27.01.10
17:13
Срам-не-срам още са в хладилника в залата :)
просто главният заквасатор вкъши нещо не беше in her physical best през изминалата седмица :)
казано от fanfan на 27.01.10, 17:16:
дробът по-добре в сода за хляб
или в алкохол
Венци, кортизола не е само при теб в момента. Аз се треса направо, егати. Имам чувството , че всичко което стисках от ноември до сега избива с пълна сила. Не отслабвам, не качвам, но подпухвам. В рамките на дни мога да сменя 3 номера дрехи, а за горката ми кожа да не говорим. Чела съм че хормоните в рамките на деня се променят до 500%/май така беше/ и най лошото е че нито дишане, нито нищо променя нещата. И аз се дразня, мамка му.
27.01.10
21:19
казано от diva 97 на 27.01.10, 19:56:
..... В рамките на дни мога да сменя 3 номера дрехи, а за горката ми кожа да не говорим. Чела съм че хормоните в рамките на деня се променят до 500%/май така беше/ ...
Това не може да е истина просто :bug:
28.01.10
06:02
или в алкохол
Венци, кортизола не е само при теб в момента. Аз се треса направо, егати. Имам чувството , че всичко което стисках от ноември до сега избива с пълна сила. Не отслабвам, не качвам, но подпухвам. В рамките на дни мога да сменя 3 номера дрехи, а за горката ми кожа да не говорим. Чела съм че хормоните в рамките на деня се променят до 500%/май така беше/ и най лошото е че нито дишане, нито нищо променя нещата. И аз се дразня, мамка му.
Е, какво толкова :)
Небето е синьо, слънцето - жълто. Понякога е топло, понякога е -20 :)
А промени ги де? :)
Голям праз! :)
казано от irenaiv на 27.01.10, 21:19:
..... В рамките на дни мога да сменя 3 номера дрехи, а за горката ми кожа да не говорим. Чела съм че хормоните в рамките на деня се променят до 500%/май така беше/ ...
Това не може да е истина просто :bug:
Истина е, и аз го мога :coolsmile: !!!!
казано от Лазар Радков на 28.01.10, 06:02:
или в алкохол
Е, какво толкова :)
Небето е синьо, слънцето - жълто. Понякога е топло, понякога е -20 :)
А промени ги де? :)Голям праз! :)
Май проблема ми е точно, че обичам аз да съм шефа, пък на хормоните и слънцето и времето хич не им дреме. Смирение......ама трудна работа.
казано от diva 97 на 28.01.10, 08:56:
Май проблема ми е точно, че обичам аз да съм шефа, пък на хормоните и слънцето и времето хич не им дреме. Смирение......ама трудна работа.
Това много ми напомня на....нали се уча да танцувам танго сега...нещото, което чувам най-често напоследък е “Остави се да те водят! Ти само слушай музиката и се наслаждавай! Кавалерът ти ще ти подскаже какво да правиш!” Ама...как, аджеба, като съм свикнала да зная какво (ще) се случва и то да се случва с мой ритъм?!?
Така че, Дивичка, тръгвай и ти на танци, че да се учиш да пускаш контрола :)))
28.01.10
09:08
“Ето защо който няма страсти, вижда безпределното, Който има страсти вижда пределното.”
и оттам:
“Действай чрез бездействието и ще има ред”
- Лао Дзъ
:)
28.01.10
09:43
казано от dennym на 28.01.10, 09:41:
Абе,Лим,ами ако кавалерът ти не може да танцува? ;))
елементарно - намираш си друг :)
казано от dennym на 28.01.10, 09:41:
Абе,Лим,ами ако кавалерът ти не може да танцува? ;))
Тогава ще съм...под-ведена :) и...много спъната и настъпана :))))
...което, между другото е резултатът, и когато не го оставям да ме води :)))
Мнението беше редактирано от Limka на 28.01.10 09:46.
28.01.10
11:13
Днес отново е един от онези дни - нямам желание да стана от леглото, избива ме на рев постоянно и без видима причина.
Резултат: рева си тайничко в кенефа. Казват, че сълзите успокоявали. При мен обаче май не се получава точно така - избива ме на още повече рев. Пак безпричинно.
Хубава дискусия сте си заформили - днес просто не съм в настроение да коментирам. А и май няма какво да кажа по темата.
Очета за вчера:
2 яйца, масло, 1 сл крем фреш
свинска наденица домашна, зеле
джолан с кисело зеле
скрипец 42 3х5
клек 62 1х5 60 3х5
лежанка 20 1х5 25 1х5 30 3х5
трион 36 2х5 32 1х5
гудморнинг 55 3х5
странична преса 12,5 1х5 10 2х5
Надявам се този път да не “решавам” проблемите си с безразборно хранене.
казано от Лазар Радков на 28.01.10, 09:08:
“Ето защо който няма страсти, вижда безпределното, Който има страсти вижда пределното.”
и оттам:
“Действай чрез бездействието и ще има ред”
- Лао Дзъ
:)
Точно на това му викам смирение...Смиреният човек е мъдър, вижда ситуацията трезво, като страничен наблюдател и реагира адекватно. Дънов пък казва, че прекалено много жестикулираме, нервничим , мислим, а “Дисхармоничните мисли разстройват мозъчната нервната система, дисхармоничните чувства разстройват симпатичната нервна система, а дисхармоничните постъпки разстройват мускулната и костната система. Физическият и психическият живот са тясно свързани”
Аз мисля ,че повечето тук сме комбинация от трите вида разстройвания. %-P
Лимче, умирам за танци..Пусто много късно започват иначе щях да ходя. Салса....обожавам я.Лятото ще се ходи в отпуската.
Венци, ако ревеш щото уж олеквало, да знаеш не помага и аз се пробвах. Боксовият чувал ми свърши по-добра работа. Пък кофтито храна само задълбочава кривотията. Тъй че слагай енергийната и психоблокада, напарви един кросфит и ще мине. Супер ти е и храната и всичкото, готина си, умна си....
казано от diva 97 на 28.01.10, 11:52:
Венци, ако ревеш щото уж олеквало, да знаеш не помага и аз се пробвах. Боксовият чувал ми свърши по-добра работа. Пък кофтито храна само задълбочава кривотията. Тъй че слагай енергийната и психоблокада, напарви един кросфит и ще мине. Супер ти е и храната и всичкото, готина си, умна си....
х2
Такива моменти всеки има рано или късно, аз също мисля, че като си поплаче човек му олеква, поне на мен плачът така ми действа! Венци, миличка този период ще отмине скоро бъди сигурна, като че ли сезона предразполага към депресии /силно казано разбира се/ и по-често ни избива на сантименталности..Хайде да се оправяш! :)
28.01.10
21:07
Гадни са тия “периоди”.Мразя,когато и аз изпадна в такова състояние...много е гадно.Дразня се от всичко и от всички,включително и най-вече от себе си.Ама хора сме все пак,не сме машини и е нормално уж да изперкаме от време на време.
30.01.10
06:48
Тук съм. Не много във форма, но все пак :) Хубавото е, че не се обърнах към храната за утеха този път.
28/01
2 яйца, масло, червена чушка
свинска вратна, кис. зеле
на гости: 2 чаши вино, пържола от котлет (сухаа), малко кашкавал и суджук
29/01
2 яйца, много маслко
свинска вратна, зелена салата
свинска вратна, спаначено пюре с крем фреш, зелена салата
странична преса 12,5 4х5 - рекорд 4 серии с тази тежест. Направо не е за вярване
клек 62 3х5 - пак добре -най накрая прогрес
скрипец 42 3х5 40 2х5
напади 60 1х5, 55 2х5 - бяха ми изморени краката от клека
пуш-пул 36 2х5 32 1х5
колелце + стълби до припадък (5-6 серии)
Лек ви ден :)
30.01.10
09:52
утре ще дойдеш ли? :)
30.01.10
09:58
аве diva, S_L и irena вие нямате ли си мъже, че ревете и ако си имате, въпросът ми е: ”Защо мъжете ви не ви бият???” (в подобни ситуации) :) :)
Ето примерно, аз жена ми я бия редовно и тя не реве :) :) :)
а това:
казано от irenaiv на 28.01.10, 21:07:
Гадни са тия “периоди”.Мразя,когато и аз изпадна в такова състояние...много е гадно.Дразня се от всичко и от всички,включително и най-вече от себе си.Ама хора сме все пак,не сме машини и е нормално уж да изперкаме от време на време.
Нормално, нормално - колко да е нормално :)
Нормално е, когато върви срещу себе си, срещу тялот, срещу душата и срещу Природата като цяло (някои на последното му викат Бог, ама за сега ще се ограничим просто с Природата :) ) и тогава изперкваме не ние (защото пвоечето хора пот “ние” и “аз” разбират интелекта, мозъка, Аз-а ), не - изперква душата и всъщност не изперква, а ни сигнализира, че правим глупости като .. ни кара да се чувстваме изперкали :)
усмивки :)
30.01.10
11:42
Лазаре,аз мъж си имам.И вярно,че никога не ме е бил....май трябва да го накарам да ми хвърли един бой....туку виж ми изчезнат всички душевни терзания :lol:
Чета те и си мисля...пишеш така,все едно че не е нормално човек да изпадне в т.нар. “дупка”.Ами случва се...има такива моменти.Евала,ако на теб не ти се случва и винаги настроението,психиката са наред...т.е. намерил си баланс,който е непоклатим.Аз съм доста емоционална и чувствителна,въпреки че колеги,познати и пр. ме приемат за доста дръпнат и затворен човек.Това съм си го изградила за външния свят....един вид защита,защото преди време ,когато бях на 20-25..дори до скоро,си показвах емоциите и винаги съм страдала от това.Както и да е....много се отклоних от темата.Искам да кажа,че е съвсем нормално да ти стане тежко на душата от неща не винаги зависещи от теб самия-те нещата се трупат неусетно едно след друго-финансови проблеми,лични разочарования,стрес в работата и мноооого други... и в даден момент това избива,както при Венци,а и при всеки нормален човек.Аз мисля,че това е дори полезно донякъде.Един вид негативизма таен в душата се “излива” чрез сълзите и малко или много се облекчаваш.
Лазаре, не е гледало девойчето Ричард Бандлър...аз от както се запознах с Вас, зачетох доста неща и изгледах...много ми се промениха вижданията братле...много по-лесно възприемам и правя нещата...
Та има начин да ги избягваш такива състояния(”дупки”)..ти сам си ги правиш, вътер в теб са...
И аз да отговоря...
Лазаре, Дива си има мъж, ама е много кротък и се оставя да го бия, да му викам.Язък, че е каратист човека. Това, че не ме забръсва ме вбесява още повече и си рева...кво да правя.Та така..
30.01.10
14:54
казано от Лазар Радков на 30.01.10, 09:52:
О да, ще дойда И ще ви убия от бой :)
казано от Венцеслава Атилова на 30.01.10, 14:54:
Я си намери пак път към Варна - нашата дружинка носим на бой ;-P
... и летящи шамари раздаваме :coolgrin:
31.01.10
20:48
казано от Vic на 30.01.10, 18:32:
казано от Венцеслава Атилова на 30.01.10, 14:54:
Я си намери пак път към Варна - нашата дружинка носим на бой ;-P
... и летящи шамари раздаваме :coolgrin:
хехе при първа възможност, обещавам :)
31.01.10
20:56
Съботно неделен отчет:
Събота
2 яйца, лардони и масло
свинско със зеле
салата с пилешки дробчета и лардони
Яко чистене и разходка в студа.
Неделя
2 яйца, кремфреш и масло
гръцка салата, гюведже с луканка сирене и яйце
пилешки дробчета, заек
трен:
20 суинга
40 пушпреси
60 клека
3 кръга
20 суинга
40 гребания на ръка
60 ходещи напада на крак
изометрия
Ужас - ебаси гадната тренировка. Следобед ми стана лошо от изтощение. Краката в момента едва ме държат - адски схваната съм. Завърших го на инат последния комплекс - боли, пари ама ей така на инат го направих.
Хайде лека аз отивам да реанимирам
02.02.10
07:00
Лардони са късчета пушен бекон - Френски специалитет. Вече който където отиде ми носи по нещо мазничко. Животинските мазнини са в основата на много традиционни кухни :)
Вчера не се чувствах много добре физически. Ужасна мускулна треска. Всяко движение е болка.
Не тренирах.
2 яйца, масло
свинска вратна + кожа, зелена салата
орехи с мед - реших да си правя от ореховките на Лимка, ама не стигнаха до фурната :)
супа от леща, малко домашни луканка, сирене и кървавица
Още боли.
03.02.10
06:10
Пак не тренирах. Още боли.
2 яйца, масло
свинско, салата зеле+репи+моркови
свинско + кисело зеле
Имам проблеми със съня. И пак стрес в работата. ИИбаси тая криза ще ме довърши....
Е пак се държим и издържаме,това напрежение на което сме подложени......вече май всекидневно за съжаление. ;-)
казано от гаги на 03.02.10, 06:46:
Е пак се държим и издържаме,това напрежение на което сме подложени......вече май всекидневно за съжаление. ;-)
х2 без коментар..
03.02.10
18:57
казано от Венцеслава Атилова на 03.02.10, 06:10:
Имам проблеми със съня. И пак стрес в работата. ИИбаси тая криза ще ме довърши....
Всички сме така, Венци. Тая криза......
Един човек не съм срещнал, да не се оплаква от нея.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.02.10 18:58.
Жената без гащи, колата без покрив, виното старо, дънките скъсани - криза....
03.02.10
21:18
казано от Aleksandar Marinov на 03.02.10, 18:57:
казано от Венцеслава Атилова на 03.02.10, 06:10:
Имам проблеми със съня. И пак стрес в работата. ИИбаси тая криза ще ме довърши....Всички сме така, Венци. Тая криза......
Един човек не съм срещнал, да не се оплаква от нея.
Мен пъ ми е кеф :)
04.02.10
05:42
казано от Мария Никифорова на 03.02.10, 20:57:
Кризата почна да тъпче и мене, пфуууууу... :sick:
айде айде не се прави - апартамент си купува, кризата я борела...... Сашо - факт е - където и да се обърна, в нашата сфера особено, само това чувам - криза криза криза. Да минава Февруари та да се пооправим малко.
Вчера:
2 яйца, масло, малко кашкавалец
свинско, зелена салата
3 яйца, масло, кървавица + домашен суджук ок. 100 гр
тренировката - лек провал. Първо адски закъснях, второ недоспиването и непълното възстановяване си оказаха влияние. Ебаси - 3 дни не ме пуска тази мускулна на краката, дори и днес леко я усещам.
набиране - 2,2,1,1
странична преса 15 - 3х1, 12,5 1х3, 10 1х5 - мислех си, че поне 1х5 на 15 кг ще мога да докарам, но къде ти .....
дървар 32 3х5
клек 62 2х5 57 1х5 - щангата ме затисна на последното повт на 62 кг - едва едва се изправих
лежанката на милко 12х5 3х5
изтласкване 27 3х10
колелце 3хотказ
Еми тва е. Лек ден
05.02.10
15:35
Вчера без тренировка - сутринта не успях да си сготвя и затова я карах на варения яйца. И така храната:
2 яйца, масло
3 варени яйца, кремфреш, зелева салата
свинска вратна, зелена салата.
Нещо интересно: миналата седмица в петък бях 66.5 кг, тази седмица в сряда бях 66.7. Фрустрирах се яко - хубава храна трнировки и кво пак си стоя тлъста, после пък си казах майната му, ще ги преживея и тия паласки. Ей така - МАЙНАТА МУ. Днес Мария ме накара да се премеря пак - бях 65.5. Няма да се меря следващите 2 седмици.
05.02.10
16:06
http://www.youtube.com/watch?v=K5x3Q6PjYa8&feature=player_embedded Венци кърти с подскачащи набирания и шкембе
http://www.youtube.com/watch?v=Lzr5z3E3PiM&feature=player_embedded Зилената тениска.
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 05.02.10 16:10.