Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

Добро утро - честит имен ден на патерици на всички :)

Вчера беше един страхотен ден - направих първата тренировка навън - открих сезона. С Павел взехме малката пудовка и малко ластици и хайде в парка - беше невероятно.
1. Спринтове по 50 метра като единият ластик ми е вързан за кръста и Павел го опъва назад х 15 (това ти ебава майката на краката, а да не говорим как се задъхах)
2. Повдигане на пръсти за прасец. 3х отказ
3. Суинг с изхвърляне - демек правиш суинга и мяташ пудовката напред ( лелеееееееее градинката стана на кратери - ама е яко много - бях като гюлехвърлячка) 3х10
4. High-pull с изхвъляне (тука внимавайте да не ви падне пудовката на главата хахахах) х5
5. изхляне от пред гърди 1 ръка х5 на ръка
6. изхвърляне от пред гърди с 2 ръце -х 10
7. пистолет - тука вързахме едния ластик за един клон и се дъжах за него 5х3 на крак
8. Опъване на ластик зад гръб - за долен трапец
Интервално бягане 15 мин

СУУУПЕР Е :) Няма такъв кеф - зеленина, птички тревички и чист въздух :)

Храната:

08:00 - 2 филии немски хляб намазани с 2 сл крема сирене лайт и 40 гр пушена сьомга, запечени на тиган
ТРЕНИРОВКАТА
11:30 - доза нектар с 20 мл мляко 0,1%, шепа малини и 30 гр микс ядки
14:00 - агнешко 200 гр, зелена салата
17:00 - още 1 доза нектар с мляко и малини
20:30 - пилешко с доматен сос 150 гр, зелена салата, настърган пармезан 30 гр

Много много много готин ден - получих и подарък - мини зайче - сиво :) Събира ми се в шепата.

Това е от мен -започшам седмицата в много добро настроение, дано и при вас е така.

ОО и забравих да кажа - файр-а ми изкара вените по корема пак :) ИХУуууу

13.04.09
08:45

Как така вените? Я ги снимай!

13.04.09
08:52

Егати и якото! Искам и аз да тренирам на зелено! :)
Ще пусна аз муха да кросфитим на зелено ;)

Иве, вените на корема при мен се показват понякога в дясната горна част, където свършват ребрата...Е, една веничка ми се показва, де, не много...Ама нинам Венциту дали има предвид същото :)

казано от Limka на 13.04.09, 08:52:

Егати и якото! Искам и аз да тренирам на зелено! :)
Ще пусна аз муха да кросфитим на зелено ;)

Иве, вените на корема при мен се показват понякога в дясната горна част, където свършват ребрата...Е, една веничка ми се показва, де, не много...Ама нинам Венциту дали има предвид същото :)

Мне при мен са в долната част на корема - над слабините :) Ще ги снимама следващата седмица като дойде ред за снимки :)

МНого е яко на зелено - другата седмица пак

13.04.09
09:18

А сещам се - при ингвиналните гънки

Добро утро и от мен, набързо да запиша храницата от вчера и да продължавам с останалите задачки:
07:00 - 2 яйца, гауда 50 гр, 50 гр шунка
10:30 -  доза протеин 30 гр ядки
13:00 - дроб сърма с черен ориз около 200 гр, кис мляко 2% 100 гр, зелена салата
15:30 - телешко на скара 100 гр, сирене, 10 гр, домат
18:00 - 3 рула от пуешка шунка и ескуиза 13%
21:00 - бъргър от свинско месо 150 гр и моцарела 40 гр, зелена салата, сирене натрошено 30 гр

Ходих на спининг при лудия :) Който вчера беше още по-луд :) Почнах да пия 2х2 файър-а и на спининга направо онемяха колко енергия имам

Това е от мен заега - лек ден на всички.

14.04.09
05:02

Чета, чета аззз.. и много ти се кефя на постовете!! Номер едно, мацка!!  ;-)

казано от Мария Никифорова на 14.04.09, 05:02:

Чета, чета аззз.. и много ти се кефя на постовете!! Номер едно, мацка!!  ;-)

хехе :) а ти къде се губиш? защо не пишеш? нещо ме съмняваш!

Добро утро ;) Вчера не беше нещо особено:

07:00 - 2 яйца, 100 гр котидж, ягоди и малини 1 чаша общо
10:00 - доза нектар с мляко 200 мл 1.5%, 30 гр ядки микс
12:00 - 1 кюфте като вчерашното: свинско 100 гр, моцарела 40 гр, зелена салата, сирене 30 гр
14:30 - 3 сл овес, кис мляко 200 гр
17:00 - 100 гр пилешко, катък 80 гр
ТРЕНИРОВКА
21:00 - роле от пилешко и бекон 150 гр, броколи с млечен сос 150 гр

Броколите със соса бяха от пикадили купени, но адски ме надуха - повече няма да експериментирам с купешки салата... знаех си аз. Май пак ми е много храната - закуската не ме засити много много иоттам тръгна цялата работа. И като цяло не си чувствах корема ОК днес - повече мляко няма да пия и точка.

Тренировка:

набирания с 12 кг помощ - до отказ - май бяха 5х2 и 3х1
странична изометрия на стойката за хиперекстензии с 10 кг диск 3х1 мин на страна
изометрия за корем на пейка - краката и дупето са отвън, тялото е изцяло хоризонтално и коремът е съкратен 3хотказ
суингове 150 бр

Странна тренировка - уь нищо пък супер много ме измори, въпреки файр-а. А и бая време продължи - около час и 10 мин.

Пак съм изпаднала в състояние, в което си мисля, че нямам прогрес. Пак ми дойде и цикъла преди да си свърша опаковката противозачатъчни, въпреки че не съм изпускала хапче и си ги пия супер стриктно по едно и също време. Предполагам, че пак задържам вода, не знам. Дано да ми мине скоро, че ми писна егати.....Изнервена съм много.

Не съм писала, защото  нещо нямам никакво желание. Депресията ме обвзе вече тотално. Уж се храня правилно, уж тренирам добре, а прогрес - 0. Само тъпча на едно място и вече не знам нито защо, нито какво става с мен, нито как да го променя. Може би пък очаквам прекалено бързи резултати, което знам че при мен с този нисък % мазнини няма как да стане. Но просто съм свикнала да виждам всяка седмица някаква промяна - а сега съм наникъде. Хм, лесно е да съветваш другите хора и да им обесняваш, че понякога се достига до застой и че упоритост и продължителност му е майката, но когато ти опре до собствената глава, можеш да полудееш направо. Опитвам се да мисля позитивно (или да не го мисля изобщо), но явно и това не мога, а съм наясно, че с това негативно отношение до никъде няма да я докарам.

Оф, стига толкоа мрънкане, че си омръзнах сама на себе си.
За вчера храната:
07:00 - 50 гр овес сварен във вода, 30 гр ядки, 1/2 доза протеин, 2-3 ягоди (между другото добре се получи)
10:00 - 1 яйце, 2 парчета пуешка шунка, 1 сл катък
13:00 - слата цезар без дресинга, рулца от спанак, рикота и пармезан.
15:00 - 40 гр пълнозърнести овесени бисквити без захар
17:00 - още половин доза протеин
ТРЕНИРОВКА
20:30 - зелена салата, пилешки бонфилета 130 гр
22:00 - 50 гр рикота, 50 гр кис мляко, 50 гр крема лайт с малко стевия и ванилия (умирах за сладко)
Храната ми пак е супер много. Правилна, ама много. Голямо прасе съм.

Тренировка:
Кросфит
клек х10
гуд морнинг х 10
пуш преса х 5
с 30 кг (рекорд - може да не свалям мазнини, но поне силата ми расте) 5 серии 45 сек почивка

планкове на 1 ръка 5х5 на ръка
янди в суперсерия с повдигане на крака от вис - 3х отказ
20 мин крос тренажор пулс 150

Ми това е - имах и доста сериозен разговор с Павел (демек посдърпахме се) по въпроса с тренировките. Посъветва ме и да се опитам да кача малко въглехидрата и да намаля мазнините от животински произход. Не е драстична разликата - просто да ям обезмаслени млека и сирена, и пиле и пуйка и риба вместо телешко и свинско. Ще пробвам за седмица, пък да видим. Така или иначе май нямам какво да губя на този етап.

Лек ден от мене.

16.04.09
12:30

казано от Венцеслава Атилова на 16.04.09, 12:00:

Не съм писала, защото  нещо нямам никакво желание. Депресията ме обвзе вече тотално. Уж се храня правилно, уж тренирам добре, а прогрес - 0. Само тъпча на едно място и вече не знам нито защо, нито какво става с мен, нито как да го променя. Може би пък очаквам прекалено бързи резултати, което знам че при мен с този нисък % мазнини няма как да стане. Но просто съм свикнала да виждам всяка седмица някаква промяна - а сега съм наникъде. Хм, лесно е да съветваш другите хора и да им обесняваш, че понякога се достига до застой и че упоритост и продължителност му е майката, но когато ти опре до собствената глава, можеш да полудееш направо. Опитвам се да мисля позитивно (или да не го мисля изобщо), но явно и това не мога, а съм наясно, че с това негативно отношение до никъде няма да я докарам.

Оф, стига толкоа мрънкане, че си омръзнах сама на себе си.

Венци!
Е, сега вече ще ти се накарам! Къде си чула и видяла движение само напред и нагоре? Ти за сефте ли влизаш в зала? Не “уж”, а съвсем правилно се храниш и тренираш! Що за изявления?!?  Та дори и биоритмите се движат нагоре и надолу. Никога не може да постигнеш постоянен прогрес - противоестествено е. Задръж положението така, тялото ще натрупа сили за следващия качествен скок и хайде пак напред! Може да ти се струва, че тъпчеш на едно място, но КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ НАТРУПВАНИЯ, ВОДЯТ ДО КАЧЕСТВЕНИ ИЗМЕНЕНИЯ! Т.е. натрупването на количество тренировки, непременно ще доведе качествен прогрес. В твоя случай, ти си приела процента подкожна мазнина за определяща прогреса. Грешно според мен. Изведи на преден план друга цел. Например набиранията (ако не се лъжа искаше да подобриш постиженията там) и забрави за няколко седмици кантара и сантиметъра. В заключение - всеки минава през подобни депресивни моменти, важното е да са по-кратки  ;-P

16.04.09
12:30

Ей, Венци, абе аз не виждам какво още гониш, ти изглеждаш страхотно в момента :) само поддържай вече, какви резултати гониш ми е чудно?

:) Vic, дам спирам да се гледам в огледалото (хехе не буквално де, ама.... не и по онзи супер критичен начин). Но просто.... досега никога не съм имала застой - мислех си, че едва ли не на мен няма да ми се случи хахах колко съм глупава не е истина. Януари и февруари имах страхотен напредък. Март май дръпнах назад и то явно доста - знам как стана, сама съм си виновна, вече е средата на април и аз още не съм си възвърнала формата от края февруари. Изнервя ме адски много това нещо, явно съм се вманиачила.

Веси - в по-краткосрочен пла, искам да си върна формата от крач на февруари, в дългосрочен - искам последен ред плочки на корема и да изчистя още малко “пояса”. Невъзможните неща, имайки предвид моята структура. Тва е.

Но това са доста повърхностно цели като цяло.

16.04.09
12:48

казано от Венцеслава Атилова на 16.04.09, 12:45:

:) Vic, дам спирам да се гледам в огледалото (хехе не буквално де, ама.... не и по онзи супер критичен начин). Но просто.... досега никога не съм имала застой - мислех си, че едва ли не на мен няма да ми се случи хахах колко съм глупава не е истина. Януари и февруари имах страхотен напредък. Март май дръпнах назад и то явно доста - знам как стана, сама съм си виновна, вече е средата на април и аз още не съм си възвърнала формата от края февруари. Изнервя ме адски много това нещо, явно съм се вманиачила.

Веси - в по-краткосрочен пла, искам да си върна формата от крач на февруари, в дългосрочен - искам последен ред плочки на корема и да изчистя още малко “пояса”. Невъзможните неща, имайки предвид моята структура. Тва е.

Незнам, за мен си перфектна и така, аз да стана като теб....ехеее.....:) усмихни се Венци :)

Права си, всичко си е в главата ми - трябва да се науча да се харесвам просто, да не съм толкова критична към себе си, да се радвам на това което имам, но просто не знам как става този номер.....

ER

16.04.09
12:51

Абе я си гледай заека и не се знаимавай с глупости :p

казано от eraziel на 16.04.09, 12:51:

Абе я си гледай заека и не се знаимавай с глупости :p

Да бе като се замисля - има хора дето не могат да ходят, да виждат, не знаят къде ще спят довечера, какво ще ядат, аз оревах орталъка за някви толкова преходни и малкозначими неща, чеееееее.....

Венци нали няма да се готвиш за състезание, недей се вманичава и не прекалявай, все пак ти спортуваш за здраве а професионалния и прекалено вманиачения спорт вече не е за здраве. Посмали малко темпото живей си живота както ти харесва но не се вглъбявай в тялото си. БТВ бил съм на доста състезания и можеш да бъдеш сигурна, че с тази си форма в предвид няколко фактора 100% може да удариш медал, пък и като нищо златен на някое републиканско или балканско. Чакаме снимки на заека :)

16.04.09
13:55

Венци, съвземи се ...... изглеждаш много добре, няма какво повече да се “дялка” по теб ;) Сега се замисли дали се чувстваш добре!
Това твое състояние ми е много познато и мога да твърдя, че не е здравословно.... Направи както ти е казал  Павел!
Правиш  ли “мръсни” дни?

16.04.09
13:56

Венци, аз ще ти кажа, че много добре те разбирам.
Моите цикли са същите - прогрес Януари + февруари; март - назад яко, вдигнах кръвно, трябваше да спра бърнъри и всякакви добавки. Още не мога да се върна във февруарска форма..а лятото идва... А сега и кръста, за капак...и не мога да тренирам нормално! Ту се отчайвам, ту ми е смешно...Представяш ли си за какви смешни неща се вайкам?! Има хора, които наистина имат проблеми...хора, които не физически не могат да тренират; хора, които не могат да си позволят да ядат 1/5 от нещата, които аз ям; и най-вече, хора, които дори не са осъзнали, че е добре да се погрижат за здравето си! Ние сме на правия път! Просто още не сме стигнали края му!
И к’во като не стане за това лято? Винаги ще има следващо, и следващо...А и ако сега станеш ‘перфектна’, след това какви цели ще си поставяш?!
Така че, както ти каза Vic, наслаждавай се на тренировките, на слънцето и на живота...рано или късно ще минеш и това (явно по-голямо) стъпало!

16.04.09
14:47

Значи затова беше толкова намусена и тъжна вчера...... Венци, Венци-и-и-иииии....

Мнението беше редактирано от maria на 17.04.09 05:54.

16.04.09
17:21

Венци, малко ме разочароваш... каква е всъщност крайната ти цел? Какво искаш от тялото си? Правиш впечатление на здраво стъпила на земята и прекрасно знаеща какво иска също толкова прекрасна млада дама! Докъде смяташ да стигнеш? Най-долен ред плочки и изпъкнали вени, които да го прекосяват?! Страхотна красота, няма що!:) Не се вманиачавай - ти си страхотна жена и си стигнала доста зад границата, постижима за повечето ти посестрими. Просто задръж нещата малко. Не е възможно да си недоволна на този етап! Огледай се - не виждаш ли възхитени погледи? Съмнявам се ... Престани да се взираш в горкото си красиво тяло и го остави да се порадва на резултата - порадвай се и ти ...:) Поздрави! :)

17.04.09
06:37

Eдин човек искал да се самоубива и решил да скача от моста.
От долу стар рибар го видял и му казал: Ей я ела за малко.
-Немога зает съм ще скачам.-отговорил самоубиеца.
-Абе ела като ти казвам!-казал стареца.
Отишъл нашия човек при стареца, и му казал:
-Дотегна ми от живота ще скачам.
А старецът му казал:
-Я се пребери у вас седни, успокой се и прочети ей тази бележка.
Човекът се прибрал и прочел “Няма да е все така!”
Брей казал си човекък, то в това има смисъл, и се заловил за работа и
натрупал състояние, фирми, коли, жени.
И по едно време се сетил за стария рибар който му
помогнал преди време с тази бележка.
Отишъл при него и му казал:
-Ей старче ти ми помогна сега ще ти купя яхта да ловиш риба,
някоя къща да ти построя каквото кажеш, сега имам много пари.
А старецът му казал:
-Я се прибери у вас, отпусни се и си прочети бележката,
ти май отдавна не си я чел.

Така че не се тормози, “Няма да е все така!!”

Мнението беше редактирано от maria на 17.04.09 06:40.

Иже, права си (както винаги), ще да взема да престана с тия плочки, яе то мойто е патология вече.

Мария, мерси и на теб за подкрепата :)

Такааам аз колко съм.... да не ви казвам. Писах писах и изтрих всичко. Та да почвам:

Четвъртък 17ти:
07:00 - 3 филии немски хляб ръжен (около 150 гр), 2 сл крема лайт, 30 гр пушена сьомга, моцарела 40 гр
10:00 - доза нектар, 20 гр ядки
12:30 - 80 гр филе пангасиус, зелена салата, 50 гр рикота
15:30 - 200 гр кис мляко 0,1%, извара 50 гр, 1 сл пшеничен зародиш, 1 сл трици
ТРЕНИРОВКА
21:00 - телешко 130 гр, зелена салата

Малко храна. За мен особено си е направоооо нищожна....

Такам тренировката - случи ми се нещо доста интересно. След 6 тренировки подред бях ревила да отида да направя едни 40 мин кардио и да си ходя. Павел ме качи на крос тренажора и целта беше да си ждигна пулса на 150 ( за да съм във фет бърнинг зоната). Е да ама не - 110 и то на скорост 22. Не можах да го вдигна дори и след 15 мин бясно въртене. Отказах се и отидох да направя 100 суинга и 100 бърпета. Хич не ми беше лесно обаче. После реших да се опитам да се набера - и познайте - УСПЯХ :) :) Не много чиста техника, но успях :) Най-накрая. Още 1 седмица ще тренирам тежко, за да мога да правя 2 поне по 2 чисти набирания и след това почвам само пудовки, комплекси и кросфит. Ох най-накрая. След набирането решихме пак да пробваме с пулса и пак не можах. Хм, явно прекалено много съм свикнала на натоварване. Ще почивам 3 дни и да видим.

Та в съкратен вариант тренировката ми изглеьдаше така:
15 мин бясно кардио
100 суинга 100 бърпета в серии по 5 - време 18 мин, лошо станала съм доста бавна и тромава от тези тежки тренировки, но това ще се поправи
Набиране
още 15 мин бясно кардио
пак Набиране

Хм. Давайте идеи ко да прайм с тоя пулс.

Вчера, 17ти:
Храната:
07:00 - 3 филии хляб немски (130 гр), моцарела 60 гр
10:00 - нектар, 20 гр ядки
12:30 _ филе пангасиус 130 гр, зелена салата, ръжен хляб 60 гр
15:30 - 200 гр кис мляко 0,1%, половин доза нектар
20:30 - пиле 130 гр, зелена салта, сирене лайт 30 гр
22:30 - кис мляко 100 гр, котидж 50 гр, 2 сл плодово мляко 0,1%

Тренировка нямаше, но цял ден подреждахме новия магазин - тоест цял ден мъкнене на канапета масии  тн.
Храната пак не е мбного - дано да позаслабна :) хехе майтапя се

Хайде отивам да боядисвам яйца :)

Цуни

Опи :)Христос Воскресе, как сте маймуни?

Събота и неделя при мен си беше едно добро празнично омазване - събота следобед не издържах и хапнах козунак малко, което не си беше много страшно, за сметка на това обаче неделя си се натъпках подобаваяо. После като мрънкам, че нямам прогрес, да ми напомните защо :) Хубавото обаче е ,че не пих никакъв алкохол и да ви кажа нямам го онова гузно чувство и онази неприятна подутост както става обикновено. Не- всичко си е в норма - аз доволен и щастлив.

Не съм и тренирала абе отдадох се на пълен разгул хахаха, днес обаче съм обратно на линия с тренировка и храна.

това е, храна не ми се пише, а и толкова много ядох вчера, че не си спомням дори.

20.04.09
10:18

”Павел ме качи на крос тренажора и целта беше да си ждигна пулса на 150 ( за да съм във фет бърнинг зоната). Е да ама не - 110 и то на скорост 22. Не можах да го вдигна дори и след 15 мин бясно въртене.”

Това е много интересно... на мене последният път ми каза да си направя кариото в нас на колелото - 30 мин / пулс 150 (нямаше свободен уред в залата). И аз като се качих на колелото, въртях на макс, сърцето ми щеше да изкочи, а дисплеят отчиташе пулс 120-125… и аз... чудех се защо... ама отговор не получих... тоест каквото и да правя, както и да въртя, не можах да го вдигна тоя пулс!!

Мнението беше редактирано от maria на 20.04.09 10:19.

20.04.09
10:26

Ако е с ханд’с сензори - не отчитат най-правилно, най-добре си е пулсомера..

Мария, при мен е защото съм станала прекалено ефективна - с многото трениране посто тялото ми е свикнало и не се шокира. При теб е предполагам защото правиш повече кардио отколкото нещо друго - тоест тялото ти също е свикналоо с това натоварване. Направи 10-15 бърпета и пак се метни на колелото да видиш :) Другото е, че както казва тони тия сензори не е много ясно колко отчитат. При мен лошото е, че аз направих 100 бърпета и 100 суинга - това си е сериозно натоварване, но пак не можах да го вдигна тъпия му пулс.

20.04.09
10:37

казано от Венцеслава Атилова на 20.04.09, 10:32:

При мен лошото е, че аз направих 100 бърпета и 100 суинга - това си е сериозно натоварване, но пак не можах да го вдигна тъпия му пулс.

Пробвай собственоръчно да си замериш пулса.

казано от tonu на 20.04.09, 10:37:

казано от Венцеслава Атилова на 20.04.09, 10:32:

При мен лошото е, че аз направих 100 бърпета и 100 суинга - това си е сериозно натоварване, но пак не можах да го вдигна тъпия му пулс.

Пробвай собственоръчно да си замериш пулса.

еми ако утре пак го имам същия проблем, ще видя. А освен това бях взела и файър и л-карнитин преди това - демек те трябва да ти вдигнат пулса също.....

NE

20.04.09
11:48

И аз не мога да си вдигам пулса по принцип ама днес си правих някакви експерименти с кростренажора-ту на степен 0,ту на степен 4 с еднакво темпо че взе от време на време да се вдига до 160 и да пада до 90 :-)
ако пулса е под 150 това значи ли че човек не гори мазнини?

казано от newgirl90 на 20.04.09, 11:48:

И аз не мога да си вдигам пулса по принцип ама днес си правих някакви експерименти с кростренажора-ту на степен 0,ту на степен 4 с еднакво темпо че взе от време на време да се вдига до 160 и да пада до 90 :-)

пулс 150 при моят ръст, кг и години е фет-бърнинг зоната. Но това не значи, че ако съм под или над 150 не горя мазнини - просто с тях горя и мускул и гликоген. Ако съм във фетбърнинг зоната горя предимно мазнини. Фетбърнинг зоната е 75% от макс ти пулс. В интернет има много по въпроса, прочети. Това което ти си направила, не е “да си играя с кростренажора”. Казва се интервално кардио или hiit. И за него има много мат’риал.

20.04.09
11:57

казано от newgirl90 на 20.04.09, 11:48:

Ще си позволя да отговора въпреки че въпроса е зададен в на венци дневника но пък не е конкретизиран към някои ;) Тааа... има една формула 220-годините  и от тази 65-75%  трябва да държиш пулса. Но не се вманиачавай в пулса просто гледай храната и аеробното натоварване и така ;)

NE

20.04.09
12:29

ами аз съм чела за интервалното кардио но никога не съм успявала да го направя.ако това което направих днес е било интервално кардио-браво на мене :-)

tonu,благодаря за инфото :) ще се старая от утре да поддържам 141 пулс макар че ще ми е трудно защото съм свикнала с натоварвания

Здравейте от мен :)

Вчера бях супер примерна.
Храницата:
07:00 - 30 гр мюсли, 3 сушени кайсии, 4-5 ягоди, 30 гр ядки, 200 гр кис мляко 2%
10:00 - 1 варено яйце, шунка пуешка 50 гр, 50 гр сирене лайт
12:30 - 100 гр пилешко бонфиле, зелена салата, 1 филия фитнес хляб, извара 50 гр
16:00 - 1 варено яйце, извара 50 гр, пилешко бонфиле 30 гр
20:30 - пак пилешко бонфиле 130 гр, зелена салата
Общо 1500 кал някъде. Нарочно така го направих - лек калориен шок.
Тренировка - див спининг. Направихме табата- спининг - 4 мин въртиш макс скорост, докато не ти изхвръкне сърцето. После на всеки 30 сек вдигаш с половин оборот ихууу изпотих се добре.

Днес ще гледам да вържа около 1700 кал, утре- 1900 и после пак 1500. Да видим ще имам ли някакво подобрение. Вдигнах и дозата файър. Сега пия 2 сутрин, 2 следобед и 1 преди трнировка. Вече не се изнервям толкошва много, нямам и проблеми със съня. Туй то/

21.04.09
15:19

По-добре файъра да е разпределен 2х1х2, ако ще са 5 бр. табл. Щом нямаш проблем със съня давай 2 преди тренировка.

Ще го пробвам днес така - пък да видим.

И така - за вчера:
Храната:

07:30 - 3 малки филии някъв немски хляб, крема сирене лайт 30 гр, сьомга пушена 30 гр, моцарела 50 гр
10:30 - нектар, ядки 30 гр
12:30 - пиле на скара 130 гр, извара 50 гр, спанак, зелена салата
17:00 - мдаа голяма дупка ама бях на фризьор от 3, та нямаше как - 1 варено яйце, извара 30 гр, домат + малко зелена салата
20:30 - филе пангасиус 140 гр, зелена салата, остатъка от спанака с извара (около 150 гр общо)

Тренировка:
Набиране 3х1 (до горееееееееееееееееееееееееееееееее ихуууууууууууууууу)
долен скрипец 3х1 52 кг
Комплкс пудовка 16 кг:
суинг х10
суинг +обръщане х 3 на ръка
high pull х 10
суинг +обръщане х 3 на ръка

5 серии, 30 сек почивка
После 20 мин крос тренажор на пулс 150

Този път нямах никакви проблеми с пулса :) Като се качих ми беше 170, свалих го на 150 и въртииии :)
Доволна съм от вчера, но храната определено ми дойде малко - спах адски неспокойно, бидих се няколко пъти и само чаках да стане 7, за да закуся. Удържах се да не ям през нощта де, но днес ще хапна повечко. Почнах и новата си фаза - само коплекси. Разделям се с 5х5 до октомври :) Хайде стоскайте палци да ги уморя тия последни мазнини, че ми писна да се занимавам с тях вече.

22.04.09
21:09

Венци, гледах някъде, че си взимала кътс преди...от кой от двата си по-доволна (кътс / файър). Питам, щото на мен файърът не ми действа така, както на другите, и съм се зачудила към какво да се насоча като го свърша. Как ти се отразява файърът?

Мнението беше редактирано от Инис на 23.04.09 07:06.

inis, здрасти, малко е рано все още да направя сравнение, тъй като съм едва на 2та седмица от файър-а. Иначе как ми действа - дава ми много енергия, може би малко по-издръжлива съм с негова помоя, вдига ми температурата (потя се яката) иииииииииииииии ме изнервя. Като свърша опаковката ще ти кажа цялостни впечатления.
Кътс - доволна съм определено. Със сигурност няма толкова силно изразен термогенен ефект, не ме изнервяше изобщо, нито пък съм имала такива приливи на енергия. Но за сметка на това се изчистих адски много с него. Държа да отбележа оначе, че тогава имах и доста повечко за чистене, и че почнах да го пия януари - точно след коледното освинване (целият декември бях на “зърнена” диета - ям каквото зърна ;) ). И та кътс е добър избор, аз съм за - даже си мислих като ми свърши файър да направя 2 седмици почивка и после кътс пак - и съм готова за плажа :).

И така и така съм почнала да пиша да отбележа вчера какво правих:
храница и водица:
07:00 - 100 гр чиабата пълнозърнеста запечена с 1 яйце, 50 гр извара, 50 гр сирене крема лайт
10:00 - 4 диетични биквитки Gullon (без захар, с 23 гр фибри на 100 гр), кис. мляко 0.1% 100 гр
13:00 - зелен грах 150 гр, телешко на скара 150 гр
16:00 - извара 50 гр, кис мляко 0.1% 100 гр, 3 бисквитки
ТРЕНИРОВКА
21:30 - пилешко на скара 150 гр, зелена салата, рикота 30 гр

Пф според вас това дали има 1800 кал? Май не.....

Тренировката:
Комплекс:
тръстър
High pull
тяга
2 серии х10 с 30 кг
3 серии х 15 с 20 кг
30 сек почивка
накрая имах отказ - предмишниците ми изпуснаха - лош хват, лоша работа. Следващият път- с фитили

странична ротация за корем с кабел - 16 кг
5х15 на страна без почивка
“колело” като тялото ми е на лежанка и дупето и краката висят във въздуха 3х8 на крак
баланс на колене върху фитбол 3х1 мин
20 мин кардио на пулс 150

Днес съм като разглобена

Хайде лек ден :)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 23.04.09 08:47.

23.04.09
08:56

Венци, скоро не си показвала актуална снимка:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1