Дневник - Деничката

Темата е заключена.
Прескочи до:

Denichkata как мислиш този крем който ползваш дали ще ми пристегне кожата. Все питам разни познати и ми казват по скоро нищо да не ползвам защото всички кремчета и мазила били доста неефективни. Просто от голямо отслабване кожата ми е виснала и разпъната, целта ми е да се мажа с нещо което да я посвие или стегне

DE

21.04.09
09:43

Аз досега от крем като ефект съм постигала само заглаждане на кожата, нищо повече.
Крем, който да свива... едва ли.
Ако въобще има такъв не е масова козметика тип dove, loreal и т.н.
За Biotherm съм чувала възможно най-големите суперлативи.
В един друг форум имаше няколко специални теми за марката и се твърдеше, че наистина действа, наистина намалява обиколки и т.н.
Но цената им е подобаваща.

казано от Denichkata на 21.04.09, 09:43:

Аз досега от крем като ефект съм постигала само заглаждане на кожата, нищо повече.
В един друг форум имаше няколко специални теми за марката и се твърдеше, че наистина действа, наистина намалява обиколки и т.н.

и аз гласувам с 2 ръце за биотерм :) много ги обичам.....

21.04.09
10:33

Дени проба-грешка за мазилата. Нямам как да резбереш кое ти действа

DE

21.04.09
10:45

казано от diva 97 на 21.04.09, 10:33:

Дени проба-грешка за мазилата. Нямам как да резбереш кое ти действа

Оф мани мазилата, аз диета и движение да разбера кои ми действат 1во...

DE

21.04.09
10:51

казано от Венцеслава Атилова на 21.04.09, 10:19:

казано от Denichkata на 21.04.09, 09:43:

и аз гласувам с 2 ръце за биотерм :) много ги обичам.....

Може ли да споделиш от кои техни продукти си доволна?

fire.is.my.nature

21.04.09
10:58

Аз съм много доволна от Еленсил на Галеник ! (Концентрирания вариант ) Наистина пада някой и друг сантиметър от дупето ,а целулита просто си заминава . Поне при мен беше така мин . година преди морето - общо 2 опаковки ползвах ,нищо друго не ми е правило кожата толкова яка.
Преди 1 опаковка беше 50 лв,но сега има промоции по 70-80 лв 2 опаковки ( за месец стигат ) .
И не е вярно ,че козметиката не действа-напротив ! Просто трябва да откриеш ( и да се бръкнеш определено :) ) най-правилната !
;)

DE

21.04.09
11:04

http://uk.strawberrynet.com/skincare/galenic/elancyl-cellu-reverse-slimming/69011/?#DETAIL

Toва чудо ли?
В ягодка има намаление 100 мл за 21 паунда.
Да взема да го пробвам.
А как се нанася, за да стига за цял месец, 100 мл за коя гънка на целулита са по-напред ;-)

Мнението беше редактирано от Denichkata на 21.04.09 11:06.

fire.is.my.nature

21.04.09
11:16

Да това е , но то стига само за 2 седмици , затова казвам 2 опаковки :)
А иначе е много икономично , малко четност се разнася за доста гънки хах :) ( но то си е и разграфено ако виждаш чертичките отстрани ) .Нанася се сутрин само и е доста концентрирано.
;)

DE

21.04.09
11:20

100 мл само за 2 седмици тоест..... а после остава ли ефект и ли в момента, в който го спреш бай бай ефект... ако е така, не ми се инвестира точно сега.

21.04.09
11:27

казано от Denichkata на 21.04.09, 11:04:

http://uk.strawberrynet.com/skincare/galenic/elancyl-cellu-reverse-slimming/69011/?#DETAIL

Toва чудо ли?
В ягодка има намаление 100 мл за 21 паунда.
Да взема да го пробвам.
А как се нанася, за да стига за цял месец, 100 мл за коя гънка на целулита са по-напред ;-)

Това е, да :) Те хората са го измислили, шишенцето е с помпа - едно натискане стига за единия крак, с масажиране се разпределя горе долу равномерно

Аз също бях много доволна от Elancyl-a, преди 3 години мисля за около два месеца ги редувах този и по-стария вариант, само че едновременно с бягане, и от целулит спомен не остана (диетата ми беше нещо като РБР ама много хаотично) :) Сега пак отслабвам, останал ми е малко целулит но пък нито бягам, нито ползвам мазила, само диетата ми е наред (и силовите тренировки де):)
И при мазилата излиза, че е същата работа като с хранителните добавки - действат ако тренираш и се храниш правилно, ама без тези двете файда почти никаква :)
Незнам, аз лично не бих дала пари за такива гелчета пак, но пък наистина можеш да получиш много добри резултати (АКО тренираш и се храниш правилно, това мисля и на опаковката на Elancyl-а го пишеше :))

казано от Denichkata на 21.04.09, 11:20:

100 мл само за 2 седмици тоест..... а после остава ли ефект и ли в момента, в който го спреш бай бай ефект... ако е така, не ми се инвестира точно сега.

Ее, то това зависи от теб...Ако започнеш да набиваш по 3 пици на ден много ясно, че ще е бай-бай ефект, с движение и добра храна, няма да направиш нов целулит :)

Мнението беше редактирано от mbarton на 21.04.09 11:31.

fire.is.my.nature

21.04.09
11:29

еми не знам , при мен стоеше докато не почнах да се тъпча и после да гладувам .... :)

DE

21.04.09
11:31

Moже другата седмица да си го взема...

21.04.09
11:34

За Елансила да  се изкажа... и аз бях доволна много и може би ще направя пак един курс скоро :) й

DE

21.04.09
11:37

Оооо купувам, много станаха добрите отзиви.
Ама не, чудя се.

1во да натъкмя диетата.
От.... утре, най-късно вдругиден, започвам режима с повече карбс и по-малко мазнини.

21.04.09
12:04

казано от Denichkata на 21.04.09, 11:37:

Оооо купувам, много станаха добрите отзиви.
Ама не, чудя се.

1во да натъкмя диетата.
От.... утре, най-късно вдругиден, започвам режима с повече карбс и по-малко мазнини.

Еврика! ;-)

DE

21.04.09
12:10

E eврика, ‘що не каза по-рано ;-)

Бтв новата тренировчица беше мн готина, squat jack-овете накрая ме изпотиха тотално, а тичането веднага след това беше добро, мускулите ми бяха в мн добро състояние, протично на очакванията ми, че ще са изморени, бяха много добре тонизирани, малко ме боля далакът и дишането ми не беше добро и ме баваше, но не бях тичала неинтервално сравнително отдавна, ще свикна пак.

DE

22.04.09
08:02

Вчера (21 Април)

Храна
- филия и половина немски хляб, 50 гр филаделфия лайт, 50 гр пушена сьомга, 20 гр шунка, домат
- 50 гр пушена сьомга, 20 фр филаделфия лайт, краставица
- 120 гр сьомга филе, тиквички, гъби, броколи, сос от 50 гр кисело мляко 0% и 5 гр зехтин
- 20 гр сушени кайсии (мн се ядеше сладко)
- шепа горски плодове, 100 гр кисело мляко 0% (пак ми се ядеше сладко)
** тренировка***
- бутче и половина с кожа (мноооого малки бяха, мини направо), броколи, сос от 50 гр кисело мляко 0% и 5 гр зехтин

Цял ден ме гони глад за сладко и за гризане на каквото и да е...

Тренировка
- 5 минути загрявка с разтягания
- 15 мин упражнения за ръце от диска на Синди, бяха обичайните, bent over row, повдигане настрани, напред... въобще във всички посоки ;-)
- 12 минути интервално в парка 30 сек : 60 сек

Мнението беше редактирано от Denichkata на 22.04.09 08:03.

DE

22.04.09
11:09

И днес ми се яде сладко, закусвах овесени ядки с горски плодове, 2ра закуска кисело мляко 0% с горски плодове и 10 гр мед. И сега кроя планове за кисело мляко с какао и спленда.
Уф!
От утре ще със set menu от сутринта.. по-лесно е.

DE

22.04.09
11:33

Дойде ми л карнитина, 30 таблетки, на опаковката пише да се пие по 1 на ден за предпочитане с храна, но не пише по кое време... Препоръка? Тренирам следобед или привечер.

ами последното хранене преди трнировка

DE

22.04.09
12:22

ПОМОЩ!
Дънките са ми още по-омалели, дори не мога да ги обуя.....
Какво толкова бъркам?!
Вместо да има, дори минимален напредък, има само... назадък.
Ставам все по-огромна.
Просто мотивация, настроение, всичко ми е на 0.
Писна ми, ама мн ми писна.
Разревах се.

Мнението беше редактирано от Denichkata на 22.04.09 12:39.

22.04.09
12:56

Дени, успокой се, детенце :)
Нищо не си сбъркала, това което става е нормално. Напомпена си, нищо лошо няма в това. Това е вода! Не е мас. Преди за започнеш да отслабваш, ще се налееш с вода. То даже самото отслабване е съпроводено с това наливане... Необходимо е просто. Изтърпи го и бъди по-смела ;-)
И как няма да ти се яде сладко? Никакви въглехидрати не ядеш.
Ей тук ще ти напиша с голееееми букви:
За да отслабнеш, трябва да ядеш въглехидрати!!!!

Мнението беше редактирано от Winnie на 22.04.09 12:59.

DE

22.04.09
13:03

Мерси, Уини, за милите думи.
Ти ми го беше казала това, аз помня, не съм забравила, но до сега никога не съм тренирала дори минимално и никога не ми се е случвало преди да започна да отслабвам да... надебелея (пък било то и вода) и е мн frustrating въпреки всичко :-(

Но не съм си купила вафли и чипс, не съм си и помислила да спра тренировките, бъркам си в момента тиквички с гъби и съм сложила карнитина на видно място, за да го изпия утре преди тренировката.

За въглехидратите - с пазара утре идват кафяви спагети и ориз, обещавам да ги включа АКТИВНО и ЧЕСТО в менюто си, за сега като идея ми е - всеки ден за обяд - въглехидрат с бяло месо/риба.
Изядох сьомгата така че съм готова за период от снижени мазнини.

Мнението беше редактирано от Denichkata на 22.04.09 13:06.

DE

22.04.09
13:07

П.С. Ти преди беше ВМ НВД привърженик, нещо конкретно ли ти промени мнението?
Ако не е тайна...

22.04.09
13:25

Дам, бях привърженик на НВД и на ВМ-НВД, дори писах-дрисах... пак си ги харесвам тези режими, но наистина леко се дръпнах от тях. Какво ми промени мнението? Личният ми опит :) А и малко адекватна помощ получих тук, та така.
Миналата година по това време се научих да ям пак въглехидрати(малко по-раничко беше в интерес на истината) и те не са типичните въглехидрати - ям овес, ръж, кафяви и пълнозърнести неща, което приближава диетата ми пак до НВД-то. Ау, днес дори един картоф изядох :-) Но не ги ли ям, има опасност да прекаля с белтъка, а това вече не е хубаво. Има опасност и по някое време да преям с нещо, дето не трябва и последиците за мен са повече от здравословни...Да чукам на дърво, не съм озверявала през последната година. Абе аз не съм озверявала откакто си вкарвам тези храни сякаш!

казано от Winnie на 22.04.09, 13:25:

опасност да прекаля с белтъка, а това вече не е хубаво

Извинявам се че пиша по темата и се осмелявам да попитам, но защо прекаляването с белтък се счита за не хубаво. Много хора казват, че няма лошо да се прекалява защото минава през храносмилателния тракт и тялото го обработва, а каквото му е излишно просто си го изхвърля....в крайна сметка ...освен въглехидратите човек трябва ли да държи и протеина под много много строг контрол

DE

22.04.09
13:32

Ами ще последвам светлия ти пример и ще захапя кафявия ориз, кафявите спагети и ръжените филийки ;-)
На мен белтъка честичко ми е твърде висок, и то отдавна, и лекинко ме притесняваше това, но много си обичам месо и т.н. и нямаше почти начин да го намаля.
С въглехидрат и месо по-скоро за цвят, или поне не колкото по принцип ям, наистина ще се получи.

DE

22.04.09
13:33

казано от Иван Шишманов на 22.04.09, 13:32:

казано от Winnie на 22.04.09, 13:25:

опасност да прекаля с белтъка, а това вече не е хубаво

Извинявам се че пиша по темата и се осмелявам да попитам, но защо прекаляването с белтък се счита за не хубаво. Много хора казват, че няма лошо да се прекалява защото минава през храносмилателния тракт и тялото го обработва, а каквото му е излишно просто си го изхвърля....в крайна сметка ...освен въглехидратите човек трябва ли да държи и протеина под много много строг контрол

И на мен ми се ще да задам този въпрос.

22.04.09
14:20

Няколко причини, важни за мен:
1. Дехидратация
2. Кетоза
3. Загуба на костна минерална плътност
4. Загуба на мускулна маса
5. Обща имунна слабост
6. Повишено ПХ
....
малко ли е :)

DE

22.04.09
14:25

Никак даже...

казано от Winnie на 22.04.09, 14:20:

Няколко причини, важни за мен:
1. Дехидратация
2. Кетоза
3. Загуба на костна минерална плътност
4. Загуба на мускулна маса
5. Обща имунна слабост
6. Повишено ПХ

Това всичко може да си докараш от твърде много протеин ли ...

DE

22.04.09
14:38

Явно, не вярвам Уини да е изброявала произволни болежки.......................

22.04.09
14:45

Да, това се получава. И не са само констатации от лични болежки. Има изписани мат’риали, които за жалост прочетох малко късно ;-)

DE

22.04.09
14:49

Уини, а може ли с 2 думи, кат’ за идиот - защо е това набъбване/подуване преди да отслабнеш.. уж... звучи като научна фантастика, писана от някоя дама набиваща донъти и пиеща диетична кола, която се успокоява защо не отслабва ;-)
Мислех сама да потърся в интернет ама просто не знам какви ключови думи да задам... някак “що надебелях” мисля няма да ми даде reliable резултати.
Та ако може - така с 2 думи... някакво обяснение, или поне насока.

Мнението беше редактирано от Denichkata на 22.04.09 14:49.

22.04.09
15:07

Тялото ти в момента е в голям шок - натоварваш го, системите му се бъгват... не знае какво става. Подготвя се да става по-голямо и по-силно, щото ти го изискваш с натоварването. ако му вкараш повече нутриенти, ще стане. Но тук няма да качваме, нали?
С тренировките го принуждаваш да задържа все повече гликоген, необходим за тренировката. Гликогена задържа вода, 1 гр. гликоген задържа 2,7гр. вода. Ама и гликогена е необходим за горенето, и водата - и тя. Ще се оттече малко по малко.
Затова не трябва да се тръгва с идеята “искам да се вталя за 2 седмици”. Не става. Необходими са месеци. И стига си гледа старите дънки ;-)

Дени, за твое успокоение - аз постоянно се подувам и отпускам после. След всяка по-тежка тренировка на следващия ден имам проблем с дънките. СЛед това обаче всичко си се наглася - радвай се, значи имаш напредък :)

22.04.09
15:25

Winnie - тези неща които си ги написала за протеина, дефакто усещаш ли ги? И колко протеин приемаш на ден?

22.04.09
17:15

Вече не, Калояне. Но и вече не прекалявам с протеините, ям си и въглените и съм пушка :)
Но, преди време ги усещах категорично. А тогава се мъчих с въпросните диети... колко грама протеин съм изяждала? Доста са били, защото преяждам по принцип и дефакто, ако я карам без въглехидрати. Преяждам с белтъчините реално :) И никакви мазнини не могат да ме опраят.
По едно време си мислех, че проблемът с костите е на хормонално ниво, нали калциевата обмяна е хормонална. Но после разбрах за т.н. калциурия (загуба на калций), която е резултат от високи приеми на животински протеини, които съдържат сяра. И си получих обяснението за себе си.
Сега, това дето съветвам Дени, да не прекалява с протеина, е защото е жена. При нас костите са проблемни. Не знам при мъжете точно как се отразява дълго-поддържаният азотен положителен баланс, но за нас не е много добре.

DE

23.04.09
13:24

Mмм готвя си кафяв ориз с броколи, бейби морковчета (мнооого малко), пилешко филе и скариди.

Мнението беше редактирано от Denichkata на 23.04.09 13:25.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1