Дневник на Allegra

Темата е заключена.
Прескочи до:

Нектара е доста добър избор .

28.03.09
05:29

казано от Иван Шишманов на 28.03.09, 04:46:

Нектара е доста добър избор .

Чудех се м/у него и Оптимум и накрая взех този уж заради вкуса..ще го видим/опитаме. Ако не се влюбя го сменям  :lol: Хахах така човек като се замисли тоя съвет на всичко върви.. ;-)

29.03.09
18:12

Събота 28ми март:

10:00 родопска закуска (спомних си го от детската градина)
смесват се варено яйце и малко крема сирене (нон фат естестевено) и се маже на филия (аз сложих и малко месо); кафе + мляко

11:30-1:30 тренировка (беше ми лошо и да не ви разправям как се чувставах акто си клатех главата на хиперекстензиите  :lol: )

1:30 един Coldrex MaxGrip след тренировка уж да ми минава..ама цък, днес съм по-зле  :-/

2:30 доза протеинс кис. мляко, ябълка, 2 с.л. тиквени семки, 2 филии с месо и слайз сирене

3:00-5:00 сън (май имах температура, щото и аз не усетих как съм се унесла)

5:00 питка: яйце, 1 с.л. овес + 1 с.л. ленено семе, парче фета сирене, 1 с.л. извара и 1/2 доза протеин (Флюбих се  %-P )

8:00 голяма салата от маруля, варено яйце, парче шунка и фета

Легнах си в 2:00 (мн тъпо нали) и днес станах в 11:30 2 пъти по-болна от вчера  :down: Тренировка днес само през крив макарон  :lol:

Тренировката за вчера:

глутеус моси 4х25
—-//—-// на всеки крак 4х25
сайд планкс 4х25
в-преса 4х25
централна опора 2х 1 мин.
повдигане от вис 4х20
римско столче 4х25
хиперекстензии 3х20 (по-малко щото главата щеше да ми се откачи)
—//—//—// на страни 5х20
бак екстеншън 2х50
талия врътки 2х50

кардио: колело 20 мин. + кростренажор 20 мин.

Я някой да направи контролен преглед на храна и тренировка..че да знам как се движим в пространството  :lol:

До после бандааа ;)

29.03.09
18:35

Я пак да се изкажа, че така и така съм тук и се сeтих нещо...
Значи имам чувството че не мърдам в мерките (не че съм се измервала разбира се, не го правя защото ме е страх..)
Та въпроса е: от къде да кръцна ккал, не че виждам нещо излишно в менюто си но просто чувствам че само си губя времето  :down:

Ето една рецепта за протеинови барове от моето книжле: (не съм я пробвала още, но и това ще стане)

за 5 броя:
4 дози протеин
2/3 чашка ленено семе
1/3 чашка водица
4 с.л. фъстъчено масло
подсладител (стевия)

Всичи съставки се смесват в голяма купа. 1-2 с.л. вода се добавят ако сместта е мн трудна за обработка.
Разделете сместа на 5 протеинови вафлички и съхранете в хладилника.

258 ккал.; 21 гр. протеин, 12 гр. карбс (2 гр. фибри), 14 гр. фат

Enjoy ;)

Мнението беше редактирано от Allegra на 29.03.09 18:36.

30.03.09
05:17

Неделя (29ти март) нетренировъчен

12:00 1/2 грейпфрут, доза протеин с кис. мляко, 2 с.л. тиквени семки, 2 филии родопска закуска (варено яйце с обезмасленно крема сирене), кафе + мляко

4:00 купичка бульон (водичка) + малко прибавени зеленчуци (brussel sprouts), 2 сухара, сирене

5:00 ментов чай

8:00 100 гр. аншуа, 2-3 цветчета броколи, варено яйце, фета (бях си подготвила повече, но просто нямах никакъв апетит)

Тренировка-няма. Дано утре да се събудя здрава, за да направя хубава тренировка.

30.03.09
10:25

Не съм от най-компетеннтните доктори, но прегледа ми установи, че всичко ти е наред и с храната и с тренировката. Ако държеш да кръцнеш нещо намали бадемите на 11,5 бр. и махни мазните и солени сирена и кашкавали временно. И все пак си мисля ,че е рано за резултати. Абе продължавай си в същия дух

30.03.09
11:24

казано от diva 97 на 30.03.09, 10:25:

Не съм от най-компетеннтните доктори, но прегледа ми установи, че всичко ти е наред и с храната и с тренировката. Ако държеш да кръцнеш нещо намали бадемите на 11,5 бр. и махни мазните и солени сирена и кашкавали временно. И все пак си мисля ,че е рано за резултати. Абе продължавай си в същия дух

Аз като още един не-особено-компетентен доктор подкрепям диагнозата на колежката. Даже бих казала да не намаляш храната :)

30.03.09
15:10

Прегледах чуждите дневници, изказах се където бях компетентна и сега да подраскам в моя ;)

дивичка, Лим мн благодаря за включването! Не ми се случва всеки ден и затова ми става мн мило като някой обърне внимание на дневничето :)
Щом казвате, че всичко е наред- наред е! Вярно сирената трябва да ги поспра малко...пък резултатите дано да дойдат някога.. То вярно си е, че не съм от най-търпеливите...ама ще видим!
Ей незнам при вас как е, ама днес какъв сняг има пак тук не е истина...Как ще се замъкна до фитнеса (като съм и болна) не ми е мн ясно..ама миналата седмица направих само 5 тренировки и почивах 2 дни като един голям мързел!!! Не срам, ами незнам какво..
Айде ще го мислим в движение ;)

30.03.09
17:35

Не сваляш, защото не ядеш достатъчно въглехидрати :) Намали мазното, верно.

31.03.09
05:09

Понеделник, 30-ти март.

8:30 2 филии с родопска закуска (варено яйце, крема сирене, месо), кафе + мляко

11:30-1 тренировка

2:00 2 филии с извара, месо, доза протеин с кис. мляко, канела, ябълка
тук имаше шопинг..аз за едно отидох, пък с друго се върнах както става винаги!!!! Подарък за спортистката- мн яки маратонки Tommy Hilfiger %-P . Ех сега с още по-голям кеф ще тренирам значи ;)
Аз се отплеснах разбира се, и аха да си пропусна яденето и се усетих де. Звех си малко сурови ядки (всякакви)..верно трябваше да намалявам мазното..ама ядките са по-добре от вафли и тн..и със сигурност са по-добре от нищо!

5:00 малко ядки

5:45 вече се прибрах..още от вратата и за протеина  :lol: доза протеин с кис. мляко, остатъка от ядките, канела, стевия, кокос

8:30 маруля на салата, варено яйце, 130 гр. аншуа, 2 с.л. доматена паста (абе пасирани домати), чаша пилешка водичка :lol:

11:00 1/2 доза протеин с кис. мляко, канела, стевия (абе можеше и без това да мина, но реших да се застраховам за да не ставам по никое време)

тренировка:

сайд планкс 4х25
вимско столче 4х25
dragon flag 3х10
повдигане от вис 3х20
избутване на гърди 2х10
—-//—-//—- от наколн 2х10
флайс 2х10
верт. скрипец 2х10
долен скрипец 2х10
бицепс 2х10
трецепс 2х10

кардио: 20 мин. пътека с 6.5 скорост..на 6-тата минута ми се изчерпа гликогена. Питам аз ЗАЩО ТАКА , ЛОШО ЛИ Е..ДОБРО ЛИ Е..ОТ КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА

Честа момичешка, нямам си и на идея за това нещо...

Та кардиото беше 20 мин. пътека + 20 мин. кростренажор бързичко.

Още малко съм болна, ама минах на антибиотик че иначе оправия няма..
Айде до скоро ;)

Мнението беше редактирано от Allegra на 31.03.09 05:10.

31.03.09
06:33

Какви филии ядеш? Ако са бял хляб, от това е причерняването.

Allegra как разбра, че на шестата  минута се е изчерпал гликогена

31.03.09
06:48

Може да има вграден захаромер  :lol:

казано от Winnie на 31.03.09, 06:48:

Може да има вграден захаромер  :lol:

Едва ли може би просто така се е почувствала

31.03.09
11:16

Вероятно я е срязало рязко в дясното подребрие, докато е бягала...А в някой от другите дневници се обсъждаше, че подобна болка е свързана с изчерпване на гликогена в черния дроб... Ама като не се сещам в чий дневник беше това?!

31.03.09
11:20

В моя, в моя..  ;-)

31.03.09
11:20

казано от Allegra на 31.03.09, 05:09:

на 6-тата минута ми се изчерпа гликогена. Питам аз ЗАЩО ТАКА , ЛОШО ЛИ Е..ДОБРО ЛИ Е..ОТ КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА

Без да претендирам, че разбирам и че действително е така, ще изкажа моята логика:
Гликоген = преработен за сладиране в черния дроб/ мускулите въглехидрат
Като тренираш, гориш микс от мазнини и гликоген - в зависимост от това дали е по-скоро аеробна или анаеробна тренировката, доминират или мазнините (при аеробна тренировка), или гликогена (при анаеробна тренировка)
Т.е. изчерпването на гликогена може да се дължи на недостатъчен прием на въглехидрати за ‘захранване’ на тренировката ти...

Мнението беше редактирано от Limka на 31.03.09 11:21.

Ако не греша мозъка също черпи определени количества гликоген затова Кетонната диета ( която на моменти съм спазвал :) ) не се препоръчва.

31.03.09
14:07

Уини, хляба е пълнозърнест, ГИ = 36
Иване, разбрах по булката в дясната част при бягането.
Лим, то май пак всичко опира до тия пусти въглехидрати!
Мн телеграфската, ама пак закъснявам за даскало ;)

01.04.09
03:41

Вторник, 31-ми март

8:30 2 waffles, доза протеин с кис. мляко, 1/2 ябълка, кафе
към 10 вече умирах за храна. Тия waffles нещо не са мн подходящи за основно ядене...

11:00 филия с месо и сирене

12:1:30 тренировка

2:00 протеин с кис. мляко, другата 1/2 от ябълката

2:30 пилешко месо, 2 с.л. доматена паста, пълнозърнести спагети, салата от маруля
ей мн добре ми дойде..бях озверяла след тренировката

5:00 питка: 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овес, яйце, фета, 1/2 доза протеин
от тук до следващото ядене висях през хладилника през 5 мин.  :lol: ама не намерих нищо подходящо! Мн съм горда от себе си че не нагънах фъстъченото масло, или още по-зле нещо въглехидратно..

9:00 странно..ама глада ми утихна и тук дори на си изядох всичко, което беше: 150 гр. сьомга, малко броколи, репички, варено яйце и чийз стик...абе половината чиния остана. добаих също и бульон (да замести супа евентуално..)

10:00 ментов чай,че коремчето като се поду..малии като в 9-тия месец. Що тъй нинам  :roll:

Аз да ходя да спя, че утре съм решила да ставам в 6 сутринта да тренирам..ако искам да не пропусна тренировка утре!
Пожелавам си успех ;)

П.С Аз хубаво си пожелах успех, ама забравих да си изклюкаря тренировката..абе след тая тренировка (която е вторник и четвъртък) направо трябва да скриват всичката храна от мен..звяра се събужда и се почва мислене за храна, висене пред хладилника като на опашка за плаюане на ток  :lol:

Тренировка:

10 мин. колело

4 кръга от следното по 25 репс:
leg press
leg curl
leg ext
seated leg

5 мин. почивка (разтягане)

4 кръга от следното по 25 репс:
glute
kick back
abductor
adductor

30 мин. страйдер..ккал изгорени 670 ухаа..що после съм била гладна цял ден..

И съм толкоз разсеяна (споко не съм влюбена..тук няма в кой да се влюбиш просто, ама това е разговор за друга тема)..та съм разсеяна значи, онзи ден си забравих ID-то във фитнеса, вчера i-Pod-a, пък днес тефтера дето записвам всичко и после клюкаря на вас..тц,тц,тц...интересно ми е утре какво ще си забравя  :lol:

Цунки ;)

Мнението беше редактирано от Allegra на 01.04.09 03:50.

01.04.09
08:02

Allegra - 31.03.2009, 07:09
на 6-тата минута ми се изчерпа гликогена. Питам аз ЗАЩО ТАКА , ЛОШО ЛИ Е..ДОБРО ЛИ Е..ОТ КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА

Защото си бягала по-бързо, отколкото може да поеме аеробния капацитет на организма ти.
Не е добро - вместо мазнини си горила въглехидрати (глюкоза складирана под формата на гликоген)
Получава се от високо темпо на аеробни упражнения - когато темпото е по-високо от аеробня праг, организма минава в анаеробен режим на горене и изгаря много бързо гликогена - поради непълното изгаряне на глюкозата.
Как да се предпазиш от това? - Ами задръж за седмица ниско темпо на аеробните упражнения - ако мериш пулс - нека да е 125-130. След 3-4 такива тренировки постепенно го вдигай пулса до 140-145. Това ти е оптималната аеробна зона.
Ако се чудиш как се мери пулса - има едни колани с датчик на тях, които се слагат на гръдния кош и изпращат сигнал до машината, на която работиш. Аз съм си купил такъв с часовник (монитора е на часовника) - ползвам го при каране на колело навън, но се включвам и към повечето уреди в залите.
LEG EXTENSION не е хубаво упражнение за жени - товари четириглавия бедрен мускул точно над коляното (т.нар. “капка”). Мастните депа са доста по-нагоре, а ако развиеш и малко мускул над коляното женската визия ще пострада.
Замени го с някакъв вид полу-клек: по-тежко е като упражнение, тоест ще гориш повече и товари горната част на бедрата.
Успех!

01.04.09
12:26

Иухуу, ето ме събудена и бодра като репичка в 6:30 сутринта ;)
Митак, супер си! Много  благодаря за уточненията ;)
Айде сега да видим какви ще ги вършим днес..
Лека ви вечер на всички, до после :)

01.04.09
12:30

казано от Allegra на 01.04.09, 12:26:

Иухуу, ето ме събудена и бодра като репичка в 6:30 сутринта ;)
Митак, супер си! Много  благодаря за уточненията ;)
Айде сега да видим какви ще ги вършим днес..
Лека ви вечер на всички, до после :)

Хе хе, Алегра тук е 15,30 в момента :)

02.04.09
04:49

Веси, голяма е часовата разлика..к’во да прайш  ;-P

Ето днес да си изклюкаря каква беля направих...този 1-ви април голяма шега ми изигра  :down:

6:30 2 waffles, 1/2 грейпфрут, кафе + мляко (тези waffles само да свършат един път и няма да куквам повече..хапнеш нещо, глътнеш нищо  >:-( )

7:30-9 тренировка (ей начи мн яко така да се събудиш рано..след бягането сутринта цял ден направо летях..до когато се издъних де  :sick: )

9:40 доза протеин с кис. мляко, 2 филии с месо, варено яйце (абе не закусих както трябва..закъснявах за лекции и всичкото това го погълнах за няма и 5 мин..даже не го и усмислих)

11:30 питка: 1 с.л. овес, 1 с.л. ленено семе, яйце, 1 с.л. кис. мляко, ментов чай
до тук добре..от тук нататък се почва драмата.

1:30 1/2 грейпфрут (бях гладна, но само с това разполагах..хем знаех че ще съм цял ден на училище, хем не си направих нищо по-засищащо...по едно време ми мина през акъла да сляза да си взема някой протеинов бар..ама като си помисля за 20 гр. захар я него и се отказах)

3:30 10 бадема..пак бях гладна, ама инат бе..инат!  >:(  Нали уж си викам тъкмо метаболизма е висок, дай да не си угаждам много много..

5:30-6:30 е тука вече ела да видиш за какво ставаше на въпрос...първо пробвах да се залъжа с 1/2 доза протеин с кис. мляко, малко ядки (бадеми и тиквени семки) вътре, че даже и стафиди сложих...абе не, не и не :( след малко хапвах 1 сухар и малко фета..след още малко имаше прясно мляко..след още малко вече имаще 2 филии с масло и мед.

Абе верно ПМС, стрес, и храната никаква я няма днес..ама супер съм бясна на себе си... Ама то тялото какво ми е виновно, че днес си правих експерименти с милото то..
Та сега към 11 вечерта ще има малко извара с кис. мляко и това е!!!!! Утре пак..

Тренировка:

в-преса 4х30
римско столче 4х25
хиперекстензии 5х20
—-//—- на страни 5х20
повдигане от вис 4х15
избутване на гърди 2х10 (мисля да им вдигна бройките на 3х10 от другата седмица)
флайс 2х10
верт. скрипец 2х10
долен скрипец 2х10
бицепс 2х10
трицепс 2х10

кардио: 30 мин. пътека с пулс 130 5.3-5.5 скорост..кеф!!!! Ей ако не бях притисната от време щях да си тичам поне един час...
Бай дъ уей забелязах че на тази скорост (и пулс) горя повече от колкото когато ми излиза въздуха...

Та днес така..ред срам, ред позор  :red:  :red:

Айде чао и дано не се повторя утре че ще се пляскаме :) Приятен ден на всички ;)

Мнението беше редактирано от Allegra на 02.04.09 04:50.

02.04.09
06:38

Ми..ти сама си знаеш  защо си направила така, миличка... И все пак, не мисля, че си направила чак толкова големи прегрешения. Втълпяваш си...я по-спокойно и не се самобичувай така... Щом си хапнала, значи си имала нужда...щ
Споко!

02.04.09
18:52

Лим, знам аз..трябва да се вкарам аз в пътя че не може така! Пълна анархия ( ей мн ме бива да нареждам брех)

Този ПМС яко ме тресе..не стига и това, ами снощи спах само 4 часа и днес едно че ми е гладно (не пак, а отново!), студено, заспало..амиии съм и мн разсеяна и мързелива! До сега (1:00 следобяд е тук) съм изяла 2 (ДВА!) сандвича..демек 4 филии. Като едно добро прасенце разбира се ще си хапна подобаващо и след тренировка ( на която се надявам да се замъкна и да ми се отприщи малко енергията че почнах да се унасям на лаптопа хаха).
Такам, ох бай дъ уей решила съм да сменя днес тренировката. Вместо 4 кръга по 25 репс ще правя 3 кръга по 50 репс..Едно че трябва да се горят снощните боклуци, друго че ми е интересно дали ще издържа и трето..абе трето съм инат и като кажа нещо го изпълнявам.
Тъй, сега чао ви и до после на отчета ;)

02.04.09
18:59

Ох този пролетен апетит/съчетано с ПМС е много лоша комбинация/. Не се тревожи не е повредата в теб ами е обща болест. Пък и ти не си яла нищо джънково.

03.04.09
04:04

Ей ме на, пак тук  %-P

Дивичка, той моя телевизор има перманентна повреда...ама дано отминат тези гладни времена, че иначе незнам незнам..

Днес, Април 2-ри четвъртък беше егати и деня..
Спах 4 часа!!! Да не ви казвам на какво приличах сутринта..то чак не може да се опише  :lol: . Да са живи и здрави братята Грим много добра работа свършиха:)

7:30 доза протеин с кис. мляко, 1/2 ябълка, 2 филии с родопска закуска (варено яйце, крема сирене, месо), кафе и мляко

10- 11:30 23 бадема...тук така го проточих щото бях в час и трепнех всеки момент за изпитване..а ще ме изпита, а не..а ще, а не..и бадемите ги ядах на пресекулки  :lol:

12:30 2 филии с месо, waffle и 1/2 грейпфрут

2-4 тренировка. Олях се тук..ама мн яко стана..толкова яко че чак д-то още ме боли  :lol:

4:30 110 гр. овесени ядки (абе мн ми се приядоха изведнъж както си тършувах какво да ям след тренировка), доза протеин, мааалко прясно мляко колкото да се разбие протеина, зелен чай (егати и комбинациите правя  :cheese: )

7:00 2 яйца, шунка, лук, зелен фасул= всичко в тигана + репички

9:00 змея пак се събуди и за да не се наблъскам с някакви гадории баш вечер и да замажа хубавата тренировка, хапнах кис. мляко с доза протеин и кокос..ем’ пак е по-добре от филия с масло и мед  ;-P

Това смятам да е края на моето хранене за днес. Нещо мн кофти се случи и малко ми развали настроението..ама дано всичко да е наред!

Тренировка:

10 мин. колело

3 кръга по 50 репс:
leg press
leg curl
seated leg
kick back (това на мястото на extended leg, че нали Митака ме посъветва да го избягвам и като не измислих нищо друго бутнах кик бак..)

5 мин. разтягане

3 кръга по 50 репс:
glute
kick back (не пак, а отново..)
abductor
adductor

30 min. пътечка с 5.3 скорост..ама нещо хич не ме държаха краката. Изкарах ги 30-те минути ама не беше голям кеф като преди..

Ей днес как ме ядосаха едни лигли във фитнеса не е истина..как се бях надъхала щях да ги помета като куцо пиле домат..ама викам айде от мен да мине... :coolsmile:

Пък сега отивам да чета дневници :)

Мнението беше редактирано от Allegra на 03.04.09 04:07.

03.04.09
05:11

Къде, къде и пак тук :)
А, добър ден ;)
Протеина ми свърши, пък нали миналия четвъртък поръчах Нектара..айде да идва вече! Как ще карам без протеин не ми се мисли..
Аз да лягам..че да не се плаша утре сутрин пак хаха ;)

03.04.09
05:55

Ей,не е толкова страшно без протеин,не се притеснявай.По важна е храната и тренировката ти :-)
Едно въпросче за тренировката ти-защо не вдигнеш малко скоростта на пътеката...ти на 5,3 сигурно вървиш.Даже най-добре е интервалното кардио.Лично аз след него се чувствам божествено  ;-P

04.04.09
16:08

казано от abigale099 на 03.04.09, 05:55:

Ей,не е толкова страшно без протеин,не се притеснявай.По важна е храната и тренировката ти :-)
Едно въпросче за тренировката ти-защо не вдигнеш малко скоростта на пътеката...ти на 5,3 сигурно вървиш.Даже най-добре е интервалното кардио.Лично аз след него се чувствам божествено  ;-P

Здрвей Аби ;) И аз по-принцип най-уважавам интервалното, но бързо ми свършва гликогена при него и затова тази седмица експериментирам с  5.3-5.5…абе най-интересното е,че повече ккал горя  :roll: Мисля в скоро време да почна да ги редувам..

Така и така съм тук, нека се отчета за вчера Април 3-ти, петък:)

Нетренировъчен ден, но пък ВВД от всякъде

8:00 2 филии с варено яйце и крема сирене, кафе+ мляко
спахме пак 4 часа..мани мани

10:30 2 waffles,1/2 ябълка

1:00 2 филии с 2 с.л. домати пасирани, шунка, чийз стик

4:00 кис. мляко с 23 бадема, 3 малки сереал десертчета (общо 100 гр)
ей от тук се почва страшното.

7-8 крекери със сирене, протеинови вафли (минали покрай протеина разбира се), 3 waffles с топено сирене и 3 малки наденички

Броим го зареждащ:) Waffles свършиха! УРААА!! Имаме и гости! 2 пъти УРААА!!!

Днес сме по-план...въглените ще ги дръпна малко назад..само преди и след тренировка:)
Тука пак един сняг..ей аман вече! Честно!!!!
Замервания- след цикъла, че сега числата ще са страшни  :vampire: (особено след вчера)..

До после ;)

04.04.09
16:11

Сняг ли...? Тук какво слънце напичаше днес :)
По колко протеинови вафли ядеш? И какви...

04.04.09
16:15

казано от Cedar на 04.04.09, 16:11:

Сняг ли...? Тук какво слънце напичаше днес :)
По колко протеинови вафли ядеш? И какви...

Cedar, вчера това си беше инцидентно. По-принцип си правя домашни и хапвам по една (рецептата на Лимка), но вчера си бяха баш купени, и баш с нещастен процент протеин..но пък са добър заместител на истинските вафли които са с по 30 и кусур гр. захар..тези бяха с 5-7..Абе ПМС кво да го прайш! Днес пак на тръстиката :)
Сняг ми..как ми е омръзнал никой не знае ;(

05.04.09
04:13

Събота, 4-ти април:

10:00 филия с месо, 1/ 2 грейпфрут, кафе и мляко

12-2 тренировка..еми мотах се май..

2:30 последната 1/2 доза протеин с кис. мляко, 1/2 ябълка, 2 филии с топено сирене и месо

4:00 зелен чай

5:30 извара, кис. мляко, шунка, кашкавал, чаша зеленчуков бульон

9:30 реших, че трябва да метна нещо и метнах една голяма маруля на салатка, варено яйце и малко пил. месо, зехтин

тренировката:
глутеус мост 2х50
—-//—- на всеки крак 4х25
сайд планкс 4х25
в-преса 4х25
централна опора 3х1.5 мин.
задна опора 2х1 мин.
повдигане от вис 4х15
римско столче 4х25
хиперекстензии 5х20 (на тоз уред поне едно 20 мин. си висях..докато направя и страните вече някои мамути ме гледаха лошо)
—-//——// на страни 5х20
бак екст. 2х50
врътки талия 2х50

кардио: 40 мин. пътека- смяна на скоростта (малко като интервално се получи) + смяна на наклона, ама не много голям наклон че да не ми порастнат прасците..те и без това са си доста СТАБИЛНИ...

И така...утре същата тренировка!

06.04.09
12:43

Boooo, айде за вчера да се отчета

Неделя, 5ти април:

11:00 2 филии с варено яйце и крема сирене, месо; кафе и мляко

2:00 питка: 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овес, яйце, извара, зелен чай

3:30 1/2 ябълка, 1/2 протеинов бар

5:20-6:50 тренировка

8:00 салата от маруля, шунка, зехтин и малко сирене

тренировката:

глутеус мост 2х50
в-преса 2х50
сайд планкс 4х25
римско столче 4х25
хиперекстензии 5х20
——//—на страни 4х25
бак екстеншън 2х50
талия врътки 2х50

кардио: 40 мин. пътека (смяна на наклона, на скоростта)
ТОТАЛ:90 мин.

Аз изчезвам да тренироам отново:)

07.04.09
06:29

Абе хора, живи ли сте...

Отчет за понеделник, 6-ти април:

6:30 филия с месо
7:30-9 тренировка
9:40 2 филии с зарено яйце и топено сирене, месо
12:00 капучино
1:00 питка от яйце, извара, 2 с.л. овес, 2 с.л. ленено семе, шунка, кис. мляко
4:30 шоколад- кис. мляко със с.л. какао на прах, бадеми 11 бр., тиквени семки 2 с.л. канела, стевия, зелен чай
9:30 салата от маруля, аншуа, сирене

тренировката си беше стандартна за понеделник- горна част + 30 мин. кардио

07.04.09
07:09

Ние сме живи, а ти си супер ;)

Давай все така. Този шоколад хубав ли стана?

08.04.09
06:54

Лим, много готино става! Пробвай  ;-P

Вторник, 8-ми април:

8:30 варена киноа, кис. мляко, 1/2 ябълка, 11 бадема, кафе  и мляко...мн смотана закуска  :-/

10:30 16 бадема..в клас бях и това беше единствената опция

12-2 тренировка

3:00 2 филии с варено яйце и топено сирене, месо, кашкавал, зелен чай

5:15 питка: 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овес, извара, 2 малки наденички

9:30 маруля, пилешко месо, варено яйце, топено сирене

10 и нещо кис. мляко с какао и стевия...и ми стана тежко  :sick: ама се депресирах и това беше опцията пред истинския джънк  :down: ей дано изляза от тази дупка...

тренировката: излезе ми въздуха днес...другия път ще мина пак на 25 повторения..

10 мин. колело
3 кръга х50:
leg press
leg curl
seated leg
без почивка м/у кръговете
3 кръга х50:
glute
kick back
adductor
abductor

kardio: 40 мин. пътека
тотал тайм: 2 часа...олях се

08.04.09
09:41

Че супер ти е храната, браво :) това за кис.мляко с какао и на мен ми допадна, ще пробвам. Значи само кис.мляко и стевия, така ли? Или и другите неща са вътре, бадеми, канела и какво беше още....???

казано от Allegra на 08.04.09, 06:54:

тренировката: излезе ми въздуха днес...другия път ще мина пак на 25 повторения..

10 мин. колело
3 кръга х50:
leg press
leg curl
seated leg
без почивка м/у кръговете
3 кръга х50:
glute
kick back
adductor
abductor

kardio: 40 мин. пътека
тотал тайм: 2 часа...олях се

леле, мен ако някой ме накара да я направя тази тренировка, ще стане скандал. Нали имаш the new rules of lifting май не си я чела, иначе не ми се вярваше да правиш такива безумни повторения.... Не знам според мен това е греяен подход. Кортизола ти е sky high от тази тренировчица....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1