Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.12.09
20:23

Че те не са ли само 2 части - горна и долна част на мускула? Аз поне така знам и за да не съм голословен ще сложа снимка по-отдолу. Ама Саше , има ли файда от толкова много мор на горната част , не претренираш ли така ?

Мнението беше редактирано от Гошко на 28.12.09 20:23.

28.12.09
20:32

Гоше, има файда голяма. Изрови снимки назад в дневника и погледни развитието на гърдите ми за 3-4 месеца. :)

28.12.09
20:39

на каква цена го взимаш slin sane?

28.12.09
20:47

казано от dacata на 28.12.09, 20:39:

на каква цена го взимаш slin sane?

silabg.com/bg/5176-GENOMYX-SLINSANE-60-caps.html

28.12.09
20:48

няма не6то по далаверско?

ГН

28.12.09
20:52

казано от me4oka83 на 28.12.09, 19:09:

Само едно ще кажа: през последната половин година съм изпил толкова добавки от т.н категорията на “съмнителни” и какво от това всичко е наред формата ми се подобри значително и възстановяването ми е отлично, а преди две седмици правих пълни изследвания и резултатите са отлични.Какво повече да искам?В този ред на мисли всички, които се съмняват в един или друг продукт няма нужда да го оплюват, още повече когато дори не са го ползвали.
P.S Пил съм 6кг. Redis, 6kg. P.I.Co вкл. и Sline и съм останал единствено доволен.

Точно като мен. Само че аз 0.9 кг редис и 17 кг ПиККо. Както и Слин-Сейн. Казал съм мнението си за продукта - умерена тренировъчна и отлична пост-тренировъчна суплементация. Друго не мога да кажа.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 28.12.09 21:13.

29.12.09
08:04

Аз също съм много доволен от продукта,без да съм се вълнувал дали Сашо го прави в мазето си или го внася от щатите.Сашо,хич да не ти дреме за тия простотии!Факта си е факт-Слин-Сейн работи.Вече четвърта опаковка пия и напредвам стабилно.Поздравления и за формата ти и весели празници!

29.12.09
08:57

Е това е истината! Весели празници и на теб @dieseldriven.

29.12.09
13:18

казано от corny на 28.12.09, 15:47:

ама вие продължавате да сте потресаващо нахален г-н мартинов!!

казано от corny на 29.12.09, 13:14:

ама как ви се разтичат лигите като някой клакьор ви направи четка г-н мартинов, просто не е реално.

Сашо, гледам си имаш фен  ;-) . Само не ми е ясно защо те нарича г-н МарТинов?!  :lol:

Мнението беше редактирано от maria на 29.12.09 13:23.

29.12.09
13:55

Не знам, Мария. Може и да е фенка, при това неграмотна  :lol:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.12.09 13:55.

29.12.09
14:05

казано от corny на 29.12.09, 13:58:

г-н мартинов, вие пък затова блестите със забележителни познания, лексика, дикция, логика, външна и вътрешна красота, нравствено и морално извисен индивид сте и затова явно имате такъв грандиозен успех с добавките и тяхното пласиране!

Corny, незнам длаи знаеш, но в този форум нападки от този род не са позволени. Скоро ще изхвръкнеш, ако не престанеш да спамиш дневника. Разберете се лиични. Дневника не е арена на сражения.

казано от corny на 29.12.09, 15:19:

ама не, повечето от вас се смеят, но един гараж, 1 000 празни бутилчици, матрица и машина са пакетиране на капсули, малко насипна прах и стероидчета, един принтер с опция за разпечатка на етикети, няколко аверчета, клакьорчета, 1 500 мнения във форума, достатъчно балъци да се кефят на безплатните шишенца и ето ти го резултата!!

Без адрес, без телефон без сертификат, без официално потвърждение от институциите,без разрешително, без НИЩО!!! Така се продава това нещо!!

Чака се някоя бедна душица да каже - дреме ми кво е, важното е, че бицарата ми порасна с 2 санта, за да изригне г-н мартинов с пяна на устата как това било истината и да раздава весели празници наляво и надясно до припадак. сам дядо мраз и снежанка в едно!

Аре земи млъкни вече и му научи фамилията МАРИНОВ е,не е Мартинов..Иии стига спами,че и мен почвам да ме изнервяш вече..

Едит: Продукта си работи.Вече съм на 11 ти ден от новата формула и има стабилни резултати..Станичният ефект е,че може да пукнеш от потене..  :lol:

Мнението беше редактирано от Виктор Манчев на 29.12.09 15:22.

29.12.09
15:29

Доколкото си спомням, за предишната версия също не бе показан сертификат, всички ,които го пиха са в отлично здраве, и всички имаха добри резултати!

Хайде скрий се вече бе смешник. Осъзнаваш ли колко си елементарен. Жалкото е, че в родината ни мила е пълно с хейтъри и завистници като теб ! Смешник...

Пил съм не една опаковка от старата формула, в момента имам не една от новата! И аз като теб звъннах до щатите и странно как всичко беше точно ?! ?! ?!
П.С. Ти на английски ли говори с хората ? Ако си им ревал на български както правиш тук работата е ясна...

29.12.09
15:43

казано от corny на 29.12.09, 15:31:

абе какво означава в отлично здраве бе??!!?!?!? леле вие  толкова ли се зомбирахте наистина или г-н мартинов ви държи на хонорари?

мога да ти извадя 20 човека които са минали стероиден цикъл и могат да се похвалят с добри резултати и отлично здраве! Това означава ли, че сега мога да си рекламирам стромбицата в 1000 лога ревюта теми и дневничета във този форум? май не

Я недей ми скача такъв БЕ! Във форума има поне 5 ревюта на слин-сейн и никой не се оплаква от странични ефекти. Мислиш ли, че ако някой имаше такива щеше да си замълчи? Аман от паляци
А тези с отлично здраве след стероиден цикъл вероятно са професионалисти с сумати здравни заведения зад гърба си. Ако ми намериш любител в отлично здраве, шапка ти свалям!

Получил съм една безплатна опаковка и вече не мога да изкажа мнение. След това съм купил 4 опаковки от старата, а днес дойде поръчка с 4 от новата - платно. Е,вярно едно шишенце е за брат ми, който също оцеля от старата формула. Това с Буш няма да го коментирам...

Мнението беше редактирано от Владимир на 29.12.09 15:45.

казано от Владимир92 на 29.12.09, 15:44:

Получил съм една безплатна опаковка и вече не мога да изкажа мнение. След това съм купил 4 опаковки от старата, а днес дойде поръчка с 4 от новата - платно. Е,вярно едно шишенце е за брат ми, който също оцеля от старата формула. Това с Буш няма да го коментирам...

Владо брат,хората са казали “Убий тъпака с мълчание”..По-добре вече да спрем да спамим дневника са Сашо и да ти оставим “corny-то” да си говори сам,явно вчера са го пуснали от някоя жълта сграда.. :)

corny, не знам колко хора са получили безплатни кутийки Слин Сейн, но определено не са толкова колкото си мислиш. Дори ако се приеме, че имаш право, не се прави по този начин. Направи тема, кажи какъв е според теб проблема... в момента само спамиш чужди теми и дневници и не само, че обиждаш г-н МаРИнов, ами започна да обиждаш и всеки взел отношение по темата. А и честно казано аз ако бях на твое място нямаше да се пеня толкова. К’во ти пука за нас, клакьорчета, риби и заблудени души дето не им пука с какво се тровят?? Остави ни да се тровим и това е. На мен поне ми изглежда все едно имаш нещо лично спрямо г-н МаРИнов. И отношението ти на моменти е крайно неуважително и просташко.

29.12.09
15:53

е момчета не сте прави. не казвам нищо лошо за продукта не съм го ползвал нямам и намерение ,но да говорим за странични ефекти и как всички сте оцелили и сте напълно здрави еми откъде знаете ??? познавам хора който си боцат тестостерон не правят ни терапии ни нищо и пак могат да кажат ,че са напълно здрави ,но дали е така ???????????

29.12.09
15:57

:)
След 5 изпити опаковки от продукта съм в цветущо здраве, даже съм си правил няколко пъти пълни изследвания , които съм показвал в дневника си - има ги някъде назад из страниците - не виждам какво може да коментираме повече. Няколко пъти казах, че няма да коментирам подобни нападки, но хейтърчето си продължава. Така е, когато нещо в България е добро и се лансира добре, винаги ще има завистници, подтикнати може би и от конкуренцията. Продукта Е РЕГИСТРИРАН в РИОКОЗ, съответно отговаря на изискванията в България и е предоставеня на тях нужните документи, а не в някакъв форум по поискване на 2-3ма човека.
За съжаление даже дневника ми не остана неоспамен, включително няколко подобни теми във форума. След като даже модовета спят, аз какво да направя за да не се спами поне дневника ми?
Крайно време е вече МОДОВЕТЕ да не намесят и да поизчистят някои работи.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.12.09 15:58.

29.12.09
16:07

!!СПАМ!!
Имах те за по-наблюдателен.
Това са магазините с които работи АМЕРИКАНСКАТА МАРКА Genomyx http://genomyx.net/retailers.php
Много ми е интересно, ако един продукт се произвежда УЖ тук, сигурно аз ги пращам на американските магазини. Пълен смях. Форума се превръща в една пародия заради такива индивиди като теб.

Моля дневника на @baisvetlan да бъде почистен от спама. /!!!СПАМ

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.12.09 16:08.

29.12.09
16:12

Ами влез и провери в изброените американски сайтове, м-р Интелигенция и стига ми спами из дневника, ако обичаш.

29.12.09
16:17

:lol:  :lol:  :-)
Искрено ме разсмива простотията ти.
Е съжалявам, но повече даже няма и да си правя труда да ти отговарям.

Темата я заключи мод. Пак се изказа неподогтвен незнам за кой път. Крайно време е да се намеси някой мод !

GO

29.12.09
16:20

Мисля,че фамилията е “Маринов”,а и такова АНТИдържание няма да трае дълго из форума.

corny, нещо относно моя коментар няма ли да кажеш, чувствам се пренебрегнат...

29.12.09
16:26

Доста остри лични нападки от страна на Корни. Неуважително...

А колкото до Slin Sane от Genomyx - не съм имал възможността да го пробвам, но само ще кажа, че след 5 мин ровене из нета, цялата теория на Корни издиша.

Малко копи пейст:

Thanks for the welcome guys. Very much Appreciated. Just to give a little backround on Myself and our company. My name is Armando and Ive been in this industry for about 5 years now. Not always a product manufacture but Ive done some retail as well. Earlier this year we experimented with a company called BPS which was a sponsor here on lean bulk. Thats why some of you may see some familiar products such as Slin Sane. Well around August time frame we caught the eye some solid investors and had an opportunity to work with some very smart and good people. We came up with some great ideas one of them leading to the improvement of the already popular Slin Sane. You guys will notice compared to the old formula we have added Norvaline and have increased its potency. We have an incredible pipline of products that we are exited to share with the sports nutrition Industry. As for sponsoring here at Lean Bulk. From day one we felt welcomed. I think lean bulk has some of the best members and awesome sponsors. All of the companies here I have either tried there products or have wanted to. Again thanks for welcoming us here once again.

Armando Lopez
CEO Genomyx

(source: http://www.leanbulk.com/forum/genomyx/9811-leanbulk-welcomes-genomyx.html)

Да говорим ли повече?

29.12.09
16:31

казано от corny на 29.12.09, 16:19:

дам, ако се отвори друга тип - Слин сейн вече наличен - въпроси, критика и мнения - ще я изпозаключат отново! големите лоши модератори срама нямат!! г-н мартинов, дръжте си любимците на по-стегната каишка, учудващо е колко вярно лаят и ви пазят..

Знаеш ли къде е форума на бгмама, или да ти начертая карта и подробни инструкции как да го ползваш ?
Аман от комплексирани недораслеци, търсещи изява и опитващи се да провокират интереса на другите към своята иначе не особена интелигентна натура, дай да те видим теб, направи си собствен дневник, лог, или както искаш го наричай, драскай си там каквото искаш, собствен блог си направи (кой ли ще го чете де).

П.С. corny, пич, гаранции няма, или ти си великия глобален админ, дошъл да ни поучи колко грешни сме ние, обикновените юзъри ? Ще си ползваме каквото си искаме, ти си ползвай каквото искаш, и не ни досаждай с кофти изразеното си “мнение” !

Мнението беше редактирано от btkadsl на 29.12.09 16:34.

29.12.09
16:34

казано от corny на 29.12.09, 16:29:

о да, още форуми, неоспоримо доказателство!

аз пък след 5 мин ровене ще ти намеря гола снимка на бритни спирс!

щом има геномикс.ком в подписа, значи е сам вицепрезидентът слезнал на земята от ЩАТИТЕ да ви успокои и гарантира за продукта. колкото и съпорта на редица продукти се дава от кол центрове в БГ и Индия, които се правят на британци със своя бритиш инглиш.. абе вие съвсем изперкахте!!! Оригинална бланка или копие, печат сертификат, гаранция код дата подпис????? нещо????

как може да давате форумите за пример - аномнимни потребители за гаранция?????? колкото г-н мартинов е президент на ЩАТИТЕ толкова и онова линкче служи за гаранция!

Добре е, когато упрекваш кякого в нещо, да си подготвен да защитиш тезата си. В момента звучиш адски несериозно. Само ръсиш хапливи обиди, на лична основа при това, което силно наподобява държанието на конкуренцията от зората на демокрацията.

Мнението беше редактирано от morley1 на 29.12.09 16:37.

29.12.09
17:47

Ден 12

Днес Гръб

Набирания широк хват пред гърди
10
10
10

Мечка - за пръв път от много месеци насам
10 х 40 кг
10 х 60 кг
10 х 70 кг
10 х 80 кг

Привеждане на машина, тесен хват ,пред гърди
10 х 60 кг
10 х 70 кг
10 х 80 кг

Хамър-машина
10 х 60 кг
8 х 65 кг
8 х 65 кг

Лодка с широк подхват в суперсерия със скрипец зад врат
10 х 60 кг
10 х 65 кг
10 х 70 кг

Скрипец зад врат
12 х 55 кг
12 х 55 кг
10 х 50 кг

Всичките 20 серии за 40 минути.Почти без почивка, много бърза и интензивна тренировка с добро напомпване.

Храната:
1 хап Слин-Сейн
1) 80 гр овес, 50 гр протеин
!!!ТРЕНИРОВКА!!!
2) 50 гр протеин, 30 гр waxymaize
3) 2 протеинови бара
4) 1 голям дюнер
1 хап Слин-Сейн
5) 200 гр свинско месо
6) 250 гр извара

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.12.09 22:42.

29.12.09
18:02

Сашо, долу вдясно има “докладвай”. Ако смяташ, че нещата в дневника са спам или т.н. натискаш “докладвай”, отбелязваш причината (там има различни опции и възможност да обясниш) и пращаш. Модераторите ще го получат и веднага ще реагират, а не така да викаш, че модовете спят (все едно да викаш неволята!!).

Както рекламата, така и анти-рекламата са спам!!

Така или иначе тоя Слин Сейн много се раздуха и вече едва ли има човек, който да не е чул за него.
Хората са казали: Лоша реклама няма  ;-) !!

Мнението беше редактирано от maria на 29.12.09 18:07.

29.12.09
18:14

И в духа на колежката :

Лошата реклама е по - добра от неизвестността.

Сашо, докладвай, че дневника напълно се прееба!

29.12.09
18:24

E аз писах даже лично на Петко К, ама глас в пустиня.

29.12.09
19:13

Не знам защо не действат тук, аз докладвах за 2-3 други проблема и веднага реагираха.

За кое тук не е реагирано? След канонада от репорти всичко беше прегледано и модерирано.

29.12.09
19:21

Е, вече да.
Благодаря.

29.12.09
19:58

Забелязах, че повечето от упражненията, които правиш са на смит машина. Понеже и аз ходя в залата където и ти, не мислиш ли, че има разлика дали е на смит машина упражнението или с щанга. Ако може, да ми обясниш разликата  :) . Забелязал ли си, колко човека в залата не правят раменна преса например на смит машина? На мен лично ми е доста по-трудно да правя упражненията с щанга, отколкото на машина...

29.12.09
22:27

първо, щото го мързи да играе със свободни тежести , лигави ми се с лег преси а не кляка примерно ;П
и второ, на машините слага големите цифри и си вдига самочувствието ... пише с червено
той на лост не се беше набирал до скоро , пък за тяга да не говорим

Мнението беше редактирано от karlo на 29.12.09 22:28.

29.12.09
22:31

казано от karlo на 29.12.09, 22:27:

първо, щото го мързи да играе със свободни тежести , лигави ми се с лег преси а не кляка примерно ;П
и второ, на машините слага големите цифри и си вдига самочувствието ... пише с червено
той на лост не се беше набирал до скоро , пък за тяга да не говорим

x2
:lol:  Той karlo си обрисува горе-долу положението.
Шегата настрана - на смит-машината ми е много по-контролирано упражнението и мога да се концeтрирам върпу правилното изпълнение.
Явно си още един съгражданин, @King засичали ли сме се на тренировка?

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.12.09 22:31.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1