ЛиДа - Вреден Ефект

Прескочи до:
КК

28.12.09
15:26

Не, просто по-голямата част от жените почти “гладуват” като представа за “диета” и се чудят как така винаги им остават 2-3кг в най-трудните области  като не ядат нищо :):)

29.12.09
06:36

Не е била 200 кг  :lol: , ама картинката е елементарна - пие хапчетата, гладува, не тренира и сваля. Свършва хапчетата, ядеееее и пак в изходна позиция, после пак хапчета, губи вода, мускули и 1-2 кг мазно, свършат хапчетата и пак ядене. Ефекта на ЛиДа-та не продължава след като спреш хапчетата. Тогавааа какъв глад идва, лелеее. Тия хапчета са за хора с много слаба воля и контрол, неразбиращи, незнаещи, с една дума балъци. Резултатите им са временни, а здравето им е на кантара!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 29.12.09 06:39.

29.12.09
10:14

казано от Мария Никифорова на 29.12.09, 06:36:

Не е била 200 кг  :lol: , ама картинката е елементарна - пие хапчетата, гладува, не тренира и сваля. Свършва хапчетата, ядеееее и пак в изходна позиция, после пак хапчета, губи вода, мускули и 1-2 кг мазно, свършат хапчетата и пак ядене. Ефекта на ЛиДа-та не продължава след като спреш хапчетата. Тогавааа какъв глад идва, лелеее. Тия хапчета са за хора с много слаба воля и контрол, неразбиращи, незнаещи, с една дума балъци. Резултатите им са временни, а здравето им е на кантара!!!!!!!!!!!!!!!!

Е ако така е правила, значи да си взима 9-та опаковка, ние от форума да си направим промени в диетите да вместим едно жито, и като я изпие 9-тата опаковка да й ходим на свиждане с житото, ако ме разбираш какво искам да кажа. :D :D :D :D :D :D

17.01.10
13:59

www.Buyhealth.eu тук е на страхотна цена и качество.

17.01.10
14:08

Мда, цената е страхотна, защото ЛиДа-та, продавана в тоя сайт е менте  ;-) !!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 17.01.10 14:09.

2B

17.01.10
16:08

казано от Мария Никифорова на 17.01.10, 14:08:

Мда, цената е страхотна, защото ЛиДа-та, продавана в тоя сайт е менте  ;-) !!!!!!!!!!!!!!!!!

Естествено! :) Но има много хора, които се подлъгват и купуват... Нали знете поговорка прост народ.

17.01.10
16:20

казано от Мария Никифорова на 17.01.10, 14:08:

3-кутий -17-кг.  със сигурност е менте.

17.01.10
17:52

Това е майтап, нали, като името в профила ти....  :lol:

На опаковката няма нито фирма производител, нито сайт, нито телефон, нито нищо!! А и дражетата нямат щампа!! Т’ва какво ще рече?! Голямото-о-о-ооооо оригинално  :coolmad: !!!!

Мнението беше редактирано от maria на 17.01.10 17:57.

17.01.10
18:26

Абе за 70 лв ще си вземете хубав бърнер. Как може да ги пиете тези лайна незнам...

Мнението беше редактирано от Владимир на 17.01.10 18:27.

2B

17.01.10
18:33

казано от Владимир92 на 17.01.10, 18:26:

Абе за 70 лв ще си вземете хубав бърнер. Как може да ги пиете тези лайна незнам...

Не бърнър, направо зоб могат да вземат за 70 лв, гледайте на какъв приказен сайт се натъкнах вчера - всичко има: http://steroidi.eu ама отиди и им докажи, че тази Лида не струва... :D

17.01.10
18:44

От всичко прочетено до тук си правя извода, че това хапче трябва да се забрани, не защото има някаква си вредна субстанция или възможните странични дЕфекти, а заради самото му деиствие. Да се храниш по един път на ден или на два дни един път е привичка за някои животни, но в този форум не трябва и дума да става за подобно нещо. Ходете в някои форум за манекенки да си рекламирате боклуците! Не става само с гладуване трябва и акъл ;)

2B

17.01.10
19:05

То май е забранено доколкото знам.

18.01.10
22:30

Писах в дневника си, ама така и така касае и тая тема - затова пиша и тук  :) .
Не си купувайте ЛиДа. В смисъл ако нямате волята, стимула и съзнанието да промените начина си на живот и изкорените вредните си хранителни навици - НИКОГА НЯМА ДА ОТСЛАБНЕТЕ.
ЛиДа-та е просто някакво хапче, съдържащо незнайно какво (опитах прахчето с език - много е горчивоооо и мирише на лекарство!!) и е измислено за печелене на пари. От него няма да отслабнете, ако ще и 2, 3, 10, 20 опаковки да изпиете!!!!

Всеки сам си знае, това беше просто един безплатен съвет от мене  :kiss: !!!!

П.П. Ето това направих аз с мойта ЛиДа (сн.1, 2, 3 и 4) иииии —> директно-о-о-оооо в коша  :) .

Мнението беше редактирано от maria на 19.01.10 06:02.

19.01.10
20:14

казано от Мария Никифорова на 17.01.10, 17:52:

Това е майтап, нали, като името в профила ти....  :lol:

На опаковката няма нито фирма производител, нито сайт, нито телефон, нито нищо!! А и дражетата нямат щампа!! Т’ва какво ще рече?! Голямото-о-о-ооооо оригинално  :coolmad: !!!!

Малко е несериозно да се коментира нещо което не е пробвано лично,
казвам го съвсем сериозно за 3-те кутии 17кг,съм свалил мои фр го пии 12-таблетки 4кг. свали
а друг 7кг за цяла опаковка.Това ако е фалшификат представям си тогава как трябавa да ми действа оригинала.:)

казано от Maitapa на 19.01.10, 20:14:

Малко е несериозно да се коментира нещо което не е пробвано лично...

По-скоро намирам за несериозни неграмотно написаните мнения.
Вълшебни хапчета... хайде няма нужда...

казано от Кольо Пияндето на 19.01.10, 21:20:

Tук жестоко грешиш.Има вълшебни хапчета.Въпроса е дали ще избереш синьото или червеното.

Matrix vs the Skynet, oh yeah :D

20.01.10
09:46

казано от Кольо Пияндето на 19.01.10, 21:20:

Kак може да се коментира нещо
което не е пробвано,ти даже си нямаш и на представа,какво представляват
но въпреки всичко се опитваш да даваш компетентни мнения.
Лидата съм я пробвал лично и никoй не може да ме убеди,че Лидата
не струва или нещо подобно.

2B

20.01.10
09:51

И аз съм я пробвал, вреди на стомаха! Няколко месеца се възстановяваш след приема на този боклук.

казано от Maitapa на 20.01.10, 09:46:

Kак може да се коментира нещо
което не е пробвано,ти даже си нямаш и на представа,какво представляват
но въпреки всичко се опитваш да даваш компетентни мнения.

Не коментирам ЛиДа, а мненията за нея, които ми правят впечатление. Моля, прави разлика.
Неграмотното мнение е ненадежден източник на информация за мен. Това е...

Както се вижда от темата - определено не са панацея...

2B

20.01.10
10:32

казано от Кольо Пияндето на 20.01.10, 10:18:

МНОГО ЯСНО!!! Не може “да върви в пътя”, тръгнал да прави консултация по биологически въпроси :D

20.01.10
14:04

казано от Кольо Пияндето на 20.01.10, 10:18:

Добре,явно неграмотността ми идва в повече,да оставим Лида-та ,кажи ми
какво разбираш под неграмотно написани мнения.

ЕД

20.01.10
14:19

казано от Пламен Бояджиев на 17.01.10, 18:33:

казано от Владимир92 на 17.01.10, 18:26:

Не бърнър, направо зоб могат да вземат за 70 лв, гледайте на какъв приказен сайт се натъкнах вчера - всичко има: http://steroidi.eu ама отиди и им докажи, че тази Лида не струва... :D

“Стероидите увреждат здравето, но живота е твърде кратък, за да си малък”  (цитат от сайта)

ПО-ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ НЕ БЯХ ЧУВАЛ.

20.01.10
14:25

Просто вижте какъв идиотски сайт абстрахирайки се от това какво се продава.
1.Името - стероиди.еу - Ужас. Пълна несериозност.
2.Подраздели - ампули / таблетки. Много по-професионално и надеждно звучи орални и инжекциони/интрамускулни. Абе непрофесионална и нелегална работа...
2010 година ще бъде годината на зоба ЕлДжиПип, ами за това  :lol:

казано от Maitapa на 20.01.10, 14:04:

...кажи ми какво разбираш под неграмотно написани мнения.

Веднага показвам, нямам представа чие е това мнение:

В момента, в който напиша коя е оригиналната Лида, ще се почне със спеколаций, критики и т.н. поради простата причина, че от 5-души ще има 5-различни мнения и всеки ще твърди, че неговата Лида е оригинална. Но все пак ще дам мнение за Лидата. Когато четох из форумите се натъкнах на уж вносител на продукта и ми обясни как трябва да изглежда оригиналната Лида и по неговите думи тя беше със сиво фолио на фолиото имаше някакви картинки (рисунки), а на кутията имаше холограма. По написаното от него ми стана ясно, че само на оригиналната Лида има холограма. Изпих цяла опаковка от 30-капсули и след като се премерих ефекта беше нулев даже с 1кг отгоре, но това не го броя, защото не се премерих сутринта. След като видях, че няма абсолютно никакъв ефект се свързах с въпростният вносител и му казах за резултатите, той мина с номера, че това не е вълшебно хапче и че всеки организъм го отразява различно и ми каза да си взема още една
опаковка. Бях обеден, че ефект няма да има и въобще и не пробвах пак. В последствие, обаче, моя приятелка ми се похвали с продукта Лида и ми каза, че свалила 7 кг за месец, а нейна приятелка - 10 кг за месец. Реших да пробвам от Лидата на моята приятелка. На 13-та та таблетка бях с 4 кг назад, до края на опаковката свалих 8кг. Направих кратка пауза и при повторният ми прием за месец  свалих 10кг. При спирането на продукта забелязах, че след 2 седмици бях свалил още 2-3 кг. От тогава на_сам за мен това е оригиналният продукт. Лидата изглежда така - в светло синьо фолио и на фолиото пише Лида, самата кутия от едната страна е грапава, а от другата отразява светлината (Гланцирана). Интересното е, че и тази Лида имаше холограма.

П.С.Всеки си преценява каква Лида да взима и коя да мисли за оригинална. Аз дадох своето мнение за продукта, от тук нататък се надявам да няма спекулаций и да няма “не, това не е оригиналната Лида” и т.н. Пак казвам - това за оригиналната Лида е мое мнение от това, което съм видял.

Пренебрегнал съм стилистичните недостатъци, защото ги смятам за “висш пилотаж” в езиковата култура и в този смисъл не мисля, че е уместно да ги посочвам (твърде малко хора биха ме разбрали). Надявам се, че това е достатъчно за да се изясни какво имам предвид в случая.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.01.10 14:40.

20.01.10
15:30

казано от Кольо Пияндето на 20.01.10, 14:38:

казано от Maitapa на 20.01.10, 14:04:

...кажи ми какво разбираш под неграмотно написани мнения.

Веднага показвам, нямам представа чие е това мнение:

В момента, в който напиша коя е оригиналната Лида, ще се почне със спеколаций, критики и т.н. поради простата причина, че от 5-души ще има 5-различни мнения и всеки ще твърди, че неговата Лида е оригинална. Но все пак ще дам мнение за Лидата. Когато четох из форумите се натъкнах на уж вносител на продукта и ми обясни как трябва да изглежда оригиналната Лида и по неговите думи тя беше със сиво фолио на фолиото имаше някакви картинки (рисунки), а на кутията имаше холограма. По написаното от него ми стана ясно, че само на оригиналната Лида има холограма. Изпих цяла опаковка от 30-капсули и след като се премерих ефекта беше нулев даже с 1кг отгоре, но това не го броя, защото не се премерих сутринта. След като видях, че няма абсолютно никакъв ефект се свързах с въпростният вносител и му казах за резултатите, той мина с номера, че това не е вълшебно хапче и че всеки организъм го отразява различно и ми каза да си взема още една
опаковка. Бях обеден, че ефект няма да има и въобще и не пробвах пак. В последствие, обаче, моя приятелка ми се похвали с продукта Лида и ми каза, че свалила 7 кг за месец, а нейна приятелка - 10 кг за месец. Реших да пробвам от Лидата на моята приятелка. На 13-та та таблетка бях с 4 кг назад, до края на опаковката свалих 8кг. Направих кратка пауза и при повторният ми прием за месец  свалих 10кг. При спирането на продукта забелязах, че след 2 седмици бях свалил още 2-3 кг. От тогава на_сам за мен това е оригиналният продукт. Лидата изглежда така - в светло синьо фолио и на фолиото пише Лида, самата кутия от едната страна е грапава, а от другата отразява светлината (Гланцирана). Интересното е, че и тази Лида имаше холограма.

П.С.Всеки си преценява каква Лида да взима и коя да мисли за оригинална. Аз дадох своето мнение за продукта, от тук нататък се надявам да няма спекулаций и да няма “не, това не е оригиналната Лида” и т.н. Пак казвам - това за оригиналната Лида е мое мнение от това, което съм видял.

Пренебрегнал съм стилистичните недостатъци, защото ги смятам за “висш пилотаж” в езиковата култура и в този смисъл не мисля, че е уместно да ги посочвам (твърде малко хора биха ме разбрали). Надявам се, че това е достатъчно за да се изясни какво имам предвид в случая.

Благодаря ти,че ми отговори на въпроса.
Пиша бързо,машинно и честно казано не преглаждам това,което съм написал, а направо го пускам.
Давам мнение за нещо,което съм пробвал и от което съм видял ефект.
Ти,едва ли не стигна до мнението,че Лида няма ефект заради правописа и пунктуацията,която съм допуснал.
Ще се опитам да те разбера,но ще те помоля да даваш мнение по,темата а не по това
колко съм грамотен и колко не.

28.01.10
12:12

Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от BB-Team Webmaster на 28.01.10 14:41.

28.01.10
14:00

казано от aseto_7 на 28.01.10, 12:12:

bix iskala da znaia dali niakoi go priemal e li da i kak se 4ustva idali e pazel dieta
az go zakupix predi niakolko dni i kikakav efekt no se pak go pia 5 dni .

Сигурен съм, че ще се намери кой да ти преведе мнението и да ти отговори не се отчайвай от живота :)

28.05.10
10:55

Незнам коя Лида пих, даже вече не помня от кой сайт си я поръчах. Платих 50 лв, май месец на 2009г.
Както писах и по-рано при мен действаше. За два месеца свалих 10 кг, толкова колкото ми трябваха. На листовката пишеше как се изчислява някакъв коефициент за теглото и съответно на колко дена да я вземаш. Аз бях на три дена веднъж. И то наистина точно два дена ме държеше една капсула и на третия вече трябваше да вземам нова, за да продължава да ми подтиска апетита.
Както вече казах има странични ефекти, които в началото не усещах. Нямах сухота в устата, нито световъртежи, гадене или др. подобни, но проблемите избиха доста в по-големи размери. Освен проблеми с черния дроб, се оказа, че съм получила и проблем с щитовидната жлеза. Това се установи с медицински и лабораторни изследвания. Това го казвам за онези, които веднага биха попитали как пък съм разбрала. Постоянно чустваш тревожност, ръцете ми трепереха, липса на сън.
Много се изкушавам да взема пак някое хапче, но за щастие съумях да ги изхвърля тези боклуци. Може и да се свалят килограми с тях, но такива проблеми ще си навлечете, че БОГ да ви е на помощ.

28.05.10
14:16

Прочетох само първата страница, което ми беше достатъчно. По принцип съм съгласен ако човек има наистина много голям апетит с който му е трудно да се справи, тогава бих приел този човек да опита да редуцира апетита си с някоя химия, но има много “но” та обаче. За хора които нямат свръх апетити е глупаво да се търси отслабване с подобна химия, а за хора които не спортуват е пълен абсурд. Всеки знае какво става ако човек сваля килограми само от гладуване и когато той след това възвърне нормалния си начин на хранене, тялото си връща всичко и то с пълна сила и дори, за да ни отмъсти за това страдание, което сме му причинили от липсаата на храна, то ни лепва още някоко килограма от горе (най вече за хора, които не спортуват активно). Другото “но” е, че такива продукти, преди да бъдат одобрени и да се пуснат за продажба се тестват върху група хора, която е прекалвно малка за да може ако лекарството/добавката има старнични ефекти те да могат да се проявят, тъй като всеки човек е различен и по различен начин организмът му ще реагира на продукта. Продукта също така се тества при здрави хора (здрави имам впредвид, такива които нямат други проблеми освен специфичния за които е предназанчено лекарството или за такива продукти като ЛиДа) а в същото време той може да има сериозно последствия при някой хора които имат даден проблем. Втория проблем е, че страничните ефекти могат да се проявят доста по късно във времето и/или при по дълга употреба на продукта. Поради тази причина производителите (най вече сериозните такива) събират информация за страничните ефекти и след като вече продукта е пуснат в продажба, като по този начин те актуализират информацията в листовката на продукта за възможните странични ефекти. Стотици лекарства са били спирани от производство именно поради тази причина, защото чак когато са били пуснати в продажба и след няколко години са се проявили различните странични ефети поради които биват забранявани или самите производители ги спират. Много добре знаете амидофена колко години се произвеждаше преди да го спрат и още стотици други лекарства са имали същата съдба.

Всеки който твърди за някой продукт, че е абсолютно безвреден само защото при него не е имало никакви странични ефекти за мен този човек не е достатъчно разумен или най малкото не си дава зор когато трябва да помисли. Същото важи и за хора, които казват, че даден продукт е абсолютно вреден и/или неефективен само защото при него са се проявили някакви проблеми, които може да се дължат на някакъв здраволсовен проблем или склонност към такъв който може да има той !
За да обобщя накрая ще кажа, че за мен хора които търсят лесният път към успеха и хора, които много бързо се отказват ако видят, че нещата не се получават лесно са хора, които са мързеливи и със много слаба воля и това е гаранция за неуспех с каквото и да се занимават те ! Ако човек не си повярва, че той може и ще успее, то той е обречен каквото и ще да прави !
Ключът към успеха се крие в психологията на човек, ние просто трябва да го открием и да го използваме !

Успех !

Четиво за Лида и подобните “вълшебни” хапчета.
Този линк намерих благодарение на BB-Team във Facebook.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.08.10 06:30.

05.08.10
07:37

!Внимание!
Проверка за оригиналността на Lida
Напоследък вкараха в България много фалшива Лида! Затова, много внимателно трябва да се гледат, маркировките за оригиналност: холограмите, надписите и знаците!
  Кутията от едната страна е грапава и не отразява светлината а другата е гладка и отразява и сменя цветовете!
  Трябва да се обърне внимание на разположението на холограмата и надписите около нея! Тя също отразява светлината и сменя цветовете!
  Да се гледат шарките, знаците и надписите по фолиото на блистерите!

Да обърнем внимание и на този факт!!! А не само да пишем.. (ndolars)

Borisov1990 ти да не си им дистрибутор ?
Лида оригинална или не е вредна

05.08.10
08:02

Да бе, тая сутрин по Нова казаха пак, че китайски хапчета водели до инфаркт и т.н. Не споменаха ЛиДа, ама на всеки е ясно, че точно за нея става дума!!!!

казано от Borisov1990 на 05.08.10, 07:37:

Да обърнем внимание и на този факт!!! А не само да пишем...

Господин Борисов, обръщаме внимание на всички факти. Регистрирахте се, за да посочите нещо, което най-малкото вече е коментирано, а и е ясно за всеки средно интелигентен човек.
Оригиналната Лида напълно безопасна ли е да здравето? Да или не?

Изчетох всички мнения, изчетох и мнения от други форуми. Реших се да си взема  този продукт, но все пак може ли някой да ми препоръча (от личен опит...а не с цел реклама) от кой точно сайт да си поръчам Лида-та?
Благодаря предварително :)

АН

05.08.10
23:00

http://www.blitz.bg/news/article/84865

изображение стероиди.еу
http://steroidi.1gb.bg/preminavqai.jpg
поне да го бяха написали грамотно ли?

Мнението беше редактирано от Анонимен на 05.08.10 23:03.

22.09.10
21:26

В момента по всички сайтове в България се продава фалшива Лида. Както писах по-рано преди година и половина пих Лида, която опаковка и начин на приемане няма нищо общо с това, което се продава в момента. Незнам колко е истински или фалшив този продукт, но в момента е от най-фалшивия, защото не действа по никакъв начин и причинява с
само страничн ефекти. Мога със сигурност да кажа от кой сайт ДА НЕ Я КУПУВАТЕ- lidabg.От там даже и опаковкта й е фалшива да не говорим за друго. И разбира се най-лесното нещо е скоро да сменят името на сайта като стане достатъчно известен този.

23.09.10
07:06

Вместо Лида можете със същия успех да се застреляте - ефекта е горе-долу еднакъв. Три клиентки дойдоха за последния месец в залата ми и споделиха, че са употребявали Лида. Едната от тях беше доста мащабна женица демек няма да я коментирам, но другите две бяха като скелети - имаха направо плашещи сенки под очите (от безсънието, защото трудно заспивали) и вените по ръцете им бяха като магистрала; ако бях канибал сигурно щях да си кажа “я, снакс от жили”. Лида потиска апетита, но бая мъжката, а колко хиляди пъти сме чели наляво и надясно, че сваляне на килограми чрез глад е вредно, м? Друго - Лида давала енергия. Ок, дава, но на каква цена? Откъде, да му се не знае, тялото черпи тази енергия при условие, че човекът яде съвсем малко на ден? Далеч по-здравословно би било да се храните поне 5-6 пъти на ден с порции храна достатъчни, че да ви нахранят но не и да ви натъпчат ПЛЮС 30-45 минути кросче всеки ден в умерено темпо. Не се занимавайте с тая Лида, подритвате си здравната книжка, харабия...

19.11.10
08:24

Здравейте всички от този форум,аз съм новак!Четох,четох за китайските капсули и накрая реших да ви питам нещо.Аз през лятото с три кутии от едни от китайските капсули-умишлено не им изписвам името за да не стане реклама-свалих около 30кг.Който иска да ми вярва,който не иска-негова си работа.Сега пак си върнах5-8 кг,щото много се тъпча и искам пак да си поръчам ,но нямам в момента финансова възможност за това,щото те струвт около 40 лв и доставката-и стават 45-6,а аз в момента нямам тези излишни пари.Та въпроса ми е:ако има някой от вас,който  да си е поръчвал ЛиДа,и  в последствие е решил да преустановил  приема  им по една или друга причина-дали ще иска вместо да ги изхвърли да ми ги даде на мен?Аз,тъй като съм пила подобни продукти и съм наясно с положителните и отрицателните им качества,съм склонна пак да пробвам.И така ако някой от вас има излишни и непотребни ЛиДа ,вместо да ги изхвърла или да му  стоят ей така вкъщи-моля да ми ги прати на мен,ако има такива ,пишете на лични и аз ще ви дам адреса ми и имената ми-благодаря ви предварително!

Мнението беше редактирано от deskadeska на 19.11.10 08:26.

19.11.10
09:20

Хаха, смъкнах 30 кила сега върнах 7 8. Ти осъзнаваш ли колко вредно е това за организма ти и как се “подиграваш” с него и го “изнасилваш”. Ако дефакто исъзнаваше страничните ефекти, които има ЛиДа и имаше малко разум нямаше и да ти минава през ума нито за секунда да го пиеш. Вместо да се тъпчеш и да се надяваш на чудотворни хапчета, се хвани да тренираш, да се храниш правилно и с много търпение и постоянство резултатите ще дойдат.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1