Да гълташ, да гълташ е па колко да гълташ :) Най-сетне и аз да се разпиша тук :)
10.01.10
20:32
Да гълташ, да гълташ е па колко да гълташ :)
Питай някой мацки във форума :)
По повод проблема с гълтането на Файър се сетих за 2 алтернативни решения, които биха увеличили горенето на мазнини. Щях да ги напиша в темата, ама току виж някой пич вземе че пробва.
1. на магистралка
2. анална свещичка
...ако някой все пак се реши да опита, моля да направи видео :-)
...
- ”малко са ти едрички краката, но не се притеснявай - аз моите ги свалих като правих кардио до смърт, допълвах с множество повторения за крака отвъд смъртта и гладувах, за да допълня картинката ... и накрая успях! Вярно загубих всички други мускули но най-после влязох в дънките за третокласничка, които бяха видяла в реклама в списание “Ева” - йеееей!” - без коментар ...тъй ...
:lol: :lol:
Просто плаче за цитат на деня в раздела дамски дневници!
(Моля дамите да не се обиждат, не всички попадат в графата на маниачките на тема кльощавеене)
един от най-абсурдните въпроси, които съм чувал изобщо в залите...вчера...
Правя inverted row, лоста си го запречвам на стойката за клек, има едно идеално положение като височина...
та правя си аз и идва едно билдерче и ме пита “е хуу да, аз тва с кви кила да го правя, да зема да сложа некое дискче на лоста, че само с него ще ми е леко....”
безмълвен съм аз в случая...
Кажи му, че Рони Колман си закрепя дъпката на диска на носа си за да му е по-трудно ;)
Може ли да пусна 2, които не са от този форум? Много са добри :D
Осново, стига си философствал, айде да не ти показвам братовчед ми какъв стана с витамин С Confused нисък и набит е, тренираше 8 години, пиеше витамин С промишлени количества.. не тренира вече 2 години и си е същия, само дето е леко напълнял.
Без химия всичко е илюзия Smile
Приятна вечер , че не ми се спори с професори
1 живот се живее , ще го живея както ми харесва Very Happy
П.П. мислил съм ако почна сериозно да почна на метан
Мнението беше редактирано от dimov на 30.01.10 06:25.
Е то как да стане за 2 седмици ...Аз не се тъпча като свиня,ама и не спазвам диета някаква.
Не съм ял баници дюнери и прочие.
1 път ядох пица на парче (1) и то беше вчера.
Мусака съм ял,спагети и предимно хляб по няколко филии,Убожавам хляб,принцеси.Другото не си спомням,ама не е имало нек’ви мазнотии.Още един Иван Шишманов :lol:
Кой е Иван Шишманов ?!?
Иии ако не виждаш “у” е написано главно—-> нарочно ;)
:-)
Мнението беше редактирано от korpusito на 30.01.10 10:33.
Та гледам днеска дръвчетата и какво да видя,едното е цялото в смула?!? :lol:
Малиии! Вземи я 45 мин. преди тренировка да видиш к’во става! Чудовищно нацепване - ставаш Бог и интернет в едно! Пхахахахахахах ;)
Як лаф!
10 точки за Вегата! :))))
24.02.10
14:37
Здравейте,
Имам един странен проблем, бицепса ми става на топка когато го стегна,а това не ми харесва. Не искам да расте така, защото след време топката ще ми се удря в ръката като си свивам ръката.Някой може ли да ме посъветва какво да направя, за да променя разтежа на мускула ми, така че да не става на топка, а да расте просто без да се оформя?
24.02.10
14:44
Дай и решението на проблема да кажем:
Яж всичко каквото видиш за да натрупаш маса и прави по рядко бицепс повече трицепс ..и на мен ми се е случвало бицепса ми беше тръгнал да става на топка но натрупах много и сега е норамелен
24.02.10
15:23
Дай и решението на проблема да кажем:
Яж всичко каквото видиш за да натрупаш маса и прави по рядко бицепс повече трицепс ..и на мен ми се е случвало бицепса ми беше тръгнал да става на топка но натрупах много и сега е норамелен
хаха е да ако нагъваш баници по цял ден вместо бицепса да стане на топка самия ти ше станеш една голяма топка :D
24.02.10
15:57
Епа моя бицепс беше тръгнал да става на триъгълник, ма го спрях че като го стегна ми бодеше предмишницата.
Витан, отностно децата и зоба:
Чакай малко, моето момче..... Какви анаболни хапчета, какви пет лева... Нали уж сме новото поколение, информираното поколение... Разтърси се, попрочети! На 16 години искал да зоба... Няма пряк път живота - или пазиш яко диета и си постоянен и те питат “кво зобаш”, или се о*ираш. И все пак да не е спам, ще ти дам няколко съвета:
1) Печеш пилешко филе, нарязваш на кубчета, слагаш го във формички за лед и хоп - в хладилника. Втвърди ли се - готово имаш анаболно хапче номер 1. Все пак препоръчвам да го натрошаваш при приема, че засяда...
2) 10 белтъка + 3 жълтъка - сварени. Пасират се, и се смесват с малко вода. Поставят се в големи инжекции - Воала! Имаш си домашни анаболни инжекции. Начин на прием - изсипва се в устата....
3) 250 гр извара + 200-300 гр кисело мляко. Смесва се до хомогенна смес иии...... Уау - новият вълшебем крем за мускули. Начин на употреба - намазва се вътрешната част на хранопровода...
Приемай горните секретни експерименти по 2 пъти на ден, комбинирано с въглехидрати и мазнини, тренировка и почивка и после ела, да ме потупаш по рамото.
26.02.10
12:11
Молбата:
Искам да си закупя добавки за подобряване на умствената дейност и настроение. Дайте предложения!
Отговорът:
Виагра и презервативи.
Честно казано това е колкото забавно, толкова и вярно...
26.02.10
20:35
Та гледам днеска дръвчетата и какво да видя,едното е цялото в смула?!? :lol:
Малиии! Вземи я 45 мин. преди тренировка да видиш к’во става! Чудовищно нацепване - ставаш Бог и интернет в едно! Пхахахахахахах ;)
Як лаф!
10 точки за Вегата! :))))
Това има нужда от пояснение, толкова е гениално. Макар, че донякъде го схващам.
Яд ме е, че не се сетих да сложа тук оново с бицпса и топката.
28.02.10
20:26
Здравейте след като свърша със креатина може ли да пия азот и след това да ги комбинирам и азота колко време трябва да се пие.
Дано няма предвид течен азот
02.03.10
08:56
Така е :D излиза, че само се фуках :D не мога да мръдна надолу повече, вярно, че хапвам и сладко, ама нвд-то си го спазвам, повече от 2кг на седмица не мога да сваля :( а и разширения стомах си иска време да изчезне
:lol:
13.03.10
23:00
Може ли програма с която за най-кратко време да направя тяло като това на Тейлър Лаутнер (тоя от Здрач)
Ее, без пари тук не дават току така бързите програми, може средно-бърза да ти напишат, а ако спамиш много ще те излъжат с някоя, с която по-бавно ще станеш като Тейлър Лаутнер
Мнението беше редактирано от introducer на 13.03.10 23:03.
15.03.10
00:18
Имам много малка китка и искам да си я уголемя, но никъде не видях упражнеиние за това!
След уголемяването на устни, коса, нокти, гърди и пенис дойде ред и на китките, глезените, а кой знае на още какво... Щеше да е още по-яко изречението “Имам много малка, искам да си я уголемя”
Предлагам ти с тия дъмбели да правиш пуш преси и силово обръщане или бърприта в суперсеия , ако е табата , то поне цялото тяло да е леш :)
Да, ама аз съм насекомо и специализирам :)
Добър отговор! :)))
24.03.10
06:23
Истината, само Истината и цялата Истина:
...Та на темата: СЪН, СПОРТ, СПОКОЙСТВИЕ, ХРАНА, ДОРИ И САМОЗАДОВОЛЯВАНЕТО ПОМАГА!
Темата е за растежа на тялото... :coolsmile:
Господа, крайно време е да се преборим с робството на Дамите и да вземем нещата си в ръце (разбирате ме правилно, нали?!).
Така ще постигнем Големия Растеж! :lol:
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.03.10 06:27.
Четох едни стари архиви от форума, и вижте на какво попаднах.
аве хора да ви питам суроватъчния протеин белтъчен ли е или въглехидратен?
Лично аз много се смях. :lol:
Съветът:
гледам (краката) ги тренираш много тежко ,а те са най-далеко от сърцето така ,че им трябва повече повторения за да се надуят яко пробвай клякане 10-12 и лег преса 16-20 повторения.
И отговора:
А гърдите ги тренираи с по 1-2 повторения щото са най-близко до сърцето :lol:
:) И двете цепят мрака. Оригиналните пунктуация и правопис са запазени. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.04.10 05:38.
01.04.10
18:30
К’во не разбрахте. Иска да е по 1вия начин, а не по втория.
19.04.10
23:12
Аз ли съм единственият с изоставащ лег на фона на другите упражнения?Клекът го вдигнах с 30 кила,а лега само с 15.Имам чувството,че клекът ми изпива всичките сили,въпреки че не го правя с големи килограми (120) с оглед собственото ми тегло (95).Иначе програмата е невероятна,но ще пиша за резултатите другата седмица като я приключа.
И аз като вдигна лежанката само с 15 кг се разочаровам.Освен това клекът ми води лежанката с около 70 килограма...как да наваксам ? :)
На въпрос от 14 годишни как да тренират :
Значи на този етап ви предлагам да се биете взаимно една две седмици да ви заякнат организмите и после се захванете с тежестите. Пък и за какво ви е да трупате мускули още ви е рано за жени.
:-)
Ям пилежки сутрини ям активия или кисело мляко с миусли и 1 лажица мед плодове ям обяд китайски орциз или пилешка паржола зелена салата ям много плодове бананани преднимно, случва ми се да ям и хамбургери и бургери ма в рядак случаи. Студент съм и немога да си позволявам да ям много каествено, но мисля е добре до някаде авторът Mcrady ме попиля от смях просто.Грамотноста просто хвърля тълковни речници на вятъра :-)
27.04.10
11:45
Грамотноста просто хвърля тълковни речници на вятъра :-)
Да по добре да беше казал, че работи в ТИТАН или е монтьор, отколото студент.
27.04.10
16:53
Оня с талията и студентът ми причиниха 15 минутен смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
29.04.10
12:35
Abe, na moeto kadeto mu otgovarqh, na edita mi izlizashe pravilnata risunka…a kat postnah si eba maikata!!
аз имам един въпрос,ако хранителния ми режим е за маса а тренировката е за релеф како става???
качваш кила кво става
:vampire:
08.05.10
16:31
Kво да му кажа на детето? xD
Мнението беше редактирано от Анонимен на 08.05.10 16:33.
28.05.10
17:05
Брато, за 2рия ти въпрос работата е доста сложна и трябва да ти го разясня добре за да се възползваш максимално!
У вас си белиш банана, режеш на възможно най-малки парченца за да помогнеш на тялото си да го усвои по-добре(а все пак след тренировка да не хабиш така ценната енергия за някакъв банан ?!). Като свършиш с тежестите, докато правиш стречинга дръж в ръцете си парченцата от банана и на всяко разтягане лапай по едно парче. По този начин ще изпълниш максимално мускулните си депа с глюкоза. Гарантирано само за седмица ще забележиш увеличаване на мускулните влъкна с 47% !!!
Успех!Ама сериозно или се бъзикаш, наистина ме интересува. Ако ми кажеш и от каде си го прочел или кои ти го е казал (линк ако може), ще съм ти благодарен, и ти наистина пробвал ли си го :)
AAA, не, не, не!!! 30 минути се смея. :lol:
28.05.10
20:01
Брато, за 2рия ти въпрос работата е доста сложна и трябва да ти го разясня добре за да се възползваш максимално!
У вас си белиш банана, режеш на възможно най-малки парченца за да помогнеш на тялото си да го усвои по-добре(а все пак след тренировка да не хабиш така ценната енергия за някакъв банан ?!). Като свършиш с тежестите, докато правиш стречинга дръж в ръцете си парченцата от банана и на всяко разтягане лапай по едно парче. По този начин ще изпълниш максимално мускулните си депа с глюкоза. Гарантирано само за седмица ще забележиш увеличаване на мускулните влъкна с 47% !!!
Успех!Ама сериозно или се бъзикаш, наистина ме интересува. Ако ми кажеш и от каде си го прочел или кои ти го е казал (линк ако може), ще съм ти благодарен, и ти наистина пробвал ли си го :)
AAA, не, не, не!!! 30 минути се смея. :lol:
АААААААААААахзуахуахухахуьхуагьдусгцаисдцахухзухахуахухуьахуьахуьхуа
хуаьхуьахуаьхухаьхаь тоя е хипермегасупер изперкалия маняЯк :lol: :lol: :lol:
za edna godina 95 kg 10 pati, li4no teglo-81-2 17 godini Pro Gold 90 no suplementite kakvo ob6to imat sas silata az puk si mislia 4e ot tozi protein ne se pravi masa samo se vazstanoviavam ako se ka4va masa i se 4akat rezultati ot tozi protein zna4i 6te se ka4va masa i rezultati i ot mlqkoto i qicata za6toto toia protein e to4no tova mlqko i qica ne e za masa ni6to nqma da se ka4i ot nego tova ne e steroid 4e da se ka4i ot nego
4 пъти думата “masa”
4 пъти думата “ka4va” в едно “изречение”
Значи става на въпрос за качване на маса :lol:
Мнението беше редактирано от Valleri на 30.05.10 20:59.
30.05.10
17:52
Не ми остана въздух да го прочета..тоя човек пише без точки, камоли запетайки...