Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

На мен хич не ми се вижда много :) Но аз я гледам през моето око, за теб сигурно е друго. Ти около 1700ккал поддържаш нали?
Е, нищо де - виж че все хубава, качествена храна. Виното само малко :)

казано от veronique на 09.06.09, 14:50:

На мен хич не ми се вижда много :) Но аз я гледам през моето око, за теб сигурно е друго. Ти около 1700ккал поддържаш нали?
Е, нищо де - виж че все хубава, качествена храна. Виното само малко :)

на 1500-1600 съм в момента :( Или поне се опитвам. Кофти, като намалих тренировките трябваше да намаля ио храната, че иначе само на 1 място тъпча.

Вече можете да ми виакте Венци крика :) Официално днес направих 3х5 тяга на 70 кг :)

И така тренировката днес:

Тяга 70 кг
3х5

Странична преса
12 кг 1х5
11 кг 2х5

Напади 45 кг (можех и още)
3х5

Пробвах се за правя snatch с пудовката - амаа не става - тежи ми все още на ръцете

Изхвърляне със лоста
20 кг 1х10
25 кг 3х5
Това движение вече му схванах много добре техниката. Мога да товаря.

1 набиране подхват
1 набиране неутрален хват
скрипец 45 кг 1 серия

лакти към колене за време с изпънати крака
1х10 14:75 сек
1х20 30:30 сек
1х20 31:05 сек

Дървар 32 кг
3х5

Храната за вчера:
07:00 - 2 яйца, 50 гр кашкавал, 100 гр сметана
13:00 - пилешко 100 гр, зеленчуци на скара, 1 парче прошуто, моцарела 30 гр
17:00 - свинско 100 гр, 1 яйце
20:00 - свинско 150 гр, зелена салата

ER

10.06.09
08:06

мини към вкъщи довечера, че ше сменям гумите :)

казано от eraziel на 10.06.09, 08:06:

мини към вкъщи довечера, че ше сменям гумите :)

Немаш грижи ;)

Задържам вода .... и то яко. Лошото е, че не си спомням тряба ли да ми идва или не. Много съм отввеяна хаха

Храната ми вчера:
06:30 - 3 яйца, масло, губи, чушки
12:00 - свинска пържола, зелена салата
16:00 - 1 яйце, масло
20:30 - свинска пържола, зелена салата, малко прошуто

Снощи май преядох със зелена салта - адски се  подух. Сигурно от това и задържам сега вода - коремът ми е като балон пфффффф

Айди лек ден

11.06.09
06:07

Абе, момичета, какви са тия води, дето задържате всички до една!! Не сте бидони, все пак ... или това са оправдания?!

казано от Ива Павлина на 11.06.09, 06:07:

Абе, момичета, какви са тия води, дето задържате всички до една!! Не сте бидони, все пак ... или това са оправдания?!

Ами имайки предвид, че снощи съм изяла около половин килограм зелена салата.... нормално положение... Оправдание? За какво по-точно? А и аз след всяка тежка тренировка се подувам леко - мускулите задържат вода след тежко натоварване.

11.06.09
08:27

Да, де ... ама и аз ям много зелена салата, както и други “воднисти” зеленчуци, пия вода, имам цикъл, като всяка жена ... ама тези “наводнения”, за които говорите, направо ме озадачават! Оправданието важи повече за Мимето в случая - че качените килограми са от водата и т.н., което е малко вероятно ...

11.06.09
08:36

Аз не си търся оправдание, че качените ми килограми са задържане на вода. Реалността е друга, много-много сланина, колкото и да си затварям очите - факт. Но наистина отделно от това съм се подула и с вода. Просто си описвам, а не по някакъв начин да си търся оправдание!!

Мнението беше редактирано от maria на 11.06.09 08:37.

казано от Ива Павлина на 11.06.09, 08:27:

Да, де ... ама и аз ям много зелена салата, както и други “воднисти” зеленчуци, пия вода, имам цикъл, като всяка жена ... ама тези “наводнения”, за които говорите, направо ме озадачават! Оправданието важи повече за Мимето в случая - че качените килограми са от водата и т.н., което е малко вероятно ...

При мен става така - ставам лицето и очите са ми подути (Ясно задържала съм значи), през деня изпивам около 3л течности и 1 л зелен чай и до вечерта всико си е обратно в норма.

11.06.09
09:17

Може. Явно си е въпрос на “дренаж” - работа на лимфната система, буферните системи на кръвта, бъбреците, кръвното и т.н. - комплексно е.

NE

11.06.09
09:35

казано от Венцеслава Атилова на 11.06.09, 08:47:

казано от Ива Павлина на 11.06.09, 08:27:

При мен става така - ставам лицето и очите са ми подути (Ясно задържала съм значи), през деня изпивам около 3л течности и 1 л зелен чай и до вечерта всико си е обратно в норма.

и при мен е така,даже в момента съм подута защото вчера имах рд и бях на китайски ресторант и изядох голямо количество спагети.в момента очите ми са мн подути,бузите ми също и приличам на хамстер.а обикновенно лицето ми е мн слабо и изпито.

11.06.09
09:47

Това наистина звучи сериозно - трябва да се види дали не става въпрос за хранителна алергия.

11.06.09
10:40

казано от Ива Павлина на 11.06.09, 09:47:

Това наистина звучи сериозно - трябва да се види дали не става въпрос за хранителна алергия.

Не мисля :) И аз се събуждам от време на време с подпухнало лице и очи като прекаля с вечерята, особено ако е имало и вино - това си е задържане на вода:) Иначе като дете имах алергия към доста храни - включително шоколад, всякакви ядки и яйца - тогава се подувах също - с тази разлика, че примерно се подуваше само едното око или част от устната, палеца ми се е подувал след като съм пипала филии с яйца - и доколкото си спомням подутото място беше и леко болезнено :) Мисля, че ме “оправиха” с няколко курса хистаглобин и сега за щастие нямам подобни проблеми

Знам, че и след продължително ВМ ако ядеш някакъв джънк или въглехидрати в по-големи количества се получава така. Все още не съм го изпитала на собствен гръб, но си спомнчм Павел, който беше постоянно на ВМ , след като  изяде 1 кутия сладолед на другия ден беше като мечок :)

11.06.09
15:32

Нормално е от въглехидратите да се получава водната задръжка...

ER

11.06.09
15:41

Нормално е да, ама не в бузите и лицето, все пак...

11.06.09
15:48

Ами аз подпухвам навсякъде ...

Днес изядох:

07:00- 2 яйца, 50 гр наденица някаква италианска, масло
12:30 - свинска вратна, домати, краставици
16:00 - 1 яйце, 10 гр масло
20:00 - черен дроб, зелена салата

МНого добро хранене днес :)

Сутрешната тренировка - пълно извращение:

Overhead squat 17 кг
3х5

Ренегатско за напреднали :) - от ренегатско правиш странична преса. Тоест правиш си ренегатското и след това завърташ таза наляво или надясно, така че ръката ти застава в една равнина с рамото, лакъта минава за торса и изпъваш ръката нагоре http://www.youtube.com/watch?v=cUGifXahES4 - ето това е крайното положение.

10 кг 3х5 на ръка Много е гадно това

Good Morning
37.5 кг 1х5
40 кг 3х5

Супермен на напреднали :)
3х1 мин 1 кг

Долен дървар
27 кг 2х5
25 кг 1х5

1 набиране неутрален хват
1 набиране подхват
3 надурания с подскок подхват

Скрипец 45 кг
3х5

Суинг 32 кг пудовка
3х10

Стълби
1ци х 10 най-добро време 2:39 (стигнах си пак рекорка дано го мина скоро)
5ци х2 най-добро 33:50 (много се изморих)

Извращение казвам ви аз :) Едва си седя на задника :)

12.06.09
08:45

Много яка тренировка!

казано от Венцеслава Атилова на 12.06.09, 08:35:

Overhead squat 17 кг
3х5

Overhead squat е ужасно :) Ще споделиш ли част от инструктажа - всмисъл с какво трябва да внимаваш за максимално добра техника?

12.06.09
08:49

казано от mbarton на 12.06.09, 08:45:

Много яка тренировка!

Overhead squat 17 кг
3х5

Overhead squat е ужасно :) Ще споделиш ли част от инструктажа - всмисъл с какво трябва да внимаваш за максимално добра техника?

Overhead squat е гадно, a Overhead напади още повече :)

казано от mbarton на 12.06.09, 08:45:

Много яка тренировка!

Overhead squat 17 кг
3х5

Хм, чакай да видим, че и на мен това ми е много лошо упражнение откъм техника

1. Клякаш си нормално и внимаваш коленете да не влизат навътре, на не минават напред или пък както е в моя случай да клякаш на една страна
2. Ръцете са заключени в едно постоянно положение както при крайната позиция на военна преса - зад главата точно над раменете. При клякането надолу е най важно ръцете ти да не минават напред ами да си седят там. Ей това е най-гадната част на упражнението
3. Навеждаш торса напред малко повече от обикновения клек.
4. При изправяне тръгваш с раменете нагоре - все едно някой ти е хванал лоста и те издърпва нагоре.
5. На следващи ден се подготви за мускулна треска на раменете.

Ми това е май. Много гадно упражнение е наистина

След поредния опустошителен weekend, се завърнах - жива и здрава :) хехе

Днес по традиция се поизложих с тренировката - а и май нещо съм разтегнала от спринтовете - събота и неделя доста ме боляха бедрата горе.
И та тренировката днес:

Пуш пул 37 кг:
3х5 на ръка

Гуд Морнинг 40 кг
3х5

Ренегатско с преса
10 кг 1х5
8,5 кг 2х5

Клек
60 кг 1х5
55 кг 2х5

обръщане
30 кг 1х10
35 кг 3х5

Изтласкване лост 17.5
2х20
3х10 за време - 8.05 най-добро

Храна:
06:30 - 2 яйца, бекон 30 гр, бри 50 гр
12:30 - пилешко 200 гр, салата зелена
16:30 - 1 яйце, свинско 50 гр, масло 20 гр
20:00 - пилешко 200 гр, зелена салата, пармезан 1 сл

Днес в залата ме засече един треньор по ММА за жени и беше убеден, че съм създадена за ММА (хаха създадена да се бия ебати майтапа аз една муха не мога да убия). И ми предложи да отида утре вечер да видя какво е и как тренират. Звучи ми интересно :) Само ме е страх да не претренирам пак. Хм, не знам може и да се пробвам :) Отиде си и малкото останала женственост :Р

15.06.09
18:20

казано от Венцеслава Атилова на 15.06.09, 17:17:

Днес в залата ме засече един треньор по ММА за жени и беше убеден, че съм създадена за ММА (хаха създадена да се бия ебати майтапа аз една муха не мога да убия). И ми предложи да отида утре вечер да видя какво е и как тренират. Звучи ми интересно :) Само ме е страх да не претренирам пак. Хм, не знам може и да се пробвам :) Отиде си и малкото останала женственост :Р

Не бях чувал в БГ да готвят жени, от чисто любопитство - за къде става дума (в смисъл, къде е залата и кой е човека)?

казано от G33K на 15.06.09, 18:20:

казано от Венцеслава Атилова на 15.06.09, 17:17:

Не бях чувал в БГ да готвят жени, от чисто любопитство - за къде става дума (в смисъл, къде е залата и кой е човека)?

Не съм убедена доколко е професионално - по принцип май е по-скоро любителска тренировка. Човекът де казва Юри (второ име не знам), а залата е до Плиска. Ако отида утре, ще дам повече инфо

fire.is.my.nature

15.06.09
18:38

Венци,а какво е ММА ? :)

Mixed marshal arts ака свободни двубои

ER

15.06.09
22:46

Eбати, ти си жена мечта :))
Направо си представям - Работи, готви, чисти, развозва пилия си съпруг насам-натам, че сега и бодигард ...

ш’тъ скъсЪМ :)

Мнението беше редактирано от eraziel на 15.06.09 22:47.

16.06.09
05:40

Бая грубичко...:)

16.06.09
10:25

То още от началото беше ясно че дневниците ще се обърнат на лаф-моабет ама айде... :РРР

За ММА по добре недей по ред причини. А въпросния човек просто се е занасял с теб.

Мда, снощи го обмислих иии... тц, не е за мен. А и така ще ми се падне пон-ср-пет тежести, вт-четв ММА. Тц, няма да я бъде

16.06.09
11:54

ММА е сериозна крачка, ако си решила да се занимаваш по-сериозно! Имам приятел който се занимава с ММА и граплинг от няколко години сериозно и мога да ти кажа, че не е за всеки. Трябва да приемеш травмите, синините, навехванята, изкълчванята,болките като част от животата ти :) На него 3 или 4 пъти вече му чупиха ушите и какво ли още не :) Тренировките са доста изтощаващи, защото все пак изучаваш различни бойни стилове (то и затова е mixed), удари, душенета, ключове и т.н. За мен лично ММА е истински спорт за МАНИЯЦИ и дори мога да кажа, че ако се занимаваш по-сериозно дори и аматьорски си е начин на живот...
Ако ти се тренира нещо бойно може да почнеш да тренираш бокс... В началото и във фитнеса който ходиш сигурно има круша, по натам можеш и ритници да вкараш и така :) Пак ще си заздравиш удара и ще качиш бързината, но няма да се товариш толкова много...

Мнението беше редактирано от Lenks на 16.06.09 11:57.

казано от Lenks на 16.06.09, 11:54:

ММА е сериозна крачка, ако си решила да се занимаваш по-сериозно! Имам приятел който се занимава с ММА и граплинг от няколко години сериозно и мога да ти кажа, че не е за всеки. Трябва да приемеш травмите, синините, навехванята, изкълчванята,болките като част от животата ти :) На него 3 или 4 пъти вече му чупиха ушите и какво ли още не :) Тренировките са доста изтощаващи, защото все пак изучаваш различни бойни стилове (то и затова е mixed), удари, душенета, ключове и т.н. За мен лично ММА е истински спорт за МАНИЯЦИ и дори мога да кажа, че ако се занимаваш по-сериозно дори и аматьорски си е начин на живот...
Ако ти се тренира нещо бойно може да почнеш да тренираш бокс... В началото и във фитнеса който ходиш сигурно има круша, по натам можеш и ритници да вкараш и така :) Пак ще си заздравиш удара и ще качиш бързината, но няма да се товариш толкова много...

Мда, май все пак предпочитам да си правя спринтовете в парка като допълнителни тренировки :) Готино е, но да бях мъж.....

Имах доста гаден ден - в лияен план де. Добре, че беше Тони да ме замъкне в Южния парк да потичаме малко. Осъзнах колко наистина спорта помага на психиката. Сега ми е едно такова леко.... супер е

Храна:
06:30 - 3 яйца, масло, гъби, чушки
11:30 - свинско 190 гр в сурово състояние, салата
17:30 - 100 гр сметана, свинско 50 гр
Крос около 30 мин
21:30 - свинско 150 гр сурово, домати, краставици, 5-6 маслини, тиквичка

Взех си нови добавки - Liquid Multi Gels - витамини в мастна среда - няма как да не изпробвам най-новото от NOW :) Когато са в мастна среда е гарантирано по-доброто им усвояване. Презаредих и любимите Ултра Омега - със сигурност най-качествените омеги, които съм пила досега. Кожата и косата ми са супер от тях - а иначе косата ми е доста суха.

Ами това е от мен, ще да си лягам.

Хопла, добър вечер.
От вчерашното бягане нещо доста съм си натегнала квадрицепса на левия крак и тренировката ми тази сутрин беше... хм меко казно странна....

Напади 47 кг
2х5 на крак - заболя ме левия крак доста

набиране надхват х 1
скрипец подхват
52 кг 1х5
50 кг 1х5
47 кг 1х5

От набирането явно и ръцете доста ми се измориха иииии ето какво стана
Пуш пул
44 кг - с лявата ръка без проблем 1х5
с дясната 1х3 едва едва
37 кг 1х3 с дясната иии отказ
1х5 с лявата - пак без проблем
35 кг 1х5 с лявата
0 с дясната

Мария направо беше в шок! И аз де.

И затова 100 суинга с пудовка 32 кг - 10 серии по 10, почивка 1 мин, общо време 14 мин
Как се изпотих... срам ме е

Коремни преси със свити крака макс повт за 1 мин
1 мин - 27
1 мин - 24

Стълби 5-6 1ци, най добро време 2:54
Явно не се бях възстановила от бягането - а си беше супер лесно, нищо особено. Странна работа ви казвам.

Храната:
06:30 - 2 яйца, 50 гр св. гърди, гъби, чушки
11:30 - свинска пържола 130 гр, салта домати и краставици, сметана 100 гр
15:30 - сметана 100 гр, свинско 100 гр
20:00 - пилешка пържола 200 гр, масло, тиквички, зелена салата

Кракът ме боли доста силно все още.....

18.06.09
07:50

Малко ти е папуто :”)

казано от tonu на 18.06.09, 07:50:

Малко ти е папуто :”)

Малко, ма глей кво релефно чудо съм станала :Р

не бе добре е..... май  :red:

Имам ибахти мускулната треска на задника :) Едва сядам направо :)

Храната ми за днес

07:30 - 2 яйца, 50 гр св. гърди, гъби, чушки
12:00 - свинско изпечено със сланина 200 гр, зелена салата
17:00 - свинско 50 гр, 100 гр сметана
20:30 - пилешко 200 гр, сланина, зелена салата

Айм дъ Бест :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1