Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

Днес, нещо ми беше малко смотан ден....недоспиване отново, а и цял ден обикалях нагоре надолу да плащам сметки и тн из центъра.

Храна - ВМ и то яко! По препоръка на Павел съвсем орязах въглена - под 10 процента и си преизчислих ОКБто с коеф 1.725 - все пак 6 пъти седмично плюс доста натоварен работен ден - и излезе ОКБ 1970 кал лелеее!!! Малко ме е страх - аз все повтарям яжте повече ама тези цифри дори и мен ме плашат. Както и да е- ще взема да го послушам пък да видим. И какво изядох:

07:30 - 2 яйца, кашкавал, пуешко
11:00 - доза нектар, 100 гр заквасена сметана
13:30 - пилешка пържола от бут с кожата - ихаааааа, броколи, извара 50 гр
16:00 - сметана 100 гр, пуешка шунка около 50 гр
18:30 - 100 гр кис мляко с 1 сл трици
ТРЕНИРОВКА
21:30 - още 1 пилешка пъжола, зелена салата, пармезан 10 гр, кашу 10 гр

Тренировката - предвид, че съм спала 6 часа само, я карах по-леко.
Набирания тесен надхват с помощ от 12 кг (миналата седмица беше 18 - имам напредък)
5х2
swing x 10
high pull x10
one arm swing x 10
snatch (обръщане) x 5 на ръка
5 серии 45 сек почивка, пудовка 16 кг
след това планк на топка 3х45 сек
повдигане на крака от вис 3х12 с прави крака

Еми това е :) Лека :)

03.04.09
04:54

Хем ти се възхищавам, хем и ти като мене - си за бой..  ;-)

казано от Мария Никифорова на 03.04.09, 04:54:

Хем ти се възхищавам, хем и ти като мене - си за бой..  ;-)

щооо?

И така - минаха 2 седмици - време е за снимки - първо слагам на началното ниво:

А тези са от днес: малко се снимах на пълен стомах ама.....

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 03.04.09 07:47.

Още вешнъж корем

Хайде многообещания працес

И пак

И последно - да видите какви оргомни крака се правя е тежки клекове

И пак :) Еми това е от мен.

03.04.09
07:55

Ехее, ето я пресата пак :) здрасти!

Аз повече ти се кефя на краката, обаче...благодордно завиждам...Ама...кой каквото си няма ;)

Браво, вери гуд джоб! И...продължавай като в последните 2 седмици, да не разхлабиш пак като се зарадваш на резултатите ;)

03.04.09
07:56

Мисля че калорийните шокове определено добре ти се отразяват. Представям си те с големите дъмбели, както казва мимето. Толкова дребничка изглеждаш. Моят прасец е по-голям честно. :red:  Оф накрая и аз ще се снимам

03.04.09
07:57

Снимки като снимки, но наживо си МНОГО по-различна - по финна и МНОГО по-релефна.. ама това фото не може да улови това!! Нали, tonu???

Мнението беше редактирано от maria на 03.04.09 07:57.

03.04.09
07:58

Супер, супер - и плочките са се завърнали - почти като от аватара ... Е, кажете сега - тези крака няма ли да са по-секси в минижуп от немощните израстъци на повечето манекенки?:)

03.04.09
07:58

А, да - и я дай молко по-подробнж прическата, че ми се виждат едни интригуващи парченца от нея!:)

03.04.09
08:02

Аз винаги съм харесвала тела тип МАНЕКЕНСКИ, обаче като видях Венци.. мойте приуритети се промениха. Виждала съм я с къса дънкова поличка и блузка с голи рамене - ПЕРФЕКТНА!! И вече изобщо не искам да съм просто слаба!! Искам хубаво стегнато “мускулесто” тяло.. тоест затова тренирам и аз.. и знам колко е важно!! Целувки, Венци и продължавай все така!!!

03.04.09
08:04

Венцито, поздрави и от мен :) страхотна си, браво :)

Дива - досега дребничка никой не ми казвал  :-)  ама аз съм 175 и 60 кг - не съм дребна хич, по-скоро съм като великан до другите жени. На снимките изглежда така може би.....
Лим, Ох да не трябва да се опускам хич. А Ива, тази снимка от аватара ми е направена малко след като прекарах един гаден грип и 5 дни не ядох практически нищо и се обезводних яката - тоест там съм адски суха. Много ми се иска да постигна пак това състояние без да преминавам през фазата на обезводняването, така че това ще да ми е новата цел за следващите 2-3 седмици. 3 по-скоро, че тия последните мазнини..... ама да видим fyre почвам от понеделник, плюс ВМ-то и повечко ккросфит би трябвало да успея.

03.04.09
08:10

Хаха, ние сме братчедки по великанство - аз съм 173-4 см и 58-9 кила ..., а като се кача и на токчета, половината мъжко войнство по улиците ме гледа възмутено и комплексирано:)

03.04.09
08:11

Здрасти, Венци!

Поздравления за формата и от мен  :) !
А за прасците - спокойно можеш да си ги тренираш тежко ;-), не са твърде големи.

03.04.09
08:13

казано от Ива Павлина на 03.04.09, 08:10:

Хаха, ние сме братчедки по великанство - аз съм 173-4 см и 58-9 кила ..., а като се кача и на токчета, половината мъжко войнство по улиците ме гледа възмутено и комплексирано:)

Тук се присъединявам и аз, аз съм 173 - 174 см. и съм към ту 59 - 60 кг. А аз винаги съм на нещо високо  :lol: великаните се увеличаваме, хи хи хи :)

03.04.09
08:14

И аз си ги представях по-големи.

03.04.09
08:15

Ами не си избрала май добре светлината :) Която е много голям фактор. Иначе доста добре си изчистила продължавай само така.

03.04.09
08:15

Xaxa и  аз  и аз  съм  173 :) ама  съм  и  64 кила :) Вие  може  да сте  високи, ама аз  съм  си  направо  едро  маце :) Весело  е като се  покатеря  на  високите  токове 8-10 см  :) а  още  по-весело е  като  ми  кажат  ей  малката :) (те  заради  годините, ама които  не ме  знае  на  колко съм  и  става  смях ) :)

03.04.09
08:17

Абе и на мен ми е смешно приятеля ми като ми каже....” ей, дребен “....ама все пак той е 193 - 194 см. така че.....не сме толкова грамадни :)

Ебати кефа тука сме само великанчета :) Прасците - не ги тренирам, те си се развиват хармонично с останалата част от крака - а като ходя на спининг пък съвсем. Tonu ми малко бързах тази сутрин - ама упорито магаре, не ще се снимам, че и на пълен стомах ..... и може ми затова. Събота неделя ако ме обхване ентусиазма може пак - домашните ме вземат за съвсем луда като вляза в банята с фотоапарата.

Мерси на всички за окуражаването :)

03.04.09
08:20

Хахахахахахаха! Великанки били!?! Ето ви в отговор една френска мъдра мисъл:

”В леглото всички са равни!”

Който не знае това, си е за негова сметка  :P

03.04.09
08:21

казано от Венцеслава Атилова на 03.04.09, 08:06:

Дива - досега дребничка никой не ми казвал  :-)  ама аз съм 175 и 60 кг - не съм дребна хич, по-скоро съм като великан до другите жени. На снимките изглежда така може би.....
.

Уху наистина хич не личи.  Изглеждаш крехка, нежна да го кажа

03.04.09
08:22

Аз пък съм джудженце...166 см... :(  Ама иначе бая едричка...никой не би се объркал да ми каже ‘дребен’ :)

03.04.09
08:29

Ми точно защото сме великанки, като за средния БГ - женски ръст, и такива мъже си намираме- над 190 см, та да има хармония:) .... А, Vic, някои изпълнения в леглото сериозно биха се затруднили от ръстови несъответствия:)

хахаха :) Абе Ива аз такива проблеми с леглото май не съм имала - пък едно от гаджетата ми беше 170 см :) Ето снимка на прическата горе долу - нещо не мога да открия няква сносна снимка

03.04.09
08:36

казано от Ива Павлина на 03.04.09, 08:29:

Ми точно защото сме великанки, като за средния БГ - женски ръст, и такива мъже си намираме- над 190 см, та да има хармония:) .... А, Vic, някои изпълнения в леглото сериозно биха се затруднили от ръстови несъответствия:)

Не мога да се съглася! Ако има добро желание, решение ще се намери  :-P

А това, че си търсите (и намирате!) големи мъже - лошо няма! Но наистина - какво означава великанки? 1.75 см не учудва вече никого... Виж 1.85 -1.90 вече е сериозен ръст за жена. Но пак е въпрос на предубеждения от страна на мъже и жени, това, че мъжа е задължително по-висок в една двойка.

03.04.09
08:36

ооо, готина прическа .... иначе за другото - зависи от репертоара:) Хаха - хайде спирам.

03.04.09
08:38

казано от Vic на 03.04.09, 08:36:

...че мъжа е задължително по-висок в една двойка.

Някак си по-естествено изглежда така...

03.04.09
08:39

Vic, за съжаление точно аз предпочитам мъжът да е по-висок - чувствам се по-комфортно и женствено, а не вися над него като орлица-закрилница:) Виждала съм и другия тип двойки ... малко са ми смехотворни, въпреки, че е грубо и дебелашко да го заявявам.

казано от Ива Павлина на 03.04.09, 08:39:

Vic, за съжаление точно аз предпочитам мъжът да е по-висок - чувствам се по-комфортно и женствено, а не вися над него като орлица-закрилница:) Виждала съм и другия тип двойки ... малко са ми смехотворни, въпреки, че е грубо и дебелашко да го заявявам.

х2. Друго е да се сгушиш в някой едър екземпляр ;)

Жената за която исках да се оженя беше малко по висока от мен ... :(

03.04.09
08:42

казано от Ива Павлина на 03.04.09, 08:39:

х2
Щях да го напиша...но реших да се направя на тактична, предвид на това, че вероятно сте имали такива случки...като относително по-височки :)

+ това, ми се струва, че мъжът също се чувства по-мъжествен, ако е по-едър от дамата си...Иначе...точно както Ивето казва - чувства се като ‘задушен’ от орлица-закрилница

03.04.09
08:44

Иване, стига рови в тая рана .... кой знае и мацката какъв екземпляр е намерила, ти пък си намери някое по-крехко девойче и така:)

казано от Иван Шишманов на 03.04.09, 08:41:

Жената за която исках да се оженя беше малко по висока от мен ... :(

Стига и двамата да се чувствате комфортно, не виждам проблем - то е въпрос на лично усещане нали знаеш.....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1