Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.06.09
18:54

казано от Aleksandar Marinov на 25.06.09, 18:21:

казано от Мария Никифорова на 25.06.09, 18:17:

Ти си машина, бе човече!!

Благодаря, Миме, но съм далече от машина...като гледам в гохард-а снимките на момците, които не знаят що е БЦАА и Глутамин, но все пак успяват да ме депресират със снимките си ;)
Предполагам, че коментара ти е заради кардиото може би? Вече 60 минути са ми малко да ти кажа,не ги усещам да ме изморяват,а повярвай ми за 35 км въртя като луд.Сухо място не остава по мен.

Не се притеснявай те знаят други неща  :lol:

25.06.09
19:01

Хич и не се притеснявам за тях.Последиците не закъсняват, рано или късно си идват.

25.06.09
19:57

Аз пък хич не се сдухвам като ги гледам.Извинявай половината са някви щиглеци дето почват с цикли,другата половина са подпухнали и вдигат едвам колкото мен.

Абе има някои дето си изглеждат много доволно, ама т’ва не си е работа да се тровят от 16-17 годишни...

25.06.09
20:35

Толко им е акъла, те половината не знаят и как да зобят. На Сашо му бях пратил един пример  :lol:
А и напоизскачали от селата 2 реда не могат да напишат, ама вече акъл дават

Мнението беше редактирано от HeartCore на 25.06.09 23:55.

26.06.09
10:41

Знаете ли какво казва един приятел, цитирам:”Използването на стероиди е като да се изсереш в себе си!” ,край на цитата.

me4oka83 приятеля ти не е много в час. И не е нужно да се изсираш в себе си самия ти произвеждаш акита. Стероидите си имат и доста медицински предназначения, много от които далеч не са с цел изцапване. Стероидите са вредни, както цигарите, както алкохола, както наркотиците, и дори както безразборния секс.

26.06.09
10:57

На безраборния секс - му няма нищо вредно, предполагам, че имаш предвид секс без предпазни средства. :)

Точно безразборен написах, защото много предпазни средства не са толкова предпазни колкото си мислим.

26.06.09
11:03

Ето една снимчица на едно гъзе от USA, ако си мислите, че аз съм взимал МНОГО добавки, вижте него! :)

Нямаше негови снимки. - за успокоение на противниците на добавки :D

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 26.06.09 11:19.

Дай да видим снимка и на формата му

26.06.09
11:32

Виж, Иване много добре знам какво е предназначението на така наречените стероиди и ако не е в час според теб ,защо ти самият не използваш, защото знаеш какви са общите последствия или просто,защото не ти стиска ;)

Мнението беше редактирано от me4oka83 на 26.06.09 11:40.

казано от me4oka83 на 26.06.09, 11:32:

Виж, Иване много добре знам какво е предназначението на така наречените стероиди и ако не е в час според теб ,защо ти самият не използваш, защото знаеш какви са общите последствия или просто,защото не ти стиска ;)

Ти откъде знаеш, че не ползвам ?!?!Ползвал съм и почити съм сигурен че пак ще ползвам. Знам какви са последствията от предозиране, знам и какви са при правилно дозиране.

26.06.09
12:03

Всичко ще си кажеш ти.;)А колко ли са като теб и само се прикриват зад използването на хранителни добавки.:)

Мнението беше редактирано от me4oka83 на 26.06.09 12:04.

Никога не съм се крил, аз съм доказателството за новобранците, че стероидите не вършат нищо, без да са съчетани със тренировъчен стаж прекрасно трениране и ядене. Бъди сигурен, че има много хора които ги ползват, но не си признават. Все пак нека не оакваме дневника на Сашо.

26.06.09
12:18

Прав си, но аз не ги разбирам.Хубаво ползват, ами да ползват ама за какво трябва да се крият, че кой лъжат с това мен, теб, не себе си лъжат.Както и да е, Сашо моля те да ни извиш за спама в дневника ти.

26.06.09
12:28

Саше, ти привличаш всички спамери като магнит.  ;-)

26.06.09
15:14

абе Иване ти верно ли си взимал нещо??

26.06.09
15:36

И като е взимал какво :? :? :?

26.06.09
15:51

Той не би го направил... :D

26.06.09
15:53

Хаех добре :D

26.06.09
16:03

Сашо не мога да разбера що въртиш сучиш ,все на креатина се връщаш
аз лично бих го избегнал в последния ти стак

успех с преобразяването все пак :)

26.06.09
16:49

казано от karlo на 26.06.09, 16:03:

Сашо не мога да разбера що въртиш сучиш ,все на креатина се връщаш
аз лично бих го избегнал в последния ти стак

успех с преобразяването все пак :)

Преобразяване няма да има.
За последен път се убеждавам, че креатина на мен не ми действа,независимо под каква форма е.Само се надувам и тва е.

26.06.09
17:52

Ден 12-ти

Тегло: 99 кг

Днес Гърди.

Умряла работа.Не съм доволен.Не можах да спа добре и това се отрази на тренировката ми.
Нещо друго, което забелязах - от комбинацията Слин-Сейн и Плазмаджет-а се получава прекалено голямо напомпване,чак БОЛИ! Не мога да си направя докрай сериите, защото ми блокират мускулите от напомпването. Ще видя още няколко дена, как ще се развият работите и плазма-та може да хване баира.

Горна лежанка лост:
10 х 70 кг
10 х 90 кг
7 х 100 кг

Машина за гърди
10 х 50 кг
8 х 55 кг
7 х 55 кг
8 х 55 кг

Флайс с дъмбели на горна лежанка - за пръв път от много време
10 х 17,5 кг дъмбели
10 х 20 кг дъмбели
10 х 22,5 кг дъмбели

флайс на въжета от долу
12 х 20 кг тежест
12 х 20 кг
12 х 20 кг

Кардио ХИИТ 20 минути, 280 кк, 12 км.

Храната :
1 хап Слин-сейн
100 гр овес с 50 гр протеин
боб
боб
1 хап Слин-Сейн
250 гр ориз със зеленчуци и 30 гр карбс с 25 гр протеин
!!!ТРЕНИРОВКА!!!
кафе
300 гр цаца, 2 бири, 150 гр пържени картофи

Очаква се за вечеря бира,цаца,картофи - ще допълня.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 26.06.09 19:24.

Предпочиташ Слин Сейн пред Плазмаджет ? :)

26.06.09
17:59

казано от Владимир92 на 26.06.09, 17:53:

Предпочиташ Слин Сейн пред Плазмаджет ? :)

Плазмата я усещам само в тренировката за гръб,като едно добро цялостно изпълване на гърба. Като цяло - нищо особено не е.
С нея и без нея няма да има разлика, затова обмислям да отпадне от стака и да я запазя за някой друг месец.

26.06.09
18:27

как няма да има преобразяване ве ,закакво са всички усилия все пак
не знам как ти действа креатина ,но в лице изглеждаш много подпухнал от няколко месеца
а това хич не е добър признак ,странно ми е че и без креатин в предните ти експерименти пак седеше такъв

според мене трябваше да наблегнеш на слин лейна  да наблюдаваш на къде води със следващите опаковки
би трябвало да се отрази още по- благо за организма ,но ти си знаеш,фен си на стаковете ,разбирам те

при мен също понякога се събират цифра препарати накуп ,но последно време пробвам нови неща поотделно
вслушвам се в тялото си ,интересно ми е как действат ,рибено масло,зма,фосфадитил холин, все неща които съм считал за глезотий

а се оказа че не са :)

26.06.09
19:20

Ето и вечерята ми
300 гр цаца,150 гр пържени картофи и 2-3 бири

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 26.06.09 19:23.

С тия пържени храни сигурнo вече си се превърнал в антихриста за някой хора. :lol:

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 26.06.09 19:29.

26.06.09
19:29

казано от RogerF на 26.06.09, 19:29:

С тия пържени храни сигурнo вече си се превърнал в антихриста за някой хора. :lol:

То  многооо отдавна стана това :)

RogerF скив тука предният лог чиит храната за 32 дена:
4 порции панирани пилешки пурички
1200 гр цаца
1000 гр пица
1300 гр картофи по селски
1 бутилка бяло вино
8 пакета слънчо
и най-сладката част 45 БИРИ!!!!!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 26.06.09 19:32.

26.06.09
20:10

:bug:  Сашо, каква е тая свинщина..... (шегувам се, де).... еми така се прави - всеки ден по малко, а не кат мен - 30 дена нищо и на 32-рия ден омаам всичко, което си написал наведнъж, хммм само без бирите (на тяхно място шоколад и неговите производни)... е т’ва мойто вече е свинщина!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 26.06.09 20:13.

26.06.09
20:22

Ама Мария колко лъцици шоколад :-D

Сашко , последния ти пост най ми харесва :) Най-интересното е че грам не ти се лепи :-P

26.06.09
20:28

Айде, лъЦИЦИТЕ дойдоха и в тоя дневник.  :lol:  Гошко, ти не си ли малък?????  :coolmad:

:coolsmirk:  Саше, един съвет - смени си прическата... така е малко, как да кажа, ретро.... Махни го тоя бретон!!

Мнението беше редактирано от maria на 26.06.09 20:28.

Лъциците са хубаво нещо,стига да ги има. :) Хубаво е да ги гледаш,да ги пипаш,да ги мачкаш,да ги.... :)

Сашо това се нарича хапване.Реално погледнато си направи зареждане с Джънкфуудс за следващите 10 години.Ей цял живот с НВД няма да ти е лесно. :P

Гошко може да е малък ,но пък има голям....ентусиазъм. :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 26.06.09 21:04.

26.06.09
21:17

Добър вечер,

Сашо, гледам че си купуваш много добавки, като почти всичките са на много високо ниво.
Чудя се като даваш толкова пари защо не си оправиш яденето ? При един подобрен и качествен режим ще дръпнеш страшно много, дори без да ползваш толкова добавки. Помисли малко върху това (протеина не ти е достатъчен за активното ти тегло, качествените въглехидрати са малко, а качествените мазнини, които са може би най-важната част от режима липсват напълно).

Успех.

26.06.09
21:17

казано от Мария Никифорова на 26.06.09, 20:28:

Айде, лъЦИЦИТЕ дойдоха и в тоя дневник.  :lol:  Гошко, ти не си ли малък?????  :coolmad:

:coolsmirk:  Саше, един съвет - смени си прическата... така е малко, как да кажа, ретро.... Махни го тоя бретон!!

Нищо друго не ми ходи :(

26.06.09
21:21

казано от Hvanatema на 26.06.09, 21:17:

Добър вечер,

Сашо, гледам че си купуваш много добавки, като почти всичките са на много високо ниво.
Чудя се като даваш толкова пари защо не си оправиш яденето ? При един подобрен и качествен режим ще дръпнеш страшно много, дори без да ползваш толкова добавки. Помисли малко върху това (протеина не ти е достатъчен за активното ти тегло, качествените въглехидрати са малко, а качествените мазнини, които са може би най-важната част от режима липсват напълно).

Успех.

Добър вечер,

правил съм го преди - много стриктен режим,много много месо,назад в дневника е - 1вият ми лог където изядох 45 кг пилешки гърди за 2 месеца.Просто осъзнах, че със или без хранитeлен режим - при мен резултатите си идват.А и толкова съм намразил това пилешко и ядене през 2 часа.Ориз - по същата причина МРАЗЯ.Точно заради стрикният режим, който пазих.Протеина ми по принцип е над 200 гр на ден, днес е изключение.Въглехидратите са ми предимно от овес - според мен това е най-качественият източник.Надявам се, че си ме разбрал, какво имах впредвид.С или без хранителен режим - пак стават работите.
За полезните мазнини - Анимал Омега пия.

Поздрави

ГН

26.06.09
21:52

Утре и аз се завръщам.
А иначе Сашо, мисля че знаеш какво има предвид човека. И аз си мисля нещо подобно. Не е баш “се тая”. Разликато ми от преди 2 години е фрапираща, и това се дължи на такъв тип пормени, почти без добавки. Преди пак ядях много месо и много въглехидрати, имах 6-7 години стаж, но сега съм два пъти по-добре. Не би ли искал, ако се храниш по-добре, да имаш изчистеност поне колкото мен - сега си значително по-мазен - и аз си мислех че по-малък ще се чувствам гадно, но не е така. Особено след като сваиш доста, понижиш мазнините и след това качиш малко, чисто. Щото като си свалил много ти пада и самочувствието, но като примерно си свалил 10 кг и си загубил 3 см ръка и след това качиш 5 кг и си върнеш 3-те см, на съвсем друго ниво, визията и самучувствието са различни. Пак пример - през януари имах 47 см ръка на 92 кг. Сега е 47 см на 87 кг.
Съвет ти давам, да не го приемеш като заяждане.

26.06.09
22:19

Да,Гоше, прав си.
Нали затова следващият ми стак като свърши този ще е с 2 вида фатбърнер-а,Течни Аминки,Slin-Sane, Anaboilic BCAA 4:1:1 и протеин :)
Колкото и да омазня до края на този стак -около 30тина дена, после ще го смъкна, въпреки, че не ми се вярва, да си промeня  % bf до края на този лог.

казано от HeartCore на 26.06.09, 15:14:

абе Иване ти верно ли си взимал нещо??

Що ти кво си мислиш, че всеки дето е зобал две три седмици през живота си е кУрав ли ?!? Има хора дето си казват има и такива дето не казват. Пък и спорта преди 6-7-10 години беше доста различен от сега.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1