казано от alabalaa на 29.12.09, 17:45:
Ец,ец не си се хвалила с короната
Поздравления :P
Ама аз не съм спечелила конкурса, а само участвах, но Антон така ме представи - не знайно защо.. :)
Благодаря ти все пак..
Мнението беше редактирано от S_L на 31.12.09 08:13.
Исках да ви попитам нещо относно храненето по кръвна група, дали някой спазва подобен тип диета и има ли някакви впечатления от нея, също така до колко можем да се доверим на такива твърдения какво ни е позволено, какво трябва да избягваме и т.н.?
29.12.09
19:41
казано от S_L на 29.12.09, 19:23:
Исках да ви попитам нещо относно храненето по кръвна група, дали някой спазва подобен тип диета и има ли някакви впечатления от нея, също така до колко можем да се доверим на такива твърдения какво ни е позволено, какво трябва да избягваме и т.н.?
приятелка на майка ми,която беше платила около 500 лв да и направят подобно изследване и да и съставят цялостен хранителен профил и беше останала доста доволна и го спазва от около 2 години ,обаче повече подробности не знам,но мога да се поитересувам
казано от Etcetera. на 29.12.09, 19:41:
приятелка на майка ми,която беше платила около 500 лв да и направят подобно изследване и да и съставят цялостен хранителен профил и беше останала доста доволна и го спазва от около 2 години ,обаче повече подробности не знам,но мога да се поитересувам
Звучи добре това, но аз се интересувах за тези общоприети твърдения за дадената кръвна група?
“Сиренето, зеленчуците, зърнените и бобовите култури са все храни, които са били непознати за древния човек и следователно никоя от тях не е от особена полза за хората с кръвна група 0.” Това е моята кръвна група. Противопоказно е да ям овес, всякакъв вид зеле и разни други продукти, които аз консумирам много често, а не е желателно да го правя според кръвната ми група. Затова и питам има ли хора във форума, придържащи се към подобен режим? А преди време си бях правила вега тест за поносимост към храни - въобще не съм спазвала това, което излезе, та той изключваше всичко това, което аз консумирах.. :) и така.. Макар, че мои познати бяха останали доволни..
Мнението беше редактирано от S_L на 29.12.09 20:01.
Добър вечер.. :) Дойде ред да попиша малко.. Събудих се в 7ч , малеее успала съм се.. :P
30-12-2009
Тренировка: /09:00-10:00/
придърпване на вертикален скрипец зад врат: 5х6 с 25кг
придърпване на долен скрипец: 3х8 с 20кг
раменни преси с дъмбели: 3Х10 с 2х5кг
повдигане на ръцете настрани: 3х8 с 2х4кг
бицепсово сгъване с крив лост: 5х5 с 11кг /лост 8кг + 2 диска х1.5кг/
френско разгъване: 3х10 с лост 8кг
трицепсово разгъване на горен скрипец: 3х8 с 20кг
25 мин на пътеката - бързо ходене 7.7км/ч с наклон 5
Храна:
07:30 кафе, 3с.л.овесени трици, 200гр кисело мляко 2%, 5с.л.кашк.извара, мерудийка, 1 и 1/2 пш.оризовка
11:45 омлет от 2 яйца с настъргано сирене и печена чушка, моркови /задушени с 1с.л.зехтин, заляти с 2с.л.кисело мляко/ м.м.м.
15:45 суров орех ~30 гр, объркани с 2с.л.кашк.извара
18:15 пилешко филе печено ~100гр, 1 малко късче свинско печено месо, шопска салата /овкусена/, 2 огромни маслини
21:45 изварен бъркоч /4с.л.извара+2с.л.кисело мляко+мерудийка/, 1 късче свинско печено месо, 1 маслинка
Течности: 2л мин вода, 2 кафета /едното със 100мл домашно прясно мляко/
Добавки: 1 капс. Герикапс
П.П. Не съм яла свинско от години, но днес се престраших. Смятам от време на време да го включвам в менюто си, не е толкова лошо, като залагам разбира се на чисто такова. От години само пилешко и риба консумирам..
За сега толкова, по-късно ще дописвам, ако има продължение /а то ще има със сигурност/ :) Лека вечер и приятна подготовка за утрешния ден, така или иначе ще се впиша по някое време и ще мога да си напиша пожеланията.. :)
Мнението беше редактирано от S_L на 30.12.09 19:46.
казано от alabalaa на 30.12.09, 18:40:
Защо не ядеш свинско?
Зарязах го преди повече от 2 години, дори ми се губи периода, но си беше доста отдавна - като казах, че ще тренирам и ще се храня здравословно - отписaх всякакви червени меса - свинско, агнешко, всякакви колбаси и салами, дори и телешко /говеждо/ - защо ли и него? :( Ненормална работа наистина..
Като причина мога да изтъкна мазнините, които съдържат червените меса. Ясно е, че в тях преобладават наситените мазнини.
Ее спрях ги окончателно, ама май не е много хубаво това..не знам вече и аз...
30.12.09
19:06
казано от S_L на 29.12.09, 13:57:
http://www.vbox7.com/play:eebb5d69
На мен ми иска парола и юзер :(
Според мене, няма нужда да се вманиачаваш чак толкова, това с мазнините го допусках, но беше последно в списъка.
казано от alabalaa на 30.12.09, 19:10:
Според мене, няма нужда да се вманиачаваш чак толкова, това с мазнините го допусках, но беше последно в списъка.
А ти какво си помисли, че бих сложила в списъка на първо място? Нямам някаква непоносимост/алергии или някакви други реакции от тези меса, това е единствената причина - мазнините. Заешкото и козето месо също не са никак лоши, но рядко ги хапвам, защото нямаме нито зайци, нито кози за съжаление... :) :)
казано от Иван Шишманов на 30.12.09, 19:06:
казано от S_L на 29.12.09, 13:57:
http://www.vbox7.com/play:eebb5d69На мен ми иска парола и юзер :(
Да иска знам, но аз винаги като влизам във vbox си влизам от акаунта.. :) Не си изпуснал нищо.. :) :P
Ехоооо, нова не нова година аз трябва да си направя отчета, поне до този момент..Днес и утре залите не работят, за това си направих една скромна домашна тренировка на открито, поне днес не беше много студено. За съжаление тренировката ми беше прекъсната. Тогава когато вече бях набрала скорост да потичам, комшиите ми си запалиха печката/камината и всичко от кoмина им идваше в нашия двор, та не ми се вдишваше дим :) :) Чудя се дали да я описвам, само ще спомена какво съм правила, но без тежести беше този път..
Имаше клекове, напади, няколко вида глутеус ритник, глутеус мост, плиета, коремни преси, подскоци на място, малко тичане, стречинг, пренасяне на едни масивни дървени столове по стълбите + велоергометъра, който малко пострада от инцидента в стаята, където тренирам :( , Слаба работа, но поне се пораздвижих сутрешно.. :) :) /08:15-09:00/
31-12-2009
Храната:
07:15 3с.л.овесени трици, 200гр КМ 2%, 5с.л.извара, мерудийка, 1 и 1/2 пш.оризовка, кафе
11:45 2 яйца на тефлон, заляти с 2с.л. КМ, 1 парченце печено свинско месо, 5 маслинки, *спаначена крем супа ~300гр, 1с.л. катък
15:15 тиквени семки сурови ~30гр, гризках зеле
18:00 пилешко печено филе ~150гр, 1/2 краставица, 1 домат
Течности: 1.5л мин вода до момента, 2 кафета /едното с 50мл домашно прясно мляко/
*спанчена крем супа /задушен и пасиран спанак ~250гр, но този път прибавих и 300 мл домашно прясно мляко, 1 малка глава лук, 2 скл.чесън, 1с.л.зехтин, подправки - джоджен и сол/
Пожелавам ви весело посрещане на новата година, с много положителни емоции и усмивки!!!
================================================================================================
EDIT: Храната беше качествена, но си беше доооостааа като количество, с точност не мога да ги определя: имаше много шопска салата, катък, ~70гр свинско печено филе, кашкавал, доста ядки /шам фъстък, бадем, кашу/ + 1 и 1/2 чаша червено вино. Всичко продължи до ранни зори /часа е 07:40, след малко ще си лягам, тази сутрин се събудих в 6.30ч, това означава, че не съм спала близо 25 часа.. :) :)
Мнението беше редактирано от S_L на 01.01.10 05:39.
Ще съм адски учуден,ако има някой здравомислещ трениращ интелигентен човек,който да вярва в подобни измислени диети :) Макар че скоро четох подобни неща в един блог,авторът на който има претенции да е голям професионалист...
Ако питаш мен(ама пък кой ли съм аз в диетологията ;-) ),не се занимавай с подобни глупости.
казано от old_man на 31.12.09, 17:00:
Ще съм адски учуден,ако има някой здравомислещ трениращ интелигентен човек,който да вярва в подобни измислени диети :) Макар че скоро четох подобни неща в един блог,авторът на който има претенции да е голям професионалист...
Ако питаш мен(ама пък кой ли съм аз в диетологията ;-) ),не се занимавай с подобни глупости.
Знам кой имаш в предвид, няма да излъжа ако кажа, че въпроса ми е провокиран точно заради този човек, който смея да кажа, че наистина е голям професионалист, без лично да го познавам и да имам лични впечатления за него, но мои познати са се доверили на неговите услуги и са останали доволни! :) Определено не се занимавам, но ми стана любопитно наистина.. :)
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА НА ВСИЧКИ СЪФОРУМЦИ!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВЕ, ТО В НАЙ-ВАЖНО, ВСИЧКО ДРУГО С МАЛКО ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ И УСПЕХ СЕ ПОСТИГА!!! ПОЗДРАВИ ОТ МЕН...АЗ ОТИВАМ ДА СПИНКАМ ВЕЧЕ, ЧЕ МИ СЕ СЪБРАХА ДОСТА ЧАСОВЕ БЕЗСЪНИЕЕЕЕ...!!! :) :) Дано успея да заспя, че аз по това време вече съм се разкукуригала и съм на линия..Страхотно си прекарах и съм изключително доволна, дано и при вас да е било така! :)
01.01.10
06:49
SL и на теб много здраве,късмет и успехи през Новата Година!
Относно тази диета по кръвната група.....и аз съм скептично настроена,но пък си има хора,доволни от такива разни диети.Знам ли....не съм специалист и не мога и аз да кажа нищо конкретно.За мен диета + спорт е най-дългосрочното и най-здравословното отслабване.Ама трябваше 10 години да правя експерименти със тялото си/като по-горната диета/,докато го разбера.
Ихууууу, ихуууу...Както споменах си легнах в ранни зори - мисля, че беше към 8ч някъде, заспала съм и се събудих в 13.15ч.
Винаги на 1ви и 2ри ми е адски мързеливо и в интерес на истината нищо не ми се прави в тези 2 дни..
Аз продължавам с този дневник, няма смисъл да си правя нов за 2010, тъй като той навърши 2 месеца и си ми е новичък все още! :) Не ми се пие и не ми се яде нищо, но се налага все пак..
01-01-2010
Храната:
13:30 топла вода с 1/2 лимон, кафе
16:00 2бр бъркани яйца с печена чушка и 3с.л.извара, 3 маслинки, 1с.л.лютеница
19:30 салата от 1/2 краставица, 1 домат, 1 чушка, червен лук и натрошено сирене, овкусена със зехтин и оцет
Течности: много малко - около литър до момента, 1 кафе, чай мента с лимон
По-късно може да хапна още нещо, което ще допиша и ще лягам да почивам сигурно.. :) Приятна вечер за сега
Мнението беше редактирано от S_L на 02.01.10 20:13.
01.01.10
16:35
Хехе....SL,явно купона е бил на макс,щом си била до сутринта :vampire:
Добър вечер! :) Събудих се повече от свежа в 07ч, снощи си легнах към 23ч и веднага съм заспала естествено. Пораздвижих се сутринта - слабичко откъм тежести, но се почувствах тонизирана.
02-01-2010
Тренировка: /09:30-10:00/
клекове: 1х10 без тежест, 4х10 с 7.5кг
напади: 3х10 на крак с 7.5кг
глутеус ритник: 3х20 на крак
плие: 4х10 с 7.5кг
китайска почивка: 3 пъти до отказ
страничен планк: 2 пъти на всяка страна до отказ
лицеви на колене: 2х5 /излагация/
стречинг
Храната:
07:40 топла вода с лимон, кафе, 3с.л.овесени трици, 250гр кисело мляко 3.6%, 2с.л.извара, 1 и 1/2 пш.оризовка
11:15 задушен в 1ч.л.зехтин спанак ~220гр със сирене, 2 яйца на тефлон, заляти с 2 с.л.кисело мляко 3.6%
14:50 задушени в масло зеленчуци ~200гр /броколи, карфиол, моркови/, ~200мл спаначена крем супа
18:30 свинска вратна пържола на скара ~150гр, зелена салата с краставици /овкусена/, 3 маслини
Течности: 2л мин вода, 2 кафета /едното с малко прясно мляко/, билков чай с 1/2 лимон
П.П. Имам голям напредък с това свинско, чудя се на себе си, да не говоря близките ми как се учудват, като знаят какъв съм инат по отношение на храната и като кажа, че не искам нещо не го ям, въпреки настояването и критиките им, принципно говоря за храненето ми, не само в този случай за свинското.
Това е за сега..Лека вечер ви желая! :)
Мнението беше редактирано от S_L на 02.01.10 20:11.
03.01.10
06:16
Оооо....S_L,аз без да хапна свинско не мога...това ми е любимото месо.Котлети и вратни пържоли....ммммм.Не се лишавай от тях :-P
03.01.10
07:02
ХМмм аз май доста съм поизоставила този форум, щом има момичета, които се дърпат на всинското. СЛ по-хубаво месо от свинското НЕМА :) Нали знаеш, че прасето е най-близко по устройство до човека от всики други (крави, пилета и тн.). Това трябва да ти говори нещо - свинския протеин се усвоява най-добре.
ОО много съм ви изоставила :) От днес почвам пак ВМ облъчване :)
казано от irenaiv на 03.01.10, 06:16:
Оооо....S_L,аз без да хапна свинско не мога...това ми е любимото месо.Котлети и вратни пържоли....ммммм.Не се лишавай от тях :-P
казано от Венцеслава Атилова на 03.01.10, 07:02:
ХМмм аз май доста съм поизоставила този форум, щом има момичета, които се дърпат на всинското. СЛ по-хубаво месо от свинското НЕМА :) Нали знаеш, че прасето е най-близко по устройство до човека от всики други (крави, пилета и тн.). Това трябва да ти говори нещо - свинския протеин се усвоява най-добре.
Не мога да повярвам, че “болния” ми мозък се е лишавал от свинско месо толкова дълго време /със сигурност е над 2 години/, Боже като знам как му се дърпах, а парадокса в цялата работа е, че съм напълно наясно, че днешното пилешко месо е далеч от истинското и въпреки всичко съм продължавала да го ям. Венци, относно ВМ облъчване - май май ще имаш голям успех, аз съм в размисли...без страстите деее :P Може би е въпрос на време да пристъпя към този така коментиран режим.
Добър ден от мен! Днес малко по-раничко ще се отчитам, че ми се налага да пътувам и не знам кога ще пристигна.. :) Тренировка нямах, почивка..
03-01-2010
Храната:
07:00 3с.л.овесени трици, 200гр кисело мляко 3.6%, 4 с.л.извара, 1 и 1/2 пш.оризовка, КАФЕ
11:40 свинска вратна пържола ~150гр, моркови /задушени в 1с.л.зехтин и заляти с 3с.л.кисело мляко 3.6%/
15:00 изварен бъркоч /3с.л.извара+3с.л.кисело мляко 3.6%+мерудийка/
18:20 суров орех ~30гр, 150мл прясно мляко 1.5%
22:00 изварен бъркоч /3с.л.извара+3с.л.кисело мляко 2%+мерудийка/
Течности: 2л мин вода, 2 кафета /едното с малко мляко/
Толкова за сега.. :) Лека работна седмица на всички, след толкова много почивка да видим колко ще сме пълноценни! :)
Мнението беше редактирано от S_L на 03.01.10 20:18.
казано от Венцеслава Атилова на 03.01.10, 07:02:
Ха-ха, сега го прочетох, няма такъв смях :lol: . Много яко казано..... :lol: :kiss: :lol:
Здравейте! :) Как стее? :) Тренировка нямах и днес, надявам се утре вече да успея да отида до залата..Събудих се в 6.00ч
04-01-2010
Храната:
07:00 3с.л.овесени ядки, 1с.л.пш.трици, 200гр КМ 2%, 4с.л.извара, 1 и 1/2 пш.оризовка
12:30 пилешко филе на скара 150гр, салата цвекло ~130гр
15:15 суров бадем 25гр
19:15 скумрия закуска 160гр /консерва/, суров орех ~10гр
22:00 израрен бъркоч /3с.л.извара + 2с.л. КМ + мерудийка/
Течности: 2л.мин вода, 2 кафета
Добавки: 1 капс.Герикапс
П.П. Тази консерва беше изключение, но така се случи.. Не че са крайно лоши, но не са желателни за консумация, нали?
Лека вечер ви пожелавам! :)
Мнението беше редактирано от S_L на 04.01.10 20:01.
Добър вечер на всички! :) Нещо не мога да се настроя още на работна вълна, след толкова дни почивка... :(
05-01-2010
Тренировка: /20:30-21:30/
3 мин пътека загрявка
придърпване на вертикален скрипец зад врат: 3х10 с 25кг
придърпване на долен скрипец: 5х6 с 20кг
раменни преси с дъмбели: 3Х8 с 2х5кг
повдигане на ръцете настрани: 5х6 с 2х4кг
бицепсово сгъване с крив лост: 1х10 с 8кг, 5х6 с 11кг /лост 8кг + 2 диска х1.5кг/
френско разгъване: 3х8 с лост 8кг
кофички на пейка: 3х6 /излагация/
17 мин на пътеката - 10мин интервали - 1минута 5.5км/ч - 1минута 9.5км/ч, 7минути бързо ходене 7 км/ч
Храната:
07:15 3с.л.овесени ядки, 1с.л.пш.трици, 200гр КМ 2%, 5с.л.извара, 1 и 1/2 пш.оризовка
10:15 айран 290мл
12:40 маринована херинга 150гр, кьополу 140гр
16:00 тиквено семе сурово ~30гр
19:45 салата 1 домат и 1/2 краставица /леко овкусени/, 6с.л.кашк.извара, ~10гр суров орех
Течности: 2л мин вода, 2 кафета, 1 капучино
Добавки: 1 капс. Герикапс /днес беше последната, която изпих - ефект - НИКАКЪВ - гостите ги няма, не че съм очаквала от тях да дойдат, ноктите ми по скоро се изпочупиха :P :) /
Лека вечер!
П.П. Имате ли представа при изследване на хормоните /Естрадиол и FSH/, дали трябва да ходя гладна да давам кръв или храната няма отношение в този случай? Мерси.. :)
Мнението беше редактирано от S_L на 05.01.10 21:27.
06.01.10
05:29
Няма отношение - приготви се обаче аз за хормонални изседвания миналата година дадох около 300 лв - за 9 хормона.
казано от Венцеслава Атилова на 06.01.10, 05:29:
Няма отношение - приготви се обаче аз за хормонални изседвания миналата година дадох около 300 лв - за 9 хормона.
И аз по миналата година доста пари бях дала за тези изследвания, ама тогава бяха повече хормоните, които си бях пуснала. Докато сега само тези двата ме карат да си пусна, да видим какво ще излезе, че вече наистина започвам да се притеснявам за състоянието си.. :( Утре мисля да ходя да давам кръв..
Здравейте! :) Събудих се рано рано пак - в 6ч, тренировка нямах..
06-01-2010
Храната:
07:15 3с.л. овесени ядки, 1с.л.пш.трици с вода, 6 с.л.кашк.извара, 1 и 1/2 пш.оризовка, кафе
10:20 айрян 290мл
13:00 1 домат, 1/2 краставица, 6с.л.кашк.извара, 1 пш.оризовка
15:40 суров орех ~25гр
18:15 пилешки бон филенца със задушен спанак ~300гр за порция, 1/2 домат, чесново сосче
21:15 изварен бъркоч /2с.л.кашк.извара + 3с.л. КМ 2% + мерудийка, гризках зеле/
Течности: 2 л мин вода, 2 кафета, след малко билков чай
По-късно ще хапна най-вероятно малко извара..Лека вечер на всички
Мнението беше редактирано от S_L на 06.01.10 19:15.
Гледам ти храната и си мисля, че едва ли скоро ще се оправят нещата, ако не почнеш да ядеш малко повече мазнини...по мое мнение мазнините доста ти куцат... пробвай един месец да ядеш повече мазнини и мисля, че всичко ще се оправи :)
казано от Ines на 06.01.10, 18:35:
Гледам ти храната и си мисля, че едва ли скоро ще се оправят нещата, ако не почнеш да ядеш малко повече мазнини...по мое мнение мазнините доста ти куцат... пробвай един месец да ядеш повече мазнини и мисля, че всичко ще се оправи :)
Благодаря ти, Инес. Вчера ходих на преглед, получих същия съвет относно мазнините, наистина смятам да променя нещата малко по-малко, тъй като ще ми е трудно изведнъж да си сменя режима - ще се опитам да вкарам повече животински мазнини в храненето си - червено месо, мазни риби...и т.н...знам си урока, а не го изпълнявам по план..
Напълно подкрепям Ines.Виж сама как се беше ориентирала към свинското.Предните дни имаше риба,яйца.Гледай да не падаш под 60-70гр мазнини на ден.Не се надявай само на единия Герипакс.Като си слушаш тялото,всичко ще се нареди.Предполагам всичко това си го знаеш,де ;-)
казано от kaka.Lara на 06.01.10, 18:48:
Напълно подкрепям Ines.Виж сама как се беше ориентирала към свинското.Предните дни имаше риба,яйца.Гледай да не падаш под 60-70гр мазнини на ден.Не се надявай само на единия Герипакс.Като си слушаш тялото,всичко ще се нареди.Предполагам всичко това си го знаеш,де ;-)
Лошото е, че осъзнавам нещата, а не правя кой знае какво за да ги променя - просто толкова дълго време съм рязала от мазнините в режима си и в един момент не мога да се настроя изведнъж да ги приемам в малко по-големи количества.
Mного е лесно. Просто спираш да купуваш всякакви нискомаслени неща и извари.
Слагаш масло на всичко, което готвиш и започваш да ядеш свинско...и готово...
Мнението беше редактирано от Vic на 06.01.10 20:04.
казано от Vic на 06.01.10, 20:03:
Mного е лесно. Просто спираш да купуваш всякакви нискомаслени неща и извари.
Слагаш масло на всичко, което готвиш и започваш да ядеш свинско...и готово...
Наистина на думи и съвети е много лесно да се напише, но за човек който от години не е консумирал свинско, масло и т.н изведнъж да започне да го прави ще е малко трудно - може би трябва да се настроя психически, че от тук нататък трябва така да подходя, в противен случай не знам какво може да очаквам..Благодаря ти
Дали мога така да обобщя продуктите, които трябва да започна да хапвам: свинско, сирене, пълномаслено мляко, мазни риби, ядки, масло, сметана, какво още?
Мдам.... аз го правих този преход преди около година - първо включих въглехидрати - на всяко ядене по малко картофи, макарони, филийка хляб... удивявах се колко ми е вкусно и ...всъщност колко ми е лиспвало без да осъзнавам...
След това се учих да ям свинско - разтапях се като по рекламите за шоколад първите няколко пъти... при мисълта за яйца с масло ми потичаха лигите....да не говорим колко по-вкусни са сиренето от изварата, кашкавала и пълномасленото мляко от обезмаслените такива... И те ми бяха липсвали...
Природата предлага такъв букет от вкусове - наслади им се всичките :)
Проблемът не е в определен макронутриент или храна, а в дозировката :)
А дозировката - тялото ти я знае най-добре. само трябва да се научиш отново да го слушаш, защото сега мислите ти са заглушили всички негови интуиции и системи за обратна връзка...
казано от S_L на 06.01.10, 20:13:
Дали мога така да обобщя продуктите, които трябва да започна да хапвам: свинско, сирене, пълномаслено мляко, мазни риби, ядки, масло, сметана, какво още?
Мисля, че можеш:
- да ядеш свинско веднъж на 2 дни, например
- едно междинно хранене от 50 гр сурови ядки е о.к., ако не се пристрастяваш към тях...щото...на са ми 2ри ‘шоколад’
- можеш да си готвиш пиле със сметана (и гъбки, и синьо сирене мммм...), да ядеш повечко кожа (бутчета вместо филета, например)
- всместо извара да ядеш сирене/ кашкавал или Cottage cheese
- яйцата можеш да си ги пържиш в масо/ мас
- рибено масло!!!
Сега, мазнините са по-калорични и преходът е добре да е плавен...за да няма изненади.
т.е. опитай се като за начало да консумираш пълномаслени млека и поне едно от храненета ти да е наистина мазно (свинско, пиле със сметана, яйца с бая масло), а останалите - както досега...
След 2 седмици вкарай мазна междинна закуска
Тялото ти ще се адаптира...а колко ще ти е вкуснооо :))
Мнението беше редактирано от Limka на 06.01.10 20:25.
06.01.10
20:33
Хех....S_L…как ще я караме ние двете така не знам.Все едно себе си разпознавам в написаното от теб.Точно това чувствам и мисля.И най-лошото е,че не искам да го променям....добре си ми е така и това е.Ей на....ханша ми стана вече 84.5….не може така.Всички са много прави,ама не мога и аз ей така да започна да ям мазно,или въглехидрат.Баси...ще ни пипне наистина някоя анорексия накрая/не че го усещам така,ама май вече така се чувствам след всички коментари в дневника/ :roll: Определено трябва да направим нещо по въпроса.Аз иначе много мисля за това какво да ям и....до там.Само с мисленето си седя засега.Ееееее.....излъгах.Днес си купих котлети.За утре вечер съм решила-опъват ми се-неопъват-котлети ще ям и това е.И така свикнах с тия краставици и марули,че друг зеленчук не ща да погледна.....едни домати съм наредила в хладилника....страхотни,червени и аз само отварям за това-онова и само им се радвам.Каних се да ям с яйцата/то не е баш яйца,ами 1 яйце,а другото белтък де/ с домати и в последния момент не знам защо,ама пак си взех краставица.Ей така...щото така съм свикнала да ям.
Айде да мислим какво да направим,че това нашето ненормална работа наистина.Утре се заричам да ям котлет с домат за вечеря.
Мнението беше редактирано от irenaiv на 06.01.10 20:42.
казано от S_L на 06.01.10, 20:13:
Яйца, дрооооооб, суджуцииии, луканкииии, :))) Всякакви вътрешности - език, мозък, бла бла :)))))
Ей много се радвам, ще ти следя дневника на теб и “Рени”.
GL/HF
06.01.10
21:16
Sliven maznio power ! :D :D :D Да вземим сливналии да си направим едно събиране, че тук май всички сме на ВМ вече, ще имаме всякакви общи работи да ядем. :D
PP: И Тони може да го прибараме.Да не гладува детето.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 06.01.10 21:17.