Дневникът на FuFi

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.03.09
07:41

Фуфи, абе късно се храниш, като за закуска  :-)  хапвай по на често и повече, това първо хапване в 14,30 .....лошо :) недей така метаболизма ще почне да мързелува ей :)

Поздрави
Веси

П.П. в коя зала ходиш да тренираш? От Варна си нали?

17.03.09
07:55

Как си смяташ храната - с таблици или Fit day?

17.03.09
09:17

Добро  утро  и  от  мен :) Пак  късничко  станхме :) но  довечера  сме  на дискотека  и  трябваше  да  се  понаспя, за да  не  заспя  довечера :)
Отговарям  по  ред  на  номерата :)
Diva 97 толкова  ми  излизат  защото  аз  смятам  всичко от  до, и  водата  да  съдржаше  протейн  и  нея щях  да  я  смятам. Това  естествено  е  грешно  и аз  го  знам :) , но  това  ме  спасява  от много  храна, не ми  се  яде  хич  и  се  опитвам  да си  спестя  количеството  храна,  а ако  трябва  протейна  да е  само  от  яйцата,  млякото  и  месото  и  въглехидратите  да са  само  от  овесени  ядки,  кафяв  ориз,  хляб и  т.н  без  да  смятам  това  което  има  в  някой  колбаси,  в  млякото  или  в зеленчуците... доста  по-голямо  количество  храна  ще  ми се  събира  да ям  а  така или  иначе  и сега  това  което  ям  ми е  доста. За  протейна  айде  ще  си  реша  скоро  проблема  като си  го  взема  на  прах,  за  което искам  да  попитам  Вие  обривате  ли се  от  протейна, защото  всичките  ми познати  пиещи  протейн  имам  мн  кофти пъпчици,  на  гърба и  казват че е от  протейна ( става  дума  за  мъже). Освен това  може би  трябва  да си  призная  и  другата  причина  поради  която  отбягвам така  наречените  добавки, едно  на  ръка  че  смятам че  и  без тях  се  постига  нещо , а  те  просто  съкращават  времето, но  второто  е че имам  лош опит  с една  добавка,  на  известна  американска  компания.  Става  въпрос  за  термогенетик  фат бърнър ( мисля  че  така  беше, ако  бъркам  моля за  извинение),  от  това  велико  чудо  пих  по  2 капсули  на  ден  както  пишеше на  опаковката и  резултат  за  отслабване  незнам дали  имаше ( защото наистина си  отслабнах, но  след  като  го  спрях) та по-лошото беше, че  ми се  появиха  много  ситен  обрив  първо  по вътрешната  страна  на  ръцете,  после  по-вътрешната  страна  на  бедрата  и така  в  продължение на 1 седмица  докато  се  стигна  най- накрая  и до  една  сутрин  в  която  станах  и  лицето  ми  гореше  и  там  същата  работа. Да кажа  че  обрива  беше  толкова  ситен, че само  се  усеща  не  се  виждаще  докато  не го  разчесах  естествено,  а  аз  не  се сдържах  и в  следствие  на  това сега  имам  красиви  белези  по  ръцете и  краката  все  едно  котка  ме  е  драла,  лицето  не  посмях да  го  пипна. Та  това  е  моят  горчив  опит  с  тези  неща  и затова  сега  доста  се  дърпам  от  към  добавки, междудругото нямам  открити  никакви  алергии,  и този  обрих  все  пак  го мазах  с 100 мазила  на  принципа  на  алергозана,  но  не  помогна  просто сам  си  мина  като  спрях  хапчетата след  1 седмица  нямаше  нищо.
Така  пак  много  подробна  взех да ставам :) Съжелявам ама  тия  неща  трябва  да се знаят :)
Веси  знам,  че  е  късничко  закуската  опитвам  се  да  я  сваля  в  по-ранен  час,  но за да стане  това  трябва аз  да ставам  на  време,  цялата ми  обърквация с храната  идва  от ставането. И  на  въпроса да  от  Варна съм :) Тренирам  в xtreeme май  така  се  пишеше,  намира се  до  пикадили- център, зала  тип ъндърграунд  малко ама  мен ми харесва :) пък  е  и  на  такова  място, че  нито  е  близо  нито  е  далеч  и само с  крачета  мога да  ходя до там :) Но  много  хора  има  особенно вечер,  ще  го  мисля  това, но със  сигуност  ще има  промяма  в плана  ми, защото залата  е на  2-части  уж  мъжка където са  повечето  уреди  и  женска където  е  почти  празна  зала с една  пътека,  гири  по  1 и 2 килограма  и  постелки  за  земя  и  други уреди за  крака, но никой  не ги  ползва :) Та  в  горната  зала (женската)  постоянно  има  някакви  аеробики и  каланетики, а  долу  е  тясно  и вчера  бяхме  към 18 човека  по  мой  спомен :) Абе  ужас  е :)
Cedar храната си я  смятам  в  ексел :)  Фит  дей нещо  не можа да  ме  грабна  от  самото  начало, като  за  нещата  които  ги няма  на  опаковката  ползвам http://www.calorienbalans.com и http://hranite.infо  ; както  и  бб-теам  естествено
Толкова за  сега от  мен,  че  трябва  са скачам  на  колелото :) А  нямам  никаква мускулна  треска  от  вчера,  чак  се  учудих сутринта :) станах от  раз  без  проблеми :)
Лек  ден  на всички

17.03.09
13:03

казано от FuFi на 17.03.09, 09:17:

За  протейна  айде  ще  си  реша  скоро  проблема  като си  го  взема  на  прах,  за  което искам  да  попитам  Вие  обривате  ли се  от  протейна, защото  всичките  ми познати  пиещи  протейн  имам  мн  кофти пъпчици,  на  гърба и  казват че е от  протейна ( става  дума  за  мъже). Освен това  може би  трябва  да си  призная  и  другата  причина  поради  която  отбягвам така  наречените  добавки, едно  на  ръка  че  смятам че  и  без тях  се  постига  нещо , а  те  просто  съкращават  времето, но  второто  е че имам  лош опит  с една  добавка,  на  известна  американска  компания.  Става  въпрос  за  термогенетик  фат бърнър ( мисля  че  така  беше, ако  бъркам  моля за  извинение),  от  това  велико  чудо  пих  по  2 капсули  на  ден  както  пишеше на  опаковката и  резултат  за  отслабване  незнам дали  имаше ( защото наистина си  отслабнах, но  след  като  го  спрях) та по-лошото беше, че  ми се  появиха  много  ситен  обрив  първо  по вътрешната  страна  на  ръцете,  после  по-вътрешната  страна  на  бедрата  и така  в  продължение на 1 седмица  докато  се  стигна  най- накрая  и до  една  сутрин  в  която  станах  и  лицето  ми  гореше  и  там  същата  работа. Да кажа  че  обрива  беше  толкова  ситен, че само  се  усеща  не  се  виждаще  докато  не го  разчесах  естествено,  а  аз  не  се сдържах  и в  следствие  на  това сега  имам  красиви  белези  по  ръцете и  краката  все  едно  котка  ме  е  драла,  лицето  не  посмях да  го  пипна. Та  това  е  моят  горчив  опит  с  тези  неща  и затова  сега  доста  се  дърпам  от  към  добавки, междудругото нямам  открити  никакви  алергии,  и този  обрих  все  пак  го мазах  с 100 мазила  на  принципа  на  алергозана,  но  не  помогна  просто сам  си  мина  като  спрях  хапчетата след  1 седмица  нямаше  нищо.
Тренирам  в xtreeme май  така  се  пишеше,  намира се  до  пикадили- център, зала  тип ъндърграунд  малко ама  мен ми харесва :) пък  е  и  на  такова  място, че  нито  е  близо  нито  е  далеч  и само с  крачета  мога да  ходя до там :) Но  много  хора  има  особенно вечер,  ще  го  мисля  това, но със  сигуност  ще има  промяма  в плана  ми, защото залата  е на  2-части  уж  мъжка където са  повечето  уреди  и  женска където  е  почти  празна  зала с една  пътека,  гири  по  1 и 2 килограма  и  постелки  за  земя  и  други уреди за  крака, но никой  не ги  ползва :) Та  в  горната  зала (женската)  постоянно  има  някакви  аеробики и  каланетики, а  долу  е  тясно  и вчера  бяхме  към 18 човека  по  мой  спомен :) Абе  ужас  е :)

Колко време го пи фат бърнара? Внимавай с тия добавки - отслабващите :roll: ....не са шега работа - аз с подобни си докарах ендокринни проблеми.
Според мен с протеина няма да имаш грижи, знам, че кожни проблеми се появяват от креатина. Но може и алергична реакция да се е получила при тези твой познати.

Мнението беше редактирано от Ambriel на 17.03.09 13:04.

17.03.09
16:26

Здрасти  малко  бързам  затова  отчета за  днес  ще  бъде  писан  утре.  Фат  бърнара  го  пих  седмица  и  няколко  дена  докато се  усетих,  че  от  него  ми  става  така защото  обрива  много  приличаше  на  полазване  от  насекомо, а  към  тези  неща  съм  чувствителна  дост.  Относно  алергията  към  протейн  на познатите  ми  малко  се  съмнявам  всички  едновременно да са  алергични  пък  и  тук  става  въпрос  за  ситни  пъпки с  бели  връхчета, според  мен е  по  скоро от  потенето  това, но  те  твърдят  че  е  от  протейна става  въпрос  за  5-ма  мъже,  които  не се  познават  един  друг :)
Хайде  за  сега чао  от  мен лека  ви  вечер  на вас,  че  мойта  ясно че  няма да е  лека,  но  обещавам да не  пия ... много :)  а  цигарите  още  ги  обмислям да  се  поддам  ли  на  изкушението или  да  стискам  зъби :)

17.03.09
18:06

казано от FuFi на 17.03.09, 16:26:

Здрасти  малко  бързам  затова  отчета за  днес  ще  бъде  писан  утре.  Фат  бърнара  го  пих  седмица  и  няколко  дена  докато се  усетих,  че  от  него  ми  става  така защото  обрива  много  приличаше  на  полазване  от  насекомо, а  към  тези  неща  съм  чувствителна  дост.  Относно  алергията  към  протейн  на познатите  ми  малко  се  съмнявам  всички  едновременно да са  алергични  пък  и  тук  става  въпрос  за  ситни  пъпки с  бели  връхчета, според  мен е  по  скоро от  потенето  това, но  те  твърдят  че  е  от  протейна става  въпрос  за  5-ма  мъже,  които  не се  познават  един  друг :)
Хайде  за  сега чао  от  мен лека  ви  вечер  на вас,  че  мойта  ясно че  няма да е  лека,  но  обещавам да не  пия ... много :)  а  цигарите  още  ги  обмислям да  се  поддам  ли  на  изкушението или  да  стискам  зъби :)

Пушиш ли?

17.03.09
21:23

Относно  алергията  към  протейн  на познатите  ми  малко  се  съмнявам  всички  едновременно да са  алергични  пък  и  тук  става  въпрос  за  ситни  пъпки с  бели  връхчета, според  мен е  по  скоро от  потенето  това, но  те  твърдят  че  е  от  протейна става  въпрос  за  5-ма  мъже,  които  не се  познават  един  друг

Ако обрива им изглежда така:
http://www.accessemergencymedicine.com/loadBinary.aspx?name=wolf&filename=wolf_1e-A23.jpg
не е от протеина, а типично “стероидно акне”.
И по морския край се появява лятото и изчезва (заедно с мускулите) през есента :)

17.03.09
22:57

Aaaa и аз почнах да пия фат бърнар по 2 касули 30 мин/1 час преди ядене..ама кога се сетя кога не. Пък нали и си пия карнитин преди тренировка..абе наредила съм ги шишенца, бърканчета с добавки към 7-8 са вече! Като някоя баба съм!
Фуфи ти как го пиеше бърнара?

18.03.09
09:37

От  къде  да  го  почвам  днеска :) айде  първо  малко  отговори  и  после  отчета  за  вчера, който  все още  не  съм  сигурна, че трябва да го  пиша.
Първо  Cerad, в  момента  се  опитвам  да  не  пуша,  не  бях  палила от 2 месеца  и  нещо  май. Т.е не  мога  да се  определя  нито  като  пушач, нито  като бивш пушач.
Сега  към  Митака ... м  долу-горе  е  това,  но  много  в  по-малки  размери, а  хората за  който  говоря,  двама  от  тях  изобщо  не  са  в  България,  другите  си  тренират здраво просто  и са  им  целогодишни  мускулите :)  и  нито  един  не  е  от  типа  “гардероби” както  ги наричам  аз т.е  не са  много  обемни :)  Абе  на  кратко  не  е  от  стероиди, т.е  мисля  си  че  бих  могла  да  различа хора които се... аз  бих  казала  друсат  въпреки,  че  от  ваша  гледна  точка  не  е правилно :)
По  нататък към алегра ще  ти  кажа  само,  че  шега  не  бива  с  тези  фат бърнари  пък  и с  всяка  една добавка, относно това  за  7-8 шишета  според  мен си  е  леко  казано  неразумно. Т.е  от  къде  реши, че  това  са  твойте  бърнари,  и  че  може  точно  тези  да  съчетаеш. Аз само  от  1 бърнър  доста си изпатих, защото  случката която описах  беше  в  САЩ и леко казано  се  притесних,  че  съм  сама,  че незнам  какво  се  случва  в  тялото  им  и  най-лошото  беше, че  не  мога да  отида  на  лекар (там  не  се  ходи  за  щяло  и  нещяло,  за  който  незнае  да  кажа, особенно ако си  български  студент, по-добре  да не ти се  налага)
Така че алегра  аз  ти  препоръчвам  да  се  опиташ  да  постигнеш  резултати, без фет  бърнари, няма  смисъл  от  тях  според  мен,  и сама  можеш  да  получиш  същия  разултат,  фат  бърнара  само ще  го направи  по-бързо,  и  то  ако  го  съчетаеш  с подходяща  храна и тренировки. Ако  нещо  бъркам  моля  по-старшите  в  областта  да  изкажат  мнения, забележки и  коментари :)
Към  Емил Начев, 10 часа  сън  са  ми  идеални,  за  жалост  рядко  ми се  случва,  в  момента  наистина тероризирам  малко  тялото си с  опити  за  ранно ставане,  но  пък  трябва  да  вляза в  новата  програма...  като  се  науча  да  ставам  по-раничко ще  лягам  и  по-рано  и може би ще се  наспя :)

Така  сега  идва  лошото  отчета  за  вчера .... Много  ме  е  срам ....
Първо  ставането  беше  по-нормално  към  9 някъде, едно  черно  кафе  и айде  на  колелото,  там  40 минути интервално  кардио, до  тук  добре :)  Към  13:00 хапнах  следното:
яйчен  белтък  на тефлонов  тиган    3 бр≈100гр
жълтък  1бр≈20гр
извара-суроватъчна  100гр
домат  1 бр≈ 150гр
После  имаше  ходене  по  задачи, съчетани  с  тренировка  от  15:00 до 15:45.
Тренировката беше  супер... само  аз и  залата :)  голям  кеф :)
загряване с кростренажор  5 минути
придърпване  на  вертикален  скрипец  (20 кг)  5х5 надхват на  ширината  на  раменете; 5х5 широк  надхват  и  5х5 подхват  на  ширината на  раменете
гребане  с  дъмбел  10 кг  3х8 на  ръка
гребане  с лост 20-25кг  3х10 Някой  ако  има  идея  колко  е  малкия  и  колко  големия  стандартен лост моля  да  каже, че  гугъл  нещо  незнае, а  в  залата  няма  и  кой да  питам.
Изтласкване на  лост от  полулег 20-25кг  2х5; и  опит  за  още  една  серия  с  отказ  на  3
Флайс 5 кг  5х5
повдигане  на  краката на успоредка  3х10
2 опита за отрицателно набиране,  чрез  покатерване  по  успоредката :)  задържане горе  и  спускане ( за  жалост  не толкова  бавно  колкото  ми се  иска)
хиперекстензии с тежест ( 10кг)  10;5
Тука  минах без  завършващо  кардио, защото  закъсявах  за  упражнение и  така или  иначе  тичах по  пътя :)
Ефекта  от  тренировката  е леко  придърпване  на  мускулите,  не  бих  го  описала  като  мускулна  треска, но  като  цяло  съм  доволна  и  се  позамислих, дали  да  не  си  махна  гърдите  от сплита изобщо, понеже  ако  не им  помагам  то  поне  да не  им  вредя.
Към 17 последва това:
Кисело  мляко  400мл
мюсли  50 гр
бадеми  50гр (много  вкусно)
Ако  се  чудите  защо  въглехидратите са  ми  след тренировката,  защото така  успях  да си  подредя  деня, а  и  вечерта  бях  на  дискотеха  и  знаех,  че  ще  ги  изгоря.  Следващото  и  последно  хранене беше  в 19 и  беше  от любимите  пилешки  филета със сусам :)
От тук  нататък, който  е  със  слабо сърце  да не  чете.
150 гр ракия+3 кафета( 2 от  който имаха  захар, не  по  мое  желание) + 6-7 резенчета  луканка + 2 запалени  и наполовината изгасени  цигари ... голям  срам ... а  и  мнооого вода и  съответно  много  танци  и  пот :)
Последва  около ... хм ... 4-5 часа  сън и до  тук... :) Днес  е  ден  за  почивка, може би  вечерта  ще  яхна  колелото  за  наказание за  вчерашните  цигари. Храната  ще  се  опитам да е  малко  повече,  че  вчера  беше  крайно  недостатъчна... и  съм си обещала  довечера  да си легна рано,  дали  ще  стане  обаче ... казва  ли ти  някой :)
Лек  ден от  мен,  аз отивам  да  премисля храната за  днес :)

18.03.09
09:49

Да, Фуф, храната ти е малко, а алкохола.....хммм....хич не е добре, но ти си знаеш де :)

Относно ранното ставане, в началото е тормоз за тялото, но после се свиква, както му се вика, биологичния ти чесовник заработва в друг режим :)

Аз ставам всяка сутрин в 6,00, в началото си е многооооо ЗОР  :coolgrin: но...всичко си идва на мястото после :)

18.03.09
15:41

Фуфи, за лекарите знам знам..нали и аз съм български студент тук и ми е ясно положението! Права си- да чукаш на дърво да не ти се налага да отидеш на лекар :-/
Аз преди седмица почнах с един фат бърнър и досега отрицателни реакции да чукна на дърво няма...иначе другите “шишенца” са витамини, рибено масло, глукозамин, габа, карнитин...и разни такива разнообразни! Бай дъ уей къде си била в САЩ?
Поздрави  :-)

19.03.09
09:45

Добро  утро  аз  пак  се  изложих със  ставането :( И  храната  и  тренировките  да  оправя  съня  незнам  дали  ще  мога... просто  сега  ми  е  първата  година от  доста  време,  в  която  не  работя  и  само  “ходя”  в  универсотета ... и как  да  не си  поспи  човек като  знам,  че лятото  пак  ме  чака  ежедневие  от 4 до 22 и  сън  по 2-3 часа  на  денонощие.
Ето  го  отчета  и за  вчера
Стяда 18 март (нетренировъчен  ден)
10:30   Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

11:30   мюсли  50 гр
  Кисело  мляко  250гр

14:00   яйчен  белтък  на тефлонов  тиган    3 бр≈100гр
  жълтък  1бр≈20гр
  Свинска шунка  100 гр
Към  15 се  покатерих  на  колелото за 45 минути да  видя  как са  се  отразили 2-те половинки  цигари :) Дишането  ми  беше  прилично, но ... явно  се  бях  обезводнила, защото  не успях  да  се  поизпотя  както  предните  дни,  въпреки  че  програмата  беше същата,  говоря  като скорост и  степени на трудност.
18:00   лешници  30гр

20:30   Пилешко бон филе със  сусам    250гр

Толкова, за  вчера. Добре  се  получи  храната,  тия  яйца  правят  цялата  работа, като  ги  ям  и сметките  са  точни, като  си  почина  за  малко от  тях  и  всичко  пада  най-вече  белтъка  естествено :)
Днеска  ще  я  видим  каква  ще я  свършим, с  това  ставане  в  11:30 не  ми  изглежда на добре,  но ще  се  опитам  да  вляза  в нормата. Сега  отивам  да  връткам  педалите ;)
Лек ден  на  всички :)

19.03.09
17:37

Добър вечер на  всички имам  въпросче,  някой  знае  ли  какви  са  хранителните  стойности  на  филето  от  акула  тъй  като  това  ще  ми  бъде  вечерята, но  незнам  после  как  да го сметна. Преди  да  пусна  въпроса,  търсих  тук  и  в други  сайтове,  но  няма  намерих  единствено  рецепта за  филе  от  акула  на  скара и  там  имаше  табличка,  но в рецептата  влизат  и  гъби и  т.н,  неща  които аз  не  употребявам :) Питам  защото,  това  е рибата която  най-често  ям  и  ще  е  добре да го  знам.

19.03.09
18:06

казано от FuFi на 19.03.09, 17:37:

Добър вечер на  всички имам  въпросче,  някой  знае  ли  какви  са  хранителните  стойности  на  филето  от  акула  тъй  като  това  ще  ми  бъде  вечерята, но  незнам  после  как  да го сметна. Преди  да  пусна  въпроса,  търсих  тук  и  в други  сайтове,  но  няма  намерих  единствено  рецепта за  филе  от  акула  на  скара и  там  имаше  табличка,  но в рецептата  влизат  и  гъби и  т.н,  неща  които аз  не  употребявам :) Питам  защото,  това  е рибата която  най-често  ям  и  ще  е  добре да го  знам.

http://www.nutritiondata.com/facts/finfish-and-shellfish-products/4121/1
...тук има всичко :)

19.03.09
19:21

Ах  мерси  Cedar :)  Натъпках  се  с  рибата  и  вече  мога  да се отчета за днес спокойно :)
Ставане  в 11:30 ... гадно  кафе  с  3 капки  прясно  мляко...
велоергометър 50 минути
В 13:30 голям  глад  ме  гонеше  вече и  не  можах  да  изтърпя  2 часа след кардиото,  затова  съкратих  времето  на 1 час :) 13:30   мюсли  50 гр + бадеми  50гр + Кисело  мляко  200 гр
Тука  разходка  до  пазара  и  обратно  (  тежестите  тоя  път  не ги броих ... към 2,5-3 в  ръка :)  )
16:00 Пилешко бон филе със  сусам    70гр + Оризовки  2 бр
Лелеее  тия  оризовки  незнам  вече в чий  дневник  ги  видях,  ама  реших  да  ги  пробвам  и  направоо виждам  как ще  се  престрастя  към  тях ...много  вкусни тия  чудесии... :) незнам  защо  толкова  много ми  напомниха  на  любимите ми  гризки,  една  носталгия  ме  хвана ...  ужас :)
В 17:30 Тренировкааа,  пак  много  хора  в залата
Загрявка  7 минути  пътека
Сгъване  на  бицепс  на долен скрипец  1х 10 с  10 кг  и 5х5 с  15 кг
Концентрично  сгъване 5 кг  5Х5
кик-бек 5 кг 3х10
разгъване  на  трицепс  на  долен скрипец 1х15 10кг; 3х10 15 кг; 2х15 10 кг
хм ....  тук трябваше да  вкарам  2-3 упражнения  за  рамо, но  нещо ги  забравих
Коремни  преси  с 10 кг 3х20
Повдигане на  крака  от  успоредка 15;12;10
Хиперекстензии  10 кг 15;10
И  за  край  15 мин пътека  ей тъй  за  разсейване  малко, ....  и  си  забравих  ръкавиците  на  пътеката  ....  много  ме е яд дано да ги  намеря  утре
Тренировката  беше  кратичка  и  лека ... другият  път  повече.
Така  навръщане от  фитнеса, кой  дявол  ме  накара да  вляза в  един  супермаркет до нас уж да си  намеря  еднократна  доза  протейн ( и  сама  си  повярвах :) ) и  познайте  с какво  излязох  от  магазина ... ШОКОЛАД ... прибрах  се  и  уж  само  го  отворих  да  го  поразгледам ... и  направо  незнам  как  2 парченца  от  него  се  озоваха  в устата ми ... неразбрах ... а  си  го  купих  за  зареждащия  ден  който  е  чак  в  неделя ... дали  ще  остане  нещо  до  тогава ... аз не  бих  залагала. Само  преди  да  сте  започнали  да  мятате  камъни  по  мен  да уточня, че  шоколада  незнам има  ли  захар ... но  е  99% какао,  така че и да има  е  много  малко,  и  целия шоколад  е  50 гр, така че днес  да съм  изяла  колко айде 7 гр  го  сложи  ама са  по-малко.
После към 20:30 хапнах  рибката  и  вече  съм  спокойна и  щастлива ... а  бях  озверяла  за  храна  след  тази  тренировка.
Като  цяло  храната  днес  е : П - 93 В - 67 М-24 килокалории - 858, 2
Ей  сега  ми  стана лошо  само  като  го  сметнах...  и си  спомних, че  само  на  кардиото  велоергометъра  показа, че  съм  изгорила 500 килокалории ... че  после  правих и още  една  тренировка...  чудя  се  как  дишам  още
Хм  отивам  да измисля  още  нещо  да  ям ... не  може  чак  пък  толкова  да  съм  зле...
Лека  вечер  по-късно  ще  пиша  какво  съм  скалъпила  или направо  утре

19.03.09
23:01

Фуфи, защо чакаш да минат 2 часа след тренировката и тогава ядеш? Аз хапвам 30 мин. след..така или иначе 2 часа ми се струват самоубийство! Тук някой по-знаещ да се включи, защото темата е интересна!

20.03.09
07:10

Здравей и от мен  :-P
И аз тъкмо смятах да те питам за тази пауза от 2 часа.1час си е напълно достатъчна.Даже си спомням,че Митака ми беше писал половин-един час след тренировка,не повече.Така че не се притесняваи за това.
Относно липсата на закуска-донякъде те разбирам.И на мен преди ми беше много трудно да ставам и веднага да хапвам.Някак си сутрин не ми се яде.И аз,за разлика от теб,пред ако хапнех за закуска и после цял ден ми се ядеше.Но се га свикнах.Закусвам и в тренировъчни дни.Това е нещо,за което преди малко спорехме тук,защото бях чела,че мазнини най-успешно се горят сутрин на гладно.Но вече две тренировки ходя след закуска от протеинов шейк и смея да кача,че се чувстам във вихъра си.Така че ако не с протеинов шейк,опитай с нещо друго.А и гледам,че имаш дни,в които тренираш следобед,т.е. си закусвала и обядвала преди това.Как се чувставаш на тези тренировки?
Другото нещо,което отчиташ като твой недостатък -ставането.Опитай се да лягаш рано вечер.Важно е ,най-малкото,за тренировката.Трябва да си свежа и наспала се,иначе нещо не върви и все ще ти е криво.И на мен ми беше трудно да ставам рано.Даже я карах супер мързеливо и когато ходех на фитнес от 9ч,ставах в 8:20ч,колкото да се оправя и да стигна на време.Проблем ми беше как да си изпия л-карнитина,като аз все още спя ас преди тренировката.Ама нали съмс и хитруша,и това го измислих-събуждах се в 8ч,пих капсулите и хайде обратно натопло зпод завивките още 20 мин.Обаче сега,като си взех протеина няма начин.Щото едно е да изпиеш за 10 секунди капсулите,друго си е да станеш,да си направиш протеиновият шейк,да го изпиеш...събуждаш се,няма начин.Но станах така раничко(в 7ч) ,няколко дни ио видях,че само в началото е трудно.Сега ставам в 7ч даже и когато не трябва да ходя на тренировки.Просто се опитвай да си досравяш достатъчно сън и всичко ще е ок.
Успех!!!  ;-P

20.03.09
07:41

х2 с горните мнения

+ не се коси толкова за шоколада - хапнала си го малко след тр-ка => веднага е отишъл за ‘презареждане’ на гликогена в мускулите

Уж казват, че единственото време, когато ти е позволено сладичко, е след тренировка :)

20.03.09
10:08

Пак  добро  утро от  мен в  12 часа, принцесата се  надигна :)
Първо  относно  2-та часа  дето  ги  чакам,  в  повечето  случей  ако нямам работа веднага  след  тренировка или  не съм  в университета не мога  да ги  дочакам,  но се  опитвам  да са  2 часа, защото  така  съм чела, както  съм  чела  и за  кардиото  сутрин  на  гладно.
За  закуската  ми, мисля  че  донякъде си решавам  проблема с  млякото  с  нес  сутрин (на обед ),  така де  като стана, защото  аз  млякото си  го  смятам  за  абсолютно течна  и  равностойна  храна.
Относно  спането и ставането - със спането  нямам  проблеми,  така  дълбоко  си спя,  че  не  чувам  алармата на телефона  до  главата  ми. Знам, че  трябва да лягам  по  рано, но вечер  не ми се  спи ...  опитвам  се де  все пак, за  сега  все  по-неуспешно, но  може  да  ставам  в  12 ама съм  се  наспала :)
А днеска трябва  ли  да  споменавам, че  проспах  физическото ...  по-късно  ще  си отида  в  мойта зала.
За  тренировките  след храна, честно  казано  не ми  харесват,  преди  когато тренирах сутрин заедно  кардио  и  силова  бях  доста  по  енергична и с  повече  сили, че  ако щете  и по-мотивирана. 
Лимка  то  поне  да  беше  сладко ....  пък  то  толкова  горчив,  така  ми се  оцъклиха очите  като  го  пробвах :)
Другата  глупост  беше, че  снощи  дето  бях  казала, че  ще  ям ... еми не  ядох, ама  съм  жива днес :),  не ми се  ядеше  и мразя  да се  тъпча. 
Изобщо  бавно и  славно  се  опитвам  сама  да се проваля,  ама  каквото  стане пък  сега... нямам  намерение да издевателствам  върху  себе си... още  повече, че  първата  ми  цел  вече  е  изпълнене,  доста  добре се  чувствам и  съм  уверена, че докато  спортувам  няма  да  започна  пак  да  пуша...  за сега  не ми се  и  пуши ( вторник  вечерта  потвърждава  това)
Лек  ден  на  всички, аз  почвам да  му  мисля  как да наваксам  проспаните часове.

20.03.09
10:26

За закуска - мляко с нес!! Не, не, не ...

20.03.09
10:32

Ей, Фуф, това не е закуска момиче.....вкарай трици, овесени ядки, кис.мялко нещо такова :)

20.03.09
13:03

Хм  айде  пак  здравейте от  мен, тъкмо  се  връщам  от  тренировка  и  хапвам мюсли,  бадеми и  кисело мляко + канела( доста  добре се  получи)
За закуската  има  още  доста  време  да се  насилвам  докато  успея да  ям  сутрин,в  нетренировъчен  ден  добре  се  справях,  но сега  с  това кардио  сутин и силова вечер  само се  обърквам  май  май,  но  ще  вляза  в  ритъм  все  някога.
Да се  похваля за  тренировката  днес :)  наложи  се  да я  правя сутринта т.е  на  обяд :) Беше доста интензивна ...
5 минути  загрявка  на  колелото
3х10 повдигане  на  крака  от  успоредка + 3х15 коремни с 5 кг тежест  в  суперсерия, това  ми  беше  първата суперсерия  изобщо  и  добре ми  подейства,  надъхващо  :)  Имам  чувството,  че  без  почивка  по-добре  работя.
После  си  направих  забравените  упражнения за  рамо от  вчера:)
ръце  на  пред 3,5 кг 3х10 на  ръка; ръце  в  страни 3,5кг 5х5;и  хибридни  арнолд преси 3,5 кг  3х5
И  сега идва  кефааа :) 10 минути  яко блъскане по боксовата  круша, голям кеф ... пък  и  добро  кардио  бая  ми  беше  скочил  пулса... изкарах си  и  всичките  негативни  мисли  и  после докато  се  преобличах  се  замислих,  че  може  би няма да е  лошо  да се  запиша  и на  кик-бокс  след  някой  друг  месец ... от малка  ме влече,  пък  не съм  тренирала  нищо бойно  до  сега ... като  изключим  тае бо, което  за  мен  не е боен  спорт ами  чиста  аеробика, с елементи  на нещо  бойно, ама  какво и  те  незнаят ( ако  някой  се  занимава  с  този  спорт, да  не се  обижда,  просто  мое  мнение ... иначе  е добро  кардио, даже доста)
Така де  след крушата  завършихме  с  15 минути  пътека  и  туй  то  за днес... кратко  и  стегнато ... без  излишни почивки...
Сега  отивам  да  пазарувам в  метро ... че  пилешките  ми  филета  нещи  взеха  да  свършват... трябва да се  зареди.

20.03.09
15:32

казано от FuFi на 20.03.09, 13:03:

За закуската  има  още  доста  време  да се  насилвам  докато  успея да  ям  сутрин,в  нетренировъчен  ден  добре  се  справях,  но сега  с  това кардио  сутин и силова вечер  само се  обърквам  май  май,  но  ще  вляза  в  ритъм  все  някога.

Хм, аз в тренировъчен ден съм адски гладна и много ме радва това......, но при всеки е различно  :)
Какво си взимаш от Метро? Аз от там само месо взимам...

Мнението беше редактирано от Ambriel на 20.03.09 15:34.

20.03.09
19:28

Ей,Фуфи,виждам,че понякога пиеш кафе и по-късно следобед,което може да е причина за невъзможността ти да легнеш рано?

20.03.09
20:02

Здрасти ето  го  и поредното  включване  на моя  милост за деня :)
Cedar доста  неща  си  вземам от  метро  като  цяло,  веднъж  на  2 седмици  се  пазари  яко от  метро  и  през останалото  време  от  пазар  и плодзаленчуците. Днеска  се  заредих за  повечко  време и си  взех  от  мойте си  пилешки бон филета със  сусам (май съм  пристрастена  вече) :) хм  взех си  хляб  от  онзи  немския, че  до  нас  няма, друго ...  а  взех си  56 бр  яйца, като  се  наех  с  амбициозната  идея да се  измъча  до  край с  колкото се  може  повече  белтъци на  ден ... до  посиняване  в  общи линии...храна  на  кучето.... към 20 кг (кучето е  немски  дог... сериозна  работа си  е не  яде  малко) ...и  така  нататък.
Към  абигейл ... знам  за кафето  и  аз  съм  го  забелязала,  но  никога  не ми  е  пречело  и  въпреки  това  в  последните  дни  не съм  пила и  пак  е  същото. Относно  спането  знам  как да се  оправя, въпроса е  че  не съм  сигурна,  че  когато  нямам  спешна  работа  искам  да ставам като  бабите  в 5 часа. Лятото  така или  иначе  ме  чака  ставане даже и  в  4 затова  ми се  ще  сега да си помързелувам и да се понаспя, друг  е  въпроса чеее  прекалявам  и да  кажем  ако  свикна  да  ставам  поне в 8-9 ще  е  добре,  но  това  го  оправям  лесно  2-3 дена не спя  после  лягам в  8 вечерта и съм  готова  на сутринта.
Ето  и  храната за  днес ...  по-добре  от  вчера,  не е  идеална  ама бива
12:00   Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

15:00   мюсли  50 гр
  бадеми  50гр
  Кисело  мляко  200 гр

18:00   Пилешко бон филе със  сусам    250гр

20:30   тиквички-лодки  650 гр

Тиквички-лодки
4 бр тиквички
3 яйца
150 гр  извара
30 гр сирене

Тиквичките се  чистят режат  се на  2 и се  дълбае вътрешността, която  се  пасира  с  яйцата, изварата и  сиренето  и  отново  се  слага  в  издълбаните  тиквички...  и  се  пече...

По лесна, бърза, вкусна  и  лека  вечеря  от  това  аз незнам :)
Хайде  лека  вечер  от  мен :)

21.03.09
17:53

Здравейте ... днеска е скучен  и гаден  ден  нещо  се  разболявам  от  3 дена  кихам  и  днеска една  адска  болка  в  главата и  гърдите  ... не е  на добре
Тренировка  нямаше, само  кардио
Храната  е  следната
11:30   Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

13:30   мюсли  50 гр
  Кисело  мляко  200 гр

15:15   Телешки  джолан  200гр

17:15   ПИЦА С  ЯЙЧЕН  БЛАТ       

белтък    4бр≈150гр
  жълтък  2бр≈40гр
  Шунка    100 гр
  маслини  6-7 бр
  кашкавал  20 гр
  Сирене- ементал  60гр
  гъби  3 бр-20 гр

18:00   бадеми  25 гр
  лешници  25 гр
И  май  това  ще  е  не ми се  яде  вече нищо  ...
Хайде лека  вечер от  мен и да се  пазите  от  тия настинки  и  грипове, че  е  много  гадно.

21.03.09
19:59

Оцапах  я  работата  хорааа ... много  бързо  се  предадох нещо :( Написах  предния  си  пост  казах си,  че  съм  болна  и  докато  се  завъртя бях  омахала  вече 4 оризовки + 1 портокал и  1 чай  за тонус с  мисълта,  че  организма  ми  тая  вечер ще  се  бори с  настинката  и ще  му  трябва  енергия...  хахаха  сега  ми  е  смешно ама  си повярвах  преди  няма и  30 минути  и ги  омахах  нали ... ужас  срам  голям ...обаче  пък  главата веднага ми  мина  да  му  се  невиди може  пък  въглените  ми да са  били  малко днес въпреки, че  по  мойте сметки не са и  вече съм  много  отгоре с  тия оризовки и  портокали ...
Не е  истина  как  се  лъжа сама  себе си за да изям  нещо  и  как после  ме  гризе  съвеста...

22.03.09
06:38

казано от FuFi на 21.03.09, 19:59:

Не е  истина  как  се  лъжа сама  себе си за да изям  нещо  и  как после  ме  гризе  съвеста...

Ей това не е хубаво. Опитай се да мислиш така все едно наистина си имала нужда от повече храна. Ти си имала - болна си! Много ясно, че ти трябва. Освен това 4 оризовки и портокал... трябва ли да ги смятам, това е малко повече от нищо ;-)

22.03.09
09:32

казано от Winnie на 22.03.09, 06:38:

казано от FuFi на 21.03.09, 19:59:

Ей това не е хубаво. Опитай се да мислиш така все едно наистина си имала нужда от повече храна. Ти си имала - болна си! Много ясно, че ти трябва. Освен това 4 оризовки и портокал... трябва ли да ги смятам, това е малко повече от нищо ;-)

х 2
Представи си - можеше да нападнеш някоя тарелка със сладки ;)

22.03.09
11:19

Здравей народе,
днес  официално съм  болна  вече ...  и  по  програма  трябва да е  зареждащ  ден, но  май  ще  бъде cheat day първо защото  имам  нужда  от  плодове ( имам  сериозен  недостиг на  витамини)  и  второ  нищо не ми  се  яде.
Много  се  мразя  като  съм  болна ... днеска  айде  добре  не е  тренировъчен  ден  и  кардиото  ще  го  прежаля,  но  утре ако  не  съм  готова за  тренировка,  ще ми е много тъжно. Затова  днеска  съм  на  аспирини ... плодове, чай  и някакво  гадно  мазило за  носа.
Снощи  не  можах  и  да  спя  заради запушен  нос и само  се  мятах  като  риба  на сухо ... затова  пък  ви изчетох  напълно  вече всички  дамски  дневници...  и  ако знаете  колко  противоречия  има  в  тях :)  За себе си  направих  извода, че  това е  спорт  с  твърде индивидуален и субективен характер  и  ако  не  изпробваш  почти  всичко  на свой гръб  няма  как да  разбереш кое  е  добро  за  теб и кое  не е .
Лек  ден  на  всички ... аз  днеск  ще  чета мъжките  дневници да  видим, там  какво  ще  намеря :)

22.03.09
19:43

Aхххххх  колко храна  погълнах  днескааа, чак  незнам  дали да си  признавам за  всичката, но ще  си  кажа  айде ...

13:00   Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес  и  пшенични  кълнове)  1 филия≈70гр
  Шунка    50 гр
  Сирене- чедър  40гр

14:30   Портокал  100 гр

16:00   Кисело  мляко  200 гр
  краставица  150 гр
  Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес  и  пшенични  кълнове)  2 филии≈140гр
  Шунка    100 гр
  Сирене- чедър  80гр
  киви  100 гр

18:20   киви  200 гр

19:20   Оризовки  3 бр

21:00   Пилешко бон филе със  сусам    250гр
  киви  200 гр
И  в  момента  дъвча около 15-20 гр лешници и си  допивам  4-я  литър  вода +  отделно  имам  2 изпити чая  през деня  и  таратора на  обяд  изобщо  съм  напред както с храната  така  и с  течностите ... малко  по-добре съм от вчера, но  пък  носът  неще  да се  оправя... дано  утре  успея  да се мобилизирам и  да  тренирам след  такъв  въглехидратен ден  направо  си  трябва яка  тренировка.

22.03.09
21:05

малко  по-добре съм от вчера, но  пък  носът  неще  да се  оправя... дано  утре  успея  да се мобилизирам и  да  тренирам след  такъв  въглехидратен ден  направо  си  трябва яка  тренировка.

Яка тренировка ще ти срине имунната система - по-добре лека и кратка тренировка, не повече от 30-35 минути и без да вдигаш много пулса.

23.03.09
03:37

казано от FuFi на 22.03.09, 19:43:

Aхххххх  колко храна  погълнах  днескааа, чак  незнам  дали да си  признавам за  всичката, но ще  си  кажа  айде ...

13:00   Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес  и  пшенични  кълнове)  1 филия≈70гр
  Шунка    50 гр
  Сирене- чедър  40гр

14:30   Портокал  100 гр

16:00   Кисело  мляко  200 гр
  краставица  150 гр
  Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес  и  пшенични  кълнове)  2 филии≈140гр
  Шунка    100 гр
  Сирене- чедър  80гр
  киви  100 гр

18:20   киви  200 гр

19:20   Оризовки  3 бр

21:00   Пилешко бон филе със  сусам    250гр
  киви  200 гр
И  в  момента  дъвча около 15-20 гр лешници и си  допивам  4-я  литър  вода +  отделно  имам  2 изпити чая  през деня  и  таратора на  обяд  изобщо  съм  напред както с храната  така  и с  течностите ... малко  по-добре съм от вчера, но  пък  носът  неще  да се  оправя... дано  утре  успея  да се мобилизирам и  да  тренирам след  такъв  въглехидратен ден  направо  си  трябва яка  тренировка.

Фуф, ти тази мнооого храна къде я видя?! Не в твоя отчет със сигурност  ;-) Да не си чела пак моя дневник? :lol:

23.03.09
10:04

Ехеее  какво  става само с  другите  дневници, че  и  в  моя  хората пишат  аз  спя :)  Големи  сте  ми  ранобудници  всичките :)
Днеска  е  странен  ден  от  към  нос  съм  по-добре  снощи  пак  се  мятах  доста,  но  на  сутринта се  събудих  с  дишане  през  носа ... любимото  ми :) Обаче  главата мии ... все  едно  я  стиска  някой  от момчетата  в  тоя форум ... и  ми  се  вие  свят ..  бе  накратко  не  съм  ок  там ... и  за да  си  спеспя  припадъци  и  т.н  днеска за  добро или  не  си  отсавам в  къщи  да  пазя дивана... много  мразя  така  да  става  да  имам  вътрешната мотивация и желание  но да  нямам  физическа  възможност ... :(  не  искам  пък  и да си  спомням,  че  в Петък  си  мислех тая  седмица  да  започвам  малко по-малко да бягам, а  днес  има  и  слънце ... бе гадна  работа е  тва  мойто... от  2 години  не съм  се  разкисвала  така ... а  на  всичкото  отгоре се  оказа, че  май  не е  точно настинка, защото майка  ми и  тя  тръгна  по  моите  стъпки ... че  кучето  и  то  се  е  схванало  нещо  ...  картинка  сме  от всякъде :) 
А към  Алегра,  много ми  се  вижда  храната, щото се  видях  как  снощи си  легнах с  корем  на  бременна в  6-ти  месец. Освен  това  такова  количество храна  поглъщах  и  без  да  съм  на  какъвто и да е режим. А  и  количеството не е  най-лошото, а  веремето,  в  което ги  ядох.
Пък  на Митака освен  отново  мерси  за  добрите  съвети нямам  какво  да  кажа :) Чета  ти  и  другите  мнения  във  форума  и си  личи,  че  си човек  който  разбира  и  имаш  готино  отношение  към  хората. Абе  професионалист :) Съжелявам,  че  разходката  до  София  ми се  отложи  иначе  щях  да  изнахалствам  за една  тренировка :)
Лек  ден  на  всички  и  повече  усмивки вижте  какво  хубаво  време  е на  вън :)

23.03.09
14:51

Еми  не  се  сдържах,  отидох  в  залата...  незнам  какво  ми  стана както, си  четях  в бб-теам  и ми се виеше  свят скочих  и хукнах :) Послушах  Митака  и  тренировката беше  съвсем  кратка  и лека, колкото  за  раздвижване  само ...
Разрявката  беше тип стречинг, каквото  ми  дойдеше  на  акъла  в  общи  линии
напади  35 бр  на  крак този  път  без  тежест, че  не ми се  рискуваше  да се  тупна  някъде с лоста,  и  без  него  равновесието ми  беше  сложно
аддуктур и  абдуктур  редуване  на  двете  в  следните  серии : 20 кг -30 бр; 15 кг-50 бр ; 15кг-50 бр 
тука  не  се  натоварих  затова  и  не  съм  почивала ...
30 бр  бицепсово  сгъване  с  10 кг
ии 3х10 повдигане  на  крака  от  успоредка  и  5 минути  велоергометър за  цвят :)  тука  много  внимавах с  пулса; 2 пъти  вдигнах  до  130 без да  искам и  реших  да се  откажа.
Еми  какво  да  ви  кажа малко  бях  пребледняла  след тренировката,  но  сега  след  като  хапнах  съм бомба :) Доста  по-добре се  чувствам от  сутринта, а  може  и  просто  да  оздравявам :)
Храната  довечера ще  я  пиша, че  нещо  те  първа  ми се  отваря апетита и  май  бая ще се  хапва  пак :)

23.03.09
19:39

Ето  и  храната  днес:

12:30   Кисело  мляко  250гр
  мюсли  50 гр

16:30   яйчен  белтък  на тефлонов  тиган    4 бр≈150гр
  жълтък  2бр≈40гр
  домат  1 бр≈ 150гр

17:00   Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

20:00   Пилешко бон филе със  сусам    250гр
  лешници  25 гр
В  нормата  сме ... въглехидратите  пак  нещо са  малко повечко, ама  то  ми е  навик  вече :)
П-150 В-91 М-87 Ккал-1600
Туй  то ... Вода  2,5 литра  някъде. Обачеее след раздвижването  в  залата,  съм  като  жива :) Даже  носът  ми се  оправи :) голям  кеф ... сега  ме е  яд  даже, че  още  в  събота  не се  замъкнах ама  нали почивка  та  почивка.  Дано  ефекта се  запази  и  утре,  че  бая  работа се насъбра докато  си  лежах  като  парцал.
Лека  вечер хора.

24.03.09
07:45

казано от FuFi на 23.03.09, 19:39:

Ето  и  храната  днес:

12:30   Кисело  мляко  250гр
  мюсли  50 гр

16:30   яйчен  белтък  на тефлонов  тиган    4 бр≈150гр
  жълтък  2бр≈40гр
  домат  1 бр≈ 150гр

17:00   Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

20:00   Пилешко бон филе със  сусам    250гр
  лешници  25 гр
В  нормата  сме ... въглехидратите  пак  нещо са  малко повечко, ама  то  ми е  навик  вече :)
П-150 В-91 М-87 Ккал-1600
Туй  то ... Вода  2,5 литра  някъде. Обачеее след раздвижването  в  залата,  съм  като  жива :) Даже  носът  ми се  оправи :) голям  кеф ... сега  ме е  яд  даже, че  още  в  събота  не се  замъкнах ама  нали почивка  та  почивка.  Дано  ефекта се  запази  и  утре,  че  бая  работа се насъбра докато  си  лежах  като  парцал.
Лека  вечер хора.

Ей Фуф, абе къде са ти много въглените не разбирам, ей момиче, ще ти дърпаме ушите....аааа.....
какво е това в 12,00 мляко с нес кафе ??? :) закусвай момиче :)

24.03.09
09:10

Vesi закусвам  си :)  в 12:30 ми е  закуската  просто :)  щото  ставам  в  11:30 и  първо  кафето  да  ми светне  малко  и  после  закуска :) Не  мога  сега  от  леглото  са  се  метна  на  хладилника,  не  съм  още  оттренирана  за  това :)

24.03.09
09:12

казано от FuFi на 24.03.09, 09:10:

Vesi закусвам  си :)  в 12:30 ми е  закуската  просто :)  щото  ставам  в  11:30 и  първо  кафето  да  ми светне  малко  и  после  закуска :) Не  мога  сега  от  леглото  са  се  метна  на  хладилника,  не  съм  още  оттренирана  за  това :)

Оххх милата, ама да знаеш благородно ти завиждам че спиш толкова, аз всяка сутрин 5,30 - 6,00 :) и през почивните дни, бам към 7,30 - 8,00 вече съм отпочинала и наспана :) то просто организма свиква и.....
И като стана така рано, и после огладнявам рано, то е ясно :)

24.03.09
09:26

Еми  да  си  призная  аз  пък  правя  опити  да стана  по-рано, но  ми  е  много  трудно днеска  си  бях навила  часовника  за  6 и  го бях  оставила  в  края  на  стаята за да  стана  да се  разсъня  уж... ама  станах  помислих  си  абе ... къде  ще  ходиш  да  бягаш,  до  вчера  подсмърчаше иии  туп  в  леглото и си  нагласих  за  9 ... звънна  в  9 и пак  оооо  ся  бягането  го  изтърва,  друга  чак толкова  спешна  работа  нямаш  сутринта я се  наспти  едно  хубаво .... и  нова  аларма  за  10 :)  звънна  в  10 и  вече  бясна  на  себе си,  че  съм  се  излъгала  предните  2 пъти ококорих  очите  и  половин  час врътки  в  леглото .... ама  да ставам  ли  сегааа...  то  лекцията днеска  е  скучна ... това  може  да  почака  и  така :)
За  всичко  друго  мога  да се  организирам  и да  си  го наложа,  но това  ставане  голям  проблем ...  винаги  ми  е  било  проблем когато  не  работя  да  ставам,  и  като  ученичка  вечно първите  часове  първа  смяна  не  ме  брой ... като  бачкам  обаче  съм  съвсем  друг  човек,  ставам  от  раз за  10 минути  съм  облечена, оправена,  изпила  съм си  кафето  и сън  навън (тогава  не  закусвах )
Та  това е с  моето  спане. То  спането  не е  проблем, ами ставането

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1