50 гр сирене
16:00 - 70 гр пилешко месо, 100 гр тиквички на скара
ТРЕНИРОВКА
22:00 - 130 гр пилешко зелена салата
Тренирахме с Мария - жалко само, че аз пак закъснях и не можахме много много да се видим :) Ама пак беше супер. оттук нататък сряда ще се виждаме :) Мария има и нов треньор и ще тренира тежичко вече - ама тя ще си напише всичко сама.
Иначе моята тренировка беше следната:
Гоблет клек с гира 32 кг 5х5 (ох а да ви кажа, залата в Редута е пълна с хм, гейове, ако така мога най-безопасно да се изразя.. .. и като ме видяха да посягам към тази гира 32 кг, направо се облещиха. Представям си ако дойде Лимка и направи тяга 70 кг какво ще стане хихиххихи)
Гуд Морнинг 40 кг 5х5 (личен рекорд)
one arm cable pull 12 кг 5х5 на ръка
one arm cable push 15 кг 5х5 на ръка
push pull 8 кг ама с по-дълги въжета този път 3х8
обратни преси на римско столче 3х отказ
странична изометриш на стойката за хиперекстензии 3х1 мин на срана с диск 15 кг
ух, дълга тренировка. Чак ме домързя кардио да правя. Днес ще наваксам
Хайде, оставам ви, че бързам ( на разпит съм в 5то районно хахахаха- не питайте.....тия масажи в неделя ми излязоха през носа, станал е обир в спа центъра и сега привикват всички посетители от неделя...)
Лек ден от мен
ПП Мария, поръчах книгите тази сутрин :)
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 26.02.09 10:54.
Е сега аз се изчервих :red:
Благодаря! Ако ми се отдаде възможност, задължително ще ви извикам да им видим реакциите ;)
Мнението беше редактирано от Limka на 26.02.09 12:29.
26.02.09
19:08
Заплануваната днес тренировка отпадна - просто такава мускулка треска имам на цялата долна част + корема, че прецених, че ще е по-добре да почина. Така или иначе щеше да ми е 3та тренировка подред....
Храната - средновъглехидратен ден:
7:00 - 2 яйца, 50 гр гауда, 50 гр шунка, филия и половина хляб СЛ
10:00 - 50 гр домашен протеинов бар, 200 гр кисело мляко
12:30 - 120 гр телешко на скара, брюкселско зеле (нещо хич не ми хареса и ханах съвсем малко), зелена салата, домати, 30 гр филаделфия лайт
16:00 - 1 самоса ( това пак е произведение от СЛ - нещо като пирожка от тънък лист пълнозърнесто тесто с пълнеж от козе сирене, домати, маслини), 200 гр кис. мляко
20:00 - 150 гр телешки дроб, зелена салата, зад. спанак с пармезан, малко хумус
Имам добри новини за СЛ - скоро сайта ще е готов и се предполага и че ще доствят и до Варна - всичко зависело от куриера, с който ще работят.
Ами това е от мен...лека вечер
Заплануваната днес тренировка отпадна - просто такава мускулка треска имам на цялата долна част + корема, че прецених, че ще е по-добре да почина. Така или иначе щеше да ми е 3та тренировка подред....
12:30 - 120 гр телешко на скара, брюкселско зеле (нещо хич не ми хареса и ханах съвсем малко), зелена салата, домати, 30 гр филаделфия лайт
16:00 - 1 самоса ( това пак е произведение от СЛ - нещо като пирожка от тънък лист пълнозърнесто тесто с пълнеж от козе сирене, домати, маслини), 200 гр кис. мляко
20:00 - 150 гр телешки дроб, зелена салата, зад. спанак с пармезан, малко хумусИмам добри новини за СЛ - скоро сайта ще е готов и се предполага и че ще доствят и до Варна - всичко зависело от куриера, с който ще работят.
Венци как си приготвяш протеиновите барове? Какво добавяш освен суроватката?
27.02.09
15:34
20:00 - 150 гр телешки дроб, зелена салата, зад. спанак с пармезан, малко хумусИмам добри новини за СЛ - скоро сайта ще е готов и се предполага и че ще доствят и до Варна - всичко зависело от куриера, с който ще работят.
Венци как си приготвяш протеиновите барове? Какво добавяш освен суроватката?
ами половин чаша натурално фъстъчено масло разбърквам с 2 чаши овесени ядки, 4 дози протен и малко вода. Става доста голяма доза и е супер вкусно. Най добре с ръца да ги разбъркаш и после държиш в хладилника :) Най-добре си го разпледели на дози преди да го сложиш в хладилника, че се втвърдява яко
Хайде и аз да пусна моята рецепта за бар-домашен.
Съставките са същите, но начина на приготвяне се разминаваме ;)
2 лъжици ф.масло в микровълнува се разтапят в купа, през това време се смесват доза протеин(за предпочитане ванилия или неовкосен - изолати !) 30-40гр овес ядки канела ванилия стевия. Като се разтопи маслото се прибавя сместа и се бърка с лъжица - мъничко вода се добавя. После в хладилника за 30-40мин.
2 лъжици ф.масло в микровълнува се разтапят в купа, през това време се смесват доза протеин(за предпочитане ванилия или неовкосен - изолати !) 30-40гр овес ядки канела ванилия стевия. Като се разтопи маслото се прибавя сместа и се бърка с лъжица - мъничко вода се добавя. После в хладилника за 30-40мин.
С кокосово масло ще е още по-добре (най-вече зареди средноверижните триглицериди) и какао... :)
2 лъжици ф.масло в микровълнува се разтапят в купа, през това време се смесват доза протеин(за предпочитане ванилия или неовкосен - изолати !) 30-40гр овес ядки канела ванилия стевия. Като се разтопи маслото се прибавя сместа и се бърка с лъжица - мъничко вода се добавя. После в хладилника за 30-40мин.С кокосово масло ще е още по-добре (най-вече зареди средноверижните триглицериди) и какао... :)
От къде го взимаш ? Аз ходя по големите вериги не съм засичал.
П.С. Малий, Венци ще ни изсели където и спамим дневника ;)
2 лъжици ф.масло в микровълнува се разтапят в купа, през това време се смесват доза протеин(за предпочитане ванилия или неовкосен - изолати !) 30-40гр овес ядки канела ванилия стевия. Като се разтопи маслото се прибавя сместа и се бърка с лъжица - мъничко вода се добавя. После в хладилника за 30-40мин.С кокосово масло ще е още по-добре (най-вече зареди средноверижните триглицериди) и какао... :)
От къде го взимаш ? Аз ходя по големите вериги не съм засичал.
П.С. Малий, Венци ще ни изсели където и спамим дневника ;)
Не съм взимала до сега, но мисля да поръчам от вън.....тук и аз не съм срещала
На спам бие работата :) айде спирам :)
27.02.09
17:04
аре са глупости! tonu, супер рецепта ще я пробвам. Кокосово масло има в слънце и луна :Р
аре са глупости! tonu, супер рецепта ще я пробвам. Кокосово масло има в слънце и луна :Р
Така ли? Натурално? Колко пари е....