25-ти май понеделник
11:00 2 филии с бъркоч от извара, крема сирене, варено яйце, месо, кафе
1:30-3 тренировка
3:30 протеин, котидж, кис. мляко, какао, ябълка
5:30 котидж, извара, 20 бадема, тиквени семки, 1/2 чашка гранула :red:
11:00 сирене, туна, варено яйце, масло (!) :red: :red: :red: знам, че на маслото не му е тук мястото. В последно време сладко, карбс не ме блазнят въобще, но на маслото му се точа от много време..
Баш съм била на НВД днес..и после що ми се яде масло...щотоооо..
тренировка:
римско 4х25
вис 4х20
в-преса 2х50
сгъване на крака от лежанка с наклон от прави на 90 градуса...4х12
3х10:
избутване на гърди
флайс (ей начи не ме бива на тоя флайс..много ми е слаб..ще взема да го правя със свободни тежести вече)
верт. скрипец
долен скрипец
бицепс
трицепс
кардио: 10 мин. пътека
10 мин. ХИЙТ колело
10 мин. ХИЙТ кростренажор
Аз доволен! Особено кардиото...локва направих под кростренажора :lol:
казано от Allegra на 26.05.09, 06:40:
11:00 сирене, туна, варено яйце, масло (!) :red: :red: :red: знам, че на маслото не му е тук мястото. В последно време сладко, карбс не ме блазнят въобще, но на маслото му се точа от много време..
Напротив много си е добре там маслото :) Хапвай смело от него .
А как се яде това масло, направо се реже и така ли?? Без да се разтопи, без да се омеша с нещо?? Питам, защото наистина не знам!! (За мене маслото се “връзва” като намазно на филия черен хляб..)
Мнението беше редактирано от maria на 26.05.09 09:11.
Само да вмъкна че има разлика от маргарин и масло - надявам се че не ядете маргарин :)
Маслото аз го ползвам за всичко, и студено го хапвам и за готвене също.
26.05.09
10:24
Много оферта е дасе купят пакети от 10гр (като в хотелите), но не знам откъде?????
иначе аз си режа парчета по 10гр, нося ги къде ли не и ги гризкам направо така (увивам ги във фолио
26.05.09
10:31
казано от veronique на 26.05.09, 10:24:
Много оферта е дасе купят пакети от 10гр (като в хотелите), но не знам откъде?????
иначе аз си режа парчета по 10гр, нося ги къде ли не и ги гризкам направо така (увивам ги във фолио
има в метро
Масло е да (къв маргарин моля ви се...) и то organic съм го избирала..не че има няква разлика ама айде.
Тук е разделено на стикчета, а всяко стикче е разделено на супени лъжици (на 14 гр. май)...и аз си го хапвам “сурово”..направо от стикчето.
26-ти май, вторник, няма тренировка
храницата:
6:30 гранула. Едно се събудих и веднага се изстрелях в кухнята..бях супер гладна
9:30 2 филии с месо, извара, варено яйце, кафе
12:00 банан (имах супер важен изпит по пиано..и в музикалните среди се знае, че банана се яде преди концерт или нещо такова..успокоява нервите май..абее сега, важното е че изпита мина супер и сега Алегрето ще има концерт на 16-ти юни..моля чувствайте се поканени %-P )
3:00 протеин, кис. мляко, тиквени семки, 20 бадема, ябълка, какао
тук трябваше да тренирам..ама се объркаха нещата
утре ще правя 2-на тренировка :)
9:00 беше ми едно такова празнично..ама нали не искам да пия и взех че замезих с масло... :lol: та имах значи маруля, зелен лук, фета, масло, аншуа, и варено яйце...
Много карбс, много нещо днес..че и без тренировка, направо съм за бой :(
казано от Мария Никифорова на 27.05.09, 05:05:
А концерта в БГ ли ще бъде?? Че да знам къде да идвам.. :)
:lol: Не, нее..няма да е в Бг, ама Миме то това проблем ли е за твой’та фирма ;-P
Вчера беше един ужасен, отвратителен ден!!!!!!
Почна добре и свърши трагично...
така ето го 27-ми май, сряда
6:00 филия с извара, месо, кафе
7:30-9:20 тренировка (долна + горна част, заради пропусната тренировка онзи ден)
11:00 протеин, кис. мляко, тиквени семки, бадеми 15, 2 с.л. овес, 2 с.л. овесени ядки, какао, 1 грейпфрут
3:30 2 филии с варено яйце, извара, месо, зелен чай
до тук добре...ужасът предстои!
6:00-8:00 абе нещо бях изнервена, чудех се какво да правя, малко овъремошънал..и какво освен да хапна..
почна се с МАСЛО, фета, яйце, пак масло, риба, салата от маруля, още малко риба...едно такова ми беше не гладно за храна, но за емоции май..и набивах аз, набивах..ама пак нещо липсваше :(
правих пералня...таааа за капак на всичко съм си изпрала iPod-a…заедно със слушалките и всичко...и то не само съм го изпрала, ама е минал и една сушилня :(
Накрая реших че трябва да спра да набивам масло и даа легна да спя..та така за пръв път от години аз си легнах в 10 (че да се свърши с тоя гаден късмет)...спах 11 часа..и ей ме днес пак на тръстиката. Като болна съм заради тоя iPod..как ще тренирам сегааааа..аз без него не мога и 2 минути да тичам :(
Пък докато си взема нов...една седмица ще мине :(
Оф заради маслото съм като бременна днес, ама вече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
тренировката:
сайд планкс 4х25
бак екстеншън 2х50
талия 2х50
4х30:
leg press
leg curl
glute
seated leg
adductor
abductor
3x10 горна част:
избутване на гърди
верт. скрипец
долен
бицепс
трицепс
кардио: 20 мин. пътека
На всичкото отгоре нещо ми се бели лицето..от слънцето ли незнам..
Аааа едно хубаво нещо вчера: взех си билетче до Бг..айде да ми е честито:)
Познайте коя е най-голямата комплексарка в тоя форум..АЗ!!!!!
Толкова се бях сдухала вчера (след маслото предишния ден, iPoda и тн..), че се чувствах като бременна цял ден, мразех себе си и избягвах да се срещам с хора..трябваше да ходя на едно BBQ, ама не отидох защото..просто мразех себе си.. :(
Ето все пак да си изклюкаря за вчера 28-ми май:
9:00 протеин, кис. мляко, 2 с.л. овес, ябълка, кафе
12-2 тренировка
2:30 протеин, кис. мляко, 1 с.л. извара, какао
3:30 2 филии с варено яйце, извара, месо, зелен чай
7:30 маруля, фета, котидж, телешка пържола и пак масло..ама тоя път не прекалих!
тренировката:
хиперекстензии 4х12 с тежест
—//—- на страни 4х12
вис 4х20
римско 4х25
2х60 (предишния ден бях на 3х40)
leg press
leg curl
seated leg
glute
adductor
abductor
редуване:
pull over 4x12
повдигане на дъмбел от стоеж (това за задната част на бедрата) 4х20
НАБЛЮДЕНИЯ:
- вече незнам кво да правя с това масло..едни прияждат с бисквити аз с протеин и масло (which end up like sugar of course)...хубавото е, че се съвземам сравнително бързо...ама в крайна сметка защо ми трябват такива “гадни дни”...
- то е ясно, че ми липсва нещо и се опитвам да го заместя с храна (тоест масло), ама тука вече незнам как да се боря с ламята..
- тренировките кефят много, тая за долна част почна да омръзва вече, сега с нетърпение чакам тренировката за събота и неделя, защото е новичка и интересничка ;)
- не съм се мерила от има месец някъде..време е да го направя! Само дето не искам..
- бях си обещала преди няколко време тук, че ще съм по-позитивна и тн (след поредното освинване сигурно е било)..и ето резултат никакъв! Аман вече..
- трябва да променя нещо в моята ежедневна рутина (тренировки-хранене-свирене-училище), щото отивам на зле вече
Айде стига толкоз, че стана много искрено и лично ;) Весела вечер сладури! На мен успешен ден ;)
казано от Allegra на 29.05.09, 13:22:
Толкова се бях сдухала вчера (след маслото предишния ден, iPoda и тн..), че се чувствах като бременна цял ден, мразех себе си и избягвах да се срещам с хора..трябваше да ходя на едно BBQ, ама не отидох защото..просто мразех себе си.. :(
Това все едно аз съм го писала. Като напълнея зарязвам всичко, не излизам от нас, не се виждам с никой, срам ме е, мразя се... и пропускам толкова хубави моменти. Мисля че ПЪРВОТО МЯСТО си е за мене. Ти си на второ. :)
Мнението беше редактирано от maria на 29.05.09 13:35.
казано от Мария Никифорова на 29.05.09, 13:33:
Това все едно аз съм го писала. Като напълнея зарязвам всичко, не излизам от нас, не се виждам с никой, срам ме е, мразя се... и пропускам толкова хубави моменти. Мисля че ПЪРВОТО МЯСТО си е за мене. Ти си на второ. :)
Миме, хич не ни трабва да сме дори в класацията ако питаш мен!!!!! :kiss: (това е най-грозното смайли, пък уж трябва да изразява кис..)
Да бе, и това за тоя емотикон го бях казала, че ми е много грозен и хич не прилича на целувка. Айде образно казано да се хванем под ръчичка и да обърнем гръб аз на бисквитките, ти на маслото.... ;-)
Мнението беше редактирано от maria на 29.05.09 13:41.
казано от Мария Никифорова на 29.05.09, 13:40:
Да бе, и това за тоя емотикон го бях казала, че ми е много грозен и хич не прилича на целувка. Айде образно казано да се хванем под ръчичка и да обърнем гръб аз на бисквитките, ти на маслото.... ;-)
Аз съм абсолютно ‘’ЗА’‘..гласувам с 2 ръце, 2 крака, 2 очи и тн.. ;)
Верно Миме, време е да се стегнем! Ако ние сами не го направил и всичката подкрепа от хората тук няма да ни помогне.. ;)
казано от Allegra на 29.05.09, 13:43:
Верно Миме, време е да се стегнем! Ако ние сами не го направил и всичката подкрепа от хората тук няма да ни помогне.. ;)
Много добре казано миличка :)
казано от Allegra на 29.05.09, 13:43:
Тук и аз се присъединявам към вас :)
Ама ви водя с една седмица :P
29.05.09
13:58
- трябва да променя нещо в моята ежедневна рутина (тренировки-хранене-свирене-училище), щото отивам на зле вече
хвани си мъж.... много са ...хм.... “занимателни” ;)
Аз само не разбрах защо маслото да е проблема. Много храна наведнъж от нямане какво да се прави - кофти е и впоследствие подува, наистина. Но маслото специално си е хубава храна, не е в него проблема със сигурност. Вярно, само храна е и не може да запълни нищо друго освен стомаха, но поне е доста качествена такава.
казано от Венцеслава Атилова на 29.05.09, 13:58:
- трябва да променя нещо в моята ежедневна рутина (тренировки-хранене-свирене-училище), щото отивам на зле вечехвани си мъж.... много са ...хм.... “занимателни” ;)
Един имам вече, ама и това “занимание” не помага :lol:
29.05.09
15:01
- трябва да променя нещо в моята ежедневна рутина (тренировки-хранене-свирене-училище), щото отивам на зле вечехвани си мъж.... много са ...хм.... “занимателни” ;)
Tи за т’ва ли сега си без ... :D
29.05.09
15:09
казано от eraziel на 29.05.09, 15:01:
Tи за т’ва ли сега си без ... :D
мда, почивка :)
Здравейте! Аз да попиша за вчера 29-ти май, нетренировъчен ;)
7:00 2 филии с варено яйце, извара, месо, кафе
12:00 котидж, 1/2 ябълка, какао, извара
3:00 на BBQ ;) месо и зеленчуци. Имаше някакъв барбекю сос на месото..нямаше как да го избегна!
8:30 протеин, кис. мляко
малко по-късно имаше пилешко месо
30-ти Май:
8:00 протеин, 1/2 ябълка, 2 с.л. овес, кис.мляко, какао, 2 с.л. овесени ядки, кафе
тук имаше мотане до магазина на Apple, ама се оказа че iPod-a няма да го бъде ;(
1:00-2:45 тренировка...такава пауър имах след тренировката..можех да преместя света ;)
3:20 протеин, кис. мляко, 2 с.л. тиквени семки
4:00 2 филии с варено яйце, извара, месо
тук в библиотеката с една приятелка уж да учим...ДА БЕ! Аз само дето не се разплаках от смях..
8:00 свършихме с ученето ;) бях супер гладна и хапнах: риба, парче фета, яйце варено, протеин и кис. мляко
беше ми нещо нервно и притеснено, даже мисълта за едно джънк опрасване ми мина през главата..ама я пуснах да си ходи!
тренировка:
пътека 20 мин.
хиперекстензии 4х12
—//—на страни 4х12
молитва 4х12
пул овър 4х12
вис 4х20
повдигане на крака 4х12 това ми е мноо трудно
лост 4х12
планкс: 2 мин. централен, 1 мин. странични
кардио: 20 мин. страйдер
Това е за вчера...иска ми се да вкарам един джънк мийл ама с това масло дето прекалявах няколко дни подред не мисля,че ще е добра идея..ама пък ПМС-а идва и изпити и незнам...
Определено не се чувствам in shape, ама и това ще се промени! Сега се моля само да си получа новия iPod по-скоро..така ако може още днес ще е супер ;)
Ако може, ама не може хаха ;)
Ходя да тренирам...
Ааааа забравих да изклюкаря:
значи сега като ми минат изпитите и остане само да си дрънкам за концерта, ще съм маааалко по-свободна и не толкова стресирана..иииии ще се измеря някъде около 4-5 юни и съм решила верно снимки да качвам..(абе и да не ги кача, поне за себе си да ги имам няма да е зле..да се поогледам от тук от там ;))
Btw, някой да знае какви са ограниченията на границата за внасяне на добавки от чужбина? Че нали не искаме да си свърша в Сливенския затвор, само защото искам да съм във форма когато съм в Бг :lol:
Не за друго, ами тук ми се струват по-евтини да си ги купя...мисля да помъкна протеин, ел-карнитин, рибено масло, фат бърнър, но основните са протеина и карнитина....
А да, и приемам предложения за приемливи зали за тренировка в Майна Таун...
Малко да ви кажа ме е страх как ще ме гледат “добичетата” там..тук никой не го интересува какво, как и защо правиш...ама в Бг всички знаем за к’во става на въпрос..
И такааааа...сега вече отивам да тренирВам :lol:
казано от amistad на 31.05.09, 20:41:
Сложи ги в личния багаж.
E kak да сложа добавки за 6 месеца в личния багаж...това са 6-7 бр. от карнитин и горе-долу толкова контейнери протеин от по 2 паунда..
И то на Бг границата как да е..ама преди това минавам през 2 летища в САЩ и едно в Италия..докато се докопам до родна Бг
УжасТ..освен да сложа 1/2 в куфарите и другата 1/2 с мен в ръчния.. :roll:
100% ще те вземат за контрабандист с толкова много добавки :lol:
Бих те съветвала да провериш първо как стоят нещата в САЩ (по мои наблюдения там е най-затегнато, ама при влизане основно) щото иначе рискуваш да видиш как отиват в кошчето...
..или пък да почна да ги пращам още сега по FedEx и да ме чакат в Бг..
проблемЪТ е че аз съм само 2 седмици в Бг и 4 месеца в Италия...и то всъщност за там ще ми трябват...
или пък направо от там да купувам добавки? нямам си и на идея как са цените в Европа
Аз ходя драскам по чуждите дневници, пък в моя не пиша..
Само да докладвам,че съм в изпити, ПМС и тъъъкмо излязох от еднодневна дупка...всичко е под контрол ;)
Тренирам си, хапвам протеинче и на няколко пъти се спирам да не оплескам ситуацията...едни протеинови питки ме спасяват. Ще дам рецепта ако някой се заинтересува.
Аз пак да ходя да уча..аман вече :(
казано от Allegra на 02.06.09, 06:02:
Само да докладвам,че съм в изпити, ПМС и тъъъкмо излязох от еднодневна дупка...всичко е под контрол ;)
Тренирам си, хапвам протеинче и на няколко пъти се спирам да не оплескам ситуацията...едни протеинови питки ме спасяват. Ще дам рецепта ако някой се заинтересува.
Мен силно ме заинтригува с тия протеинови питки :)
П.П. Алегричка, между другото аз съм против добавките.....само казвам, никога нищо не съм пила, и поне за сега смятам да е така :) но всеки сам си решава of course %-P
Така, аз съвсем го откарах през просото с отчетите!
Ето го 31-ви май:
9:30 2 филии с варено яйце, извара, месо, кафе и мляко
11:40-тренировка
2:00 протеин, кис. мляко, какао, ябълка, 2 с.л. овес
3:00 2 филии с месо, извара
5:00 1/2 грейпфрут, няколко бадема, зелен чай
8:00 спанак, яйце, месо
тренировката беше типична за уикенд- абс и кардио (степер) най-омразния ми уред >:(
1-ви Юни (ура ура):
9:30 филия с месо, кафе
11:40 тренировка
2:00 протеин, кис. мляко, жито, овес, ябълка, какао, тиквени семки
4:30 1/2 грейпфрут, кис. мляко
8:00 риба, спанак
11:00 протеинови палачинки
тренировката беше горна част + абс + 30 мин. кардио на кростренажорченцето :lol:
Като нямам музика и не мога да се накарам да тичам..пък как ми липсва пътечката :long: Новия iPod трябва да пристигне мнооого скоро! Така, че ще атакувам пътеката отново!!!!!
2-ри юни:
8:00 2 филии с месо. варено яйце, фета, кафе
2:30 тренировка
4:00 (голяма дупка дааааааа..ама нямах възможност да ям и хоп направо на тренировка)
та тук имаше банан (!)..еми ПМС-а ме кара да съгрешавам, ама аз нали съм умно дИте и взех банани..по-добре от кукита! От 2-та дявола по-малкия :lol: та банан с протеин, кис. мляко, тиквени семки, овес иииии маалко сметана сложих отгоре (няма захар! специално я гледах...)
9:00 сега тука имаше свинска пържола (абе нещо много набивам мазно), спанак, сирене и малко масло..
сиренето беше доста и беше пълномаслено, ама поне има 0 карбс...
Не разбирам този мой глад за фатс!!!!!!!!!!
Ама ме кефят мазнините..поне не се сещам за ядене дъъълго време!
Правилно ли е?!?!?!???!?!
тренировката ми беше мноо объркана. Бях супер изморена и си мислех да правя само кардио, въпреки че ми беше ден за крака и дупИ...та почнах аз с
10 мин. колело
20 мин. степер
и тук като ме обхвана една сила, една енергия....метнах се на уредите и направих:
2х60:
adductor-abductor
glute- seated leg
press- leg curl
Нямах сила за кардио..краката ми бяха буквално изтръпнали..то аз едва ходех :lol:
казано от Vessi на 02.06.09, 06:13:
казано от Allegra на 02.06.09, 06:02:
Мен силно ме заинтригува с тия протеинови питки :)П.П. Алегричка, между другото аз съм против добавките.....само казвам, никога нищо не съм пила, и поне за сега смятам да е така :) но всеки сам си решава of course %-P
Веси, аз винаги съм пила добавки и честно казано незнам как е без тях...и ме е малко страх да пробвам, но определно ще помисля по въпроса! Имам цяло лято да пробвам за няколко седмици да тренирам без карнитин, пък за протеина..ще видим!
Ето я репецтата:
2 с.л. протеин на прах (аз слагам направо една доза)
1/4 с.л. сода
1 с.л. вода
1 яйце
1 с.л. какао на прах (опция)
няколко капки стевия (за тези които приритват за сладко)
Всичко се смесва. През това време тиганчето се затопля (ако не е тефлонов- малко масло или спрей няма да е излишен). Изсипва се малко от сместа и се разпределя като палачина. Когато се появят балони на повърхността, се обръща от другата страна. Стават за минути и са уникални:)
Enjoy
казано от Allegra на 03.06.09, 14:24:
....
Винаги съм пила добавки и честно казано незнам как е без тях...и ме е малко страх да пробвам, но определно ще помисля по въпроса! Имам цяло лято да пробвам за няколко седмици да тренирам без карнитин, пък за протеина..ще видим!
....
Л-Карнитин, витаминки, рибено масло - добре...
Ама при условие, че имаш апетит и си ти се хапва, защо пиеш протеинова пудра вместо да си набавиш нужния ти протеин с истинска храна?
Мнението беше редактирано от mbarton на 03.06.09 14:45.
Протеина е особено за когато нямам никакво време..и ми е по-лесно с него.
Аз си получих новия iPod..така че познайте кой утре ще пее с цяло гърло във фитнеса и ще тича на пътечката ухилен до уши :-)
Днес бях примерна, тренировка горна част, храна протеин и фат главно..и един банан сутрина. Ядене само 3 пъти..и то си беше доста на 2 на 3….
Иначе мноо готин ден:) Страхотен! Свършиха изпитие, сега Алегрето да си стегне и да си потренира като хората..и да посвири,че концерта идва!
Ааааайде аз да ходя да спинкам:)
До след няколко часа
Здравейте мили мои! Аз минавам да кажа, че всичко е наред при мен...тренирам си без проблем, напоследък не ми се яде въобще и хапвам сигурно 2 пъти на ден...но мисля че това ще се промени след концерта...
На всичкото отгоре сменям и апартаменти, така че хаоса е пълен! Всички дневници преглеждам и много ви се радвам.
Ехоооо аз пак съм тук:)
КонцертЪт мина вчера, така че мога пак на спокойствие да си драскам по дневниците;)
Иначе на изпусках тренировки...с храната малко бяхме скарани, но като цяло съм ок.
От днес пак ще ми четете отчетите:)
казано от Allegra на 17.06.09, 19:15:
Ехоооо аз пак съм тук:)
КонцертЪт мина вчера, така че мога пак на спокойствие да си драскам по дневниците;)
Иначе на изпусках тренировки...с храната малко бяхме скарани, но като цяло съм ок.
От днес пак ще ми четете отчетите:)
Супер, много хубаво Алегра :) радвам се за концерта и хайде, мятай се тук :)