Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Венцеслава Атилова на 03.04.09, 08:44:

казано от Иван Шишманов на 03.04.09, 08:41:

Жената за която исках да се оженя беше малко по висока от мен ... :(

Стига и двамата да се чувствате комфортно, не виждам проблем - то е въпрос на лично усещане нали знаеш.....

Е очевидно не се е чувствала комфортно.

казано от Иван Шишманов на 03.04.09, 08:45:

казано от Венцеслава Атилова на 03.04.09, 08:44:

казано от Иван Шишманов на 03.04.09, 08:41:

Жената за която исках да се оженя беше малко по висока от мен ... :(

Стига и двамата да се чувствате комфортно, не виждам проблем - то е въпрос на лично усещане нали знаеш.....

Е очевидно не се е чувствала комфортно.

стига бе миналото си е минало - гледай напред и толкова. По-добре ли щеше да е да се ожените и след 2 месеца да се разведете?

03.04.09
08:51

... Като някои други хора тук:)

03.04.09
08:52

В “Искрено и лично” се превърна дневникът на Венцито.:)

03.04.09
08:52

казано от Limka на 03.04.09, 08:42:

казано от Ива Павлина на 03.04.09, 08:39:

Vic, за съжаление точно аз предпочитам мъжът да е по-висок - чувствам се по-комфортно и женствено, а не вися над него като орлица-закрилница:) Виждала съм и другия тип двойки ... малко са ми смехотворни, въпреки, че е грубо и дебелашко да го заявявам.

..........
+ това, ми се струва, че мъжът също се чувства по-мъжествен, ако е по-едър от дамата си...Иначе...точно както Ивето казва - чувства се като ‘задушен’ от орлица-закрилница

Скъпи дами!
А пък на мен ми се струва, че така се самоограничавате  :-)  Аз, като не особено строен левент (1.74м), е логично да защитавам тезата, че по-ниските мъже не сме 2-ро качество. Но не можете да ме убедите, че желанието ви да се сгушите е продиктувано само от ръста на мъжкия индивид. И както много от вас повтарят - всичко е между ушите. А аз ще кажа, че всичко е в излъчването. Един от най-впечатляващите мъже (като излъчване), които съм срещал, беше висок само 1.60 м, но покрай него и тези с две глави по-високи някак се свиваха. А жена му бе поне 1.75 см.

Ако един мъж се държи като истински мъж, той е точно толкова висок, колкото трябва да бъде!

Vic подкрепям тезата ти :) . Някой ако познава Кирчо педераса от Бургас ще ме разбере :).

03.04.09
08:55

Vic, така е. Ние нямаме за цел да комплексираме ниските мъже, но за всеки влак си има пътници... А по ли е добре дамата ти да не смее да си сложи по-високи и елегантни обувки, защото и боса е една глава над теб? Съмнявам се, че някоя жена би се чувствала комфортно, виждайки насмешка в очите на околните (защото обществото ни все още е ограничено и с предразсъдъци)... Тук въобще не засягам личностните качества на хората ...

казано от Ива Павлина на 03.04.09, 08:52:

В “Искрено и лично” се превърна дневникът на Венцито.:)

хехе няма пробс - хайде давайте всеки да си излеее мъката сега му е момента.

Вик - прав си все пак всичко опира до излъчването, а него или го имаш или го нямаш :)

Ех тази пуста му физика ама да е висок да няма корем да има плочки беее немога да се оженя от тия предразсъдъци бе, хората са се разлигавили много

казано от Венцеслава Атилова на 03.04.09, 08:56:

всеки да си излеее мъката сега му е момента.

Това не трябваше да го казваш, ей ся почвам :)

03.04.09
09:00

Статистически погледнато, във всяка голяма група хора - високи, ниски, слаби, дебели, гродни, красиви ... - си има качествени и некачествени хора като личности ... Става въпрос за това, че последното го разбираш, след акто опознаеш човека. А за съжаление, височината, като част от външния вид, спада към комплекса от качества, който е определящ първоначално и от него зависи дали ще дадеш възможност на този човек да те опознае и ти да го опознаеш по-нататък. Или с две думи - от пръв поглед характерът не личи, но височината - да.

03.04.09
09:01

Ама къде си тръгнал да се жениш толкова млад, бе, Ваньо? ( забележи кой те съветва, хаха!)... Казвам ти - не е хубаво! :))

Ива излиза че двама човека може да са родени един за друг ама заради коремчето или ръста никога да не се запознаят и да разберат този факт. А тези от нас които са си родени с кореми и ниски с генетични недостатъци направо са за боклука. Ива наборка си ми бе на 26 е идеална възраст за женене...ех тоя пуст му корем мамка му

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 03.04.09 09:03.

03.04.09
09:04

Никой не е роден с плочки - само баните и мокрите помещения се раждат така :)... Няма такова нещо “родени един за друг” ... Няма. Това го преценява всеки човек в определен момент от живота си и в определено емоционално състояние - да допусне някого, да се довери ... Ако имаш връзка напр., въобще и няма да забележиш някой, обективно далеч по-подходящ за теб от сегашния си партньор .... просто си прибрал радарите:)

03.04.09
09:06

С 20 дни си по-голям, моля, моля .... Тоя свят си го гледал с 20 дни повече от мен и би трябвало да приемаш нещата мъдро и безпристрастно ...:)

Е с плочки може да не се родиш но с широк ханш неправилно отворен гръден кош който забелязваш, че притежаваш от Х поколения насам нищо чудно. Там е работата че радара на жените е настроен вече по друг начин някога е бил насочен към вътрешното а сега към всичко останало. Е Ива очаквам да ми викаш батко и да имаш уважение към старите ...кучета :).

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 03.04.09 09:09.

Що пък 26 да е идеалната възраст - аз познавам хора, които са се оженили на 30,35, че и на 40 дори......

казано от Венцеслава Атилова на 03.04.09, 09:07:

Що пък 26 да е идеалната възраст - аз познавам хора, които са се оженили на 30,35, че и на 40 дори......

Питай ги тия познати и ще забележиш, че много от тях не се гордеят с това. Да не говорим че може да се ожениш и на 50 ама да живееш с човека от 30 години :).

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 03.04.09 09:10.

03.04.09
09:10

казано от Иван Шишманов на 03.04.09, 09:02:

Ива излиза че двама човека може да са родени един за друг ама заради коремчето или ръста никога да не се запознаят и да разберат този факт. А тези от нас които са си родени с кореми и ниски с генетични недостатъци направо са за боклука. Ива наборка си ми бе на 26 е идеална възраст за женене...ех тоя пуст му корем мамка му

Абе, Иване, кви са тия глупости? Ако мацето те оставило, щото си имал корем, просто не си заслужава да си хабиш клавиатурата за нея? Що за глупост?!

Ако не можеш да си намериш мацка, то е не заради корема, а заради това ти комплексирано мислене... И цялото вайкане.

Жените обичат самоуверени мъже (в общия случай, освен ако и те самите си нямат някакви ‘разтройства’). Както и мъжете не харесват жени, които само се вайкат и не искат, да кажем, да се съблекат, щото им било голямо дупето. В общия случай, ако не посочиш на някой недостатъчка си, той едва ли ще го забележи; а дори и да го забележи, много малко вероятно е да го отблъсне точно това...

Тъй че, мятай се в залата да те направим един самоуверен и обичащ СЕБЕ си човек!

03.04.09
09:10

Ваньо, това с идеалната възраст - малко като “идеалното тегло е 49 кг за една жена” :)))) И радарите винаги виждат първо външното, за да преценят заслужава ли си да се дълбае в дълбочина... Гадно, но факт.

Limka като видях дневника ми в ква пародия се превърна нищо неможе да ме оправи спасение няма така ще си мрем. Трудно е да скриеш 40-50 излишни килограма няма къде просто . Иве пред Ваньо можеше едно “батко” да сложиш хехе :). БТВ може да съм 20 дни по голям ама съм два пъти по тежък !!! :)

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 03.04.09 09:13.

03.04.09
09:12

А, забравих да кажа, че от цяяяяяялата ми база данни (която е толкова оскъдна, че ме е срам да кажа), не съм имала гадже с плочки! А сега! Моят радар това не го интересува ...:)

03.04.09
09:15

батко, батко, бате, батенце, батко ..... разпредели ги по предишните постове:)... А, да - по отношение на жените с комплекси и мъжете ...Женските недостатъци в очите на мъжете са като мръстотията в банята - ако не им я покажеш, никога няма да я видят:)

казано от Ива Павлина на 03.04.09, 09:12:

А, забравих да кажа, че от цяяяяяялата ми база данни (която е толкова оскъдна, че ме е срам да кажа), не съм имала гадже с плочки! А сега! Моят радар това не го интересува ...:)

А имала ли си с 50% подкожни мазнини :). С колко процента е бил най лошия екземпляр :). Хммм май нищо му няма на радара ти :). Обикновенно тия дето имат плочки са “сухи паси Балкан” :).

03.04.09
09:17

Да вземем да спрем, че тоя дневник....само на дневник заприлича...мали-мали...

03.04.09
09:18

От мен-достатъчно.

Да наистина още един прецакан дневник :( .

03.04.09
09:19

Такааа... ето ви нова гледна точка. Три неща са необходими за една пълноценна връзка - сексуално привличане, уважение и отдаване. Което и да липсва от трите, връзката ще се разпадне рано или късно. Ако приемем, че това между ушите ви е решило на подсъзнателно ниво, че ръста е една от причините да пожелаеш сексуално някого, значи ръста е от първостепенно значение за връзката. Дори и да се възхищаваш от личността на някого и съзнателно се отдадеш на живота с него, нещо ще куца... в случая секса! И както по-горе писах - краят ще е предрешен, колкото и да се насилваш нещата да вървят.

Така и перфектни, на пръв поглед двойки, се разпадат. И ровят ли ровят, къде е вината. Уффф... Венци, извинявай! От прасците тръгнахме, а къде стигнахме...

03.04.09
09:19

За батко - не съм им мерила точно пък процента подкжни мазнини и да -определено не са били сухи ..... омазахме дневника.

Vic аз лично нищо не разбрах :(

03.04.09
09:22

Предлагам нова тема: “Форумни вълнения и душевни сътресения” (това е майтап) и лееекичко да затворим това симпатично дневниче.

03.04.09
09:24

Аз много добре го разбрах ... лека нощ, дневниче на Венци.

казано от Ива Павлина на 03.04.09, 09:24:

Аз много добре го разбрах ... лека нощ, дневниче на Венци.

Е значи аз съм тъп. Лека нощ.

03.04.09
09:29

Венци, по темата: Браво, поздравявам те! :) Ся ще видя и моите крака дали ще станат огроооомни от тежките клекове  ;-P

03.04.09
09:31

Хе хе, Уини, мойте сега са големички, честно ти казвам, дали щото идва цикъла тия дни, и задържам водица, ама знаеш ли как са се напомпали :) така че, има и такива дето се кефят на хубав бедър, имам в предвид Як здрав бедър  :lol:

Мнението беше редактирано от Vess на 03.04.09 09:31.

03.04.09
09:33

Няма човек, който да не се кефи на добре оформени, здрави бедра!

03.04.09
13:03

Интересна дискусийка прочетох. Ще се включа с офтопик спрямо целите на дневника:
@всички: личното ми мнение е, че “бруталната” мускулатура е някак редно да си остане за мъжете. Дори 1 жена да реши да направи коремна преса, мисля, че е рзумно да се стигне до леки очертания и слаб релеф, т.е. нищо изразително. Ако се постигне изразителен релеф, това би било с цената на много лишения и в крайна сметка пак опираме до не толкова здравословни нисковъглехидратни диети за дълги периоди. Най-добре е all season good shapeр без сериозни омазнявания. Прави ми впечатление, че ви вълнуват погледите (”радари”) на околните. Добре де, но кога перфектната преса ще бъде забелязана от “радара”? Е, само на морето и в вкъщи (в леглото), като за първото може и да си струва терзанията и усилията, тъй като говорим за някакъв период на изчистване, но за второто би било нездравословно. Тук може да ме контрирате с това, че “ние го правим за самите себе си”. Е, да за вас си го правите, за добро здраве, за самочувствие, но и за околните ;) Общо взето същото се отнася и за прасци, бедра рамене, ръце, но айде тях по-често ги забелязват околните през годината.
За да се изградят мускули е необходимо да се набляга на здравото хранене. Забелязвам, че някой девойки само чегъртат и искат да изкарат плочки. Отново личното ми менние е, че няма смисъл в това. Направете тогава един по-хранителен период, през който да се натрупа маса (не съвсем чиста) и после орелефете - много по-лесно ще бъде, защото ще има по-голям мускул, който по-лесно ще излезе. От друга страна това ми предложение няма да се вземе предвид,защото, знам жени сте и не можете да си позволите лукса да качвате килограми.
Относно прасците - да, колкото по-големи са те, толкова по-малък изглежда глезена. И пак трябва да се внимава.
@Ива Павлина: казваш, че всички се кефят...е, аз далеч не се кефя на здрави и добре оформени бедра. Забелязал съм, че и много други хора предпочитат крака с леко загатваща мускулатура, която е нещо коренно различно като постижение за жените отколкото са ДОБРЕ оформените крака, защото те изискват много работа.

Накрая нещо, което е по дневника - добра работа Венци! (но се вслушай и в горното!)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.04.09 13:21.

казано от Стоянчо на 03.04.09, 13:03:

Интересна дискусийка прочетох. Ще се включа с офтопик спрямо целите на дневника:
@всички: личното ми мнение е, че “бруталната” мускулатура е някак редно да си остане за мъжете. Дори 1 жена да реши да направи коремна преса, мисля, че е рзумно да се стигне до леки очертания и слаб релеф, т.е. нищо изразително. Ако се постигне изразителен релеф, това би било с цената на много лишения и в крайна сметка пак опираме до не толкова здравословни нисковъглехидратни диети за дълги периоди. Най-добре е all season good shapeр без сериозни омазнявания. Прави ми впечатление, че ви вълнуват погледите (”радари”) на околните. Добре де, но кога перфектната преса ще бъде забелязана от “радара”? Е, само на морето и в вкъщи (в леглото), като за първото може и да си струва терзанията и усилията, тъй като говорим за някакъв период на изчистване, но за второто би било нездравословно. Тук може да ме контрирате с това, че “ние го правим за самите себе си”. Е, да за вас си го правите, за добро здраве, за самочувствие, но и за околните ;) Общо взето същото се отнася и за прасци, бедра рамене, ръце, но айде тях по-често ги забелязват околните през годината.
За да се изградят мускули е необходимо да се набляга на здравото хранене. Забелязвам, че някой девойки само чегъртат и искат да изкарат плочки. Отново личното ми менние е, че няма смисъл в това. Направете тогава един по-хранителен период, през който да се натрупа маса (не съвсем чиста) и после орелефете - много по-лесно ще бъде, защото ще има по-голям мускул, който по-лесно ще излезе. От друга страна това ми предложение няма да се вземе предвид,защото, знам жени сте и не можете да си позволите лукса да качвате килограми.
@Ива Павлина: казваш, че всички се кефят...е, аз далеч не се кефя на здрави и добре оформени бедра. Забелязал съм, че и много други хора предпочитат крака с леко загатваща мускулатура, която е нещо коренно различно като постижение за жените отколкото са ДОБРЕ оформените крака, защото те изискват много работа.

Накрая нещо, което е по дневника - добра работа Венци! (но се вслушай и в горното!)

Стоянчо :) Всеки с вкуса си нали знаеш. Принципно, има много мъдрост в думите ти - особено за релефа и здравословните диети, но все пак лятото идва, а пресата обичам сама да си я гледам в огледалото. И все пак не забравяй, че ходя с фитнес инструктор  ;) Аз съм напълно наясно, че има много мъже, които биха ме определили като “прекалено мускулеста”, но fuck it, мен така ми харесва, искам още даже. В крайна сметка си е въпос на лично усещане. Аз и като съм била 80 кг пак не съм страдала особено много от липса на мъжко внимание, така че не това ми е критерия. Не мога да се харесам на всички нали? Имам много приятели  които се кефят на пухкави и заоблени жени, а аз като съм твърда и нямам цици какво да се застрелям ли? Big deal… искам релеф - постигам релеф. Мисля, че повече ми отива на физиката и на темперамента.  Мен си ме кефи, Павел го кефи, всички сме щастливи и живеем happily ever after :)

03.04.09
15:30

Венци, май грешно ме разбра. Аз против релефа ти нямам нищо и не критикувам теб. Дори те похвалих. Идеята ми беше малко по-глобална, а не конкретно насочена. Аз също тренирам приятелката си, в момента момичето има изразен релеф на корема. Казвам релеф, а не плочки, защото съм преценил, че коремните мускули не са достатъчно като количество мускул за да продължи да изчиства, т.е. от прекомерното изчистване, мускул не се качва въпреки тренировките, а в най-добрия случай само се поддържа.
Сега малко по-синтезирано - не е здравословно целогодишно да се поддържа перфектно изчистено тяло. И второто нещо е, че който иска да качи мускулна маса, за известно време трябва да забрави за релефа. В един момент се оказва, че се тъпче на 1 място.
Венци, казваш, че искаш още мускули - тогава ме послушай.
Последно - любимата ChickenTuna - казвал съм го и преди, жената не е постигнала това натурално. Сега може и да е (съмнявам се),но в началото е имала “летящ старт” с някой забранени субстанции. Логиката - от къде ще се вземе този тестостерон, освен ако няма хормонални проблеми или просто й е леко завишен?
Рядко мъже се кефят на женски шкемби, но обратното не е така!

П.П. Това, че някой е треньор, не означава, че е наясно с всичко (беше изтъкнато, но аз пак говоря принципно!)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.04.09 15:43.

Пък който няма приятел/приятелка да мре от тъпня

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 03.04.09 15:33.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1