07.06.09
17:24
Пробвал ли си дроп серии или суперсерии?
07.06.09
17:31
Аз ти предлагам точно обратното,да пробваш с повечко повторения и по-леки тежести,като правиш кратка пауза в долно положение.
Дроп серии и суперсерии не са необходими.
Аз лично първо изтощавам рамената си с максимални килограми и после намалям тежестта.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 07.06.09 17:32.
07.06.09
17:32
Xax, гледам, че не ти е харесал моят вариант за ядене на овеса :) А аз си го правя не с вода, ами с кисело мляко, при това половин кофичка мляко на 100 гр овес... в резултат се получава нещо като тесто с бучка сирене :lol:
Edit: Иначе за гърдите - защо не вкараш кофички. Заедно с горната лежанка с дъмбели, това е упражнението за гърди, което супер много го усещам и харесвам...
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 07.06.09 17:35.
Родж , флайса ми влиза добре , но имам проблем с лежанките.
DeadMan , решение е , до сега не съм тренирал в суперсерий гърдите , пробвал съм дроп , но не се чувствам пълноценно. Утре ще опитам с повечко повротения :)
Марто , овеса стана .. да не ти казвам каква бучка , даже баща ми като го видя ме пита , дали съм го изваждал от фризера :) А относно кофичките - точно с тях си обезформих гърдите , всичко вървеше добре , когато започнах с кофичките и .. . Скоро не мисля да ги включвам в тренировката си :)
07.06.09
19:46
Абе това нещо фитнеса не е за мъже да знаеш. :) Тая индидувидуалност,някой упражнения действат,други не,докато научкаш добрата комбинация,след два месеца тялото ти свиква,айде нова програма,нещата пак не вървят,айде наново научкаване.Постоянно едене,пиене(водичка с протеин),еб...(най-малко бибитка с ръкохватката),че тряба и да хъркаш поне 8 часа.Не е живот това,ама нали тука сме събрани лумпено олигофрени с променливи шизофренични настроения,все ще се справим.Продължавай и циците сами ще поникнат.
ПП.Пффф това гражданско право ми изяде суроватката в главата,глей какви глупости пиша. :)
Бърз въпрос:сигурен ли си,че правиш упражненията за гърди с ГЪРДИТЕ а не с рамо и трицепс? :)
Ако това е налице,вече се вглеждаи в програмата.
Хаххахахх искрено се смея , особено като прочета т’ва за ръкохватката хахаххахаха :) Ем Родж , за това сме тука , за да споделяме опит . Кой с повече , кой с по-млако , кой без хич .. така е :) А циците.. ще ги мъча .. дано поникнат , че не ми вървят , определено.
Бърз отговор за Тралала : Не усещам напрежение в рамената , докато изпълнявам упражненията , а колкото до трицепсите - никога не изпъвам ръцете максимално ( когато тренирам с щанга) , точно заради трицепсите. Тренирам ТАКА от скоро , като първо правя полулег-а , лег-а и флайса , точно както ги показва човека ( за толкова имам опит и съм се научил ) , а в края кросоувър .
Мнението беше редактирано от Гошко на 07.06.09 19:54.
Айде и аз да се похваля - Слин-Сейн-а ми е вече в корема. След около 15мин. отивам да ям , по-довечера ще отразя тренировката .
П.П : Изтръпват ми ръцете .. нормално ли е ?!?
Би било нормално , ако ги притисна и не стига кръв до тях , но при приема на Слин-а , още докато пишех и ми изтръпнаха китките . В момента всичко е нормално , все едно не съм го пил . След около 35-40 мин. тръгвам към залата и ще пиша :)
Еми аз като попрекаля с нокса и на мен ми изтръпват ръце крака . Това е от прилива на енергията :) Няма страшно ;)
08.06.09
15:01
Както каза колегата горе,нормално е. :)
Аз също го изпитвам,AMNESIA описа същото в първите дни на приема.
Един друг клиент пък описа следното след приема - “режа домати за салата и ми се напомват ръцете :D”
08.06.09
15:52
казано от Aleksandar Marinov на 08.06.09, 15:01:
Както каза колегата горе,нормално е. :)
Аз също го изпитвам,AMNESIA описа същото в първите дни на приема.
Един друг клиент пък описа следното след приема - “режа домати за салата и ми се напомват ръцете :D”
Xaxaxaxaxaxaxa!Изглежда продукта е уникален,почвам да се замислям и аз да направя една поръчка,но сигурно се е изчерпал отново.
08.06.09
16:29
Чакай да видиме Гошко дали го е усетил още от 1вата доза или ще го удари след 2рата,3тата... Това ми е интересно на мене. :)
Сашко , чети надолу :)
08.06.2009г. Тренировъчен ден - гърди + бицепс+ корем
А1.Полулег дъмбели - 10х10 , 10х15 , 10x22 , 8x20 - увеличаваме леко силата
А2.Лег ( на смит машина ) - 4 серии + 30 на смита ( не знам колко килограма е това ) , тренирах на смит , защото нямаше свободна лежанка и залата беше пълна.
А3. Пек-дек - 12х75 , 10х90 , 10х100 , 10х100 - пълен магазин , за първи път правя пек дека , благодаря на Марто за препоръката :)
А4. Пуловър - 4х12 с 15кг.
Б1. Сгъване с крив лост - 10х30 , 8х40 , 8х40 , 10х35 - доволен
Б2. Концентрично - 4 серии с по 15 , 10 reps
В1. Римско столче - 2х20
В2. Наклонена назад - 2х20
Първи впечатления от Сейна . Като издражливост и сила сме добре , напомпването не можах да го усетя на макс , но нали за това имам още 3 хапа :)
Очаквах по-голяма концентрация , но и така беше добре. Като цяло доволен , малко се оплаших от треперенето преди тренировка , мислех си , че ще е така и в залата , но нямаше непредвидени неща. Колкото до килограмите - толкова си мога , ако някой иска да ми се смее , ок :)
———-
Като цяло съм много доволен , ще изпия и останалите 3 хапа и ще дам крайна оценка , за сега оценка 5.50 по шестобалната :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 08.06.09 17:24.
08.06.09
17:41
За пръв път го правиш пек дек-а, пък пълен магазин :) К’во ше правим занапред тогава :) Иначе как го усети?
Пек дек-а влезна добре , нe ми хареса единствено , че няма повече тежести хах :) Кажи кога ще те водя в “Питбул” :-P
Мнението беше редактирано от Гошко на 08.06.09 18:03.
09.06.2009г. Нетренировъчен ден
Ужасен ден ! В училище цяяяял ден задължения , после стомашно разтроиство и отпадналост. Момчето , с което тичам го мързи , аз отново трябва да отида сам , но с тия болки в корема .. май ще пропусна , за да не се изпусна хахаха :) Не ми се смейте :-P
Такаааааа , преодолях болките и отидох да тичам и отчитам :
10 обиколки ( около 4км.) за 15мин. нормално тичане , само за загрявка за същинското бягане другата седмица.
Хранене днес:
Овес с мляко , банан
6 белтъка + 4 жълтъка , извара
Кайсиеви ядки + кисело мляко
5 яйца на тиган с масло , кашкавал
Кардио
6 белтъка + 200гр. извара , масло
Правилно, не си давай зор с бягането, че аз разтегнах сухожилие и още не съм се оправил.
Мнението беше редактирано от emzo на 09.06.09 19:22.
Принципно съм издръжлив на тичане и тичам всеки ден в училище , без да го броя като кардио , защото не се тичам продължително време , а играя на “Два удъра” с даскала по физическо :) А днес тичах с един приятел , който скоро започва Fyre и реших да го загрея , да може да издържа на продължително бягане , но се оказа , че и на мен ми дойде добре това кардио . Много по-добро е от велото в нас :-P
абе кога ги мина тия 4км за 15 мин ?!
аз по моите сметки бягам 4.5 за 30мин, средно темпо, не е баш слоу мо
Не мога да кажа с точност колко метра са обиколките , но ако една обиколка е 400м , ние направихме 10 с нормално до средно бързо темпо и така излязоха изчисленията. Нямам педометър , за да знам колко точно е , но горе долу трябва да са 400м , защото когато учех в това училище , даскалите ни караха да правим по обиколка и полувина , за да покрием 600м норматив. Колко е достоверно - не знам .
09.06.09
20:11
Толкова е - 400м е.И наште даскали ни караха обиколка и половина за 600м. И все пак 4 км за 15 мин е добро постижение.Като се замисля на пътеката във фитнеса май бягах 2км за 10 минути, значи бая интензивно си побягал.
Ами да ти кажа не знам , за моите стандарти си беше нормално бягане . Е вкарах и малко ХИИТ , но в края на тренировката , което не се брои :) Добре се запотихме , но в момента се чувствам много зле . Пак ме заболя корема и изглежда огромен , всеки момент аха да се пръсне. Не знам какво го наду така , но се чувствам злеееее :(
10.06.2009г. Тренировърчен ден - гръб + трицепс + трапец
Преди тренировка Слин-Сейн и стабилна храна - около 100гр. въглехидрати + 40гр. протеини
А1.Набирания - 5 , 4 , 4 , 10 ( с помощ ) . Оградил съм ги , защото правя за първи път набирания , просто не ги мога , не ми се смейте , но днес.. направих е така за кеф и .. се получи , но пак си вкарах скрипец де :)
А2 - Скрипец пред гърди - 10х50 , 10х60 , 10х60 , 11х50
А3.Гребане с щанга - 10х40 , 10х50 , 10х50 , 8х50 - тук жегата вече си казваше думата.
А4. Гребане с дъмбел - 10х20 , 10х25 , 7х25 , 10х20 - вече шуркаше потта по челото ми , много дразнеща история тая пот ..
А5.Хоризохтален скрипец - 10х40 , 10х50 , 8х60 , 10х50 - вече бях на предела на силите си .
Б1.Лег тесен - 10х40 , 10х50 , 10х50 и се отказах , много гадно се почувствах , жегата ми “изяде” главата
Б2.Дъмбел зад глава - 10х20 , 10х20 , 10х20
Б3.Скрипец с една ръка , подхват - 10х15 , 10х15 , 10х18 , 11х12 - за напомпване
Тренировка
-банан
-мостра Scivation ( не ми хареса :) )
Между сериите за гръб , 2 упражнения за трапец . Може да се каже , че се получи добра тренировка , пот се изля много , не знам дали от Слин-а , ноооо.. ужасно беше . Дори докато пазех моя прител на лег-а му капеше върху главата хаха :) После едва ми свали потника , буквално се беше слепил за мен , като с Капчица :-P Това от мен , очаква ме излизане с една мацка и вечерята .. когато се прибера , че от жегата нямам желание за храна точно сега , поздрави !
Айде да пусна една снимка , ненапомпан , преди тренировка още . Снимахме се , щото нямаше никой на жегата , хаха :-P
казано от Гошко на 09.06.09, 19:18:
Такаааааа , преодолях болките и отидох да тичам и отчитам :
10 обиколки ( около 4км.) за 15мин. нормално тичане , само за загрявка за същинското бягане другата седмица.
Браво, браво... сравнено с това моето са жалки опити за тичане. ;) Надявам се не тичаш по асфалт ?
По асфалт тичам , в училището няма тревно покритие , но съм със стабилни маратонки на любимото ми Умбро , така че .. не си набивам петичките :-P
Браво е момче :) Много си напреднал в сравнение със снимките от галерията ти :) ЕЙ тфа е продължавай в същия дух ;)
Мерси , приятел :) Радвам се , че има и такива мнения , защото до сега липсваха . Поздрави :)
казано от HeartCore на 09.06.09, 19:47:
абе кога ги мина тия 4км за 15 мин ?!
аз по моите сметки бягам 4.5 за 30мин, средно темпо, не е баш слоу мо
Хммм, и аз тичам често, преди тичах всяка сутрин, сега разредих до 3 пъти в седмица, но да, и аз 10 обиколки по 400м. ги правя някъде за 25 - 30 мин. средно умерени темпо разбира се :)
Ух , т’ва тичане значи .. Обещавам днес да отида до училището ( което е на 1 ограда път от мен ) и да попитам господин Бойчев ( учителя ми по физическо ) колко метра е една обиколка. Ако не е 400 , ще ви се извиня най-подобаващо , но по мой сметки е толкова. Ще редактирам по-късно , след като го питам :)
казано от Гошко на 11.06.09, 07:22:
Ух , т’ва тичане значи .. Обещавам днес да отида до училището ( което е на 1 ограда път от мен ) и да попитам господин Бойчев ( учителя ми по физическо ) колко метра е една обиколка. Ако не е 400 , ще ви се извиня най-подобаващо , но по мой сметки е толкова. Ще редактирам по-късно , след като го питам :)
Ами 400 м. са стадионите например, ние тук във Варна, тия стадиони които си имаме, Спартак, Локомотив и има един в Младост който не знам как се казва, ст.Черно море също са по 400 м. Жалко че в Черно море не пускат, инъче там с удоволствие ще тичам, че ми е най близко :)
Мнението беше редактирано от Vess на 11.06.09 07:46.
Така , да започна с питането за метрите. Оказа се , че при асфалтирането на двора на училището са съкратили около 80м от това , което беше , демек е някъде около 320м. обиколката. И както обещах се се извинявам на всикчи , които заблудих .
11.06.2009г. Кардио По-малко от 30 часа до пълнолетието :-P
12 обиколки за 10мин 28сек. - спринтово темпо , спряхме за крактка почивка на 7-мата обиколка , поради болки в гърдите на моя приятел. Пръсците ми горят , трябва им масажче. От тук натам предричам как ще получа много негативни мнения , за това че ви подведох.. не съм виновен :(
Следва изварка с маслини и масло :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 11.06.09 18:46.
11.06.09
19:30
Хич да не ти дреме на “малкия Мук” какво ще ти кажат. :)
Я кажи има ли някаква разлика в килограмите от снимките ти в галерията и последната снимка която постна?И досега само един хап от мострите на Слин Сейн ли използва?
Има разлика , в момента съм около 77кг. , а преди това бях 74-75кг , което е малка разлика , но все пак я има :)
Колкото до Слин-а - 2 хапчета съм ползвал и утре ще ползвам още едно. Питай , ако те интересува нещо за продукта :)
11.06.09
19:35
Достатъчно прочетох за него да си направя сметките. :) Скоро и аз като истински “СС”-овец ще се включа в лога с продукта.Имам доста големи очаквания към него,не толкова за покачване на ММ,колкото са увеличаване на силата и малко да намаля талията.
Според това което видях ти подейства от първия хап?
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 11.06.09 19:36.
Не точно . Може би утре ще мога да кажа дали ми действа добре , защото в понеделник беше пъривия със 100гр. въгл. и сила добре , пот - малко , докато вчера сила - малко , пот - много при 60гр. въгл. Утре ще имам отново тренировка крака + рамо и ще мога да ям въгл. както трябва , защото свършвам рано даскало и ще ти кажа. Много продукти не ми действат на мен , за това не се учудвай , ако ти кажа , че не го усещам. Никога не съм бил на подобен вид “стимулант” и не знам как да го усетя , явно аз съм крив :) А иначе монохидрат , Но Експлоуд ... не ми действат :)
12.06.2009г. Тренировъчен ден - крака + рамене + предмишница ..... Утре имам рожден ден :-P
А1.Клек на смит - 4 серии по 10 повт. +30кг. на смита
А2.Лег преса - само 2 серии по 10 повт. + 50кг.
А3.Разгъване - 10х40 , 10х50 , 8х60 , 6х60
A4.Повдигане на пръсти , с различно разположение на стапалата - общо 150 повторения , 3 серии , +30кг на смита
Б1.Раменни преси с дъмбели - 10х15 , 10х20 , 10х20 , 10х20 ( имам още сила тука , но хвата ми е слаб )
Б2.Ратваряне вствани - 10х15 , 10х15 , 10х15 , 8х15
Б3.Разтваряне напред - 10х15 , 10х15 , 10х15 , 8х15
В1.Сгъване на китки за предмишница - 3 серии 20 повт. 17.5кг дъмбели във всяка ръка
Слаба тренировка , не ми хареса особено . Може би заради топлото време ми беше адски кофти . Пот нямаше , но пък силата беш е добре , но не можах да я използвам както трябва. Пих Слин преди тренировка - доволен съм. Сега стягам хубава вечеря , но кажете нещо следтренировъчно . Яйцата ми омръзнаха , а протеина е на крайчето вече , само с него не мога :)
С нетърпение очаквам утрешния ден , все пак веднъж се става на 18 :-P
Мнението беше редактирано от Гошко на 12.06.09 17:39.