Според мене,ако вместо тея кайсии ,мляко и трици ядеш 1-2 препечени филии хляб вита + 200 гр пилешка бутна или свинска пържола ще си по сита а и ще се отрази по добре на диетата.
казано от biker_boy на 17.07.09, 19:37:
Според мене,ако вместо тея кайсии ,мляко и трици ядеш 1-2 препечени филии хляб вита + 200 гр пилешка бутна или свинска пържола ще си по сита а и ще се отрази по добре на диетата.
Вероятно си прав, благодаря за идеята :)
Засега преди лягане ми се яде точно това - нещо по-лекичко (аз дори не съм гладна по това време, ям преди лягане, за да не събудя да ям през нощта и засега действа). Освен това ми омръзна да ям неща, които трябва (смята се, че е добре да се консумират), а да пренебрегвам тези ,които ми се ядат наистина :)
Ако ми се доядат сандвичи...със сигурност ще имам предвид предложението ти :)
17.07
Много доволна тренировка...Оше не мога да спра да си се кефя. Качих килата на почти всички упражнения, а на ренегадското - драстично :) Явно най-после съм схванала правилната техника :)
A1 Goblet Squat - 4x6 (30 кг)
A2 Лежанка с 1 ръка - 4x6 (17,5 кг)
B1 БГ клек с преса 4x8 - първата серия с 2х7,5; останалите с 2х5—> раменете ми не издържат да направя милион преси с повече от 2х5 :(
B2 kneeling cable pull - 3x10 (30 кг)
C1 ренегадско - 3x5 (15 кг, 17,5 кг, 20 кг) - на втората серия съм объркала дъмбелите - взела съм един 17,5 и един 20 кг. Реших, че щом с едната ръка съм правила с 20, следващата серия ще мога и с двете :) Така и стана
C2 сначове (смянам ръцете по средата на серията) - 3x2 min (10 кг дъмбел)
15 мин кростренажор
Храната:
13.30 - Пълнени пиперки с кайма и ориз, зеле с моркови, таратор
17.00 - Кайсии – 10на бр
20.00 – свински ребра на скара, , тиквички на скара, Шопска салата
24.00 – 400 гр кисело мляко с трици и 2 кайсии
Отивам за едно бързо кардио на стадиона и след това плаааж! Не съм ходила от 2 седмици и вече съм срамно бяла за варненка :(
18.07.09
06:24
значи си открила начина да спреш нощната ламя :) браво ! виждам, че напоследък и ядките от офиса липсват :))
колкото до плажа - абсолютно е срамота !!! Ако бях на твое място - всеки уикенд задължително, дори и ако ми остане време - през делничните дни :D
Защо не бягаш по плажа? И след това - бух в морето за няколок дължини :)
V, ядките ги няма, щото колегата, който обича да ги похапва, е в болничен този месец :)
Плажът - аз обожавам да ходя и го правя винаги,когато времето и ангажиментите позволяват...
Бягането - преди бягах сутрин по плажа, сега гледам да не правя двуразови тр-ки. Когато все пак бягам, е в комбинация с разни упражнения на място, за които е по-добре твърда повърхност :)
Ей, жесток уикенд беше, ама свърши... ще ме държи нахилена поне няколко дни :) Цял ден плаж, море, вятър, лодки, гребане, скара, цамбуркане...якоооо :)
Събота 18.07
Сутрешна тренировка на стадиона набързо (абе, за около час набързо ;) ):
4х:
- 10 мин тичане
- лицеви до отказ (20, 18, 17, 16)
- 5 скачащи напади на крак
- 15 планинско изкачване на крак
- 15 бърпита
Хапване:
11.00 - Палачинки от 2 яйца, ½ чаша трици, 3 с.л кисело мляко, 100 гр котидж
16.00 - На плажа: Сьомга на скара, домати + краставици, салата Табули
22.00 - Миш-маш, 1 бира, Шопска салата
24.00 - 1 праскова
Неделя, 19.07
Тренировката е след цял ден на плажа; доста добра предвид на това колко изцедена се чувствах :)
А1 Горен скрипец, надхват - 3 х 10 (45 кг)
А2 Отпад + раменна преса с една ръка - 3х10 / крак (7,5 кг)
В1 - Pull-through - 3х10 ( 60, 70, 70 кг - портален скрипец, т.е. 30, 35, 35 кг реално)
В2 - Step ups - 3х10/ крак без тежест
С1 - Floor bench press - 3х10 (40кг), отказ в последната серия
С2 - Full contact twist - 3х12 (30, 32.5, 35 кг)
15 мин степер
Хапването:
10.30 - 3 праскови, 1 топка моцарела
17.30 - 2 филийки пълноз. хляб, 100 гр котидж, 1 печена тиквичка
21.30 - импровизирана запеканка от картофи, свински бут, сирене, кашкавал, яйце; 1 чаша вино; няколко парчета диня
01.30 (преди лягане)- 200 гр пълном. кисело мляко + 2 с.л. трици
Айде да е готина седмицата :)
Мнението беше редактирано от Limka на 20.07.09 07:09.
казано от Limka на 20.07.09, 07:08:
V, ядките ги няма, щото колегата, който обича да ги похапва, е в болничен този месец :)
Плажът - аз обожавам да ходя и го правя винаги,когато времето и ангажиментите позволяват...
Бягането - преди бягах сутрин по плажа, сега гледам да не правя двуразови тр-ки. Когато все пак бягам, е в комбинация с разни упражнения на място, за които е по-добре твърда повърхност :)Ей, жесток уикенд беше, ама свърши... ще ме държи нахилена поне няколко дни :) Цял ден плаж, море, вятър, лодки, гребане, скара, цамбуркане...якоооо :)
Събота 18.07
Сутрешна тренировка на стадиона набързо (абе, за около час набързо ;) ):
4х:
- 10 мин тичане
- лицеви до отказ (20, 18, 17, 16)
- 5 скачащи напади на крак
- 15 планинско изкачване на крак
- 15 бърпитаХапване:
11.00 - Палачинки от 2 яйца, ½ чаша трици, 3 с.л кисело мляко, 100 гр котидж
16.00 - На плажа: Сьомга на скара, домати + краставици, салата Табули
22.00 - Миш-маш, 1 бира, Шопска салата
24.00 - 1 прасковаНеделя, 19.07
Тренировката е след цял ден на плажа; доста добра предвид на това колко изцедена се чувствах :)
А1 Горен скрипец, надхват - 3 х 10 (45 кг)
А2 Отпад + раменна преса с една ръка - 3х10 / крак (7,5 кг)
В1 - Pull-through - 3х10 ( 60, 70, 70 кг - портален скрипец, т.е. 30, 35, 35 кг реално)
В2 - Step ups - 3х10/ крак без тежест
С1 - Floor bench press - 3х10 (40кг), отказ в последната серия
С2 - Full contact twist - 3х12 (30, 32.5, 35 кг)
15 мин степерХапването:
10.30 - 3 праскови, 1 топка моцарела
17.30 - 2 филийки пълноз. хляб, 100 гр котидж, 1 печена тиквичка
21.30 - импровизирана запеканка от картофи, свински бут, сирене, кашкавал, яйце; 1 чаша вино; няколко парчета диня
01.30 (преди лягане)- 200 гр пълном. кисело мляко + 2 с.л. трициАйде да е готина седмицата :)
Всичко много ми харесва.И храната и тренировките и настроението ти. Браво
Мерси, Дивичка, Веси :) ! Наистина съм в щастливо готино настроение :)
Днес 20.07
Мноого размазваща и изтощаваща кардио-тренировка, която ми отне около час :)
4 х :
- 10 мин тичане
- 100 м мечешко лазене
- 50 м жабешки подскоци
- 1 мин планк
- 1 мин бягане по стълби
Храната изглежда така:
12.30 - Задушено телешко, 2 топки картофено пюре; Шопска салата
16.30 - Протеиново кремче (50на мл прясно мляко; ½ доза протеин, желатин, няколко кайсии)
ТРЕНИРОВКА
21.30 - Пилешко месце, задушено с гъби и моркови; Шопска салата
23.00 - (преди лягане) - 1 смокиня, 3 с.л. трици, 200 гр кисело мляко
Еххх, да изгледам новините и гушвам възглавничката :)
21.07
И този ден се изтърколи :) Яка тренировка, много вкусна и въглехидратна храна :)
Тренировката - последната ‘тежка’ от този цикъл. От следващия път съм на обемните х 12 бр пак :)
A1 Goblet Squat - 4x6 (30 кг)
A2 Лежанка с 1 ръка - 4x6 (17,5 кг)
B1 БГ клек с преса 4x8 - 2х5
B2 kneeling cable pull - 3x10 (40 кг на портален скрипец)
C1 ренегадско - 3x5 (17,5 кг, 20 кг, 20 кг) - Официално правя ренегадско с 2х20 кг. Добре, че тренерът ми оправи формата, че да успея да помръдна от тия 12,5 дето бяха зациклила на тях в последните 2 месеца :)
C2 сначове (смянам ръцете по средата на серията) - 3x2 min (10 кг дъмбел)
15 мин кростренажор
Храната
13.00 - Малко печено пилешко бутче с бял ориз (половин чиния)
17.00 - палачинка от 1 яйце, 3 с.л. трици, бакпулвер, завита с 1 намачкана голяма смокиня
ТРЕНИРОВКА
21.00 - Запеканка от малко картофи, свински бут, кашкавал, сирене, яйце; Шопска салата
23.30 - 2 смокини, 2 с.л. трици, 200 гр кисело мляко
EDIT 01.30 - Около 200 гр сладолед
Ииии...марш да спим :)
Мнението беше редактирано от Limka на 22.07.09 04:34.
Опи, 22.07 без тренировка и с порядъчно много кривотия заради сладоледа през нощта...
В най-скоро време смятам да отида на ендокринолог за това ... нещо физиологично трябва да е...
12.30 - 125 гр пилешко филе, зеле с моркови, ръжена питка
17.00 - 10на кайсии, 40 гр ементал
20.00 - 1 пъстърва, Шопска салата, чаша бира
22.30 - 3 с.л. трици, кисело мляко, половин праскова
Толкова. Дано ! Сладки сънища :)
казано от Limka на 22.07.09, 19:48:
Опи, 22.07 без тренировка и с порядъчно много кривотия заради сладоледа през нощта...
В най-скоро време смятам да отида на ендокринолог за това ... нещо физиологично трябва да е...
12.30 - 125 гр пилешко филе, зеле с моркови, ръжена питка
17.00 - 10на кайсии, 40 гр ементал
20.00 - 1 пъстърва, Шопска салата, чаша бира
22.30 - 3 с.л. трици, кисело мляко, половин прасковаТолкова. Дано ! Сладки сънища :)
Не се психясвай. Нищо ти няма. Просто си от този процент хора, които хапват през нощта понякога. Усложняваш ситуацията с чувството за вина и то става един омагьосан кръг. Не е всеки ден, не е в големи количества, нищо не е станало и няма и да стане. Хапвай като ти се е дояде., защото забраненото е най-сладко и другият път сладоледа ще е 600 гр, а не 200
Сигурно си права, Дивичка! Ама...не е лесно да се абстрахираш, като това яко саботира усилията ти :)
23.07
Много натоварен ден, както цялата седмица, де...
Започнах последната седмица от тренировъчния си цикъл :)
Тренировка
А1 Горен скрипец, надхват - 3 х 8 (45, 50, 45 кг) - е не мога да ги вдигна килата тук, и това си е...
А2 Отпад + раменна преса с една ръка - 3х8 / крак (10 кг)
В1 - Pull-through - 3х10 ( 70 кг - портален скрипец, т.е. 35 кг реално)
В2 - Step ups - 3х8/ крак без тежест (ама и без оттласкване с долния крак)
С1 - Floor bench press - 3х8 (2х17,5)
С2 - Full contact twist - 3х10 (35 кг)
15 мин степер
С храната бях много примерна вчера:
12.30 - 80 гр пилешко филе, задушени броколи, бейби морковчета, картофи, малко зеле с моркови
16.00 - Питка от 1 яйце и 3 с.л. трици; 3 резена салам Закуска
ТРЕНИРОВКА
20.30 - След трен: 1 сладолед (70 гр)
22.00 - 2 яйца, бъркани с малко лук и малко кашкавал, огромна Шопска салата
00.30 - преди лягане: 3 с.л. трици, кисело мляко, 1 праскова
Снощи ми спретнаха яка фотосесия...Не съм виждала още резултата...Да видим дали нещо ще става за това дневниче :)
Днес е петъъъъъък! Кеффф!
Мнението беше редактирано от Limka на 24.07.09 04:29.
Айде набързо да се включа с няколко снимки на поразголени плочки в този крейзи фрайдей ;)
24.07.09
14:01
Адмирации! :coolsmile:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.07.09 14:01.
И новия ми бански докато го избирах днес :)
Мнението беше редактирано от Limka на 24.07.09 14:04.
24.07.09
14:14
Страхотна си !!! Браво :) Все така продължавай, очевидно повечкото въглехидрати ти се отразяват мнооого добре :)))
казано от Limka на 24.07.09, 14:01:
И новия ми бански докато го избирах днес :)
Нямам думи, браво, Лим! Страхотна си :)
24.07.09
14:43
Limka страхотна си
24.07.09
15:52
С това тяло, с тази визия, наистина се замисли за една професионална фотосесия. Може наистина да станеш рекламно лице на бански!
:)
24.07.09
16:44
Ти си за модел бе момиче!Особено снимката с новия бански е невероятна!
ПП:Ако бях по-голям щях да ти предложа брак :)
24.07.09
17:58
Само аз пак май ще кажа, че ми се вижда набитичка и има да кръцва от бедрата и бричовете ... Ама това е според мен и не е критерий. Надявам се няма да ме заклеймите като “кучка” заради едно по-различно мнение, защото те не са едно и две:) За сметка на това са с най-добри чувства, наистина!:)
24.07.09
18:17
Ива Павлина, аз пък бях сигурен, още преди да прочета поста ти, че ще й намериш кусури
С най-добри чувства разбира се. :)
24.07.09
18:41
Добре - това си е моето мнение. И се различава. Какво от това?! Първо да погледна себе си, нали така?:)
Лимче страшна си. Определено имаш промяна в тялото. Някак си по-женствена и много стегната. Мисля ,че си свалила малко мускул от бедрата. Всъщност това тяло доста ти отива и не си те представям с друго. Пък банския е уникален. Къртиш де,т се вика
казано от diva 97 на 24.07.09, 19:20:
Лимче, страшна си. ....женствена и много стегната....Всъщност това тяло доста ти отива и не си те представям с друго. ...Къртиш, дет` се вика
Ехехей какво е станало тук ... Благодаря Ви много, хора!
Аз ...такова...прогрес да покажа... Понеже аз мисля, че виждам някакъв, но пък може и да си внушавам :)
Вероник, Родж - nice try….но...далеч съм още от визия на модел..мноогоо много далеч ...освен ако фотографът не е мноооого, ама много добър :) (фитнес модел, надявам се, имахте предвид ;) ) ...
Иве, благодаря за откровеността. Моето мнение е едно към едно с твоето... Крака, брич и дупе имам щедро :) Но това наистина е моята структура и никога няма да докарам краката на Венци, или на Мишито Бартън, или на Инис. Както и те едва ли ще докарат моята талия/ корем (не казвам, че искат, де). Това не значи, че се отказвам да се опитвам и да се мъча ;)
Още веднъж благодаря за милите и насърчителни думи :) Много надъхващо било това! Ето защо Мимето толкова често качва снимки ;)
П.П. Родж, избий си ги тез мисли...не виждаш ли каква беля в мое лице искаш доброволно да си вземеш на главата ;)
Мнението беше редактирано от Limka на 24.07.09 21:48.
Да, но снимките на Мимето нямат нищо общо с твойте, страхотно тяло имаш. Идеална за модел освен на бански и на хранителни добавки (макар че не употребяваш ;-) ). Родж, 3-4 години не са от значение, Лим е супер мацка, давай :) . Вчера докато чаках на спирката имах възможността да се нагледам на женски тела. Личи си, че момичетата не са влизали в зала. Може и слаби, но без грам мускул. Кокъл, парче месце, сланинка и кожа. Грозно и отпуснато. Просто установих как “без да искам” съм се променила. Не искам да съм такава. Харесвам мускулестите и стегнати тела. И аз искам такова!! Така че Лим, дори и да не свалиш от бедрата - пак си с идеално тяло!! Но пък аз съм сигурна, че ще успееш, защото не спираш, а се трудиш!!!!!
П.П. Родж, ти разби сърцето ми. :lol:
Мнението беше редактирано от maria на 25.07.09 05:02.
казано от Allegra на 25.07.09, 05:50:
Лим, на РБД ли си?
Нещо такова - на ям-каквото-ми-се-яде-с-внимание-към-калориите (да са около 1600-1800) съм :)
Миме, недей така критично към мацките ( и към себе си) ;)
На някои им харесва да са торба с кокали и не искат мускули :)
Други пък не са осъзнали какво искат....Вкусовете и предпочитанията се променят - ето, ти си жив пример за това... :)
Мнението беше редактирано от Limka на 25.07.09 06:12.
25.07.09
06:43
Аз не мисля, че е спам - все пак си е съвсем свързано с режим на хранене и фитнес дневник :)
Лим, разбира се, че фитнес модел, то си личи, че тялото ти е поддържано много повече от обикновен модел! :) Относно това, че имаш да сваляш тук-там: винаги има следващо стъпало, сигурно и аз ако бях на твоето ниво щях да се вглеждам в тези детайлчета и да искам още и още. Лично за мен тази форма е перфектна да си я поддържаш и за по-дълго време. Явно наистина когато намериш мир със себе си и се приемеш, нещата стават по-леко. Спортуваш, забавляваш се и хубавото идва с времето.
Жалко, че не мога и аз така :)
За вкусовете съм съгласна - хората се променят с дни! Преди време.. години, си падах по сумисти, хм и по всякакъв тип общо взето - независимо дали има огромно шкембе или не. Сега, обаче, си се заглеждам по по-тренирани, тонизирани :)
Виж, за жените винаги съм била на едно мнение
Хубав ден днес, и да отидеш на плаж с новия бански ! + някоя друга дължина :)))
На мен ми харесваш, Лимче, и преди ми харесваше де :) Даже снощи те сънувах :-)
25.07.09
08:11
казано от Limka на 24.07.09, 21:46:
П.П. Родж, избий си ги тез мисли...не виждаш ли каква беля в мое лице искаш доброволно да си вземеш на главата ;)
Xaxaxaxa!
Взимам пример от батко си Оранйе! :)
Мария , аз съм полигамен мъж , нищо не си изгубила :lol:
25.07.09
09:04
Мале и аз ако бях мъж щях да ти предложа брак ! Страшна си :) !
Започнах да се засрамвам вече :) Благодаря за хубавите думи отново :)
@ Вероник - Като всяка жена-перфекционист се вглеждам много в кусурите :) Истината е, че коремът ми е готин, но от кръста надолу наистина има много работа. Но си права, че вече и не усещам това неистово желание да променя нещо и то бързо... Спрях да се ядосвам, че тялото ми не изглежда така, както искам, и не прави това, което искам (да си ‘изяде’ краката)...просто съм щастлива, тренирам за кеф и ....живея... Намери си мира! Ще видиш колко е ....спокойно
За вкусовете - да, и аз заглеждам тренирани батковци откакто тренирам :) Но мисля, че тук има нещо психологическо...нормално е да си търсиш soulmate, а за мен тренировките са важни... Не искам някой да ми прави муцунки и изречения защо пак ще тренирам, а за да не прави такива, трябва да разбира какво ми дават тренировките, т.е. и той да тренира :) Преди не ми правеше впечатление дали някой пуши или пийва много...сега това е минус... и такива неща/...променяме се с хобитата си :)
А днес наистина изкарах един страхотен плажен ден с много цамбуркане, пикник на плажа и яка тренировка след това ;)
Ама и вчерашния ден трябва да си допълня ;)
24.07
Тренировка:
Кардио - този път щангинг комплекс в залата, беше много горещо за стадиона
х 5 с 30 кг с 1 мин почивка
6 barbell rows
6 cleans
6 thrusters
6 back squats
6 lunges
6 push up
6 barbell rollouts
Храницата
12.30 - Пилешка кавърма, зеле с моркови
17.00 - Палачинка от едно яйце, 3 с.л. трици; 1 намачкана праскова за пълнеж
ТРЕНИРОВКА
22.30 - Млечна салата, Пилешки дробчета на фурна; 1 ч. червено вино
01.30 - 3 с.л. трици, кисело мляко, 1 праскова
03.00 – (след сън) 3 филийки пълноз. хляб (Вита) с масло
25.07
Е ей тва е готиния плажен ден :)
Тренировка - малко измъчена след цял ден на плажа... спестих си последните серия и половина сначове и 1 серия ренегадско. Нямах никакви сили и взе да ми олеква главата...
A1 Гоблет клек - 2х12 (25 кг)
A2 лежанка с една ръка - 2х15 (15 кг)
B1 БГ клек + преса - 2х12 (2х5кг)
B2 kneeling cable pull - 3х8 (20 кг)
C1 ренегадско - 2х4 (2х20 кг)
C2 сначове - 1х2 мин; 1 х 1мин (10 кг)
15 мин кростренажор
Храницата - малко повече от предвиденото, ама много вкусно ми беше :)
10.30 - 1 цедено кисело мляко с 2 праскови, лъжица мед (супер вкусно!!!)
14.30 - Пилешко филе на скара, 1 домат, 1 краставица, няколко филийки пълнозърнест хляб
ТРЕНИРОВКА
21.00 - Пиле, задушено със зеленчуци, 3 домата, 50 гр сирене, няколко маслини, 1 филйка хляб
22.30 - 3 с.л. трици, кисело мляко, 1 праскова
Смятам туй да е то. Скапана съм и май ще полягвам....за срамотиите, се приспивам с “Лека нощ, деца” в събота вечер :)
казано от Limka на 25.07.09, 19:12:
25.07
Е ей тва е готиния плажен ден :)
quote]
Къде ходиш на плаж? Може пък да се видим
Дивичка, ходя извън града и предпочитам диви плажове....не много известни :)
Много обичам да ходя на Галата (има един плаж със сто хиляди стълби, които повечето хора ги мързи да ги качват след плажа и...съответно не е много населен). Тази година много похождаме и на Шкорпиловци..май основно там ходим като се замисля :)
Градската и курортна атмосфера много не ме кефи...нагъчкани чадъри...като легнеш, миришеш краката на горния съсед и в същото време гъделичкаш с твоите крака долния съсед....Гну работа :)