Момичета аз не съм се засегнала и не съм приела поста на Лимчето лично. Имах предвид, че е по-добре в залите да виждаш хора, които тренират по някакв начин независимо какъв е той, отколкото да висят по кафенетата и да мрънкат колко са дебели и как ги мързи да тренират. Пък женчовци по залите наистина има колкото щеш. Ама няма да е интересно иначе. Пък и вдигат мотивацията ;-P
30.03.09
05:16
Добро утро, един бърз отчет, нищо интересно - ходих на спининг, но не се натоварих особено много.
Храна:
08:30 - 2 яйца, кашкавал, месо
11:00 - малиново смути - нектар, мляко 250 мл, малини една шепа :) амамама
13:30 - пиле 100 фр, зелена салата, рикота 50 гр
СПИНИНГ
16:00 - нектар
18:00 - ядки 30 гр, рикота 50 гр, кис мляко 50 гр, боровинки 20 гр
21:00 - телешко 130 гр, зелена салата, извара 50 гр
Еми това е, приятел релаксиращ ден :) tonu как са крачетата? ;)
Добро утро ! :)
Абе нещо тая инструкторка не ми допадна. В момента нямам м. треска - леко само на корема и г’зъ, не е нищо особено.
31.03.09
05:06
:) Добро утро пак :)
Леле, опустоших се вчера. ЗАреждане с храна и вино иху, мисля че се наситих на гадории за около месец напред. Хранта няма да я описвам, че не си и спомням даже - но е много и все кофти. Протеин 0 :) Разбих системата - да видим калорийсния шок при мен дали действа, хехе.
Както и да е, тази сутрин се събудих гузна гузна и се насилих да бягам 15 мин по стъклбите на блока на гладно. Добре беше, макар че при мен на гладно нещо да ме караш да правя е мн трудно, но хайде и аз да копирам нещп от Веси, Славко и Вик. Ще гледам поне 3 пъти седмично да го правя пък да видим. Не се изпотих мн мн - бягах нагоре, слизах бавно надолу - интервално кардио. Интервалът ми беше 2 етажа и половина или около 45 сек. Доста бързичко си беше, но все пак ОК - не настъпи гликогенова криза. То как ще настъпи мускулите ми да натъпкани до пръсване от вчера. :) После изчаках 20тина мин и метнах яйцата. АМи това е от мен, добре ми дойде зареждането, днес съм отвратена от себе си ..... хаха
хайде лек ден you all
Да си яла, да си яла.. колко да си яла?! Нали знаеш кой държи рекорда?! ;-) Амааа всичко е поправимо!!
31.03.09
05:26
Да си яла, да си яла.. колко да си яла?! Нали знаеш кой държи рекорда?! ;-) Амааа всичко е поправимо!!
Повечко от твойта е..... :smirk:
:bug: I M P O SS I B L E!!
Мнението беше редактирано от maria на 31.03.09 06:00.
Венцито, привет :) как ти се видяха стълбите, яко а ? Аз от известно време не съм тичала по стълбите, ама се замислям....хи хи хи :) сега разнообразявам със скачане на въже, сутрин на гладно и дома :)
Абе, Венци,не се шашкай за храната...нали не беше правила зареждане 10на дни? Пиши го едно такова и днес си пак в режим :)
Ех, тия стълби....мойта стара и незабравена страст! Ще ви бия - събуждате ми я, а пък от нея ми плачат коленете :long:
Вик и той като вземе да ми разказва какс е събирала вече миналогодишната групичка на паметника...и аз позеленявам от завист.... Хмм...ще я видим тая работа :)
Мнението беше редактирано от Limka на 31.03.09 06:16.
31.03.09
06:32
Стълбите... ми супер :) Аз можех и повечко да направя от 15 мин, ама реших да не се изсилвам от 1вия път. С добра музика се получи супер, съседите откачиха, щото аз си и припявах по едно време хахахах..... Добре е, сега се чувствам супер тонизирана, определено ще го вкарам в програмата. Само това на гладно ме плаши после след като свърших ме позаболя главата по едно време.... а за скачането на въже - искам много да се науча но съм доста тромава явно и така и не мога.... пък и не ме кефи страх ме е че парасците ми ще станат големи. Иначе знам, че е супер кардио.
Лим, да точно 10 дни не бях зареждала, така че това си е зареждане определено. Интересното е, че днес се чувствам по-слаба :)
Стълбите... ми супер :) Аз можех и повечко да направя от 15 мин, ама реших да не се изсилвам от 1вия път. С добра музика се получи супер, съседите откачиха, щото аз си и припявах по едно време хахахах..... Добре е, сега се чувствам супер тонизирана, определено ще го вкарам в програмата. Само това на гладно ме плаши после след като свърших ме позаболя главата по едно време.... а за скачането на въже - искам много да се науча но съм доста тромава явно и така и не мога.... пък и не ме кефи страх ме е че парасците ми ще станат големи. Иначе знам, че е супер кардио.
Лим, да точно 10 дни не бях зареждала, така че това си е зареждане определено. Интересното е, че днес се чувствам по-слаба :)
Ммммдааа, прасците растът, аз от народните танци са ми доста развити и вече няма връщане назад, ама.....какво пък, и сега по навик почти всяко кардио ми е на пръсти, ама..... :)
31.03.09
06:44
То и аз със степера си мислех, че прасците ще поемат по-голямата част отнатоварването, обаче въобще не е така. Явно, защото е и “twist”, наклонът на стъпалата е такъв, че натоварването резултира в бедрата и седалището. Става страхотно кардио - на висока степен натоварване и подходяща музика...
.... пък и не ме кефи страх ме е че парасците ми ще станат големи.
Алооо! Мацките!
Мускулести и добре оформени прасци са супер еротични, кога ще го схванете? :coolgrin: Без прасци и най-хубавите бедра и дупе да имате, краката ви ще изглеждат недовършени.
Венци, прасците трудно нарастват (ако чак толкова те е страх от “големи” прасци).
31.03.09
07:10
Аз също мисля, че добре оформените прасци правят крака завършен и атлетичен... Едва ли има нещо по-грозно от немощни и “смузени” прасци под едри и кокалести колена тип “водомери” и всичко това - качено гордо на високи токчета:)
Алооо! Мацките!
Мускулести и добре оформени прасци са супер еротични, кога ще го схванете? :coolgrin: Без прасци и най-хубавите бедра и дупе да имате, краката ви ще изглеждат недовършени.
Венци, прасците трудно нарастват (ако чак толкова те е страх от “големи” прасци).
:lol: ей ВИк, много ме искефи бе човек хи хи хи, супер, няма да се тормозя повече с това :) хи хи хи, приятеля ми и той се кефи на крачката ми, че той има проблем с прасеца....а моя е ехе....дал Господ :)
31.03.09
07:30
Алооо! Мацките!
:lol: ей ВИк, много ме искефи бе човек хи хи хи, супер, няма да се тормозя повече с това :) хи хи хи, приятеля ми и той се кефи на крачката ми, че той има проблем с прасеца....а моя е ехе....дал Господ :)
O ама аз си имам прасци бе,и то какви, ще ви ги снимам другата седмица да ги видите. Ей може да питате Мария или tonu те да потвърдят. Да и аз мразя слаби прасци, но все пак трябва да има баланс някакъв, а прасец направиш ли голям после трудно пада. А и това с прасците май е само извинение да не се уча да скачам .... знам че е супер кардио ама като почна и наистина се чувствам адски тромава. Нещо като със стечинга - пълно дръво съм....
Ми не знам аз съм виждал в залата момичета които за пръв път влизат и имат по-голям от твоя прасец(да не се засегнеш :) ).. Нормален ти е нз да не си внушаваш самата ти ?
Абеее ей, за какви прасци говориш?! ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ СИ ПЕРФЕКТНА!! И КРАСИВА!! Сега пък прасците били големи!!
ЛЪЖЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е!! :-P
П.П. А пък тия шорти, много секси ти стоят.. горките мъже в залите.. а и жените се заглеждат.. ;-)
Мнението беше редактирано от maria на 31.03.09 08:05.
31.03.09
09:41
не, бе вие луди ли сте не съм казала че са ми големи, добре са, добре ми стоят... но не са и малки :)
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://i.dir.bg/stars/images/features/life4_t_30371629.jpg&imgrefurl=http://life.dir.bg/stars/4/star1212.html&usg=__e-m9OoXlfr6coseLtseFu5T9vRM=&h=106&w=70&sz=2&hl=bg&start=232&um=1&tbnid=ivBZPLh8MUBb8M:&tbnh=84&tbnw=55&prev;=/images%3Fq%3D%25D0%25B8%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BD%2B%25D0%25BE%25D0%25BD%25D1%2582%25D0%25B5%25D0%25B2%25D0%25B0%26ndsp%3D18%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26start%3D216%26um%3D1
ето това според мен са супер гадни прасци и крака като цяло
31.03.09
09:51
я пак линка:)
31.03.09
09:53
я пак линка:)
хаха сори чакай
http://life.dir.bg/stars/4/gallery_5180_1212.html
31.03.09
09:56
някои хора и импланти в прасците си слагатот комплекс, че са им недоразвити!
31.03.09
09:57
някои хора и импланти в прасците си слагатот комплекс, че са им недоразвити!
ерм да, ама повече мъже го правят....
31.03.09
10:01
За Ирен Онтева ли става въпрос? Като гледам, нейните крака са си слаби и с недобре оформени мускули... Това си е една мостра тип “мас върху кокал” (въпреки слаботата ...) - няма видим мускул ... но някои хора пък харесват точно това - за всеки влак си има пътници:)
31.03.09
10:02
Хаха ... току-що в един форум видях, че една лигла мрънка - слаби й били прасците и иска импланти ... не е пробвала фитнес, нищо ... Ужас.
Хаха ... току-що в един форум видях, че една лигла мрънка - слаби й били прасците и иска импланти ... не е пробвала фитнес, нищо ... Ужас.
Силиконовата психоза обхваща дори и нормални хора, когато я телевизия, билбордове и списания, какво остава за кифли без капка интелект и с напълно липсваща ценностна система.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 31.03.09 10:06.
31.03.09
10:09
За Ирен Онтева ли става въпрос? Като гледам, нейните крака са си слаби и с недобре оформени мускули... Това си е една мостра тип “мас върху кокал” (въпреки слаботата ...) - няма видим мускул ... но някои хора пък харесват точно това - за всеки влак си има пътници:)
мдам придружено със солидно количестшо целулитец :) да я схрускаш....
А знаете ли най-новата мода при абитюриентите каква е - подарък от баба за завършването - 300 кубика :)
31.03.09
10:12
Хахахахаа...... то за тая стока си има и потребители - Слава богу! Да се анихилират и да се очисти обществото... Извинете за геноцидския тон, обаче те така или иначе се мултиплицират, та няма човекомразтво тука:)
P.S. Айде по една снимка на прасци в галерията:)
31.03.09
10:15
айде, довечера обещавам :) прасци след като съм тренирала като се подуят еха :)
31.03.09
10:17
Айде, и аз след степера ... ще ни се ошамандурят галериите:)
това на голямата снимка май е Наталия Гуркова. Все е едно е има прави трупчета вместо крака. И аз обичам слаби , но оформени бедра и прасци за жена. Даже и малко големи да са прасците, като са добре оформени са готини. Аз мойте много си ги харесвам да чукна. Поне тях не искам да ги свалям
Венцито, честито калориен шок. Ти се изцеди 10 дни, дето вика Лимка, така че си форсирала положението. Ти си бетон, едни въглени ли ще те уплашят
Позатопли се времето и започвате да изкарвате прасците, а - полички молички? :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.03.09 22:06.
01.04.09
04:45
Стоянчо...еми време е да видим кой как се е представил последните месеци.
Добро утро :)
Ива, нещо не мога да ги снимам сама тия прасци, трябва някой от домашните животни да накарам да ме снима ....
Вчера имах адски натоварен и динамияен ден - пак сменяхме колекцията в магазина :) Голям кеф - цял ден пренасяне на мебели и кашони с джунджурии :) Обичам си я работата ей! Та след доброто начало със стълбите сутринта после цял ден не съм се спряла. Зареьдащият ден беше изхабен и забравен.
Храна:
07:00 - 2 яйца, филе, кашкавал
10:00 - доза нектар с 1.5% мляко
12:30 - пилешко на скара 130 гр, зелена салата, извара 30 гр, спанак с рикота 100 гр
15:30 - 100 г пуешко филе, ескуиза 12% 30 гр, зелена салата
18:00 - 100 гр пуешко, кис мляко 200 гр
ТРЕНИРОВКА
21:00 - телешко на скара 150 гр, зелена салата, десерт от котидж 60 гр и какао
23:00 - извара 50 гр
Знам, че нямам въглехидрат :) Нарочно е да :) Добре се чувствах, днес пак ще е 0 карбс, но ще вкарам повечно мазно
Тренировката: СИЛА иха. А сила имах мноооооогооооооо
клек
1х5 50 кг
5х3 60 кг
китайска почивка без тежест
3х2 мин и 30 сек
флайс на 45 град.
5х8 7 кг гири
face pull
5x8 10 kg
повдигане на крака от вис
50 разделени в 3 серии
янди
50 в 2 серии
и сегааааааа: 100 бърпета за време. Време 7 мин 30 сек. Подобрила съм си постижението с 1 мин :)
Лек ден а всички :)
01.04.09
05:21
Е, аз успях да си снимам сама прасчетата, доколкото мога - в галерията са... ама се сетих увечер, на изкуствено осветление, и в някакви странни пози и ъгли ... нейсе:)
P.S. “Прасци” от “прасе” ли идва?:)
01.04.09
05:52
Венци,да се изкажа и аз за пръсците с малко закъснение...Значи определено се оформят пръсци със скачането,което мен също много ме притесняваше.Ама сега не ме притеснява толкова вече,защото са добре оформени.Даже в началото като почнаха да ми се оформят от скачането и един колега все като ме видеше с пола и почваше да ми се кефи на пръстците,колко са оформени и стегнати.Така ча,както се изказа вече и мъжката част...харесват им пръстците,а не две клечки,в продължение на бедрата ;-P .
Относно самото скачане..трябва ти време докато се научиш,но повярвай ми,не е много.Можеш да си избереш как да скачаш-с двата крака едновременно или да ги редуваш.Аз преди скачах с двата крака,но сега залагам на двата крака поотделно,защото ми наподобява бягане.Почни и ще се зарибиш,ти обичаш активните тренировки,така че съм убедена :-) И ще си засичаш за време колко правиш,оттам ще смяташ колко оборота правиш в минута и ще се стараеш от самосебе си всеки път да вдигаш летвата.
Съветвам те да опиташ и ти желая успех.Ще чакаме да се похвалиш ;-P
Мнението беше редактирано от abigale099 на 01.04.09 05:52.
01.04.09
11:09
Е, аз успях да си снимам сама прасчетата, доколкото мога - в галерията са... ама се сетих увечер, на изкуствено осветление, и в някакви странни пози и ъгли ... нейсе:)
P.S. “Прасци” от “прасе” ли идва?:)
Именно, и аз затова нещо не успях. Довечера - втори опит :) Супер са ти прасците на тебе Иве, даже може още малко да си понапомпиш :)
П.С. Низнам :) сигурно хехе
аби, мерси за инфото - оф ами ще се пробвам срам не срам да ги пораздрусам тия 60 кила :)
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 01.04.09 11:09.
Оф, Венцииии и аз съм амен-амен към 60 кила, че като се замятам с въжето, знаеш ли как се клатят лампите :lol:
Не са много, спокойно ;-)
Оф, Венцииии и аз съм амен-амен към 60 кила, че като се замятам с въжето, знаеш ли как се клатят лампите :lol:
Не са много, спокойно ;-)
Хаха, щото не сте ме виждали аз как се опитвах да скачам, като бях 120. :) Добре, че бързо се отказах от тези опити. Добре за съседите под нас. :)
01.04.09
19:36
Ей,ще ви бия..много добре са ви килограмите..хич няма да ви пречат.Пълен напред и на двете ;-P
01.04.09
19:46
Хаха, Боби, направо ме разсмя на глас :) Ще кажа на Павел - все пак щом бърпети правя едва ли е много по-страшно :)
И така, днес се осмелих да отида пак при ненормалния инструктор в Кемпински. Преди спининга ударих и една доза карнитин - леле, за какво изпотяване става дума не е истина. На всичкото отгоре имах мускулна треска на д-то от клековето от вчера и стана тя една - голям кеф, сега пак има чувството, че нямам задник.
Храната:
07:00 - 2 яйца, кашкавал, месо
10:30 - доза нектар с 250 мл мляко 1.5%
12:30 - свинско на скара 130 гр, зелена салата, кашу 30 гр, рикота 50 гр
15:30 - пуешко месо 80 гр, кашкавал 50 гр
18:00 - още една доза нектар, кашкавал едно малко парче не повече от 10 гр
СПИНИНГ 19-20
21:00 - сьомга 130 гр, октопод 60 гр, зелена салата, салата от катък, орехи и варени тиквички
Такам - днес направих истински ВМ- НВД ден. И познайте - чувствам се супер - имах доста енергия за спининга при все че днес цял ден съм слагала етикети и съм подреждала и чистила. Тоест поне 7-8 часа на крак. Като цяло доста новости вкарах в режима си - този супер интензивен спининг, 5х3, катеренето на стълби сутрин на гладно, 1 изцяло въглехидратен ден след 10 дни НВД, и след това 2 дни на практически нулеви въглехидрати. И познайте - ПРЕСАТА СЕ ЗАВЪРНА О ЙЕ О ЙЕ ЙЕЕЕЕЕ WE ARE THE CHAAAMPS WE ARE THE CHAAMPS ;) Смятам да изкарам поне още 5-6 дни на ВМ. Да видим как съм - според Павел ще се изчистя и ще кача силата. Аз съм доста скептична, но пробвах 1 ден, не е толкова страшно.
Разрових се доста за Вм-то целта е въглехидратите да се държат под 20% от калорийния прием за деня. За прот и мазно съответно по 40%. Което значи, че трябва да кача мазнините и да намаля протеина. Иха! Утре ще нападам сметаните :) Време е за промяна няма как - 3 месеца класическо НВД и застоят беше налице.
Ами това е от мен, мили ми смехурковци. Мисля, че доста поразклатих системата :)