LC периода на Thrashmetal

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Thrashmetal на 30.04.09, 04:36:

Хвърлих соевия протеин на боклука - не мисля, че адските газове и пъпките които ми излизат са странични ефекти, за които мога просто да си затворя очите и да ги преглътна.

Някои хора във форума очакваха и предупредиха за възможноста да се появи подобен ефект.

30.04.09
10:23

казано от Иван Шишманов на 30.04.09, 04:41:

Хвърлих соевия протеин на боклука - не мисля, че адските газове и пъпките които ми излизат са странични ефекти, за които мога просто да си затворя очите и да ги преглътна.

Някои хора във форума очакваха и предупредиха за възможноста да се появи подобен ефект.

Не съм отхвърлял нито едно мнение по въпроса. Протеина вече го имах независимо дали съм го искал или не. Затова реших да видя за какво става дума - прави се оказаха тези, които предупредиха за подобни странични ефекти.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.04.09 10:23.

30.04.09
18:08

Добре де, мама му стара! Не може ли хората да спрат да ми се пречкат по пътя? Писна ми да ми дават насоки в живота и да ми наливат житейски акъл. Писна ми! В момента качвам, искам да стана 80 кила до няколко месеца (сега съм 74) и да стигна 300 трибой (в момента лежанка: 80, тяга: 110, клек: 100 = 290) и при тази си цел баба ми днеска дойде до нас със една нейна приятелка на нейните години и нейната приятелка като ме видя че си сипвам кола лайт ми казва “аве оно и от газираното са дебеуее”, а буквално 30 секунди след това ми каза “па сложи малко о’лю на туй да ти блажно” докато си сервирах пилешките гърди. Не спря да ме пита как да гаджетата, а като й кажа, че не върви работата и обяснявам внимателно, че не върви с гаджетата защото ДОРИ НЕ ТЪРСЯ гаджета, а тя ми обяснява “спокойно бееее и моа мъж е биу дебеличак като е бил малак, оно е нормауно за м’ъш” ДА Й ГО НАЧУКАМ!!! Мразя срещите с роднини и стари семейни приятели. Мразя разговорите на такива теми със хора, които през живота си дори един ред литература по тая тема не са изчели, а ще ми дават акъл. А повечето ми приятели, да не кажа всички са такива.

Встрани от емоциите днеска си беше ден като всички останали - чиста и хубава закуска, чийт в училище, обилен обяд, кардио на гладно, около 300гр. овесени ядки за целия ден. Последните 2-3 хранения не съдържаха много въглехидрати, тъй като днес нямаше силова тренировка, само половин час тичане.

Хаха то ако на 80 кг те нареждат, че си дебел незнам сигрно на 100-130 биха те застрелвали за назидание пред родата.

30.04.09
18:17

казано от Thrashmetal на 30.04.09, 10:23:

казано от Иван Шишманов на 30.04.09, 04:41:

Не съм отхвърлял нито едно мнение по въпроса. Протеина вече го имах независимо дали съм го искал или не. Затова реших да видя за какво става дума - прави се оказаха тези, които предупредиха за подобни странични ефекти.

а тези ефекти са породени като цяло от соята или от въпросния соев протеин. Питам, защото се замислям едното ми ядене в училище да бъде печена соя + кисело мляко.

30.04.09
18:18

казано от Thrashmetal на 30.04.09, 18:08:

Добре де, мама му стара! ...

Много негативни емоции, много нещо :) И за какво? Давай го по-спокойно ;)

казано от Иван Шишманов на 30.04.09, 18:10:

Хаха то ако на 80 кг те нареждат, че си дебел незнам сигрно на 100-130 биха те застрелвали за назидание пред родата.

И аз съм бил дебел на толкова кг, то не е само до килата.

казано от Thrashmetal на 30.04.09, 18:08:

Добре де, мама му стара! Не може ли хората да спрат да ми се пречкат по пътя? Писна ми да ми дават насоки в живота и да ми наливат житейски акъл. Писна ми! В момента качвам, искам да стана 80 кила до няколко месеца (сега съм 74) и да стигна 300 трибой (в момента лежанка: 80, тяга: 110, клек: 100 = 290) и при тази си цел баба ми днеска дойде до нас със една нейна приятелка на нейните години и нейната приятелка като ме видя че си сипвам кола лайт ми казва “аве оно и от газираното са дебеуее”, а буквално 30 секунди след това ми каза “па сложи малко о’лю на туй да ти блажно” докато си сервирах пилешките гърди. Не спря да ме пита как да гаджетата, а като й кажа, че не върви работата и обяснявам внимателно, че не върви с гаджетата защото ДОРИ НЕ ТЪРСЯ гаджета, а тя ми обяснява “спокойно бееее и моа мъж е биу дебеличак като е бил малак, оно е нормауно за м’ъш” ДА Й ГО НАЧУКАМ!!! Мразя срещите с роднини и стари семейни приятели. Мразя разговорите на такива теми със хора, които през живота си дори един ред литература по тая тема не са изчели, а ще ми дават акъл. А повечето ми приятели, да не кажа всички са такива.

Встрани от емоциите днеска си беше ден като всички останали - чиста и хубава закуска, чийт в училище, обилен обяд, кардио на гладно, около 300гр. овесени ядки за целия ден. Последните 2-3 хранения не съдържаха много въглехидрати, тъй като днес нямаше силова тренировка, само половин час тичане.

Брат,понятие си нямаш колко те разбирам!!!Аз колко ебавки съм отнесал покрай фитнеса - ЛЕЛЕ! Ама да ти кажа никога не ми е пукалко грам  И мойте роднини всичките са дървени философи и.....айде че са роднини... :) Горе главата ! Мани ги тия стари чанти.Живей си както ти е кеф! :) Айде само напред и нагоре !

30.04.09
18:29

Ваньо - кантара не е важен, и сам го знаеш това. Не изглеждам толкова добре, колкото си мислиш - до сега доста снимки са минали през галерията ми, но никоя от тях не показва реалистично тялото ми защото до сега съм подбирал снимките на които изглеждам най-добре, сеш се?
Петьо - такъв е спорта ли, такава ми е възръста ли (да бе, знам ...смешно звучи от моята уста).. Не знам, но емоции много има. За да ги скрие човек трябва да е адски кораво копеле.
Raster - мисля, че от соевия протеин, а не от соята попринцип. Съдя по това, че ядох сандвичи със соя по едно време и такива странични ефекти нямаше.
Владо - ъъ не знам какво да кажа, хубав пост. Усмихнах се, мерси.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.04.09 18:31.

казано от Thrashmetal на 30.04.09, 18:29:

Ваньо - кантара не е важен, и сам го знаеш това.

Е едно са 80-90-100 кг съвсем друго са 120-130.

30.04.09
18:41

Масово е вярно това, но не променя факта, че единственото важно нещо е огледалото (освен ако не си състезател от някаква категория, тогава и кантара си вАжи).

02.05.09
12:35

Вчера:

meal 1 - 10 с.л. овесени ядки накиснати в пр. мляко, 2 варени цели яйца
meal 2 - 10 с.л. овесени ядки накиснати в пр. мляко, 2 варени цели яйца
meal 3 pre workout - 2 малки варени картофа, 250гр. кебабчета
meal 4 post workout:
- веднага след трен. - 1 с.л. мед
- 20мин. след трен. - още кебабчета
meal 5 - като ‘meal 3’
meal 6 - купичка кафяв ориз, яйца
meal 7 - пил. гърди

От ‘meal 4’ натам не съм сигурен дали всичко е точно както съм го описал, а тренировката беше следната:

Лег - 80кг. последна серия 4 повторения, само на последното повторение не докоснах гърдите
Горен лег с дъмбели
Флайс от горен лег
Кросоувър

Щях и пулоувър да правя, но ме отказа една болка в лакътя, която я имах още преди да вляза във фитнеса.

Днеска:

meal 1 - 10с.л. овес накиснати в пр. мляко, 2 цели варени яйца
meal 2 - като ‘meal 1’
Междинно - шепа бадеми
meal 3 pre workout - 3 кьофтета, 2 филии хляб с краве масло, 10 с.л. овес накиснати в пр. мляко
meal 4 post workout:
- 20мин. след трен. - 3 кьофтета + ХХ млл. прясно мляко

Тренировката:
Набирания 4х8 различни хватове
Гребане с дъмбел
Гребане с щанга/чукчета
Тяга 60 (загряваща), 80, 100, 100, 80

Иии до тука съм стигнал за сега, след малко излизам и довечера ще допиша.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 02.05.09 12:37.

03.05.09
08:03

казано от Thrashmetal на 02.05.09, 12:35:

meal 2 - като ‘meal 1’
Междинно - шепа бадеми
meal 3 pre workout - 3 кьофтета, 2 филии хляб с краве масло, 10 с.л. овес накиснати в пр. мляко
meal 4 post workout:

И продължението:
Корни, бира, уиски, бира, кебабчета + бял хляб, безалкохолно.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.05.09 08:03.

казано от Thrashmetal на 03.05.09, 08:03:

казано от Thrashmetal на 02.05.09, 12:35:

meal 2 - като ‘meal 1’
Междинно - шепа бадеми
meal 4 post workout:

И продължението:
Корни, бира, уиски, бира, кебабчета + бял хляб, безалкохолно.

Хихи :) ех с глас ме разсмя :). Браво разпускай от време на време хора сме, без тези неща лесно можем да полудеем.

+ за уискито, без него няма напредък  :coolsmirk:

03.05.09
11:39

Е де, тия бицепси.. Как с 2 упражнения да се докарам до мускулна треска? От няколко месеца насам въобще не съм ги усещал тренирани... Растат ли изобщо?

п.п. Не са свикнали, няма как просто при положение, че всяка тренировка 2-те упражнения са различни (най-често едното ми упр. е 21’s с правия лост).

Иначе яденето напоследък стабиларка - по 3-4 пъти на ден ям яко овес с мляко и яйца, не наблягам много на месото, ‘щото трябва да се тъпча - ще повърна вече. Ей го сега майка е сложила една тенджара леща само за мен /party/.

Аз само да драсна за бицепсите, че не ги усещам тренирани. Довечера пак ще се отчета с ядене и тренировки.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.05.09 11:39.

Аз с 21 ги карам да пищят в несвяст. Мисля <е само с това упражнение, мога да ги докарам до растат доволно :)
Е правя си и другите разбира се :п

03.05.09
19:17

ja ja

meal 1 - 10 с.л. овес с мляко, сандвич от 2 филии хляб с пил. гърди и краве масло
meal 2 - 10 с.л. овес с мляко, пил. гърди
meal 3 pre workout - 10 с.л. овес с мляко, 3 цели варемо яйца
meal 4 post workout:
- 20мин. след трен. - 3 варени яйца
meal 5 - 2 парчета пица - по-добре такава храна от колкото никаква храна!
meal 6 - 200гр. леща
meal 7 - 200гр. леща
meal 8 - 3 варени цели яйца

Сгъвания с прав лост, последните серии ги довърших с кривия лост
Концентрично от стоеж
Последователно неутрален хват
Лег тесен хват
1-2 серии на скрипеца и си тръгнах

Бързи приключих с тренировката. Не можах да се натренирам от болки в левия лакът.

03.05.09
20:39

ако това ти е тренировката за ръце, защо започваш с бицепс?

03.05.09
21:26

По навик.

Конкртно тая тренировка не можах да я довърша, но попринцип имам още едно упражнение за трицепс и след това 2 упр. за предмишница.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.05.09 21:27.

04.05.09
08:49

Нова снимка в галерията.

Браво! Добър прогрес особено в краката и гърдите !

04.05.09
14:53

В профила ми:
“Основни фитнес цели   

Hulking, brutish strength and muscles “

Това малко бие на powerlifting, понеже 5 пари не давам дали ще постигна брутално количество сила и мускули и дали покрай това ще съм дебел или не, но... замислих се... дали това не е просто управдание да си седя дебел - всеки знае че отслабването и орелефяването са много по-трудни от качването на маса и сила за един чисто типичен ендоморф и се чудя дали подсъзнателно не бягам от трудното... Ега ти спорта, честно.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.05.09 14:56.

05.05.09
10:19

Бе, имам някакви петна по шията..

http://img28.picoodle.com/img/img28/2/5/5/delornification/f_Image08m_11667a7.jpg
http://img32.picoodle.com/img/img32/2/5/5/delornification/f_Image05m_eefa8fa.jpg

wtf?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 05.05.09 10:20.

05.05.09
10:22

Върви на лекар,имаш като алергия или някакво кожно раздразване.

06.05.09
04:40

Вчера станах в 10 часът и после ми беше гадно. Не е гот да се успивам - пропускам първа закуска, запушва ми се носа, изпотявам се в леглото от жега и въртене - все лоши причини да се успивам.

meal 1 - 8с.л. овесени ядки с пр. мляко, 2 яйца
meal 2 - 8с.л. овесени ядки с пр. мляко, пил. гърди, 2 препечени филии с масло
meal 3 - пил. гърди, сирене, картофено пьоре
meal 4 - същото като 3
meal 5 - същото като 3 и 4
meal 6 - пил. гърди.

Без тренировка.

06.05.09
18:04

Днеска единственото читаво ядене беше сутринта на събуждане и вечерята. от 8:00 до преди малко съм бил навън, за целия ден 2 дюнера съм изял и едно стъкло бира изпих.

07.05.09
18:18

SSDD - same shit, different day

meal 1 - овесени ядки, трици, пр. мляко, 2 яйца
meal 2 - 2 сандвича от Стефка
meal 3 - овесени ядки, пил. гърди
meal 4 - картофено пьоре, заешко, сирене
meal 5 - заместих едно ядене с плодов шейк с кис. мляко
meal 6 - картофено пьоре, свинско, зелена салата, мляко, сирене
meal 7 - свинско

Утре крака, а аз си навехнах лошо глезена.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.05.09 18:18.

07.05.09
19:09

казано от Thrashmetal на 07.05.09, 18:18:

Утре крака, а аз си навехнах лошо глезена.

Хехе, то това става нещо като епидемия във форума :) Внимавай, а най-добре пропусни краката и мини на следващата тренировка :)

07.05.09
19:45

То не ме боли точно глезена, ами.. туй как му се вика.. стъпалото отгоре. Боли при клякане, но малко - ще оживея след тренировката.

казано от Thrashmetal на 07.05.09, 19:45:

То не ме боли точно глезена, ами.. туй как му се вика.. стъпалото отгоре. Боли при клякане, но малко - ще оживея след тренировката.

Свода на ходилото  :P

07.05.09
20:19

Да, същото.
На десктопа ми пише ‘Shut up and squat’. Би било глупаво да не я уважа тази, така.. извисена философия.

08.05.09
16:55

It is we, the select few, the Brotherhood of Iron, who have placed the bar for athletic discipline and effort so high. Each time you squat ‘til you puke, pop the tupperware on your chicken and rice, blend a shake or can’t get out of bed because you are so sore from deads… every time you chalk up the bar or wrap your knees, know that you are the one… the one willing to do what it takes, to leave it all on the table, to go the extra mile. The one who could give a fuck about a blurb in the sports page or the admiration of onlookers. You are the one. An Animal. You are a bodybuilder–the hardest working athlete in the world.

08.05.09
20:09

meal 1 - 10с.л. овес, 2с.л. овесени трици, пр. мляко, 2 цели яйца
meal 2 - 8-10с.л. овес, 2с.л. овесени трици, пр. мляко, 2 белтъка, 400млл. кис. мляко
meal 3 pre workout - 250гр. бял ориз, 200гр. печено свинско
meal 4 post workout:
- веднага след трен - 1с.л. мед
- 20мин. след трен - 2 белтъка, 200гр. печено свинско
meal 5 - 400млл. кис. мляко, 200гр. свинско, голяма шепа орехи, 2 пържени яйца
meal 6 - малка чиния бели спагети със сирене и кетчуп
meal 7 - не много пр. мляко - изварата е развалена, сиренето не знам къде е, има само сурово месо, сготвеното съм го изял.

5 и 6 .. зле. Нямаше как, нямам пари, няма храна в хладилника, бавят заплатата на майка...

another day of paying my dues:
клек - 70; 80; 80; 80 - 8; 8; 8; 8.
лег-преса - 100; 120; 130; 140 - 8; 8; 8; 8.
сгъване на машина
прасец от стоеж

Нямам забележки.. но хората във фитнеса ми ме гледат странно. Дали е заради тежките серии? Не, това би било комплимент..

п.п. По-чисто не съм клякал от доста време насам, същото може да се каже и за лег пресите. Сила колкото щеш, но къде са мускулите...
п.п.2 Преди и по време на тренировката ме болеше доста крака, болеше ме и левия прасец, остра болка в самия мускул. СЛЕД тренировката остана само болката от прасеца, тази в ствола на ходилото мина от раз.

казано от Емил Начев на 07.05.09, 20:18:

Да нямаш плоско стъпало в някаква степен, дето му викат “дюстабан”. Аз като малък носих разни стелки, но все още имам проблеми като дълго ходя или седя прав-появяват се малко болки.

Имам такова нещо, да “дюстабан” съм, но не това беше проблема в случая. Без много подробности и обяснения кое как и защо, ще кажа само, че буквално обърнах стъпалото си на 180 градуса в училище.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 08.05.09 20:17.

До долу ли клякаш с тея кила. Аз немога да разбера преди как правех 10-ка на клек със 100(говоря за преди 7-8 месеца), а сега уж по наякнал едвам прая 8 на 90 :) А на лег пресата може да сложиш повече според мен :)

09.05.09
05:51

Клякам по преценка. Не прекалено дълбоко, но достатъчно.
На лег-пресата поне още 15-20кг. мога без да си помагам с ръцете.

И аз само на 60-ката клякам доста дълбоко, след това умерено. Страх ме е да не ми порасте гъза :)
Аз на лега пък слагам доста кила. Преди няколко трена до 250 стигнах 6-7 пъти мисля, а за помагането с ръцете в смисъл
такъф да ги слагаш на колената ли ?

09.05.09
07:13

Да, с ръцете да си помагам на легпреси.
Колкото до клека и аз като клякам по-дълбоко само в задника си го усещам, усещам краката повече в не пълна амплитуда, но разбира се не прекалено съкратена.

При ръцете, когато ги махна от дръжките отстрани ставам много неустой4ив и затова не си помагам.
Пробвал съм, когато ми е тежко, неведнъж, но немога да свикна.

09.05.09
08:22

Аз и не го правя. Не, че съм неустойчив, или друга причина.. Предполагам не ми се е и налагало - чак толкова тежко до сега не съм слагал, че да не мога само с краката.

09.05.09
17:12

Ей ше му се .. 0:2..

meal 1 - 10с.л. овесени ядки, 2с.л. овесени трици, пр. мляко, 2 варени яйца
meal 2 - 10с.л. овесени ядки, 2с.л. овесени трици, пр. мляко, 2 варени яйца
meal 3 pre workout - 150гр. пил. гърди, 100гр. кафевички макарони, зелена салата: краставица, маруля, репички, зехтин, оцет
meal 4 post workout:
- веднага след трен. - 1с.л. мед
- 20мин. след трен - 150гр. пил. гърди, 2 варени яйца, зелена салата
meal 5 - х1 бира + среден дюнер преди мача
meal 6 - 100гр. пълнозърнести макарони, телешко, зелена салата, 400млл. кис. мляко
meal 7 - 150гр. пил. гърди, 2 варени айца

Грубо сметнато са ми ~3k калории.
В - 330, П - 230, М - не знам :)

Горен лег
Хоризонтален лег с дъмбели
флайс от форен лег
Кросоувър
Пулоувър

Нелоша тренировка, но си предпочитам класическия подбор.

п.п. Домашния old school кантар вика, че 75кг. съм бил, този във фитнеса, електронен, днеска рече 72. По-склонен съм да вярвам, че съм 72, макар да ми се иска да бях 75.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.05.09 18:05.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1