19.06.09
19:15
Претренирал си го, горкия :)
Пожелавам ти в най-скоро време - нов !!!
И моето велоергометърче се развали. Взе да тропа отзад , докато се въртят педалите и го откарах на поправка. След месец ми го върнаха поправено , но сега пак му разбих лагерите :) До Нова година ще тичам в училището , пък после ще му мисля :) Сашко , не си сам !!! :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 19.06.09 19:29.
19.06.09
23:03
Калояне умен = богат ?!?! от къде на къде!??! Не може ли да си умен и да си човек от средна класа, еми не всички теглим кредити и развиваме бизнес, някой от нас са си намерили място някакво в живота си което им харесва и си работят това което обичат за нормален доход, те това е средна класа. Кво пречи да работиш за 1000 лева с който дори неможеш да си купиш кола и пак да имаш нещо в главата ?!!? Харесвали преуспели ами нали това ти казвам, че можеш да си преуспял без да си умен мама тати крали ти се се родил с късмет, но пък с централно мозъчна контузия и готово. Лекарите, инженерите, учителите, пожарникарите, полицаите, икономистите, които в истинските държави съставляват средната класа са си средна класа умни хора но не богати, с нормални доходи е и ?!?! Трябва ли като си лекар за да си и богат да станеш корумпиран и да търгуваш здравето на хората, трябва ли като си инженер да пробваш кой инвеститор и от къде какво да гепнеш, че да може да си купиш някоя 15 годишна кола, трябва ли като си полицай да рекетираш хората по пътищата за да си нахраниш семейството. Това за тебе умни хора ли са щото определено не са богати, пък в БГ не е е много преуспяло да си учител, полицай, инженер, пожарникар, че дори лекар. Преуспяло е да си мутра да имаш чалгарки покрай теб и да караш кола за 100 000 + кинта
Ванка, кой говори за кредити, мутри, чалгарки и т.н... Да си успял не значи да имаш милиони или да караш ферари. За всеки дефиницията успял може би има различно значение, личното ми мнение е че хората които имат нещо в главата си успяват по някакъв начин - винаги си намират добра работа и правят нещо съществено. Не може да ме убедите че когато човек е кадърен и си разбира от работата то едва ли не няма как да успее в живота. За останалите остава оправданието - тоя е успял щото е крал... еми така е много лесно - намираш си оправдание като при тренировките - казвам го с най-добри чувства без да искам да те засяга....
Лекарите, инженерите и икономистите в западните държави вервай ми изкарват много добри пари. Не знам каква ти е дефиницията за успял. Ама мисля че един лекар/инженер/икономист работещ на заплата в Германия/Франция/Англия не е за оплакване даже напротив - живее доста добре. Не казвам че са милионери - но в моята глава думата успял - означава да изкарваш достатъчно пари за да живееш добре - тоест да караш хубава кола (сори нямам предвид бентли), да можеш да излизаш на вечеря/кино/боулинг с приятели, да можеш да отидеш на почивка на нормално място и да си купуваш нормални дрехи и храна без да се ограничаваш. И това е напълно постижимо от един лекар/инженер/икономист - не е толкова трудно ако си кадърен.
И сори ама познавам доста лекари и инженери които изкарват над 1500 лева заплата, а някой и доста повече без да злоупотребяват на работното си място. И ако за тебе да си успял значи да си мутра и да караш бе ем ве - за мене тая дума означава други неща.
И когато мама и тати са крали - може да си богат, но не си успял. Прави разлика между двете.
Мнението беше редактирано от kao на 20.06.09 01:10.
20.06.09
02:00
казано от Калоян Георгиев на 20.06.09, 00:25:
в моята глава думата успял - означава да изкарваш достатъчно пари за да живееш добре - тоест да караш хубава кола (сори нямам предвид бентли), да можеш да излизаш на вечеря/кино/боулинг с приятели, да можеш да отидеш на почивка на нормално място и да си купуваш нормални дрехи и храна без да се ограничаваш.
Успял??? Това, което изброи може да е критерии за успех за някое индийче, афганистанче, сомалийче.. В нормалния свят това е описание на един живот средна класа, да не кажа санитарен минимум!!!! Или твърдиш, че който не рови по кофите и не си брои стотинките да види дали ще стигнат за шпек и кисело мляко за вечеря е успял??
Тъжно но факт. Висшата класа в БГ, която не бърка в кацата с мед, разчита на свои знания, усилия и гради кариерата си и живота си с честен труд (всъщност такова животно нЕма, но това е друга тема), може да си осигури един нормален, стандартен, приемлив начин на живот по стандартите на цивилизования свят - кола (немците си купуват нова на всеки 4 години, а ние? ние им взимаме старите :D), обучение за децата, дрехи, командировки, почивка, подаръци, тук-таме някоя и друга глезотия за всеки член на семейството .. и това е! Какво му е успялото на това? За един честен, работлив, интелигентен, образован и квалифициран човек това много ли ви се струва??? Такива хора нямат излишни средства да издържат курветини и любовници. Такива хора имат достатъчно акъл в главата, за да разграничат момичетата от плявата и да не тръгнат да се занимават с шаврантии.
И шаврантиите това много добре го знаят! И какво остава за тях - пешо от групата по маркетинг, чичо емо от горния етаж с похотливия поглед или да се ъпгрейднат малко (където е нужно), че да целнат некое борче между очите с новите си цици, пък дано даде за нови дрешки/телефонче, дай боже и кола.
Те това представлява огромната част от женското съсловие в китната ни родина, което прави и намирането на някой специфичен екземпляр(застрашен вид) от останалата още по-ценно и по-хубаво. ;)
Мнението беше редактирано от Sparxter на 20.06.09 02:05.
20.06.09
05:30
Калояне защо изобщо ми говориш как било на запад на запад и жените може да са други аз ти говоря за БГ. От 40 човека дето завършихме инженери, половината са дистрибутори на нещо си минерална вода, вафли, кифли, парфюми, половината станаха технически и се разправят цел ден с мангали дето взимат повече пари от тях. И много малко единици работят с ризката на работа в офисчето с колата и телефона и пъркат напред назад, взимайки 1000 лева . В чужбина може един инженер да е успял и да си взима нова кола на всеки 5 години пък макар и рено или опел, тук неможеш да взимаш 15 годишна на всеки 10. Позволи ми да познавам повече инженери от теб и мога да те уверя, че има хора с по 10 000 лева заплати дето са в такива схеми, че ум да ти зайде, познавам и инженер който дръпна половин милион от БГ народа и като го хванаха го уволниха, ама човека си ги беше взел законно и не ги върна. Е кво успял е човека нали така ?!?! Да ти казвам ли за инженерите емигрирали да гледат баби, да мият чинии и да бачкат по ферми щото тука им дават 500 лева заплата, да ти кажа ли че от тия 40 имам хора дето още не са заминали по корабите щото бащите им незнят кво е кораб. Да ти кажа ли че една жена като чуе инженер по Промишлено електрообзавеждане, работещ като заместник ръководител на отдел “поддръжка на мрежата” в Енергото (точно това за което половин живот е учил)далеч не те гледа като успял човек. Как да привлечеш с това, че си интелигентен човек една жена като нейния идеял е Бойко Борисов, или Борис Дали или Милко Калайджиев !?!?
Ами като толкова се възмущавате ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ - тука само се чешат езици...
20.06.09
05:47
Проблемите tonu са в самите хора, вчера излизам от фитнеса и гледам как една млада красива майка разкарва няколко годишната си дъщеря, ходят си двете, а малката пее онази чалга песен “зне ли какво прави в твоето легло” (незнам какъв беше текста), майката съвсем спокойно си се разхожда с цигарка в устата и не и дреме.Е кой политик да обвиним за това, че хората са дебили, за кой да гласуваме, че да ги промени. Просто гледам как хората и ТОКА ходят по най ниското съпротивление, и е по лесно да си глупав, отколкото интелигентен.
Като тока - по най-късия път :) Имаше нещо такова.
Уф някои мод да изчисти дневника.
20.06.09
19:39
Ден 5-ти
Бицепс+Трицепс
Стахотна тренировка днес.
Бях на сбор на село,изядох 500 гр агнешко с ориз,торта,лимонада,салата...абе добре си похапнах.След това дремнах 30 минути и тренирах в 17:30
Бицепс
Крив лост
12 х 30 кг
10 х 40 кг
10 х 50 кг
10 х 50 кг
Бицепс с дъмбели
8 х 22,5 кг
8 х 22,5 кг
8 х 22,5 кг
Бицепс на скотова машина
10 х 50 кг
10 х 55 кг
8 х 60 кг! Абсолютен рекорд! + 5 кг увеличение на силата
8 х 40 кг - дроп
8 х 30 кг - дроп
Машината е до 65 кг максимум! Още на предната тренировка усетих, че мога повече.Целта ми е да вдигам ВСИЧКИ плочки на уреда.
Трицепс
Разгъване на въже
10 х 45 кг
10 х 50 кг
10 х 55 кг
Разгъване с V образна приставка
12 х 80 кг - всички тежести
12 х 80 кг
12 х 80 кг
Разгъване с 1 ръка на ръкохватка
12 х 20 кг
8 х 25 кг Абсолютен рекорд! +5 кг увеличение
10 х 20 кг
10 х 10 кг - дроп
20 х 5 кг - дроп
Меря ръката след тренировката. 47 см ръце напомпани до пръсване! Евала, такива стойности не съм мислел, че ще видя на метъра.
Пича дето съм се заел да го тренирам е от 36 см на 37 см за 1 месец и -2кг.Добър прогрес и за него.
Храната за днес:
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес,50 гр протеин
1 хап Слин-Сейн
500 гр агнешко с ориз,салата,торта,лимонада
30 гр карбс с 50 гр протеин
!!!ТРЕНИРОВКА!!!
2 бири
300 гр агнешко,3 нектарини
50 гр протеин
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.06.09 19:40.
20.06.09
19:49
Лелеее, целият се цепя навсякъде от стрий, бързо казвайте най-доброто за стрии за да го купя утре от аптеката????
20.06.09
19:55
Сашо днеска ръката ми напомпана беше почти 40 см,а иначе съм я мерил максимум до 39,5 см.И това от второто хапче.След като привърших трицепс,беше така напомпан,че не можех да си сгъвам ръката. :) Може засега и да е плацебо ефект.
20.06.09
20:01
Консултирай се с някой магистър-фармацефт, предполагам, че и тук ще ти дадат съвет по-запознатите. С мазила не съм запозната, като марки и действие. Знам че напълно не могат да изчезнат, но с помощта на кремове могат да се смалят доста и почти да не се виждат.
Ти сега мажеш ли кожата с нещо? Би трябвало, да увеличаваш еластичността
за стрийте аз лично ползвам на Vichy крем скъпичък е но поне на мен наистина ми помогна да не ми излизат
20.06.09
20:57
казано от RogerF на 20.06.09, 19:55:
Сашо днеска ръката ми напомпана беше почти 40 см,а иначе съм я мерил максимум до 39,5 см.И това от второто хапче.След като привърших трицепс,беше така напомпан,че не можех да си сгъвам ръката. :) Може засега и да е плацебо ефект.
Естествено, много хора тук ще ти кажат, че е плацебо..... :) Напомпването как да е плацебо,кажи ми? Или го има или го няма.
Ай да видим след 1-2 седмици как ще се развият нещата. :P
20.06.09
20:58
казано от veronique на 20.06.09, 20:01:
Консултирай се с някой магистър-фармацефт, предполагам, че и тук ще ти дадат съвет по-запознатите. С мазила не съм запозната, като марки и действие. Знам че напълно не могат да изчезнат, но с помощта на кремове могат да се смалят доста и почти да не се виждат.
Ти сега мажеш ли кожата с нещо? Би трябвало, да увеличаваш еластичността
С нищо не се мажа...ама много бързо раста!
Буквално целият съм тръгнал да се цепя!
Тея Vichy май са доста скъпи... ще видя в апеката утре да ми препоръчат нещо.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.06.09 20:58.
Пробвай Контактубекс,аз с него се мазах едно време,за нови и не толкова дълбоки стрии мисля,че ще ти помогне...
Преди тренировка е важно да се намажеш.
21.06.09
04:43
Vichy правят хубава козметика, но наистина са доста дебели в цената. Чувала съм, че някои се мажат с бебешко масло , не за стрии, а за еластичност
Сашо, вземи си какввото и да е мазило против стрии или бебешко масло или все тая, ама не се хвърляй в няк’ви скъпи мазила... така или иначе едва ли ще ти помогнат да нямаш стрии, просто растеш прекалено бързо. Брат ми също бързо направи големи ръце и гръб и му се появиха стрии на ръцете. Но все пак с мазило е по-добре отколкото без хич. Той брат ми едва ли се е мазал с нещо и без добавки стана звяр. Ама стриите са гадно нещо (нали съм го виждала), почвят ли се веднъж - няма отърване от тях!!!!
Мнението беше редактирано от maria на 21.06.09 07:22.
21.06.09
11:23
Не знам дали без добавки, и какво ти е казал, но в никопол 90% от трениращите зобят много сериозно, и не, не си измислям, лични наблюдения :)
Не искам вече да спамя в Дневника на Сашо, но ще ти кажа, че само сме родени в Никопол. ОТ МАЛКИ ЖИВЕЕМ В ПРАВЕЦ!!!!!! И брат ми не зоби. НЯМА ПАРИ ЗА ХИМИИ!!! Единствено Л-Карнитин съм виждала в Правец!!!!!!!
21.06.09
11:48
Зобя не е равно на добавки!Зобя е равно на стероиди!Иначе щях да съм егати зобъра,виж зубър по-става. :)
21.06.09
12:01
Има един крем на GERNETIK медицинска козметика е , против излизане на стрии и заличава старите до някъде .Не е от най-евтините ( някъде над 30 лв беше ) ,но една приятелка ,която отслабна с 60 кг за 1 година имаше плашещи стрии направо и този крем и беше помогнал. Иначе бебешкото олио винаги след къпане помага да не ти излизат нови стрии също ...
едно приятелче много похвали крема на икаров само каза че мирише гадно, но се пак е 6лв :Д
21.06.09
19:16
Ден 7
Тегло: 98 кг
днес КАРДИО.
Няма такова кардио като днес. 60 минути 35 км 825 калории. 30 минути ХИИТ, 30 мин нормално.Даже не се чувствах уморен след това, можех още час да изкарам.
Днес съм на 1 хап Слин-Сейн
Храната
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес с 50 гр протеин
!!!КАРДИО!!!
4 кюфтета,150 гр агнешко,100 гр ориз и 1 бира
50 гр протеин с 30 гр карбс
4 кюфтета,наденица, 1 бира, 300 гр шопска салатa
50 гр протеин
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 21.06.09 19:17.
21.06.09
22:12
сашо това на колелото го правиш или ? Ако бягаш тия стойности може ли да ги повториш и въобще как стоят нещата с кроса при тебе?
22.06.09
07:42
казано от Sparxter на 21.06.09, 22:12:
сашо това на колелото го правиш или ? Ако бягаш тия стойности може ли да ги повториш и въобще как стоят нещата с кроса при тебе?
това го правя на велоергометър, на 5та степен от 8 максимални.доста съм се специализирал вече на колелото, връткам като луд човек :D
Естествено, че ако бягам ще издъхна и няма да повторя тези стойности.Не искам да бягам, защото е безмислено според мен да си натоварвам ставите и колената, глезените.... щом правя супер карио на колелото,няма смисъл да бягам и да ме болят краката после.
22.06.09
17:53
Ден 8ми
Тегло: 100 кг - wtf
Днес Рамо и крака
Рамо на машина средна част
12 х 80 кг
10 х 120 кг
10 х 130 кг
10 х 130 кг
Рамо на машина предна част
10 х 120 кг
10 х 130 кг
10 х 140 кг
Разтваряне с дъмбели за средно рамо
12 х 12,5 кг
10 х 15 кг
10 х 15 кг
10 х 15 кг
Задно рамо с дъмбели
10 х 12,5 кг
10 х 12,5кг
10 х 12,5 кг
Крака
Лег преса
12 х 120 кг
12 х 150 кг
12 х 180 кг - досега не съм дигал толкова, леки са ми - смешни кг са,но краката не са ми приоритет
Прасец 3 серии
Трапец с дъмбели по 50 кг всеки
10 х 100 кг
10 х 100 кг
10 х 100 кг
Ей братче, много ПОТ, яко пъмп.Доволен и щастлив се прибрах след тренировката.
Храната за днес:
1 хап Слин-Сейн
8 белтъка с 5 желтъка
1 хап Слин-Сейн
задушена риба пангасиус със зеленчуци и картофи + 30 гр въглехидрати + 25 гр протеин
!!! ТРЕНИРОВКА!!!
кафе,кола
задушена риба пангасиус със зеленчуци и картофи
8 белтъка с 4 жълтъка
50 гр протеин
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.06.09 22:31.
23.06.09
19:20
Ден 9-ти
Тегло: 99 кг
Днес КАРДИО. Общо 60 минути, от които 30 мин ХИИТ, 800 калории, 35.5км. Целият мокър.Чувствах се все едно бях скочил в басейн с дрехите.
От днес прибавяме в стака 1 литър Течни Аминокиселини - ще пия от тях 40мл по време на тренировка - 15 гр протеиново съдържание и 1 литър Л-карнитин 66 грама съдържание в 1 литър.Ще пия по 2 гр всеки ден преди фитнес и 2 гр преди лягане.
Значи стака става следният:
1.Slin-Sane от BPS
2.Createston от PEAK
3.Animal Omega от Universal
4.Uni-Liver 500 броя от Universal
5.Plasmajet от Gaspari
6.Myofusion от Gaspari
7.Liquid L-carnitine 1000ml - 66 гр
8.Liquid Amino 1000 ml
Днес съм на около 110 гр въглехидрати
Храната за днес:
1 хап Слин-Сейн
10 белтъка с 5 жълтъка,кетчуп
8 белтъка,3 жълтъка,кетчуп
!!!КАРДИО!!!
2 коли,кафе
300 гр зеленчуци - картофи,моркови,грах
200 гр извара
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.06.09 22:05.
24.06.09
20:55
Ден 10-ти
Тегло: 99 кг
Днес Гръб
Мечка не правя вече.Гледам да разнообразявам упражненията за да акцентирам върху различните части на гърба.
Дърпане с дъмбел
8 х 50 кг
8 х 50 кг
8 х 50 кг
Дърпане на щанга с надхват
10 х 100 кг
10 х 110 кг
10 х 120 кг
Лодка
10 х 80 кг
10 х 80 кг
10 х 80 кг
Дърпане на скрипец,пред гърди
10 х 60 кг
10 х 70 кг
10 х 80 кг
Хиперекстензии
20
15
Предмишница - за пръв път я правя.Много се напомпа
С дъмбел на ръба на пейка
20 х 7,5 кг
15 х 12,5 кг
15 х 15 кг
Храната днес е много зле.Нямаше за ядене в нас, а ме мързеше да пазарувам.
Храната днес:
1 хап Слин-Сейн
120 гр овес с 50 гр протеин
50 гр протеин с 60 гр въглехидрати
1 хап Слин-Сейн
2 дебели филии хляб с извара и 50 гр луканков салам + 25 гр протеин+ 30 гр въглехидрати
!!!ТРЕНИРОВКА!!!
кафе,кола
200 гр свински шишчета, шопска салата и чаша бира
1 кола
200 гр извара
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.06.09 20:56.
25.06.09
02:47
казано от Aleksandar Marinov на 19.06.09, 16:47:
казано от Никола на 19.06.09, 16:33:
казано от Aleksandar Marinov на 19.06.09, 14:04:
Сега съм обратна пирамида, и много се харесвам така.Бтв АЗ КЛЕКОВЕ НЕ ПРАВЯ,МЪРТВИ ТЯГИ не правя,някой да има забелжки за гърба ми? :)
Широк е само отгоре :)
Щом казваш.
“Широк е само отгоре”..хахахаха : ))
Алекс,тягата и клека какво общо имат с гърба,че не ми е ясно? :) Тяга и клек са страхони упражнения,товарят задната верига на тялото и удрят статично стабилизиращите мускули около пояса.Главно за бедра,задни бедра,гъз,еректори,корем и трапец.Широките гръбни мускули няма как да пораснат от това.Сега,всъщност приказката е,че като ползваш големи тежести (за което позволява само тягата,клека и прочие) стимулираш тялото да отделя повече хормони и оттам растежа по цялото тяло,а НЕ директно от стимулацията на самите упражнения. :)
Ама аз така като гледам “стака” ти с хранителни добавки и хранителния ти режим можеш да си караш спокойно и без допълнителни стимуланти. : ))
А плюс да ги няма в програмата ти има.Имаш повече енергия за другите упражнения,в резултат на което те дръпват.
ПС:На всичкото отгоре гърба е много непретенциозна мускулна група,може би заради размерите си. :) “Голям” гръб може да се направи и само с гребане,само с набирания,само с чекии... :) Никой не е казал,че е задължително да се дърпа тяга.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 25.06.09 02:52.
25.06.09
04:38
DeadManWalking незнам аз съм с минимален тренировъчен опит, но тягата я усещам страхотно в гърба. Вярвам, не съм само аз така.
25.06.09
04:43
казано от Иван Шишманов на 25.06.09, 04:38:
DeadManWalking незнам аз съм с минимален тренировъчен опит, но тягата я усещам страхотно в гърба. Вярвам, не съм само аз така.
Точно в средата,предполагам.И аз я усетих веднъж... : )) иначе мощният ми задник обира всичко по принцип... : )) Както и да е,не се разширява гърба.И тук пак има спорове,щото видиш ли като хванеш по-широко и широките гръбни участват статично. :) Най-много от стабилизираща работа да оберат,но е крайно недостатъчно,плътност се докарва,но нулева широчина. Абе индивидуално е,не мога да говоря от името на всички.
Лично аз съм забелязал,че гърба просто си расте с увеличаването на стажа,откак започнах тренировки да съм имал мускулна треска на гърба 4-5 пъти макс. :) Изключвам трапеца,той е редовен след тяга.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 25.06.09 04:46.
25.06.09
04:47
казано от DeadManWalking на 25.06.09, 02:47:
Алекс,тягата и клека какво общо имат с гърба,че не ми е ясно? :)
Тук си употребил думата “гръб”, и да тягата с гърба има много общо, виж с перките по малко, но с гърба има. Тежестта при привеждане се крепи от гърба ти, освен това тягата е многоставно базвово упражнение с голям енергоразход. И не случайно е сред царските упражнения. Мечката, гребането и тягата са много близки като упражнения. И определено не съм съгласен, че гръб може да се направи и само с чекии :lol:
25.06.09
05:54
Имах предвид широките гръбни мускули. :) Който с каквото иска да тренира гърба си.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 25.06.09 05:54.
Тягата няма нищо общо с широките гръбни мускули. Набирания=широчина в гърба.
25.06.09
09:04
Anabolic BCAA 4:1:1 500 гр ИДВААААА
Най-после BCAA най-високо качество на народни цени :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.06.09 09:05.
25.06.09
18:13
Ден 11-ти
Тегло:100кг - wtf
Днес КАРДИО. 55 минути, 35 км, 780 кк. Като цяло доста добро кардио.30 мин ХИИТ и 25 мин нормално каране.Потта е налице както винаги.
Л-карнитина го пия всеки ден сутрин 1 гр, преди тренировка 2 гр и вечер преди лягане 1 гр.Засега ефект 0.Течните амино 45 мл по време на тренинг в 1 литър вода.
Съдейки по килограмите си, ефекта от добавките които по принцип са си за маса - е налице.
Храната:
1 хап Слин-Сейн
120 гр овес с 50 гр протеин
200 гр свинско с лук на тиган
200 гр агънце ,1/2 наденица и лимонада,50 гр сладки
!!!КАРДИО!!!
кафе,кола
7 белтъка с 3 жълтъка
25 гр протеин и 1 кис мляко
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.06.09 21:26.
25.06.09
18:21
казано от Мария Никифорова на 25.06.09, 18:17:
Ти си машина, бе човече!!
Благодаря, Миме, но съм далече от машина...като гледам в гохард-а снимките на момците, които не знаят що е БЦАА и Глутамин, но все пак успяват да ме депресират със снимките си ;)
Предполагам, че коментара ти е заради кардиото може би? Вече 60 минути са ми малко да ти кажа,не ги усещам да ме изморяват,а повярвай ми за 35 км въртя като луд.Сухо място не остава по мен.